View Full Version : Έμεινα.συμβαίνει τώρα
Desperado
09/06/2016, 09:10
Νομίζεις.
http://www.yamaha-motor.eu/designcafe/en/archive/archived-articles/index.aspx?view=article&id=441165&page=3
Το εκπαίδευε λέμε.......
τουλαχιστον κρατησες το λαδι πουβγαλες να το βαλεις στο επομενο να κανεις αποσβεση;
alexis_d
09/06/2016, 10:27
Αλλάξτε τον τίτλο κύριοι σε...Έμεινα, τώρα τι;
tsompanis
09/06/2016, 10:33
:lol:
αλλάξτε τον τίτλο σε συμβαίνει προχθές:bawl:
amyroukai
09/06/2016, 10:36
οπότε καταλήγουμε στο ότι δεν είναι burn out αυτό που φαίνεται στο άβαταρ του κυρ Δάλτωνος, είναι λαδίλα;
αξιοπιστία Yamaha κύριοι. Το στεγνώνει ο σιδεροφάγος από λάδι και τελικά κολλάει όταν μείνει με το 15% του προβλεπόμενου...
alexis_d
09/06/2016, 10:39
Το στεγνώνει ο σιδεροφάγος από λάδι και τελικά κολλάει όταν μείνει με το 15% του προβλεπόμενου...
Επειδή αυτά τα "στεγνά"δουλεύουν απο συνήθεια ίσως να είχε και λίιιιιιγο λιγότερο του προβλεπόμενου.Λέγω !
πρώτα ο Λορένθο, μετα ο Ρόσσι, τώρα ο Νταλτον; Ως εδώ και μη παρέκει κύριοι της YAMAHA
sapila racing
09/06/2016, 10:59
πρώτα ο Λορένθο, μετα ο Ρόσσι, τώρα ο Νταλτον; Ως εδώ και μη παρέκει κύριοι της YAMAHA
Πρόσεχε κι εσυ γιατι το βλέπω μπαρουτοκαπνισμένο και το δικό σου στο avatar! :lol:
amyroukai
09/06/2016, 11:05
πολήτε γιαχάμα εφζιαρ 1000, ένας πρωσεκτικώς ηδιοκτίτις, σέρβις τα πάντα όλα στην όρα τους, από ανακατασκεβί μόνο για γνόστες.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί δεν κοιτάζουμε για ένα σωστό μηχανάκι.
Ας είναι κ 10 ετίας αλλά μαμά και σωστά συντηρημένο.
Να είναι πάνω από όλα ασφαλές.
Να σκάσεις μαζεμένα 2-2.5 χιλιάρικα (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7397271/) αλλά να μη χρειάζεται να δίνεις τμηματικά μια μικρή περιουσία για να είναι στο δρόμο.
Επειδή η φθήνια τρώει τον παρά, παίρνεις κάτι σωστό λίγο παραπάνω κ με ένα σέρβις έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κ απολαμβάνεις τις βόλτες σου χωρίς περιπέτειες.
Στην ανάγκη ας πέσεις σε κυβικά.
Να σκάσεις μαζεμένα 2-2.5 χιλιάρικα (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7397271/) αλλά να μη χρειάζεται να δίνεις τμηματικά μια μικρή περιουσία για να είναι στο δρόμο.
Επειδή η φθήνια τρώει τον παρά, παίρνεις κάτι σωστό λίγο παραπάνω κ με ένα σέρβις έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κ απολαμβάνεις τις βόλτες σου χωρίς περιπέτειες.
Γιατι ο Δαλτον εχει τα δικα του κριτηρια. (streetfighter και μοτο για ξεκωλιασμα)
Και καλα κανει, αυτα θελει αυτα παιρνει.
Και να μην σε ακουσει και αλλαξει! δεν θα χασουμε εμεις το γελιο το ατελειωτο, για να τον βαλεις εσυ στον δρομο τον 'σωστο'.
Παλιοχαρακτηρα!
:p
Ε δεν εδωσε και καμια περιουσια ο Δαλτονας.... από σκραπ ότι βρει βαζει πανω μονος του.... εδώ ουτε λαδι δεν ειχε μεσα λεει... από σπου κι ως σπου περιουσια που λεει και ο ποταμίσιος....
πολήτε γιαχάμα εφζιαρ 1000, ένας πρωσεκτικώς ηδιοκτίτις, σέρβις τα πάντα όλα στην όρα τους, από ανακατασκεβί μόνο για γνόστες.
