View Full Version : Ζητείται μοτο-βοήθεια στη Χαλκίδα (με το αζημίωτο)
Γεια σας μάγκες. Ψάχνω για κάποιον συμφορουμιτη να μου κατεβάσει μια μοτοσυκλέτα από την Χαλκίδα στον Πειραιά και να τη βάλει αυτην την Παρασκευη στο πρωινό blue star(07:30) για Κυκλάδες. Προσπαθώ να αποφύγω την μεταφορική γιατί φοβάμαι πολύ πως θα βρω τη μηχανή καινούρια όταν την παραλάβω.
Δίνω 50€ σε όποιον φίλο θέλει να βοηθήσει. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να είναι κάποιο σχετικά "επώνυμο"μέλος του φόρουμ, που το γνωρίζουμε δλδ λίγο πολύ όλοι μας, για να ξέρω πως δε θα καταλήξουμε σε νέο νήμα στις κλοπές.
Περιμένω πμ από όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
George_Sp
15/06/2016, 21:30
Πέτρο τί μηχανή θες να κατεβάσεις και υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μέρα ώρα ή οποιαδήποτε καθημερινή?
Πέτρο τί μηχανή θες να κατεβάσεις και υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μέρα ώρα ή οποιαδήποτε καθημερινή?
Γεια σου Γιωργο! Προκειται για ενα ΜΤ-07. Το συγκεκριμενο πλοιο αναχωρει καθε μερα την ιδια ωρα. Αν υπαρχει ασφαλες μερος για παρκαρισμα στο σπιτι καποιου, τοτε μπορει να παρει τη μηχανη απο την προηγουμενη ωστε να μην ξυπναει απο τα αγρια χαραματα.
edit: Τελικα θα βολεψει μονο Πεμπτη ή Παρασκευη πρωι γιατι μετα φευγει και η γυναικα μου απο την πολη και δε θα υπαρχει ανθρωπος για να δωσει το κλειδι. Ξερω ειναι πολυ περιορισμενο το προγραμμα, αλλα και μενα μου πεσαν ολα μαζι...
George_Sp
15/06/2016, 21:47
Γεια σου Γιωργο! Προκειται για ενα ΜΤ-07. Το συγκεκριμενο πλοιο αναχωρει καθε μερα την ιδια ωρα. Δεν εχω καποιο θεμα με τη μερα, με προτιμηση βεβαια στο ταχυτερο δυνατο. Επισης αν υπαρχει ασφαλες μερος για παρκαρισμα στο σπιτι καποιου, τοτε μπορει να παρει τη μηχανη απο την προηγουμενη ωστε να μην ξυπναει απο τα αγρια χαραματα.
για μένα παρκάρισμα δε παίζει.
θα δω το πρόγραμμα αύριο μεθαύριο και θα σου στείλω άμεσα μήνυμα. Μάλλον χάραμα θα παίξει η φάση και επιτόπου φόρτωμα. :)
George_Sp
15/06/2016, 21:53
Προφανώς αν υπάρχει κι άλλος που θέλει να βοηθήσει ελεύθερα. Και γω δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα.
για μένα παρκάρισμα δε παίζει.
θα δω το πρόγραμμα αύριο μεθαύριο και θα σου στείλω άμεσα μήνυμα. Μάλλον χάραμα θα παίξει η φάση και επιτόπου φόρτωμα. :)
:beer:
amyroukai
16/06/2016, 00:05
Η Χαλκίδα "δίπλα" μου είναι... Αν δεν βγάλεις άκρη με sp, πες. Και χώρο έχουμε και απ' όλα. Απεργία ο ΟΣΕ να μην έχει γιατί ξεκίνησαν και τούτοι τις μλκίες...
George_Sp
16/06/2016, 00:17
Άμα ο αμυρού είναι "δίπλα" από μένα no problemo.
Ίσως μπορώ να βοηθήσω, αν σε βολεύει να το πάρω Πέμπτη απόγευμα (μετά τις 18.00) και να το βάλω σε καράβι Πέμπτη βράδυ. Παρασκευή πρωί δουλεύω.
Ίσως μπορώ να βοηθήσω, αν σε βολεύει να το πάρω Πέμπτη απόγευμα (μετά τις 18.00) και να το βάλω σε καράβι Πέμπτη βράδυ. Παρασκευή πρωί δουλεύω.
Το να το παρεις Πεμπτη βολευει , αλλα δυστυχως την Πεμπτη το τελευταιο πλοιο ειναι στις 6 το απογευμα, δεν εχει βραδινο. Την Παρασκευη υπαρχει πλοιο και στις 7 το πρωι (που σημαινει οτι μπορει να μπει το μηχανακι και απο τις 6μιση στο καραβι) και μετα υπαρχει και απογευματινο στις 6.
