Σύνδεση

View Full Version : Ετήσια 2016 - Σχόλια, κουβεντούλα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

VANDA
02/10/2016, 19:28
Home sweet home :wave2:

granazi
02/10/2016, 19:34
Μπράβο σε αυτούς που ασχολήθηκαν για να οργανωθεί άλλη μία πετυχημένη ετήσια, άντε και στην επόμενη με το καλό :beer:

chester24
02/10/2016, 19:36
Παιδες... Ολοι ασφαλεις πισω στην βαση!! Να στε ολοι καλα!!!

o teos
02/10/2016, 19:42
Ένα μεγάλο :a012: σε όλους που ασχολήθηκαν..ειδικά στο μπλιτζ..back to base εδώ και ώρα και παλεύω να συνέλθω απ την κίνηση στο ποτάμι..χάρηκα παίδες που έδεσα φάτσες με nicknames επιτέλους..αυτα..αντέ και στην επόμενη :beer:

BLiTzER
02/10/2016, 19:51
Κουραστικά ήταν, αλλά ωραία. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήρθαν, ειδικά τους πιο μακρινούς, που ήταν όλη μέρα στον δρόμο και ελπίζουμε να περάσατε όλοι καλά. Χάρηκα για όλα τα παιδιά που γνώρισα. Είμαι αρκετά πτώμα για να γράψω οτιδήποτε άλλο. Καλή επιστροφή στους υπόλοιπους.

amyroukai
02/10/2016, 19:57
Σπίτι.

Λοιπόν...

Ντάξει, ωραία ήταν :lol:

Να χαλαρώσουμε λίγο και θα πούμε πιο πολλά, μάλλον, ίσως και αυτό είναι οριστικό :bawl:

sapila racing
02/10/2016, 20:04
Ωραία ήταν! Πω πω μηχανάκια!! :beer:

DoctoR_k6
02/10/2016, 20:07
Όλοι πίσω ασφαλείς...ωραία ήταν!!
Ξεκούραση τώρα...
Περαστικά στα παιδιά με τις πτώσεις.

Pan (dvs)
02/10/2016, 20:07
Back home safe οι πατρινοι....:wave2:

Και ο Vaska?:eek:

Mπραβο ρε μαγκες,παντα τετοια.

teogtp
02/10/2016, 20:11
Και ναι κύριοι!
Ήρθα σε βόλτα με το μηχανάκι και σεισμό έκανε (δις) και ευτράπελα είχαμε.
Θέλω μπλουζάκι teo GanTemoPoulos.....

akis_trevor
02/10/2016, 20:14
Και ο Vaska?:eek:

Mπραβο ρε μαγκες,παντα τετοια.

Ο βασκα έμεινε παραπάνω στην καλοσκοπη και γυρισαμε χωρια.
Γενικά απλα συναντηθηκαμε σε καφε και φαγητό.:lol:

GiorgosLa
02/10/2016, 20:18
Σπίτι κι εγώ. Χάρηκα με όσους ξανάδα και όσους γνώρισα. (Συνηθισμένη ατάκα, αλλά έτσι είναι.) :beer:

amyroukai
02/10/2016, 20:19
Ωραία ήταν! Πω πω μηχανάκια!! :beer:

Η κοπέλα στο SHELL στην Λιβαδειά "αχ αν είχατε έρθει λίγο πιο νωρίς ήταν πολλά μηχανάκια εδώ, θα σας άρεσε". Τι λες... :bawl:

jimmis5
02/10/2016, 20:19
Στην βαση και στον μαλακό καναπε!!!:lol::lol:
Περαστικα στα παιδια που ειχαν το ατυχημα :(
Χαρηκα που ειδα παλιους και γνωρισα καινουργιους,λυπαμαι που δεν σας προλαβα ολους
Συγχαρητηρια στα παιδια για την οργανωση!!!next time θελω τον Μπλιτζ Leader!!!
Στα επομενα :beer::beer:

amyroukai
02/10/2016, 20:20
ρε τζίμι σόρι που σε μπέρδεψα με τον γέρο αλλά εσύ είσαι γκριζαρισμένος και ο άλλος μαύρο κατράμι :lol:

λες να τα βάφει ο παλιόγερος; :lol:

sergiosm
02/10/2016, 20:21
Επέστρεψα και εγώ (8:30) μπανιαρίστηκα και είμαι έτοιμος για ................................ ύπνο.

Άντε και του χρόνου.

Χάρηκα που επιτέλους σας γνώρισα από κοντά

:beer::beer::beer:

harris_x
02/10/2016, 20:27
Back 2 base κι εμείς....

Είχαμε μια έξοδο, πατισαμε λίγο χωματακι αλλα η απίστευτη εμπειρία μου :lol: και η ψυχραιμία της Πόπης μας κράτησε όρθιους...

Όλα καλά λοιπόν, τα υπόλοιπα αύριο!

jimmis5
02/10/2016, 20:28
ρε τζίμι σόρι που σε μπέρδεψα με τον γέρο αλλά εσύ είσαι γκριζαρισμένος και ο άλλος μαύρο κατράμι :lol:

λες να τα βάφει ο παλιόγερος; :lol:

Δεν έχει συμβιβαστει με την ηλικια του αγαπητέ !!!ειναι ενας βαψομαλλιας:lol::lol:
Αλλα απο οτι καταλαβα πιανει...next time θα το φτιαξω το θεμα μου ;)

byron
02/10/2016, 20:30
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, πολύ όμορφο το χωριό, πολλά χαμόγελα, πολύ στροφιλικι στην επιστροφή από Αράχωβα, πολύ κίνηση από Κηφισιά και μετά.

Και του χρόνου. :beer:

Desperado
02/10/2016, 20:30
Πολύ ωραία ήταν!!!! Μα γιατί δεν είχα ξανάρθει σε ετησία ο μ.....κ..ς; χαρηκα για ολα τα παιδιά που γνώρισα. Σύντομα εύχομαι κ σε άλλη βόλτα.

antsoar
02/10/2016, 20:34
Ωραία ήταν, με πολλές συμμετοχές και... δεν έβρεχε, επιτέλους. Δεν θυμάμαι από πότε έχω να το πω αυτό για ετήσια :lol:

Το ποιο ωραίο πράγμα σε αυτές τις συναντήσεις είναι οι άνθρωποι που γνωρίζεις ή ξαναβλέπεις μετά από καιρό.

Να είμαστε καλά και του χρόνου μάγκες :beer::beer:

Περαστικά στον φίλο που χτύπησε :wave2::beer:

zizou
02/10/2016, 20:36
Πίσω και εμείς. Ωραία βόλτα..ιδανικός καιρός, σχεδόν οικογενειακό το τραπέζι ..γεγονός παρελθοντικό πια η ετήσια του 2016.. πάμε για τις επόμενες :)

spyro
02/10/2016, 20:38
Η φετινή μου θύμισε αρκετά τις παλιές καλές βόλτες.

Εύγε. Τη χάρηκα

:beer:

antsoar
02/10/2016, 20:39
Back 2 base κι εμείς....

Είχαμε μια έξοδο, πατισαμε λίγο χωματακι αλλα η απίστευτη εμπειρία μου :lol: και η ψυχραιμία της Πόπης μας κράτησε όρθιους...

Όλα καλά λοιπόν, τα υπόλοιπα αύριο!

Άμα έχει κάνει εντούρο ο άνθρωπος :p

πέρα από πλάκα, ελπίζω όλα καλά :)

akis_trevor
02/10/2016, 20:40
Δεν ανοίγει όποιος βάλει φωτός ένα ξεχωριστό θέμα για φωτογραφίες;;
Εγώ θα ανεβασω αύριο,δεν ανοίγω πισι για κανένα λόγο τώρα!!

vtecpatra
02/10/2016, 20:42

Κουράστηκες αγόρι μου?:cool:

amyroukai
Για φωτό, καλύτερα εδώ, χωριστά από τα σχόλια.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150819

bulmont

Από μαυροπίνακα γράφεις ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl:

granazi
02/10/2016, 20:44
τωρα το ειδα, συνεχιζω στο αλλο, μεταφερετε και αυτες εκει

mikes
02/10/2016, 20:53
πισω στη βαση μου κι εγω εδώ και ωρα, αφου χαλαρωσα λιγάκι και εφαγα και βραδυνο.. δινω το παρον για να πω κι εγω ένα ευχαριστω στα m@@nopana (:lol:) που τελικα αποφασισαν και ετρεξαν να το οργανωσουν μιας και φετος παραλιγο να μη γινει ετησια.. και παρα το λιγο χρονο που ειχαν στη διαθεση τους προλαβαν και το οργανωσαν μια χαρα.. ένα τεραστιο :a012: ρε παιδες που θυσιασατε καμποσο απ' τον πολυτιμο χρονο σας για να περασουμε ολοι καλα..

