View Full Version : Κλάπηκε και βρέθηκε!!
Μετά από μια μέρα που έχω ηρεμήσει λίγο λέω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Μου έκλεψαν την μηχανή νταλα μεσημέρι έξω από την καφετέρια που έπινα καφέ. Την είχα παρκάρει λίγο πιο δίπλα για σκιά και δεν την έβλεπα. Έσπασε την κλειδαριά του τιμονιού και άρχισε να την σπρώχνει σε κατηφορικο δρόμο. Για κακή του τύχη πέρασε μπροστά από το μαγαζί των γωνιών μου. Το τηλέφωνο από την μητέρα μου άμεσο. Ξεκίνησα να τρέχω σαν τρελός. Κατηφοριζα ώσπου έφτασα σε μια κεντρική λεωφόρο. Αριστερά ο δρόμος ανηφορικος. Οπότε λέω πάμε δεξιά.
Στο επόμενο τετράγωνο τρεις γνωστοί μου να προσέχουν την μηχανή. Τον είδαν και μόλις τον πλησίασαν και του φωναξαν το έβαλε στα πόδια και πέρασε την λεωφόρο κάθετα.
Όταν πλησιασα έβαλα τα κλάματα από την ένταση. Όπως έμαθα πιτσιρικάς ανηλικος αδυνατος με μοικανα και καστανοξανθο μαλλί. Πιθανό να είχε μελαμψο βοηθό με παπί.
Έκανα βόλτες να σε βρω ρε μάγκα. Αλλά ήσουν όσο τυχερός ήμουν και γω.
Περιοχή νέα Σμύρνη με παλαιό Φάληρο.
Το νου σας φίλοι.
Φιλε...........τζοκερ.......
AristidisZ
29/06/2016, 08:41
4+1 όμως, όχι 5+1
Τζόκερ με τζακ ποτ θα ήταν να τον έπιανε κιόλας...
Tycho Moon
29/06/2016, 08:54
4+1 όμως, όχι 5+1
Τζόκερ με τζακ ποτ θα ήταν να τον έπιανε κιόλας...
....ή να έπεφτε σε κανά αυτοκίνητο παιρνόντας κάθετα τη λεωφόρο.
SHOOTER045
29/06/2016, 09:00
Ελπίζω να φώναξες αστυνομία μετά
Ναι κατευθείαν. Έτρεχα να την βρω και μιλαγα με 100. Ήρθαν παιδιά της ΔΙΑΣ εκεί που το βρήκα και τα σημείωσαν όλα.
Ξέρει κανείς πως ξεκαρφώνεται αξίνα απο τον 6ο οσφυικό σπόνδυλο;
Τυχερός ήσουν φίλε.Το νου σου.
Ελπίζω να φώναξες αστυνομία μετά
Να κάνει τι;
Να πάνε μαζί για ντόνατς. Μετά από τόσο τρέξιμο, χρειάζεσαι μια καλή δόση υδατανθράκων.
SHOOTER045
29/06/2016, 09:22
Να κάνει τι;
Πρόσφατα βρέθηκε TDM 900 παρατημένο σε ερημική περιοχή.
Αφού ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο τμήμα οπου και πάρθηκαν αποτυπώματα.
Για την ιστορία ο τύπος έκανε εργασίες εγκατάστασης προβολέων και έβγαλε την ασφάλεια του συναγερμού,για να την βάλει στην γραμμή απο τα προβολακια.
Ξέχασε να το κλειδώσει και αυτοι που το σήκωσαν προσπάθησαν να βγάλουν καλώδια και να το βάλουν μπροστά.
Ηταν το πρωτο 900 χωρίς imo
την αστυνομία θα έπρεπε να την καλέσει αυτός αμα τον έπιανες :D
SHOOTER045
29/06/2016, 09:26
την αστυνομία θα έπρεπε να την καλέσει αυτός αμα τον έπιανες :D
Ξέρεις κάτι.