Ευχαριστω πολυ για την κινηση btw. :beer:
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο τότε, γιατί θα είμαι ήδη με μηχανάκι, οπότε ουσιαστικά αγγαρεύω και 2ο άτομο και είναι κάπως too much αν δεν ξεμπερδέψουμε το ίδιο απόγευμα/βράδυ. Και οι ώρες της δουλειάς δε βοηθούν, ούτε το απογευματινό της Παρασκευής προλαβαίνω... Αν δε βρεις άκρη, το ξανασυζητάμε.
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο τότε, γιατί θα είμαι ήδη με μηχανάκι, οπότε ουσιαστικά αγγαρεύω και 2ο άτομο και είναι κάπως too much αν δεν ξεμπερδέψουμε το ίδιο απόγευμα/βράδυ. Και οι ώρες της δουλειάς δε βοηθούν, ούτε το απογευματινό της Παρασκευής προλαβαίνω... Αν δε βρεις άκρη, το ξανασυζητάμε.
Απολυτως κατανοητο. Thanks anyway.
Καραβι εχει 5.30 ΟΧΙ 6 το απογευμα και 7.15 το πρωι.
Εαν θελεις διαθετω τον χωρο σταθμευσης μου για το βραδυ ευχαριστως.
Καραβι εχει 5.30 ΟΧΙ 6 το απογευμα και 7.15 το πρωι.
Εαν θελεις διαθετω τον χωρο σταθμευσης μου για το βραδυ ευχαριστως.
Μπορει και να εχεις δικιο για τις ωρες, εκανα μονο ενα γκουγκλαρισμα. Αν βρεθει λυση με καποιον φιλο ετσι κι αλλιως θα βγαλω απο σημερα εισιτηριο για τη μηχανη οποτε θα γνωριζουμε την ακριβη ωρα. Σ'ευχαριστω για την προταση. Προς το παρον πιο πιθανος "σωτηρας" μου ειναι ο amyrou που απ΄ο,τι ξερω δεν εχει θεμα παρκινγκ. Αν προκυψει κατι διαφορετικο ομως το βλεπουμε. :beer:
Να ευχαριστησω ολους οσους προθυμοποιηθηκαν να βοηθησουν με οποιον τροπο μπορουσε ο καθενας.
Και φυσικα να ευχαριστησω για ακομα μια φορα τον amyroukai και τον teo_g7 που μπηκαν στον κοπο να ανεβουν στη Χαλκιδα.
Ελπιζω να βρεθουμε κι απο κοντα καποια στιγμη! :beer:
amyroukai
16/06/2016, 23:30
Πραγματικά, ανυπομονώ... :)
Ο έτερος Πέτρος και η σύζυγος έχουν τόση πλάκα που ξέχασα όλα τα πρωινά, ξέχασα ότι δεν είχα φάει, γενικά ξέφυγα. Εξαιρετικοί άνθρωποι.
επίσης, να το πω; θα το πω.
Επειδή είχες πει για κάποια αμοιβή κλπ που σου είπα ότι είναι περιττή και επέμενες και το είπα και στην σύζυγο και επέμενε γιατί επέμενες (είστε επίμονοι άνθρωποι)... Σκεφτόμουν να τα βάλω μέσα στο σελοφάν με την άδεια και να τα βρεις μαζί με το μηχανάκι αλλά μετά ξέρω ότι θα έτρωγα ΤΟ μπινελίκι... Ούτε ο Teo ήθελε να τα κρατήσουμε.
Πρότεινα να γίνει ένα κέρασμα εκ μέρους σου την Δευτέρα στον Κρίκο για το καλοτάξιδο. Οπότε, that's that.
Είναι αλήθεια πως τη ζαλισα τη γυναίκα μου γιατί την είχα ψιλιαστεί πως δε θα τα παίρνεις τα λεφτά. :lol:
Στην υγειά του mt λοιπόν! Και στον επόμενο Κρικο μάλλον κερνάει ο blitzer! :p
taisteal
16/06/2016, 23:40
Και στον επόμενο Κρικο μάλλον κερνάει ο blitzer! :p
Ο blitzer κερναει χυμους συνηθως
:tooth::tooth:
sugariasgeorge
16/06/2016, 23:53
με γεια το νεο avatar!!!:beer:
με γεια το νεο avatar!!!:beer:
Ευχαριστω. Ο amyroukai (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149635&page=2&p=2763512&viewfull=1#post2763512) ευθυνεται. Μου βγηκε το ονομα. :D
amyroukai
17/06/2016, 08:34
Πέτρο, θεούλης και λίγα λέω :)
Μεγειές, καλοτάξιδα κτλ κι από δω. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Κι ακόμα το στρώνω :p
Με γεια σου, να το χαρείς! :beer:
Με γειες πουτς, καλοτάξιδο και καλόστριφτο :beer:
μεγειες πΙτς και καλοταξιδο :beer:
ακομα μπραβο στα παιδια που κανανε την δουλεια να μπει στο καραβι. θαμενες και χαρμανης μια βδομαδα :beer: :beer:
Βλεπω η Γιαμαχιτιδα θερίζει στο φόρουμ. ......
