View Full Version : Σοβαρός πάροχος τηλεφώνου ιντερνέτ ?
MG-KTiNoS
08/07/2016, 15:33
Είμαι στην κοΖμοΤε κι ένα βήμα πριν πάω εκεί και τους πλακώσω στις μπούφλες.
Υπάρχει κάποιος σοβαρός να κάνω τη δουλειά μου σαν άνθρωπος???
Δεν θέλω τρελές ταχύτητες, δεν με νοιάζει αν κάνει 5 ή 10 ευρώ πάνω
θέλω μόνο να μπορώ να δουλεύω χωρίς προβλήματα.
Ζητάω πολλά???
:a4:
Τι εννοείς "σοβαρός"; Αν έχεις προβλήματα με ΟΤΕ, δε σου έχω πολύ καλά νέα.
Είμαι στην κοΖμοΤε κι ένα βήμα πριν πάω εκεί και τους πλακώσω στις μπούφλες.
Δεν θέλω τρελές ταχύτητες, δεν με νοιάζει αν κάνει 5 ή 10 ευρώ πάνω
θέλω μόνο να μπορώ να δουλεύω χωρίς προβλήματα.
Ζητάω πολλά???
:a4:
Aν έχεις προβλήματα, και δεν σε νοιαζει η ταχύτητα, τότε έχεις διακοπές.....
Τον ήπιες.
lleonidas
08/07/2016, 15:55
Τα τελευταία 10-15 περίπου χρόνια που έχει μπει σε όλα σχεδόν τα σπίτια το γρήγορο internet,νομίζω πως δεν υπάρχει καμία εταιρεία για την οποία να μην έχουμε διαβάσει από τη μία "τέρατα" και από την άλλη ύμνους. Παίζει ρόλο ο χαλκός, η περιοχή, η απόσταση απο τον κοντινότερο κόμβο κ.ά.
Εκτός αυτών των τεχνικών θεμάτων,υπάρχουν κ τα θέματα επικοινωνίας-εξυπηρέτησης με τον πάροχο. Αν είσαι δυσαρεστημένος με κάποιο από τα δύο ή και με τα δύο, δοκίμασε κάποια άλλη...ρωτώντας όμως για απόψεις,μην περιμένεις απόλυτη ομοφωνία του τύπου "βάλε forthnet, είναι τέλεια" για τους λόγους που προανέφερα!
Εγώ πριν επιλέξω τη CYTA ξεκίνησα να ρωτάω κάποιους γείτονες που ήξερα ότι ασχολούνται με διαδίκτυο για να μάθω ποια εταιρεία έχουν κ αν είναι ευχαριστημένοι με την ταχύτητα στην περιοχή μας ή αν έχουν θέμα με διακοπές.
Manalishi
08/07/2016, 16:07
Όχι.
thunder ace
08/07/2016, 16:10
Τι εννοείς "σοβαρός"; Αν έχεις προβλήματα με ΟΤΕ, δε σου έχω πολύ καλά νέα.
το αυτο επι δυο.Κατσε στα cosmoαυγα σου και μη ρισκαρεις.
harris_x
08/07/2016, 16:14
εγώ πάντως στο σπίτι είχα φορθνετ και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
MG-KTiNoS
08/07/2016, 16:14
Μου είπαν θες να σε κάνουμε μια αναβάθμιση τΖάμπα να γ... το ιντερνετ???
(Και κάνω τη μλκια) Και λέω ΝΑΙΙΙΙ!!!!
Αλλά δεν θα έχω πρόβλημα????
-Όχι με λέει θα σε πάρουμε τηλέφωνο να σε πούμε πότε θα σου κόψουμε το τηλέφωνο για 2 ώρες... οκ???
-Οκ αφού δεν θα χω πρό βλήμα....
Έκοψαν το τηλέφωνο στις 8 το πρωί και στα @@ τους όλα.
Φυσικά χωρίς τηλέφωνο.
Δεν κατάφερα να πάρω φάρμακα καθόλου.
Έτρεχα όλη μέρα σαν τρελός
Ιντερνετ δεν έχω καθόλου και μου είπαν αρχικά στις 4 και μετά από Δευτέρα. (και βλέπουμε)
Το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα του φαρμακείου δεν δουλευει χωρίς σύνδεση
και δεν μπορώ να εκτελέσω συνταγές.
