View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
Και το βραβείο Σταρ Τρεκ 2017 πηγαίνει στο μαστόρι με το βαραντέρο σήμερα το μεσημέρι στη Καλιρόης
που είχε στο αστρόπλοιό του ΤΕΣΣΕΡΑ (4) !!!! ζευγάρια προβολάκια και μια αυτοκόλλητη λωρίδα λεντ κάτω
από τα κανονικά μπας κλας φώτα.
Και φυσικά 3-4 παπαροκούτια να κρέμονται από καθρέφτες, πάνω από όργανα κτλ για να δίνουν ιμιντιάτλυ
όλες τις έξτρα ίνφο που χρειάζονται για ένα διαγαλαξιακό ταξίδι.
Και γκεστ σταρ σε αυτό το ποστ μια κύμκο μπανιέρα νταουτάουν που είχε φιμέ πλέξιγκλας στη πινακίδα.
Γιατί όταν βάζεις κόντρες στην εθνική με χαγιαμπούζα και μιτσουμπίσι έβο πρέπει να μη σε πιάνει η κάμερα
της τροχαίας. σκληρός.
xaotikos
02/06/2017, 23:12
Σας ειδα φορτωμένους χαλαρά και μονοκαβαλους με τα sport-touring στα goodys στη Λαμία. Μου είπατε πως ανηφορίζετε για Ρουμανία και transalpina...τρελή ζήλια μιας και το κοιτούσα τις προάλλες για καλοκαίρι.
Καλούς δρόμους και καλά να περάσετε!!
Nik0s_Dk
03/06/2017, 02:38
Δικαβαλο ακραβοβιτς σφηνες χωρις αυριο τδμ με θορυβο απο τις εξατμισεις που μαλλον θα ξυπνησαν ολους στο α νεκροταφειο και ο συνεπιβατης αρχιβλακας κραταει κινητο που "γραφει" ον καμερα την φανταστικη πορεια απο δαφνη μεχρι στηλους ολυμπιου διος. Κατι σαν το "βλεπω το θανατο σου" 1 2 3 4 κ 6 μαζι..
Σας ειδα και αρκετους απο κ προς σουνιο. :beer: :beer:
KostRider
03/06/2017, 15:27
Σε είδα πριν από την Λάρισα νταλικέρη με το σκανια, που όταν σε προσπέρασα, μου κόρναρες, μάλλον κι εσύ μηχανόβιος είσαι..
petros1479
03/06/2017, 19:31
383174
Δεν έχω λόγια για σας "ανθρωποι" του νόμου...
young jedi
04/06/2017, 09:12
Σε ειδα εχθες το βραδυ στην βουλιαγμενης με το BMW XR(?) σου με τα μπουφαν σου και τα κρανη κλπ , ανέβασες τη ζελατίνα και μου έκανες thump-up , εγω all star και κοντομάνικο σα το Γαρδελη , εμ ειχα δικαιολογία το είχα πλύνει και στέγνωνα με ram air....
Παει το ''πραμα'' σου αδερφε !
panossp25
04/06/2017, 10:40
Σε είδα με το Transalp στην εθνική πρίν τη Λαμία με κράνος και κοντομάνικο. Δεν σε πέτυχε κανένας μπάμπουρας στα χέρια? Όλοι εμένα έχουν βάλει σημάδι?
congate7
05/06/2017, 23:37
Ξεκίνησα να γράφω αλλά... Γάμησε τα ρε Σπύρο... Μακάρι όταν τραβήξουν την πρίζα να αναπνέεις...
Billymuse
06/06/2017, 06:46
Σε είδα χθες στη Γέφυρα της Μεταμόρφωσης..ίσως το έβαλες γιατί γιόρταζαν οι δεκαοχτουρες :lol:
383224
Σε ειδα police boy χθες το βραυδ στον οτε στην γουναρη να με σταματας με την αμαξαρα μου και να μου λες καλο βραδυ...:eek::confused::eyepop:
AUFGEBRACHT
07/06/2017, 20:20
Σας βλέπω να πληθαίνεστε τώρα που μπήκε ο Ιούνης...Τελικά το καλοκαίρι μαζί με τη ζέστη, τις κατσαρίδες και τα κουνούπια έρχονται και οι δίτροχοι εποχιακοί εποχούμενοι με σήμα κατατεθέν την λαστιχένια σαγιονάρα...
Ναι,μιας και μου το θυμισες,πετυχα προχθες τυπα στη κηφισιας με παπι,διχαλο και ενα σορτς.
Μονο αυτα.Λες και πηγαινε παραλια ο τυπας.
Σε είδα κολόγρια να κόβεις την Βουλιαγμένης κάθετα για να πάς πρός το Mall ν'αγοράσεις πάνες για την ακράτεια.
Σε είδα βλαμένε με το BMW X5 να κοκκαλώνεις στην μέση της εθνικής χωρίς λόγο και αιτία..
"Οπως είδα το μπροστινό ABS του Tracer να βαράει υπερωρίες,Το είχε εχθές η μέρα... αναθεώρησα την γνώμη μου για τα ABS από εδώ και πέρα ούτε καροτσάκι λαϊκής χωρις ABS.
Σας ειδα σε πασίγνωστο συνεργείο και φημισμενο αμορτισεροσερβισαδικο να παριστάνετε με ταχυδακτυλουργικο τρόπο πως κόβετε την αποδειξη και οταν μου δωσατε τα ρέστα μαζί με τα κλειδια της μηχανης εγω αποδειξη να ψαχνω και αποδειξη να μη βρίσκω. Μετά απο επιμονή μου αναγκαστηκατε να δώσετε μια παλιοτερη με το ίδιο ποσό. Γίνατε ρομπα αλλα οκ επειδη κοιταω και τα θετικά σαν ανθρωπος, τουλαχιστον το μηχανακι απεκτησε και παλι υποφερτο μπροστινο
karellen
09/06/2017, 07:27
Σε είδα δεσποινίς με το σκουτεράκι να οδηγάς σταυροπόδι.
Άλα της ρε μάγκα,το μπεγλέρι σου 'λειπε! :bawl:
KostRider
09/06/2017, 14:33
Σε είδα ηλιθιε μεσήλιξ, να πετάγεσαι ασαλιωτος από το πρατήριο στα Καλύβια Λαμίας και να πλακωνόνομαι στα φρένα, σου έκανα άσεμνη χειρονομία.. Ακολουθούσε ένας γνωστός μου με τσοπερ, πήγες να τον κλείσεις, μας έβρισες κιόλας και σε πετύχαμε στο φανάρι.. Άκουσες τα γαλλικά σου και ο φίλος μου ήταν έτοιμος να σε αρχίσει στις γρήγορες.. Αντε με το κάθε γίδι..