επισης χαρηκα για τα ατομα που γνωρισα, και για αυτά που ξαναειδα μετα από πολύ καιρο...

ελπιζω την επομενη να δω τον πλιτσερ να πινει καφε, και τον λαμιωτη να τρωει φετα..

η γκαρσονα στο καφε στην αλιαρτο νομιζω με καψουρευτηκε...

και του χρονου...

sergiosm
02/10/2016, 21:00
η γκαρσονα στο καφε στην αλιαρτο νομιζω με καψουρευτηκε...

Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ :rolleyes:

akis_trevor
02/10/2016, 21:00
Κουράστηκες αγόρι μου?:cool:

Άλλοι ζηταγαν να σταματήσουμε γιατί πιάστηκε το πωπουδακι τους!:bawl:
@μπουλμοντ:από κινητό,αλλα οι φωτό θέλουν λιγάκι να μικρυνουν για να ανέβουν.

vtecpatra
02/10/2016, 21:03

Διακαιολογία ήταν για να φάμε τις σοκολάτες :lol:

akis_trevor
02/10/2016, 21:08
Διακαιολογία ήταν για να φάμε τις σοκολάτες :lol:

Χαχαχαχα!!!!και είχε από όλα τα είδη το μαγαζί!!!
Σωραιος τζωρτζ!!να ρχεσαι παρέα να βολταρουμε ρε φίλε....:beer:

vtecpatra
02/10/2016, 21:13

http://download.cnet.com/Dropresize/3000-12511_4-75211967.html

κατεβασε αυτο εδω ,τις μικραινει αυτοματα drag and drop :beer:

taisteal
02/10/2016, 21:20
Nice...
Περαστικά στο παιδί που έπεσε.
Χάρηκα που είδα φάτσες που είχα καιρό να δω,και που γνώρισα καινούργιες.
Ευχαριστούμε όσους έτρεξαν για να οργανώσουν την ετησια και φέτΟ

:beer::beer::beer:

harris_x
02/10/2016, 21:22
Άμα έχει κάνει εντούρο ο άνθρωπος :p

πέρα από πλάκα, ελπίζω όλα καλά :)

Μια χαρά.... Δεν σταματήσαμε καν...

Στην αρχη τα χρειάστηκα αλλα εξελίχτηκε πολυ ομαλά.

mikes
02/10/2016, 21:34
Μια χαρά.... Δεν σταματήσαμε καν...

Στην αρχη τα χρειάστηκα αλλα εξελίχτηκε πολυ ομαλά.
να σου πω τι φταιει? σας παρατηρουσα εσενα και τη γυναικα σου οσο τρωγατε, και το κανατε με εντελως λαθος τροπο, με αποτελεσμα να μην ισομοιραζεται η τροφη στο στομαχι και να πηγαινει το βαρος μονοπαντα... χρειαζεστε σεμιναρια.. μπορω να σας τα παραδωσω σε ταβερνα της επιλογης μου, με μονη προυποθεση να πληρωσεις το λογαριασμο...

dalia
02/10/2016, 21:39
Και του χρόνου να μάστε καλά :wave2:

harris_x
02/10/2016, 21:40
να σου πω τι φταιει? σας παρατηρουσα εσενα και τη γυναικα σου οσο τρωγατε, και το κανατε με εντελως λαθος τροπο, με αποτελεσμα να μην ισομοιραζεται η τροφη στο στομαχι και να πηγαινει το βαρος μονοπαντα... χρειαζεστε σεμιναρια.. μπορω να σας τα παραδωσω σε ταβερνα της επιλογης μου, με μονη προυποθεση να πληρωσεις το λογαριασμο...

Αμα ειναι φίλε να μάθουμε και να γλυτώσουμε τα χειρότερα.....

Πες ημέρα, ώρα και μέρος

Gorgo
02/10/2016, 22:05
Ευχαριστουμε τα παιδια που το ετρεξαν ολο αυτο μεσα στο χρονο τους για να βολταρουμε εμεις!!!
ολα ηταν αψογα χωρις γκρινιες και μονο χαμογελα υπηρχαν.
Ηταν μια κανονικη μοτο ετησια,αντε και του χρονου πιο πολλοι.:beer::wave2:
Περαστικα στο φιλο που επεσε!!

7Tolis
02/10/2016, 22:12
Όλα καλά παίδες.Ωραία περάσαμε.Να ευχαριστήσω τονε βάντα για τα γάντια :beer:
Ομορφα τοπία,δε χάθηκε κανείς,ωραία παρέα όπως πάντα,μέση ωριαία 113 χλμ για να προφταίνει και ο αμπάριας :D

mikes
02/10/2016, 22:14
Αμα ειναι φίλε να μάθουμε και να γλυτώσουμε τα χειρότερα.....

Πες ημέρα, ώρα και μέρος

να δω την ατζεντα μου και θα σε ειδοποιησω..

mikes
02/10/2016, 22:22
...δε χάθηκε κανείς...

καλα μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια...
να σου αναφερω δυο περιστατικα?

όταν φυγαμε από τιθορεα για καλοσκοπη, και αφου τα γκρουπ "ανασχηματιστηκαν" σε ακολουθουσα μεχρι και εκει που στριψαμε δεξια από τον κεντρικο της αμφισσας..
μπροστα και πισω μου καμια 15αρια μηχανάκια, μπήκαμε σε ένα χωριο, ακολουθούσαμε τις ταμπελες για καλοσκοπη και ξαφνικα εξαφανιστηκαν ολοι και βρεθήκαμε εγω ο σεργιος και τα δυο τα παλικαρια από αλιαρτο να πηγαίνουμε μεσα στα κατσικοβουνια, τιγκα στο δεντρο και στην ερημια.. διαδρομή απολαυστικοτατη από εικαστικης αποψης γιατι ο δρομος ηταν μαυρο χαλι..
ευτυχως καποια στιγμη βγηκαμε στον κεντρικο της καλοσκοπης...

στην επιστροφη, ημουν με σεργιο, τεος και έναν άλλο που δε θυμαμαι (:p) και στον καφε που κατσαμε στον αλιαρτο, εταξα στη παρεα ότι θα τους βγαλω εθνικη χωρις να πληρωσουμε διοδια.. παπαρια!! τελικα μπερδευτηκα και τους πηγα βουρ για τα διοδια..

7Tolis
02/10/2016, 22:26

όταν φυγαμε από τιθορεα για καλοσκοπη, και αφου τα γκρουπ "ανασχηματιστηκαν" σε ακολουθουσα μεχρι και εκει που στριψαμε δεξια από τον κεντρικο της αμφισσας..
μπροστα και πισω μου καμια 15αρια μηχανάκια, μπήκαμε σε ένα χωριο, ακολουθούσαμε τις ταμπελες για καλοσκοπη και ξαφνικα εξαφανιστηκαν ολοι και βρεθήκαμε εγω ο σεργιος και τα δυο τα παλικαρια από αλιαρτο να πηγαίνουμε μεσα στα κατσικοβουνια, τιγκα στο δεντρο και στην ερημια.. διαδρομή απολαυστικοτατη από εικαστικης αποψης γιατι ο δρομος ηταν μαυρο χαλι..

στην επιστροφη, ημουν με σεργιο, τεος και έναν άλλο που δε θυμαμαι (:p) και στον καφε που κατσαμε στον αλιαρτο, εταξα στη παρεα ότι θα τους βγαλω εθνικη χωρις να πληρωσουμε διοδια.. παπαρια!! τελικα μπερδευτηκα και τους πηγα βουρ για τα διοδια..

