View Full Version : Γκιώνα Ρέφεν Τρέφεν 15-17 7 2016
Το έχω διαβάσει αρκετές φορές,με ελκύει η όλη φάση,το συζήτησα και με τον έταιρο Λαμιώτη Τσάιστηλ και μου λέει ΜΕΣΑΑΑΑ!
Οπότε,έχουμε και λέμε,in the woods,on the rocks.
Αντιγράφω απο ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142312)
Ιούλιος 2016 15-17
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΓΚΙΩΝΑ (Εκκλησάκι Ζωοδόχου Πηγής) 38°38'05.5"N 22°12'54.2"E
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ----->>> ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (https://www.google.gr/maps/dir/Parking+Goody's,+Leoforos+Krioneriou,+Agios+Stefanos/38.6348494,22.2150636/@38.6350021,22.2146928,212m/data=!3m1!1e3!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x14a175efe5342985:0x90a0528fd03986ac!2m2!1d23.8458095!2d38.138861!1 m0!3e0?hl=en)
ΧΩΜΑ : ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΒΑΤΟ
ΧΛΜ :250 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ : ΣΚΗΝΗ,SLEEPING BAG
ΦΑΓΗΤΟ/ΠΟΤΟ : ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ : ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΕΡΑ
360885
Η,περιπου, ιδεα για το φαγητο (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ) είναι
Ο καθενας φερνει ότι γουσταρει για να φαει και να πιει και να τα μοιραστεί και με τους αλλους , αλλα να είναι τροφιμα που αντεχουν εκτος ψυγειου και δεν θελουν ιδιαίτερη προετοιμασία.
Οσο αφορα τα κρεατικά για το ψήσιμο το Σάββατο , ανάλογα με τα άτομα ,θα τα ψωνίσει ο Taisteal που είναι πιο κοντα απ ολους ( Λαμια) και θα έρθουν φρέσκα.
Όλα είναι refen house (ρεφενέ δλδ)
Εγώ με τον Tai μπορούμε να πάμε και απο Παρασκευή επάνω.Οποιος άλλος θέλει,έρχεται απο Παρασκευή, Σάββατο,Κυριακή,χαλαρά δλδ και όποτε γουστάρει.
Κινητά να έχουμε ο ένας του άλλου για τυχόν διευκρινήσεις και παραγγελίες (Αν χρειαστούμε κάτι επάνω)
Με την αναχώρηση,καθαρίζουμε τα πάντα και αφήνουμε τον χωρό καθαρότερο απο πριν.Η εκκλησία είναι εντός σπηλιάς και θα παραέχει δροσιά μέσα.
Η φάση λοιπόν είναι καλή παρέα με ολίγον τρου άντβε ετσι για την αλλαγή.
Τώρα,στον χάρτη έβαλα ξεκίνημα απο μπεργκερ χάουζ στον Άγιο Στέφανο αλλά γίνεται και απο το περίπτερο δε χαλάει η δουλειά εκεί.
τη σωστή πορεία των πραγμάτων,τη συζητάμε και το φτιάχνουμε το πρόγραμμα όπως θέλουμε.Χαλαρά.
Παρασκευή 15-7-16
1 Taisteal
2 7Tolias
theofilos888
11/06/2016, 08:54
Θα ανεβεις με το φειζερ εκει πανω; Σε εψησε ο λαμιωτης; χαχαχαχααχαχαχ
Θα ανεβεις με το φειζερ εκει πανω; Σε εψησε ο λαμιωτης; χαχαχαχααχαχαχ
Εγώ λες να τα καταφέρω με την χοντρή ή να πάρω το DR για σιγουριά?? Δίλημμα φίλε, η χοντρή χωράει πολλά φαΓιά το DR 2-3 μερίδες μόνο κι αυτές διαίτης.
theofilos888
11/06/2016, 09:16
Εγώ λες να τα καταφέρω με την χοντρή ή να πάρω το DR για σιγουριά?? Δίλημμα φίλε, η χοντρή χωράει πολλά φαΓιά το DR 2-3 μερίδες μόνο κι αυτές διαίτης.
Για σιγουρια παρε το dr.
amyroukai
11/06/2016, 09:19
Τζιμνι ρε μνια. Αν κι εφ όσον κλπ.
Για σιγουρια παρε το dr.
Είναι πιο δύσβατο από το χωμάτινο κομμάτι σε κείνο το ξωκλήσι στου ΡΕΡΕΣΗ?? Σημείωσε δε ότι ο διοργανωτής (και σημερινός μόδιστρος) της βόλτας τότε έδωσε λάθος συντεταγμένες κι εγώ και ο Αργύρης διπλοί ανεβήκαμε στην διπλανή ραχούλα :bawl:. Ανταμώσαμε εκεί πάνω και ο ένας κοίταγε τον άλλο με απορία. Η ερώτηση "που στο διάολο είναι οι άλλοι" απαντήθηκε μισή ώρα και μερικά καντήλια μετά, "Στο διπλανό βουνό".
akis_trevor
11/06/2016, 09:43
Ρε σεις τότε παίζει και το μουσικό φεστιβάλ στην αρβανιτσα....:(
theofilos888
11/06/2016, 10:20
Βασιλη εγω στο ειπα για να μην παιδευτεις. Ολα πανε πανω. Εχει λιγη πουδρα βεβαια, αλλα δε μασαμε λεμε!