να έχεις f800gs adv τρου αντβέ με κάγκελα κτλ και να μη μπορείς να κατέβεις ένα πεζοδρόμιο. :cry:
Σε είδα πεζή με τη σακούλα της λαϊκής ανα χείρας να μιλάς στο κινητό χαζεύοντας στην άσφαλτο,
να με βλέπεις που έρχομαι και να σταματάς στο κέντρο της διασταύρωσης κόκκαλο.
μιλάμε για αρχέγονο ένστικτο αυτοσυντήρησης όχι μαλακίες
Σε είδα τριμεγιστε αναβάτη μεγαλομπανιέρας να βγαίνεις στο ρεύμα μου και να παίζεις chicken. .....
Transporter vs χλεμπουρας σημειωσατε 1.....βλακα!
Ανάβαση Κηφισού 01:15 περίπου εσύ με γυμνό και εγώ με cruiser παίξαμε λιγάκι και στο τέλος χαιρετηθήκαμε , πέρασα ωραία γιατί δεν ήταν κόντρα ήταν απλά ενα παιχνίδι :) πάντα όρθιος και πάντα καλά να είσαι . Ελπίζω να ιδωθούμε πάλι με λιγότερη κίνηση :P
amyroukai
11/06/2017, 08:19
Σε είδα Παρασκευή απογευματάκι με το τρανσάλπ και το ωραίο Arai Chaser (το jungle white ήταν; ) μέσα στην κίνηση στο κέντρο. Αξιοπρεπής ρυθμός, αλλά τα πόδια κάτω και φαινόταν ότι "φοβάσαι" στην διήθηση. Βρεθήκαμε σε ένα φανάρι δίπλα δίπλα, σου είπα ότι καλύτερα να έχεις τα πόδια επάνω, θα σε βοηθήσει στην ισορροπία. Απάντησες ότι είναι ψηλό το μηχανάκι, το κατάλαβα γιατί δεν το πατούσες καλά, αλλά σου είπα να το δοκιμάσεις με τα πόδια επάνω, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Με έκπληξη σε είδα να το δοκιμάζεις με το που έφυγες από το φανάρι! Και νομίζω πως όντως το πήγαινες πιο "σίγουρα" μετά. Καλούς δρόμους να έχεις κοπελιά, πολύ σε χάρηκα. Ξέχασα να σου πω να αλλάξεις λάμπα στο φανάρι πίσω γιατί δεν δούλευε ούτε το θέσης ούτε το στοπ, αλλά λέμε τώρα αν διαβάζεις, το θυμήθηκα :)
Σε είδα σήμερα καλή μου κυρία με το streetάκι να κατεβαίνεις τον Κηφισό , μια ρόζ πανδαισία αλλά όταν σε πέρασα παρατήρησα οτι φόραγες ΣΑΝΔΑΛΙ??? δεν σχολιάζω την εικόνα αλλά είχες κράνος, μπουφάν, μακρύ παντελόνι αλλά σανδάλια??
amyroukai
11/06/2017, 14:43
Σε είδα αφρατούλη με το χρέπι τρανσάλπ στην ΕΟ καμαρωτό... Και να τρως την βροχή τέρμα δεξιά με κράνος, μαύρο τισέρτ, μαύρη βερμούδα... Γιατί είναι Ιούνιος αφού και ότι καιρό και να κάνει στο μυαλό έχει καλοκαίρι.
KostRider
11/06/2017, 22:45
Σας είδα, να μας παίζετε τα φώτα, εσείς με τα κουτιά σας κι εμείς με τις μηχανές μας, μέσα στην καταιγίδα.. Τελικά με πέτυχε, έστω και την τελευταία μέρα.. Άτιμος καιρός,μέσα Ιουνίου...
Σε είδα, μπάμπο, να με προσπερνάς με το κουτί σε κλειστή αριστερή στροφή χωρίς ορατότητα, ενώ στην δεξιά λορίδα είχε και άλλο όχημα και να μου λες "Συγκνώμη, αλλά έγκανα μεγκάλο γκύκλο γκύρο σου".
Έχει χάρη που σεβάστηκα την ηλικία σου...
Σε είδα καρχια να με τσεκάρεις στα διόδια παρόλο που καθόταν δίπλα σου ο βουτυροχλεχλες....
George_Sp
13/06/2017, 22:12
Σε είδα ρε Σιταρήρθα! Ήθελε τσάμπα βόλτα :D
383564
sotostzav
14/06/2017, 13:04
Σε ειδα να με κλεινεις στεγνα και χωρις δευτερη σκεψη.Εσυ μαλλον δεν με ειδες ποτε γιατι ουτε καν σταματησες.Μια συνηθισμενη μερα,σε μια συνηθισμενη διαδρομη,με λιγα χιλιομετρα με το παπι...Απο χτες το μεσημερι σκεφτομαι τι θα μπορουσε να μου εχει συμβει αν δεν το φοραγα....Οπως επισης και το μπουφαν.Το νου μας εκει εξω γιατι η ζεστη εχει αρχισει και βαραει επικινδυνα τα ηδη βαρεμενα μυαλα καποιων..
383584
petros1479
14/06/2017, 16:21
Σε είδαμε γιαγιά και σου κορναραμε όλοι,αλλά εσύ χαμπαρι. Εστριψες αριστερά απο την Μαρκ. Μουσουρου στην Αρδηττου και μπηκες ανάποδα φυσικά στις γραμμές του τραμ και συνέχισε την πορεία σου σαν να μην συμβαίνει κάτι!!!!!!! Βοήθεια μας!!!!
Σε ειδα πανω στο μηχανακι και αντι για κρανος φοραγες.....μασκα καταδυσης.
Ακομα γελαω
alexaegean
14/06/2017, 20:04
Σε είδα μωρή μπαμπόγρια των 850 Μαϊων με το Γκολφ να με κλείνεις μπροστά στα Δικαστήρια της Ευελπίδων και να γλυτώνω στο τσακ να γίνω αυτοκόλλητο Panini πάνω στα παρκαρισμένα. Έτοιμος ήμουν να σου δώσω κουτουλιά στην πόρτα αλλα λυπήθηκα το καινούριο, αγρατζούνιστο Shoei.