Ο φίλος συμφορουμιτης ηταν πολύ μα παρα πολύ τυχερός και την βρήκε.
Αλλά κάποιος επομενος μάλλον δεν θα την βρεί.
.. τρεις γνωστοί μου να προσέχουν την μηχανή. Τον είδαν και μόλις τον πλησίασαν και του φωναξαν το έβαλε στα πόδια και πέρασε την λεωφόρο κάθετα.
Αυτοί δεν είναι γνωστοί ... είναι αδέρφια. Μπράβο και σε αυτούς.
Ποτέ ξανά φίλος.
PortisHead
29/06/2016, 09:45
Τυχερός δεν εισαι μόνο που βρηκες την μοτοσυκλετα,
αλλα και που δεν βρηκες αυτον τελικα.
Πανω στην ενταση,ισως να εκανες κατι που να μετανιωνες.
Με αυτο το σκεπτικο λοιπον....διπλός τυχερος.
Χάρηκα πολύ φίλε που δεν την έπαθες.Τωρα έμαθες χωρίς να κλάψεις..
Να είσαι γέρος :beer:
Πρόσφατα βρέθηκε TDM 900 παρατημένο σε ερημική περιοχή.
Αφού ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο τμήμα οπου και πάρθηκαν αποτυπώματα.
Για την ιστορία ο τύπος έκανε εργασίες εγκατάστασης προβολέων και έβγαλε την ασφάλεια του συναγερμού,για να την βάλει στην γραμμή απο τα προβολακια.
Ξέχασε να το κλειδώσει και αυτοι που το σήκωσαν προσπάθησαν να βγάλουν καλώδια και να το βάλουν μπροστά.
Ηταν το πρωτο 900 χωρίς imo
Ναι αλλά οι κλέφτες πιάστηκαν;
Οταν λέω να κάνει τι η αστυνομία κατόπιν εορτης,εννοώ πως δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα οπότε,τζάμπα η κλήση.Η κλήση στην αστυνομία είναι για να μπλοκαριστεί απο το υπουργείο μεταφορών και να πάρεις το χαρτί για να κάνεις αναγκαστική διακοπή στην εφορία.Καθαρή χαρτούρα δλδ και τίποτα άλλο.Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο χρησιμοποιείς την αστυνομία πλέον σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αφήστε μωρέ την γκρίνια, βρέθηκε το μηχανάκι άμεσα ευτυχώς, ανάμεσα σε πολύ κόσμο δυστυχώς και με το λαμόγιο φευγάτο.
Φίλε ήσουν πολύ τυχερός. Πολλές φορές με λένε υπερβολικό που λέω το μηχανάκι πουθενά χωρίς να το βλέπεις.
Αφήστε μωρέ την γκρίνια, βρέθηκε το μηχανάκι άμεσα ευτυχώς, ανάμεσα σε πολύ κόσμο δυστυχώς και με το λαμόγιο φευγάτο.
Φίλε ήσουν πολύ τυχερός. Πολλές φορές με λένε υπερβολικό που λέω το μηχανάκι και την γυναίκα πουθενά χωρίς να το βλέπεις.
:bawl::bawl::bawl:
spyrakos35
29/06/2016, 10:40
Μια χαρα σε βλεπω.....
Για πες ονομα καφετεριας
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση. Ίσως καλύτερα που δεν τον βρήκα εγώ γιατί ήταν και ανηλικο. Από δω και στο εξής disc lock και στο περίπτερο. Τουλάχιστον να αποτρεπει τα κλεφτρονια της πλάκας.
congate7
29/06/2016, 13:07
Η κλειδαριά στο τιμόνι φτιάχνει;
SHOOTER045
29/06/2016, 13:55
Ναι αλλά οι κλέφτες πιάστηκαν;
Οταν λέω να κάνει τι η αστυνομία κατόπιν εορτης,εννοώ πως δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα οπότε,τζάμπα η κλήση.Η κλήση στην αστυνομία είναι για να μπλοκαριστεί απο το υπουργείο μεταφορών και να πάρεις το χαρτί για να κάνεις αναγκαστική διακοπή στην εφορία.Καθαρή χαρτούρα δλδ και τίποτα άλλο.Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο χρησιμοποιείς την αστυνομία πλέον σε αυτές τις περιπτώσεις.