Σημείωσε δε ότι ο διοργανωτής (και σημερινός μόδιστρος) της βόλτας τότε έδωσε λάθος συντεταγμένες κι εγώ και ο Αργύρης διπλοί ανεβήκαμε στην διπλανή ραχούλα :bawl:. Ανταμώσαμε εκεί πάνω και ο ένας κοίταγε τον άλλο με απορία. Η ερώτηση "που στο διάολο είναι οι άλλοι" απαντήθηκε μισή ώρα και μερικά καντήλια μετά, "Στο διπλανό βουνό".
Ολα καλά θα πάνε.Δίπλα ειναι ένα χωριό η Συκιά.Υποθέτω κανονικά θα λέγεται Σκιά αλλά θα έπαιξε παράφραση ντοπιολαλιά.Το πολύ πολύ ρωτάμε και εκεί,ή,μόλις φτάσουμε,παίρνουμε το στίγμα και το γράφουμε εδώ.
αμα μεινετε εξω να προσέξετε με τα ψησιματα γιατι είναι αυτοφορο έγκλημα.
μονο αμα δε φυσαει αναψτε και κατα προτίμηση το βράδυ. Να εχετε μαζι και ένα μπουκάλι νερο μόνο γι΄αυτο το λόγο.
καλα να περάσετε
MG-KTiNoS
11/06/2016, 10:34
Ρε σεις τότε παίζει και το μουσικό φεστιβάλ στην αρβανιτσα....:(
ναι κλαπατσίμπανα και ματρακάδες....
:cool:
Λοιπόν πρέπει να είμαι τυφλός, μιλάω τόση ώρα για τότε που είχε γίνει το λάθος, ρωτάω αν είναι βατός ο δρόμος και τελικά από φωτό του γούγλη λέω "ρε κάπου το ξέρω τούτο το εκκλησάκι". Ξανακοιτάζω το αρχικό ποστ και βάζω τον χάρτη. Η κατάληξη, "ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ". Εκεί μας την έσκασε ο ggs και μας παραπλάνησε και μας περιπλάνησε σε πονηρά μονοπάτια. Να σμίξουμε με τον Αργύρη και να μας βγει το όνομα, κατάλαβες?
Οπότε εντάξει τον ξέρω τον δρόμο με την Χοντρή θα έρθω και θα πάω και μια βόλτα στην δίπλα κορυφή, έτσι για την αλητεία λέμε.
:beer:
taisteal
11/06/2016, 12:22
Ακη ξερουμε για την Αρβανιτσα αλλα δεν βολευε αλλη ημερομηνια,κι απο το να μην το κανουμε καθολου καλυτερα
ετσι και οσοι μπορουν ανεβαινουν :)
amyroukai
11/06/2016, 13:06
Ολα καλά θα πάνε.Δίπλα ειναι ένα χωριό η Συκιά.Υποθέτω κανονικά θα λέγεται Σκιά αλλά θα έπαιξε παράφραση ντοπιολαλιά.Το πολύ πολύ ρωτάμε και εκεί,ή,μόλις φτάσουμε,παίρνουμε το στίγμα και το γράφουμε εδώ.
Εσύ μιλάς για το χωριό στο οποίο δεν μας πούλησαν ούτε νερό; Στο οποίο είχε δημοτικό συμβούλιο τι θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας ντρεπονται που λένε ότι είναι από εδώ γιατί συκιες είναι οι πστηδες; Στάχτη και βουρβερη.
taisteal
11/06/2016, 13:19
Εσύ μιλάς για το χωριό στο οποίο δεν μας πούλησαν ούτε νερό; Στο οποίο είχε δημοτικό συμβούλιο τι θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας ντρεπονται που λένε ότι είναι από εδώ γιατί συκιες είναι οι πστηδες; Στάχτη και βουρβερη.
Πεταγομαστε και Λιδορικι αν θελουμε οτιδηποτε ;)
Α τετχοιοι είναι; Χ
xarisiero
11/06/2016, 13:49
Ω να σου γαμ@@@!!!!:eek:
Πότε πάω και κανονίζω ταξίδια ο παπάρας.....
Δε γαμιέται ας μαζέψω χλμ......Υπο πολύ πολύ σοβαρή σκέψη.....:hmm: :eleison:
taisteal
11/06/2016, 14:45
Ω να σου γαμ@@@!!!!:eek:
Πότε πάω και κανονίζω ταξίδια ο παπάρας.....
