Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

mariza
16/10/2016, 19:09
Σε είδα καθώς ανεβαιναμε με τις μηχανές ξαπλωμένο στην άσφαλτο...
Οταν είδα σε τι κατάσταση ήταν το αμάξι και πλησιάζοντας όλο και περισσότερο σε ξανά κοίταξα και συνειδητοποίησα οτι είσαι ο ξάδερφος μου.....μου κόπηκαν τα πόδια.
Για ποτε σταμάτησα,άφησα την μηχανή και βρέθηκα κοντά σου,ουτε που θυμάμαι..

Vegeta
17/10/2016, 10:47
Σε είδα δίποδο (και στραβοκάνικο όπως φαίνεσαι στο βάθος) ζώο, να έχεις ανεβάσει τον κουβά σου στη ράμπα για να πας στο καθαριστήριο. Η ράμπα αυτή ξέρεις, δεν είναι για να ανεβαίνει το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο χωρίς να βρίσκει… Ότι να ‘ναι ρε πστμ, αρκεί να κάνουμε τη δουλειά μας…

371040

Eversman
17/10/2016, 22:46
Σε είδαμε χθες το πρωί στην Βάρκιζα. Transalp 650 και αυτοκόλλητο moto στο κράνος.
Έτσι όπως ήμασταν όλοι στο φανάρι, ένας από εμάς, σε ρώτησε ποιός είσαι, γιατί όπως σου είπε, βολταρουμε και εμείς με την παρέα. Ή απάντηση...

"Δεν με ξέρετε, είμαι πολύ παλιός, απο τους πρώτους στο φόρουμ. Εσείς πρέπει να είστε πολύ νέοι " και έφυγες με τις πάντες.

Μεγάλε... ουρτ και πρόσεξε μην πατήσεις κανά μέζεο και γλιστρησεις.

nikoloulop
17/10/2016, 23:11
Σας είδα χτες ducatακηδες ένας με multistrada και αλλος ένα με hypermotard στην παλιοβούνα
ενώ γυρνούσα απο δουλεία με αυτοκινητο, σας ζήλεψα λιγάκι!

amyroukai
19/10/2016, 20:16
Σε είδα... Εκατό χιλιάδες μίλια (περίπου). Σε 933 θα είναι ακριβώς.

371703

Mixmix
19/10/2016, 20:19
371704

Σε ειδα ανορθόγραφε βουλκανιζατερά και μου πεταξες τα μάτια εξω! :eek: ...Ακου Μπριτζεστων με ωμέγα! :nono: ...μα με ΩΜΕΓΑ! Ο Μπριτζεστον ειναι ενας και γράφεται με ομικρον

AUFGEBRACHT
19/10/2016, 21:09
Σε είδα νυχτερίδα να σκας πάνω στο κράνος μου... Δεν δούλεψε το σόναρ σου;

Vegeta
22/10/2016, 15:24
Σε είδα χθες το πρωί ξεκράνωτο καγκούρι με το μπορντό GLX στην παραλιακή. Ξεκίνησες από το φανάρι της Θησέως με κατεύθυνση προς Πειραιά και προσπαθούσες να σουζάρεις το παπί, πάνω-κάτω το κοπάναγες μέχρι που σου έφυγε στο δρόμο το πεντάλ των ταχυτήτων. Ήμουν από πίσω σου και ενώ ευτυχώς αυτό έφυγε προς τη νησίδα αριστερά και δεν το πάτησα, φρέναρες μετά απότομα για να σταματήσεις να το μαζέψεις και παραλίγο να βρεθούμε αγκαλιά.
Καλά εσύ βλαμμένο, πάει στο διάολο τράβα σκοτώσου! Γιατί πρέπει να πάρεις και άλλους μαζί σου?

Panos76
24/10/2016, 08:49
Σε είδα εχθές κατακόκκινο ολοκαίνουριο κάφρικα να λαμπυρίζεις υπό το αττικό φως του Λαγονησίου. ggs alert; :hmm:

ggs
24/10/2016, 09:03
Σε είδα εχθές κατακόκκινο ολοκαίνουριο κάφρικα να λαμπυρίζεις υπό το αττικό φως του Λαγονησίου. ggs alert; :hmm:

Λίγες εκατοντάδες χλμ μακρύτερα.. :lol:

371964

Thodoris_vara
24/10/2016, 10:16
Σε είδα mariza με το χαρακτηριστικό μηχανάκι και κοτσιδάκι...

Με περάσατε με την παρέα στον περιφερειακό της Χαλκίδας όταν χάζευα την θέα..

Καλούς δρόμους σε όλους

mariza
24/10/2016, 10:26
Να σαι καλά Θοδωρή :beer: :beer:
Καλούς δρόμους και σε σένα και πάντα όρθιος!!

Και εγώ σε είδα..... :wave2:

teogtp
24/10/2016, 10:38
Σε ειδα εργολαβε δημοτικού φωτισμού ,να κάνεις την δουλειά σου και να αφήνεις τα σκουπίδια σου καταμεσής του δρόμου.

amyroukai
24/10/2016, 10:43
Σε είδα υδραυλικέ μάστορα να βιδώνεις χαλκοσωλήνα πάνω σε παλιά σιδερένια και όταν είπα για προστασία από γαλβανική διάβρωση αρχίσαμε τα "ΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΜΩΡΕ θα βάλουμε ανόδιο, είναι έξτρα" και όταν σου είπα και για τα σκουπιδάκια που θα κάνει το ανόδιο στο κύκλωμα μετά θυμήθηκες ότι "ΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΜΩΡΕ θα μπει και φίλτρο". Ρε μαστόρια, την μαστοριά σας... "Εσείς που τα ξέρετε αυτά τι δουλειά κάνετε;". Ζονκ ρε, δηλαδή αν δεν ξέρει ο άλλος θα του διαλύσεις το σπίτι;

WiSe
24/10/2016, 11:40
Σε βλεπω μικρη μου ακομα "στους τακους" και σχεδον λυμενη για να σε γιατρεψω και να σε ανανεωσω για να εισαι παντα πενα ;)

congate7
24/10/2016, 12:17
Σε είδα με το παπί σου να σφάζεις το στοπ, βγαίνεις στον κεντρικό με τα όσα μπροστά μου και ψιλιχέστηκα μη βρεθώ στην αγκαλιά σου.