Καλοτάξιδο Πριτς!
lykourgi
17/06/2016, 17:29
Καλοτάξιδο να είναι. :beer:
Παιδιά να'στε καλά για τις ευχές. Η μηχανή μπήκε στο πλοίο κι εγώ τώρα μετράω ώρες και λεπτά...
Το όνομα είπαμε προφέρεται "πουτς" παρακαλώ. :lol:
George_Sp
17/06/2016, 17:44
Παιδιά να'στε καλά για τις ευχές. Η μηχανή μπήκε στο πλοίο κι εγώ τώρα μετράω ώρες και λεπτά...
Το όνομα είπαμε προφέρεται "πουτς" παρακαλώ. :lol:
καλό αντάμωμα μίστερ πουτς! να το ευχαριστηθείς :beer:
amyroukai
17/06/2016, 18:38
Η τελευταία πράξη του δράματος...
Τι ώρα φεύγει το καράβι; 6η απογευματινή. Τι ώρα να είμαι εκεί; ε, μισή ώρα πριν είπε ο Πέτρος. ΟΚ, πόση ώρα έκανα χτες "Μπογιάτι"-Πειραιά; 23 λεπτά. Πες και άλλα 5 από το σπίτι... ΟΚ, φεύγω 5 παρά 5.
Κίνηση "ασυνήθιστη" στον παράδρομο. Μαλάκα Ιωάννη, είναι Παρασκευή. Τριημέρου. Κοινώς... Την πούτσισες. Ντάξει, τι να γίνει, θα χάσω άλλα 5 λεπτά; Σιγά τα ωά. 17:22 είμαι στην ρενώ, πηγμένος...
Τόμπολα. Σενάριο 1, το απλό: Προλαβαίνω και όλα καλά. Σενάριο 2 το ζόρικο: Χάνω το καράβι και πληρώνω ένα ακόμα εισιτήριο αύριο ξημερώματα. Σενάριο τρίτο το μη σου τύχει: Ζορίζομαι να κατέβω γαμιώντας και πληρώνω μηχανάκι... Εμ... Ντάξει το τρίτο το καίμε, πάμε για τα άλλα δύο. Αλλά ντάξει δεν πάω και αργά γιατί α) το μηχανάκι είναι παιδικό bmx στενό μικρό κοντό και χωράει χαλαρότατα παντού και β) έχουμε ABS οπότε λίγο παραπάνω ρυθμό δεν πειράζει να κρατάμε.
17:30 στρίβω την παρατεταμένη μετά το Allou. Δεξιά για Λαχαναγορά να βγω Πειραώς ή ίσια από την πολύπαθη νέα είσοδο; Φανάρια ή στένεμα; Εμ.... Εμ... Στην τύχη (λες και με ήθελε αυτές τις μέρες :lol: ) πάω από τα έργα της νέας εισόδου. Α ωραία, δεν έχει κίνηση στην στροφή. Μπαίνω χαλαρά και.... χμ. Σταματημένα αυτοκίνητα στο τελείωμα του δρόμου... Πάρτα... Εϊπαμε, καβαλάμε Bmxάκι όμως. Χωράει σε απίθανα μικρό χώρο. Και εκεί που έχω δει ένα ωραίο κενό, ΕΝΑ ΜΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ. Το σενάριο 3 βγήκε φιλαράκι μου, ζονκ.
Ο-Χ-Ι-Ρ-Ε-Μ-Α-Λ-ΑΒS και σταματάει χαλαρό το ΜΤ-07. Και με απόσταση κιόλας. Και χωρίς δεξιά αριστερά και διάφορα χαζά. Λίγο ανάδραση στο πόδι θυμάμαι, στο χέρι δεν κατάλαβα. Το μικρό από κάτω μάλλον γελάει "χέστηκες γέρο;" και η αλήθεια είναι πως το ένιωσα λίγο... :lol: Συνεχάμε, πως θα περάσω το γαμ... λεωφορείο που δεν αφήνει κενό και τρώω και τη ζέστη (στόμα ξερό από ώρα) και το καΨαέριο... Ευτυχώς τα φέρνει λίγο και ξεκολλάνε οι αριστεροί (θεϊκό σημάδι λες, για την πολιτική κατάσταση; ) και περνάω. Ε και το στραγγαλίζω, ωραίο μοτεράκι έχει. 15:37 και βλέπω το λιμάνι.
