Σύνδεση

View Full Version : Αγορά Daytona Sprinter 125

psarakas
30/06/2016, 11:02
Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω το Daytona Sprinter 125 με injection, αλλά όπου ρώτησα εδώ στο νησί που είμαι μου είπαν ότι δεν βγαίνει με injection αλλά μόνο καρμπιρατέρ. Στο νετ όμως το βρίσκω με injection. Δεν έχω καταλάβει αν με το καρμπιρατέρ είναι το παλιό μοντέλο. Τι μου προτείνετε αξίζει να το πάρω με καρμπιρατέρ; Χρειάζεται κάτι να προσέξω πριν αγοράσω το μηχανάκι; Ευχαριστώ

omega
30/06/2016, 11:22
Ο Γκοργκολης είχε στην γκάμα του λίγο καιρό πριν και το Sprinter125 με ψεκασμό.Το θυμάμαι γιατί είχα μπει στη σελίδα του.
Παρουσίαζαν κατανάλωση κάτω απο 2lt/100

Ότι είχαν πουλήθηκε κι απο ενημέρωση προ ολίγου με την εταιρία δεν γνωρίζουν αν θα φέρουν πάλι και ποτέ..

psarakas
30/06/2016, 12:18
Ο Γκοργκολης είχε στην γκάμα του λίγο καιρό πριν και το Sprinter125 με ψεκασμό.Το θυμάμαι γιατί είχα μπει στη σελίδα του.
Παρουσίαζαν κατανάλωση κάτω απο 2lt/100

Ότι είχαν πουλήθηκε κι απο ενημέρωση προ ολίγου με την εταιρία δεν γνωρίζουν αν θα φέρουν πάλι και ποτέ..

Τον πήρα τηλέφωνο τον Γκοργκολη και μου είπε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Δεν ξέρω τι παίζει, κάποιες εταιρείες το έχουν ακόμα.

omega
30/06/2016, 13:52
Παρε και ρωτά τους αν θα το υποστηρίζουν χωρις πρόβλημα σε Ανταλακτικα εφόσον το διέθεσαν στην αγορά.
Αυτό σε ενδιαφέρει.Εγγυηση θα πάρεις κανονικά απο εκεί που θα το πάρεις.Εκεινος τους τα προμήθευσε.

Δεν ξέρω αν η μη εισαγωγή τώρα εχει να κάνει με την δυςκολια μεταφοράς μεγάλου κεφαλαίου στην Κίνα,με το ξεστοκαρισμα καρμπυρατέρ η με προβλημα(δύσκολο το κόβω) που μπορεί να παρουσίασε.

Sprinter 50
22/10/2016, 11:12
Το Sprinter EFI θα είναι στο μέλλον διαθέσιμο στην έκδοση προδιαγραφών Euro4.