View Full Version : Honda Adventure παπί Concept
amyroukai
31/05/2016, 13:52
H μόδα της περιπέτειας σιγά μην άφηνε τα παπιά απ' έξω.
Κόνσεπτ Honda Supra 150 λοιπόν για την ώρα αλλά αφού έχουμε δει και εδώ μέσα να φτιάχνονται τέτοια, σιγά μην δεν φτιάξουν και οι εταιρίες.
Απολαύστε...
360076
πηγή: http://bikeit.gr/new-models/honda/8806-nea-montela-2016-honda-supra-gtr-150-adventure-concept.html
taisteal
31/05/2016, 13:54
:a07:
thunder ace
31/05/2016, 14:01
ειναι και υδροψυκτο; ναι ; οχι;μαλλον οχι;
Και με 2 σετ προβολια βλεπω...
οτι πρεπει για τις περιπετειες στην πλατεια μπουρναζιου και μεμου....
:D
Ό,τι πρέπει για χαμενιάδα τρου άντβε.
πολυ ασφαλτινη ζαντα ρε γαμωτο... αλλιως θα το εκανα τραμπα με το κτμ... χαχαχαχα
taisteal
31/05/2016, 14:37
Ετσι και βγει το τσιμπησα κιολας
παιζει να ειναι απο τα λιγα που θα παει παντου ευκολα , φτηνα , απροβληματιστα.... τρου τρου αντβε...
Άνετα πιο on/off από το 95% των on/off.
εχει και πορτοκαλι καγκελο "αλα" ΚΤΜ...
δεν θα παει μακρυα πριν μεινει απο αντλια...
taisteal
31/05/2016, 14:39
παιζει να ειναι απο τα λιγα που θα παει παντου ευκολα , φτηνα , απροβληματιστα.... τρου τρου αντβε...
You got the point
lykourgi
31/05/2016, 16:01
Ρε, μπας και είναι μούφα;
Τι μαρσπιέ είναι αυτά;
Χυτές ζάντες;
Ράμφος αλά GS;
Ασυναρτησία. (Και είμαι από αυτούς που συμπαθούν τα παπιά.)
το extra πλαίσιο ειναι επειδή (καποιοι το ξέρουν) τα παπια στραβωνουν σκελετο στο άλμα.
Μανολης67
31/05/2016, 16:17
Τωρα οι ντελιβεράδες δεν έχουν δικαιολογία: που να έρθω εκεί με το παπάκι........
akis_trevor
31/05/2016, 16:39
Είμαι περίεργος να δω σε τι τιμή θα παίξει....
Καλή φάση φαίνεται πάντως...
Εμένα γιατί μαρέσει πολύ και πιστεύω ότι για μεσα στην πόλη είναι απλά τέλειο.
Έχω πρόβλημα γιατρέ μου? :a07:
πολύ καλή ιδέα
θα έβγαζα τα κάγκελα γτ σε ελαφρύ δίκυκλο είναι περιττό βάρος
θα άλλαζα τις ζάντες με ακτινωτές.
karellen
31/05/2016, 17:17
Βρασίδας ακούει?
Γιατί θα το φέρουνε εδώ ? Αυτά λογικά πάνε στις αγορές της Ινδίας και του Πακιστάν που ο κόσμος μέχρι εκεί μπορεί . Οχι ότι εδώ ας πούμε μπορούμε και για περισσότερα πλέον δηλαδή.
αμα εχει θεση πισω να δεθει καφασι, η ελληνικη επαρχια θα το τιμησει ιδιεταιρα... :lol:
περα απ'την πλακα, ωραιο κονσεπτ παντως.. πανε που πανε παντου τα παπια στη κακονικη εκδοχή τους, σκεφτείτε αυτό τι δυνατότητες θα εχει..
Δεινόσαυρος
01/06/2016, 12:55
Το παπί αρέσει αλλά το σκούτερ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147415) δεν άρεσε;;;
Εμένα σαν κόνσεπτ μου μοιάζουν.
Κάπου στα 250-400 κυβικά θα ήταν τέλειο.
(Σόρυ, τις φωτό άλλοτε τις δείχνει, άλλοτε όχι, δεν ξέρω πώς να το φτιάξω να φαίνονται δίπλα-δίπλα)
Scoot
347936
Πάπιος
360076
I-want-a-moto
01/06/2016, 13:20
Πέρα από τη πλάκα λέει και λέει πολύ άμα το σκεφτείς. Το supra X έχει στο ελαδισταν 2380 μαρούλια καινούργιο, ένα 125αρι ον/οφ όπως το WR125R έχει καινούργιο 3800!!! Όσο και να κάνουν 4 προβολακια και λίγα κάγκελα 1400 ευρώ πάνω δεν θα είναι. Σίγουρα δε θα έχει τις δυνατότητες του wr άλλα όχι ότι δε θα αξίζει. Αξίζει αν θες στυλ ον/οφ γιατί αλλιώς υπαρχει το ybr με 2300 και το cbf με 2600 όποτε ένα παπί αυτής της τιμής θεωρείται πολύ ακριβό.