"Πωλείται όπως είναι κολλημένοοοοο
Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμενοοο
Πωλείται όπως είναι όσο όσο φτάνει μόνο απο'κείνο να γλυτώ,ωωω,ωωωωσω "
και το λαδι ποιος ξερει τι "λαδι"..... μπορει να ηταν και χωριο της Ελαϊς
Με μισό λιτρο μεσα ενω παίρνει 3,7 τι να σου κανει το μηχάνημα?
Θα πονέσει τωρα.
3 έπαιρνε :ZZZ:
Νομίζεις.
http://www.yamaha-motor.eu/designcafe/en/archive/archived-articles/index.aspx?view=article&id=441165&page=3
Δηλαδή, πάνω που το έμαθες σταδιακά να δουλεύει με μόνο μισό λίτρο λάδι....πήγε και χάλασε το μ@λ@κισμένο μηχάνημα....τι να πω....ψεύτικα όλα τα κάνουν σήμερα!!! :lol::bawl:
Όλο αυτό θυμίζει το σκηνικό με τον Χότζα:
Εκεί που λες έμαθε επιτέλους ο γάιδαρος να τρώει μια φορά την εβδομάδα, πήγε το μ@λ@κισμέν@ και ψόφησε!. :bawl::bawl::bawl:
Το άνοιξε ο μαστορης απο κάτω είπε στροφαλο μπιελες μέχρι στιγμής.θα το ανοίξει και από πάνω
congate7
09/06/2016, 12:58
Το άνοιξε ο μαστορης απο κάτω είπε στροφαλο μπιελες μέχρι στιγμής.θα το ανοίξει και από πάνω
Μια από τα ίδια θα είναι και από πάνω δυστυχώς.
Μια από τα ίδια θα είναι και από πάνω δυστυχώς.
Είσαι άσχετος.
Από πάνω δεν έχει στρόφαλο μπιέλες......
:D
GiorgosLa
09/06/2016, 13:02
Είσαι άσχετος.
Από πάνω δεν έχει στρόφαλο μπιέλες......
:D
Είσαι σίγουρος? Κάποια κομμάτια μπορεί να έχει και πάνω... :wave2:
thunder ace
09/06/2016, 13:28
πως το ανοιξε πρωτα απο κατω και εμειναν κλειστα τα πανω;τι εχω χασει;γινεται και στο δικο μου αυτο;
Nostradamus
09/06/2016, 13:40
πως το ανοιξε πρωτα απο κατω και εμειναν κλειστα τα πανω;τι εχω χασει;γινεται και στο δικο μου αυτο;
ο μαστορης μπορει να ειναι Επαλιτης γνωστος του Δαλτωνα και να μην ανακατευεσαι εσυ και θες να τα μαθεις ολα.. Περιμενε να μαθουμε και την κατασταση με τα πανω και θα δουμε μετα τι γινεται...
SHOOTER045
09/06/2016, 13:42
Είναι τύπου κασέτας άσχετε
Αλλά τώρα έγινε dvd μην πω usb
thunder ace
09/06/2016, 13:46
Είναι τύπου κασέτας άσχετε
Αλλά τώρα έγινε dvd μην πω usb
βεβαια βεβαια......αυτα τα μοτερ(fzr-thunderace)εχουν και ψεκασμο και τραξιονια και abs και σουιφερια και αντισουζα......βεβαια βεβαια.....μες στην τεχνολογια ειναι.
Αφού είναι oldschool ο thunder ρε τι ψάχνετε.Μόνο από τόπλες γνωρίζει, τι θέτε ?
SHOOTER045
09/06/2016, 13:49
Ρε
Μπας και ο επαλιτης είναι ο τηλεμετριστας του DALTON και την επίμαχη στιγμη ηταν στο facebook και δεν έκανε διάγνωση????
