PDA

View Full Version : MotoGP 2016 Round#8 Assen Netherlands

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

GIOTIS750
27/06/2016, 09:15
εχω παψει να ασχολουμαι με τα motogp εδω και αρκετα χρονια, η μερα που ο μεγαλυτερος οδηγος που περασε μεχρι σημερα απο το σπορ εγκαταληψει θα ειναι απιστευτα συγκινητικη και συναισθηματικα φορτισμενη, αλλα το γεγονος οτι θα παρει μαζι του (δηστυχως οχι αμεσως) και τη τυφλη βοθροπλεμπα που εφερε θα ειναι ευχη για το σπορ.

Ανεπιτρεπτο να αναφερονται μοτοσυκλετιστες σε αναβατες ως αχωνευτους, πουστηδες, sfb (small fucking bastard ανθρωπος που το χοντα του 16 χρειαζεται 7 μπουκαλες αιμα να συνελθει μετα απο καθε αγωνα) και γενικα υπαρχει και ενα κοσμιτικο για καθε οδηγο που πλησιασε (γιατι κανεις μεχρι σημερα δεν εχει καταφερει να περασει) τη δοξα του μεγαλυτερου αναβατη που περασε απο το σπορ μεχρι σημερα.

Αλλα ενταξυ μωρε πλακιτσα κανουμε, μια παρεα ειμαστε, αλλα αν παει και σε κανα τοιχο ο Μαρκ με 200 και το παρει ο γιατρος φετος δεν θα μας χαλασει κιολας.

Ντροπη σας σε εσας που τα λετε και δυο φορες ντροπη σε αυτους που σας επιτρεπουν.

Nτροπη σου σε εσενα που μας αποκαλεις ετσι και στο επιτρεπουν οι υπευθυνοι εδω μεσα.

Ποιος νοημων ανθρωπος θα χαιροταν αμα παθαινε κακο καποιος αλλος ανθρωπος ???

DoctoR_k6:beer:

WiSe:beer:

SHOOTER045:beer:

nikos_XT600:beer:

mario27
27/06/2016, 09:59
εχω παψει να ασχολουμαι με τα motogp εδω και αρκετα χρονια, η μερα που ο μεγαλυτερος οδηγος που περασε μεχρι σημερα απο το σπορ εγκαταληψει θα ειναι απιστευτα συγκινητικη και συναισθηματικα φορτισμενη, αλλα το γεγονος οτι θα παρει μαζι του (δηστυχως οχι αμεσως) και τη τυφλη βοθροπλεμπα που εφερε θα ειναι ευχη για το σπορ.

Ανεπιτρεπτο να αναφερονται μοτοσυκλετιστες σε αναβατες ως αχωνευτους, πουστηδες, sfb (small fucking bastard ανθρωπος που το χοντα του 16 χρειαζεται 7 μπουκαλες αιμα να συνελθει μετα απο καθε αγωνα) και γενικα υπαρχει και ενα κοσμιτικο για καθε οδηγο που πλησιασε (γιατι κανεις μεχρι σημερα δεν εχει καταφερει να περασει) τη δοξα του μεγαλυτερου αναβατη που περασε απο το σπορ μεχρι σημερα.

Αλλα ενταξυ μωρε πλακιτσα κανουμε, μια παρεα ειμαστε, αλλα αν παει και σε κανα τοιχο ο Μαρκ με 200 και το παρει ο γιατρος φετος δεν θα μας χαλασει κιολας.

Ντροπη σας σε εσας που τα λετε και δυο φορες ντροπη σε αυτους που σας επιτρεπουν.

Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στα gp
Πλεμπα στα gp ? Αποκλειεται!

RaGe_Raptor
27/06/2016, 10:07
Απορώ τι βαρύτητα έχει για σας η γνώμη της "πλέμπας" και χαλιέστε τόσο πολύ!!!

RaGe_Raptor
27/06/2016, 10:27
Πλέμπα μόουντ ον ρε μουνι@!!! :lol:
361704

amyroukai
27/06/2016, 11:08
Nτροπη σου σε εσενα που μας αποκαλεις ετσι και στο επιτρεπουν οι υπευθυνοι εδω μεσα.

Οι υπεύθυνοι αν αρχίζουν να μοιράζουν κάρτες δεξιά και αριστερά όπου γίνεται οπαδισμός γιατί χαλάτε και οι μεν και οι δε το επίπεδο και γίνεστε και οι ροσικοί και οι αντιροσικοί αντιπαθείς, δεν θα μείνει κανείς στα αγωνιστικά νέα. Η δουλειά των υπεύθυνων εδώ μέσα δεν είναι να κάνουν λογοκρισία στον κάθε φανατικό κάθε είδους σε κανένα επίπεδο. Αυτό θα έπρεπε ως μεγάλοι άνθρωποι να το κάνετε μόνοι σας. Ο Ρόσι δεν είναι η μάνα σας. Ούτε ο Λορένθο. Ούτε ο Μάρκεθ ούτε κανείς τους. ΘΕΑΜΑ είναι. Και ως τέτοιο δέον να αντιμετωπίζεται. Το να παίρνει ο όποιος προσωπικά οτιδήποτε γράφεται για έναν οδηγό είναι απλά αστείο. Αν μου λες με το παρόν ότι αδυνατείς και γενικότερα αδυνατείτε να συμπεριφέρεστε όμορφα και να μιλάτε ανθρώπινα και θέλετε βούρδουλα και γομολάστιχα στα βρισίδια και τις προσβολές, να το συζητήσουμε και να γίνει η επιθυμία σας πραγματικότητα. Μερικά κλικ παραπάνω, μερικά λιγότερα, δεν αλλάζει κάτι.

Το ζήτω ο Τάδε, γαμιέται ο Τάδε, έχει απλά κουράσει και άμεσα θα πρέπει να αλλάξει. Το "τσουκαλίκι" ένθεν και ένθεν είναι μιά ανοησία και μισή.

GIOTIS750
27/06/2016, 11:22
Στα τοσα χρονια που ειμαι εδω ουδεποτε εβρισα η μιλησα ασχημα για κανενα οδηγο\ ομαδα ,
γιατι να το κανω αλλωστε δεν υπαρχει λογος.
Αλλα δεν μπορω να δεχτω απο καποιον αλλον να( μας )αποκαλει ετσι
και να μην απαντησουμε και να μην πουμε τιποτα ?
οι περισοτεροι απο εμας ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι με οικογενεια και παιδια εγω τουλαχιστων
και οταν ξεκιναω να γραψω κατι το σκεφτομαι 100 φορες για να μην προσβαλω κανεναν.

LogOutGoRide
27/06/2016, 11:31
Παίδες, έχουμε αρκετά προβλήματα ήδη, μην προσθέτουμε τα δικά τους στα δικά μας.
Τελείωσε ο αγώνας και σε δύο εβδομάδες έχει και άλλον κοκ.

amyroukai
27/06/2016, 11:31
Οπότε θες να μου πεις πως αν ο όποιος εδώ μέσα είναι "Τσουκαλάς", θα γίνουμε όλοι "Τσουκαλάδες"; Σόρι, δεν το βλέπω. Θα αλλάξει κανάλι, έτσι απλά με μερικά κλικ.

Υπάρχει ένα ωραίο κουμπάκι κάτω αριστερά, με ένα τρίγωνο και ένα θαυμαστικό μέσα. Σε βρίζουν; Το πατάς, αναφέρεις το ποστ που βρίζει/προσβάλλει/δενξερωγωτι και περιμένεις να επιληφθεί του θέματος ο πρώτος διαθέσιμος. Δεν τα κάνεις όλα μπάχαλο.