Μέχρι να φτάσουμε στο φανάρι σκεφτόμουν τι να σου πω αλλά δεν πρόλαβα μιας και το έσφαξες χωρίς να σταματήσεις καν!

Επειδή με τους μακάκες γίνομαι αρχιμάκακας σου ανταπέδωσα το σιμοχέ...

theofilos888
24/10/2016, 15:34
Σε ειδα με το λευκο 950/990 να εχεις μεινει στην πανορμου μαλλον απο κομπλερ μιζας και να το σπρωχνεις. Καλα ξεμπερδεματα!

Jo.Da.
25/10/2016, 11:34
Σε εἰδα πιτσιρίκο να σε φέρνει ο μπάμπας σου σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Παγκράτι με το παπάκι. Κράνος κανονικά (παιδικό, να στέκει σώστα στο κεφάλι κι όχι ό,τι να 'ναι) και buff σηκωμένο ως τη μύτη. Σου είπα ''κόλλα πέντε ρε μεγάλε μηχανόβιε'' και ανταποκρίθηκες αμέσως. ''Παραδέχομαι το μπαμπά σου'' σου είπα, τον χτύπησα στην πλάτη, τον καλημέρισα και συνέχισα το δρόμο μου. Μπράβο και στους 2 σας ρε μάγκες, σας χάρηκα! :beer:

zizou
26/10/2016, 13:35
Σε είδα και σε άκουσα Vanda στο ύψος της Πλατείας Μαβίλης αλλά δε σε έφτανα,και πως δηλαδή σ αυτό το πρωινό χάος.:wave2:

amyroukai
26/10/2016, 13:39
Σας είδα σταματημένους από το ΣΕΦ μέχρι την Αχαρνών. Είχε γίνει ατύχημα με νταλίκα, διάβασα, όταν πέρασα δεν είχε κάτι. Ενός λεπτού σιγή για όσους άντεξαν και δεν τρελάθηκαν μέσα στο κουτί.

BabisStinson
26/10/2016, 13:42
Σας είδα σταματημένους από το ΣΕΦ μέχρι την Αχαρνών. Είχε γίνει ατύχημα με νταλίκα, διάβασα, όταν πέρασα δεν είχε κάτι. Ενός λεπτού σιγή για όσους άντεξαν και δεν τρελάθηκαν μέσα στο κουτί.

Την πέτυχα εγώ κατά τις 8:30, εκεί στον Γαλαξία όπως ανεβαίνεις δεξιά. 3αξονική, είχε ξαπλώσει στο πλάι. Πώς τα κατάφερε πρωινιάτικα..
Σταματημένοι όλοι από το ΣΕΦ πραγματικά έως και εκείνο το σημείο, ακόμα και με την μηχανή αργά πηγαίναμε. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν με το αμάξι, θα το έσβηνα και θα το άφηνα εκεί στην άκρη μάλλον. :lol:

GFawkes
26/10/2016, 13:53

Nταλικα 18 μετρων με συρρομενο....

ειχε "πλαγιασει" μαλλον λογο κακου φορτωματος και ταχυτητας...
2 γερανοι προσπαθουσαν να την σηκωσουν αλλα δεν...
4-5 περιπολικα, μηχανες, πυροσβεστικη και 3 απο τις 4 λωριδες στην ροσινιολ κλειστες...

Ονειρο λεμε...

amyroukai
26/10/2016, 14:00
Και επειδή το ξέχασα...

ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙΑ. Τι Ιταλικό θα ήσουν άλλωστε (το μοτέρ Αυστριακό αλλά λέμε τώρα). Αγάπη μόνο, πλιτς πλιτς πλιτς.

arisrodolivos
29/10/2016, 19:56
Σε ειδα το μεσημερακι στον φλοισβο με το πανεμορφο 11αρι σου gsxr 91 μοντελο τι εποχες μου θυμισες νασαι καλα να το χαιρεσαι

agamoi-thytai
29/10/2016, 20:50
Σας είδα ζευγαράκι και σας χάρηκα στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας με το Varadero.

Thodoris_vara
31/10/2016, 07:29
Σας είδα ζευγαράκι και σας χάρηκα στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας με το Varadero.

:beer::beer:

Ευχαριστούμε πολύ.!
Έπρεπε να φώναζες να γνωριστούμε κιόλας από κοντά.

Είδαμε και εμείς αρκετούς στην περιοχή αλλά κυρίως την Κυριακή που ο καιρός ήταν πιο κάλμα..
Χαιρετίσατε όλοι.. Καλούς δρόμους σε όλους.!

DAYMAN
31/10/2016, 11:29
σε ειδα Africane χθες 11:30 με πληρη εξαρτυση μαχης φορτωμενος (σκηνη,υπνοσακο,στρωματακι κτλ) στην διασταυρωση της Ανθουσας προς Χαλικι να κετεβαινεις απο Καλλαρυτες.Ζηλεψα ρε μπαγασα ,ημουν με το οικογενεικο κουτι και οχι με την γρια και μαχιμος να σε ακολουθησω.Καλους δρομους στις κορυφογραμμες και τα οροπεδια.

:beer:

sniper
04/11/2016, 09:34
Σε είδα να κάνεις προσπέραση στους πρωινούς κώνους, ανάμεσα σε αμάξια, τίγκα στην κίνηση και να διορθώνεις την πορεία σου με γαμάτη στροφή χωρίς να κόψεις καθόλου.