Λετε να δουμε ον οφ cryptonX?
Παντως-ασχετα αν σαν ιδεα ειναι ταμαμ για Ελλαδα-
αν to παπί ειναι κινεζικο, το true Adventure θα αρχισει μολις μεινει σε καμια ραχουλα
και πρεπει να τρως ακριδες σαν τον Bear Grills για να κατεβεις στον πολιτισμο...
Παντως-ασχετα αν σαν ιδεα ειναι ταμαμ για Ελλαδα-
αν to παπί ειναι κινεζικο, το true Adventure θα αρχισει μολις μεινει σε καμια ραχουλα
και πρεπει να τρως ακριδες σαν τον Bear Grills για να κατεβεις στον πολιτισμο...
θα το μετατρέψεις σε ανεμόπτερο και όλα καλά :lol:
(βλ. σχετικό θρεντ με 2cv)
amyroukai
01/06/2016, 15:18
Και εν τω μεταξύ κάπου πήρε το μάτι μου ότι το 750 πατενταρίστηκε και βγαίνει οσονούπω σχεδόν ίδιο με το κόνσεπτ που θυμήθηκε ο Δεινόσαυρος στην παραγωγή. Λογικά και αυτό θα ακολουθήσει.
alexis_d
01/06/2016, 19:11
Το πιο πιθανό να είναι ακριβότερη απο παπί και φθηνότερη απο σκούτερ...
Για ευνοήτους λόγους μάρκετινγκ
Πάντως κάτι αλλοδαπά που το βλέπανε στη δουλειά με είπανε πως ψήνονται για αγορά και δεν ήταν 1-2 ήταν 5-6 και μου έκανε εντύπωση...
οτι ναναι πραγματικα:cry:
δημιουργουν νεες γελοιες κατηγοριες για να πουλησουν
Δεινόσαυρος
02/06/2016, 01:37
οτι ναναι πραγματικα:cry:
δημιουργουν νεες γελοιες κατηγοριες για να πουλησουν
Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο παραλογο να υπάρχει μηχανάκι που να κινείται με κάποια άνεση οφ, χωρίς να είναι η σέλα ένα μέτρο στο ύψος, και να έχει και κάποια σωστά πανέρια/πορτ-μπαγκαζ να μην πρέπει να δενεις ο,τι κουβαλας.
Τωρα σε τι βαθμό κατορθωνουν να το υλοποιήσουν σωστά... άλλη υπόθεση.
καλο ειναι αυτο που λες
στα χωρια παιρνουν ενα ρημαδι του βαζουν τακουνατα λαστιχα κι ενα τελαρο και κανουν τη δουλεια τους
ουτε καγκελα ουτε προβολακια ουτε τιμη παραπανω απο μοτοσυκλετακια on-off 125
devil's animal
02/06/2016, 06:54
οτι πρεπει για χωραφια και για χαλαρες εντουραδες στην παρνηθα...:vroum:
Δεινόσαυρος
02/06/2016, 09:01
καλο ειναι αυτο που λες
στα χωρια παιρνουν ενα ρημαδι του βαζουν τακουνατα λαστιχα κι ενα τελαρο και κανουν τη δουλεια τους
ουτε καγκελα ουτε προβολακια ουτε τιμη παραπανω απο μοτοσυκλετακια on-off 125
Θα στοχεύουν χιπστερο-αγρότες, φαίνεται. :D :p
panos_zip
02/06/2016, 12:56
Η βάση υπάρχει:
This product was developed based on the idea of sports car beyond limits a cub and was called "King of cub".
Vehicle is using PGM-FI engine, 4-stroke, DOHC, single-cylinder, 149,1 cc capacity, liquid-cooled 6-speed gearbox,
which produces maximum power of 15.4 hp at 9000 rev / min, maximum torque of 13.5 Nm at 6,500 rev / min.
360305
Στην Ελλάδα γιατί δεν έρχονται αυτά τα ωραία τα >140cc παπιά με 5άχυτα κιβώτια με κανονικό χεράτο συμπλέκτη ή αυτές οι καινοτυπίες με cvt και πλαίσιο παπιού; Αφού έτσι κι αλλιώς πλέον, την ίδια αγοραστική δύναμη με την πλειοψηφία των κατοίκων των χωρών της ΝΑ Ασίας έχουμε!
http://mototriti.gr/data/news/preview_news/Honda-Kaipapi-Adventure_109684.asp
To περνω αυριο κιολας!!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149437&highlight=adventure
ωχ sorry.
να διαγραφει παρακαλω το θεμα
http://mototriti.gr/data/news/preview_news/Honda-Kaipapi-Adventure_109684.asp
To περνω αυριο κιολας!!!!
ΛΑθΟΣ quote
Στην Ελλάδα γιατί δεν έρχονται αυτά τα ωραία τα >140cc παπιά με 5άχυτα κιβώτια με κανονικό χεράτο συμπλέκτη ή αυτές οι καινοτυπίες με cvt και πλαίσιο παπιού; Αφού έτσι κι αλλιώς πλέον, την ίδια αγοραστική δύναμη με την πλειοψηφία των κατοίκων των χωρών της ΝΑ Ασίας έχουμε!