Αυτό που είπε ο ΝΧΟΧΤ το έχουν πει άπειρες φορές, άπειροι αντιροσικοί, σχεδόν σε κάθε νήμα αγώνα γιατί ΟΛΑ τα καταφέρνετε να καταλήγουν έτσι. Νισάφι. Άλλο πράγμα το πείραγμα (ειδικά αν έχει αληθινό χιούμορ-έχουμε δει πολύ έξυπνα ποστ), άλλο πράγμα οι εξωγήινες θεωρίες (με τις οποίες γελάμε κιόλας), άλλο πράγμα το βρισίδι και οι προσβολές.

GIOTIS750
27/06/2016, 11:36
Να υπαρχει Σεβασμος αυτο λεω .

Τσουκαλαδες δεν ξερω δεν βλεπω μπαλα ποτε.

thunder ace
27/06/2016, 11:50
Στα τοσα χρονια που ειμαι εδω ουδεποτε εβρισα η μιλησα ασχημα για κανενα οδηγο\ ομαδα ,
γιατι να το κανω αλλωστε δεν υπαρχει λογος.
Αλλα δεν μπορω να δεχτω απο καποιον αλλον να( μας )αποκαλει ετσι
και να μην απαντησουμε και να μην πουμε τιποτα ?
οι περισοτεροι απο εμας ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι με οικογενεια και παιδια εγω τουλαχιστων
και οταν ξεκιναω να γραψω κατι το σκεφτομαι 100 φορες για να μην προσβαλω κανεναν.
Εγω ειμαι ηδη αμαρτωλος:εχω πει πολλες φορες τον ΜΜ "τσογλανο" (οταν το αξιζε)

BLiTzER
27/06/2016, 11:55
Εγώ αποκαλώ συνέχεια κλαψομούνη τον κλαψομούνη.

WiSe
27/06/2016, 11:56

:lol: :lol: :lol:

Πεθανα στο γελιο με τη δικαιολογια των τρυπων στο φερινγκ!

GIOTIS750
27/06/2016, 12:05
Δεν παιζεσται :lol::beer::beer::beer:

amyroukai
27/06/2016, 12:41
Να υπαρχει Σεβασμος αυτο λεω .

Τσουκαλαδες δεν ξερω δεν βλεπω μπαλα ποτε.

Να υπάρχει, δεν διαφωνεί κανείς. Από όλες τις πλευρές.

cityfly
27/06/2016, 13:24
Δηλαδή το να πεις τον Λορένθο "αχώνευτο" κι επιλέγω αυτή τη λέξη γιατί την έχω χρησιμοποιήσει είναι τόσο κακό; Είναι δείγμα καφρίλας ή κάτι τέτοιο; Δεν μπορούμε να έχουμε μια κακή γνώμη για κάποιον; Δεν μπορείτε να το δείτε ως αυτό που πραγματικά σημαίνει, ότι ΕΜΕΝΑ που τον αποκαλώ έτσι δεν μου αρέσει; Δηλαδή τι; Αυτό σημαίνει κιόλας ότι εύχομαι να πάει να καρφωθεί σε κάνα τοίχο όπως γράφτηκε;
Ή πρέπει να στενοχωρηθώ αν πέσει (και να χάσει βαθμούς όχι να χτυπήσει) ένας αναβάτης που δεν μου αρέσει και αυτός που προτιμώ να κερδίσει έτσι πρακτικά ακόμα παραπάνω βαθμούς;
Δηλαδή όλοι οι "αντιροσσικοί" στενοχωρέθηκαν χθες που από 20-25 με 0 το αποτέλεσμα έγινε 0 με 6;
Μην τα θεωρούμε όλα, όπως δυστυχώς γίνεται σχεδόν παντού στο δίκτυο πια, αν έχεις μια αρνητική γνώμη για κάποιον είσαι hater, (φαντάζομαι αν έχει καλή γνώμη λέγεσαι lover). Δηλαδή εγώ που από αυτούς που τρέχουν εκεί μέσα σήμερα μου αρέσει περισσότερο ο Ρόσσι τι είμαι γκόμενός του; Μου αρέσει περισσότερο γιατί θεωρώ ότι μου παρέχει το περισσότερο θέαμα και όταν σταματήσει δεν θα σταματήσω να παρακολουθώ επειδή σταμάτησε. Ούτε μετοχές έχουμε παρέα ούτε τίποτα. Αλλά το κάθε επαγγελματικό άθλημα περιλαμβάνει το θέαμα, αν δεν το είχε δεν θα επιβίωνε, απλά τα πράγματα, άρα ο καθένας μας μπορεί να έχει και να εκφράζει όποια γνώμη για τον κάθε έναν τους στα πλαίσια του αγώνα. Και το να σχολιάζεις τη συμπεριφορά του καθένα του στα πλαίσια του αγώνα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ενώ π.χ. το να ψάχνω την κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής του ζωής και να σχολιάζω με βάση αυτήν δεν είναι.

Παρεμπιμτόντως, το sfb πάλι όταν πρωτοειπώθηκε δεν είχε καθόλου αρνητική έννοια και είμαι σίγουρος μια χαρά του άρεσε και του ίδιου τότε.

SHOOTER045
27/06/2016, 13:30

Κάρτα στον blitzer ΤΩΡΑ !!!

DoctoR_k6
27/06/2016, 13:40
Τελικα τα thread γινονται ταναπου οταν νικαει ο Ροσις η μηπως οταν χανει κ βγαινουν ολοι οι αντιΡοσσικοι κ γραφουνε τα σεντονια τους γιατι η χαρα τους δεν κρυβεται(Αντικειμενικοι παντα αυτοι γιατι οπως ξερετε ειναι Ροσοκρατουμενο το moto.gr).
Tελικα ποιοι ειναι χειροτεροι...αυτοι που υποστηριζουν Ροσι η μηπως αυτοι που δεν υποστηριζουν??

BLiTzER
27/06/2016, 13:41
Κάρτα στον blitzer ΤΩΡΑ !!!

Είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Όλοι γουστάρουμε κάποιους αναβάτες περισσότερο και κάποιους λιγότερο ή καθόλου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν εκφράζουμε αυτές τις σκέψεις, ίσα-ίσα έχει και την πλάκα του να ξεσπούν τέτοιες "διαμάχες". Τα προβλήματα ξεκινούν όταν το χιούμορ και το πείραγμα δεν είναι χιούμορ και πείραγμα πλέον, αλλά προσωπικές προσβολές.

Με λίγα λόγια, δε μας ενδιαφέρει αν αποκαλείτε τον Lorenzo κλαψομούνη ή κουλό (100% τυχαίο παράδειγμα), κυρίως επειδή ισχύει. Αλλά μην προσπαθείτε να μειώσετε ή να προσβάλλετε κάποιον χρήστη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, επειδή τυχαίνει να έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Τα κοσμητικά επίθετα και τα βιαστικά συμπεράσματα για το ποιόν του καθενός, ας λείπουν.

Όποιος παρεξηγείται για τον αγαπημένο του οδηγό, ξιδάκι.