Είχα ρωτήσει τον Πέτρο αν θυμόταν την πύλη, δεν. Νομίζω Ε9 έγραψε... ΟΚ πάμε. Η Ε9 ήταν λάθος. Η ώρα περνάει. Στην πύλη ψυχή ζώσα. Λες να είναι πιο κάτω; Η Ε10 είναι έξοδος. Η 11 είναι ο ΟΛΠ. Η 12 είναι τα κρουαζιερόπλοια, το ξέρω. Από την άλλη είναι μαλάκα μου... Η ώρα περνάει, το είπα; Στον πειραιά έχουν βγει ΟΛΟΙ με αυτοκίνητο και γίνεται της εκδιδόμενης το πάρτι. Καβαλάμε bmx όμως και χωράει και ελίσσεται απίθανα και επειδή είναι... αβαρές κάνει ταρζανιές και δεν νιώθεις ότι κάτι σε περιορίζει. Το μοτεράκι είναι ΠΟΛΥ ωραίο τελικά. Εντελώς αθόρυβο στο ρελαντί (κοιτάω κάτω συνεχώς να δω αν έσβησε) και με ωραίο, διακριτικό και πολύ εύηχο εξατμισάκι (θου κύριε τι γράφω για δικύλινδρο σε σειρά). Το δεξί πόδι #47 βρίσκει στο μανιτάρι όταν πάω να πατήσω πίσω φρένο, το οποίο έχει και μεγάλη διαδρομή. Η σέλα δεν με έχει ξετρελάνει αλλά από την άλλη είμαι σαν γορίλας επάνω και το καταλαβαίνω, τα πόδια μου όμως δεν είναι πιο στριμωγμένα από ότι είναι στο fazer, αλλά είναι στενό και δεν μπορώ να το σφίξω εύκολα με τα μπούτια και έχουν κουραστεί τα χέρια μου, έχει βάλει και ημιμεταλλικά γκριπ ο πρώην ιδιοκτήτης και γλιστράνε. Και κάνει ζέστη, το είπαμε; Και περνάει και η ώρα. Και έχει κίνηση. Και δεν ξέρω την πύλη ακόμα... Η σέλα δεν μ' έχει κουράσει. Φυσικά συνειδητοποίησα ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν κάθομαι επάνω της... Κάθομαι πίσω της στο πλαστικό της ουράς ανάμεσα στις δύο σέλες και ευτυχώς είναι λεπτή και ενώ νιώθω ότι με "κόβει" ανάμεσα σε κωλομέρι και μπούτι, δεν πονάει. Για μεγάλη διαδρομή δεν θα το έπαιρνα ευχάριστα μάλλον, αν και στρίβει ΠΟΛΥ ωραία λόγω γεωμετρίας, βάρους. Μου θυμίζει το CB500 του Billymuse αλλά σε κλίμακα 80%. Το αμορτισέρ φαίνεται ότι δεν περνάει εύκολα με το βάρος μου και πλέει αλλά δεν επηρεάζεται η τροχιά της μοτοσικλέτας.
Μ'αυτά και μ'αυτά σκεφτόμενος (σενάριο 1 ή 2, το βλέπω το πράγμα, η ώρα περνάει) πιάνει το μάτι μου φωτεινή επιγραφή του ΟΛΠ και κάτι έλεγε "ΠΡΕΒΕΛΗΣ". Και με πιάνει κόκκινο. Ε, πρώτη φορά δεν ήθελα να ανάψει πράσινο μέχρι να κάνει κύκλο το κείμενο. Η ώρα περνάει, δεύτερη ανακοίνωση, τρίτη, τέταρτη, ΝΑ ΤΟ, Ε3 είναι... Κοντά στην Κρήτη δηλαδή; Ε πάμε. Φτάνω, η ώρα είναι 17:49. Ε σουγαμήσω... Κάνω μιά ΠΟΛΥ Πειραιώτικη καγκουριά, πιο Πειραιώτικη θα ήταν μόνον αν ήμουν ξεκράνωτος με βερμούδα και δίχαλο. Ε3 λοιπόν, ρε συ, αυτό γράφει Ρέθυμνο, κοίτα να δεις λάθος θυμάμαι.