Τις πουτάνας μιλάμε.
:a018:
Ευκαιρία να αλλάξεις και το λογισμικό σου.
εχει να κανει καθαρα με την περιοχη με την αποσταση απο το καφαο με την κατασταση του δυκτιου και οχι με τον ιδιωτικο παροχο τον οποιο μπορουμε να κρινουμε για την εξυπηρετηση πελατων κτλ.απο την στιγμη που ολοι χρησιμοποιουν το δικτυο του οτε και δεν σου φερνουν δικια τους παροχη στο σπιτι..μεχρι τοτε και εχοντας δοκιμασει φορθνετ (12 μερες χωρις νετ και τηλεφωνο για δικο τους προβλημα με το ντισλαμ τις περιοχης ) και συτα...για μενα οτε και παλι οτε
MG-KTiNoS
08/07/2016, 16:18
Ευκαιρία να αλλάξεις και το λογισμικό σου.
Δεν αλλάζει...
Πρέπει να συνδεθείς με το ΙΚΑ (idika.gr)για να εκτελέσεις συνταγή πια.
-Όχι με λέει θα σε πάρουμε τηλέφωνο να σε πούμε πότε θα σου κόψουμε το τηλέφωνο για 2 ώρες... οκ???
Φυσικά χωρίς τηλέφωνο.
Ιντερνετ δεν έχω καθόλου και μου είπαν αρχικά στις 4 και μετά από Δευτέρα. (και βλέπουμε)
Τις πουτάνας μιλάμε.
Αλλά εδώ γράφεις.... ΘΑΥΜΑ!
thunder ace
08/07/2016, 16:20
Φυσικά χωρίς τηλέφωνο.
Τις πουτάνας μιλάμε.
συντροφε Νικο ,κανα δυο φορες στα 6 χρονια που εκανα αναβαθμηση (παντα για ΟΤΕ μιλαω) ουτε καν διακοπη εγινε.Τωρα τι εγινε στην περιπτωση σου.......δεν ξερω.
Φυσικά χωρίς τηλέφωνο.
Τις πουτάνας μιλάμε.
Ναι αλλά στο μότο.γρ, μιά χαρά χαζολογάς και γράφεις..........................
SHOOTER045
08/07/2016, 16:22
Το wi fi του γείτονά μαλλον,ανταλλαγή ο κωδικός με ενα φυτικό
MG-KTiNoS
08/07/2016, 16:23
Εσύ αγόρι μου έχεις πρόβλημα τελικά έτσι???
Γιατί σ όλη την ΑΘήνα μπορώ να γράφω από ένα πι σι μόνο και από μια σύνδεση...
ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ????
Το wi fi του γείτονά μαλλον,ανταλλαγή ο κωδικός με ενα φυτικό
όχι ρε... τι λες τώρα???
:mad:
Εσύ αγόρι μου έχεις πρόβλημα τελικά έτσι???
Γιατί σ όλη την ΑΘήνα μπορώ να γράφω από ένα πι σι μόνο και από μια σύνδεση...
ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ????
Ναι φυσικά, αλλά με τα ντεπον και τα φυτικά που πουλας δεν θα βγαίνεις.
Οι σοβαροί επιχειρηματίες βάζουν leased line.
MG-KTiNoS
08/07/2016, 16:27
Ναι φυσικά, αλλά με τα ντεπον και τα φυτικά που πουλας δεν θα βγαίνεις.
Οι σοβαροί επιχειρηματίες βάζουν leased line.
Πουλάω και παραδοσιακές βαφές όπλων....
Εκτώς από φυτικά !
:a014:
Θενξ για την πληροφορία
skylaros
08/07/2016, 16:28
Ρε σεις επίτηδες το κάνετε για να του σπάσετε τα νεύρα? Ξεκίνησε να γράφει από τις 4:30 που μπορεί να το έκλεισε το φαρμακείο, μπορεί πλέον να γράφει από το σπίτι του ή από το κινητό του. Ktine μη μασάς, να παίρνεις κάθε ώρα και να τους ζαλίζεις τα @@ιδια. Πες δεν υπάρχει Δευτέρα σήμερα θα το φτιάξετε δε μπορώ να εκτελέσω συνταγές. Να στείλουν άτομο πες τους, ο ΟΤΕ έχει συνεργεία 24/7.