Όχι δεν πιάστηκαν.
Και το είπα και ποιο πίσω.
Αυτοί που επιχείρησαν να το σηκώσουν θα επιχειρήσουν παλι αλλού.
Έπρεπε να καλέσει αστυνομία, να πάρουν αποτυπώματα ώστε αν είναι σεσημασμενοι να βρεθούν,και αν όχι κάποια στιγμή που ενδεχομένως συλληφθούν να χρεωθουν και αυτή την απόπειρα.
Ο φίλος απο εδώ γλίτωσε,ο επόμενος ίσως δεν είναι τόσο τυχερός
Τυχερός δεν εισαι μόνο που βρηκες την μοτοσυκλετα,
αλλα και που δεν βρηκες αυτον τελικα.
Πανω στην ενταση,ισως να εκανες κατι που να μετανιωνες.
Με αυτο το σκεπτικο λοιπον....διπλός τυχερος.
man sorry κιόλας αλλα επειδή είμαι και εγω παθών, το δικαστήριο θα του το έκανα επι τόπου.
Και δεν θα είχα καμία αναστολή, τύψη και λοιπά συναισθήματα...
Μου το πήραν το 08 (παπι θα μου μεις, ναι ρε παπι αλλα για μενα ηταν εργαλειο) και ακόμη κοιτάζω στον δρόμο. Είναι αυτό που λέει ο παππούς... Το ξένο να μην το θέλεις αλλά το δικό σου να μην το αφήνεις.
Pan (dvs)
29/06/2016, 14:17
Ξέρεις κάτι.
Ο φίλος συμφορουμιτης ηταν πολύ μα παρα πολύ τυχερός και την βρήκε.
Αλλά κάποιος επομενος μάλλον δεν θα την βρεί.
Και θα του την βρει η αστυνομια?Ελα ρε Δημητρη κανεις λες και ζεις σε αλλο πλανητη.
sugariasgeorge
29/06/2016, 14:20
:beer:
SHOOTER045
29/06/2016, 14:29
Και θα του την βρει η αστυνομια?Ελα ρε Δημητρη κανεις λες και ζεις σε αλλο πλανητη.
Γιατί όχι?
taisteal
29/06/2016, 14:44
Τυχερος ησουν,παλι καλα..
δακτυλικα πηραν απο το μηχανακι...
απλα για να ξερουν ποσα εχει κλεψει ως τωρα, οχι οτι θα του κανουν κατι...
Η κλειδαριά στο τιμόνι φτιάχνει;
Όχι την κατέστρεψε. Ήρθε ο μηχανικός μου και την έβγαλε και την επόμενη μέρα την αλλάξαμε.
congate7
29/06/2016, 17:12
Όχι την κατέστρεψε. Ήρθε ο μηχανικός μου και την έβγαλε και την επόμενη μέρα την αλλάξαμε.
Κλειδώνει κανονικά τώρα δηλαδή;
Και μετά λέτε να μην παρκάρουμε πάνω στις πλατείες. Βρε μέσα στο μαγαζί αν είναι δυνατόν.
Κλειδώνει κανονικά τώρα δηλαδή;
Ναι κανονικά. Απλά όταν κλειδώσει το τιμόνι παίζει ελάχιστα από το πέρα δώθε.
Vrasidas
29/06/2016, 19:50
Πριν 20 παρά κάτι μήνες χρόνια μου τρώνε ένα ASTRA 100άρι ... Κυριακή βράδυ έξω από το σπίτι ...
