View Full Version : Μηχανή για ψηλούς;
Γεια σε όλους! Μόλις ξεκίνησα για δίπλωμα μηχανής απεριόριστων κυβικών. Είμαι 25 ετών και 1,88 περίπου 70 κιλά άπειρος τελείως από δίκυκλα. Πάντα μου άρεσαν οι street μηχανές, άλλα μετά από σχόλιο που μου έκανε η κοπέλα μου όταν της έδειξα τη μηχανή θέλω άρχισε να γελάει λέγοντας ότι θα φαίνομαι σαν καραγκιόζης πάνω σε street.... Σκεφτόμενος μετά άρχισα να πιστεύω ότι αφενός έχει δίκιο και αφετέρου ίσως να με κουράζει πολύ η το σκύψιμο μιας τέτοιας μηχανής. Οπότε θα ήθελα λίγη βοήθεια για να επιλέξω το καταλληλότερο μοτό (μηλαμε για τυπο μηχανης παντα) για το ύψος μου.... ευχαριστώ φόρουμ :)
με αγαπη το new member
Καλως τον.
Δεν ρωτας καλυτερα την κοπελα σου τι μηχανακι της αρεσει;
Μην μπλεξεις βρε αδερφε......:D
Χάχανα, δεν ρώτησα νομίζεις? Απάντηση : Που να ξέρω? Αυτές είναι συζητήσεις να κάνεις με τους φίλους σου, εγώ θέλω απλώς να με πας πριν τελειώσει το καλοκαίρι ένα μπάνιο με το δίκυκλο. αν ήμουν σίγουρος ότι οι street κάνουν για μένα θα είχα μείνει στο παιδικό μου όνειρο....
Γνωμη μου ειναι να αγορασεις αυτο που θες εσυ.
Αυριο που μπορει να μην εισαι με την κοπελα αυτη θα ρωτησεις την επομενη τι της αρεσει;
MG-KTiNoS
26/05/2016, 22:32
990
Παιδιά με παρεξηγήσατε.... Η απορία μου είναι αν λόγο ύψους υπάρχει κάποιος περιορισμός στην επιλογή μοτό ως προς τον τυπο μηχανης....
basilis_k6
26/05/2016, 22:37
Παιδιά με παρεξηγήσατε.... Η απορία μου είναι αν λόγο ύψους υπάρχει κάποιος περιορισμός στην επιλογή μοτό ως προς τον τυπο μηχανης....
οχι
απλα εσυ σε καποιες δεν χωρας εγω σε καποιες δεν φτανω κτλ. αυτο δεν σημαινει ομως τιποτα καθως ολα αυτα τα ξεπερνας. εχω δει τυπο να ψαχνει σκαλι για να κατεβει απο το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ μηχανακι του. και σιγα δεν εισαι και ο γκοτζιλα.
Νομίζω το κριτήριο θα πρέπει να είναι το τι χρήση σκοπευεις να κάνεις με την μηχανή αμέσως μετά από το τι τύπο προτιμας.
καθημερινή χρήση μες την πόλη μέσω κέντρου, και κανένα ταξιδάκι το καλοκαίρι... με έχει τρελάνει ένα honda cbr sf 400 με στρογγυλοφάναρο...
SHOOTER045
26/05/2016, 22:46
Αφού v strom θα πάρεις
Τι το ψαχνουμαι
δεν είναι άσχημα τα V-strom, αλλά δεν έχω τόσα χρηματα να δώσω, πόσο μάλλον για πρώτο μοτό ψάχνω κάτι σαν το honda cbr sf 400 όπως είπα, ούτε 125 κυβικά αλλα ούτε και 1000.... γύρο από 2000 ευρώ....
devil's animal
27/05/2016, 07:00
παρ'το cbακι...μια χαρα ειναι..
