View Full Version : Μάγκες μας χακάρανε.
Όχι το φόρουμ συγκεκριμένα, αλλά τους σέρβερ της VerticalScope παρόχου της vBulletin πλατφόρμας 4 μήνες πριν.
Επηρεάστηκαν περί τα 45 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως οπότε μια αλλαγή στο password δεν είναι κακή.
http://www.asphaltandrubber.com/news/verticalscope-hack/
Ναι οπωσδήποτε γιατί αλλιώς θα δούνε τα πμ που στέλνω στον camen και στον μπουλμόντ και θα μας ξινίσει η ρίγανη.
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 17:57
Ναι οπωσδήποτε γιατί αλλιώς θα δούνε τα πμ που στέλνω στον camen και στον μπουλμόντ και θα μας ξινίσει η ρίγανη.
Η πλάκα θα είναι να έχουν χακάρει τον προορισμό και την ημερομηνία της ετήσιας...
Η πλάκα θα είναι να έχουν χακάρει τον προορισμό και την ημερομηνία της ετήσιας...
Nαι, κι' έχει φόβο ο φίλος μου ο βάσκας να χάσει το ραντεβού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bawl::bawl:
nikos_abel
21/06/2016, 08:05
Nαι, κι' έχει φόβο ο φίλος μου ο βάσκας να χάσει το ραντεβού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bawl::bawl:
:lol:
sapila racing
21/06/2016, 10:32
:lol: :beer:
Όχι το φόρουμ συγκεκριμένα, αλλά τους σέρβερ της VerticalScope παρόχου της vBulletin πλατφόρμας 4 μήνες πριν.
Επηρεάστηκαν περί τα 45 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως οπότε μια αλλαγή στο password δεν είναι κακή.
http://www.asphaltandrubber.com/news/verticalscope-hack/
Really? Not.
εγώ μετέφερα την είδηση, από κει και πέρα ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.
όσο αφορά την αλλαγή κωδικού με καλύπτει το παρακάτω:
"At stake is more than just your forum identity.
Often in attacks like these, hackers sell the stolen database on the black market.
With a compromised email and password list, hackers then can run the entire 45
million logins through other, more critical websites.
For example, they would take a compromised Gixxer.com login, and see if it works
at any of the major banking institutions. Other attacks can target social media accounts
or other services that have even more personal information, like your address, social
security number, bank account, etc."
Λογικά δεν είμαστε μέσα http://www.verticalscope.com/powersports/site-list.html
Αν κατάλαβα καλά, κινδυνεύω να μπουν στον λογαριασμό μου εδώ και να αρχίσουν να γράφουν ότι είστε όλοι αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιοι; :uplate:
:bawl:
Μην το γελάς!
Δες και στο νήμα με το μιναρογκρουπ. .......
Ακόμα δεν έχουν καταλάβει από που θα φύγουνε. .....
akis_trevor
21/06/2016, 16:42
Μην το γελάς!
Δες και στο νήμα με το μιναρογκρουπ. .......
Ακόμα δεν έχουν καταλάβει από που θα φύγουνε. .....
Κάτσε να δεις που θα αναβληθεί για μία βδομάδα μετά και δεν θα μπορώ να πάω καν..και τσαμπα ή βαβουρα.:bawl:
Τώρα που το σκέφτομαι, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.
Μετρατε να δείτε πόσο καιρό έχει να φάει μπαν ο συμπεθερος (shooter)!!!!!
:tooth:
εγώ μετέφερα την είδηση, από κει και πέρα ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.
όσο αφορά την αλλαγή κωδικού με καλύπτει το παρακάτω:
"At stake is more than just your forum identity.
Often in attacks like these, hackers sell the stolen database on the black market.
With a compromised email and password list, hackers then can run the entire 45
million logins through other, more critical websites.
For example, they would take a compromised Gixxer.com login, and see if it works
at any of the major banking institutions. Other attacks can target social media accounts
or other services that have even more personal information, like your address, social
security number, bank account, etc."
Ναι ρε Μπαμπίνο έχει πλάκα μην το αρνείσαι, θα πάρουν τον κωδικό μου από εδώ μέσα θα αλιεύσουν και την διεύθυνσή μου και με τον Social Security Number μου θα στοχεύσουν Τραπεζικά Ιδρύματα ήτοι θα μου αδειάσουν τα ανύπαρκτα "αποθεματικά μου" . Πολύ Αμερικάνικο ρε δεν παίζει στην ΨωροΚώσταινα αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους άσε που η κλίκα των mods έχει ήδη δώσει τους κωδικούς με αντάλλαγμα μερικά λίτρα βενζίνη.
:p
amyroukai
21/06/2016, 22:29
Εγώ ζήτησα και μιά πρατίνα από τον Αθανάσιο Διάκο που ήταν νόστιμη.
Σε εμας που ειμαστε λογικοι μας φαινεται αστειο αλλα η πλειοψηφια εχει κωδικο 1234 και εχει παντου τον ιδιο,ακομα και στης τραπεζας το λογαριασμο.
Οποτε με αυτοματοποιημενο τροπο δοκιμαζουν και οτι τσιμπησουν...
amyroukai
21/06/2016, 22:34
εδώ 1234 είχε η υπουργάρα στο πόστιτ...
εδώ 1234 είχε η υπουργάρα στο πόστιτ...
μετά κάποιος του το σφύριξε και το έκανε πιο δύσκολο. Έβαλε το 0 αλλά όχι στην αρχή, στο τέλος το έβαλε ο άντρας ο πρόστυχος ο πονηρός.
Κάτι τέτοια συμβάντα δεν είναι να τα αφήνεις χωρίς να δωσεις την δέουσα προσοχη!εγω θα τον αλλάξω τον κωδικό μου.δεν ξέρω αν θα βρεθεί κανένας κακεντρεχής ο οποιος θα θελήσει να με διαβάλει,και πχ να μου αλλάξει φωτο στο προφίλ,κι από τον μεγάλο varg βρεθώ ένα πρωινο με.....
361424
nikos_abel
22/06/2016, 06:52
ΠΩ ρε πστ, πως βρήκατε τους κωδικούς, πιν κλπ μου έτσι εύκολα;