Η ψυχή σου είναι αγνή.Ανήκεις πλέον στο μυστικό τάγμα της πυξίδας και του κρασαρισμένου gps :D

vaska
02/10/2016, 22:30
Back to base κι εμείς εδώ και καμιά ώρα. Υπέροχα χιλιόμετρα, υπέροχες εικόνες, όμορφοι άνθρωποι που μιλάμε καθημερινά πίσω από τα μόνιτορ και που μια φορά το τόσο με τέτοιες εξορμήσεις, τους βλέπεις και δια ζώσης. Χάρηκα που είδα πολλούς που είχα καιρό να δω, χάρηκα που γνώρισα νέους.
Άψογος ο καιρός (νομίζω μας το χρώσταγε) για μοτοεξόρμηση.
Φωτό αύριο (το vaskoπαιδο τράβηξε καμιά τερακοσάρα).
Για την ιστορία και για να μην λέγονται ανακρίβειες χαθήκαμε καμπόσες φορές αλλά τα χασίματα πρέπει να ακολουθούν το "δύο αρνήσεις = μια κατάφαση) οπότε χάσιμο στο χάσιμο βρεθήκαμε στο σωστό μέρος την σωστή ώρα.
Και μια απορία, Ο Βάντας τελικά έφαγε ή γύρισε πίσω νηστικός??

Ευχαριστούμε όσους έτρεξαν για να περάσουμε καλά σήμερα. Περαστικά στα παιδιά που έπεσαν.
Τα υπόλοιπα αύριο!!

o teos
02/10/2016, 23:10

Εγώ μια φορά διόδια δεν πλήρωσα οπότε....:D
Η σερβιτόρα ακόμα σε ψάχνει να ξέρεις...:bawl:

o_gavros
03/10/2016, 00:34
To τραπέζι μέχρι αργά και το γέλιο μέχρι δακρύων, λένε ΝΑ γιατί φαγητό στη βόλτα.
Οι μουτσούνες 60τόσων νοματαίων που χαίρονταν μόνιμα,λένε ΝΑ γιατί ετήσια.
Γρήγορη ανάρρωση στο παιδί που χτύπησε και του χρόνου να μαζευτούμε ακόμα περισσότερες χαρούμενες φάτσες.
Προσωπικά σας ευχαριστώ όλους γιατί με την παρέα σας κατάφερα να αφήσω μια στεναχώρια λίγο στην άκρη.

o_gavros
03/10/2016, 00:44
α και πειτε μου ότι κάποιος έχει φωτογραφία τον κοσγκίλι με τις μπότες και τη βερμούδα!:p
θέλω να του αφιερώσω κάτι :bawl:

stavros85
03/10/2016, 05:13
Πρωτη φορα στην ετησια εγω κ ο tencorsa κ ειμαστε κ οι 2 απολυτα ικανοποιημενοι απο ολα.Το κοντοσουβλι ηταν λιγακι προχειρο αλλα τα 2 κιλα παιδακια νομιζω μας αποζημιωσαν!!!:smokin: Περαστικα στο παιδι που επεσε κ του χρονου να ειμαστε οι διπλασιοι!!Ευχαριστουμε για ολα!:beer:

harris_x
03/10/2016, 06:12
α και πειτε μου ότι κάποιος έχει φωτογραφία τον κοσγκίλι με τις μπότες και τη βερμούδα!:p
ειμαι ο άνθρωπός σου :a01:

XJR_Billy
03/10/2016, 07:32
:beer: Μπράβο παιδιά, και του χρόνου με υγεία!! :beer:

Eversman
03/10/2016, 08:24
........ μέση ωριαία 113 χλμ για να προφταίνει και ο αμπάριας :D

Πές ΌΟΟΟΛΗ την αλήθεια!!! ... Πιάσαμε και 120 κάποια στιγμή :bawl:

BLiTzER
03/10/2016, 08:51
Φτάνω στα διόδια των Αφιδνών. Έχω σκοπό να μην πληρώσω, προφανώς, αφού δεν έχω πληρώσει ποτέ κανένα διόδιο (εξαιρούνται Α.Ο. και Ρίο-Αντίρριο, που τα εκτιμώ ως έργα), όσο καβαλάω μηχανάκι. Διαλέγω μια λωρίδα, πιάνω δεξιά πλευρά, περνάω τα αυτοκίνητα και, πλησιάζοντας τη μπάρα, μόλις έχει φύγει ένα αυτοκίνητο. Δεν προλαβαίνω να περάσω, αλλά δεν αγχώνομαι, αφού πάντα χωράω στο κενό που αφήνει η μπάρα στα δεξιά. Εμ... ναι... όχι ακριβώς. Πλέον οι μπάρες είναι πιο μακριές και κλείνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον διάδρομο. %$^&%^&*$. Δεν έχω ιδέα πότε τις έκαναν έτσι, αφού έχω πολλά χρόνια να περάσω από Αθηνών-Λαμίας. Ακόμα και Θεσσαλονίκη, που πήγα φέτος με το αυτοκίνητο, το έκανα χωρίς διόδια.

Αράζω κι εγώ πίσω από τη μπάρα και περιμένω. Σκέφτομαι ότι θα πληρώσει το αυτοκίνητο πίσω μου, θα ανοίξει η μπάρα, θα τον περιμένω και θα περάσουμε μαζί. Γυρισμένη πλάτη, ούτε καν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω τι παίζει πίσω μου. Ακούω κόρνες 1-2 φορές, γυρνάω, το γκομενάκι-υπάλληλος απλά με κοιτάζει και δεν κάνει τίποτα. Δε φαίνεται να έχει σκοπό να ανοίξει καμιά μπάρα. Δεν έχω σπρώξει ποτέ μου, για να ανοίξει αυτόματα, αφού δεν έχει χρειαστεί ποτέ. Διστάζω να το κάνω, γιατί δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται. Στα 100 μέτρα έχει 2 περιπολικά, τα οποία μας χαζεύουν. Μοτοσικλετιστής με μπούσα έχει κατέβει από τη μοτοσικλέτα του και με πλησιάζει έτοιμος για τσαμπουκά. Μου λέει 2 κουβέντες, σε όχι πολύ φιλικό τόνο και ξαναγυρίζει στο μηχανάκι του. Του απαντάω μεν, χαλαρά, αλλά δεν έχει άδικο, αφού 5-6 οχήματα περιμένουν τον μαλάκα, που δεν ξέρει πώς να περάσει τα διόδια. Έχω κατέβει ήδη και πηγαίνω προς την υπάλληλο για να πληρώσω. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά επειδή δημιουργώ πρόβλημα σε αθώο κόσμο. Αλλιώς θα καθόμουν εκεί μέχρι να βαρεθεί. Πληρώνω και φεύγω. ΤΙ 2.30€ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ, ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;!

Φτάνω στα McDonald's. Ο τύπος με το μπούσα είναι εκεί και είναι από το φόρουμ. :lol: Βγάζω το μπλοκάκι με τις κόκκινες κάρτες.

Η διαδρομή ήταν αδιάφορη, στο μεγαλύτερο μέρος της, αλλά τα τελευταία χιλιόμετρα προς την ταβέρνα και ένα μεγάλο μέρος της επιστροφής μας αποζημίωσαν. Ο κόσμος ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, δεδομένου ότι η φετινή ετήσια έγινε βιαστικά και "πρόχειρα", μετά την ακύρωση του Ιουνίου. Παραλίγο να ακυρωθεί εντελώς, κάποιοι επιμέναμε να γίνει και δικαιωθήκαμε, αφού είδα πολύ κόσμο χαρούμενο. Παρ'όλα αυτά, δεν ήμουν μόνος στην οργάνωση, αφού όλοι βοήθησαν, άσχετα αν εγώ φαινόμουν επειδή έφτιαξα τα γκρουπ. Leaders, σκούπες, παλαιότερα μέλη που ακολούθησαν παρ'όλη την κούρασή τους (Βάντα; :p), αυτοί που έβγαλαν τη διαδρομή και συνεννοήθηκαν με καφέ/ταβέρνα, τους ευχαριστώ όλους προσωπικά. Και, φυσικά, όλα τα μέλη που συμμετείχαν και έκαναν αυτή την εκδρομή αυτό που ήταν, με ~70 μηχανάκια.