amyroukai
17/06/2016, 18:38
Στοπ. Με βρίζει ένας με νταλίκα γιατί είδε μέσα από το πάρκινγκ και χαλάστηκε; Ξιδάκι... Ρε ππρ καιγόμαστε, ούτε καν γύρισα να τον κοιτάξω δεύτερη φορά. Βγάζω εισιτήριο. Αυτό είναι. Μπροστά μου Λιμενικός, του λέω που πάω "όχι σε μένα ρε φίλε, σε αυτούς με τα άσπρα". ΟΚ, ο με πολλές μπάρες κυριούλης με στέλνει σε αυτόν με τις λιγότερες, αυτός σε άλλον, σε άλλον, σε αυτόν με την μία μπάρα, παίρνει το εισητήριο, περνάνε ένα δύο λεπτά, κάτι λέει σε ένα γκομενάκι, το γκομενάκι (ένστολο επίσης) γράφει... Εμ, δε με λέτε, αυτό ΠΟΥ το πάω; Θα σου πει αυτός: ο αυτός δεν φοράει άσπρα πλέον, πέσαμε στους ΥπΑξ. Με στέλνει στον Λοχία που με στέλνει στον Δεκανέα που φωνάζει στα φαντάρια με τα γιλέκα τα ανακλαστικά... :lol: Μπροστά μου, παρεάκι χίπστερ για Ανάφη. Βέσπες επιμελώς παλαιωμένες, με εκδρομικό εξοπλισμό Lowe Alpine, Terra, κρανάκι τζετ με ότι καλή χιψτεροσκέιτερο-αυτοκόλλητο υπάρχει. Μπαγκάζια μπρος πίσω, ένα κουπί. Βγάζει το κράνος, γυρίζει και βλέπω το κλασσικό παπαδομούσι, βερμούδα/φανέλα/αθλητικό/τατού χέρια πόδΓια με ιερογλυφικά και γοτθικά γράμματα, με έχει πιάσει νευρικό γέλιο και ξεσπάω την ένταση από τα πριν. Τώρα είμαι μέσα, βράζω με το μπουφάν και το κράνος, έχω βγάλει τα γάντια μόνο και έχω κάτσει επάνω τους μην τα χάσω (ουδεμία διαφορά στην άνεση :bawl: ). Γυρνάει ο ένας "φαντάρος" με το γιλέκο, "ανάφη ε" ναι ο χίψτερ, "ρε, την πουλάς την βέσπα;" Σας το ορκίζομαι, αν του έλεγε "να σου εκδώσω τη μάνα σου, την αδερφή σου, να ταΐσω τον πατέρα σου στα σκυλιά και να σε κάψω ζωντανό όπως κάνει ο Λόρδος Μπόλτον" δεν θα είχε τέτοιο βλέμμα αποστροφής ο χίψτερας. "ΟΧΙ" του λέει, γουρλώνοντας τα μάτια πιο πολύ και από τον ΚυρΓιάκο. Σιγά ρε ίζι ράιντερ, σιγά ρε Τζακ Κέρουακ, σιγά ρε κακέκτυπο του Γκόγκου, εξερευνητή της πλατείας Αγίας Ειρήνης, μου κατσάρωσε μιά... ε καλά τώρα, βλεφαρίδα. Λιώνω από τη ζέστη και από το γέλιο μαζί, οι τύποι ΑΠΛΑ δεν υπάρχουν, Υπάρχουν δηλαδή και ευχαριστώ τον μεγαλοδύναμο της μόδας που τους έφτιαξε και διασκεδάζω τώρα.
Αργούμε και λιώνω αλλά είμαι μέσα. Δεν έχει ήλιο, αλλά έχει καΨαέριο... Έρχεται πάλι ο Δεκανέας, κάτι λέει με τον Λοχία, οι μηχανές θ'αλλάξουν θέση. Σου γαμή... Τώρα βρήκατε ρε παίδες; Έρχεται ο Δεκανέας, μου λέει που πας αγόρι μου, ανάφη και συ; Όχι, Σαντορίνη και ασυνόδευτη. Έλα μαζί. Με βάζει ξέχωρα στο πλάι (το fazer δεν θα περνούσε ποτέ) μου λέει μην κλειδώσεις τιμόνι, ταχύτητα βάλε μόνο (το πάτησα μπορεί και καμμιά 10αρά φορές να σιγουρευτώ ότι έχει πρώτη) και τα κλειδιά στον Λοχία. ΟΚ... Βγάζω και μία φωτό να στείλω στον Πέτρο. Προλάβαμε...