Αρχίζω τηλέφωνα που με καθοδηγούν στο Λύκειο της περιοχής. Όχι για τα παιδιά του Λυκείου αλλα για τους περίεργους (αλλά γνωστούς για τη δράση τους ) που συχνάζουν από έξω από αυτό, με πειραγμένα παπιά - χαίτες - αλογοουρές - βλέμμα νεοκαζανόβα .....
Πρωί πρωί έξω από το Λύκειο αρχίζω συνομιλίες και άλλες κοινωνικές δραστηριότητες του νόυ ας μπέτερ με κάτι ρεμάλια πάνω σε κάτι παπιά ... Ο ένας ξερνάει πράγματα που είχαν συμβεί μόλις λίγες ώρες νωρίτερα ...
"Ευγενικά" τους λέω ότι το βράδυ στις 22:00 θα βγω έξω από το σπίτι μου ... εαν το παπί μου δεν είναι στην θέση του και πλυμένο θα έχουμε ολοκληρωτική ερωτική σχέση και ρομαντζάδα διαρκείας ...
22:00 και 1" βγαίνω έξω .... μαύρη ερημιά και καλιακούδες μόνο ...
Καταλήξαμε στο να μην βρω ούτε βίδα από το παπί αλλά ο τύπος που έφαγε το περισσότερο ξύλο, να τολμήσει να πάει στην αστυνομία για ξυλοδαρμό ... Υπ' όψην είχα περάσει από το ευαγές ίδρυμα από την πρώτη μέρα ... ΚΑΙ όταν πήρα τις κατάλληλες πληροφορίες για τους τύπους (πληροφορίες που μου έδωσαν οι Ζητάδες τις περιοχής) ΚΑΙ όταν τους πήγα να τους πω που είναι μαζεμένα τα ρεμάλια και ότι πάω τώρα εκεί ... Η απάντηση ήταν "φίλε μόνο με επίσημη έγγραφη καταγγελία" ....
Τεσπα με πήρε ο αξ. υπηρεσίας και μου είπε ότι ένας τύπος έχει έρθει στο τμήμα για καταγγελία ξυλοδαρμού ... Του λέω σε 10 λεπτά είμαι εκεί ... Φτάνω γρήγορα με δανεική μηχανή και ανεβαίνω πάνω ... Που είναι αυτός ρωτάω ??
Του είπαμε ότι έρχεσαι και έφυγε μου λένε ...
Τέλος πάντων η συνέχεια δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον εκτός της συνεχιζόμενης με διάρκεια ερωτικής σχέσης με τα ρεμάλια της περιοχής με τους οποίους στο τέλος καταλήξαμε σχεδόν να συμπεθεριάσουμε ...
Αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, κλοπή μηχανής στην περιοχή δεν έγινε ....
Το γαμώτο της ιστορίας : Οι δύο πιό κατουρημένοι (στην κυριολεξία) από αυτούς, αφού μου λέρωσαν τα καθίσματα του αυτοκίνητου μου, με γύρισαν σε όλες τις φωλιές της περιοχής που έλυναν τα ρεμάλια τα κλεμμένα (και τα οποία βέβαια ήταν ήδη γνωστά στο ευαγές ίδρυμα) ...
Τέλος της θλιβερής ιστορίας ...
Έχω και άλλη τελείως αντίθετη και με πολλά εύσημα για τα παιδιά της ΔΙΑΣ ...
Θέλει προσοχή ΚΑΙ τύχη με την περιουσία μας των δύο τροχών ... όποια και αν είναι η αξία της. Ίσως και λιγότερες εκρήξεις αδρεναλίνης πλέον, γιατί οι εποχές είναι πονηρές ...
Καλό απόγευμα σε όλους ...
makoulinos
30/06/2016, 05:51
μπραβο ρε φιλε
απο τωρα κλειδωμα και στο καφε..
devil's animal
30/06/2016, 06:36
τελος καλο, ολα καλα...