Δε γαμιέται ας μαζέψω χλμ......Υπο πολύ πολύ σοβαρή σκέψη.....:hmm: :eleison:
:beer::beer:
αντε ρε γιδια και εσεις και το φορουμ σας και ολοι μαζι. οσο ειχα ον-off μεκανακι τρεχατε στις εθνικες τωρα που εχω στριτ κανονίζετε για τα βουνά και τις ραχουλές. βρουστ απο δω. θα ερθω με το opel γκοτζιλα και αμα φτασω εφτασα. :D
taisteal
11/06/2016, 15:03
αντε ρε γιδια και εσεις και το φορουμ σας και ολοι μαζι. οσο ειχα ον-off μεκανακι τρεχατε στις εθνικες τωρα που εχω στριτ κανονίζετε για τα βουνά και τις ραχουλές. βρουστ απο δω. θα ερθω με το opel γκοτζιλα και αμα φτασω εφτασα. :D
Μην αγχωνεσαι ρε φιλε,αν δεν θες να το βαλεις χωμα το εργαλειο,ερχεσαι Λαμια το βαζουμε στο παρκινγκ
και ανεβαινουμε με αυτοκινητο.
Μην αγχωνεσαι ρε φιλε,αν δεν θες να το βαλεις χωμα το εργαλειο,ερχεσαι Λαμια το βαζουμε στο παρκινγκ
και ανεβαινουμε με αυτοκινητο.
Γιώργο. .....να έρθω να τους δείξω πώς γίνεται;
:tooth:
taisteal
11/06/2016, 15:22
Γιώργο. .....να έρθω να τους δείξω πώς γίνεται;
:tooth:
Οχι ρε..
Ειπαμε να μην αφησουμε σκουπιδια και πλαστικα παντου..
:lol::lol:
Φακό να πάρω, νερό χμμ.. Power bank δε ξέρω τι άλλο. Δε βαριέσαι, θα έχει καμία αρκούδα εκεί τριγύρω να το παίξουμε Dicaprio
akis_trevor
11/06/2016, 15:46
Φακό να πάρω, νερό χμμ.. Power bank δε ξέρω τι άλλο. Δε βαριέσαι, θα έχει καμία αρκούδα εκεί τριγύρω να το παίξουμε Dicaprio
Brokeback mountain μην γίνει πρόσεξε μόνο..:bawl:
Δενκακό...........................
theofilos888
11/06/2016, 19:02
Ο γκλετσος το ειπε.... το ψαρι ψηνεται κι απο τις 2 πλευρες!!!!!
amyroukai
11/06/2016, 19:14
Δενκακό...........................
Εσύ πρόσεχε γιατί εκεί κάτω τα τιμωρούν αυστηρά αυτά.
Εσύ πρόσεχε γιατί εκεί κάτω τα τιμωρούν αυστηρά αυτά.
δεν τους ενοχλει να βαζεις κατι.. μπεικον να μην ειναι
http://www.qatarscoop.com/news/qatar-man-arrested-for-smuggling-bacon-in-his-anal-cavity/
alexis_d
11/06/2016, 20:03
Εγώ τώρα τι να πω...Όσες φορές κάνω ΣΚέδια κάποιος γελάει...Θα δούμε λοιπόν...
GiorgosLa
12/06/2016, 22:13
Ίσως καταφέρω κι εγώ, μια τουλάχιστον, απ της τρεις μέρες. Σίγουρα θα ξέρω την πρώτη του μήνα.
sotostzav
12/06/2016, 22:31
Α ρε μπερδεμα...
Καιρό ξέρουμε ή θα κλαίμε;
Για πάμε πάιδες,τι λέει;Ο Σωτήρης ειναι αμήχανος οποτε τον πετάμε όξω δαύτονε.
akis_trevor
24/06/2016, 15:35
Εγώ είμαι υπό σκέψη αλλά με βλέπω μάλλον για αρβανιτσα...:rolleyes:
Εγώ έχω ξεκρεμάσει τα γάντια από τότε που ανακοινώθηκε και είμαι έτοιμος. Σίγουρα όχι για τριήμερο αλλά για μονοήμεροκαταδρομικό ναι.
taisteal
25/06/2016, 15:28
Μεσα Ιουλιου μια χαρα θα ειναι ο καιρος,και εχουμε καλυψη αν χρειαστει απο βροχες κτλ.
Εψησα και ένα φιλαράκι μου να σκασουμε μύτη αλλά δε ξέρω αν θα μπορέσει για Παρασκευή. Θα δείξει στα βάθος ημερών.
Άκυρο λόγω φεστιβάλ Αρβανίτσας. Κλείδωμα και σαν έρθει η ώρα ξαναμιλάμε.