anavatis19
08/07/2016, 16:39
εχω φορθνετ 10 χρονια σιγουρα. ποτε προβλημα με τη συνδεση. ισως μια φορα το πολυ..και παντα στο κατεβασμα 18Μβπς αντε 19..πιανω σχεδον ολο το 24αρι δλδ
η ταχυτητα ειναι θεμα θεσης
η εξυπηρετηση του οτε ομως δεν εχει αντιπαλο
thunder ace
08/07/2016, 16:48
εχω φορθνετ 10 χρονια σιγουρα. ποτε προβλημα με τη συνδεση. ισως μια φορα το πολυ..και παντα στο κατεβασμα 18Μβπς αντε 19..πιανω σχεδον ολο το 24αρι δλδ
μεσα σε καφαο μενεις;
MG-KTiNoS
08/07/2016, 16:50
ΡΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΜΕ......
:lol:
ρε μπας και
να μπω στο καφάο??
thunder ace
08/07/2016, 16:54
Νικο γραψε τους ολους στα π@π@ρι@ σου.Περνα σε ανωτερο επιπεδο παγκοσμιας συνδεσης
362218
ρε μπας και
να μπω στο καφάο??
αδερφε και μεσα στο ντισλαμ του οτε να μπεις τετοια ταχυτητα στο ελλαντα δεν μπαιζει.καποιο λαθος κανει το παλικαρι :)
skylaros
08/07/2016, 16:57
Μπορείς να βάλεις φώκο στο ΚΑΦΑΟ και τότε θα έρθουν σίγουρα :p Αν σε πιάσουν έχουν ρίξει μέχρι 6 χρόνια σε άνθρωπο για 2-3 ΚΑΦΑΟ που χωρίς να το θέλει έβαλε φώκο. :p
Εγώ πάλι ούτε από ΟΤΕ ήμουν ευχαριστημένος παλαιόθεν ούτε από forthnet είμαι... η καλύτερη εταιρεία από άποψη εξυπηρέτησης ήταν η on μακράν!
SHOOTER045
08/07/2016, 16:57
ρε μπας και
να μπω στο καφάο??
Στο σαλόνι της γειτονισας θα έχεις και γαμω τις ταχύτητες
anavatis19
08/07/2016, 16:58
Θες να βάλω ταινιούλα και να κάνω screenshot ; δεν κάμω λάθος απλά έχω καλή σύνδεση
skylaros
08/07/2016, 16:58
Νικο γραψε τους ολους στα π@π@ρι@ σου.Περνα σε ανωτερο επιπεδο παγκοσμιας συνδεσης
Αυτό που κάνει αυτός στη φώτο το έκανα και εγώ
Μέχρι τριών μηνών ... :p
αναβατης19 τι να πω ρε φιλε εισαι απο τους τυχερους τοτε :)
anavatis19
08/07/2016, 17:01
αναβατης19 τι να πω ρε φιλε εισαι απο τους τυχερους τοτε :)
Υπερτυχερος θα έλεγα. Αυτό βέβαια έγινε τα τελευταία 3 χρονια από τα 10 ετσι;; η ατυχία μου είναι ότι δεν έχω ακόμα vdsl και ούτε το βλέπω για πολύ καιρό ακομα
basilis_k6
08/07/2016, 17:03
Και εγω 19-20 πιάνω. Η βάση ειναι το 19 αλλα πολλές φορες έχω κλειδωσει 20. Φορθνετ και εγω κανενα πρόβλημα μη τη ματιασω.
εγω παντως με φαστπαθ που ζητησα για ονλαιν παιχνιδια επεσα απο τα 15 στα 12 αλλα ειναι πολυ σταθερη η γραμμη.για vdsl εδω επαρχια δεν το βλεπω για τα επομενα 5-6 χρονια
κοσμοτε εδω και πολλα χρονια. φτου να μην την ματιαξω την γραμμη μου.
Η πιο αθλια εξυπηρετηση εβερ! Την εχω σπιτι και μου χει βγαλει τη μπιστη αναποδα.
Η βονταφον ειναι λιγο καλυτερη. Την εχω στο γραφειο και ενδιαφερεται τουλαχιστον αν εχω θεμα, ασχετα αν υπαρξει περιπτωση να αργησει να το λυσει.