AUFGEBRACHT
14/06/2017, 21:20
Σε είδα μελαχρινέ χάρε να σφάζεις το STOP σε κυκλικό κόμβο γιατί ήσουν απασχολημένη να μιλάς στο κινητό...Σε είδα κι εσένα ντελιβερά να οδηγάς στα τυφλά γτ ήσουν απασχολημένος να στέλνεις sms στο κινητό. Γενικά, τώρα που καλοκαίριασε και οι ευκαιριακοί εποχούμενοι ελέω θέρους πλήθυναν, πλήθυναν και οι καθημερινές σκηνές απείρου κάλους... Κοινή συνισταμένη η οδήγηση με σαγιονάρα και το κινητό σφηνωμένο μεταξύ αυτιού-ώμου και στάση λόρδωσης...
σε ειδα Ζητα (αυτους μετα 750 suzuki) να τρελαινεσαι οταν με ειδες με το gix (κομπλε απο εξοπλισμο εγω).
εκανες σφηνες να με περασεις ενω πηγαινα κυριος και σε 3 φαναρια μπροστα μου εφυγες με παντιλικι (φανταζομαι και στα επομενα αλλα εστριψα:lol:).
τι διαολο πρωην καγκουρακος με duke ii ο οποιος εγινε αστυνομικος και εχει αποθημενο τα ςς:lol::lol::lol:
George_Sp
15/06/2017, 11:29
Σήμερα είχε πολύ ψωμί το πράγμα, ειδικά αφού έπεσα κέντρο πάνω στην πορεία των συνταξιούχων. Δε θα γράψω για κουτάκιδες φορτηγατζίδες....Αυτές οι κατηγορίες αποδέχθηκαν τη μοίρα τους με κλειστό κέντρο. Θα γράψω για τους δίτροχους....
Θα μπορούσα να βγάλω και φωτογραφίες αλλά ήμουν σε μόνιμο mode facepalm...
Σε ειδα δικάβαλη σκουτερομπανιέρα. Προφανώς κλασσική καλοκαιρινή ένδυση και οδηγός και το αίσθημα. Γυαλί ηλίου t-shirt κοντό παντελονάκι σαγιονάρα migato η κυρία.....και εσύ οδηγέ.....2 ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ και 1 σαγιονάρα γιατί στο άλλο πόδι είχες γύψο από πατούσα μέχρι ΓΟΝΑΤΟ!!!!....και πάταγες στην άσφαλτο με το γύψο κλαην μαην δικε μου!
Σε είδα και σένα ευσωμούλη υπερήλικα με το μαύρο ΧΤ και να σου σβήνει κάθε 100 μέτρα στη διήθηση που είχες ψοφήσει να προσπαθείς.....ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ και στα 2 χέρια και το τιμόνι και ο συμπλέκτης πήγαιναν σα φραπεδιέρες!!!!!!!
ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ!!!!!!! :moutza:
Πήγαμε για λίγο μαζί μέσα στην κίνηση από Χίλτον μέχρι το πάρκο της αστυνομίας στη Μεσογείων. Ένστολος με μηχανή φυσικά. Στα 5 λεπτά όπως είναι φυσικό πρέπει να είδα να περνάνε και 100 παραβάσεις. Ακράνωτοι, να μιλάνε σε κινητά με μηχανάκια και αυτοκίνητα, μηχανάκια να κόβουν την κίνηση κάθετα για να περάσουν από το ένα πεζοδρόμιο της Β. Σοφίας στο απέναντι, κόκκινα φανάρια στην ψύχρα...Σε είχα μπροστά, όλα τα έβλεπες, έλεγα συνεχώς "τώρα τον τσίμπησε αυτόν". Τίποτα. Όταν άνοιξες το γκάζι και πέρασες με κόκκινο και σλάλομ σαν να ήταν κορίνες ανάμεσα στους πεζούς κατάλαβα...
σας ΕΙΔΑ ολους εσας ρε εχθες τεταρτη καθως πηγαινα στο ασκληπειο...καλα εχετε κανει ταμα να σκοτωθείτε?? πρεπει να ητανε 30 μηχανες κρανος φοραγατε μερικοι και ισασταν ολο γκαζι και σουζα...ρε πατε καλα???
Σε ειδα ντιλιβερα να κλαις,να δινεις 2500ε για παπι καινουργιο και σε μια στραβη,να μην υπαρχει ουτε βιδα στοκ ανταλλακτικα από τον Απριλη.Σε ειδα και σενα να περιμενεις να χειμωνισει για να πουλήσεις τα καινουργια μοντελα που ΘΑΑΑ ερθουν,μαλλον μαζι με τα ανταλλακτικα κολυμποντας-περπατοντας...
Eversman
16/06/2017, 08:19
Σε είδα δάσκαλε οδήγησης μοτοσυκλέτας, στον παράδρομο της Ποσειδώνος, να προετοιμάζεις τον μαθητή σου για να δώσει εξετάσεις και να πηγαίνετε μία τελευταία βόλτα πρίν την εξέταση.
Δικάβαλο, με τον μαθητή οδηγό και προβλεπέ και εσύ συνοδηγός με σορτσάκι(!!), κοντομάνικο(!!), αθλητικό σνικεράκι(!!) και καπέλο τύπου jungle(!!) να του λές "μην ανησυχείς, θα το πάρεις". Ωραίο παράδειγμα είσαι φίλος.
Σε είδα και εσένα, τεράστιο, σούπερ ντούπερ γιότ, να φεύγεις από τον ντόκο, με ρότα νότια και συνοδευόμενο από δύο περιπολικά του Λιμενικού. Εμπρός ένα παλιό και από πίσω, ένα από τα καινούργια stealth που παρελήφθησαν πέρυσι, με τα MG κουμπωμένα στις βάσεις τους και 4 ΥΚΤ με ερήμου, έτοιμους για τσαμπουκά. Ωραία πράματα.