Γιατί πρώτον ούτε την ίδια φορολογία έχουμε οπότε η τελική τιμή θα ξεφύγει, δεύτερον συνήθως κολλάνε στις προδιαγραφές ρύπων και τρίτο εκεί το αγοραστικό κοινό είναι τεράστιο ενώ όσο ναναι πόσα κομμάτια να πουλήσουν . Εκεί από όσο έχω καταλάβει μόνο παπία και σκούτερ παίζουν . Οτιδήποτε άλλο πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια . Εμείς εδώ έχουμε από όλη την γκάμα
Δε πειράζει, έρχεται το νέο αναβιωμένο astrea :p
στην τιμή που θα κανει αυτή η λαλακία, παίρνεις ένα klx150 και κάνεις τούμπες. βαζεις βαλίτσες και μια μάσκα μπροστά και έτοιμο το παπι-adventure που κάνει στο χώμα παπάδες.
Mην χαλας το ονειρο ρε Ντουκ...
οταν ειχε βγαλει το Alex Pack Chetah (ναι το γνωστο ρεησονι) Ον-off με μεγαλυτερη διαδρομη εμπρος πισω, ψηλο φτερο και τρακτερωτο ναυλον λαστιχακι
ολοι εδω μεσα το κοροιδευαν...
τωρα ειδαν αυτοκολλητο Honda και ιδρωσαν....
τςςςς
doctoras
07/06/2016, 08:46
Πέρα από τη πλάκα λέει και λέει πολύ άμα το σκεφτείς. Το supra X έχει στο ελαδισταν 2380 μαρούλια καινούργιο, ένα 125αρι ον/οφ όπως το WR125R έχει καινούργιο 3800!!! Όσο και να κάνουν 4 προβολακια και λίγα κάγκελα 1400 ευρώ πάνω δεν θα είναι. Σίγουρα δε θα έχει τις δυνατότητες του wr άλλα όχι ότι δε θα αξίζει. Αξίζει αν θες στυλ ον/οφ γιατί αλλιώς υπαρχει το ybr με 2300 και το cbf με 2600 όποτε ένα παπί αυτής της τιμής θεωρείται πολύ ακριβό.
Λετε να δουμε ον οφ cryptonX?
Καταρχήν μαρεςει και εμένα αυτη η εκδοςη Δεν εχει ομως καμια σχεση με το wr125r&x εκείνα φοράνε κανονικά περιφερειακά που τα συναντάς στην μεσαία κατηγορία τουλάχιστο(καλάμια 41mm, αμορτισέρ με μοχλικο 300ρης δίσκος κλπ)
Λογικά πέραν τα μπλιμπλικια ανεμοθωρακες βάσεις πλαστικά κουστούμια και τα τι αυτα, το νόημα ηταν να πάρουν ενα παπί και να το ψηλωσουν βάζοντας απλα μεγαλύτερες διαδρομές μπας και προσδοσει μεγαλητερη άνεση στις λακούβες της πολης(αν και θα χάσει σε επιδόσεις σίγουρα λογο τις μεγαλύτερης ελαστικότητας αναρτηςεων πλαςιου σε σχεση με το μοτερακι του).
Αν και το μάρκετινγκ αγοράζει εντυπώσεις στην διάρκεια απο κονσεπτ μεχρι να βγει παραγωγή, αν το άστρα κανει 2300 αυτο για να εχει λογική(λεμε τωρα) πρεπει να κανει μάξιμουμ 2500 απο εκει και πανω εχει μοτοσυκλετακια που κανουν αλλα πράγματα και πολυ εξιδικευμενα συγκριτικά απο τα πρακτικά πάπια
Το ολο θεμα ειναι η τιμή που θα πλασαριστεί, αν και πιστευω θα μας εκπλήσσει(αρνητικά)
AUFGEBRACHT
08/06/2016, 18:36
Αν δεν βγάλει η Touratech αξεσουάρ για δαύτο, δεν...
Λευκάδιος
08/06/2016, 20:52
Πιο πολύ μου αρέσει ο απόγονοςτου CT110(postie) που είναι αερόψυκτος.Ομως και αυτό θα ήταν ακριβό,η απλή έκδοση στην Ιαπωνία(χαμηλή εξάτμιση,χωρίς μπάρες ενίσχυσης κλπ) κοστίζει πάνω απο 2000 ευρω
360758
amyroukai
08/06/2016, 20:59
πόστις είσαι και φαίνεσαι :lol:
Λευκάδιος
08/06/2016, 21:02
:bawl:
Να δω τα μούτρα αυτού, που θα τον ρωτήσουν σε φανάρι για το μοντέλο. .....
Vrasidas
21/06/2016, 14:57
Έτσι ακριβώς ... Θα κεράσει πολύ πράσινο τσάι με κατάλληλη χρήση ... :D