Ε
όταν είναι να σου πουλήσουν και αν (κατά τύχη) δεν έχεις προβλήματα, όλοι είναι "σοβαροί"...Αν τυχόν σου κάτσει πρόβλημα και χρειαστείς εδώ και τώρα λύση, όλοι είναι ΓΤΠΚ...
theofilos888
08/07/2016, 18:56
Το ειχε κανει ο οτε στον πεθερο μου. Να σας κανουμε αναβαθμιση κλπ. Απλα δεν ξανακλειδωσε το μοντεμ ποτε. Εφυγε πηγε κ εκανε παλι υποβαθμιση γραμμης σε καταστημα. Ολα επανηλθαν στο φυσιολογικο. Μετα απο 1 χρονο πηγε στη φορθνετ. Τα 2 mbps εγιναν 11 κ ολα μια χαρα. Ουτε τηλεφωνο δεν τους ξαναπηρε απο τοτε.
Η γραμμή σου γύρισε σε Vobb από ότι το κόβω. Καλή τύχη.
Μείνε στον ΟΤΕ κτine.
http://www.speedtest.net/result/5462162166.png
MG-KTiNoS
08/07/2016, 19:52
Συμπέρασμα...
Όσο και να τους βρίζεις ή τους απειλείς απ το τηλέφωνο στα @@ τους....
Για κάνε όμως πως τους βρίζεις στο φβ!!!!
Το πρόβλημα το λύνουν επί τόπου.
Μιλάμε οι άνθρωποι είναι μεγάααλα.... νούμερα.
:a31:
πες μου τωρα οτι λυθηκε το θεμα με ενα φατσοβοβλιο :eek:
RaGe_Raptor
08/07/2016, 21:06
Συμπέρασμα...
Όσο και να τους βρίζεις ή τους απειλείς απ το τηλέφωνο στα @@ τους....
Για κάνε όμως πως τους βρίζεις στο φβ!!!!
Το πρόβλημα το λύνουν επί τόπου.
Μιλάμε οι άνθρωποι είναι μεγάααλα.... νούμερα.
:a31:
τελικά το fb όντως λύνει προβλήματα... :bawl:
MG-KTiNoS
08/07/2016, 21:08
πες μου τωρα οτι λυθηκε το θεμα με ενα φατσοβοβλιο :eek:
τους άρχισα στα μπινελίκια στη σελίδα τους...
σε 10 λεπτά είχα πι εμ
και σε μια ώρα το φτιάξανε.
Μιλάμε να ξερνάς
:a04:
dimitrisinside
08/07/2016, 21:34
http://www.speedtest.net/my-result/5462465002
skylaros
08/07/2016, 22:44
http://www.speedtest.net/my-result/5462465002
7,58 mbps και είναι και στις πολύ καλές του μέρες!
SHOOTER045
08/07/2016, 23:17
τελικά το fb όντως λύνει προβλήματα... :bawl:
Άλλοι γίνανε υπουργοί και σύμβουλοι με δαυτο
AUFGEBRACHT
27/07/2016, 18:41
εγώ πάντως στο σπίτι είχα φορθνετ και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Περίεργο, το ότι μιλάμε για Forthnet είναι πρόβλημα από μόνο του...
Όλοι το ίδιο είναι.
Είναι τι ζευγάρι χαλκού θα σου δώσουν (και το δινει ο οτε).
ααα και δουλεύω για παροχο.
Αυτά.
Απλά γνώμη μου είναι να επιλέξεις κάποιον με καλή εξυπηρέτηση.
tzimidis
29/07/2016, 15:54
Απλά γνώμη μου είναι να επιλέξεις κάποιον με καλή εξυπηρέτηση.
ennoeis safos me ti ligotero xeiroteri eksypiretisi.........
Χτυπάει σήμερα το τηλ από vodafone εντελώς τυχαία τελείωσε το συμβόλαιο σε σταθερό και 2 κινητά στην wind και μου λέει σταθερό με απεριόριστο ίντερνετ και σταθερά + 300 λεπτά σε κινητά 18.70 και για τα 2 κινητά 1500 λεπτά προς όλους κ 1500 μηνύματα και 2 g Internet 28 ευρώ το Καθένα για πείτε γνώμες της είπα παρεμε από βδομάδα ν το σκεφτώ και να απολαύσω την ελευθερία μου για λίγοχαχαχαχα..
