View Full Version : ΚΛΗΣΗ_ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Σπυρος 1991
16/06/2016, 13:57
Καλησπερα παιδια!
Πριν 2 χρονια εφαγα μια κληση στο μηχανακι για παρανομη σταθμευση! Οπως την βρηκα πανω την εκανα μπαλακι και την πεταξα! Μετα απο 2 μηνες μ κλεψαν το μηχανακι και εσω και 1μιση χρονο που παραμενει κλεμμενο δεν μου εχει ερθει κατι ουτε στην εφορια! Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει αργοτερα στο μελλον?
Pan (dvs)
16/06/2016, 14:30
Φυσικα.
George_Sp
16/06/2016, 14:41
Νατούρλιχ (που είσαι ρε αουφ-γκεντάλερ) να με δεις να με καμαρώσεις :lol:
Καλησπερα παιδια!
Πριν 2 χρονια εφαγα μια κληση στο μηχανακι για παρανομη σταθμευση! Οπως την βρηκα πανω την εκανα μπαλακι και την πεταξα! Μετα απο 2 μηνες μ κλεψαν το μηχανακι και εσω και 1μιση χρονο που παραμενει κλεμμενο δεν μου εχει ερθει κατι ουτε στην εφορια! Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει αργοτερα στο μελλον?
Μιας και δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η κληση-εφορια με την κλοπη της μοτο σου......
Εχω την απορια ...ειχες δηλωσει εγκαιρως την κλοπη.... Η θα πρπει να περιμενεις παραπανω απο μια κληση...??
yiannis172
16/06/2016, 14:58
Δημοτικη ή τροχαια ηταν;
Σπυρος 1991
16/06/2016, 22:40
Δημοτικη ή τροχαια ηταν;
Δεν ξερω τι ηταν! Στην πανεπιστημιου ξταν παντως. Και λεω αν την πεταξω και μου πουν τιποτα θα πω δεν βρηκα τπτ και μαλλον την πηρε ο αερας :p ναι το δηλωσα για κλοπη το μηχαναακι αμεσως! Στην εφορια δεν πηγα ομως αν θυμαμαι καλα! Αλλα χαρτια απο αστυνομια εχω!
Σπυρος 1991
16/06/2016, 22:40
Νομιζω αφου περασαν 2 χρονια θα χει παραγραφει. Εξαλλου στην περυσινη δηλωση δεν πληρωσα τπτ ουτε στη φετινη!
taisteal
16/06/2016, 22:52
Νομιζω αφου περασαν 2 χρονια θα χει παραγραφει. Εξαλλου στην περυσινη δηλωση δεν πληρωσα τπτ ουτε στη φετινη!
Το νομιζω ειναι προβλημα να ξες..
;)
sugariasgeorge
16/06/2016, 22:56
νομιζειειειιιιιςςςςςς !!!!!
κληση στην καλλιθεα το 2005...
το 2013 ( 8 χρονια μετα) χαρτι στο σπιτι απο το δημο καλλιθεας για απληρωτη κληση απο το τμημα εσοδων....
αντε στην υγεια μας...:beer:
Ρε Σπύρο. .....μήπως έχεις και ένα σουζουκι λιανα;
Σπυρος 1991
16/06/2016, 23:34
Ρε Σπύρο. .....μήπως έχεις και ένα σουζουκι λιανα;
Δεν θα αγοραζα ποτε σουζουκι :P
Σπυρος 1991
16/06/2016, 23:36
Και πως μπορω να μαθω αν υπαρχει η κληση ακομα? Και εσενα σ ου ρθε στην τιμη που την εφαγες αρχικα η ηρθε εξελιξιμη?
Φίλος μη σκαλίζεις μόνος σου την υπόθεση, αν την είχανε στειλει στην εφορία λογικά θα σου είχε έρθει βεβαίωση οφειλής ήδη.
επειδη οι κλήσεις πάνε στο Δήμο και επειδή οι Δήμοι σαν δημόσια υπηρεσία είναι ως επι το πλείστον χαμαιτυπείο, υπάρχει περίπτωση να μην την στείλαν στην εφορία (απληρωτες κλήσεις υποχρεωτικά νομίζω εντος 3μήνου αποστέλλονται στην εφορία)
Βεβαια αυτό δε σημαίνει οτι θα πετατε τις κλήσεις σας, ελπίζοντας οτι δεν θα πανε στην εφορία, εκτός και αν έχετε κονέ με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου σας.
thunder ace
17/06/2016, 08:12
ο θεος (αν υπαρχει)μας ξεχασε........οι κλησεις ΠΟΤΕ.
ο θεος (αν υπαρχει)μας ξεχασε........οι κλησεις ΠΟΤΕ.
Κιομως.
