View Full Version : Παιδια χρειάζομαι βοήθεια για μια απόφαση
Petridis02
21/06/2016, 14:44
Ειμαι φοιτητής στην Λάρισα και εδω και ενα χρόνο οδηγώ ενα μηχανάκι 150 κυβικά αλλα απο μικρός εχω τρέλα με την ζ1000 και z750 θελω να μου πείτε πια πρεπει να παρω για να μετακινούμε μεσα στην πόλη αλλα και για ταξίδια τύπου Λάρισα θεσσαλονικη θεσσαλονικη Κατερίνη...επίσης σκρφτομαι να παρω καβασακι er2n πια ειναι η καλύτερη επιλογή ;;;;
Giorgos19
21/06/2016, 14:47
Όχι 1000. 750 ΑΝ είσαι συνετός (βέβαια όλοι συνετοί πιστεύουν ότι είναι...)
Petridis02
21/06/2016, 14:49
Σε ευχαριστω πολυ...για τηn Kawasaki er2 τι εχεις να πεις ;; Ειναι καλή επιλογή ;
taisteal
21/06/2016, 14:49
Ταξιδια ολα πανε,αρκει να μην σε ενοχλει ο αερας στα γυμνα μηχανακια.
Να παρεις αυτη που σου αρεσει πιο πολυ,το kawasaki ειναι πιο ευκολο στην πολη αλλα τα 4κ ταξιδευουν καλυτερα.
Διπλωμα εχεις φανταζομαι..
:welcome:
Petridis02
21/06/2016, 14:53
Μπορω να κανω κατι για να μην με ενοχλεί ο αέρας;; Και ο ξαδέρφια μου εχει z750 και όταν τον είχα ρωτήσει ποιο μικρός πόση ωρα μπορω να πηγαίνω χωρίς στάση μπυ ειπε 3 ωρες αληθεύει ;;;
taisteal
21/06/2016, 14:56
Μπορω να κανω κατι για να μην με ενοχλεί ο αέρας;; Και ο ξαδέρφια μου εχει z750 και όταν τον είχα ρωτήσει ποιο μικρός πόση ωρα μπορω να πηγαίνω χωρίς στάση μπυ ειπε 3 ωρες αληθεύει ;;;
Μπορεις να βαλεις ενα μικρο μασκακι,αλλα μην φανταστεις οτι θα γινει και varadero
Το ποσες ωρες μπορεις να ταξιδευεις εξαρταται απο την αντοχη σου,και απο τα χλμ/ωρα
που πηγαινεις
Giorgos19
21/06/2016, 14:57
Σε ευχαριστω πολυ...για τηn Kawasaki er2 τι εχεις να πεις ;; Ειναι καλή επιλογή ;
Εμφανισικά μου αρέσει και η λογική λέει ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι το επόμενό σου βήμα. Παραπάνω δυστυχώς δεν γνωρίζω.
Ο καθένας έχει τις δικές του αντοχές. Αλλά με γυμνό 600 θα σταματήσεις για βενζίνη πριν το τρίωρο, εκτός και αν σέρνεσαι. Για τον αέρα μπορείς να ψαχτείς με κάποια ζελατίνα!
Petridis02
21/06/2016, 14:59
Σε ευχαριστω πολυ!! Μπορείς να μου πεις επίσης τι γίνετε αν με σταματήσουν για ελέγχω ενώ εχωω δίπλωμα για 150 και οδηγώ z750 η er2 ;; Πρόστιμο και μου περνούν το δίπλωμα ;;
Πρόστιμο 200€, φυλάκιση 1-12 μήνες και αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες.
Giorgos19
21/06/2016, 15:03
Σε ευχαριστω πολυ!! Μπορείς να μου πεις επίσης τι γίνετε αν με σταματήσουν για ελέγχω ενώ εχωω δίπλωμα για 150 και οδηγώ z750 η er2 ;; Πρόστιμο και μου περνούν το δίπλωμα ;;
Το να έχεις «μικρό» δίπλωμα και να οδηγείς κάποιο μηχανάκι που δεν καλύπτεται από αυτό, αντιμετωπίζεται σαν να μην εχεις δίπλωμα με ό,τι συνέπειες συνεπάγεται αυτό!
taisteal
21/06/2016, 15:04
Μην οδηγεις κανενα οχημα χωρις το καταλληλο διπλωμα.