Σε είδα να πηγαίνεις σαν κεραυνοβολημένος μπροστά μου. Δεν ενόχλησα, έψαχνα ένα κενάκι να φύγω. Όταν όμως σε είδα να βγάζεις κινητό από την τσέπη του πουκαμίσου να δεις αν έχεις κανα μύνημα, δεν ξέρω τι πρωτάκουσες. Εμένα ή το ΤΑ; Δούλεψε πάντως.
amyroukai
16/06/2017, 18:45
Σε είδα σουπερΤενερέ με Αμερικάνικες πινακίδες έξω από τα ΚΤΕΛ και... σε είδα 60+ αναβάτη να προσπαθείς να εξηγήσεις στο σέρβις της μοτορόλα ότι φεύγεις από Ελλάδα και ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ το τηλέφωνο για να σου απαντήσει κάτι παπαρούπες ο υπάλληλος της εταιρίας επίσημου σέρβις και να του πεις "έχω γυρίσει όλη την ασία με αυτό και..." και προφανώς και τον υπόλοιπο πλανήτη μέχρι εδώ! Σε ποιό φόρουμ να γράφεις άραγε; Άπειρος σεβασμός φίλε, άπειρος. Δεν είχες καλή διάθεση, έκατσες επί τόπου να γράψεις και email διαμαρτυρίας και δεν σε ενόχλησα παραπάνω.
Σας είδα πάλι κολλημένους επί ώρες πρώτη νεκρά στην ΕΟ και στην άνοδο και στην κάθοδο λόγω βροχής. Ένιωσα λίγο καλύτερα που έτρωγα μεν το κατιτίς μου αλλά ήμουν σε κίνηση.
Σας είδα στο κέντρο ήρωες, καταιγίδα αλλά το στιλάκι τισερτάκι-σορτσάκι-σταράκι δεν αλλάζει. Νταμπ.
σε ειδα συνεπιβατη σε παπι στις 6 το πρωι στην κηφισιας
ευσωμος τριχωτος γυμνος απο τη μεση και πανω και με μπαταρισμενο το κεφαλι μπρος πισω
μαλλον απο το κατ ειχες βγει
περαστικα
AUFGEBRACHT
17/06/2017, 16:00
Σε είδα μεσήλικα στον Κορίνθου-Τριπόλεως με βέσπα Cosa φορτωμένη με μπαγκάζια και βαλίτσες αλλά ακράνωτος με ταγιάσκα... πρέπει να έφαγες τρελή βροχή...
Σε είδα κι εσένα πάνω στο παπί Kawasaki με τη σαγιονάρα, είσαι γελοίο θέαμα, πρόσεξε καμιά μέρα μην μπλέξει η αρρενωπή σου σαγιονάρα σε κανα λεβιέ...
Τέλος, σε είδα κι εσένα πατσαβούρα με το πράσινο Toyota Corolla, σταμάτησες εκατοστά πριν το πόδι μου, δεν σου έχουν μάθει ότι πάνω στη διάβαση πεζών προτεραιότητα έχει ο πεζός κι όχι εσύ; Γελοία, στράβωσες κιόλας...
Eversman
23/06/2017, 13:32
Δέν σε είδα και σε ξέχασα τελείως φίλε και σύντροχε Γιώργο (ξέρεις ποιός), ενώ θα έπρεπε να τα πούμε από κοντά. Λόγω υπέρμετρου όγκου εργασίας και κούρασης δεν σε θυμήθηκα.
Ένα μεγάλο συγγνώμη απο εδώ, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Επιφυλάσσομαι.
Σας είδα σήμερα στην εθνική, στο ύψος της Φιλαδέλφειας. Μεσήλικο ζευγάρι με κράνη jet, με Beverly, να αλλάζετε λωρίδες στην αρκετά πυκνή κίνηση. Ανάμεσα από φορτηγά, ταξί, βαρεμένους από τη ζέστη και την κίνηση. Νορμάλ οδήγηση για κίνηση μηχανής, απλά πλησιάζοντας δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που έβλεπα να κρέμεται στο στήθος του οδηγού. Ένα μωράκι να κοιμάται με το κεφαλάκι να φαίνεται. Να ήταν 2, 3, 4 max; ΜΗΝΩΝ ρε, φαινόταν σαν αυτά που βγαίνουν από μαιευτήριο. Θόλωσα, μου ήρθε να τον αρχίσω στα μπινελίκια, μετά σκέφτηκα ότι εν κινήσει με 50 χλμ ανάμεσα στα αμάξια δεν έπρεπε φυσικά να κάνω τίποτα....
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/06/2017, 16:45
Σε ειδα χθες με το κουστουμακι σου και την πλαινη τσαντα σου με τα γλυμενα μαλια σου μαλον τραπεζικο υπαληλο σε εκοψα.Στη παραλιακη του ηρακλειου.Εγω πηγενα με 60 και με περασες σαν σταματημενο.Οποτε μια 120αρα πρεπει να χες .Ακρανοτος φυσικα χωρις ιχνος προστατευτικα.Με τη σουπερ μηχαναρα σου.Bmw 1200Gs Adv.Ενα τοσο ομορφο μηχανακη με τον πιο αμηχανο,αμπαλο,απιστευτο,απαραδεκτο οδηγο,
chr1s_86
23/06/2017, 18:18
Σε είδα στην εθνική και στο φανάρι προς λ. Αθηνών με το RVF σαν καινούριο ! Ωραίος !! :beer:
Σε είδα χθες φίλε με το cbr 600 του 99 σαν το δικό μου και τα είπαμε ωραία. Και τώρα πριν λίγο σε είδα και εσένα με το gsxr750 και με περναγες σαν να ήσουν 1000 καλά το έχεις φτιάξει αλλά έχω πει από ρολαριστες είναι δύσκολα τα πράγματα για τα ινξεκσιον σας. Έβλεπες τπτ με την καταμαυρη ζελατίνα στο κράνος?? Πάντως ωραίο συνεσθημα και είχα χρόνια να το νιώσω με 2 άγνωστους αλλά παρόλα αυτά "γνωστούς" (συντροχους) .
Σε είδα χθές, καταμεσήμερο, να πλαγιάζεις το gsxr στο ωραίο εσάκι κατεβαίνοντας από το Δομοκό προς το Θεσσαλικό κάμπο. :beer:
Billymuse
24/06/2017, 17:52
Σας είδα πολλά μηχανάκια και μηχανές σήμερα μέχρι το Μαύρο Λιθάρι να φοράτε σχεδόν οι 9 στους 10 κράνος. Αλλα δεν σας κράζω για το μαγιό και το all star απο κάτω γιατί και εγω αυτα φορούσα λόγο ζέστας :lol:
amyroukai
24/06/2017, 20:33
Σε είδα τύπε να κάνεις αέρα και να ρίχνεις νερό στην ξανθιά που ήταν ξαπλωμένη στην καυτή μεσημεριανή άσφαλτο και έπιανε το κεφάλι της, κάπου κοντά στην Σαρωνίδα. Έφαγε πετραδάκι; Έπαθε καμμιά ηλίαση; Θερμοπληξία; Γιατί ε όπως και να το κάνεις, κράνος με αυτή την ζέστη τώρα δεν παίζει, σε καταλαβαίνω και έχεις δίκιο not. Ελπίζω να συνήλθε το ζούδι και ελπίζω την επόμενη φορά να προστατεύεται.