Πάω στον Λοχία. Εσείς είστε ο... Τάδες. Και η μηχανή πάει; Σαντορίνη. Σε ποιόν; Στον Πέτρο. Επωνυμο; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε φίλε, μισό να τον πάρω, δεν το ξέρω. "Πλάκα κάνεις, έτσι;" Όχι , σοβαρά. Παίρνω από viber γιατί όλοι βιάζονται, είναι 18:00 ήδη και αυτό ήταν πρόχειρο και δεν σκέφτηκα καν αν έχει 3G 4G και λοιπά μέσα στο γκαράζ, ευτυχώς έπιασε, μου λέει ο Πέτρος, όλα οκ. "Πινακίδα" Εμ... μην ξαναπάρω, "Άστο ρε φίλε, δεν πειράζει, Yamaha είναι (είδε το κλειδί), φτάνει". Αφήνω και ένα μπουρμπούρι που είχε προβλέψει ο Πέτρος "στο κουτί φίλε μου, δεν παίρνουμε λεφτά στο χέρι ποτέ". ΟΚ... Μηχανόβιος και εσύ; Ναι του λέω, να προσέχεις φίλε μου, ευχαριστώ, καλό δρόμο λέω από συνήθεια και μας πιάνουν τα γέλια. Ταξίδι εννοώ, γελάμε ακόμα.
Βγαίνω, ξαναπαίρνω τον Πέτρο, όλα ΟΚ, είχε ανησυχήσει και εκείνος και με τα δίκια του... Όλα καλά λοιπόν.
Παίρνω την Χριστίνα, συζητάμε τα τι και πως, μου λέει να έρθει να με πάρει αλλά σιγά μην την βάλω στο χάος με τους άλλους, της λέω θα το κόψω με τα πόδια. Ένα μεγάλο νερό γιατί στάζω και πάμε. 40 λεπτά περίπου... Πρέπει να ήμουν αρκούντως κακομοίρης γιατί είχα ιδρώτα παντού να στάζει, το μπουφάν στο χέρι φυσικά τσάντα κράνος κλπ και με κοιτούσαν στον δρόμο λες και θα τους πω "μήπως έχετε ένα ευρώ για βενζίνη" :bawl: αλλά ΟΚ... Η Χριστίνα με κοιτάει μου λέει "τώρα εσύ αυτόν ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τον ξέρεις, έτσι; Δεν σε θυμάμαι να σε πιάνει συχνά τέτοια καλωσύνη με αγγαρείες". Γελάω. Είχε πλάκα η περιπέτεια όμως ε; Γνωρίσαμε και δυο τρεις αξιόλογους ανθρώπους ακόμα.
Αυτά... Με το καλό Πέτρο. Το μόνο που πραγματικά ζητώ συγγνώμη, ήθελα να στο γεμίσω βενζίνη αλλά όπως με πήγε με την ώρα δεν πρόλαβα. Δηλαδή προλάβαινα αν δεν χανόμουν με τις πύλες και αν ήξερα ότι θα φύγει και τέταρτο και και και αλλά τέλος πάντων... Συγγνώμη.
Ε ρε και πάει Πέτρος και του δώσουν την χιπστεροβεσπα. .....
Νταξ. ...Πέτρο. ...θα αφήσεις μουσακλα,έχεις και το ονοματάκι έτοιμο
Πέτρος ο Πουτς. ...
Γεννημένο χιπστερι!
:D
lykourgi
17/06/2016, 19:06
Ε ρε και πάει Πέτρος και του δώσουν την χιπστεροβεσπα. ....
Μου έχει τύχει πριν πολλά χρόνια (20+).
Σε επαρχιακό σταθμό τραίνου, έχουν ξεφορτώσει άλλο παπί αντί του δικού μου και το τραίνο έχει φύγει. Αλλη μάρκα, άλλο χρώμα, άσχετο.
Ο τοπικός σταθμάρχης προσπαθούσε να με πείσει να πάρω αυτό που κατέβασαν και να φύγω, με το επιχείρημα "παπί είναι κι αυτό". :lol:
amyroukai
17/06/2016, 19:14
Ε ρε και πάει Πέτρος και του δώσουν την χιπστεροβεσπα. .....
Θα ακουστεί το ουρλιαχτό του χίψτερ από το άλλο νησί δίπλα και θα πάει Santa Irini κολυμπώντας να σώσει το κειμήλιο, τι λες τώρα. Πως θα σκάσει πλατεία με MT-07; Θα του κόψουν την καλημέρα!
Θα μαζέψουν υπογραφές να τον διώξουν σαν τον άλλον στη παραλία που δεν έιχε χαβαϊάνας σαγιονάρα.
Γιάννη σε βλέπω να γράφεις βιβλίο με όσα πέρασες! :lol:
Εν τω μεταξύ παιζει να κοιτάω την ώρα κάθε 5'. Ακόμα να πάει 3 ρε γμτ;
Θα ανεβάσω φωτογραφία από το λιμάνι!
devil's animal
17/06/2016, 23:11
καλοταξιδο, καλοστριφτο και αγρατζουνιστο Πετραν...
:beer::beer:
δεν πιστευω να εδωσες το 636...:look:
καλοταξιδο, καλοστριφτο και αγρατζουνιστο Πετραν...