Εύγε V!!! Να φουσκώνεις πιο συχνά την αλυσίδα.

o_gavros
04/11/2016, 09:47
1199 λευκό με ασορτί κρανάκι τζετ κατσαρόλα ρε γιγαντα;:lol:

Vamael
04/11/2016, 09:54
Σε είδα χωρίς κράνος με το σκουτεράκι σου πάνω στο πεζοδρόμιο στην Ακτή μιαούλη το πρωΐ, τρόμαξες όταν βγήκε άνθρωπος από κτίριο και για να τον αποφύγεις έπεσες και άνοιξες το κεφάλι σου, ελπίζω να μην είναι σοβαρό και τουλάχιστον να σου γίνει μάθημα και το κράνος και το πεζοδρόμιο.

amyroukai
04/11/2016, 09:56
Σε είδα δικαστικέ εμπειρογνώμονα ακινήτων να μην ξέρεις να διαβάσεις τοπογραφικά... Τυφλή δικαιοσύνη.

amyroukai
05/11/2016, 14:18
Σε είδα με το faster blue αδερφακι να κατσαδιαζεις την κιουριαμε το golf που μιλούσε στο κινητό. Βγήκαμε εθνική μαζί, ανοιξαμε, έφυγες (που να πάω με την βαλίτσα πίσω...) Περιμενες, ανοιξες πάλι κλπ αλλά ρε μαν, βαλίτσα.... Έκανες νόημα 3, νομίζω ανοιξα τρίτη όντως κοίταξα το κοντέρ, ευχαριστία στους μηχανικούς της givi για τον υψηλό συντελεστή ασφαλείας στις βαλίτσες γιατί θα εσπερνα μπλουζάκια μοτό.γρ παντού... Βγηκες στην έξοδο των λυμάτων. Σορι, αν ξαναβρεθουμε χωρίς μπαγκαζια, να ανοιξω ότι ταχύτητα θες...

pektis
05/11/2016, 19:17
Σε ειδα ταριφα να μου πιανεις κουβεντα του στυλ...''εχει βγει καλο αυτο;''
Θυμηθικα το ανεκδοτο! Με το ζορι δεν γελασα!!:D

fzr1000exup
05/11/2016, 20:47
Σε είδα με το faster blue αδερφακι να κατσαδιαζεις την κιουριαμε το golf που μιλούσε στο κινητό. Βγήκαμε εθνική μαζί, ανοιξαμε, έφυγες (που να πάω με την βαλίτσα πίσω...) Περιμενες, ανοιξες πάλι κλπ αλλά ρε μαν, βαλίτσα.... Έκανες νόημα 3, νομίζω ανοιξα τρίτη όντως κοίταξα το κοντέρ, ευχαριστία στους μηχανικούς της givi για τον υψηλό συντελεστή ασφαλείας στις βαλίτσες γιατί θα εσπερνα μπλουζάκια μοτό.γρ παντού... Βγηκες στην έξοδο των λυμάτων. Σορι, αν ξαναβρεθουμε χωρίς μπαγκαζια, να ανοιξω ότι ταχύτητα θες...

Καλησπέρα, ποσο μικρος είναι ο κόσμος, αδερφακι μαυρο με μπουκα!!!

Κατσαδιασζα τυπησα με γκολφ γιατι ειχε το παιδι στο πισω καθησμα με σχεδον λυμενες ζωνες, και μιλαγε στο κινητο. και την ενόχλησε που την κοιταζα επίμονα!!!

Να ανοιξουμε, αλλα χωρις βαλιτσα. Ελπίζω να είδες που σε χαιρέτησα στην έξοδο!!!. :wave2:
Χαρηκα πολυ για την γνωριμία έστω και απο εδώ!!:a014:

DAYMAN
05/11/2016, 23:01
σε ειδα και πγαιναμε μαζι αρκετη ωρα μαζι στην Κ.Κραμανλη φιλε με το KTM Freeride E SM.Σε ρωτησα αν σε ακουνε οι διπλα σου.Το πραμα πηγαινε σαν δαιμονισμενο. Η γρια ΤΑ ασθμαινοντας προσπαθουσε μα παντα ησουν μπροστα.Καλους δρομους να εχεις.

kordix
06/11/2016, 15:02
Σε είδα με τον Δούκα 2ης γενιάς να κάνεις απανωτές προσπάθειες αυτοκτονίας, πριν από λίγο στην παραλιακή. Μακάρι να το σπάσεις γρήγορα μπας και γλυτώσεις.

Eversman
06/11/2016, 17:21
Σας είδα μπομπιρες, να έχετε στήσει κώνους στην άσφαλτο και να παίζετε μπαλιτσα! Σας χαρηκα πολύ.
Με γυρισατε πολλα χρονια πίσω, τότε που υπήρχαν περισσότερα παιδιά στους δρόμους, παρά αυτοκίνητα.

argiris34
07/11/2016, 07:14
Σας ειδα με το σκουτερ στη εο "κορινθου πατρων"
Μες τα μαυρα σκοταδια χωρις κανενα ανακλαστικο τερμα αριστερα και τα διπλά κωλοφαναρα εμοιαζαν με μακρινο αυτοκινητο, στο τσακ δεν σας μαζεψα με το κουτι και μεχρι να ξεκολλησεις και μα κανεις δεξια αστα να πανε, ελπιζω να μην σας μαζεψε κανενας αργοτερα

teogtp
07/11/2016, 09:28
Σας βλεπω τωρα τελευταια να πεταγεστε από το πουθενά σαν τους νιντζα, μ@λακισμενοι σκεητμπορνταδες.

Billymuse
07/11/2016, 13:31
Σε είδα Βασιλιά και αρχικάγκουρα των καγκουρέων να έχεις μακρίνει το ψαλίδι σου στο ΤΔΜ και να έχεις κοτσάρει απο πίσω...νιτρομπούκαλο..