Σε είδα κοπελιά με το μικρό Ninja να πηγαίνεις τάπα στο ποτάμι και σε χαρηκα.... μηχανάκι στα χρώματα του Valentinik ασορτί κράνος, αλλά φόρα και κανα μπουφανάκι μην κάψεις το βελούδινο δερματάκι σου στην άσχημη, μπλουζάκι με ραντακια και Ninja δεν πάει....
Αγαπητέ αν λέμε την ίδια την έχω πετύχει αοσρτί όπως λές αλλα και με παντοφλάκι με φουντίτσα ασορτί :)
KostRider
25/06/2017, 19:26
Σας είδα αρκετούς να επιστρέφετε Λαμία από το μπάνιο, με κρανος παραδόξως όλοι, αλλά με καλοκαιρινή αμφίεση όμως.. Καλούς δρόμους..
Σας είδα Αφγανούς "επενδυτές" να έχετε ψειρισει το παπί ενός πιτσιρικά και να έχετε αρχίσει το κόψιμο.δεν ήταν η τυχερη βραδιά σας...Όμως μην ανησυχείτε!θα έχετε την δυνατότητα λίαν συντόμως να ξαναπροσπαθησετε!να ναι καλά τα τσολια που κυβερνούν
Είναι κάποιοι αρχάριοι που οκ κανείς δεν ξεκίνησε με το καλημέρα να οδηγάει τέλεια,
αλλά όταν τώρα ξεκινάς και οδηγείς συνετά και προβλεπέ είσαι σωστός και μπράβο σου.
Όταν όμως αρχίζεις να οδηγάς γρήγορα χωρίς να νιώθεις πότε πρέπει να ανοίξεις το
γκάζι πότε να φρενάρεις κτλ ε τότε είσαι επικίνδυνος, για όλους.
Πχ εσύ σήμερα με το γιαμάχα σκούτερ, πρωην δαπίτη νυν δικηγόρε ή πολιτικέ μηχανικέ
με το μοκασίνι σου, και το σένιο παντελονάκι σου και το ανάλαφρο πουκαμισάκι σου
και το zeus τζετ κρανάκι σου (λολ) γιατί δεν πήγαινες με λογικές ταχύτητες; γιατί έσπαγες
το δόλιο μηχανάκι και με το που πλησίαζες μπροστινό αμάξι πλακωνόσουν στα φρένα;
γιατι έκανες σφήνες χωρίς να κοιτάξεις αν υπάρχει άλλος δίπλα σου και συμπεριφερόσουν
σαν να σου άνηκε ο δρόμος γτχσ;
ελπίζω το blockpass που έφαγες να σου έβαλε λιγάκι μυαλό γτ αμέσως μετά σταμάτησεις
να μου ζαλίζεις τ'@@ κυκλοφορώντας σαν την μύγα πότε μπροστά μου πότε πίσω μου,
δεξιά ή αριστερά μου.
Σε ειδα χτες τρισμέγιστε πανιβλακα μεσα στην κινηση στο υψος της χαλυβουργικης με το TDM.. κλασσικά κρανος της κακιας ωρας 50 ετων και βαλε, γιατι ως γνωστων τα κρανη με τον καιρο ειναι σα το καλο κρασι, με φανελακι και σταση κοκοβιου πανω στο μηχανακι να πηγαινεις πιο αργα απο τα ιδια τα αυτοκινητα...σου μαρσαρα σου επεξα τα φωτα κορναρα ξανακορναρα..τετοιο σταρχιδισμο δεν εχω δει ποτε μου..και αφου κορναρα 5-6 φορες κανεις στην ακρη με μια σπασμωδική κινηση σταματας στην κεντρικη λωριδα και αρχιζεις και φωναζεις τυπου ελα ρε μαγκα περνα να δουμε τι θα καταλάβεις...........προφανέστατα δε σταματησα μες στην εθνικη οδο πρωτα πρωτα για να μην σκοτωθούμε και μετα λογο της ηλικιας σου......μπετοβλακα εε μπετοβλακα θα παρεις κανενα στο λαιμο σου..το να κανεις απλα δεξια η αριστερα οπως ολοι οταν δεν θελουν να πανε γρηγορα οχι ε??αι σιχτηρ...τα πα και ξαλάφρωσα....το σκηνικο έπαιξε ανετα 5-6 φορες εχτες απλα ολοι ειχαν την λογικη να κανουν στην ακρη να περασουμε..:rolleyes:
amyroukai
27/06/2017, 14:33
Σε είδα να βγαίνεις από στενάκι στον κεντρικό της Καισαριανής με το R80G/S σε πολύ καλή κατάσταση και φαινόταν "μάχιμο" και όχι χιψτεροφλώρικο. Μάλλον το έχεις "από τότε". HPN αυτοκολλητάκι στο ντεπόζιτο (το... Μ power του δίτροχου; ) μασκούλα gaston rahier και... Το εγγόνι;; χύμα σαν εσένα στο ντεπόζιτο. Ήθελα να φασκελώσω αλλά λυπόμουν μην τα φάει το εργαλείο μαλακάκο μου. Βέβαια το πιτσιρίκι σε πίκρανε, στο φανάρι τεντώνει το χέρι, δείχνει το fazer και σου λέει ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ, ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ. Τσάαακ, ένα-μηδεν :lol:
σε ειδα συμπαθεστατε παπιοκαγκουρα να τσαρουχωνεις τα φρενα και να τρως ξεκαρδιστικη σλοου μοσιον σαβουρα οταν βρεθηκαμε φατσα καρτα σε στενο μονοδρομο με εσενα αναποδα.η αντιδραση σου ακομα πιο επικη οταν σηκωθηκες και αρχισες να λες οτι δεν εχεις διπλωμα κτλ σε στυλ ομολογιας υστερα απο βασανιστηρια χωρις καν να προλαβω να ρωτησω αν εισαι καλα.φορουσες κρανος μου εφτιαξες και την μερα και εφυγες απλα με την τρομαρα,ελπιζω να κρατησεις την υποσχεση σου και να πας για διπλωμα
petros1479
27/06/2017, 15:00
Σε είδα να μου λες "αχ!!! Συγγνώμη σας έκανα ζημιά????" Δεν μου έκανες ζημιά κυρια μου αλλά είμαι σίγουρος ότι θα χαζευες στο κινητό για να μου την φέρεις από πίσω ενώ ήμασταν όλοι σταματημενοι στο φανάρι!!!! Δεν έδωσα συνέχεια γιατί ίσα που με έσπρωξε και είχε και τόση ζέστη που βαριομουνα!!! Από τύχη ζούμε...