Άνοιξε το καρτερ είπε
Desperado
09/06/2016, 13:54
Όλο αυτό θυμίζει το σκηνικό με τον Χότζα:
Εκεί που λες έμαθε επιτέλους ο γάιδαρος να τρώει μια φορά την εβδομάδα, πήγε το μ@λ@κισμέν@ και ψόφησε!. :bawl::bawl::bawl:
Σωστος!!!Το πιασες το υπονοούμενο!!!
thunder ace
09/06/2016, 13:55
Άνοιξε το καρτερ είπε
και ξαναρωταω:μπορεις να ανοιξεις το καρτερ,να βγαλεις στροφαλο-μπιελες Χωρις να ξεκινησεις το λυσιμο απο πανω!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;
και ξαναρωταω:μπορεις να ανοιξεις το καρτερ,να βγαλεις στροφαλο-μπιελες Χωρις να ξεκινησεις το λυσιμο απο πανω!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;
Δεν εβγαλε .Είδε και κατάλαβε
SHOOTER045
09/06/2016, 14:00
Ναι
Αν είναι boxer
thunder ace
09/06/2016, 14:02
"ειδε"
360773
αν ειναι αυτος ο μηχανικος ....σε πιστευω.
Δεν εβγαλε .Είδε και κατάλαβε
Όλο το φλόρουμ κρέμεται από τα χείλη σου αρχηγέ.
Ρε μπαγάσα αν το εικονογραφούσες θα γινόταν μπεστ-σέλερ χαλαρά κιόλας.
SHOOTER045
09/06/2016, 14:07
Καποτε ειχαμε το εικονογραφημένο joe bar team στις τελευταίες σελίδες του ΜΟΤΟ και έσπαγε το χειλακι μας.
Τώρα έχουμε τον DALTON και κατουριομαστε.
Αλλά εικονογράφηση?
Κάτι σε tolkin και άρχοντα των μπιελων ας πούμε.. :D
SHOOTER045
09/06/2016, 14:08
360774
360775
Αφιερωμένο εξαιρετικά ρε γειτονακι
https://youtu.be/VFD2Ecy8AbU
Να σου πω παίχτη κανόνισε όταν το δένετε να μην θυμάστε τι πάει που και περισσέψουν τίποτα εξαρτήματα χύμα...
πφφφφφφφ φθηνοκατασκευες ρε φιλε τι περιμενεις.........
εσενα οπως σε κοβω το επομενο μηχανακι σου πρεπει να ειναι οπωσδηποτε ιταλικο:smokin:
Nostradamus
09/06/2016, 14:12
Στην ανακαινιση τον πετυχες τον μαστορα ?? Τα εργαλεια να τα βαλει ξανα στις θηκες πες του μην χαθουν.. :lol:
thunder ace
09/06/2016, 14:14
αλλο επιπεδο απλοτητας:λυσιμο με ενα κοφτακι,κανα δυο γερμανοπολυγωνα ,ενα γερμανικο ενα μαχαιρι και ενα-μιση τουβλο.Ρισπεκτ.........
Ρε κόψτε τις μαλακίες ,είδα και έπαθα να τον πείσω να βάλει φωτό ...
αλλο επιπεδο απλοτητας:λυσιμο με ενα κοφτακι,κανα δυο γερμανοπολυγωνα ,ενα γερμανικο ενα μαχαιρι και ενα-μιση τουβλο.Ρισπεκτ.........
Στο σπίτι μου κάτω απ το μπαλκόνι το έλυσα και του το πήγα..το τούβλο το είχα σπάσει την προηγούμενη βδομάδα αλλάζοντας λάστιχο
Nostradamus
09/06/2016, 14:22
Παμε για αλλα λοιπον...
Ξεκινησες να κοιτας αγγελιες??
Βαλε υποψηφια να σου πουμε γνωμες...
Πάντως μ'αρεσει ο Ντάλτονας γιατι προσπερνάει όλη την κριτική και "κουοτάρει" και απαντάει επι του θέματος και μόνο. Θέλει μεγάλη αυτοσυγκράτηση αυτό το πράγμα. Επίσης το οτι το θέμα είναι στα καφενείο-Offtopic λεει πολλά.
Σ'αγαπάμε ρε Ντάλτον.
Μην μασάς ότι και να γίνει με το FZR θα μαζέψουμε χρήμα εμείς στο φορουμ να σου πάρουμε έναν άλλο χάρο να ποστάρεις να γελάμε.
thunder ace
09/06/2016, 14:24
μη το πεταξεις....σε λιγα χρονια θα ειναι συλλεκτικο(για το τουβλο λεω)...............................................................................
παντως ρε φιλε σε παραδεχομαι....δεν νευριαζεις δεν θιγεσαι δεν χανεις το χιουμορ σου οτι και να σου γραψουν.........μπραβο και παλι μπραβο.