:beer::beer::beer:
παντα eye contact με τα μηχανακια...
και αν δεν μπορουμε, να γινομαστε σπαστικοι με το να τσεκαρουμε ανα 10 λεπτα με ενα τεταρτακι...
doctoras
30/06/2016, 08:20
αλυσίδα και σε πάσαλο ή σταθερό σημείο, τουλάχιστο θα αποτρέψεις τα ψιλικατζίδικα κλεφτρόνια
καλορίζικος!
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για την συμπαράσταση. Τα ψυχολογικά δεν μου έχουν περάσει ακόμα. Είδα 2 παλικάρια χτες στη Συγγρού να πηγαίνουν πατάκι παπί με παπί. Τους πλησίασα και μόλις είδα τα κλειδιά πάνω στο παπί ρώτησα αν θέλουν απλά βοήθεια. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω απο δω και στο εξής σαν ευγνωμοσύνη στα φιλαράκια μου και σε όσους θα έτρεχαν για μένα. Όποιος σπρώχνει και δεν έχει κλειδιά (γιατί χαρτιά δεν μπορώ να ζητάω) θα παίρνω αμέσως 100. Ποτέ ξανά αδιαφορία.
AristidisZ
30/06/2016, 11:04
τελος καλο, ολα καλα...
:beer::beer::beer:
παντα eye contact με τα μηχανακια...
και αν δεν μπορουμε, να γινομαστε σπαστικοι με το να τσεκαρουμε ανα 10 λεπτα με ενα τεταρτακι...
Καλή φάση, εδικά αν είσαι σε κάνα γήπεδο, καμιά συναυλία, σινεμά...
Μη σου πω στη δουλειά, θα χαρούν πολύ να σε βλέπουν κάθε δέκα λεπτά να μπαινοβγαίνεις
Το χουμε ξαναπεί βέβαια
Ο καθένας ας παίρνει μηχανάκι που να ξέρει ότι αν του το πάρουν δε θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του
Αλλιώς είτε κάνεις μια ασφάλεια κλοπής, είτε παίρνεις ένα δεύτερο μηχανάκι για να κάνεις τις δουλειές σου, είτε αν δε σε παίρνει οικονομικά το Α ή το Β, παίρνεις το λεωφορείο
Βέβαια με το Γ καταντάς να υπηρετείς εσύ το όχημά σου αντί αυτό εσένα, αλλά περί ορέξεως pumpkin pie....
Όταν ακούω "ήμουν στο γήπεδο/σινεμά/συναυλία/παραλία και μου το έκλεψαν", θέλω να απαντήσω "είσαι ηλίθιος", αλλά συνήθως συγκρατούμαι.
Χωρίς, φυσικά, να ενθαρρύνω τις κλοπές, αλλά, δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα κι όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια. Θα του χρειαστούν.
AristidisZ
30/06/2016, 11:22
Όταν ακούω "ήμουν στο γήπεδο/σινεμά/συναυλία/παραλία και μου το έκλεψαν", θέλω να απαντήσω "είσαι ηλίθιος", αλλά συνήθως συγκρατούμαι.
Χωρίς, φυσικά, να ενθαρρύνω τις κλοπές, αλλά, δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα κι όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια. Θα του χρειαστούν.
Καλά Γιώργο οκ
Την επόμενη φορά που θα πάω θέατρο Πέτρας θα σου στείλω την απόδειξη της κούρσας με διπλή ταρίφα Πετρούπολη - Πειραιά...
skylaros
30/06/2016, 11:22
Υποθέτω πως εκεί γίνονται αρκετές κλοπές ? Αλλά και πάλι τι άλλο μένει το δουλειά σπίτι?
Καλά Γιώργο οκ
Την επόμενη φορά που θα πάω θέατρο Πέτρας θα σου στείλω την απόδειξη της κούρσας με διπλή ταρίφα Πετρούπολη - Πειραιά...
