Σύνδεση

View Full Version : Kx250f 04 προβλημα

pakman
17/06/2016, 13:13
Καλησπερα παιδια... Εχω ενα θεμα με τ kxf250..οταν τ βαζω μπροστα με νεκρα και τ αφηνω κραταει ρελαντι απλα οταν ζεσταθει τ μηχανακι και βαλω ταχυτητα π.χ 1η κ εχω πατημενω τον συμπλεκτη σβηνει...παρατηρησα επισης πως το κανει και εν κινηση..δλδ οταν ειμαι στον δρομο και πατησω συμπλεκτη χωρις ν αλαξω ταχυτητα και κλεινοντας τ γκαζι..δλδ τ αφηνω ν ρολαρει σβηνει και παιρνει μετα σκαστο..οποιος μπορει και ξερει ας βοηθησει ...ευχαριστω

duke200
17/06/2016, 13:20
αυτο είναι απο τα αγαπημένα μου μηχανάκια. Του 2004 καρμπυρατερ φανταζομαι FCR38.

να υποθεσω οτι με τέρμα γκάζι ανοιγει κανονικά και δεν ρετάρει? Γιατι αμα ρεταρει και στο τερμα, μαλλον πρεπει να ξανακοιταξεις τις ρυθμίσεις απο το καρμπυρατερ σου στο manual.

ρελαντί κρατάει όταν είναι ζεστό?

pakman
17/06/2016, 13:55
Ανοιγει φιλε κανονικα τ γκαζι του...οταν ειναι ζεστο με νεκρα κραταει καποια δευτερολεπτα και αν δεν δωσεις καμια γκαζια σβηνει κ οταν βαλεις ταχυτητα με συμπλεκτη σβηνει κατευθειαν...δλδ οταν ειναι ζεστο γ να ξεκινησω δινω συνεχει γκαζιες ν ανεβουν οι στροφες βαζω την πρωτη κ ξεκιναει

duke200
17/06/2016, 22:03
κατι παιζει με το καρμπυρατερ σου. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις. Μήπως πειραξε κανένας τίποτα βίδες?

Το μανουαλ σου γραφει πως πρεπει να ναι οι βίδες απο το καρμπυρατερ.

προς το παρων ανεβασε λίγο ρελαντι για να μη σου σβηνει μέχρι να βρεις ποιες είναι οι σωστες ρυθμίσεις

pakman
17/06/2016, 22:44
Σ ευχαριστω φιλε θα το τσεκαρω