στην κοπελα τι χρηση σκοπευεις να κανεις;:D
αυτο το '' ενα μπανιο μονο θελω'' ειναι μεγαλη παγιδα
μια χαρα ειναι το 400αρι γενικα κανενα στριτ japan δεν ειναι προβληματικο για το υψος σου, ολα θα σου ειναι ανετα...αμα εχεις λιγο εγκεφαλο μεσα στο κρανιο, καλυτερα κοιτα σε κατι πιο καινουριο και σε καλυτερη κατασταση γιατι ολα τα 400 πλεον ειναι χρεπια, τυπου πορνετ φειζερ, η και κανα μπαντιτ 650...καλες τιμες, καλα μηχανακια, και σχετικα καινουρια
αφου το μπατζετ σου ειναι σχετικα χαμηλο μη κανεις τη ΜΑΛΑΚΙΑ που κανετε ολοι, να παρεις το πιο φτηνο...θα σου παει ο κουκος αηδονι...βρες ενα καλο, δωσε κατι παραπανω, θα γλιτωσεις πολλα εξοδα αργοτερα
Pan (dvs)
27/05/2016, 08:34
Γεια σε όλους! Μόλις ξεκίνησα για δίπλωμα μηχανής απεριόριστων κυβικών. Είμαι 25 ετών και 1,88 περίπου 70 κιλά άπειρος τελείως από δίκυκλα. Πάντα μου άρεσαν οι street μηχανές, άλλα μετά από σχόλιο που μου έκανε η κοπέλα μου όταν της έδειξα τη μηχανή θέλω άρχισε να γελάει λέγοντας ότι θα φαίνομαι σαν καραγκιόζης πάνω σε street.... Σκεφτόμενος μετά άρχισα να πιστεύω ότι αφενός έχει δίκιο και αφετέρου ίσως να με κουράζει πολύ η το σκύψιμο μιας τέτοιας μηχανής. Οπότε θα ήθελα λίγη βοήθεια για να επιλέξω το καταλληλότερο μοτό (μηλαμε για τυπο μηχανης παντα) για το ύψος μου.... ευχαριστώ φόρουμ :)
με αγαπη το new member
Για αρχη αλλαξε κοπελα.
Οσο για μηχανακι καβαλλησε αρκετα και δες σε ποιο θα νοιωσεις ανετα.Μην φυγεις πολυ σε κυβικα σε πρωτη φαση.
η κοπελα δε θελει μηχανακι, τελος μ'αυτο.
το θεμα ειναι εσυ τι μηχανακι θελεις, μεχρι ποσα λεφτα και για ποια χρηση.
GhostDog
27/05/2016, 16:10
Μην πάρεις μηχανή.
Νομίζω το Peugeot 108 βγαίνει με υφασμάτινη οροφή για αίσθηση ελευθερίας, καλό χρηματοδοτικό και σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα αρέσουν στην κοπέλα σου.
Μην πάρεις μηχανή, αρκετές κορίνες έχουμε στη διήθηση ήδη.
Catherinepan
27/05/2016, 17:24
πριν ενα μηνα πουλησα το 2ο cb μου για να παρω τωρα v strom!!!Καλο και τιμιο μηχανακι ειδικα για πρωτο αλλα οπως προειπαν κι αλλοι μαλλον θα το μετανιωσεις,ειναι 25ετιας εχουν αλλαξει πεντακοσια χερια κι ακομη ενα να βρεισ που θα ειναι μπιμπελο εσωτερικα ολο και κατι θα κρυβει...κοιτα για fazer 2002-2005 καλεσ τιμες (λιγο παραπανω απ οτι ζητανε για χρεπια cb)πασ παντου και δεν θα το βαρεθεις...Αυτα απο εμενα και ξεχασα να αναφερω ειμαι κοπελα!:lol:
λοιπόν φίλε αφού σ'αρεσε παρτο.Μια χαρά θα σε βολέψει. Βρες ένα σε καλή κατάσταση πήγαινε το και σ'ενα μάστορα να το δει,κανε ένα καλό σέρβις και καλές βόλτες
τώρα για 600ρια 4κυλινδρα μην τα σκέφτεσαι καθόλου προς το παρόν....Είναι "μεγάλα" για αρχή....δεν λέω πως θα σκοτωθείς άλλα θα σε οδηγαει δε θα τα οδηγας
TONYBANDIT
30/05/2016, 16:05
Αν στο θεμα επιλογης καταλληλης μοτο μπαινει ο παραγοντας πως θα φαινεσαι στα ματια της κοπελας σου πανω στην μηχανη νομιζω οτι το 106 που λεει ο φιλος πιο πανω ειναι τελειο.Αφου την αφησεις να διαλεξει το χρωμα φυσικα.