:beer::beer:
δεν πιστευω να εδωσες το 636...:look:
Να'σαι καλα Σταυρο. Δυστυχως το ninja δεν ηταν γραφτο μου τελικα. Προεκυψε ενα προβλημα ορθοπεδικης φυσης (τενοντιτιδα στον ωμο) το οποιο η σταση του supersport χειροτερευε αισθητα. Αφου παρκαρα τη μηχανη για κανα μηνα και χρησιμοποιουσα μονο το αμαξι για να δω αν βελτιωθει η κατασταση, ανεβηκα ξανα στη μηχανη και το ιδιο βραδυ το χερι μου ειχε ξαναχειροτερεψει. Πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ γιατι το μηχανακι ηταν πραγματικο διαμαντι. Και η μεγαλυτερη μαλακια ειναι οτι δεν προλαβα να το χαρω σχεδον καθολου στην πιστα...
:cry:
Τουλαχιστον το εδωσα σε φιλο οποτε θα το βλεπω που και που. Τι να κανουμε, παμε γι'αλλα...
Τελος καλο, ολα καλα. :a013:
361190
Ψιλοχαλια η φωτογραφια, της νυχτας τη δουλεια τη βλεπει η μερα και γελα που λενε. Θα επανερθω με καλυτερο υλικο και καποιες πρωτες εντυπωσεις... ;)
karellen
18/06/2016, 09:59
Καλορίζικο-καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! :beer:
spyrakos35
18/06/2016, 10:14
Για οσους δεν εχουν προσεκτικο ματι, σας παραπεμπω στην αντιδραση της Χριστινας η οποια σιγουρα συνδιαζεται με την υποψια γκομενας.....
Απλα δεν του το ξεφουρνισε ακομη.....
:lol:
amyroukai
18/06/2016, 10:59
Ο Πέτρος είναι συμπαθεστατος, αλλά γκομενα επ ουδενί. Τέτοιες υποψιες δεν έχουμε. Και πάλι καλά.
Ο Πέτρος είναι συμπαθεστατος, αλλά γκομενα επ ουδενί. Τέτοιες υποψιες δεν έχουμε. Και πάλι καλά.
Ποιος είναι ο Πέτρος;:D
Mr Pouts please.:lol:
Mr Pouts please.:lol:
Αααα Γειά σου......και μπερδεύτηκα!
:lol:
akis_trevor
18/06/2016, 12:26
καλοταξιδο το μοτορι και μπραβο για την αλληλεγγυη κυριοι!!!!:beer:
AUFGEBRACHT
18/06/2016, 12:49
Να 'ναι ο Γαϊτάνος δεν παίζει ε;
Καλοτάξιδο το μηχανάκι. μπράβο σε όσους βοήθησαν!:beer:
Να πω και λιγα λογια για το πως μου φανηκε η πρωτη μερα με το Yamaha.
Βασικα ειμαι κατενθουσιασμενος! Απιστευτα fun to ride μηχανη, ελαφρια, ευκινητη, με πολυ ροπη σχεδον απο το ρελαντι και με καποια υποψια στοιχειων super motard μπορω να πω στη συμπεριφορα της. Ανετη η θεση οδηγης, πολυ ωραια τα οργανα και επισης πολυ καλη εντυπωση μου εκαναν και τα φρενα. Το βασικο αρνητικο ειναι οι μαλακες αναρτησεις που απο τη μια προσφερουν ανεση αλλα μπορω να φανταστω πως θα θετουν και τα ορια οταν ο αναβατης προσπαθησει να πιεσει. Το πιο αξιοσημειωτο ολων ειναι πως οταν γυρισα το βραδυ σπιτι ειδα την μεση καταναλωση στα 5,9λτ/100χλμ, με πολλα ανοιγματα, φρεναρισματα και γενικα αρκετο "πιωμα" της μηχανης ολη μερα! Δλδ με ηρεμη οδηγηση μπορει να δεις και κατω απο 5 λιτρα λογικα! :eek: Τι εχουν κανει οι Ιαπωνες παλι;
Εν κατακλειδι, πιστευω πως αξιζουν συγχαρητηρια στη Yamaha που εχει φτιαξει ενα τοσο ελκυστικο πακετο, το οποιο μαλιστα προσφερει σε τιμη σκουτερ. Για οποιον το σκεφτεται τη συνιστω ανεπιφυλακτα!
ΥΓ: Οι πιθανοτητες να εχω φαει καπακι μεχρι να κλεισει ο μηνας δεν ειναι αμελητεες. Το μηχανακι ζηταει σουζα, το φωναζει! :lol:
Πηγαίνοντας για το 2ο γέμισμα, είχα μέση κατανάλωση 4.4l/100.
Πηγαίνοντας για το 2ο γέμισμα, είχα μέση κατανάλωση 4.4l/100.