Ευχαριστώ.

spyrakos35
27/06/2016, 14:00
Κάπως έτσι
Κατεβασα οτι κατέβαινε σε βρισιμο.
Για αρχή άλλαξα δωμάτιο γιατί βλέπανε και άλλοι.
Εσφιξα μερικές μπύρες.
Όταν βγήκα ουτε Ρώτησα ουτε μου είπαν το αποτέλεσμα.
Η γυναίκα μου για να με παρηγορήσει μου έταξε να πάω παλι misano.
Ήρθαμε σε πισίνα να κάνουν τα μικρά μπάνιο και ειλικρινά διάβασα τα σχόλια απο το 6/7 σελιδα,εκεί που τα αφησα το πρωί.
Απο εδώ έμαθα την κατάληξη (όχι οτι καιγομουν κιόλας)
Οπότε θα πω μέχρι εκεί που είδα.
Πριν την διακοπή δεν είχε τον τρελό ρυθμό ενω ο Γιώργος έχανε διαρκώς θέσεις
Ο ΜΜ πήγαινε σταθερά, τόσο μπορούσε τόσο ήθελε να πάει,δεν ξέρω.
Τα ντουλαπια μεταμορφωμένα, λίγο κουφό το ποιο δυνατό μηχανάκι να πηγαίνει με ολους τους οδηγούς ποιο καλά στην βροχή (hernandez-petrucci-redding-iannone-dovi)
Αν καλώς κάνανε διακοπή η όχι αυτοι ξέρουν καλύτερα, εμείς είμαστε πολύ μικροί.
Αλλά ηταν λίγο καρναβάλι το σταμάτα- ξεκίνα.
Δεν θα συγκρινω αποφάσεις η κανονισμούς της επιτροπής η γιατί δεν εφάρμοσαν κάτι άλλο η ποιός ωφελήθηκε.
Μένω στα του αγώνα μέσα στην πίστα.
Στην δεύτερη εκκίνηση και αφού όπως συζητούσαν και στο σπίτι θα ωφελούνταν ο VALE με μαλακό πίσω έτσι έγινε, ενω πριν την διακοπή με το σκληρό δεν μπορούσε, πάλευε με τα ντουλάπια.
Είχε ρυθμό αλλά απο υπερεκτίμηση η τον φόβο των περσινων(που τον έπιασε ο petrucci στα τελευταία)άνοιγε ρυθμό.
Πολλά τα αν
Πολλά τα θά.
Δεν έκατσε στο καβούκι τού ζορισε,πιεσε ,έπεσε.
Τέλος
Πάμε για άλλα

Τοποθετηση και χωρις πουστριλικια

Respect

amyroukai
27/06/2016, 14:09
Τελικα τα thread γινονται ταναπου οταν νικαει ο Ροσις η μηπως οταν χανει κ βγαινουν ολοι οι αντιΡοσσικοι κ γραφουνε τα σεντονια τους γιατι η χαρα τους δεν κρυβεται(Αντικειμενικοι παντα αυτοι γιατι οπως ξερετε ειναι Ροσοκρατουμενο το moto.gr).
Tελικα ποιοι ειναι χειροτεροι...αυτοι που υποστηριζουν Ροσι η μηπως αυτοι που δεν υποστηριζουν??

Το ζήτημα είναι ποιανού τα σκατά μυρίζουν χειρότερα ή να μην τα κάνουμε ρόιδο;

DoctoR_k6
27/06/2016, 14:21

Το θεμα ειναι πως πλεον ο σαματας γινεται οταν χανει ο Ροσις γιατι βγαινουν ολοι οι μη-Ροσσικοι κ δινουν πονο!!
Ενταξει ειμαστε Ροσσικοι (δεν κρυβομαστε οπως καποιοι ψευτοαντικειμενικοι) αλλα οχι πως χαλανε τα thread απο εμας τους βαμμενους(οπως λενε) ενω αυτοι σκιζονται για το ευ αγωνιζεσθαι.
Κανεις δεν εχει πει να πεσει/να τσακιστει/να σκοτωθει ο αντιπαλος. Ο καλυτερος ας νικησει...απλα δεν αντεχουν να τους κανει πλακα ο παππους στα 37 κ γι αυτο γινεται ολο αυτο.
Το αν θα πω αχωνευτο το Λορενθο ειναι δικαιωμα μου κ δεν νομιζω πως προσβαλεται κανεις(καλα να ειναι ο ανθρωπος κ αν μπορει ας ξαωαπαρει πρωταθλημα), οποτε τι ζορια τραβανε δεν μπορω να καταλαβω?
Υπομονη κ σε 2 χρονια που θα φυγει η μπλεμπα των GP θα χαιρονται/στε(οχι εσυ προσωπικα) τους αγωνες που τοσο κατεστρεψε ο Ιταλος.

cityfly
27/06/2016, 14:24

για το ρόιδο δεν ξέρω αλλά για τα σκατά σου χω τη λύση

https://www.youtube.com/watch?v=1QaSBuqn0bU

και ψάχνοντας για τη διαφήμιση ανακάλυψα ότι άλλοι είναι οι πρωτεργάτες οπότε υπάρχη κι άλλη επιλογή

https://www.youtube.com/watch?v=ZKLnhuzh9uY

:P

amyroukai
27/06/2016, 15:02
Το ζήτημα είναι ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι ο Ρόσι και ο όποιος Ρόσι είναι απλά μιά φιγούρα στην τηλεόραση που κόβει ζεστό χρήμα χάσει κερδίσει. Πολλοί παθιάζονται "Ρόσι θεέ μου ολυμπιακέ μου", "Ρόσι και ας μην γαμήσω ποτέ" και άλλα τέτοια όμορφα. Και όποιος δεν είναι Ρόσι πρέπει να πεθάνει (και όπου ρόσι βάλε Λορένθο, Μαρκεθ, Στόνερ και όποιον άλλο νέο/παλιό θέλει ο καθ'ένας). Όπως γίνεται σε κάθε ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι νοσηρή και όποιος δεν το καταλαβαίνει απλά κάνει τον χαζό. Την πιθανότητα να είναι όντως χαζός την αποκλείω για να μην προσβληθεί κανείς.

Γάμησε ο γέρος ή τον γάμησαν τον γέρο. Τελικά αυτό είναι που ενδιαφέρει σαν κατακλείδα στους αγώνες; Γιατί ΟΛΕΣ οι συζητήσεις εκεί καταλήγουν (ή από εκεί ξεκινάνε, συχνά) ; Και τελικά, άσχετα με τον γέρο ή τον νέο, γιατί να καταλήξει η γνώμη του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ σε βρισίδι επί προσωπικού; Αυτό φίλτατε cityfly δείχνει ότι για κάποιους τα πράγματα είναι μπερδεμένα και όχι τόσο απλά όσο (λογικά κατά την γνώμη μου) τα παρουσιάζεις. Όταν ο όποιος ανεγκέφαλος πάρει την άποψή σου για τον όποιο οδηγό και την γυρίσει στο "αμα το λες αυτό είσαι πλέμπα/μαλάκας/όποιαπροσβολήσουαρέσει" έχει χάσει την αξία της η συζήτηση.

ggs
27/06/2016, 15:08
Δεν ξερω τα οπαδικα και την μοτοτζιπιλογια , αλλα ο λορενθο μοιάζει σαν ένα γνωστό μέλος του φόρουμ…

Καλο τιμονι , αλλά άμα βρέχει θέλει αυτοκίνητο…:bawl:

GIOTIS750
27/06/2016, 15:09
Δεν αποκαλεις β@@@@@@α τους υποστηρικτες ενος οδηγου επειδη ετσι θελεις εσυ και μετα πειραζουν οι αντιδρασεις .

amyroukai
27/06/2016, 15:16
Γιώτη, ξεκόλα, τελείωσε. Το είπα, ήταν λάθος του που το γύρισε επί προσωπικου, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ Ή Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΜΠΕΣ αλλά νομίζω ότι εδώ τελειώνει αυτή η ιστορία, διορθώθηκε και από εδώ και πέρα ότι τέτοιο βλέπω θα το σβήνω και καρτούλα. Τι θες τώρα, μαστίγωμα στο Σύνταγμα και να γράψει 100 ποστ "δεν θα το ξανακάνω" χωρίς copy/paste;

FotisFz1
27/06/2016, 15:35
επανερχομαι με χιουμοριστικη διαθεση αυτη τη φορα

361713

GIOTIS750
27/06/2016, 15:37
Λοιπον παμε παρακατω. Εδω ο αγωνας http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148554&p=2767834&viewfull=1#post2767834

και ο επεισοδιακος αγωνας της μοτο3 ,μοτο 2 οχι ακομα

After The Flag #8: A star is born https://www.youtube.com/watch?v=xz_SSQxvUdU

:a014::a014::a014:

slzr:beer:

GIOTIS750
27/06/2016, 15:39
επανερχομαι με χιουμοριστικη διαθεση αυτη τη φορα

361713

:tooth::tooth::tooth::beer:

SHOOTER045
27/06/2016, 15:42
"Ρόσι και ας μην γαμήσω ποτέ"

Ε
Μην κλεβεις τα συνθηματα μου εντάξει?

DrEvil
27/06/2016, 15:44
Τι θες τώρα, μαστίγωμα στο Σύνταγμα και να γράψει 100 ποστ "δεν θα το ξανακάνω" χωρίς copy/paste;

Τι;
Χωρις κουρεμα και διαπομπευση με ταμπελιτσα "Ειμαι Τεντυ-Μποϋς";

Που παμε ρε;
Ρε που παμε ρε;

:p

amyroukai
27/06/2016, 15:51
Ξέρω 'γω, που είναι ο επόμενος αγώνας; πάμε 'κει.

MG-KTiNoS
27/06/2016, 15:53

Μη μπας πουθενά.
Κράτα λεφτά 28η Οκτ. κάτι θα παίξει εξωτερικό....
:cool:

thunder ace
27/06/2016, 15:54
και τι θα κανουμε 3 βδομαδες; ετσι ξεροσφυρι θα τη βγαλουμε; κατσε να πλακωθουμε καμμια 50 σελιδες ακομα .....να περναει η ωρα.

thunder ace
27/06/2016, 15:58
Μη μπας πουθενά.
Κράτα λεφτά 28η Οκτ. κάτι θα παίξει εξωτερικό....
:cool:

θα ξαναρθει η Κατοχη;θα ξαναπουμε ΟΧΙ; πες μας,μας εσκασες.

DrEvil
27/06/2016, 16:51

Χμ.... Γερμανια, σε 3 εβδομαδες.... χμ....
Με εχωσε η συγχωρεμενη, οποτε κι να ηθελα, δεν.

7gibernau
27/06/2016, 17:16
Και αφού πιάσαμε τα συνθήματα....
"οποιος δεν πηδαει ροσσι είναι ρε"
Οκ;;

DrEvil
27/06/2016, 17:17
. .

SHOOTER045
27/06/2016, 17:18
Και αφού πιάσαμε τα συνθήματα....
"οποιος δεν πηδαει ροσσι είναι ρε"
Οκ;;

Ε ναι ρε
4 παιδιά νόμιμα και αναγνωρισμένη ΚΑΙ μου μοιάζουν.

aristidis540
27/06/2016, 18:23
δεν εχω διαβάσει το θεμα γι'αυτο τον αγώνα ,
αυτο που με παραξενεύει ειναι η επίμονη του λορενθο να κάθετε στον αγωνα και να γινετε ρεζίλι..
πέσε ρε τζερεμέ απο τον πρώτο γυρο να πουλήσεις και μούρη στις δηλώσεις που κανεις συνήθως..... ,
εαν δεν έπεφτα θα βλέπατε.

slzr
27/06/2016, 20:03
The Paddock Girls of the #DutchGP (https://www.youtube.com/watch?v=AUiTYiCPzvs) :p

361750

WiSe
27/06/2016, 23:39
ειχα το πληκτρολογιο στα ποδια και επεσε κατω απο μια "ανωτερη" δυναμη! :hypnotize:

simoril
28/06/2016, 09:10
Αλάνθαστος ο γιώργος στον αγώνα διευρυνε στους 18 β. τη διαφορά του για το πρωτάθλημα απο τον άμοιρο τον μπάρμπα.

Περαστικά σας.

BLiTzER
28/06/2016, 09:13
Πώς να κάνεις λάθος όταν κινείσαι στο 5% των δυνατοτήτων της μοτοσυκλέτας; :lol: :lol: :lol:

SHOOTER045
28/06/2016, 09:14
Αλάνθαστος ο γιώργος στον αγώνα διευρυνε στους 18 β. τη διαφορά του για το πρωτάθλημα απο τον άμοιρο τον μπάρμπα.

Περαστικά σας.

Ε πως να κανει λάθη
Οι βοηθητικές που του εβαλαν τον κράτησαν στο οδόστρωμα .
Δεν έπεσε
Αλλά δεν< πήγαινε >κιόλας...

SHOOTER045
28/06/2016, 09:18
Δεν μου λέτε.
Είδε κανεις άλλος τι τους έβαλε ο Γιώργος να κανουν στην γραμμή εκκίνησης που τρυπούσαν την ζελατίνα του φεριγκ της Μ1?
Η μονο εγώ το είδα?

BLiTzER
28/06/2016, 09:19
Τι; Αφαίρεσαν 4 ταχύτητες από το κιβώτιο, για να μην πάθει τίποτα; :lol: :lol: :lol:

WiSe
28/06/2016, 09:23

Περαστικά σας.

Ωραιο το τρολλαρισμα γελασα! θενξ γιατι δε ξυπνησα καλα σημερα! :lol:

Ζεύκας
28/06/2016, 09:23

Περαστικά σας.

Σιμορίλ είσαι θεούλης ρε φίλαι ειλικρινά.

Έχω τον Φέλλο στο φβ και εσένα εδώ, δεν θέλω κανέναν άλλο.

amyroukai
28/06/2016, 09:26
Αυτοί οι φανς του Στόνερ έχουν αληθινό χιούμορ.

Και μην αποπαίρνετε το τρολάκι, τα ίδια είπε και ο Δέβιλς μιλώντας για αγώνα τακτικής... :lol:

RaGe_Raptor
28/06/2016, 09:28
Ναι αλλά εγώ θέλω και Αρχάγγελο .... :(

Ζεύκας
28/06/2016, 09:37
Λείπει και ο Μοχανικόσκαβαλάρης .... :(

DoctoR_k6
28/06/2016, 09:54
Δεν μου λέτε.
Είδε κανεις άλλος τι τους έβαλε ο Γιώργος να κανουν στην γραμμή εκκίνησης που τρυπούσαν την ζελατίνα του φεριγκ της Μ1?
Η μονο εγώ το είδα?

Κανανε τρυπες ωστε να αποφυγουν το θολωμα της ζελατινας λογω της ζεστης του κινητηρα(σε συνδυασμο με την βροχη).
Εχει κ ενα ιστορικο με τα θολωματα...τον κυνηγανε!!

SHOOTER045
28/06/2016, 10:01
Είπα και εγώ.
Μόνο εγώ το είδα.
Εχμμμ ήξερε οτι θα πήγαινε τόσο γρήγορα και δεν ρίσκαρε ενα θόλωμα πάλι...

mariza
28/06/2016, 10:28
Και πάνω που έχω χαρεί γιατι ο φίλος μου ο Καλ εκτός οτι δεν έχει πέσει είναι και σε καλή θέση....πάνε και μου διακόπτουνε τον αγώνα!
Και έπεσε.....:cry:

Ο Ανδρέας έκανε την διαφορά...έπεσε χωρίς να πάρει αγκαζέ κάποιον!
Εντάξει ο Ντοβι παίρνει βραβείο πλέον,ο (γκαντέμης) Άντρας της χρονιάς :a3:
Ο Λόρένθο ντε λα πιάστονα είχε ακόμα ψυχολογικά προβλήματα απο τον προηγούμενο αγώνα που τον πέρασε ο γιατρός...οπότε :a7::pipila:
Όσο για Ρόσσι.....

mario27
28/06/2016, 10:39

Και μην αποπαίρνετε το τρολάκι, τα ίδια είπε και ο Δέβιλς μιλώντας για αγώνα τακτικής... :lol:

Ποιος στονερ βρε !ρ? Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.:p
Δεν νομιζω οτι ειναι φαν του στονερ ο σιμοριλ.Ουτε καν κοντα. Μηπως ηθελες να πεις λορενθο?:p

BLiTzER
28/06/2016, 10:42
Δεν μου λέτε.
Η μονο εγώ το είδα?

Α αυτό εννοούσες. Νόμιζα ότι είδες και κάτι άλλο, έτσι όπως το έθεσες. Έχει σχολιαστεί πολλές σελίδες πίσω. Δεν προσέχεις.

Οι τρύπες στη ζελατίνα του Lorenzo, για να τρέχουν τα κλάματα, βοήθησαν μεν τον ίδιο, αφού δεν πλημμύρισε το Yamaha, αλλά, δυστυχώς, πλημμύρισε η πίστα.

SHOOTER045
28/06/2016, 12:36
Αφού ΔΕΝ είδα καν όλο τον αγώνα.
ΔΕΝ διάβασα όλα τα σχόλια.
Είμαι καλά γιατρε μου?

devil's animal
28/06/2016, 12:56

ο devil's ειπε οτι ο lorenzo μπορουσε να παει παραπανω, και δεν ρισκαρε να το κανει...
εκατσε πισω και κοιταξε να τερματισει ΟΡΘΙΟΣ!
και ναι...εκανε αγωνα τακτικης.. σου λεει "απο το να μην παρω τιποτα καλυτερα να κατσω στ'αυγα μου και να παρω οτι βαθμουλακια μπορω"...
αρα, εκανε αγωνα τακτικης...

δεν πιεσε, δεν ηθελε να πρωταγωνιστησει...δεν...δεν...
και φυσικα του βγηκε σε καλο γιατι πηρε βαθμους...
ενω καποιοι που δεν το εκαναν εχασαν βαθμους...

και αν θελετε περαιτερω αναλυση του πως και του γιατι με τον lorenzo εδω ειμαστε να το συζητησουμε...

spyrakos35
28/06/2016, 13:09
ο devil's ειπε οτι ο lorenzo μπορουσε να παει παραπανω, και δεν ρισκαρε να το κανει...
και ναι...εκανε αγωνα τακτικης.. σου λεει "απο το να μην παρω τιποτα καλυτερα να κατσω στ'αυγα μου και να παρω οτι βαθμουλακια μπορω"...

και αν θελετε περαιτερω αναλυση του πως και του γιατι με τον lorenzo εδω ειμαστε να το συζητησουμε...

Δλδ ρε ντεβιλς, που στο πρωτο μερος του αγωνα ηταν 19ος στους 20, ήξερε οτι θα γαμηθει ο καιρος και θα επαιρνε βαθμουλακια απο πτωσεις των αλλων;

Σοβαρα τωρα;

BLiTzER
28/06/2016, 13:10
Είχε κανονίσει να γίνει επανεκκίνηση και να κερδίσει 9 θέσεις από τα αποδυτήρια. Μην είσαι αφελής.

devil's animal
28/06/2016, 13:16
Δλδ ρε ντεβιλς, που στο πρωτο μερος του αγωνα ηταν 19ος στους 20, ήξερε οτι θα γαμηθει ο καιρος και θα επαιρνε βαθμουλακια απο πτωσεις των αλλων;

Σοβαρα τωρα;

οχι...δεν το ηξερε...
αλλα δεν ηθελε να ρισκαρει να φαει τουμπα...
δεν αισθανοταν ανετα να παει παραπανω...δεν πηγε...

απο τον καιρο και το γεγονος οτι διακοπηκε και ξαναξεκινησε ο αγωνας, ευνοηθηκε...

αλλα ακομα και μια τουμπα, μπορει να εχει αρνητικες συνεπειες για το πρωταθλημα....
μπορει λογω της τουμπας να χασεις τους βαθμους του συγκεκριμενου αγωνα ΚΑΙ να χασεις και βαθμους και απο αλλον αγωνα ή αγωνες λογω τραυματισμου...

ακομα και ενας απλος τραυματισμος που δεν θα σε αφησει να πας στο 100% στον επομενο αγωνα, ειναι μειον για το πρωταθλημα...

ολα μετρανε...

sniper
28/06/2016, 13:16
Είχε κανονίσει να γίνει επανεκκίνηση και να κερδίσει 9 θέσεις από τα αποδυτήρια. Μην είσαι αφελής.

Τη μία πέφτει και του φταίει η αμμοπαγίδα και δεν αισθανόταν ασφαλής, στον αγώνα πήγαινε πιο αργά κι από εμένα εκεί μέσα....

Πάλι καλά που δεν έπεσαν κι άλλοι να πάρει βάθρο, να κάνει καμια χειρονομία και να τον δεις μετά να φοράει κράνος απο τα Lidl.

WiSe
28/06/2016, 13:24
οχι...δεν το ηξερε...
αλλα δεν ηθελε να ρισκαρει να φαει τουμπα...
δεν αισθανοταν ανετα να παει παραπανω...δεν πηγε...

απο τον καιρο και το γεγονος οτι διακοπηκε και ξαναξεκινησε ο αγωνας, ευνοηθηκε...

αλλα ακομα και μια τουμπα, μπορει να εχει αρνητικες συνεπειες για το πρωταθλημα....
μπορει λογω της τουμπας να χασεις τους βαθμους του συγκεκριμενου αγωνα ΚΑΙ να χασεις και βαθμους και απο αλλον αγωνα ή αγωνες λογω τραυματισμου...

ακομα και ενας απλος τραυματισμος που δεν θα σε αφησει να πας στο 100% στον επομενο αγωνα, ειναι μειον για το πρωταθλημα...

ολα μετρανε...

Αμα θες να υποστηριξεις τη θεση σου και να μην παραδεχτεις οτι εισαι λαθος σκαρφιζεσαι οτι σου κατεβει! Εισαι φοβερος ρε παιδακι μου!!! :beer:

Φιλικα παντα ε

peterTHErider
28/06/2016, 13:38
Devils εισαι εκτος τοπου και χρονου!ο ιδιος ο χορχε δηλωσε πως σκεφτηκε να εγκαταλειψει!γτ απλα δεν μπορουσε να παει βημα ο τυπος!ε μετα του εκατσαν οι πτωσεις και τωρα εσυ λες για τακτικη.
Καληνυχτα.

congate7
28/06/2016, 13:39
Αμα θες να υποστηριξεις τη θεση σου και να μην παραδεχτεις οτι εισαι λαθος σκαρφιζεσαι οτι σου κατεβει! Εισαι φοβερος ρε παιδακι μου!!! :beer:

Φιλικα παντα ε

Σαν επιχειρήματα είναι σωστά.
Το θέμα είναι αν θα αναγνώριζε τα ίδια για έναν αναβάτη που δεν συμπαθεί

WiSe
28/06/2016, 13:41

Απαντησε ηδη ο φιλος:

Devils εισαι εκτος τοπου και χρονου!ο ιδιος ο χορχε δηλωσε πως σκεφτηκε να εγκαταλειψει!γτ απλα δεν μπορουσε να παει βημα ο τυπος!ε μετα του εκατσαν οι πτωσεις και τωρα εσυ λες για τακτικη.
Καληνυχτα.

cityfly
28/06/2016, 13:44

Περαστικά σας.

ε ξέρεις το πρωτάθλημα κρίνεται με το ποιος είναι πρώτος και η διαφορά του από αυτόν αυξήθηκε κατά 14.
Σε άλλα νέα: οι Ροσσικοί έχουν το κόμπλεξ με το Λορένθο ...

devil's animal
28/06/2016, 13:45

ναι βγαλτε με και φιλολορενθικο...:lol::lol:

αν θα μπορουσα να χαρακτηριστω καπως ειναι φιλοπεντροσικος...
και αυτο γιατι ξερω οτι ο τυπος ειναι πανγρηγορος αλλα παραλληλα ατυχος...και καθαρα λογω συγκυριων δεν εχει παρει π.π....

cityfly
28/06/2016, 13:45

όχι ακριβώς, ο Σιμορίλ το πήγε ένα μπορει και δύο επίπεδα παραπάνω

LogOutGoRide
28/06/2016, 13:46
Βρε Σταύρε, φυσικά και θα έπρεπε να είχε τακτική, όχι όμως την 18η ή 19 θέση μήπως και πέσει. Τακτική για την 3,4,5...8η θέση, εντάξει, αλλά δεν μπορούσε να πάει με τίποτα και το κατάλαβε και το παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Καλά με τον Pedrosa, ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει πως είναι τόσο καλός :lol:

devil's animal
28/06/2016, 13:46
Καληνυχτα.

το οτι σκεφτηκε να εγκαταλειψει δεν αναιρει την συλλογιστικη μου...
1ον γιατι οντως η 19η θεση δεν δινει βαθμους..αρα γιατι να καιει βενζινη...και 2ον γιατι παλι δεν θα ρισκαρε μια πτωση...θα εβγαινε και ολα καλα...

devil's animal
28/06/2016, 13:52
ειπαμε...ευνοηθηκε απο τον καιρο και απο την διακοπη...
και η οποια τακτικη ειχε, τελικως απεδωσε εκ του αποτελεσματος...

μην λεμε ξανα τα ιδια πραγματα...

αλλωστε οι ποντοι που πηρε ειναι αστειοι...σιγουρα ομως ειναι καλυτερα απο το να μην ειχε παρει κανεναν...ή να μην ειχε παρει κανεναν και να τραυματιζοταν...ή να μην ειχε παρει κανεναν, να τραυματιζοταν, να επρεπε να χειρουργηθει και να επρεπε να χασει τον επομενο αγωνα...ή...κ.ο.κ.

mario27
28/06/2016, 13:52
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι οι ροσσικοι ασχολουνται με τον λορενθο. Εχασε μονο 14 ποντους απο μαρκεθ ενω θα μπορουσε να ηταν 19 ή 20/25 αν επεφτε ο λορενθο και κερδισε 6 εναντι του ροσσι.
Δεν μπορω να καταλαβω το τι , πως , γιατι ,ετσι , αλλιως , απο κει που προσπαθητε να περασετε με τα μηνυματα σας. Ο καθενας θα οδηγαει οπως νομιζει και κρινει οτι μπορει να παρει οσους περισσοτερους βαθμους. Ειχε προβλημα ειπε και δεν μπορουσε να οδηγησει , οχι απλως να πιεσει ενω πηρε και 6 ποντους απο χαμενο ματσακι. Κερδισμενος βγηκε απο χαμενη μαχη. Δεν ειναι πρωτη φορα που οδηγος κερδιζει βαθμους ή παραπανω βαθμους απο τις πτωσεις αλλωνων. Ο μπαρμπερα , ο λαβερτυ και ο μπραντλ ηταν 6ος , 7ος κ 8ος αντιστοιχα, ενω ο αλβαριτο ηταν 6ος με το απριλια ενα γυρο πριν πεσει η καρο σημαια. Που ειναι η χολη γι αυτους που επεσαν οι μπροστινοι? Ή μηπως ειναι συνεχεις διεκδηκητες αυτων των θεσεων? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθησετε να μειωσετε ετσι για το πως οδηγαει ενας αναβατης ενω ειπε οτι εχει προβλημα και δεν μπορουσε παραπανω ωστε να δικαιολογησετε την μαλακια του αγαπημενου σας.
Εχω την εντυπωση οτι δεν εχετε καθολου συνειδηση για το το ειχε περασει το 2013 στην ιδια πιστα οταν εσπασε την κλειδα , μπηκε χειρουργειο , ετρεξε σε μολις 24 ωρες και μολις τελειωσε , πηγε στα παντοκ και ηταν σα κλαμμενο νουμι απο τον πονο μονο και μονο να μην χασει βαθμους για το πρωταθλημα. Καποιος απο μεσα απο τα παντοκ ειχε πει πριν μερες οτι εχανε 3-4 δευτερα μονο στο τελευταιο σεκτορ , εκει οπου επεσε, φανταστειτε στο βρεγμενο.
Δεν μπορω να καταλαβαινω παλι γιατι νομιζετε οτι τον μειωνεετε ενω ειναι πρωταθλητης ,και ουσιαστικα ενας πρωταθλητης δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν , ειδικα σε τιποτενιους οπως εμας.

Εγω βλεπω πινακακι απο το .com
μαρκεθ 145
λορενθο 121
ροσσι 103
κτλ
Μηπως να κανουμε κανενα δημοψισμα να τον ξανατρεξουν ? ΕΙναι και της μοδας.:p

Ευχαριστηθειτε την χρονια ροσσικοι , λορενθικοι, μαρκεθικοι

γιατι απο του χρονου ερχετε ξυλο απο τον βινιαλες χοπ χοπ :a30: :a9::a25:

peterTHErider
28/06/2016, 13:53
το οτι σκεφτηκε να εγκαταλειψει δεν αναιρει την συλλογιστικη μου...
1ον γιατι οντως η 19η θεση δεν δινει βαθμους..αρα γιατι να καιει βενζινη...και 2ον γιατι παλι δεν θα ρισκαρε μια πτωση...θα εβγαινε και ολα καλα...

Αρα ο παγκοσμιος πρωταθλητης δεν μπορει να παει καλυτερα απο την 19 θεση και η επομενη λυση που εχει στο μυαλο του αντι να πιεσει ειναι να κανει κοκοκο και να εγκαταλειψει.
Παγκοσμιος απο τα lidl δλδ...

Ζεύκας
28/06/2016, 14:01
Εχω την εντυπωση οτι δεν εχετε καθολου συνειδηση για το το ειχε περασει το 2013 στην ιδια πιστα οταν εσπασε την κλειδα , μπηκε χειρουργειο , ετρεξε σε μολις 24 ωρες και μολις τελειωσε , πηγε στα παντοκ και ηταν σα κλαμμενο νουμι απο τον πονο μονο και μονο να μην χασει βαθμους για το πρωταθλημα. Καποιος απο μεσα απο τα παντοκ ειχε πει πριν μερες οτι εχανε 3-4 δευτερα μονο στο τελευταιο σεκτορ , εκει οπου επεσε, φανταστειτε στο βρεγμενο.
Δεν μπορω να καταλαβαινω παλι γιατι νομιζετε οτι τον μειωνεετε ενω ειναι πρωταθλητης ,και ουσιαστικα ενας πρωταθλητης δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν , ειδικα σε τιποτενιους οπως εμας.

το θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το 3ήμερο όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα ξαναγύρναγε να τρέξει.

άπειρα ρισπέκτ από μένα για τότε, τις υπόλοιπες φορές μόνο κλάψα και κόμπλεξ είναι ο τυπάς.

Σταύρο είσαι θεούλης ρε συ.

Μπήκες και εσύ στο πάνθεον μαζί με αρχάγγελο, σιμοριλ και μοναχικό καβαλάρη.

αυτό θέλει πολύ προσπάθεια. ρισπέκτ

spyrakos35
28/06/2016, 14:03
@mario27

Με τον ντεβιλς ασχολουμαστε οχι με το λορενθο

;)

BLiTzER
28/06/2016, 14:08

Εντελώς μεταξύ μας, αλλά δε θα άλλαζα τη ζωή μου, ενός "τιποτένιου", με αυτή του κλάψα, ΟΣΑ πρωταθλήματα κι αν κερδίσει ακόμα (δηλαδή κανένα). Επίσης, δεν έχει να κάνει με το αν είμαστε Ροσσικοί, Μαρκεζικοί ή Πεντροζικοί. Ο άνθρωπος είναι απλά αντιπαθητικός. Είτε 1ος βγαίνει, είτε 5ος, είτε 20ος, την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση θα έχει. Δε μπορώ να καταλάβω πώς δεν το βλέπει κάποιος αυτό. Και ο Marquez π.χ. δεν είναι ο πιο συμπαθητικός άνθρωπος στον πλανήτη, αλλά τουλάχιστον είναι ΤΙΜΟΝΑΡΑ και δε φωνάζει τη μαμά του σε κάθε ατυχία, οπότε αυτόν τον σεβόμαστε.

Φυσικά, μιλάω για τον εαυτό μου.

SHOOTER045
28/06/2016, 14:10
Έκανε μαλάκια γιατί έτρεχε σαν έφηβος.
Έτρεχε όχι απλα για να κερδίσει,αλλά δείχνοντας οτι είναι γρηγορότερος.
Ειδες μήπως στα χρινομετρημενα sector τι χρόνο κατέβαζε πριν πέσει?

Εγω βλεπω πινακακι απο το .com

Εντάξει
Ο καθενας κοιτάει οποίον πίνακα του αρέσει.
Εμένα ας πουμε μ αρέσει αυτός

361780

Sapadak
28/06/2016, 14:10
οπότε αυτόν τον σεβόμαστε.

Ο πληθυντικός της μεγαλοπρέπειας? :lol:

BLiTzER
28/06/2016, 14:11
Εγώ και το 99% όσων παρακολουθούν MotoGP.

GIOTIS750
28/06/2016, 14:16
Ο πληθυντικός της μεγαλοπρέπειας? :lol:

Sapadak κανονισε παλι να ανοιξει κανεις αλλος το θεμα για γερμανια και να χουμε τα ιδια :lol::beer:

Bladerunner
28/06/2016, 14:17
1ον γιατι οντως η 19η θεση δεν δινει βαθμους..αρα γιατι να καιει βενζινη...

Ή δεν έχω χιούμορ, ή έχω ιδιαίτερα χαμηλή αντίληψη σήμερα.

Οι πρωταθλητές (οποιουδήποτε αθλήματος) δεν αρέσκονται στις τελευταίες θέσεις. Δεν νοείται τακτική η διατήρηση της 19ης θέσης. Τόσο μπορούσε τόσο πήγαινε. Το βράδυ στο καφέ αυτά θα έλεγε στους φίλους του: "Μαλάκες, δεν μπορούσα με τίποτα να οδηγήσω σήμερα. Μου έκατσε και γαμώ τις κωλοφαρδίες ο καιρός!"

Δεν είναι μεμπτό. Ούτε κατακριτέο. Δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε τα πάντα!

mario27
28/06/2016, 14:22
Εντελώς μεταξύ μας, αλλά δε θα άλλαζα τη ζωή μου, ενός "τιποτένιου", με αυτή του κλάψα, ΟΣΑ πρωταθλήματα κι αν κερδίσει ακόμα (δηλαδή κανένα). Επίσης, δεν έχει να κάνει με το αν είμαστε Ροσσικοί, Μαρκεζικοί ή Πεντροζικοί. Ο άνθρωπος είναι απλά αντιπαθητικός. Είτε 1ος βγαίνει, είτε 5ος, είτε 20ος, την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση θα έχει. Δε μπορώ να καταλάβω πώς δεν το βλέπει κάποιος αυτό. Και ο Marquez π.χ. δεν είναι ο πιο συμπαθητικός άνθρωπος στον πλανήτη, αλλά τουλάχιστον είναι ΤΙΜΟΝΑΡΑ και δε φωνάζει τη μαμά του σε κάθε ατυχία, οπότε αυτόν τον σεβόμαστε.

@Ζεύκας+βλιτζερ

Ρε σεις , ειναι Πρωταθλητης. Δεν μπορειτε να το καταλαβατε αυτο? Σημαινει ο καλυτερος σε ολους τους τομεις απο ολες τις αποψεις. Για ποια κλαψα και μια μιρλα μου λες ?! Να κλαψουρισει γιατι , να δικαιολογησει τι ? Οτι σηκωσε κουπα με 330 βαθμους ενω μπορουσε με 350+ ? Aπο εναν πρωταθλητη δεν υπαρχει κλαψα γιατι δεν υπαρχει τιποτα για να δικαιολογησει. Και ειναι ιεροσυλια που θελετε να ειστε και καθαροι φανς του σπορ και να λετε τετοια πραγματα. Μονο απο ροσσικους το ακουω αυτο. Κλαψα ο μαξ , κλαψα ο ζετε , κλαψα ο χεηντεν, κλαψα στονερ , κλαψα ο λορενθο , κλαψα ο μαρκεθ κτλ
Προσπαθειτε να χτυπησετε κουνουπι με ουζι και φαινετε γελοιο οταν λετε τετοια πραγματα.
Ολοι αυτοι που κυνηγουσαν κουπες στο παρελθον εχουν μαλωσει μεταξυ τους. Εχει μαλωσει ο ροσσι με τον στονερ , ο ροσσι με τον μαρκεθ , ο ροσσι με τον λορενθο, πεντροσα με λορενθο , λορενθο με μαρκεθ .
Στονερ , πεντροσα , λορενθο , μαρκεθ εχουν δωσει χερια και τρεφουν τρελο ρεσπεκτ για τους υπολοιπους απο αυτους τους τεσσερις.
Ο στονερ προσκυνουσε πεντροσα το 2012 , ενω ανυπομονει να συνεργαστει με λορενθο , ενω ο ιδιος ειχε πει οτι ειναι το πιο αγνο και ταυτοχρονως γρηγορο ταλεντο που εχει δει ποτε. Μαρκεθ-λορενθο ? Πλεον θα κουμπαριαστουν κιολας. Δεν υπαρχει εχθρα μεταξυ τους.
Αυτο περναει και στους φαν . Μαντεψε ποιος ειναι μαλωμενος με το μισο γκριντ και δεν θελουν να του σφυξουν το χερι? Και αυτο επισης περναει στους φαν
Καθεστε και μαλωνεται και χαλιεστε για πενταλεπτα και δεκαλεπτα σε ευρος δισεκατωμμυριων.

Ζεύκας
28/06/2016, 14:28
Και ειναι ιεροσυλια που θελετε να ειστε και καθαροι φανς του σπορ και να λετε τετοια πραγματα. Μονο απο ροσσικους το ακουω αυτο.

προσωπικά θα σταματήσω εδώ.

πότε είπα ότι είμαι καθαρός φαν χωρίς συμπάθειες; ροσσικός είμαι.

BLiTzER
28/06/2016, 14:29
Δεν είμαι "καθαρός φαν του σπορ". Το βλέπω όσο μου προσφέρει διασκέδαση και θέαμα. Και, αυτή τη στιγμή, ελάχιστοι αναβάτες το προσφέρουν αυτό. Αν μεθαύριο τρέχουν μόνο Κλαψομούνηδες, κάνουν πίτστοπ για αλλαγή ελαστικών και ανεφοδιασμό και σταματούν τον ρυθμό του αγώνα κάθε 10 γύρους, θα σταματήσω να παρακολουθώ.

Επίσης, δεν έχω αποκαλέσει ποτέ κανέναν άλλον Κλάψα, οπότε δεν καταλαβαίνω πώς αποτελεί επιχείρημα υπέρ του το να γενικεύεις. Γενικά δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα όλης της παραγράφου αυτής. Οκ όλοι μάλωσαν με όλους και τα ξαναβρήκαν. Και;

Το αν κλαίει ή όχι, άσε να το κρίνουμε εμείς, έχουμε κι εμείς μάτια.

Γέλασα πολύ με το "ο καλυτερος σε ολους τους τομεις απο ολες τις αποψεις". :lol:

SHOOTER045
28/06/2016, 14:29
Αυτό με το μισο γκριντ μ άρεσε ποιο πολύ απ όλα.

https://youtu.be/NZH5u9j6Ehg

GIOTIS750
28/06/2016, 14:30
361781

Giorgio_Rp:beer:

WiSe:beer:

slzr:beer:

o teos:beer:

WiSe
28/06/2016, 14:31
Καποιος mario27 δεν ειδε περσινο motogp μαλλον και το πως τελικα εγινε πρωταθλητης ο λορενζο και τι γιουχα εφαγε! Ναι ειδαμε πως περασε στους φανς! Το ειδαμε παααααρα πολυ καλα και παντου! Και το πως περασε και το προχτεσινο! Αλλα μαλλον το οπαδιλικη σου αλλαζει την οπτικη γωνια.

Εγω δε τον συμπαθω τον λορενζο λογο του περσινου. Στην αρχη τον γουσταρα, δεν ηξερα, εμαθα. Πιο πριν ομως ασχολιομασταν με τον ντεβιλ οχι με τον λορενζο. Εσυ το πας εκε οκ. Φαινεται καλυτερα το οπαδιλικι.

mario27
28/06/2016, 14:32
Οκ οκ δεχτα ολα και σεβαστα
Απλα θελω να πω οτι το γκριντ δεν σημαινει θεατες , σημαινει τους οδηγους.

υγ wise ναι ειμαι λορενθικος , πολυ σωστο το συμπερασμα! :lol:

Τεσπα , καλη συνεχεια με την γκρινια σας :beer:

WiSe
28/06/2016, 14:41
Οκ οκ δεχτα ολα και σεβαστα
Απλα θελω να πω οτι το γκριντ δεν σημαινει θεατες , σημαινει τους οδηγους.

υγ wise ναι ειμαι λορενθικος , πολυ σωστο το συμπερασμα! :lol:

Τεσπα , καλη συνεχεια με την γκρινια σας :beer:

Οπαδιλικι ειπα... αυτο μπορει να σημαινει και αντιροσσικος. Οπαδιλικι σημαινει και στενομυαλη αποψη επι του αγωνα!

Δες το βιντεο να δεις ποσοι οδηγοι τον χαιρετησαν. Για να ξερουμε και τι λεμε ετσι?

:beer:

GIOTIS750
28/06/2016, 14:42
Αυτό με το μισο γκριντ μ άρεσε ποιο πολύ απ όλα.

https://youtu.be/NZH5u9j6Ehg

:beer::beer::beer:

sniper
28/06/2016, 14:59
...

Ρε σεις , ειναι Πρωταθλητης. Δεν μπορειτε να το καταλαβατε αυτο? Σημαινει ο καλυτερος σε ολους τους τομεις απο ολες τις αποψεις.... .

Kι ο Hayden ήταν.

spyrakos35
28/06/2016, 15:01
Kι ο Hayden ήταν.

Τι, δεν ηταν αξια η Χάϊδω;

cityfly
28/06/2016, 15:05
Ρε σεις , ειναι Πρωταθλητης. Δεν μπορειτε να το καταλαβατε αυτο? Σημαινει ο καλυτερος σε ολους τους τομεις απο ολες τις αποψεις.

πρωταθλητής σημαίνει ότι στο πρωτάθλημα της χρονιάς που αγωνίστηκε ήταν ο καλύτερος μεταξύ των συναγωνιστών του.
Αυτό κατά τεκμήριο σημαίνει ότι συνολικά βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Δε σημαίνει όμως ότι είναι αλάθητος, ούτε σημαίνει τίποτα για τον χαρακτήρα του.

sniper
28/06/2016, 15:08
Τι, δεν ηταν αξια η Χάϊδω;

Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν κλαψομ@υνης, και αγωνιζόταν κάθε αγώνα.

devil's animal
28/06/2016, 15:16
Αρα ο παγκοσμιος πρωταθλητης δεν μπορει να παει καλυτερα απο την 19 θεση και η επομενη λυση που εχει στο μυαλο του αντι να πιεσει ειναι να κανει κοκοκο και να εγκαταλειψει.

εεε...μα ακριβως αυτο λεμε...:look:
οτι αν πιεζε θα επεφτε και δεν θα επαιρνε..εστω αυτο που πηρε...

εκ του αποτελεσματος ηταν σωστη η κινηση του...
και τι παει να πει παγκοσμιος? δεν του εβγαινε να το παει παραπανω... γιατι να ρισκαρει? να αποδειξει τι? και σε ποιον?

και λιγο αναλυση επι του θεματος...

ο lorenzo εχει τεραστιο θεμα με τα λαστιχα φετος...
καλα οχι μονο αυτος...ολοι σχεδον, αλλα κυριως αυτος γιατι εχει την μεγαλυτερη ταχυτητα εντος στροφης...
τα michelin δεν προειδοποιουν...και ειδικα το μπροστινο...σε πουλαει σε χρονο dt...

και στα χρονομετρημενα φανηκε αυτο με lorenzo και espargaro που επεσαν στο ιδιο σημειο με τον ιδιο ακριβως τροπο...και στον αγωνα με rossi, pedrosa, dovizioso...
ολοι εφυγαν γιατι νομιζαν οτι θα πηγαιναν καλυτερα επειδη εβαλαν καινουργιο πισω μαλακο...
ναι, πηγαν καλυτερα, αλλα λογαριαζαν χωρις το μπροστινο που τους πουλησε σαν τον Αρτεμη Ματσα...

καθολου πληροφορηση λενε οι περισσοτεροι...και λογω συνθηκων δεν μπορουσες να υπολογισεις τιποτα...
ο rossi την εφαγε (σχεδον) αδικα την τουμπα...δεν πρεπει να ειχε ουτε 5χλμ παραπανω απ'οτι εβγαινε η στροφη...και μισο να ειχε εφαγε το low λογω μπροστινου...

πανω κατω τα ιδια και ολοι οι υπολοιποι...
μπηκαν για 12 γυρους με φρεσκα λαστιχα και με κομμενη βροχη και εβαλαν ολοι μαλακο πισω (οπως ηταν φυσικο)..
πιεσαν απο τους πρωτους γυρους γιατι ηταν μικρος ο "αγωνας" και δεν θα ειχαν χρονο για χασιμο...και την εφαγαν στον 1ο-2ο γυρο...

ο lorenzo που οδηγαει με φορα και με τρελη ταχυτητα εισοδου-apex, που να παει να πιεσει? θα ειχε αγορασει οικοπεδο με το καλημερα...

Sapadak
28/06/2016, 15:22
Sapadak κανονισε παλι να ανοιξει κανεις αλλος το θεμα για γερμανια και να χουμε τα ιδια :lol::beer:

:lol:θα κανονισω dont worry, αν και η Γερμανία δε του πάει του Γιατρού και πάει στα Χοντα πολύ.

Σε 3 εβδομάδες ρπμ :cry:

GIOTIS750
28/06/2016, 15:33
:lol:θα κανονισω dont worry, αν και η Γερμανία δε του πάει του Γιατρού και πάει στα Χοντα πολύ.

Σε 3 εβδομάδες ρπμ :cry:

:beer::beer::beer:

simoril
28/06/2016, 16:22
ΚΛΑΜΑ. Φαινόταν οτι θα αγόραζε ο δόκτωρ χωραφάκι με θέα.

Και για πολύ έμεινε όρθιος έτσι όπως πήγαινε. Ο ΜΜ με θαύμα τη σκαπούλαρε.

Αν δεν βγάζανε κόκκινη σημαία ο γιωργάκης θα κέρδιζε τον αγώνα ας ήτανε έναν γύρο πίσω γιατί θα πέφτανε ΟΛΟΙ.

Σας χάλασε πολύ που του βγήκε ο αγώνας ΤΑΚΤΙΚΗΣ του Λόρε, έ;

ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ +18 απο τον μπάρμπα.