372744

Apache
07/11/2016, 14:41
Σε είδα βλαμμένε ποδηλάτη στην ανηφόρα για Ψάθα στην μέση του δρόμου και να μην κάνεις δεξιά με τίποτε σε δρόμο πλάτους 4 μέτρων διπλής κατεύθυνσης, αν το συνεχίσεις δεν θα ζήσεις για πολύ.

pektis
07/11/2016, 20:44
Σε ειδα μικρε στο αμαξι του πατερα σου να με παιρνεις χαμπαρι στην προσπεραση και να γελας μεσα απο το τζαμι...!
Μας εφτιαξες τη μερα!

Tedvj23
08/11/2016, 22:42
Σας ειδα ολους σημερα με τετοια ζεστη με πετσινοδερματινα μπουδαν κασκολ ζακετες κουρτινες και σια οε ελεος ρε παιδια και που να πεσει Ψ@$κρυο δηλαδη...:bawl:

WiSe
08/11/2016, 23:33
Σας ειδα πιτσιρικια με τα ΒΜΧ και τα μαουντεν να βγαινετε απο το Μαρκοπουλο και να πιανετε τη Λαυριου αφου περιμενατε υπομονετικα στο φαναρι σας να αναψει πρασινο! Μεστη τρελα εισασταν και μου θυμισατε τα παιδικα μου χρονια. Πιασατε αμεσως δεξια και γινατε μια ουρα στην ακρη ακρη του δρομου ο ενας πισω απο τον αλλον........ Ειχα νευρα απο εφοριες και λοιπες δημοσιες υπηρεσιες αλλα σας ειδα και μου φυγαν ολα..... Μαλλον πρεπει να κανετε μαθηματα στους "μεγαλους" τους ασχετους τους επικυνδυνους που μας ταλαιπωρουν ολους.

agamoi-thytai
10/11/2016, 22:36
:beer::beer:

Ευχαριστούμε πολύ.!
Έπρεπε να φώναζες να γνωριστούμε κιόλας από κοντά.

Είδαμε και εμείς αρκετούς στην περιοχή αλλά κυρίως την Κυριακή που ο καιρός ήταν πιο κάλμα..
Χαιρετίσατε όλοι.. Καλούς δρόμους σε όλους.!
Ήμασταν οικογενειακά με τα 2 μας πιτσιρίκια. Θα μας είδες στο καφέ που ήταν φίσκα στα Άνω Τρίκαλα.
Σας είδαμε και στη μονή αν θυμάμαι καλά.
Η γυναίκα μου δεν το έχει με τους "αγνώστους" :D
Μάλιστα με κοροϊδεύει όταν σας χαιρετάω μέσα από το κουτί. :lol:

Κάποια άλλη στιγμή Θοδωρή :)

amyroukai
12/11/2016, 12:34
Σε είδα κοπελιά στις τουαλέτες με τον κοινό προθάλαμο και τον τεράστιο καθρέφτη να βγάζεις σέλφις και μόλις μπήκα να μαζεύεις μπλούζες κολαν κλπ. Εμ... σόρι, ε; Αν και, δεν ντράπηκες και τόσο, αφού μόλις γύρισα την πλάτη στον νιπτήρα των ανδρικών συνέχισες το σόου και ας σε χάζευα από τον μικρό καθρέφτη μπροστά μου... Πολύ βρώμικα χέρια είχα :lol:

Σε είδα MV Agusta Stradale με Γερμανικές πινακίδες και βαλιτσάκι να κάνεις ωραίες σφήνες στην παραλιακή. Έπρεπε να μπω Π. Φάληρο αλλά χάζεψα και σε ακολούθησα ως την μαρίνα Φλοίσβου όπου μπήκες μέσα και εγώ έμεινα να αναρωτιέμαι που πάω και γιατί δεν έστριψα νωρίτερα. Πολύ ωραίο πωπουδάκι, ωραίος ήχος, λίγο η ανάρτηση τα 'μπλεξε με τις γραμμές του τραμ και χοροπηδούσε η πίσω ρόδα αλλά λεπτομέρειες τώρα :lol:

Tedvj23
12/11/2016, 12:56
Σε ειδα χθες το βραδυ να παρκαρ το τρακτερ στην γερμανου και να πηγαινεις για ποτακι στα κωλομπαρ της περιοχης ε ρε γλεντια...:bawl:

Nik0s_Dk
12/11/2016, 13:53
Σε είδα μάμυ να μπαίνεις στο δωμάτιο μου. Χάζευα στο πισι και η τβ επαιζε fp4 και έκανε γύρο ο Λορένθο.. Σε κοιτώ εχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό και μου λες σοκαρισμένη.. "πέφτει, πέφτει".Κολλάω, λέω θα κούνησε την τηλέοραση η σκυλίτσα μου.. Γυρνάω, ολα κομπλέ.. αλλη η μαμα συνεχίζει με σοκ ΚΟΙΤΑ ΠΕΦΤΕΙ... καταλαβαίνω τι λέει και πριν με πιάσει νευρικό γέλιο πετάει.. ΜΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ, απαπα... Ακόμα κλαίω από τα γέλια... Μάνα μου έφτιαξες μια ήδη ωραία μέρα! ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ!!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

mikes
12/11/2016, 21:11
σε ειδα που με ειδες αλεξ14 χθες το πρωι στη λαμπρακη.. συστηθήκαμε αλλα επειδή το φαναρι εγινε πρασινο και δεν είμαι από αυτους που τους αρεσει να καθυστερουν το κοσμο για να πιασουν κουβεντα, εφυγα ελπιζοντας να μας πιασει κοκκινο το επομενο να πουμε δυο κουβέντες ακομα.. αλλα η γκαντεμοσαυριαση μου με εχει πιασει αυτή τη βδομαδα εβαλε το χερακι της και μεχρι το ποταμι ΟΛΑ τα φαναρια ηταν πρασινα...δε βαριεσαι.. αμα κατεβαίνεις καθημερινα από εκει, σιγουρα θα ξανασυναντηθούμε!