Θα τα ξαναπουμε οταν το εχεις στρωσει... :evil: :vroum:
spyrakos35
19/06/2016, 05:55
Εγω θελω να δω αν οι αναρτησεις μπορουν να παραμεινουν μαμα μολις στρωθει...
amyroukai
19/06/2016, 08:53
Με αναβάτη 60 κιλά; Σίγουρα.
o_gavros
19/06/2016, 09:14
Σιγά μην είναι ο πλιτσερ 60 κιλά...
Τι δουλειά έχουμε δε Γιάννη εμείς με τέτοιους ανθρώπους; :p
amyroukai
19/06/2016, 09:54
Θυμόμαστε πως ήταν στο γυμνάσιο;
Θυμόμαστε πως ήταν στο γυμνάσιο;
Για τον μπλιτς λές;
amyroukai
19/06/2016, 10:09
Για όλους τους 60κιλους.
Σαν χαραμαδες ήμασταν. .....
Καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν πάει, μεγάλο μπράβο και στα παιδιά που ασχολήθηκαν και το πήρες όπως είχες σχεδιάσει. Απόλαυσέ το.
Christos ktm R
20/06/2016, 09:45
Καλορίζικο Κ καλοτάξιδο!τελικα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι..
μου ηρθε στο μυαλο χθες στον κρικο...
επειδή ειμαθα και καραβολατραι, και παρακολουθούμε τα της ακτοπλοϊας μας, κοιτα να δεις φιλε μου τι κωλοφαρδια εχεις..
ξεκιναει που λες η πρεβελαρα τη παρασκευη το απόγευμα από πειραια με το μηχανακι σου μεσα, φτανει σαντορινη το κατεβάζεις και ο βαποραρος συνεχιζει το ταξιδι του προς την αγονη της κασοκαρπαθιας... φτανει μια χαρα αναφη, φευγει για ηρακλειο, και μολις δενει το σαββατο το πρωι δηλωνει βλαβη..
θραυση λεει του πρυμναιου ρουλεμάν της μιας εκ των δυο εξαρτημενης ηλεκτρογεννήτριας.. εκ τοτε το βαπορι είναι καθηλωμενο στο ηρακλειο μεχρι αποκατάστασης της βλαβης..
και λεω εγω τωρα κοιτα τυχερος ο πουτς... σκεψου το καραβι να χαλαγε στη μηλο, η εσυ να ησουν σε καμια καρπαθο.. πικρα...
μου ηρθε στο μυαλο χθες στον κρικο...
επειδή ειμαθα και καραβολατραι, και παρακολουθούμε τα της ακτοπλοϊας μας, κοιτα να δεις φιλε μου τι κωλοφαρδια εχεις..
ξεκιναει που λες η πρεβελαρα τη παρασκευη το απόγευμα από πειραια με το μηχανακι σου μεσα, φτανει σαντορινη το κατεβάζεις και ο βαποραρος συνεχιζει το ταξιδι του προς την αγονη της κασοκαρπαθιας... φτανει μια χαρα αναφη, φευγει για ηρακλειο, και μολις δενει το σαββατο το πρωι δηλωνει βλαβη..
θραυση λεει του πρυμναιου ρουλεμάν της μιας εκ των δυο εξαρτημενης ηλεκτρογεννήτριας.. εκ τοτε το βαπορι είναι καθηλωμενο στο ηρακλειο μεχρι αποκατάστασης της βλαβης..
και λεω εγω τωρα κοιτα τυχερος ο πουτς... σκεψου το καραβι να χαλαγε στη μηλο, η εσυ να ησουν σε καμια καρπαθο.. πικρα...
Χα, ακου να δεις! Καλα με λεει η γυναικα μου κωλοφαρδο τελικα. :p
Αφου μου εφερε το μηχανακι μου, ας κατσει και ενα μηνα να ξεκουραστει τωρα... :D
sapila racing
22/06/2016, 14:41
Μεγειά και καλές βόλτες! :beer:
FYI το πρεβελη είναι στον Πειραιά πλέον.
Χρωστούσα φωτογραφίες...:p
Από σημερινή βόλτα, μαζί με την πρώην. Το παιδί που αγόρασε το ninja είναι φίλος και πήγαμε μια βολτούλα σήμερα.
362357
362358
362359
amyroukai
11/07/2016, 14:37
ρε χαμένε, το 636 είναι στο νησί ή ήρθες επάνω διακοπές δεν έχεις πει κουβέντα; ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ.
**α και καλές βόλτες :bawl:
ρε χαμένε, το 636 είναι στο νησί ή ήρθες επάνω διακοπές δεν έχεις πει κουβέντα; ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ.
**α και καλές βόλτες :bawl:
Στο νησί είναι κι αυτή, εδώ την πούλησα.