Υ.γ.24μηνο συμβόλαιο σε ολα..
lleonidas
29/07/2016, 16:26
Το σταθερό και το inernet ακούγονται οκ.Ζήτα καλύτερο πάγιο στα 2 κινητά ή κάποια καλή επιδότηση,αν σ'ενδιαφέρουν οι συσκευές.
Θα το προσπαθήσω αυτό που φοβάμαι είναι ότι στην 2ετια θα γίνονται πάλι αυξήσεις κατά διαστήματα και χωρίς να μπορεί να σου δώσει κανένας απάντηση και προφανώς λύση και θα αναγκάζομαι να τα πληρωνω..θα μου πεις και τι να κάνεις να μείνεις χωρίς έλα μου ντε..
Υ.γ.καπου πήρε το μάτι μου ότι wind + vodafone θα ναι μαζί?
Όλοι το ίδιο είναι.
Είναι τι ζευγάρι χαλκού θα σου δώσουν (και το δινει ο οτε).
έτσι είναι... Και όλοι κρατάνε "επαρκώς δυσαρεστημένους" (βλέπε "πιάνουν ελαφρώς τον κώλο") στους παλιούς πελάτες ώστε να έχουν την δυνατότητα να κάνουν ελκυστικές προσφορές για προσέλκυση καινούργιων....
Πρωταθλήτρια σε αυτό το ελεεινό παιχνίδι η Wind η οποία θεωρεί εντελώς κορόιδα τους παλιούς πελάτες της (όσο πιο παλιός τόσο μεγαλύτερο κορόιδο μάλιστα...), ποντάροντας ότι δεν θα σπάσουν το συμβόλαιο για να πάνε αλλού...
Έτσι την πατήσανε και με μένα (8 συνεχή χρόνια πελάτης και στα σταθερά και στα κινητά) που συνέχιζαν να θέλουν να με κλέβουν ακόμα και όταν τους είχα προειδοποιήσει ότι τους έχω πάρει χαμπάρι και ήμουν αποφασισμένος να αλλάξω πάροχο...Είναι τόσο γελοίοι μάλιστα που μόλις έφυγα με παρακαλάγανε να γυρίσω προσφέροντάς μου εκ των υστέρων πολύ φθηνότερα από ότι εγώ τους ζήταγα να μου δώσουν μόλις 10 ημέρες πριν ώστε να μην φύγω... Τους ξέχεσα και έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου...
Χτυπάει σήμερα το τηλ από vodafone εντελώς τυχαία τελείωσε το συμβόλαιο σε σταθερό και 2 κινητά στην wind και μου λέει σταθερό με απεριόριστο ίντερνετ και σταθερά + 300 λεπτά σε κινητά 18.70 και για τα 2 κινητά 1500 λεπτά προς όλους κ 1500 μηνύματα και 2 g Internet 28 ευρώ το Καθένα για πείτε γνώμες της είπα παρεμε από βδομάδα ν το σκεφτώ και να απολαύσω την ελευθερία μου για λίγοχαχαχαχα..
Υ.γ.24μηνο συμβόλαιο σε ολα..
εγω εδώ και 2μισυ μηνες περιπου εφυγα από wind και πηγα vodafone (κινητο και σταθερο)...
εχουμε και λεμε:
wind ειχα αδυναμο σημα στο σπιτι, με vodafone εχω καλυτερο αλλα όχι καμπανα.. βεβαια σε αυτό φταινε και οι γειτονοι που πριν καμια 5ετια ξεσηκωθηκαν να φυγουν οι κεραιες από τη γειτονια.. (ηθελα να τους εβλεπα από μια μερια, τα πουστουρλικια που ριχνουν όταν προσπαθουν να μιλησουν στο κινητο και δεν εχει σημα)
οπουδήποτε αλλου είμαι μια γραμμη πανω σε σχεση με wind
εχω σχεδόν τη τριπλασια ταχυτητα ιντερνετ από τη wind και μαλιστα με το ιδιο ρουτερ.. (από 2-3,5 τωρα εχω 7-8,2)
οσες φορες θελησα να καλεσω το τμημα εξυπηρετησης, στη wind με το που τελειωναν τα ηχογραφημένα επρεπε να περιμενω κατά μεσο ορο 7-8 λεπτα για να μιλησω με εκπροσωπο.. στη vodafone ΟΛΕΣ τις φορες λιγοτερο από 15 δευτερόλεπτα, και το προσωπικο εξυπηρετικοτατο.. μεχρι στιγμης όλα βαινουν καλως..