Περιπτωση ενα: Κληση για παρανομη σταθμευση στη γλυφαδα το 2005 απο δημοτικη αστυνομια. Την πεταξα. Δεν ηρθε ποτε!
Περιπτωση δυο: Κληση για παρανομη σταθμευση στο Κορωπι το 2007. Την εχασα, ηθελα να την πληρωσω. Δεν με ενοχλησε ποτε κανεις. Δεν θυμαμαι αν ηταν δημοτικης.
Περιπτωση τρια: Δικαστηριο για υπερβολικη ταχυτητα (210χλμ/ω) στην Αττικη οδο την ιδια χρονιά (2005). Παλι δεν με ενοχλησε κανεις. Σε αυτη τη περιπτωση δε ξερω τι εγινε, με σταματησανε μου ειπαν θα σου ερθει δικαστηριο, χαρτι δε μου δωσανε αδεια διπλωμα πινακιδες δε πηρανε...
Κιομως.
Περιπτωση ενα: Κληση για παρανομη σταθμευση στη γλυφαδα το 2005 απο δημοτικη αστυνομια. Την πεταξα. Δεν ηρθε ποτε!
Περιπτωση δυο: Κληση για παρανομη σταθμευση στο Κορωπι το 2007. Την εχασα, ηθελα να την πληρωσω. Δεν με ενοχλησε ποτε κανεις. Δεν θυμαμαι αν ηταν δημοτικης.
Περιπτωση τρια: Δικαστηριο για υπερβολικη ταχυτητα (210χλμ/ω) στην Αττικη οδο την ιδια χρονιά (2005). Παλι δεν με ενοχλησε κανεις. Σε αυτη τη περιπτωση δε ξερω τι εγινε, με σταματησανε μου ειπαν θα σου ερθει δικαστηριο, χαρτι δε μου δωσανε αδεια διπλωμα πινακιδες δε πηρανε...
Παιδιά!
Βρήκαμε τον Τσακ Νορρις!
:tooth:
sergiosm
17/06/2016, 10:22
Καλησπερα παιδια!
Φυσικά και υπάρχει.
Το αν θα γίνει βέβαια ή όχι είναι άγνωστο.
Η κλοπή είναι παντελώς άσχετη και δεν βοηθά πουθενά.
Παιδιά!
Βρήκαμε τον Τσακ Νορρις!
:tooth:
Μπα οχι.... αμα σου δειξω συλλογη απο κλησεις απο τοτε θα μου πεις οτι αυτα ηταν τα ρεστα :lol:
Μετα εγινα ευυπόληπτος πολιτης. :a05:
sergiosm
17/06/2016, 10:33
Και λεω αν την πεταξω και μου πουν τιποτα θα πω δεν βρηκα τπτ και μαλλον την πηρε ο αερας
Μεταξύ μας τώρα.
Δεν είναι και πολύ ισχυρό επιχείρημα αυτό. Δε νομίζεις;;
Μεταξύ μας τώρα.
Γιατί!
Το άκουσα (κάπως ετσι)σε αίθουσα δικαστηρίου .....
Περιττό να σας πω ότι γελούσαν και τα έδρανα. .....
sergiosm
17/06/2016, 10:41
Γιατί!
Το άκουσα (κάπως ετσι)σε αίθουσα δικαστηρίου .....
Περιττό να σας πω ότι γελούσαν και τα έδρανα. .....
Το τί ακούς στα δικαστήρια δε λέγεται.
το θέμα όμως είναι η ... απόφαση...
Το τί ακούς στα δικαστήρια δε λέγεται.
το θέμα όμως είναι η ... απόφαση...
Εκεί μαθαινεις ότι το "τένις "(μπαλακι την κληση. ...) παίζεται σε συγκεκριμένο χώρο. .....
sergiosm
17/06/2016, 11:01
Εκεί μαθαινεις ότι το "τένις "(μπαλακι την κληση. ...) παίζεται σε συγκεκριμένο χώρο. .....
Εκεί μαθαίνεις πολλά.
Και απογοητεύεσαι ιδιαιτέρως συχνά για ... το επίπεδο των "πελατών" των δικαστηρίων
gior-gos
17/06/2016, 12:32
κληση στην καλλιθεα το 2005...
το 2013 ( 8 χρονια μετα) χαρτι στο σπιτι απο το δημο καλλιθεας για απληρωτη κληση απο το τμημα εσοδων....
αντε στην υγεια μας...:beer:
Ακριβως ιδια περιπτωση! Κληση για παρανομο παρκαρισμα στην πλατεια της Νεας Σμυρνης. Την πληρωνω, και μετα απο καποια χροοονια μου ξαναρχεται :eyepop:. Ευτυχως ειχα κρατησει την αποδειξη, πηγα στον δημο Νεας Σμυρνης και ολα οκ.