Τα γκρουπ ήταν όλα εκεί στην ώρα τους και ξεκίνησαν γρήγορα, το καθένα με διαφορά 5-10 λεπτών από το προηγούμενο (εμείς ξεκινήσαμε 9.35 και ήμασταν προτελευταίο γκρουπ). Κανείς δε χάθηκε, κανείς δεν έμεινε μόνος και όλοι φτάσαμε τελικά στον προορισμό μας ασφαλείς. Κάποιοι "χάθηκαν", αλλά εννοούν απλά ότι έφτασαν στην ταβέρνα από άλλη διαδρομή, μεταξύ αυτών και εμείς. Το φαγητό ήταν καλό και - θεωρώ - φθηνό. Η εξυπηρέτηση ήταν αρκετά αργή, αλλά οκ, εν μέρει το δικαιολογώ.

Κρίμα για τον noodles, που ερχόταν από πολύ μακριά, αλλά, δυστυχώς, είχε μια πτώση πριν μας φτάσει. Περαστικά του και ποτέ ξανά.

Η επιστροφή από Δελφούς-Αράχωβα ήταν υπέροχη. Στη Θήβα, βγήκαμε εθνική, γιατί είχε πλέον βραδιάσει και ήμασταν ήδη πολύ κουρασμένοι. Κάπου εκεί συναντώ ένα γυμνό 250αράκι και τον πλευρίζω, θεωρώντας ότι είναι ο Μικές. Με κοιτάζει καλά-καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτός και απλά έφυγα, πριν τον τρομάξω. :p ΠΑΡΑ πολλή κίνηση πλησιάζοντας Αθήνα. Πρέπει να είχε ουρά 20 χιλιομέτρων. Η διήθηση σε αυτά τα τελευταία χιλιόμετρα ήταν η πιο επικίνδυνη οδήγηση της ημέρας, αλλά ήθελα απλά να φτάσω σπίτι. Τέλος καλό, όλα καλά... Άντε και του χρόνου!

sergiosm
03/10/2016, 09:11
Η διήθηση σε αυτά τα τελευταία χιλιόμετρα ήταν η πιο επικίνδυνη οδήγηση της ημέρας, αλλά ήθελα απλά να φτάσω σπίτι. Τέλος καλό, όλα καλά... Άντε και του χρόνου!

Αυτό ακριβώς ...

Άντε και του χρόνου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες

o_gavros
03/10/2016, 09:16
το 2,3€ για μηχανές είναι το λιγότερο ληστρικό.
για αυτό θα τρώνε μπιστολιασμα μέχρι ο μπιλυμάους να αρχίσει να τρώει αρνάκι :D

teogtp
03/10/2016, 09:31
Πολύ όμορφη βόλτα, παρόλο που δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο ραντεβού για τον καφέ λόγο του ατυχήματος που είχαν οι 2 φίλοι. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους."Αποζημιωθηκαμε " από την καλή παρέα και το άφθονο γέλιο στην ταβέρνα από τις γνωστές φάτσες.
Χάρηκα που είδα ξανά παλιούς γνώριμους αλλά και για την γνωριμία με καινούργιους.

Υ.Γ.
Κάποιος να πάρει τηλέφωνο τον sniper να τον ρωτήσει αν κατάφερε να βγει από την φόρμα του.
Κρίμα να γυρνάει ακόμα έτσι.
Νίκο μην ανησυχείς, θα στείλω άνθρωπο με λεβιέδες.

:D

Άντε και στην επόμενη!

pektis
03/10/2016, 09:38
Πολυ καλη βολτα...Χαρηκα που ειδα φατσες που ειχα πολυ καιρο να δω!
Παντα τετοια...Αντε &του χρονου!!:):beer:

amyroukai
03/10/2016, 09:53
το 2,3€ για μηχανές είναι το λιγότερο ληστρικό.
για αυτό θα τρώνε μπιστολιασμα μέχρι ο μπιλυμάους να αρχίσει να τρώει αρνάκι :D

1.05 αν μπεις από τα πλευρικά του Καπανδριτίου... ;)
Δωρεάν αν μπεις από την πεζόπορτα των McD.

Και για την εκδρομή...

H ετήσια ήταν πάντοτε “event”. Το περίμενε ανυπόμονα όλος ο κόσμος (του φόρουμ, εντάξει), σχεδιαζόταν να είναι πρωτότυπο, να είναι ενδιαφέρον οδηγικά, πήγαιναν για αναγνώριση, κάποιες χρονιές πάνω από μία φορά για να είναι είναι όσο γίνεται σίγουροι για την κατάσταση του δρόμου, να γίνει κουμάντο με ταβέρνες κλπ... Είχε όλη την προετοιμασία ενός μεγάλου γεγονότος και ήταν, τηρουμένων των αναλογιών μιά “γιορτή” από όλες τις απόψεις.

Το οποίο δεν έγινε φέτος. Μάλλον έγινε έτσι και έτσι για την “θερινή” που σχεδιαζόταν, αλλά μιά που ο καιρός ήταν “ετήσιος” με απειλούμενες βροχές (που τελικά δεν θα ήταν εμπόδιο από ότι είπε ο μόργκαν που το πήγε μόνος του) δεν έγινε η βόλτα καν. Και κάπου εκεί μπαίνει το ερώτημα, να γίνει ή να μην γίνει; Η ψηφοφορία είχε δείξει ότι το συντριπτικό ποσοστό των ανθρώπων που μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν δεν ήθελαν το φθινόπωρο. Τελικά ο Blitzer πρώτος (αν δεν θυμάμαι λάθος) είπε ότι ας γίνει και ας γίνει με δέκα ανθρώπους, δεν πειράζει. Ο δε hornet σε μιά συζήτηση είχε πετάξει έναν γνώριμο προορισμό...

ΟΚ, πάμε να δούμε τι μπορεί να γίνει. Βόρεια ή Νότια; Δύο στάσεις ή μία; Οδηγικά βγαίνει κάτι που ν’αξίζει; Πολλά πράγματα να συμβιβάσει κάποιος, με την ημέρα να έχει μικρύνει κιόλας και τις θερμοκρασίες να έχουν πέσει αρκετά μετά την δύση του ήλιου. Ο κόσμος (γιατί κακά τα ψέμματα για τον πολύ κόσμο σχεδιάζεται η ετήσια) έχει δείξει με την παρουσία του ότι ψηφίζει “εύκολη” βόλτα πλέον. Εύκολη από πλευράς διαδρομής, χωρίς πολλά πολλά “τρου αντβέ” ασφάλτινα χιλιόμετρα (για χώμα, που κάποιες χρονιές είχε μπει σε σοφτ μορφή θυμάμαι, ούτε λόγος), σχετικά κοντινή. Και για να μην είναι χασμουρητό εντελώς, η σκέψη ήταν να έχει στάση καφέ, στάση φαγητό. Οπότε αμέσως αποκλείστηκε το Νότια... Πολλή ΕΟ για τους Αθηναίους μέχρι να φτάσουμε σε κάποιο μέρος που να “αξίζει” να κάτσεις και χωρίς μέρος κατάλληλο για καφέ και πίσω. Εμ, γιατί να σχεδιάζεται η ετήσια με βάση το τι βολεύονται οι Αθηναίοι; Αυτοί είναι το κύριο σώμα, καλώς ή κακώς.