Όπως είπα, ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά επειδή θέλω το μηχανάκι μου, όταν πηγαίνω σινεμά ή συναυλία ή κλάμπινγκ, βρίσκω άλλο τρόπο. Μην τα βάζεις μαζί μου, δυστυχώς έτσι είναι. ;)
devil's animal
30/06/2016, 11:55
Καλή φάση, εδικά αν είσαι σε κάνα γήπεδο, καμιά συναυλία, σινεμά...
Μη σου πω στη δουλειά, θα χαρούν πολύ να σε βλέπουν κάθε δέκα λεπτά να μπαινοβγαίνεις
Το χουμε ξαναπεί βέβαια
Ο καθένας ας παίρνει μηχανάκι που να ξέρει ότι αν του το πάρουν δε θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του
Αλλιώς είτε κάνεις μια ασφάλεια κλοπής, είτε παίρνεις ένα δεύτερο μηχανάκι για να κάνεις τις δουλειές σου, είτε αν δε σε παίρνει οικονομικά το Α ή το Β, παίρνεις το λεωφορείο
Βέβαια με το Γ καταντάς να υπηρετείς εσύ το όχημά σου αντί αυτό εσένα, αλλά περί ορέξεως pumpkin pie....
μια χαρα τα λες, αλλα ξεχνας οτι οι περισσοτεροι που εχουμε μηχανακια που καινουργια εκαναν-κανουν πανω απο 10K, φυσικα και θα χασουμε την γη κατω απο τα ποδια μας...
αυτος ειναι και ο σκοπος του παπιου-εργατη, που εχουν στο γκαραζ τους, σχεδον ολοι οσοι εχουν μεγαλα μηχανακια-ακριβα...
τωρα σε περιπτωση ακριβων motard που τα εχεις για τα "εδω μεσα" και κυκλοφορεις πολη, ναι ειναι ακυρο να σου φανε το μηχανακι και να εισαι στα 50μ αποσταση πινοντας τον καφε σου επειδη δεν ειχες το μυαλο να το βαλεις λιγο πιο εκει για να το βλεπεις...
για ολα τα αλλα απλα δεν πας...ή παιρνεις τον εργατη, που θα κλαις μαξ ενα χιλιαρικακι..
γιατι και οι ασφαλειες ως γνωστον γ@μιουνται με το να σου μειωνουν την αξια του και φυσικα στα 3-4 χρονια που θα την εχεις, με τα εξτρα φραγκα που θα εχεις δωσει θα ειχες βγαλει το παπι...
AristidisZ
30/06/2016, 12:11
Όπως είπα, ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά επειδή θέλω το μηχανάκι μου, όταν πηγαίνω σινεμά ή συναυλία ή κλάμπινγκ, βρίσκω άλλο τρόπο. Μην τα βάζεις μαζί μου, δυστυχώς έτσι είναι. ;)
Δε τα βάζω μαζί σου, αλίμονο
Απλά λέω ότι το μηχανάκι εκτός από γκόμενά μας, είναι και γαϊδουράκι για να μας πηγαίνει από δω κι από κει
Αν δεν υπάρχει η πολυτέλεια για 2ο, καλό θα είναι να ψωνίζουμε σκεπτόμενοι ότι μπορεί και να μην το βρούμε ποτέ από εκεί που το αφήσαμε
Αν δεν υπάρχει η πολυτέλεια για 2ο, καλό θα είναι να ψωνίζουμε σκεπτόμενοι ότι μπορεί και να μην το βρούμε ποτέ από εκεί που το αφήσαμε
και αυτό πάλι είναι σαν να παντρευτείς γκόμινα που δε γουστάρεις μόνο κ μόνο να μην στη :a021: (και πάλι χαμένος μπορεί να βγεις).
Δεν ησυχάζεις ποτέ, πρέπει να είσαι όλο στην τσίτα.