οσον αφορα αυτό που λες για τις αυξησεις στις χρεωσεις, από τη στιγμη που υπογραφεις αρα συμφωνείτε και οι δυο στις συγκεκριμένες χρεωσεις, σε οποιαδήποτε μονομερη εκ του παροχου αλλαγη χρεωσεων που δε συμφωνεις πλην αυξησης φορων (οπου εκει δε φταιει ο παροχος) μπορεις να σπασεις το συμβολαιο και να φυγεις χωρις επιβαρυνση..
Ευχαριστώ μικε για της πληροφορίες για τα ποσά τι λες?ποσα δίνεις εσύ και και προγραμμα?
εγω εδώ και 2μισυ μηνες περιπου εφυγα από wind και πηγα vodafone (κινητο και σταθερο)...
εχουμε και λεμε:
wind ειχα αδυναμο σημα στο σπιτι, με vodafone εχω καλυτερο αλλα όχι καμπανα.. βεβαια σε αυτό φταινε και οι γειτονοι που πριν καμια 5ετια ξεσηκωθηκαν να φυγουν οι κεραιες από τη γειτονια.. (ηθελα να τους εβλεπα από μια μερια, τα πουστουρλικια που ριχνουν όταν προσπαθουν να μιλησουν στο κινητο και δεν εχει σημα)
οπουδήποτε αλλου είμαι μια γραμμη πανω σε σχεση με wind
Ας του πει επιτελους καποιος οτι ειναι καλυτερο πολλες μικρες παρα 1-2 τουμπανα. Δεν το καταλαβαινουν?
τζισους....
Ας του πει επιτελους καποιος οτι ειναι καλυτερο πολλες μικρες παρα 1-2 τουμπανα. Δεν το καταλαβαινουν?
τζισους.... ρε φιλε, αν ο ελληναρας εβαζε το μυαλο του λιγο να σκεφτει λογικα, δε θα ημασταν εδώ που ειμαστε...
ειναι λογικο να φοβαται κανεις κατι που εφαρμοζεται πρωτη φορα
την επιδραση της ακτινοβολιας της κινητης τηλεφωνιας θα την ξερουμε σε καμμια 20ετια
πριν 100 χρονια το τσιγαρο το προτειναν για φαρμακο και πριν 60 χρονια οι φανταροι παρακολουθουσαν πυρηνικες δοκιμες με γυαλια ηλιου
ειναι λογικο να φοβαται κανεις κατι που εφαρμοζεται πρωτη φορα
την επιδραση της ακτινοβολιας της κινητης τηλεφωνιας θα την ξερουμε σε καμμια 20ετια
πριν 100 χρονια το τσιγαρο το προτειναν για φαρμακο και πριν 60 χρονια οι φανταροι παρακολουθουσαν πυρηνικες δοκιμες με γυαλια ηλιου
εμ, αυτό το πρώτη φορά το εξηγείς; γτ η κινητή τηλεφωνία κεραίες ακτινοβολία κτλ υπάρχουν 30 χρόνια τώρα και γίνονται έρευνες από την αρχή
δεν θυμαμαι να υπηρχε κινητη τηλεφωνια το 1986
10 χρονια αργοτερα ναι και με ισχυ σηματος και ακτινοβολια αστεια σε σχεση με σημερα
πιστευω πως χρειαζονται δυο γενιες ανθρωπων σε πραγματικες συνθηκες για να βεβαιωθουν οτι δεν υπαρχει κινδυνος περα απο τις εργαστηριακες ερευνες
Έκανα λάθος.
Η πρώτη γενιά κινητής τηλεφωνίας, το 1G, βγήκε πρίν 35 χρόνια, όχι 30.
Στον τεχνολογικά ανεπτυγμένο κόσμο, όχι στην Ελλάδα.
πιστευω οτι δεν μας ενδιαφερει η πρωτη εμφανιση αλλα η μαζικη εμπορικη αναπτυξη και χρηση
και δεν νομιζω οτι η ελλαδα χρονικα αργησε σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη
οποτε δεν μπορεις να συγκρινεις τις επιπτωσεις του 1G με τοπικη καλυψη και ελαχιστες συσκευες με το σημερινο 4G με καλυψη internet σε υπογεια και περισσοτερες συσκευες απο ανθρωπους