SHOOTER045
27/06/2017, 15:05
Σε είδα σε δρομο διπλής να ερχεσαι απο απέναντι να βγαζεις φλας αριστερό για να αλλαξεις λωρίδα να μπεις στην δική μου για να παρκαρεις την μλκια σου κάνοντας μου νοήματα να φύγω απο την αλλη.
Δεν μετακινηθηκα εκατοστό,νόμιζες θα σε φοβηθω επειδή ήμουν με μηχανάκι.
Απλα έκοψα ταχύτητα μην πεσεις πανω μου.
Αφού καιγοσουν μην χασεις το πάρκιγκ.
Αλλά τι το θελες και με εβρισες ρε γιδι???
Δεν θα είχα ασχοληθεί αν δεν εβριζες..
Περαστικά ρε γίγαντα και μαγκιες εκεί που σε παίρνει
headbanger
27/06/2017, 21:20
σε είδα φίλτρο λαδιού να μουλαρώνεις και να μην βγαίνεις ουτε με κατσαβίδι.
Το σπίτι σου μέσα
AUFGEBRACHT
28/06/2017, 20:47
Σε είδα μεσάνυχτα με το παπί στην Κορίνθου-Πατρών ανάποδα στη ΛΕΑ...
2stroker
29/06/2017, 13:39
Νταξει μιλαμε για τρελο κομπο!!
Σε ειδα τριμαλακα χθες βραδυ στην πατησιων με το σφουχτερ να του χεις βαλει επανω ακραπα για να πηγαινεις ταπα παντα με σαγιοναρα βεβαια. Στο επομενο φαναρι ενας τυπος σταματαει διπλα σου και σου φωναζει οτι το πισω λαστιχο εχει χασει πολυ αερα.Φυσικα με τοσο θορυβο που εκανε η εξατμιση χρειαστηκε να στο φωναξει 2-3 φορες μεχρι να καταλαβεις. Το καλυτερο ομως ειναι οτι ο τυπος που σου εκανε την παρατηρηση οδηγουσε (φυσικα ξεκρανωτος) ενα παπι υπο διαλυση ετοιμο να κοπει στα δυο,χωρις φωτα και πηγαινε και αυτος ταπα.Κλαιω ρε μλκς μου!!
Billymuse
30/06/2017, 13:57
385243
SHOOTER045
30/06/2017, 16:57
385248
KostRider
30/06/2017, 17:36
Σας είδα να με κοιτάτε περίεργα, άλλοι με θαυμασμό, άλλοι με περιέργεια, επειδή με τέτοια ζέστη, φορούσα κράνος, μπουφάν, γάντια και μπαλακλάβα..
Σας είδα να με κοιτάτε περίεργα, άλλοι με θαυμασμό, άλλοι με περιέργεια, επειδή με τέτοια ζέστη, φορούσα κράνος, μπουφάν, γάντια και μπαλακλάβα..
Οντως και γω αυτο ειδα...
Επισης ειδα ολοι μα οοοοοοοοολοι να σφαζετε κοκκινα χαλαρα με αυτοκινητο η μηχανακι και να μην σας απασχολει ποιος ερχεται κι αν ερχεται!
Για πολλες κλωτσιες.
Σας βλεπω ολο και πιο συχνα να καβαλατε τις μηχανες σας και να φορατε κρανος ποδηλατη!
385278
Δεν εχω λογια, πραγματικα... :facepalm:
Περιμενω τωρα να δω και κανεναν με κιτρινο κρανος εργοταξιου για να ολοκληρωθω.
Σας βλεπω ολο και πιο συχνα να καβαλατε τις μηχανες σας και να φορατε κρανος ποδηλατη!
385278
Δεν εχω λογια, πραγματικα... :facepalm:
Περιμενω τωρα να δω και κανεναν με κιτρινο κρανος εργοταξιου για να ολοκληρωθω.
Σε είδα με κράνος εργοταξίου σκουτερά στην Αλίμου και άδειασα το βρογχοδιασταλτικό σπρέυ στο φανάρι....Δηλαδή ήμαρτον...
Σας είδα εχτές το βραδάκι,παρά την απάνθρωπη ζέστη,το συντριπτικό ποσοστό αναβατών μεγάλων μοτοσυκλετών να φοράτε κρανακι.παπια και σκούτερ yolo,χαχαχαχ
Α,είδα κι εσάς τους δύο στην παραλιακή στο ύψος της Συγγρού γυρω στις 12.30 με τα ss,πρόβλεπε,να παίζετε.κριμα που είχα κοπέλα μαζί μου
Eversman
02/07/2017, 11:53
Σε είδα και χάρηκα όσο τίποτα Gorgo :beer:
Τέτοιες τυχαίες και αναπάντεχες συναντήσεις, ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας! Μα να φτάσουμε στο ίδιο μέρος και την ίδια στιγμή, αλλά απο διαφορετικές διαδρομές? Δε γίνονται αυτά!
:beer:
σε είδα ρε μάγκα χτες στην Ε.Ο Αθηνων Λαμίας , πρέπει ναμουν κάπου μαλακάσσα με το κουτί.