:beer:

teogtp
15/11/2016, 23:15
Σε ειδα να ερχεσαι στο μαγαζι μου,(που μου ζμπαραλιασες πριν κατι μηνες) και να μου ζητας τα ρεστα για το εξωδικο που παρελαβες.
Καραγκιοζακο,οι μαλακιες πληρωνονται.

theofilos888
16/11/2016, 08:04
Σε ειδα εξηνταρη πλας να μου φωναζεις μολις παρκαρα.... αστο να γουργουρισει λιγο ακομη!!!! Κατι θα ξερεις........ ;)

karellen
16/11/2016, 10:44
Σε είδα μαντάμ 'μεγαλοκυρία' στη λαϊκή να κάνεις παζάρια για ένα ματσάκι μαϊντανό!Σε ποιόν,στη γιαγιά που κάθεται αποβραδίς με το λάστιχο και πλένει τα χορταρικά ένα-ένα και το πρωί ξεκινάει από το χωριό αχάραγα στο κρύο για να πιάσει πάγκο στην αγορά και συ να της βγάζεις τα συκώτια για 20 λεπτά!Τα φρου φρου σε μαράνανε και ο συνταξιούχος δίπλα σου με το τζιπ. :moutza:

mike_4
16/11/2016, 12:25
Σε είδα φίλε με το triple στον Καζάκο στο Κορωπί σήμερα κατά τις 8μιση! Κούκλα την είχες την κιουρία!

George_Sp
16/11/2016, 17:14
Σας είδα το πρωί μια 10αριά κλειδιά πάνω σε δερμάτινο μπρελόκ να κρέμεστε από τη μπαγαζιέρα του mega scooter. Περίμενα κάνα 5λεπτο να εμφανιστείς αλλά δεν....πήρα τα κλειδιά και σου άφησα σημείωμα με το κινητό μου στο τιμόνι του σκούτερ.

Με πήρες τηλέφωνο στις 6 το απόγευμα και είπες ένα ψυχρό, φευγάτο ευχαριστώ και γύρισες τη πλάτη. Μετά έμαθα οτι είσαι ένας τριμπετόβλακας δικηγοράκος της γειτονιάς που μόνο φασαρίες και καβγάδες δημιουργείς.

Την επόμενη φορά θα τα αφήσω στη θέση τους.

theofilos888
18/11/2016, 11:41
Σε ειδα zizou στο υγεια.

byron
18/11/2016, 11:52
Σε είδα και σε άκουσα μαλάκα προστάτη της τάξης, να πουλάς πνεύμα και να κάνεις χιούμορ σε 60χρονη γυναίκα που όταν σε ρώτησε πως θα πάει σπίτι της με τον δρόμο που είχες κλείσει, να της λες "περπάτα μέχρι το σπίτι σου, να χάσεις και κανένα κιλό".

Γελοίε.

airmav
18/11/2016, 16:09
Σε είδα madnomad στον περιφερειακό του Καρπενησίου προς χιονοδρομικό. Φουλ εξοπλισμενο , εγω με κουτι....δν πρόλαβα να κορναρω. Καλους δρόμους φίλε

zizou
18/11/2016, 16:10
Σε ειδα zizou στο υγεια.

Κ'γώ ;)

sapphire
19/11/2016, 00:41
Σε είδα ninjaki250r να φεύγεις με σούζα στον θεό από το φανάρι στην Άνοιξη λίγο πριν το EAGEΑN και γενικά σε έχω δει άλλες 3-4 φορές τριγύρω στην νέα Ερυθραία να το σκίζεις συνέχεια .:D

bebeto
19/11/2016, 08:21
σας ειδα κυρια μου με την 500αρα την μερσεντες και το κινητο(φυσικα)στο χερι να προσπαθειτε να στειλετε μυνημα και να εχετε πιασει την μιση μεσόγειων.....εννοειτε πως ειναι αποψη κατα εσας να μην κανετε στην ακρη,απλα εχετε το νου σας γιατι καμια ωρα θα χασει καποιος τους τροπους του και θα ριξει κανενα καντήλι πρωινο...θου κυριε!

sakis81
19/11/2016, 12:29
Σε είδα πληγωμένε μου εγωισμε μετά από χαζοπτωση σε στροφή εξαιτίας της υπερβολικής μου σιγουριάς.σε είδα κι εσένα,καλοκαιρινο παντελόνι colori jean,μετά από συρσιμο 10 μέτρων να μην έχεις ούτε μια γρατζουνια!!!

Hayate
19/11/2016, 13:11
Σε είδα μπάρμπα να πετάγεσαι παράνομα ......με είδα να πέφτω απο φρένα πανικού...(γιατί ήμουν με δανεικό μηχανάκι να κάνω εξυπηρέτηση) .Σε είδα επίσης να βγαίνεις έντρομος και να έρχεσαι να δείς αν χτύπησα.....Και μετά να έρχεσαι να μου λές οτι φταίνε τα νερά που πλένουν στη γειτονιά....τιαλλοθαακουσουμεστονντουνιααυτό...

Dant3
19/11/2016, 13:28
Σε ειδα σε κατηφορικο δρομο με διπλη διαχωριστικη στη μεση και αυτοκινητο μπροστα μου,να εισαι κολλητος στη πινακιδα μου.
Εστριψε το αυτοκινητο μπροστα και πας πανω σε στροφη να προσπερασεις και μου κορναρεις(νομιζες οτι θα κανω ακρη?).
Κονομησες το μεσαιο δαχτυλο και τα μπινελικια σου.
Αν βιαζεσαι ξεκινα πιο νωρις.

amyroukai
19/11/2016, 14:25
Σας είδα παρέα με τα mt07 στην γέφυρα της μεταμόρφωσης να χαιρετιεστε. Βόλτα πριβέ μόνο τα εργαλεία;

Eversman
19/11/2016, 19:26
Σε είδα κοπελιά να μου φωνάζεις, "κάτι σου κρέμεται..." και να τονωνεται προς στιγμή ο αντρικός εγωισμός μου, μέχρι που είδα ότι έδειχνες το πίσω αριστερό φλας :D

Ζεύκας
20/11/2016, 09:22
σας ειδα κυρια μου με την 500αρα την μερσεντες και το κινητο(φυσικα)στο χερι να προσπαθειτε να στειλετε μυνημα και να εχετε πιασει την μιση μεσόγειων.....εννοειτε πως ειναι αποψη κατα εσας να μην κανετε στην ακρη,απλα εχετε το νου σας γιατι καμια ωρα θα χασει καποιος τους τροπους του και θα ριξει κανενα καντήλι πρωινο...θου κυριε!