τα σηνικα που παιζονται θα ειχαν χαβαλε αν αναφεροντουσαν σε παπι
το οτι μιλαμε για τετρακυλινδρο χιλιαρι ειναι ανατριχιαστικο αν σκεφτει κανεις πώς οδηγειται, πώς εσπασε, και πώς θα επισκευαστει και θα ξαναβγει στο δρομο.............
SHOOTER045
09/06/2016, 14:29
Πάντως μ'αρεσει ο Ντάλτονας γιατι προσπερνάει όλη την κριτική και "κουοτάρει" και απαντάει επι του θέματος και μόνο. Θέλει μεγάλη αυτοσυγκράτηση αυτό το πράγμα. Επίσης το οτι το θέμα είναι στα καφενείο-Offtopic λεει πολλά.
Σ'αγαπάμε ρε Ντάλτον.
Μην μασάς ότι και να γίνει με το FZR θα μαζέψουμε χρήμα εμείς στο φορουμ να σου πάρουμε έναν άλλο χάρο να ποστάρεις να γελάμε.
Ακριβώς
Ο blitzer ας πούμε έχει μια πόδια απο drz θα ταν καλά να του την χαρίσει μην φύγει κανένα κομμάτι και την φαει κανένας άσχετος.
Εγώ έχω μια μπιέλα απο c 90 και κάνα δυο απο Rmx,ε με λίγη φαντασία θα ταιριάξουν
Αν είναι κανένας άλλος να τσονταρει να άνοιξε νεο θέμα
μη το πεταξεις....σε λιγα χρονια θα ειναι συλλεκτικο(για το τουβλο λεω)...............................................................................
παντως ρε φιλε σε παραδεχομαι....δεν νευριαζεις δεν θιγεσαι δεν χανεις το χιουμορ σου οτι και να σου γραψουν.........μπραβο και παλι μπραβο.
+10 μηχανάκια ε, όχι κυβικά που βαριέμαι τώρα να μετρήσω...
Ακριβώς
Ο blitzer ας πούμε έχει μια πόδια απο drz θα ταν καλά να του την χαρίσει μην φύγει κανένα κομμάτι και την φαει κανένας άσχετος.
Εγώ έχω μια μπιέλα απο c 90 και κάνα δυο απο Rmx,ε με λίγη φαντασία θα ταιριάξουν
Αν είναι κανένας άλλος να τσονταρει να άνοιξε νεο θέμα
Εγώ βάζω τον καφέ για το μνημόσυνο του fzr......
Εγώ βάζω τον καφέ για το μνημόσυνο του fzr......
Δεν υπαρχει περίπτωση να το αφήσω.Πρώτον δεν με συμφέρει(με 500 ευρώ ) εχω και πάλι μηχανακι (δεν θα πηγαίνει σαν αυτο αλλά τεσπα)
alexis_d
09/06/2016, 14:44
Το άνοιξε με λοστό και τροχό... :lol: :lol:
Δεν υπαρχει περίπτωση να το αφήσω.Πρώτον δεν με συμφέρει(με 500 ευρώ ) εχω και πάλι μηχανακι (δεν θα πηγαίνει σαν αυτο αλλά τεσπα)
Θα αγοράσεις μοτερ;
Θα αγοράσεις μοτερ;
Ναι .την επόμενη βδομάδα αν βρώ δανεικά αν δεν αρχές Ιούλη
Ναι .την επόμενη βδομάδα αν βρώ δανεικά αν δεν αρχές Ιούλη
Η καλύτερη λύση στο πρόβλημα σου.
Γιατι δεν θα πηγαίνει όπως το παλιό; Ηταν μπινιαρισμενο εκείνο;
Παντως ετσι όπως είναι τωρα ευκαιρια να ριξεις και ένα βαψιματακι στο πλαισιο να το φερεις στα γουστα σου.
Η επομενη ευκαιρια θα είναι κατά το Σεπτεμβριο όταν το ξανασπασεις....
stynikop
09/06/2016, 17:35
Με το καλό το νέο μοτέρ!
Σε μπάω γιατί δεν κολλωνεις πουθενά και δεν καταλαβαίνεις μία στις δυσκολίες... κι ας το ριχνουμε στην πλάκα ;)
Και αφού λύθηκαν όλες οι απορίες, να ευχηθώ καλή αρχή στο επόμενο ^^