View Full Version : ΒΟΗΘΕΙΑ ερωτηση για διπλωμα
bros 650
19/06/2016, 23:19
Η γυναικα μου εχει διπλωμα αυτοκινητου πριν το 2013.Μπορει να οδηγησει το τρισιτυ της γιαμαχα με αυτο?μηπως πρεπει να βγαλει διπλωμα μοτο?
amyroukai
19/06/2016, 23:24
Αν δεν απατώμαι τα μόνα τρίκυκλα που επιτρέπονται (ή έστω επιτρεπόντουσαν) με δίπλωμα αυτοκινήτου ήταν οι LT εκδόσεις των τρίκυκλων της Piaggio.
Στην σελίδα της Yamaha δεν γράφει κάτι σχετικό πάντως. Μήπως αύριο να τους κάνεις ένα τηλέφωνο, αν δουλεύουν κιόλας, γιατί δεν ξέρω αν η πώληση μοτοσικλετών θεωρείται πνευματική εργασία.
panos_zip
19/06/2016, 23:34
Νομίζω πως με τις τελευταίες αλλαγές τως διπλωμάτων και την μετατροπή σε 4 κατηγορίες πλέον, υπήρξαν και αλλαγές στο θέμα αυτό με τα τρίτροχα.
Μπορείς να κάνεις μια μικρή έρευνα πάνω στις αλλαγες του ΚΟΚ για αρχή.
bros 650
19/06/2016, 23:36
Γιατι μονο αυτα και οχι το τρισιτυ δεν μπορω να καταλαβω.οπου διαβασα σχετικα αναφερει γενικα το πριν και το μετα το 2013.Δεν αναφερει πουθενα τεχνικες προδιαγραφες της μοτο οπου πρεπει να εχει ωστε να μπορεις να το οδηγεις με διπλωμα αυτο/του.θα ρωτησω την γιαμαχα.ευχαριστω
panos_zip
19/06/2016, 23:39
ΑΝ θυμάμαι καλά όλο το θέμα έχει να κάνει με το μετατρόχιο εμπρός.
Αλλά για να μην κάνουμε υποθέσεις καλύτερα να ρωτήσεις την yamaha ή γενικότερα κάποιον που να ξέρει καλύτερα.
amyroukai
20/06/2016, 00:04
Αυτό που λέει ο Πανος είναι.
Για αυτό ή πιατζιο είχε απλές και lt εκδόσεις. Πέραν του μετατροχιου ήταν και ποδοφρενο στα απαιτούμενα.