εγώ χθες πέτυχα τη ξαδέρφη της, ξανθιά πενηντάρα σε βυσσινί a-class με βλέμμα κατεψυγμένου ροφού.

χαμένη στη δική της διάσταση να παραβιάζει στοπ και παραλίγο να μαζέψει ένα παπί κι εμένα.
πήγα δίπλα της να τη κράξω αλλά με το που είδα τι ζώο ήταν σκέφτηκα πως δεν είχε νόημα να αλλάξεις ένα ζωντόβολο.

Nik0s_Dk
20/11/2016, 16:20
Σας είδα μότοπαρεες στη λίμνη δόξα. Απο ον οφ και ςς μέχρι εντουρο Λασπωμένα και χαρχαλευ!! Πολυ σας χάρηκα πολυ σας ζήλεψα !!

Billymuse
20/11/2016, 19:28
Σε είδα σήμερα; Haris_x στη νέα Ερυθραία προς Εκαλη σήμερα το πρωί;;;

toyar
20/11/2016, 19:51
σε ειδα 55αρα με καγιεν το μισο στο πεζοδρομιο πλατους 1μ και εκανες μανουβρα για να κλεισεις και το υπολοιπο
οι πεζοι κατεβαιναν στο δρομο για να περασουν
το προβλημα ειναι οτι και εσυ και οι πεζοι ειχαν το ιδιο απαθες βλεμμα και μαλλον για αυτο δεν υπαρχει ελπιδα
οταν σου ειπα οτι ειναι πεζοδρομιο και περνανε μαμαδες με καροτσακια μου ειπες ''ε και;''
συγνωμη που εγινα αφορμη να χαλασεις το σαλιο σου

tzimidis
21/11/2016, 10:46
Se eida pou me eides malaka ntalikieri ston korydallo alla esy sto peonta sou ksekinises apo to steno na bgeis katheta sti m.asias.
5 lepta gamostayridia den se xalasane fantazomai.
kotoules omos ki esy kai o synodigos sou.
episis den se xalase pou anagkastikes na kaneis opisthen stin anifora gia na peraso telika.

Billymuse
21/11/2016, 12:33
Σε είδα στη διασταύρωση Κων/λεως και Ιερά Οδό μάγκα κουλουρτζή, να αγοράζει ενα αυτοκίνητο ενα κουλούρι και να δίνεις δωράκι ένα La Vache qui rit.... :lol: αυριο θα πάρω σίγουρα απο σένα κουλουράκι :beer: να δω τι θα πάθω σε συνδιάσμο με τον καφέ που θα πίνω..

amyroukai
21/11/2016, 17:51
ΔΕΝ σε είδα γαμημένο router να κολλάς και άκουσα τα SMS μεν, δεν τα διάβασα με την πρώτη δε... ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΖΕΡΟΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ μου έφαγες όλα τα υπόλοιπα μεγαμπάιτ και το ΓΑΜΗΜΕΝΟ πρόγραμμα αγόρασε μόνο του πακέτο 200ΜΒ με 5.04 ευρώ... Αλλά ενημερώνοντας πως μπορούσα να το κάνω χειροκίνητα με 5 ευρώ για 500ΜΒ. Με δουλεύεις μωρή γαμημένη βόδιαφον; Ποιός γαμιόλης το σκέφτηκε αυτό το τρολοπρόγραμμα να σε χρεώνει ΚΑΙ να σε κοροϊδεύει αποπάνω; :lol:

pektis
21/11/2016, 18:11
Σε ειδα με το varadero να εχεις ορεξουλες...
Που πας ρε καραμητρο??:lol:

mikes
21/11/2016, 20:30
Se eida pou me eides malaka ntalikieri ston korydallo alla esy sto peonta sou ksekinises apo to steno na bgeis katheta sti m.asias.
5 lepta gamostayridia den se xalasane fantazomai.
kotoules omos ki esy kai o synodigos sou.
episis den se xalase pou anagkastikes na kaneis opisthen stin anifora gia na peraso telika.

ΔΕΝ σε ειδα αλλα (μαλλον) σε ακουσα κατά τις 8και (αν θυμαμαι καλα) το πρωι να ριχνεις γαμωσταυριδια στο σημειο που ανεφερες.. μεχρι να ξεκουβαλησω να βγω να δω τι παιζει το σοου ειχε τελιωσει..

congate7
21/11/2016, 21:56
Δεν είδα εσένα, σε είχαν πάρει όταν πέρασα, αλλά είχα δει το πως είχε γίνει η μηχανή σου και το αμάξι. Από μέσα σκεφτόμουν ότι αυτός δεν τη γλύτωσε με τίποτα και με έναν άλλο που το συζήτησα συμφώνησε.
Σήμερα έμαθα ότι έφυγες πάνω στα δέντρα και τελικά την έκανες...
Κρίμα εννοείται αλλά αν κατέβαινες με 140 τη γέφυρα της Μάνδρας εκεί που πετάγονται συνέχεια ψιλοπήγαινες γυρεύοντας...
Ήσουν 38 χρονών και μόλις είχες βάλει άλλα 50 άλογα στη μηχανή.
Καλά να περνάς εκεί που πήγες...

amyroukai
22/11/2016, 11:20
Σε είδα ρε "ορεξατε" με το fz1 με τα λεντ κωλοφάναρα να τα δίνεις όλα με τα "αλαρμ" αναμμένα, έχουν καεί μερικά, να το ξες. Και εσύ ρε τυπε με το burgman... Ωραία ανεβήκαμε το ποτάμι δεν λέω. Απλά όταν το μεκανάκ τελειώνει στα 140 τι πιεζεσαι... Μέσα στην κίνηση ρε μπόιζ πάντα "κερδίζει" ο πιο ριψοκίνδυνος. Δεν σας είδα να ξεκολλάτε πάντως :lol:

Καλημέρα παίδες, θενξ για την διασκέδαση.