Και κάπου εκεί θυμάμαι το τι είχε πει ο Στάθης... Και το μέρος το θυμόμασταν από την ετήσια του Μαυρολιθαρίου. Πάλι στα “ίδια μέρη”; Ε πάλι αλλά δεν πειράζει και πολύ, την προηγούμενη φορά δεν νομίζω να το χάρηκε και πολύ κανείς (όσοι πήγαν από Άμφισσα και μετά δηλαδή). ΟΚ, καφές που; Τιθορέα γιατί είναι κοντά, έχει τεράστια και όμορφη πλατεία, όσοι δεν θέλουν να συνεχίσουν για φαγητό γυρνάνε “αέρα” Αθήνα (τα είπαμε). Οδηγικά... Χμ. Το “πουλάμε” γιατί απλά δεν βγαίνει και αυτό στην εξίσωση. Από Τιθορέα, αν δεν είχαν στρίψει ΟΛΟΙ λάθος θα είχε ένα ψευτοεπαρχιακό ως την ΠΕΟ, μετά το γρήγορο κομμάτι Γραβιάς-Άμφισσας ως την διασταύρωση και μετά το “πιστάκι” για Καλοσκοπή και καταφύγιο ή Παύλιανη που όσα χρόνια το κάνω δεν έχει απογοητεύσει ποτέ (πλέον η άσφαλτος είναι “κουρασμένη” και με χαλικάκια από τις βροχές οπότε δεν είναι για καφριλίκια όπως κάποτε). Κάτι θα έμενε και για τους οδηγούς... Σφηνάκι, αλλά κάτι τέλος πάντων. Αρχικά η σκέψη ήταν για Γραβιά-Οινοχώρι-Καλοσκοπή αλλά τελικά είπαμε μάλλον όχι για να πάμε από δρόμο με καλύτερη άσφαλτο.

Πρώτη έκπληξη ο αριθμός των συμμετοχών. Μόλις 15 είχαν ψηφίσει φθινόπωρο; Μαζεύτηκαν τέσσερις φορές τόσοι συνολικά; Και πολλά δικάβαλα. Ωραία λοιπόν...

Ως τον καφέ δεν έχω να πω κάτι... Τα θέματα ήταν βατά και έπεσαν τα ΣΟΣ :bawl:

amyroukai
03/10/2016, 09:53
Από τον καφέ και μετά αρχίζει το γέλιο. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ, αφού ο χάρτης έλεγε... Τέλος πάντων, πάμε από τον κεντρικό. Τα γκρουπ... Σκορποχώρι, όλοι “μόνοι τους” ή μαζί αλλά χώρια. Αυτά είναι, living la vida loca. Μένουμε με τον Χάρη, ο οποίος φτάνει στην Γραβιά και... Στρίβει για Οινοχώρι. Η κόρνα στο fazer δεν δουλεύει, οπότε δεν μπορώ να ειδοποιήσω ότι πάει λάθος, βαριέμαι να τον κυνηγήσω να του το πω, δεν σκάω, πάμε και από εκεί. Ο δρόμος μέτριος (τον είχαμε κάνει με αυτοκίνητο τελευταία φορά, τον θυμόμουν καλύτερο) και φτάνοντας στην διασταύρωση για Οινοχώρι και Καλοσκοπή... Ο Χάρης πάει από την άλλη. Εμ... Ρε σεις... Δεν πάει στο καλό, έχεις πάει από εκεί; Όχι. Ε πάγαινε να δεις που βγάζει. Και βγάζει στον Γραβιά-Άμφισσα :lol: Χάσαμε κανένα εικοσάλεπτο-μισάωρο δηλαδή, αλλά πατήσαμε δρόμο που δεν τον είχα κάνει ποτέ, κέρδος είναι και αυτό...

Ταβέρνα χαμούλης, αργήσανε λίγο τα φαγητά (το είχε πει ο άνθρωπας ότι αν δεν παραγγείλετε μενού δεν θα φάτε “άμεσα”) ελπίζω οι περισσότεροι να ήταν ικανοποιημένοι.

Η επιστροφή διεκπεραιωτική από τον ίδιο δρόμο που πήγαμε γιατί κάτσαμε αρκετή ώρα στην ταβέρνα, να πιούμε καφέ πριν φύγουν άλλοι Βόρεια και άλλοι Νότια. Και στην επιστροφή μας έπιασε το γκρουπ “καφές Αράχωβας” και οι ΣωτοΤζάβηδες. Αυτό και αν δεν είχε πλάκα...

Η ζελατίνα η “ημιφιμέ” είναι μιά χαρά στην φωτισμένη πόλη το βράδι γιατί κόβει αντανακλάσεις και διάχυση από φώτα απέναντι και δρόμου, στον αφώτιστο επαρχιακό όχι. Note to self, ίσως να κουβαλάω δεύτερη. Ίσως.

Χάρηκα που είδα όλους όσους, χάρηκα που οι περισσότεροι λένε ότι πέρασαν καλά. Ναι δεν ήταν “ετήσια” όπως την θυμόμαστε οι πιο παλιοί, μακάρι το οικονομικό κυρίως να επιτρέψει μιά τέτοια στο μέλλον.

Περαστικά στον noodles και στον φίλο του, που άγιο είχε... Όταν λέμε μην έρχεστε εκδρομές “τσιτσίδι” κάτι τέτοια εννοούμε. Όπως επίσης και όταν λέμε ότι μετά το παπί, το 600RR που ονειρεύεται κάποιος, είναι “πολύ” και αμείλικτο... Τέλος πάντων, δεν χτύπησε ιδιαίτερα (ή καθόλου, τηρουμένων αναλογιών) οπότε όλα καλά στο τέλος.

υ.γ. τελικά μετά τον καφέ, ΟΛΟΙ πήγαν από τρεις/τέσσερις διαφορετικές διαδρομές και τις συγκρίναμε στην ταβέρνα. Αυτά είναι :bawl: Επίσης, τα λέλουδα του αγρού πάλι πρώτα... Τα έλεγε ο κύριος ημών "και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι" :bawl:

υ.υ.γ. Και του χρόνου :)

υ.υ.υ.γ. Σας ζήλεψα λίγο τους γρήγοροι για την διαδρομή της επιστροφής... Αλλά δεν πειράζει.

BLiTzER
03/10/2016, 10:09
Η ζελατίνα η “ημιφιμέ” είναι μιά χαρά στην φωτισμένη πόλη το βράδι γιατί κόβει αντανακλάσεις και διάχυση από φώτα απέναντι και δρόμου, στον αφώτιστο επαρχιακό όχι. Note to self, ίσως να κουβαλάω δεύτερη. Ίσως.

Εγώ είδα συννεφιά το πρωί και πήρα μόνο καθαρή, γνωρίζοντας ότι, το βράδυ, η φιμέ είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Ειδικά αν είχα να κάνω τις διηθήσεις που έπρεπε να κάνω χτες. Τελικά είχε εκτυφλωτικό ήλιο όταν ξεκινήσαμε από McD's, αλλά ο Ζεύκας έσωσε τη μέρα, δανείζοντάς μου τα γυαλιά ηλίου του μέχρι την Τιθορέα (cheers :beer: ).

Α επίσης, δε θυμάμαι αν το είπα, αλλά ο καιρός ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ.

amyroukai
03/10/2016, 10:11
Εγώ είδα συννεφιά το πρωί και πήρα μόνο καθαρή, γνωρίζοντας ότι, το βράδυ, η φιμέ είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Ειδικά αν είχα να κάνω τις διηθήσεις που έπρεπε να κάνω χτες. Τελικά είχε εκτυφλωτικό ήλιο όταν ξεκινήσαμε από McD's, αλλά ο Ζεύκας έσωσε τη μέρα, δανείζοντάς μου τα γυαλιά ηλίου του μέχρι την Τιθορέα (cheers :beer: ).

αν είχα την εντελώς σκούρα, μάλλον θα κοιμόμουν στο βουνό για να φύγω πρωί ή θα έκανα πολλή παραπάνω ώρα.

sniper
03/10/2016, 10:29
Δεν ξέρετε τι λέτε... Γενικώς :bawl:

Back to base απο χθές, αλλά με κάλεσαν κάτι μπύρες και δεν το έγραψα.

Φυσικά και χαθήκαμε, είναι παράδοση. Η φύση είναι σκληρή και μας έδειξαν το δρόμο για Καλοσκοπή κάτι κάγκουρες με BMW (LT/RT/GS κάτι τέτοια).
Το σέρβις στο μαγαζί ήταν άθλιο, φάγαμε καλά μεν αλλά αργήσαμε λιγάκι και παραλίγο να μην φάει ο Βαντας.

Η επιστροφή ήταν καλή όμως, νύχτα με μαύρη ζελατίνα δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά είναι θεαματικό όταν γαμ@σταυρίζεις μ@λάκες στον Κηφισό...