Δικαστηριο για υπερβολικη ταχυτητα (210χλμ/ω) στην Αττικη οδο την ιδια χρονιά (2005). Παλι δεν με ενοχλησε κανεις. Σε αυτη τη περιπτωση δε ξερω τι εγινε, με σταματησανε μου ειπαν θα σου ερθει δικαστηριο, χαρτι δε μου δωσανε αδεια διπλωμα πινακιδες δε πηρανε...
Ψαρωμα ηταν..
Μου χε τυχει και μενα να με σταματησουν 2 ζηταδες γιατι ειχα περασει με - γκουχ γκουχ - βαθυτατο πορτοκαλί - γκουχ γκουχ. Ειδαν χαρτια, με εψαξαν, και μου ειπαν οτι θα ερθει κληση για δικαστηριο για το.. βαθυτατο πορτοκαλί. Δεν ηρθε ποτέ τιποτα.
Ψαρωμα ηταν..
Μου χε τυχει και μενα να με σταματησουν 2 ζηταδες γιατι ειχα περασει με - γκουχ γκουχ - βαθυτατο πορτοκαλί - γκουχ γκουχ. Ειδαν χαρτια, με εψαξαν, και μου ειπαν οτι θα ερθει κληση για δικαστηριο για το.. βαθυτατο πορτοκαλί. Δεν ηρθε ποτέ τιποτα.
Ελπιζω αυτο το 666ο ποστ σου να μην ειναι γρουσουζικο! :lol:
Και πως μπορω να μαθω αν υπαρχει η κληση ακομα? Και εσενα σ ου ρθε στην τιμη που την εφαγες αρχικα η ηρθε εξελιξιμη?
ναι από κλησούλα εξελίχθηκε σε κλησάρα
gior-gos
17/06/2016, 12:48
Καλα λες :D
KotsosDR
17/06/2016, 14:44
Μεταξύ μας τώρα.
Kαι όμως , έχω πιάσει επ' αυτοφώρω τύπο να πέρνει την κλήση απο το αμάξι μου και να τη βάζει στο δικό του (για να μην τον γράψουν ) ....
Kαι όμως , έχω πιάσει επ' αυτοφώρω τύπο να πέρνει την κλήση απο το αμάξι μου και να τη βάζει στο δικό του (για να μην τον γράψουν ) ....
Και δεν την πλήρωσες ποτέ; Γιατί αν την πλήρωσες, δε βοηθάς ιδιαίτερα το επιχείρημα.
Και δεν την πλήρωσες ποτέ; Γιατί αν την πλήρωσες, δε βοηθάς ιδιαίτερα το επιχείρημα.
ΡΕ Blitz θα μπορούσε να είχε φύγει χωρίς να δει το σκηνικό και νομίζοντας πως τη γλίτωσε. Ποια κλήση να πληρωσει τότε;
Φαντασου σκηνικό. .....
2 τύποι να μαλώνουν για μια κλήση. ....
-Άστη κάτω ρε κ@ριολη! Δικιά μου είναι!
-Εγώ την είδα πρώτος. ....
-Να πας να βρεις δικιά σου! My precioussssss!
KotsosDR
17/06/2016, 14:51
Φυσικά και την πλήρωσα αφού εφταιγα , αν όμως δεν τον έβλεπα δεν θα γνώριζα τίποτα για κλήση .....
Δεν αμφιβάλλω ότι τυχαίνει να χαθεί κάποια κλήση. Το θέμα είναι κατά πόσο σε βοηθάει το "ε, δεν την έλαβα ποτέ" επιχείρημα. Αυτό σχολίασε ο sergios.
Σαν επιχείρημα ακούγεται κάπως. ....
Είναι σαν το γνωστό "dog ate my homework "....
sergiosm
17/06/2016, 15:11
Αν σου κάτσει κάτι τέτοιο, τί να πώ.
Όμως και πάλι το μόνο που θα μπορούσες να γλιτώσεις είναι τις προσαυξήσεις, γιατί η κλήση ως κληση θα πρέπει να πληρωθεί γιατί η παράβαση έγινε.
Pan (dvs)
17/06/2016, 17:34
Αν σου κάτσει κάτι τέτοιο, τί να πώ.
Όμως και πάλι το μόνο που θα μπορούσες να γλιτώσεις είναι τις προσαυξήσεις, γιατί η κλήση ως κληση θα πρέπει να πληρωθεί γιατί η παράβαση έγινε.
Παντως σε ερωτηση που ειχα κανει για το θεμα,η απαντηση δεν ητανε ευχαριστη.
Μου ειπανε οτι πρεπει να πληρωθει κανονικα με την προσαυξηση,γιατι στην αντιθετη περιπτωση,ακομη και αυτοι που την βρισκανε θα κανανε οτι δεν την βρηκανε.