Υ.γ. ρε τυπε, φόρμα αθλητικά οκ. Ακαλτσωτος με τέτοιο κρυουλι;

teogtp
22/11/2016, 12:24
Σε ειδα να μου χαρίζεις "γούρι " για το αυτοκινητο μου πρωινιατικα, πετωντας από το μπαλκόνι σου τα σκατα του σκύλου σου.
Οπότε παλικάρια μην παιξετε Τζόκερ θα πάτε κουβά. .......

karellen
22/11/2016, 12:36
Σας είδα μαλλιά μου να πέφτετε όταν με πλησίασε ο 28χρονος,την ώρα που ρούφαγα βενζίνη από φιλικό παπάκι σε ένα μπιτόνι (γιατί το KLR είχε μείνει) και να με ρωτάει με έκπληξη:
-Τιιιιι,ρουφάς το λάστιχο και έτσι τρέχει η βενζίνη? :uplate:
-Ναι ρε φίλε δεν το ήξερες?
-......

Billymuse
22/11/2016, 12:47
Το κατάλληλο υπουργείο που μας υπενθυμίζει ότι οι ξένοι μας χαλάν το DNA..

374364

virus
22/11/2016, 12:59
σε ειδα.....

ωχ sorry σε περασα για αλλον :D

DOCfzx
22/11/2016, 15:03
Σε είδα και κατάλαβα πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είσαι χτές κατάβαση Κιφησού περίπου 21:20 στο ύψος της Μεταμόρφωσης , παραλίγο να σε σκοτώσω γιατί δεν είχες φώτα ( το μισοκαμμένο λαμπάκι στα φώτα πορέιας δεν μετράει για φώτα πορείας!!!) και κατέβαινες πατημένος με το παπί απο το οποίο η πίσω ρόδα είναι αλλού για αλλού !!!! αγόρι γιατί δεν πάς να φουντάρεις απο μόνος σου για να μην πάρεις κανένα άλλον στο λαιμό σου?

karellen
22/11/2016, 15:11
Σε είδα τζιπάκι

374373

KostRider
22/11/2016, 15:35
Σας είδα, μέσα σε πέντε λεπτά να κάνετε διαδοχικές μαλακιες, ένας παππούς να βγαίνει από το νοσοκομείο με το αυτοκίνητο και ούτε που κοίταξε, πήγα δίπλα του, κόρναρα και ούτε που το κατάλαβε.. Δεύτερος έστριψε αριστερά στο αντίθετο ρεύμα μιλώντας στο κινητό, ανιωθος.. Και τρίτος και καλύτερος όπισθεν σε κεντρικό δρόμο, για να πιάσει κουβέντα με το φιλαράκι του, αδιαφορώντας για τους πίσω του.. Σου κόρναρα παρατεταμένα και τότε βαριεστημένα ξεκίνησες..

Tedvj23
22/11/2016, 15:50
Σε ειδα με το cb500 και την dominator τωρα το μεσημερι στην πλατεια μαρουδα να περνας με κοκκινο μην το ξανακανεις καλυτερα..:nono:

alex14
22/11/2016, 15:59
Σε ειδα με το gixxer το ξακοσια :D με τις μεταχειρισμενες "γομες" να θελεις παιχνιδακια στις στροφες.
Πιστευω να ξεφτυλιστηκες αρκετα απο ενα ταπεινο bandit και δεν θα το ξανακανεις :p
Αυτο το δηθεν ρε πστμ ..... αφου δεν τοχεις, αραξε το σε καμια καφετερια και απολαυσε το καφε σου.

vaska
22/11/2016, 18:30
Σε είδα MILFαρα να ξεμένεις με το κουβαδοsmart σου από μπετζίνα, σε είδα να με παίρνεις τηλ και να μου λες όλο νάζι και τσαχπινιά "ξέμεινα μάλλον από βενζίνη" το αυτοκίνητο (ο Θεός να το κάνει) τρέμει και σβήνει. Την τσαχπινιά την έβαλες για να καλύψεις την μαλακία σου που δεν έβαλες βενζίνη, το νάζι το έβαλες να για να μην ακούσεις ευχέλαια, αλλά τελικά με γ@μησες μεσημεριάτικα να τρέχω να πάρω το μπιτόνι, να βάλω 10 λίτρα και να στα κουβαλήσω στην άλλη άκρη της Πάτρας. Πρώτη και τελευταία σου, στο δηλώνω, την επόμενη θα το φέρεις σπίτι σπρώχνοντας, σου δίνω τον λόγο μου.
Με το "ναι μωρέ θα βάλω" δεν γεμίζει το μπουρδέλο και στην τελική αν δεν βάλεις βενζίνη, βάλε πλάτη να σπρώξεις. Πρέπει η γκαρίκλα μου "μην ανοίξεις τον διακόπτη ξανά, θα κάψεις αντλία βενζίνης" να ακούστηκε ίσαμε το Αίγιο.
Και δεν πληρώθηκα ούτε τον κόπο μου ούτε την βενζίνη. Λαμόγιο.:evil:

Ότι θα λουζόμουνα αυτά που κορόιδευα (ακούει ο χτήνος) δεν το περίμενα.
:lol::lol:

Nik0s_Dk
22/11/2016, 20:18
Σε είδα, δε ξέρω τι είσαι αλλά ήσουνα παράξενα ωραία!

374382

bulmont
24/11/2016, 16:21
Σε είδα και μου γύρισες το μυαλο μου 20 χρόνια πίσω...........