Αυτά και του χρόνου, με άλλα λάστιχα.

PortisHead
03/10/2016, 10:33
Εγω εξ αρχης ηξερα οτι δεν θα μπορουσα να ερθω λογω οτι αυτο το ΣΚ ειχα υποχρεωση εδω στην Αθηνα και τα λαστιχα μου επρεπε να εχουν αλλαχτει...περισυ.
Τα πραγματα ερχονται ομως ολα τουμπα και αυτο το Σαββατο επρεπε τελικα να ειμαι στην ιδιαιτερη πατριδα μου
που ειναι σε αυτα τα μερη που πηγατε.
Ταξιδεψα απο 11:00 μεχρι 13:00 περιπου στην ιδια διαδρομη με σας (Αθηνα-Θηβα-Χαιρωνεια-Τιθορεα-Αμφικλεια-Γραβια)
και δεν συνάντησα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ :lol:
Καλα ουτε εναν δεν πετυχα απο Τιθορεα προς Καλοσκοπή ???

amyroukai
03/10/2016, 10:35
Εγω εξ αρχης ηξερα οτι δεν θα μπορουσα να ερθω λογω οτι αυτο το ΣΚ ειχα υποχρεωση εδω στην Αθηνα και τα λαστιχα μου επρεπε να εχουν αλλαχτει...περισυ.
Τα πραγματα ερχονται ομως ολα τουμπα και αυτο το Σαββατο επρεπε τελικα να ειμαι στην ιδιαιτερη πατριδα μου
που ειναι σε αυτα τα μερη που πηγατε.
Ταξιδεψα απο 11:00 μεχρι 13:00 περιπου στην ιδια διαδρομη με σας (Αθηνα-Θηβα-Χαιρωνεια-Τιθορεα-Αμφικλεια-Γραβια)
και δεν συνάντησα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ :lol:
Καλα ουτε εναν δεν πετυχα απο Τιθορεα προς Καλοσκοπή ???

εκείνη την ώρα που λες ο κόσμος ήταν για καφέ στην τιθορέα. νομίζω μία φύγαμε τελικά από το χωριό.
πόσο μλκς είσαι ρε που δεν ανέβηκες 5 λεπτά να πεις ένα γεια; :lol:

BLiTzER
03/10/2016, 10:35
Η επιστροφή ήταν καλή όμως, νύχτα με μαύρη ζελατίνα δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά είναι θεαματικό όταν γαμ@σταυρίζεις μ@λάκες στον Κηφισό...

Αριστερή λωρίδα διήθησης, μπροστά μου ο Βάντας και πιο μπροστά δικάβαλο παπί, με τον οδηγό να μιλάει στο κινητό. Φυσικά, ξεκράνωτοι και οι 2. Ο Βάντας εκνευρίστηκε μετά από λίγο και άλλαξε λωρίδα για να περάσει, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο ευγενικός. Φροντίζω να παραδίδω μαθήματα σε όσους τα χρειάζονται. Έχω κολλήσει στη ρόδα τους και σκάω ξερόγκαζα κάθε φορά που αναγκάζομαι να κλείσω το γκάζι εξαιτίας τους. Γυρνούν και οι 2 πίσω, με κοιτάζουν, ο οδηγός κλείνει το κινητό και αρχίζει να οδηγεί πιο σβέλτα. Τους πήγα κάνα 500μετρο έτσι και τελικά άλλαξα κι εγώ λωρίδα και βρέθηκα μπροστά τους, αφού δε γινόταν να προσπεράσω αλλιώς με ασφάλεια. Αλλά τουλάχιστον τον κατάφερα να κλείσει το κινητό. :lol:

sotostzav
03/10/2016, 11:15
Για μενα δυστηχως φετος δεν υπηρξε ετησια λογω γαμο-υποχρεωσεων..Χαρηκα τουλαχιστον που ειδα αρκετο κοσμο στην Τιθορεα εστω για μια ωριτσα,αν και ζηλεψα πολυ που δεν ημουν στο φαγητο.Εχω να κανω και αρκετο καιρο την διαδρομη για Καλοσκοπη και θα ηθελα να δω το χορνετακι και σ'αυτον το δρομο.Παρολα αυτα πετυχα αρκετους απο σας στην επιστροφη,στο κομματι μεταξυ Λιβαδειας-Θηβας και εντελει επεστρεψα Αθηνα απο τον παλιο μαζι με καποια αξιοτιμα μελη!!!!Στην επομενη ελπιζω να ειμαστε μαζι απο την αρχη εως το τελος,αντε και του χρονου :beer:

zizou
03/10/2016, 11:33
.Εχω να κανω και αρκετο καιρο την διαδρομη για Καλοσκοπη και θα ηθελα να δω το χορνετακι και σ'αυτον το δρομο.Παρολα αυτα πετυχα αρκετους απο σας στην επιστροφη,στο κομματι μεταξυ Λιβαδειας-Θηβας και εντελει επεστρεψα Αθηνα απο τον παλιο μαζι με καποια αξιοτιμα μελη!!!!

Και ένα απ'αυτα παρέσυρες βραδιάτικα σε παιχνιδάκια σαρδανάπαλε :p
Αλλά μ' άρεσε :D αν κ είχε κίνηση.

ΥΓ Χάρη κ Γιάννη σόρρυ που σας άφησα μεσα στα σκόταδια :(

sniper
03/10/2016, 11:48
To δικάβαλο μπούσα που δάκρυζε το μπροστά δεξιά καλάμι, ποιος ήταν;

sergiosm
03/10/2016, 11:51
Μήπως να μπει το link των φωτογραφιών στο αρχικό ποστ της Εκδρομής;

Για φωτό, καλύτερα εδώ, χωριστά από τα σχόλια.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150819

Αυξάνονται τα σχόλια κα άντε να το βρούμε μετά

Bladerunner
03/10/2016, 11:51
Ιδέα μου είναι ή έχετε καγκουρέψει λιγάκι;

Μπράβο παίδες! Και στην επόμενη. :beer:

sniper
03/10/2016, 11:59

Δεν λες που δεν ήρθες κι εσυ με τον Urban να πηγαίνουμε σημειωτόν στην επιστροφή... :tooth: :beer:

sotostzav
03/10/2016, 12:37
Και ένα απ'αυτα παρέσυρες βραδιάτικα σε παιχνιδάκια σαρδανάπαλε :p
Αλλά μ' άρεσε :D αν κ είχε κίνηση.

Εισαι συ,τραβατε με και ας κλαιω!!Αλλο που δεν ηθελες,αφου τριβοσουν στη γκλιτσα του τσοπανη!!!Υποχθονιο ζιζουλινι :lol:

vaska
03/10/2016, 13:36
Για τον καιρό τα είπαμε, εξόχως ιδανικός για μοτοβόλτα, ειδικά για μας από την Πάτρα είχαμε συντροφιά μια συννεφιά καθόλου ανησυχητική καθ' όλη την διαδρομή. Η διαδρομή μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ειδικά με τον vaska μπροστά που παίρνει πάντα την λάθος στροφή σε κάθε διασταύρωση (είναι κι αυτό μια δεξιότητα νομίζω).
Δυστυχώς δεν περάσαμε από τον πανέμορφο Επτάλοφο αλλά ήρθαμε από Δαύλεια και μάθαμε πολλά ενδιάμεσα χωρία πιθανά αχαρτογράφητα. Παρ' όλ' αυτά είμαστε στην ώρα μας στο ραντεβού στον καφέ κι ας φύγαμε μισή ώρα αργότερα. Ήταν και το μεγάλο μου άγχος να μην καθυστερήσουμε πολύ να φτάσουμε και δεν προλάβω να ξαναδώ φίλους που έχω καιρό να δω. Αλλά έγινε το θάμα, χαθήκαμε "σωστά" και κερδίσαμε χρόνο από την διαδρομή της Δαύλιας.
Γενικότερα χθες ήμουν αρκετά αγχωμένος για πολλούς λόγους, ήμουν μόνος με ότι αυτό συνεπάγεται, με έναν νέο οδηγό δικάβαλο και με την μεγάλη κόρη στην πρώτη της "μεγάλη" μοτοβόλτα. Το συζητάγαμε χρόνια αλλά δεν έκατσε ποτέ και λόγω σπουδών σε άλλη πόλη αλλά και γιατί έχει και η MILFάρα δικαίωμα στην βόλτα. Από την άλλη ο Φώτης με το 800άρι είναι νέος οδηγός με μηδενική εμπειρία σε ομαδικές βόλτες και αν είχαμε μία στραβή δεν θα είχα κάπου να ακουμπήσω. Όμως είναι υποδειγματικός οδηγός και οφείλω να του το αναγνωρίσω, με άκουγε στα πάντα και δεν με προβλημάτισε πουθενά. Βέβαια είχα προνοήσει να κάνουμε μια καλή βόλτα μόνο οι δυο μας και με τις δύο μηχανές πριν την ετήσια, έτσι ώστε αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε να το διορθώναμε. Ούτε εκεί χρειάστηκε. Όλα πήγαν άψογα.
Εδώ είναι και η μεγάλη μου ένσταση σχετικά με την εμπειρία από παπί σε μεγάλο μηχανάκι και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τελικά είναι όλα θέμα τρόπου σκέψης και όχι κυβικών ή εμπειρίας. Είναι πόσο σέβεσαι το όχημα που καβαλάς και πόσο σέβεσαι τους συνταξιδιώτες σου.
Είχαμε και τις περιπετιούλες μας όπως πχ μια μικροδιαρροή σε λάδι στο 800σάρι στην Ναύπακτο, που αφού μας καθυστέρησε λίγο αποδείχτηκε άνευ σημασίας, το μηχανάκι έκανε 400+ χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα αλλά πάντα με το μυαλό μας να είναι εστιασμένο εκεί. Έκαψε και μία λάμπα στα φώτα πορείας αλλά ευτυχώς η BMWέχει τον ίδιο τύπο λάμπας και στα δύο φώτα και τραμπάραμε τις λάμπες, οπότε λύσαμε το πρόβλημα.
Το γέλιο όμως έγινε στην ανάγκη του μικρού για ανεφοδιασμό. Ο φουκαράς ο Φώτης από την ώρα που φύγαμε από την ταβέρνα έλεγε θέλω βενζίνη θέλω βενζίνη αλλά ο vaska ξέχασε το βενζινάδικο στο Λιδωρίκι και φτάσαμε 20 χλμ μετά να κουβεντιάζουμε ότι με τα 10χλμ που του έμεναν στο ντεπόζιτο δεν πάμε πουθενά.
Εδώ το GPS αποδείχτηκε σωτήριο (τις περισσότερες φορές στην πλοήγηση με έχει απογοητεύσει γιατί με πάει από όπου θέλει ενώ εγώ του έχω φορτώσει συγκεκριμένη διαδρομή, οπότε δεν του είχα και μεγάλη εμπιστοσύνη), μας οδήγησε χωρίς λάθη στο κοντινότερο πρατήριο. Αναγκαστήκαμε βέβαια να κάνουμε 21,5 Χ 2 χιλιόμετρα και να μείνουν πίσω να μας περιμένουν Τζανής και λοιποί. Παιδιά λυπάμαι που σας καθυστέρησα αλλά η μ@λ@κί@ δεν έχει ηλικία και η ευθύνη είναι όλη δικιά μου.
Είναι και η πρώτη φορά που έχω τόσο φωτογραφικό υλικό από βόλτα μου και γι' αυτό φρόντισε η τρελοκαμπέρω η κόρη μου που σε αντίθεση με την μάνα της που δεν έχει βγάλει ούτε μία φωτό ποτέ, αυτή έβγαλε κοντά στις 400 :eek::eek:.

Περάσαμε υπέροχα και περιμένουμε την επόμενη για να περάσουμε ακόμη καλύτερα. Πολλά ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν για τούτο το βολταράκι.

Υ.Γ.
Σε κάποιο χωριό που κάναμε κλασσικά κύκλους υπήρχε ένα παλικάρι με μια τετράτροχη γουρούνα και ήταν καθισμένος πάνω της. Μας είχε πλάτη όταν τον περάσαμε την πρώτη φορά. Μετά από καμπόσους κύκλους και κάμποσα χασίματα τον ξανασυναντάμε στην ίδια μεριά, ακούνητος λέμε ο φιλαράκος αλλά αυτή την φορά τον έχουμε πρόσωπο. Σταματάω και τον ρωτάω "για Τιθορέα από που ρε παλικάρι" ???
Μας εξηγεί και στο τέλος μας λέει ότι πριν λίγο πέρασαν άλλοι 2 που πήγαιναν για Τιθορέα, μάλλον δικοί σας θα είναι.
Άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί είναι οι ίδιοι που απλά κάνουν κύκλους
:bawl::bawl:

noodles
03/10/2016, 13:52
δυστυχως εγω με ενα φιλο δε φτασαμε στον προορισμο μας. ευτυχως ειμαστε καλα και 2 (εγω δεν εχω ουτε γρατσουνιες-σκησιματα να φανταστειτε) και ειχαμε μονο υλικες ζημιες.

κρινωντας απο τις φωτο, απορω που χωρεσατε τοσος λαος στις καφετεριες :lol:
πρεπει να περαστε πολυ καλα παντως.

οχι τιποτα αλλο, αλλα ειχα φορτισει και την φωτογραφικη ρε γαμωτο :a22::a22:

Mototyhonova
03/10/2016, 14:06
Πίσω κι εμείς πριν κανα δίωρο μετά απο διανυκτέρευση στην Άμφισα λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων. Η πρώτη μου ετήσια,νέο μέλος βλέπεται,ηταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία με πολλά χιλιόμετρα, όμορφα μέρη και γνωριμία με χαλαρούς,ανοιχτόκαρδους ανθρώπους.
Μου άρεσε και περιμένω την επόμενη μοτοσυνάντηση!

sniper
03/10/2016, 14:08
Πίσω κι εμείς πριν κανα δίωρο μετά απο διανυκτέρευση στην Άμφισα λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων. Η πρώτη μου ετήσια,νέο μέλος βλέπεται,ηταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία με πολλά χιλιόμετρα, όμορφα μέρη και γνωριμία με χαλαρούς,ανοιχτόκαρδους ανθρώπους.
Μου άρεσε και περιμένω την επόμενη μοτοσυνάντηση!

Πες τα που με θεωρούν απολίτιστο.

VANDA
03/10/2016, 14:09

Για τον PR θα λέει.

teogtp
03/10/2016, 14:11
Και εσύ με τον βασκα βολταρες;
Αφού βρήκες τον δρόμο τις επιστροφής μην το πεις ουτε του παπά!
:lol:

sniper
03/10/2016, 14:12
Για τον PR θα λέει.

Aυτός έλλειπε συνέχεια. Έτρωγε το φαγητό των άλλων.

sapila racing
03/10/2016, 14:13
Άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί είναι οι ίδιοι που απλά κάνουν κύκλους

:lol: Είσαι απίθανος!! :beer:

sniper
03/10/2016, 14:13
Και εσύ με τον βασκα βολταρες;
Αφού βρήκες τον δρόμο τις επιστροφής μην το πεις ουτε του παπά!
:lol:

Εσύ είσαι εκτός θέματος. Shut up.

VANDA
03/10/2016, 14:14
Aυτός έλειπε συνέχεια. Έτρωγε το φαγητό των άλλων.

Και μάλιστα ακούστηκε να λέει 'Όλα μόνος μου τα κάνω εκεί μέσα', σε διπλανό τραπέζι. :rolleyes:

teogtp
03/10/2016, 14:15

Εσύ είσαι εκτός θέματος. Shut up.

Κλαίω. ......:bawl:

teogtp
03/10/2016, 14:17
Και μάλιστα ακούστηκε να λέει 'Όλα μόνος μου τα κάνω εκεί μέσα', σε διπλανό τραπέζι. :rolleyes:

Μας έτρωγε και τις πατάτες. ......

BLiTzER
03/10/2016, 14:18

Χαχα ναι, το είπα, με κάθε σοβαρότητα. Η οποία πάντα με διακρίνει άλλωστε.

