View Full Version : ΚΛΟΠΗ scooter PIAGGIO X8 με πινακίδα " ΙΟΕ 576 "
Στις 2/3/2016 κλάπηκε scooter PIAGGIO X8 με πινακίδα " ΙΟΕ 576 " απο την πλατεία Κολοκοτρώνη,στο Σύνταγμα
:mad:Έχουν ξεφύγει εντελώς!!! Εύχομαι να το βρεις!
konkalag
30/05/2016, 11:13
Υπάρχει συμμορία στην περιοχή αυτή ... Εμένα μου έχουν ανοίξει δυο φορές την μπαγκαζιέρα !!! Μακάρι να την βρεις.
Το είχες κλειδωμένο όπως φαίνεται στη φωτό ?
Piaggio x8??τι να πω???κλεβουν και τα piaggio τωρα;;...Πω,πω...επειδή την εχω παθει και εγω σε καταλαβαίνω και ευχομαι να βρεθει συντομα...κουραγιο φιλε..
Η πλακα είναι ότι φιλος μου που δουλευει στην ασφαλεια στην ΓΑΔΑ όταν του κλεψανε την εξατμιση στο tiger 1050 το πουλησε και πηρε ένα x8 γιατι ειχανε μηδενικες αναφορες κλοπης...τωρα παει και αυτό...με τη κριση τα παλιοκλεφτρονια ότι βρουν..το κερατο μου μεσα...
Υπάρχει συμμορία στην περιοχή αυτή ... Εμένα μου έχουν ανοίξει δυο φορές την μπαγκαζιέρα !!! Μακάρι να την βρεις.
Το είχες κλειδωμένο όπως φαίνεται στη φωτό ?
Πιθανολογω πως ναι,δεν ειναι δικο μου,ο ανθρωπος το αραζε εκει αρκετες ωρες,γιατι εργαζεται κεντρο
μακαρι να βρεθει,αν και παει αρκετος καιρος ...
Piaggio x8??τι να πω???κλεβουν και τα piaggio τωρα;;...Πω,πω...επειδή την εχω παθει και εγω σε καταλαβαίνω και ευχομαι να βρεθει συντομα...κουραγιο φιλε..
Η πλακα είναι ότι φιλος μου που δουλευει στην ασφαλεια στην ΓΑΔΑ όταν του κλεψανε την εξατμιση στο tiger 1050 το πουλησε και πηρε ένα x8 γιατι ειχανε μηδενικες αναφορες κλοπης...τωρα παει και αυτό...με τη κριση τα παλιοκλεφτρονια ότι βρουν..το κερατο μου μεσα...
Μακαρι καποτε να βρεθει,το ευχομαστε !!!
Σημερα παντως περνωντας απο την πλατεια κολωνακιου σε ενα σημειο με αραγμενα μηχανακια,περνουσε ενας τυπος και τα χαλβαδιαζε ενα ενα,μου εκανε για πρεζακι βεβαια,ειναι να μην την βαλουν στο ματι,δυστυχως!
sapphire
30/05/2016, 18:43
Μεγάλο λάθος να παρκάρεις την μηχανή στο ίδιο σημείο συνέχεια..έτσι μπαίνει στο μάτι μιας και μαθαίνουν το "ωράριο".Βέβαια αν στην βάλουν στο μάτι ακόμα και 100 συναγερμούς κλειδαριες να έχεις θα στην πάρουν..
Μεγάλο λάθος να παρκάρεις την μηχανή στο ίδιο σημείο συνέχεια..έτσι μπαίνει στο μάτι μιας και μαθαίνουν το "ωράριο".Βέβαια αν στην βάλουν στο μάτι ακόμα και 100 συναγερμούς κλειδαριες να έχεις θα στην πάρουν..
:a013: εχεις δικιο
macdeath_s
31/05/2016, 22:42
Ρε παιδιά οκ στο ίδιο σημείο την πάρκαρε αλλά μιλάμε για ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της κωλοχώρας αυτής. Άπειρες φορές έχει μπάτσους εκεί για αλκοτέστ και κοντά έχει αστυνομικό τμήμα!