374497

374498

374499

virus
24/11/2016, 16:31
Σε είδα και μου γύρισες το μυαλο μου 20 χρόνια πίσω...........

374497

σευχαριστω που μου το θυμισες.

απο το φετινο καλοκαιρι σε ειδα σε υπεραριστη κατασταση

374500

bebeto
25/11/2016, 19:48
σε ειδα ρε π@π@ρ@ με το volvo να εισαι βιαστικος στην μεσόγειων και να τρακαρεις τον ανθρωπο με το scooter που σταματησε για να περασει ο κοσμος...και δεν φτανει που εισαι μ@λ@κ@ς αλλα ζηταγες και τον λόγο αντι να πεις και συγνωμη...δεν είστε καλά ρε..

KostRider
25/11/2016, 20:41
Σε είδα ρε τζιπάτε, με το χ3, να έχεις παρκάρει σε θέση δύο αυτοκινήτων και να μην χωράει τίποτα άλλο, φοβάσαι μην στο χτυπήσει κανείς; γίδι, ε γίδι

teogtp
25/11/2016, 21:19
Σε ειδα να ερχεσαι στο μαγαζι μου,(που μου ζμπαραλιασες πριν κατι μηνες) και να μου ζητας τα ρεστα για το εξωδικο που παρελαβες.
Καραγκιοζακο,οι μαλακιες πληρωνονται.

Σε είδα ασφαλιστρια του καραγκιοζακου,να μου την λες που δεν συμμερίζομαι τον πονο του μεροκαματιαρικου φτωχου παλικαριού, και να δειξω το ανθρωπινο προσωπο μου, στο μ@υνι που το πρωτο πράγμα που έκανε μετα την στουκα ήταν να αγοράσει γερμανικό κάμπριο αμάξι.......
Ρε η π@@@@τσα μέχρι το λαρύγγι θα φτασει.

Nik0s_Dk
26/11/2016, 15:35
Σε είδα ενα στενό κάτω από το σπίτι μου μεσηλικη "κυρία" με το τζιπάκι σου να κορνάρεις ενοχλημένη απο τον μπροστινό σου που είχε σταματήσει στη μέση του δρόμου για να κατεβάσει εναν επιβάτη και να κατσει ο πίσω μπροστά.. Μόλις έφυγε ο μπροστινός στρίβεις επιτόπου αριστερά ανάποδα σε μονόδρομο.. Με βλέπω να αηδιάζω κάθε μέρα από "κυρίες" σαν εσένα.. (και "κυρίους" φυσικά)..

sakis81
27/11/2016, 10:34
Σε είδα εναλλακτική κοπελια να στέκεσαι στο διάζωμα επί της βασ. Σοφιας,απέναντι από την αμερικάνικη πρεσβεία και να κανεις σήμα στα,διερχομενα στην αριστερή λωρίδα, ταξι να σταματήσουν.το ότι σε έγραφαν όλοι τους κανονικότατα, σου προκάλεσε μια δυσαρέσκεια....μα πόση βλακεια να αντέξει αυτη η χώρα πια.....

BoSS_Man*
27/11/2016, 19:28
Σε είδα βροχή.....

https://www.youtube.com/watch?v=59IVolpou0g

η βροχή ήρθε πάλι .. πάει πια το φεγγάρι .. οι καρδιές μας θα νιώσουν, της αγάπης το χάδι ..
η βροχή δυναμώνει .. η ψυχή είναι μόνη .. περιμένει να φέρεις, μια ελπίδα για ταίρι ..
σ' αγαπώ .. σ'αγαπώ .. μακριά σου να αντέξω δεν θα .. δεν θα μπορώ ..

η βροχή ήρθε πάλι .. πάει πια το φεγγάρι .. οι καρδιές μας θα νιώσουν , της αγάπης το χάδι ..
η βροχή δυναμώνει .. η ψυχή είναι μόνη .. περιμένει να φέρεις, μια ελπίδα για ταίρι ..
σ' αγαπώ .. σ'αγαπώ .. μακριά σου να αντέξω δεν θα .. δεν θα μπορώ ..

374708

Eversman
28/11/2016, 08:23
Σας είδα πάσης φύσεως πετούμενο, να πετάτε κακήν κακώς πρός νότο. Πρέπει να έρχεται καλή μπόρα από τα δυτικά. Έχετε το νού σας σύντροχοι, καλημέρα.

Billymuse
28/11/2016, 12:53
Σάββατο μεσημέρι στην οδό σκουφά στο Κολωνάκι, εννοείται παρκαρισμενοι στο πεζοδρόμιο μπολικα σκουτερ αλλα δυο κερδισαν τη καρδία μου. Ο ενας με αυτοκόλλητα ανάλογα της περιοχής με το Peugeot...και ο αλλος....

374746

DAYMAN
28/11/2016, 14:36
σε ειδα παπακι μπλε Modenas kriss αν δεν κανω λαθος γιατι ταραχτηκα στην Μαρτιου σημερα το πρωι.Ησουν τσαλακωμενο αιματα κατω και τσαντες με ψωνια διπλα.Σφιχτηκε η καρδια μου οπως παντα συμβαινει οταν βλεπω τετοια περιστατικα.Ευχομαι να την γλυτωσες και να εισαι καλα.Ευχομαι επισης το συμβαν να σε κανει να καταλαβεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να φορας κρανος.

ptc
28/11/2016, 15:33
Σε είδα γατούλα να έχεις κουρνιάξει πάνω στη μηχανή μου. Συνήθως σας διώχνω από εκεί, αλλά εσύ μου φάνηκες τόσο βολεμένη που δεν πήγε η καρδιά μου να σε ενοχλήσω.

374754

pektis
29/11/2016, 20:56
Σε ειδα στο βενζιναδικο να με πιανεις σε κουβεντα αν πουλαω την μηχανη...
και αν ποτε την δωσω να σε εχω υπ'οψιν...:confused::D
Τωρα που την συνηθισα δεν το βλεπω φιλε μου...:)