ήταν δύο τζι ες χιλιοδιακοσαρια, ο ενας κρανος οδηγος-συνοδηγός, δεν βαριέσαι κάτι ήταν και αυτό, το αλλο το τζι ες, μες τις σφήνες με καμιά 140-150αρα, ακράνωτος οδηγός συνοδηγός. Πέρα απο το κλασσικό κήρυγμα.. να ρωτήσω
- τα μυγάκια δεν σε ενοχλούν ρε μαν;
- τα γυαλιά ηλίου δεν σου φευγουν απο το κεφάλι;
- με 140-150 σταθερή ταχύτητα δεν σε ενοχλεί ο αέρας που σε χτυπάει;
George_Sp
03/07/2017, 15:20
Σε είδα άστεγε να περνάς κάθετα το δρόμο παραπατώντας σαν να ήθελες να αυτοκτονήσεις. βλέμμα άδειο, τρίκλιζες. έκανα ελιγμό περνώντας πίσω σου και ευτυχώς σε πέρασα ξυστά γιατί συνέχισες να περπατάς....
Τι να πρωτοπείς με αυτά που συναντάς κάθε μέρα στην Αθήνα.
Nostradamus
03/07/2017, 15:38
Σε ειδα μωρε κ@υλα καρατουμπανη!!
https://s7.postimg.org/kvl8anzp7/IMG_20170617_133716.jpg (https://postimg.org/image/dsdcv1u9j/)
@chr1s_86 Και εγώ σε είδα.....δεν θυμάμαι αν μιλήσαμε καθόλου, .....όπως και να'χει χάρηκα!!!
Σε είδα ironman χθες απόγευμα στην Κατεχάκη... Omg & lol όμως.
σε ειδα ακρανοβιτς κλαρινοκαγκουρα να σου φευγει το δεξι τελικο απο το τδμ στον δρομο :lol:
SHOOTER045
04/07/2017, 19:26
Σε είδα γερμανε η λαζογερμανε με το Bandit .
Και την τοπική ενδυμασία ( βερμούδα, σαγιονάρα,ακρανοβιτς)στις Α' βοήθειες...
Πως λέει το τραγουδι???
<Στα ξένα είμαι ξένος, και στην Ελλάδα Ελληνας...>
amyroukai
04/07/2017, 22:08
Σε βλέπω εδώ και ένα δίωρο μέσα στο ταξιδιωτικό γραφείο τυπε με το 800adv να κανονίζεις πλάνα...
Billymuse
05/07/2017, 21:11
Σε είδα στο airbnb να έχεις ενα ωραίο διαμέρισμα (Βελιγράδι) και να λες στια παροχές οτι υπάρχει και πάρκινγκ. Διαβάζω τα σχόλια και ένας έλεγε οτι δεν υπάρχει πάρκινγκ και οτι τον έστειλες να παρκάρει λίγο πιο δίπλα απο το διαμέρισμα και εν τέλη έφαγε κλήση!
Υποψιάζομαι την δουλειά και σου στέλνω μήνυμα πριν κλείσω... και τι απαντάει ο θεός!?
385801
Σε φάση βαριέμαι να φέρω και τα κλειδιά θα σε στείλω ενα καλο φιλαράκι να σου δείξει τα κόλπα :lol:
amyroukai
05/07/2017, 21:36
Σε είδα στο φανάρι Ιεράς Οδού στις γραμμές του τρένου/τραίνου να ζητιανεύεις... Με μπλουζάκι πόλο D.O.C. Εκεί σας κατάντησαν τα ιταλικά;;;;;
Christos ktm R
05/07/2017, 22:38
Σε είδα ktm super adventure 1290 s απο κοντά,δεν μπορω να πω ότι ξετρελάθηκα απο θέμα ομορφιάς :facepalm:
mikRRopixel
06/07/2017, 18:39
Σας είδα χθες αργά το βράδυ (σας πέτυχα για την ακρίβεια) στην αρχή του Κηφισσού στην άνοδο, πορτοκαλί Corvette (μάλλον ZR1) να κυνηγιέσαι με έναν λευκό δικάβαλο τίγρη και δεν άντεξα, κατέβασα 4η και μπήκα και εγώ στο παιχνίδι. Είχε ενδιαφέρον η φάση, αλλά συνηδειτοποιώντας ότι τα πράγματα ίσως παρα-γίνονταν επικίνδυνα δεν σας περίμενα για τρίτο γύρο και προχώρησα. Την επόμενη φορά λοιπόν...
zannisvel
06/07/2017, 21:00
Blitz εσένα χαιρέτησα στη Καλλιρόης στο βενζινάδικο?
Σε ειδα με το bmw xr στην εθνικη με την κοπελα,με 100χιλ.χωρις κρανος &οι δυο...
Blitz εσένα χαιρέτησα στη Καλλιρόης στο βενζινάδικο?
Ναι, ετοιμαζόμουν για τη βραδινή. Σε είδα κι εγώ, αλλά έφυγες.
zannisvel
06/07/2017, 23:54
Ναι, ετοιμαζόμουν για τη βραδινή. Σε είδα κι εγώ, αλλά έφυγες.
Next time!!! Χάρηκα που σε είδα! Ελπίζω να περάσατε ωραία!!
devil's animal
07/07/2017, 15:27
σε ειδα να μπαντιλικωνεις το tdm μπροστα μου στο ισαδι πριν την στροφη...
αλλα τρομαξες οταν πανω στην στροφη εσυ ανοιγες γραμμη και εγω σε περασα φιλερ απο εξωτερικη ντριφταροντας...:vroum:
δεν σε ειδα μετα...:tooth:
σημερα κατα τις 11 το πρωι στην δεξια εξω απο το ΚΕΠ Ν. Επιβατων πηγαινοντας προς Μηχανιωνα...
xr rulez!!:smokin:
Eversman
08/07/2017, 09:02
Σας είδα κοριτσια παντος ηλικίας, εχθές το απόγευμα στην παραλία , να έχετε πετάξει όξω τα μεριά σας, φορώντας στριγκακια και κορδονακια.
Παντρεμένες, ανύπαντρες, με κουτσουβελα η χωρίς, μας κάνατε να μας πεταχτούν τα μάτια έξω και να πέφτουν οι φάπες απο τις κυρουλες μας, σύννεφο.
Εύγε και μπραβο σας κοπελιές!
Γιατί όπως λέει και ένα πολύ αγαπητό μέλος του φόρουμ "... μόνο το μάτι μας έχει μείνει" :)
Marie Kle
08/07/2017, 17:04
Σε ειδα toyota hilux με πινακιδα ΧΑΙ 4000!
devil's animal
09/07/2017, 12:35
σας ειδα σημερα κατα τις 11 αραγμενους στον Αλεξιου και σας χαρηκα...