Α να ευχαριστήσω όσους με τάισαν, το ξέχασα. :a07:

sniper
03/10/2016, 14:19

Στο πόδι ή στο κεφάλι;

vaska
03/10/2016, 14:27
Στο πόδι ή στο κεφάλι;

Ποιο πόδι ρε?? Στο κεφάλι να μην υποφέρει το παλικάρι.
Κάνε λίγο κράτει όμως να μου δώσει πρώτα τιμές για κάτι που θέλω και μετά ..... ξέρεις εσύ

spyro
03/10/2016, 14:40

που να δεις κατάβαση μετά το φαγητό για χώνεψη του Άρη από Καλοσκοπή σε διασταύρωση Γραβιάς - Άμφισσας

:bawl:

sapila racing
03/10/2016, 14:43
που να δεις κατάβαση μετά το φαγητό για χώνεψη του Άρη από Καλοσκοπή σε διασταύρωση Γραβιάς - Άμφισσας

:bawl:

Αυτό ήταν το καλύτερο! :beer:

akis_trevor
03/10/2016, 15:18
ξεκιναμε το πρωι και το μηχανακι κανει εναν ηχο σαν σφυριγμα να το πω;σαν κατι να τριζει να το πω;κατι τετοιο,στο μπροστα μερος.ουτε ταιριαζε με το πως δουλευε το μοτερ,ουτε με την κυλιση...αφου ψαχναμε,καναμε βολτα κλπ κλπ,ακρη δεν βγαλαμε οποτε ειπαμε να ξεκινησουμε και ελπιζουμε να μην ειναι κατι σοβαρο.πηγε το μηχανακι στον μαστορα το πρωι,ακομα δεν εχω μαθει τι διαολο σφυραει...
χαλανε και φτιαχνονται μονα τους τα στρωμ λεμε!!:bawl:

πολυ ωραια η βολτα,τα μερη εκει απανου ειναι αγαπημενα για μενα(καλα ρε,επαιζε να μην γινει η ετησια καθολου;; )και πολυς κοσμος,αναπαντεχα και για μενα.χαρουμενες φατσες,κουβεντες για μηχανακια και βολτες,πειραγματα,ωραια πραγματα...
μετα τον καφε,υπηρχε ενα μικρο αλαλουμ αλλα το πατρινο γκρουπ δεν εσπασε λεμε!!πρεπει να ηταν μαζι μας κι ενα παλικαρι με ενα tiger 955 μαυρο αν ειδα καλα απτον καθρεφτη.ειδε φως και μπηκε...:lol:.παλι καλα που δεν χαθηκαμε να τυρραναμε και τον ανθρωπο!!
το μονο μελανο σημειο,το ατυχημα που ειχαν τα δυο παιδια απο βορεια,ευχομαι περαστικα σε ψυχολογια και τσεπη.
να μαστε καλα να βολταρουμε παιδες!!!χαρηκα πολυ για οσους ειδα παλι!
until the next one....:beer::beer:
υγ:
στην επομενη θα πρεπει να φτιαχτουν 2 γκρουπ για τους καταυλακιωτες.ο βασκα και οι αλλοι..:p :bawl::bawl:

spyro
03/10/2016, 15:38
Αυτό ήταν το καλύτερο! :beer:

αυτό και ο δικάβαλος ο Byron στην ανάβαση προς Δελφούς

:cool:

vaska
03/10/2016, 16:23
υγ:
στην επομενη θα πρεπει να φτιαχτουν 2 γκρουπ για τους καταυλακιωτες.ο βασκα και οι αλλοι..:p :bawl::bawl:

Στο ταξίδι δεν μετράει ο προορισμός, το ίδιο το ταξίδι είναι που μετράει και με τον vaska ποτέ δεν ξέρεις ούτε που θα βγεις ούτε αν θα σε φτάσει η βενζίνη.:lol: Πάντως στην επόμενη ο vaska θα έρθει βαλιτσωμένος, στην μία ξηρά τροφή και νερό και στην άλλη 2 υπνόσακοι. Αν λύσει το πρόβλημα της διατροφής και του ύπνου τα σύνορα τα έχει ευκολάκι.
Πάντως να ξέρετε είναι άθλος από μόνο του το ότι επιστρέψαμε Πάτρα πολύ δε περισσότερο το ότι επιστρέψαμε πριν αλλάξει η μέρα.

Όλα καλά.!!

akis_trevor
03/10/2016, 16:24
Στο ταξίδι δεν μετράει ο προορισμός, το ίδιο το ταξίδι είναι που μετράει και με τον vaska ποτέ δεν ξέρεις ούτε που θα βγεις ούτε αν θα σε φτάσει η βενζίνη.:lol: Πάντως στην επόμενη ο vaska θα έρθει βαλιτσωμένος, στην μία ξηρά τροφή και νερό και στην άλλη 2 υπνόσακοι. Αν λύσει το πρόβλημα της διατροφής και του ύπνου τα σύνορα τα έχει ευκολάκι.
Πάντως να ξέρετε είναι άθλος από μόνο του το ότι επιστρέψαμε Πάτρα πολύ δε περισσότερο το ότι επιστρέψαμε πριν αλλάξει η μέρα.

Όλα καλά.!!

τελικα πηγατε γυρο απτον μορνο η κατεβηκατε μαλανδρινο κι ερατεινη;

bulmont
03/10/2016, 16:24
...... πολύ δε περισσότερο το ότι επιστρέψαμε πριν αλλάξει ο χρόνος....................

Όλα καλά.!!

sniper
03/10/2016, 16:30
Έχει κανένας νέα του Βάσκα;

ggs
03/10/2016, 16:34
Έχει κανένας νέα του Βάσκα;

ολα καλα ...εστειλε καρτα..

369352

akis_trevor
03/10/2016, 16:34
ολα καλα ...εστειλε καρτα..

369352

vaska
03/10/2016, 16:36
τελικα πηγατε γυρο απτον μορνο η κατεβηκατε μαλανδρινο κι ερατεινη;

Ανάθεμά με αν ξέρω από που πήγαμε Άκη, δρόμο έβλεπα, πήγαινα, στροφή έβλεπα έστριβα. Κάποια στιγμή ειπώθηκε να πάμε για γαλακτομπούρεκα στο Γαλαξίδι. ΟΚ λέω Γαλαξίδι θένε δε γαμείς Γαλαξίδι θα πάμε. Έλα όμως που το ταπεραμέντο μου τους οδήγησε τσιφ Ναύπακτο.
Και είχα και την Ειρήνη να με σκοτίζει με το γαλακτομπούρεκο, αφού λέει μου το έταξες θα με πας.
Τι λες καλή μου??? Είσαι τρελή?? Από Ναύπακτο Γαλαξίδι είναι μια ώρα. Αφού φτάσαμε Ναύπακτο πάμε να πιούμε έναν καφέ να σας φύγει η κάψα και βουρ στα σπίτια μας.
Πάντως στην διαδρομή έβλεπα πολλά κομμάτια που τα αναγνώριζα, το κομμάτι εκείνο που είχαμε πάει με μπουλμόντ και λοιπούς με ταπεράκια, τον δρόμο που έκανα όταν γύριζα μόνος μετά από διανυκτέρευση από Μαυρολιθάρι, το χάνι Ρέρεση. Το ότι τα αναγνωρίζω δεν σημαίνει βέβαια πως ξέρω και να ξαναπάω.
Ναταλεμεαυτα.

Επίσης να θυμίσω ότι εγώ ήρθα κανονικά για δουλειά το πρωί, Ο φώτης δεν ξέρω αν πήγε Νοσοκομείο, και ο Τζανής πέρασε το πρωί από το μαγαζί. Που σημαίνει όλοι εμείς ξυπνήσαμε κανονικά, η Ειρήνη πρέπει να κοιμάται ακόμα.

Αυτά.

akis_trevor
03/10/2016, 16:38
αν περασες απο την τοτε ταπερο-πορτοκαλο μαχια,κανατε τον γυρο της λιμνης και δεν βγηκατε καθολου αντιρριου ιτεας...
κομπλε!!