Αν γινει στραβη θα τρεχεις και δεν θα φτανεις
Petridis02
21/06/2016, 15:06
Εννοείς δική και μετα φυλάκιση..η δική έμαθα γίνετε μετα απο έναν χρόνο τελοσπαντων εγω ειμαι 19 χρόνων και επειδή δεν εχω ψαχτεί ποτέ δεν ξερω απο μεγάλου κυβισμού μηχανές πόσο πρεπει να ειμαι για να βγάλω δίπλωμα για μια z750 η er2 ;;;;;
Giorgos19
21/06/2016, 15:07
Αν γινει στραβη θα τρεχεις και δεν θα φτανεις
Δεν ισχύει εξολοκλήρου αυτό. Αν γίνει ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα τότε ναι, τρέχεις και δεν φτάνεις!
spyrakos35
21/06/2016, 15:08
Ενα παρομοιο θεμα δεν κλειδωθηκε προσφατα;
Giorgos19
21/06/2016, 15:08
Εννοείς δική και μετα φυλάκιση..η δική έμαθα γίνετε μετα απο έναν χρόνο τελοσπαντων εγω ειμαι 19 χρόνων και επειδή δεν εχω ψαχτεί ποτέ δεν ξερω απο μεγάλου κυβισμού μηχανές πόσο πρεπει να ειμαι για να βγάλω δίπλωμα για μια z750 η er2 ;;;;;
Μια γρήγορη αναζήτηση στο νετ, θα σου λύσει αυτή την απορία.
Αν έχεις ήδη Α2 για 2+ χρόνια, πρέπει να έχεις κλείσει τα 22 έτη ηλικίας, για να πάρεις απεριόριστο. Αλλιώς, τα 24.
Μην οδηγείς χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα.
Το καλύτερο; ΜΗΝ το κάνεις μέχρι να βγάλεις το κατάλληλο δίπλωμα.... θα σε ΣΚΙΣΟΥΝ....
Μην αναφέρω την περίπτωση ατυχήματος όπου ΔΕΝ θα σε καλύψει η ασφάλεια, το πιο σημαντικό, δηλαδή ;)
Petridis02
21/06/2016, 15:12
Ενταξει θα ψάξω παιδια και κατι τελευταίο...ειναι καλύτερο αν δεν εχω κατάλληλο δίπλωμα να πω οτι δεν καθόλου δίπλωμα μαζι μου ;;;; Ετσι ώστε να παρω πρόστιμο για το δίπλωμα αντί να τρέχω σε δικαστήρια
Petridis02
21/06/2016, 15:14
Δεν πρόκειται να το ρισκάρω ευχαριστω πολυ!!!! Απλα θα περιμένω μέχρι να έρθει η ωρα
taisteal
21/06/2016, 15:14
Ενταξει θα ψάξω παιδια και κατι τελευταίο...ειναι καλύτερο αν δεν εχω κατάλληλο δίπλωμα να πω οτι δεν καθόλου δίπλωμα μαζι μου ;;;; Ετσι ώστε να παρω πρόστιμο για το δίπλωμα αντί να τρέχω σε δικαστήρια
Μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφουμε..
Ειναι καλυτερο και για σενα και για ολους εκει εξω να ΜΗΝ οδηγησεις καθολου χωρις διπλωμα
Καλύτερα είναι να πάρεις ένα 250cc, το οποίο μπορείς να κυκλοφορείς νόμιμα και με ασφάλεια για όλους.
Δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουμε πώς να γίνεις ακόμα ένας ελληναράς στον δρόμο, ευχαριστούμε, έχουμε αρκετούς.
Αν και φοιτητής , προφανώς ΔΕΝ καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις…
ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ..
Εκτος και αν εισαι βιτσιοζος και γουσταρεις από τα 19 σου να γινεις το πουτανακι καποιου που θα σε τρεχει μια ζωη και θα τον πληρωνεις …και επειδή στα 19 δεν πρέπει να είσαι και φραγκατος , θα σας κάνει οικογενειακώς πουτανακια …
Και από τα 19 σου θα εισαι ο μαλακας που θα πληρωνει μια ζωη καποιον άλλο..
Γιατί στα 19 σου γουσταρες το ζεντ και δεν είχες υπομονη δυο –τρια χρόνια …
Δεν πειραζει…όταν θα σου γινει ο κωλος ΝΑ στα 18ωρα στην δουλειά για να ξεπληρώνεις , θα το σκέφτεσαι και θα λες χαλαλι…
Ελπιζω να το καταλαβες τωρα …
ΥΓ : τα παραπανω ειναι πραγματικες ιστοριες που εχουν συμβει σε εμασ , σε φιλους , σε γνωστους...
κατα τα αλλα , γαματο το ζεντ και μια χαρα ταξιδευει ειδικα αμα εισαι 19.......με το καλο να το παρεις και καλοταξιδο