ειδα να εχουν στρωσει καινουργια ασφαλτο στον Αγιο και να τον εχουν πλατυνει σε σημεια σημεια αλλα να ειμαι με το κουτι και να μην μπορω να το χαρω οπως ηθελα...
ειδα και εσενα με το 1190-1290(??) στην ακρη του δρομου στην Χαλκιδα κατα τις 11, φοραγες κρανος αλλα σαν κοψια μου εμοιαζες με τον bulmont...
Σε ειδα αναποφασιστη κοπελια με το καυτο σορτσακι να διασχιζεις τον δρομο εκτος διαβασης και να μιλας στο κινητο, με ειδες και εμενα, σταματησες, επιταχυνα και μολις εφτασα στα 5 μετρα ξεκινησες παλι να διασχιζεις τον δρομο. Ευτυχως τα λαστιχα ηταν ζεστα και προλαβα και σταματησα χωρις να ξαπλωθω αλλα το πισω γυρισε λιγακι και σε τρομαξε, σε κοιταξα σε ρωτησα γιατι δεν προσεχεις, χαμογελασες και περασες τον δρομο...
Σε ειδα και εσενα να μου πουλας μηχανακι με μολις 34000 χιλιομετρα με δισκους φαγομενους λες και ειχε κανει 134000 χιλιομετρα, οταν σε ρωτησα τι γινεται εδω, μου λες ε φυσιολογικο ειναι στα χιλιομετρα αυτα. Οι δισκοι ουτε για πικαπ δεν εκαναν παντως...
amyroukai
12/07/2017, 14:31
Σας είδα και φωτογράφισα λατρεμένοι "κλαμπάδες" μοτοσικλετιστές. Σε πλατεία χωριού που ούτε οι ντόπιοι ούτε οι τουρίστες πάρκαραν επάνω/γύρω/οπουδήποτε που να φαίνεται, πήγατε και αφήσατε ο ένας πανύβλακας το μηχανάκι του μπροστά και κολλημένο στην βρύση κάτω από τον πλάτανο και ο άλλος φαρδύ πλατύ μπροστά στο καφέ. Τα βγάλατε και φωτογραφίες με την DLSR ο ένας, με το τάμπλετ/μεγακινητό/τι ήταν αυτό το πράγμα ο άλλος. Και παρέμειναν εκεί. Γιατί αν δεν δείξει το πόσο ξεφτίλας είναι ο "κλαμπάτος" Αθηναίος μοτοσικλετιστής δεν μπορεί να αναπνεύσει. Το μπινελίκι το φάγατε αλλά προσποιηθήκατε και οι δύο ότι δεν ακούτε. Κακώς σας σέρβιρε η κιουρία ιδιοκτήτρια του καφέ γιατί δεν σας είχε και ανάγκη, έπρεπε να φάτε μπαν από την πλατεία. Και γενικότερα. Το μπλουζάκι με την διοργάνωση και τους χορηγούς σας μάρανε. Ούτε καν όταν είδατε ότι πάει κόσμος στην βρύση και δεν χωράει να σκύψει να πιεί νερό συγκινηθήκατε, ζώα. Μετά είναι εχθρικοί οι λόκαλς και δεν εκτιμούν το 1,5 ευρώ που θα αφήσετε για τον καφέ...
Σε ειδα μετα απο 2.5 χρονια "δρακακι" μου :pink:
Αυτος που καθοταν επανω σου ειναι ευτυχισμενος μαζι σου οπως ημουν κι εγω. So long...! :)
Σε είδα στο σχιστο με το μπλε r1.....φίλε αν είσαι από δω και διαβάζεις :beer::beer:.....να σαι καλά και δίψαγα. πραγματικά απ τα πιο ωραία τσαγακια που χω πιει....:p..αν εγώ είχα σε κείνη τη στροφή στο τέλος προς Κερατσίνι είχα 150+ εσύ που με πέρασες έτσι πόσα είχες μαζέψει???:beer:
Σας βλέπω να βλέπετε κοπέλα πανω σε μηχανή και να σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας.... δεν πατε καλά.
amyroukai
14/07/2017, 23:42
Σας είδα παρεάκι μεσήλικες σε συνοικιακό καφέ να αράζετε με περιέ και κόκα κόλα με στέβια, να συζητάτε το πόσο σούπερ είναι ο γιος σας που μπαίνει σε ΤΕΙ που είναι καλύτερο από ΑΕΙ γιατί έτσι να Ουμ και μετά να κατσαδιαζετε την υπάλληλο που σας είπε ότι κλείνει στις 12 το σέρβις γιατί... Ε όσο να ναι όταν το ρίχνεις τόσο έξω και κάνεις κεφάλι και έχεις κάνει και έναν Α λογαριασμό απαιτείται εξυπηρετηση... Το ότι δεν θα ξαναπατε είναι καλό, "δεν θέλουμε θλιμμένους στην γιορτή μας". Και ανθρώπους μίζερους να μας χαλάνε με αχρειαστη γκρίνια την ηρεμία.
parachuter
15/07/2017, 08:19
Σε είδα χθες στην Π.Ε.Ο. στο Ρίο πιτσιρικά, στο παπί δικάβαλο.....ακράνωτοι να κάνετε σφήνες.....με το κουτί εγώ,σε πετυχαίνω στο φανάρι.....ανοίγω το παράθυρο να ρωτήσω γιατί πάτε έτσι....βλέπω στο σακίδιο του συνεπιβάτη καρφιτσωμένη μια πουλάδα αλεξιπτωτιστών!!!Τελικά σε ρώτησα τι "σειρά" είσαι!Γελούσα μόνος μου μετά....άλλο ξεκίνησα να πω κι άλλο μου βγήκε μόλις είδα την πουλάδα.Μέσα σε κλάσματα πέρασαν τόσες όμορφες στιγμές από μπροστά μου,να'σαι καλά που μου το θύμησες!
congate7
16/07/2017, 16:13
Σε είδα να σου πίνω το αίμα μετά από καιρό. Είμαι σίγουρος ότι και εσένα σου έλειψε...
Σε είδα και εσένα αλεπού και αφού γλυτώσαμε την αγκαλιά μια χαρά τη βγάλαμε. Μέσα στο μεσημέρι μου φάνηκε πολύ περίεργο που σε είδα!
AUFGEBRACHT
16/07/2017, 16:15
Έχω χάσει το μέτρημα πλέον πόσους βλέπω καθημερινά να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες...