View Full Version : MotoGP 2016 Round#9 GoPro Motorrad Grand Prix Deutschland
devil's animal
18/07/2016, 12:12
ηταν αρκετα ενδιαφερον αγωνας...
ειχε πολλα ευτραπελα με αποκορυφωμα τον καιρο και φυσικα για ακομη μια φορα πρωταγωνιστης ηταν η Μισελεν...
το σημαντικοτερο ειναι αυτο που ειπε ο Αρης (sapila)..τα λαστιχα δεν συμπεριφερονται το ιδιο σε ολες τις μοτοσυκλετες και φυσικα δεν συμπεριφερονται το ιδιο σε ολα τα οδηγικα στυλ..
αποτελεσμα αυτου ειναι να βλεπουμε αναβατες γρηγορους με εργοστασιακα να μενουν στις πισω θεσεις, και δευτεροτριτα ονοματα με δορυφορικα να πρωταγωνιστουν..
δεν φταιει μονο ο καιρος...ενταξει σε τετοιες συνθηκες πολλα μπορουν να συμβουν αλλα τοσο μεγαλες ανατροπες στο βαθρο και στην καταταξη, σπανια βλεπαμε σε παλιοτερα χρονια...
ο marquez ειναι κανονικο allien...ο τροπος που μπηκε μεσα και οδηγουσε με τα slick δειχνει παρανοια...ζεστανε λαστιχα απο το πουθενα, και πατουσε συχνα πυκνα μπαλωματα με υγρασια που δεν ειχαν στεγνωσει...
καλα οσον αφορα τις κλισεις της μηχανης στην αγωνιστικη γραμμη και τα πλασαρισματα του ηταν-->locooo..:a21:
του εκατσε φυσικα και η αλλαγη στον καταλληλο γυρο και το γεγονος οτι η πιστα ειχε στεγνωσει στο μεγαλυτερο μερος της...
παραμενει φυσικα ομως ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΔΗΓΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ...
βγηκε εκτος και καταφερε στο τελος και εριξε 10'' στον δευτερο...
τωρα για να ξεκινησω απο το τελος προς τους πρωτους...
ο lorenzo μια απο τα ιδια του προηγουμενου αγωνα...δεν πιεζει, δεν βολευεται με βροχη, ολα του φταινε και φυσικα δεν ρισκαρει...παιρνει αυτο που μπορει και ελπιζει σε στεγνους αγωνες με καταλληλες θερμοκρασιες..φεξε μου και γλιστρισε δλδ...
ο rossi πιεζει οσο μπορει και δειχνει οτι το θελει αλλα δεν τον βοηθανε και αυτον τα λαστιχα σε συνδυασμο με το στησιμο της μηχανης...εκανε αυτο που μπορουσε...
ισως αν εβαζε slick να ειχε καπως καλυτερη θεση ή αν εμπαινε νωριτερα στo box, αλλα αυτα ειναι επιλογες πρωτιστως δικες του...ΝΑΙ ακομα και για τα λαστιχα...
δεν βαζει η ομαδα οτι θελει...παιρνει τα δεδομενα απο τον αναβατη και αποφασιζουν απο πριν τι θα βαλουν...αν με slick δεν μπορουσε να ζεστανει, δεν ειχε νοημα να μπουν...
o pedrosa προσπαθει αλλα marquez δεν θα γινει ποτε γιατι φυσικα δεν παιζει να ρισκαρει τοσο και το ταλεντο του καπου στερευει...για τα δεδομενα, μια χαρα θεση πηρε..
τα ducati ειναι σε καλα επιπεδα με αυτες τις συνθηκες και πανω κατω κινηθηκαν σε ιδια επιπεδα...
μπραβο σε crutchlow και dovi...
:beer::beer:
Για τον αγώνα τα είπατε σχεδόν όλα...
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ο ΔΔ μόνος του ή με τον ΓΔ μαζί....
Χθεσινό αποκορύφωμα ο Alex Marquez είναι αδερφός του Ροσσι... Και σε πληρώνω ΟΤΕ TV;
spyrakos35
18/07/2016, 12:15
Τι, δεν ηταν στρατηγικη του Χορχε αυτη τη φορα;
:smokin:
Φυσικά και είναι. Απλά περιμένει εναγωνίως να τελειώσει το πρωτάθλημα να αλλάξει εταιρεία. Δεν κυνηγάει τίποτα φέτος, οπότε γιατί να ρισκάρει; Μια χαρά το πάει.
Περιμένουμε τη τοποθέτηση του simoril
RaGe_Raptor
18/07/2016, 12:19
Ήταν. Ο αντίστοιχος Καρανίκας είναι επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού και τα αποτελέσματα το φωνάζουν Λολ
Κάνει εξάσκηση στις τελευταίες θέσεις για του χρόνου.
DoctoR_k6
18/07/2016, 12:35
Χθεσινό αποκορύφωμα ο Alex Marquez είναι αδερφός του Ροσσι... Και σε πληρώνω ΟΤΕ TV;
Κιτρινο κουμπακι κ αλλαγη γλωσσας...κ ασε να λεει ο,τι θελει!!
Μονο στα μαγνητοσκοπημενα θα τον βλεπεις...για λιγο!
7gibernau
18/07/2016, 12:42
Χθες όμως ο μικρός (τον Mark εννοώ BLiTzER) απέδειξε ότι και το μυαλό έχει για να σχεδιάσει μια στρατηγική αλλά και τα αντανακλαστικά έχει για την υποστηρίξει τακτικά. Γι αυτό και τον χαρακτήρισα ως τον πιο ολοκληρωμένο (και όχι τον καλύτερο) οδηγό.
sorry αλλα Απ αύτα εδω,αυτο το συμπέρασμα έβγαλα.
giannis21
18/07/2016, 12:43
για το πουκάμισο του ΔΔ κουβέντα...;που πα ρε..
7gibernau
18/07/2016, 12:44
Συνδρομή στο motogp.com και ξενιαζεις.
Φέτος όλους τους αγώνες έτσι τους έχω δει και το βασικό είναι ότι έχει τρομερή ενημέρωση και πριν και στον Αγωνα και μετα τον Αγωνα
Συνδρομή στο motogp.com και ξενιαζεις.
Βλέπουμε και ντοκυμαντέρ για τον κόκκινο φρύνο του Αμαζονίου κύριος.
7gibernau
18/07/2016, 12:50
Βλέπουμε και ντοκυμαντέρ για τον κόκκινο φρύνο του Αμαζονίου κύριος.
Για το Απο που κλανει το μπαρμπουνι το έχουν παίξει,ξέρεις;;
Για το Απο που κλανει το μπαρμπουνι το έχουν παίξει,ξέρεις;;
Προσεχώς λέει.
GIOTIS750
18/07/2016, 13:04
Tωρα σεις ειρωνευεσται καποιον ?
Tωρα σεις ειρωνευεσται καποιον ?
Δεν ειρωνεύτηκα ποτέ, σ' αυτό το θρεντ.
GIOTIS750
18/07/2016, 13:08
Δεν ειρωνεύτηκα ποτέ, σ' αυτό το θρεντ.
και τι λες για ντοκυμαντερ για ψαρια μολις εβαλα το οσεαν στην υπογραφη
devil's animal
18/07/2016, 13:10
η στρατηγικη του ειναι μαλλον να μην τραυματιστει με τις σαμπρελες που του βαζουν...
αλλα ενα προηγουμενο ποστ οσον αφορα τις πτωσεις του σε ολα τα χρονια που καβαλαει και στο συγκεκριμενο τριημερο τα λεει ολα...
:wave2:
edit: του mat oxley το tweet ηταν...
Εγω δεν μίλησα για ψάρια, για φρύνο είπα στον ΟΤΕ TV. Αλλος είπε για μπαρμπούνια, γιατί δεν ρωτάς εκείνον;
Συνήθως τα ντοκυμοντερ με τα μπαρμπούνια τα σπικάρει μια ξανθιά που έχουν.
Έχουν και κάτι σειρές , after the flag τις λένε. Δεν έχω καταφέρει να δω πάνω από 3 λεπτά.
Στον αγώνα επάνω ο Nick Harris (ο παππούς από τους 2 σχολιαστές) είναι απίστευτα βαρετός όταν τον ακούς. Ψάχνει συνεχόμενα νέα κοσμητικά για τους υπερήρωες του motogp.
Πολύ ποιό ουσιαστικός ο 2ος σχολιαστής πάντα ακριβής και πολύ παρατηριτικός (πάντα τα σχόλια του μετά από πτώσεις ή διάφορα άλλα περίεργα είναι εύστοχες).Πιθανόν να είναι πρώην αγωνιζόμενος. Στον 1ο γύρω όταν βγήκε η 1η ταμπέλα για τον roosi παρατηρεί ότι γυρνάει το κεφάλι του στα πιτς και την βλέπει.
Στον αμέσως επόμενο γύρο βλέπει τον roosi να μην μπαίνει μέσα και γίνεται και λίγο καυστικός.
Κορυφή πάντα και ο Michael Scott. 5 κουβέντες στον αγώνα από μέσα από τις ομάδες από τους μηχανικούς τους με ουσία.
Στα του αγώνα τώρα, οι επιλογές των ελαστικών ήταν προαποφασισμένες από τις ομάδες προφανώς από τις αδυναμίες που έχει κάθε μοτοσυκλέτα . Δεν είπε ο marquez
βάλτε μου τα σλικ να τους σκίσω κατά την δειάρκεια του αγώνα. Μπήκε όμως νωρίς όταν για τους άλλους ήταν ακόμα βρεγμένα έμεινε όρθιος και κέρδισε. Η τύχη είναι πάντα με τους ικανούς.
Σε τέτοιες συνθήκες πάντα τζόγος θα είναι. Στο aragon πριν (πριν 2 χρόνια περίπου?) είχαν γίνει τα αντίθετα με άλλους κερδισμένους. Η βροχή γινόταν εντονότερη
τα 2 Honda συνέχισαν ενώ ήταν λεπτά μπροστά και σαβουρδιάστηκαν και τα 2 ( παρεπιμπτώντως ο lorenzo ήταν 1ος και όχι τελευταίος).
Kostass1975
18/07/2016, 13:32
Εχω την εντύπωση Οτι απο τοτε που ανακοινώθηκε οτι ο λορενθο στη Ducati ,η Yamaha δεν τον στηρίζει οπως πριν..
7gibernau
18/07/2016, 13:35
Τη δικιά μου υπογραφή την έχεις δει;;;
Κανόνισε την πορεία σου....
Φυσικά το γράφω με πολλά κιλά χιούμορ Φιλος μην το πάρεις στραβά,βασικά κλαίω Απο τα γελια αυτή τη στθγμη
η Yamaha δεν τον στηρίζει οπως πριν..
Eννοείς με ένα ζευγάρι βοηθητικές;
Εχω πει χιλιαδες φορες οτι παιζει και το Official της Dorna καναλι ηχου...1 κουμπάκι πατάς και αλλάζει αλλα επιμενετε να βαζετε να ακουτε περιγραφη απο το ελληνικο καναλι...προβλημα σας δε σας λυπαμαι....
GIOTIS750
18/07/2016, 13:46
Τη δικιά μου υπογραφή την έχεις δει;;;
Κανόνισε την πορεία σου....
Φυσικά το γράφω με πολλά κιλά χιούμορ Φιλος μην το πάρεις στραβά,βασικά κλαίω Απο τα γελια αυτή τη στθγμη
οχι αμα θες να της συγκρινουμε να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη την υπογραφη ....
κανονισε εσυ την πορεια σου ...
Και γω βρε με χιουμορ το γραφω:D
SHOOTER045:beer:
7gibernau:beer:
thunder ace
18/07/2016, 14:25
Eννοείς με ένα ζευγάρι βοηθητικές;
Ναι....καλα..........πειτε μας τωρα οτι ειναι και κουλομαριας.Γελια που θα πεσουν και στοματα που θα κλεισουν, αμα(λεμε τωρα)κανει τιποτα φοβερους αγωνες.
Στα υπ οψην, ΔΕΝ ειμαι φαν του.Κανενος (φανατικα)δεν ειμαι .Τους αγωνες γουσταρω....οπως και ολοι σας φυσικα.
spyrakos35
18/07/2016, 14:25
η στρατηγικη του ειναι μαλλον να μην τραυματιστει με τις σαμπρελες που του βαζουν...
αλλα ενα προηγουμενο ποστ οσον αφορα τις πτωσεις του σε ολα τα χρονια που καβαλαει και στο συγκεκριμενο τριημερο τα λεει ολα...
edit: του mat oxley το tweet ηταν...
Επομενως καλα λεει ο σναιπερ, τα χει παρατησει....
Επομενως και στον προηγουμενο αγωνα η στρατηγικη ηταν “αργα βαδιζω ζωη κερδιζω" και απλα του κατσαν και βαθμουλακια...
Εγω παλι, επειδη ειμαι κακος, λεω οτι η στρατηγικη του ειναι “να συνηθισω σ αυτες τις θεσεις για του χρονου"....
Επομενως και στον προηγουμενο αγωνα η στρατηγικη ηταν “αργα βαδιζω ζωη κερδιζω" και απλα του κατσαν και βαθμουλακια...
Εγω παλι, επειδη ειμαι κακος, λεω οτι η στρατηγικη του ειναι “να συνηθισω σ αυτες τις θεσεις για του χρονου"....
:confused:
Δηλαδη dovi , iannone παιζουν μπαλα εκτος 15αδας και πισω?Ουτε τα πραμακοντουκατια δεν παιζουν εκει.
Το ντουκατι , εχει βελτιωθει , ο ιαννονε ηταν ανταγωνιστικος ολο το τριημερο και ο ντοβιτσιοζο πηγαινε για νικη, αν δεν στεγνωνε η πιστα τοσο γρηγορα σε μια πιστα που ποτε δεν ειχαν αποτελεσματα τα ντουκατι. Πλεον , στριβει σε πιστες που δεν πιστευε κανενας οτι θα εστριβε.
Μπορεις να μας πεις γιατι θα τερματιζει 15ος και πισω του χρονου ? Με αποδειξεις και εμπεριστατωμενες απαντησεις. Ετσι και αλλιως ο κοσμος εδω μεσα εχει ματακια να κρινει τι λεει ο καθενας.
Δηλαδη dovi , iannone παιζουν μπαλα εκτος 15αδας και πισω?Ουτε τα πραμακοντουκατια δεν παιζουν εκει.
Το ντουκατι , εχει βελτιωθει , ο ιαννονε ηταν ανταγωνιστικος ολο το τριημερο και ο ντοβιτσιοζο πηγαινε για νικη, αν δεν στεγνωνε η πιστα τοσο γρηγορα σε μια πιστα που ποτε δεν ειχαν αποτελεσματα τα ντουκατι. Πλεον , στριβει σε πιστες που δεν πιστευε κανενας οτι θα εστριβε.
Μπορεις να μας πεις γιατι θα τερματιζει 15ος και πισω του χρονου ? Με αποδειξεις και εμπεριστατωμενες απαντησεις. Ετσι και αλλιως ο κοσμος εδω μεσα εχει ματακια να κρινει τι λεει ο καθενας.
Γιατί έχει μάθει να οδηγάει με τη Μ1. Μόλις καβαλήσει τον καρνάβαλο και δει ότι δεν είναι όπως πριν, τουλάχιστον το πρωτο μισο του επόμενου πρωταθλήματος θα είναι πίσω ή στα ντουβάρια.
spyrakos35
18/07/2016, 14:47
Γιατι μιλαμε για τον Γιωργο....
Αν δεν ειναι ολα τελεια δεν παει το μαγαζι....
Ναι, το ντουκατι εχει βελτιωθει αλλα δικη μου ΕΚΤΙΜΗΣΗ (οποτε μην περιμενεις αποδειξεις που θα τυχουν της αποδοχης σου) ειναι οτι δε θα τραβηξει του χρονου....
Μπορει να κανω και λαθος. Θα δειξει....
Υγ.... ειτε 15ος ειτε 7-8ος σε αυτο το επιπεδο, για ολους τους εργοστασιακους, για μενα ειναι το ιδιο. Δικη μου αποψη παλι.
Ο λορενθο εχει οδηγησει ενα σωρο μηχανακια και οδηγαει ενα σωρο μηχανακια. Δεν παιρνει το μ1 του και πηδαει λοφους για μοτοκρος λολ
Και ηταν σε ολα ανταγωνιστικος , τοσο ανταγωνιστικος οσο πηγαινε το μηχανακι. Οπως εχω ξαναπει, το θεμα ειναι να μην εχουμε απαιτησεις πανω απο αυτο που μπορει το μηχανακι , οπως νικες καθε Κυριακη.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148927&page=3&p=2738296&viewfull=1#post2738296
Οτι μπορει θα το παρει απο το μηχανακι, και το μηχανακι δεν μπορει μονο ουτε 15η θεση αλλα ουτε και 7η θεση.
Αλλα τωρα τι ξερει ο στονερ
“But it won’t take him too much time, he’s already ridden for Derbi [in 125cc], Aprilia [250cc] and Yamaha, and he was strong everywhere.”
http://www.motorsport.com/motogp/news/stoner-will-help-lorenzo-find-his-feet-at-ducati-796642/
Δηλαδή όποιος αγοράζει τρία οικόπεδα στα δοκιμαστικά το έχει παρατήσει?
Λέει από μέσα του κάτσε να πάρω και ένα των 200Km/h να δω πως είναι?
Κάτι δεν ταιριάζει σε αυτόν τον συλλογισμό.
“But it won’t take him too much time, he’s already ridden for Derbi [in 125cc], Aprilia [250cc] and Yamaha, and he was strong everywhere.”
http://www.motorsport.com/motogp/news/stoner-will-help-lorenzo-find-his-feet-at-ducati-796642/
Σοβαρά τώρα?
Θα βάλει ένα πρωταθλητή να δείξει έναν άλλο πρωταθλητή πως να το καταλάβει?Να πάρει τα μέγιστα απο το μηχάνημα?
KostasV2
18/07/2016, 15:05
Λέτε, λέτε, για την αυτοκτονία της Ducati δε θα πείτε τίποτα; Ο Ντόβι θα είχε τον αγώνα στο τσεπάκι αν έμπαινε 3-4 γύρους νωρίτερα. Μεγάλο φάουλ της ομάδας και δικό του...
Σοβαρά τώρα?
Θα βάλει ένα πρωταθλητή να δείξει έναν άλλο πρωταθλητή πως να το καταλάβει?Να πάρει τα μέγιστα απο το μηχάνημα?
Δεν σε καταλαβα, πραγματικα δεν σε καταλαβα.
Ο λορενθο του προσφερε δουλεια για coaching ,κατι σαν του cadalora στο ροσσι, και ειπε οχι.
Δεν αναιρει κανεις οτι ειναι δοκιμαστης για την ντουκατι , οπως δεν αναιρει κανεις οτι εχουν και τρομερα καλες σχεσεις μεταξυ τους (οπως οι οδηγοι του hrc εχουν καλες σχεσεις με τον στονερ και τον λορενθο , μονο ενας λειπει :p) και μπορει να το κανει απο σεβασμο ή λογω της φιλιας μεταξυ τους.
Αλλα και παλι , αν δεν ισχυουν τα υποθετικα και λογικα απο πανω , που ξερεις τι εχουν υπογραψει οι δοκιμαστες του μποργκο στο συμβολαιο τους και αναρωτιεσαι ?:confused:
Δεν σε καταλαβα, πραγματικα δεν σε καταλαβα.
Ο λορενθο του προσφερε δουλεια για coaching ,κατι σαν του cadalora στο ροσσι, και ειπε οχι.
Δεν αναιρει κανεις οτι ειναι δοκιμαστης για την ντουκατι , οπως δεν αναιρει κανεις οτι εχουν και τρομερα καλες σχεσεις μεταξυ τους (οπως οι οδηγοι του hrc εχουν καλες σχεσεις με τον στονερ και τον λορενθο , μονο ενας λειπει :p) και μπορει να το κανει απο σεβασμο ή λογω της φιλιας μεταξυ τους.
Αλλα και παλι , αν δεν ισχυουν τα υποθετικα και λογικα απο πανω , που ξερεις τι εχουν υπογραψει οι δοκιμαστες του μποργκο στο συμβολαιο τους και αναρωτιεσαι ?:confused:
Οπως το φαντάζομαι, οι πρωταθλητές είναι πλασματα εγωιστικά, και θεωρώ δύσκολο να δεχτεί τη γνώμη άλλου πρωταθλητή κάποιος πρωταθλητής, ειδικά του πως να το οδηγήσει
Δηλαδή όποιος αγοράζει τρία οικόπεδα στα δοκιμαστικά το έχει παρατήσει?
Λέει από μέσα του κάτσε να πάρω και ένα των 200Km/h να δω πως είναι?
Κάτι δεν ταιριάζει σε αυτόν τον συλλογισμό.
Όχι, δηλώνει ότι είναι βρόντακας. Να δούμε του χρόνου με τον ματρακά.
Λέτε, λέτε, για την αυτοκτονία της Ducati δε θα πείτε τίποτα; Ο Ντόβι θα είχε τον αγώνα στο τσεπάκι αν έμπαινε 3-4 γύρους νωρίτερα. Μεγάλο φάουλ της ομάδας και δικό του...
Είμαστε συνηθισμένοι... είτε πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο, είτε βρονταει το μοτέρ, είτε βροντάει ο μανιακός είτε δεν τα καταφέρνει να πιασει 3δα ο ντοβι..
KostasV2
18/07/2016, 15:13
Όπως πέρυσι στό μιζανο,ετσι και φέτος.
Ο dottore έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων τις προσταγές της ομάδας.
Δυο τινά
Η δεν τους εμπιστεύεται
Η
Λειτουργεί με άκρατο ενθουσιασμό και συναίσθημα οδηγώντας ετσι(νομίζω στο Άσεν φάνηκε όντας χαλαρά πρώτος, αλλά επιταχύνοντας διαρκώς)μη υπολογιστικά και βαθμοθηρικα
Πιθανότατα ο τιτλος 2016 κρίθηκε.
Υπάρχει και τρίτη επιλογή: Να είναι απλά βλάκας / τυφλωμένος από τη λύσσα να εκδικηθεί τη δήθεν κομπίνα που του έστησαν και καλά πέρσι.
Φέτος είχε καλύτερες πιθανότητες για τίτλο (πολύ δυνατός συνδυασμός μοτοσυκλέτας - ελαστικών και βελτιωμένες επιδόσεις δικές του), αλλά τα δικά του λάθη τον βγάζουν μάλλον εκτός μάχης. Το πρωτάθλημα βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμα, οπότε ας μη βιαζόμαστε...
Οπως το φαντάζομαι, οι πρωταθλητές είναι πλασματα εγωιστικά, και θεωρώ δύσκολο να δεχτεί τη γνώμη άλλου πρωταθλητή κάποιος πρωταθλητής, ειδικά του πως να το οδηγήσει
Και ο Stoner θα είναι παραπάνω από χαρούμενος να βοηθήσει στο να υπάρξει κι άλλος πρωταθλητής με ντουκάτι.
Iσως επειδη δεν μονο πρωταθλητες αλλα και φιλοι και πανω απο ολα ανθρωποι. Και παλι εσυ δεν θα ζητουσες συμβουλες απο εναν αναβατη που εχεις τρεξει χρονια , εχει τρεξει με αυτο το μηχανακι, εχει σηκωσει πρωταθλημα και ολων των ειδων της κουπας, ειναι ο πιο επιτυχημενος οδηγος του εργοστασιου με διαφορα χιλιομετρων και ταυτοχρονα ειναι φιλος σου και το θελει κιολας? Εγω θα την αρπαζα απο τα μαλλια την ευκαιρια , αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου.
sapila racing
18/07/2016, 15:20
Ο λορενθο εχει οδηγησει ενα σωρο μηχανακια και οδηγαει ενα σωρο μηχανακια. Δεν παιρνει το μ1 του και πηδαει λοφους για μοτοκρος λολ
Και ηταν σε ολα ανταγωνιστικος , τοσο ανταγωνιστικος οσο πηγαινε το μηχανακι. Οπως εχω ξαναπει, το θεμα ειναι να μην εχουμε απαιτησεις πανω απο αυτο που μπορει το μηχανακι , οπως νικες καθε Κυριακη.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148927&page=3&p=2738296&viewfull=1#post2738296
Οτι μπορει θα το παρει απο το μηχανακι, και το μηχανακι δεν μπορει μονο ουτε 15η θεση αλλα ουτε και 7η θεση.
Αλλα τωρα τι ξερει ο στονερ
Μα τι λες?
Οτι ο Lorenzo είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο πήγαινε το μηχανάκι? :confused:
Για 15 θέση ηταν το Μ1 χτες? Και πως ο Rossi με τελείως λαθος πιτ στοπ ηταν 7 θεσεις πιο πανω τότε?
Απλά ο Lorenzo αν δεν ειναι ολα οπως τα θέλει, δεν παει βήμα. Αυτό δεν ειναι η δική μου γνώμη μόνο, είναι πλέον αποδεδειγμένο πολλάκις.
Σε αυτο βασίζεται και το σκεπτικό οτι του χρόνου θα ειναι πάτος για αρκετό μερος της σαιζόν.
Το ενα σωρό μηχανάκια παλι που το εβγαλες? 4 εχει καβαλήσει ολα κι όλα.
Iσως επειδη δεν μονο πρωταθλητες αλλα και φιλοι και πανω απο ολα ανθρωποι. Και παλι εσυ δεν θα ζητουσες συμβουλες απο εναν αναβατη που εχεις τρεξει χρονια , εχει τρεξει με αυτο το μηχανακι, εχει σηκωσει πρωταθλημα και ολων των ειδων της κουπας, ειναι ο πιο επιτυχημενος οδηγος του εργοστασιου με διαφορα χιλιομετρων και ταυτοχρονα ειναι φιλος σου και το θελει κιολας? Εγω θα την αρπαζα απο τα μαλλια την ευκαιρια , αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου.
Μιας και δεν είμαι πρωταθλητής σε κάποιο άθλημα, οτι και να σου πω ειναι αυθαίρετο.
Και δε μιλάμε να έρθει να τον συμβουλέψει ο ρεϊνυ, ο ντούχαν κτλ, αλλά ένας αναβάτης της εποχής του.
Πραγματικά το θεωρώ, δύσκολο.
Μακάρι να δουλέψει το πράμα, όπως και να έχει γιατι ένας καλός λορεντζο και μια καλή ντουκάτι μόνο καλό θα κάνουν στο πρωτάθλημα.
Αν δε ενδιαφέρει η γνώμη μου, τίποτα απο τα παραπάνω δε θα γίνει ή αν γίνει θα πάρει πολύ καιρό, τόσο όσο να μην είναι ανταγωνιστικός ο Λορεντζο
Μα τι λες?
Οτι ο Lorenzo είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο πήγαινε το μηχανάκι? :confused:
Για 15 θέση ηταν το Μ1 χτες? Και πως ο Rossi με τελείως λαθος πιτ στοπ ηταν 7 θεσεις πιο πανω τότε?
Απλά ο Lorenzo αν δεν ειναι ολα οπως τα θέλει, δεν παει βήμα. Αυτό δεν ειναι η δική μου γνώμη μόνο, είναι πλέον αποδεδειγμένο πολλάκις.
Σε αυτο βασίζεται και το σκεπτικό οτι του χρόνου θα ειναι πάτος για αρκετό μερος της σαιζόν.
Το ενα σωρό μηχανάκια παλι που το εβγαλες? 4 εχει καβαλήσει ολα κι όλα.
Πεσε και σπασε κλειδα σε βρεγμενο και μετα να σε δουμε. Μετα απο αυτο ο λορενθο ή θα παει απλως καλα ή θα παραπαιει.Ή μηπως ετσι ηταν ο λορενθο παντα στο βρεγμενο ?
sapila racing
18/07/2016, 15:26
Πεσε και σπασε κλειδα σε βρεγμενο και μετα να σε δουμε. Μετα απο αυτο ο λορενθο ή θα παει απλως καλα ή θα παραπαιει.Ή μηπως ετσι ηταν ο λορενθο παντα στο βρεγμενο ?
Εγώ αν πεσω και σπασω κλείδα θα κατσω σπίτι. Δεν είμαι οδηγός motogp. Αυτό όμως είναι τελείως άσχετο με την συζήτηση.
Κι ο Marquez εφαγε τούμπα πολύ γερή στο warm up και τους εβαλε ολους τα γυαλια στον αγώνα. Λοιπόν?
Θα απαντήσεις σε κατι απο αυτα που σε ρωτάνε σχετικά με αυτα που γράφεις ή θα συνεχίσεις να πετας οτι ναναι? :rolleyes:
Εγώ αν πεσω και σπασω κλείδα θα κατσω σπίτι. Δεν είμαι οδηγός motogp. Αυτό όμως είναι τελείως άσχετο με την συζήτηση.
Κι ο Marquez εφαγε τούμπα πολύ γερή στο warm up και τους εβαλε ολους τα γυαλια στον αγώνα. Λοιπόν?
Θα απαντήσεις σε κατι απο αυτα που σε ρωτάνε σχετικά με αυτα που γράφεις ή θα συνεχίσεις να πετας οτι ναναι? :rolleyes:
Μα σου απαντησα , γιατι δεν το διαβαζεις ? Μετα το Ασσεν δεν ειναι ανταγωνιστικος σε βρεγμενο, εσυ δεν απαντησες καν.
Λε μαν 2012
Περναει πρωταθλητη , περναει τον πιο γρηγορο αναβατη της χρονιας και νικαει με τεραστια διαφορα.
https://www.youtube.com/watch?v=28bCx8D8ArI
Υπαρχουν ενα σωρο αγωνες και βαριεμαι να το ψαχνω επειδη δε τους θυμαμαι.
και χερεθ και σεπανγκ κτλ
Το κακο με εσενα σε σχεση με καποιους που βλεπουν 1-2 χρονια gp και πετανε οτι ναναι για αυτο το θεμα(λορενθο , βρεγμενο , τοτε ιστορια στο ασσεν) ειναι οτι μπορει να βλεπεις πολυ παραπανω χρονια απο μενα που βλεπω gp αλλα αδυνατεις να το θυμηθεις ή να το ξεχασες τι ειχε συμβει τοτε και συμβαινει απο τοτε και ποσο καλος υπηρξε ο λορενθο ή αμα το θες καλυτερα οτι δεν ηταν τοσο κακος σε τετοιες συνθηκες πριν απο αυτο. Για μενα, ειναι ανεπιτρεπτο που βγαινουν τετοια πραγματα απο σενα.
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΥΚΑΤΙ Ο ΧΟΡΧΕ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ.
Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
(Και θα κλείσω την τοποθέτηση μου με το σχόλιο που είχα γράψει και πέρσι στο Μιζάνο όταν μετά την πτώση φάνηκε οτι ο Χόρχε χάνει τον Τίτλο)
ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Ο ΓΛΥΦΗΤΖΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ
Στο μόνο βρεγμένο που θα γλεντάει ποτέ ο χόρχε είναι κάνα βρεγμένο t-shirt πάρτι μόνο για αγόρια.
MG-KTiNoS
18/07/2016, 15:57
Ο ΜΜ πάει καρφί για ΠΠ
Ο Γιατρός δεν μπορεί και ο Χόρχες τα χεις γράψει στα @@ του απ ότι δείχνει το πράμα και δε ρισκάρει ΤΙΠΟΤΑ.
Τι δεν έχετε καταλάβει???
υγ
αν ο γιατρός στα τριανταφευγα του έρθει 2ος μετά τον ΜΜ ή 3ος με πίσω πό το Χόρχε είναι κακό αποτέλεΖμα?
Μη ντρελαθούμε ρε παιδιά.
Τα ν4 πάνε πιο καλά στη βροχή και η ντουκάτι ανέκαθεν πάει καλά εκεί γιατί έχει πιο καλά μπλιμπλίκα
:cool:
sapila racing
18/07/2016, 16:17
Μα σου απαντησα , γιατι δεν το διαβαζεις ? Μετα το Ασσεν δεν ειναι ανταγωνιστικος σε βρεγμενο, εσυ δεν απαντησες καν.
Λε μαν 2012
Περναει πρωταθλητη , περναει τον πιο γρηγορο αναβατη της χρονιας και νικαει με τεραστια διαφορα.
https://www.youtube.com/watch?v=28bCx8D8ArI
Υπαρχουν ενα σωρο αγωνες και βαριεμαι να το ψαχνω επειδη δε τους θυμαμαι.
και χερεθ και σεπανγκ κτλ
Το κακο με εσενα σε σχεση με καποιους που βλεπουν 1-2 χρονια gp και πετανε οτι ναναι για αυτο το θεμα(λορενθο , βρεγμενο , τοτε ιστορια στο ασσεν) ειναι οτι μπορει να βλεπεις πολυ παραπανω χρονια απο μενα που βλεπω gp αλλα αδυνατεις να το θυμηθεις ή να το ξεχασες τι ειχε συμβει τοτε και συμβαινει απο τοτε και ποσο καλος υπηρξε ο λορενθο ή αμα το θες καλυτερα οτι δεν ηταν τοσο κακος σε τετοιες συνθηκες πριν απο αυτο. Για μενα, ειναι ανεπιτρεπτο που βγαινουν τετοια πραγματα απο σενα.
Το ανεπίτρεπτο είναι που ξαφνικά μου συγκρίνεις το 2012 με τα Bridgestone με το 2016 και τα Michelin.
To τι θυμάμαι εγώ και τι όχι αστο να το κρίνει κανενας άλλος καλύτερα, εσύ δεν είσαι σε θεση να το κάνεις.
Ο Lorenzo δεν ειναι ανταγωνιστικός οταν δεν εχει τελειο set up, οχι μονο στο βρεγμένο. Και στην Catalunya πριν τον εμβολίσει ο Iannone την όπισθεν είχε βαλει, γι αυτό και την εφαγε τελικα.
Το πρόβλημά του είναι οτι δεν εχει καταφέρει να αλλάξει τρόπο οδήγησης. Τα Michelin δεν ειναι Bridgestone.
devil's animal
18/07/2016, 16:26
Κάνει εξάσκηση στις τελευταίες θέσεις για του χρόνου.
Επειδή είναι κουλός.
παραθετω εσας τους 2 γιατι σας ξερω απο κοντα, εχουμε πιει και 3-4 καφεδες, και σας θεωρω παλικαρια που σας κοβει...
ε, μα την μπαναγια με τετοια ποστ μου φαινεται οτι το iq σας εχει πιασει πατο...
ειλικρινα, αν δεν μπορειτε να καταλαβετε την διαφορα του να ειναι καποιος γρηγορος και να μην πηγαινει για ΕΝΑΝ συγκεκριμενο λογο και απλα βλεπετε μεσα απο τα ματια του βαμμενου οπαδου, ειστε αξιοι της μοιρας σας...
ο ανθρωπος το εχει πει και το λενε και ολοι...τα λαστιχα ειναι για τον μπεο (οχι τον δημαρχο)...και φυσικα επειδη εχει την μεγαλυτερη ταχυτητα εντος στροφης ειναι αυτος που δυσκολευεται περισσοτερο...
assen εσπασε κλειδα Παρασκευη, Σαββατο χειρουργηθηκε ισπανια, Κυριακη ετρεξε αγωνα και βγηκε 5ος...
5 παγκοσμια...
ειναι αστειο, το λιγοτερο, και προσβλητικο να λετε οτι ειναι κουλος και οτι κανει προπονηση για τις τελευταιες θεσεις τους βαθρου...:rolleyes:
που πρωταγωνιστουν τα ducati περασμενων ετων με ονοματα που καλα καλα, δεν τα ξερει η μανα τους...
στην τελικη αμα ανεβει στα ducati, παιζει να παει και καλυτερα απ'οτι τωρα...
τα εχουν κανει τοσο σκατα τα πραγματα που οι πραγματικα γρηγοροι καθονται στις πισω θεσεις...
ο pedrosa απο την αρχη της χρονιας λογω του βαρους του δεν μπορει να ζεστανει λαστιχο με τιποτα...
ποιος? ο pedrosa! που απο το 2010 εχει 3 νικες, 2 δευτερες και το 2013 δεν ετρεξε...
η στρατηγικη Σπυρακο ειναι να μην φαει τουμπες...δεν σημαινει οτι τα εχει παρατησει...ειναι αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
αν τα ειχε παρατησει θα ψαρευε μαζι με τον stoner...
Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι θα τον κράζω ακόμα κι αν παίρνει τα πρωταθλήματα το ένα πίσω από το άλλο, επειδή απλά δεν τον γουστάρω, ρε παιδί μου. Δεν παρακολουθείς. :p
Απλά το ότι είναι κουλός κάνει τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη. :lol:
Και δεν είμαι βαμμένος οπαδός κανενός, σε κανένα άθλημα.
devil's animal
18/07/2016, 16:35
Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι θα τον κράζω ακόμα κι αν παίρνει τα πρωταθλήματα το ένα πίσω από το άλλο, επειδή απλά δεν τον γουστάρω, ρε παιδί μου. Δεν παρακολουθείς. :p
Απλά το ότι είναι κουλός κάνει τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη. :lol:
Και δεν είμαι βαμμένος οπαδός κανενός, σε κανένα άθλημα.
ενταξει, τωρα αυτο επιτρεπεται?
τρολαρεις και εισαι και moderator?:p
:lol:
Ο αγώνας έχει λήξει. Τις μαλακ... εεε τις γνώμες μας λέμε εδώ. :p
Ο αγώνας έχει λήξει. Τις μαλακ... εεε τις γνώμες μας λέμε εδώ. :p
Δεν χρειαζεται να ληξει ο αγωνας για να πουμε " γνωμες " :p
Τελικα ουτε ο εσπαργκαρο που μπηκε μαζι με τον μαρκεθ εβαλε slicks , εβαλε ενδιαμεσα.
Ακομη απορουμε/διαφωνουμε για το τι καταφερε ο μαρκεθ? :look:
http://www.crash.net/motogp/news/232219/1/pol-we-had-the-podium-in-our-fingers.html
rocknrolla
18/07/2016, 17:41
επειδή μερικά γατάκια προσπαθούν να πούνε (ανεπιτυχώς) ότι η απόφαση και άρα η επιτυχία ήταν της ομάδας και όχι του marquez, προφανώς δεν καταλαβαίνουν ότι η απόφαση είναι του οδηγού το πότε θα μπει στα πιτς. Και αυτό επειδή μόνο και μόνο αυτός έχει την αίσθηση της μηχανής, αυτός βλέπει από κοντά και αισθάνεται το στέγνωμα της αγωνιστικής γραμμής, αυτός αποφασίζει αν θα πάει καλύτερα με τη δεύτερη μηχανή και τα λάστιχα που έχει πει αυτός να φορέσουν στη δεύτερη μηχανή. Το ότι ο rossi επέλεξε να μείνει μέσα και άλλο (και χτυπιόταν η ομάδα του στα πιτς) ήταν δική του επιλογή και όχι της ομάδας. Μπράβο και πάλι στον marquez, δείχνει ότι εκτός από φοβερό ταλέντο, έχει και άλλα προσόντα!
SHOOTER045
18/07/2016, 18:44
:a23::a23::a23::a23::a23::a23::a23::a23::a23::a23:
Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
(Και θα κλείσω την τοποθέτηση μου με το σχόλιο που είχα γράψει και πέρσι στο Μιζάνο όταν μετά την πτώση φάνηκε οτι ο Χόρχε χάνει τον Τίτλο)
ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Ο ΓΛΥΦΗΤΖΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ
SHOOTER045
18/07/2016, 18:53
επειδή μερικά γατάκια προσπαθούν να πούνε (ανεπιτυχώς) ότι η απόφαση και άρα η επιτυχία ήταν της ομάδας και όχι του marquez, προφανώς δεν καταλαβαίνουν ότι η απόφαση είναι του οδηγού το πότε θα μπει στα πιτς. Και αυτό επειδή μόνο και μόνο αυτός έχει την αίσθηση της μηχανής, αυτός βλέπει από κοντά και αισθάνεται το στέγνωμα της αγωνιστικής γραμμής, αυτός αποφασίζει αν θα πάει καλύτερα με τη δεύτερη μηχανή και τα λάστιχα που έχει πει αυτός να φορέσουν στη δεύτερη μηχανή. Το ότι ο rossi επέλεξε να μείνει μέσα και άλλο (και χτυπιόταν η ομάδα του στα πιτς) ήταν δική του επιλογή και όχι της ομάδας. Μπράβο και πάλι στον marquez, δείχνει ότι εκτός από φοβερό ταλέντο, έχει και άλλα προσόντα!
Στο πότε θα μπει υπο τέτοιες συνθήκες Συμφωνώ οτι είναι απόφαση οδηγού.
Αλλά για τα λάστιχα μου φαίνεται κουφό να ήξερε οτι θα στεγνώσει και προτίμησε τα σλικ στο δεύτερο μηχανάκι.
Πιθανόν μέσω τηλεμετρίας η παρατηρητών στην πίστα είδαν οτι στεγνώνει και ρισκαραν βάζοντας τα σλικ και τους βγήκε.
Δεν ξέρω αν υπαρχουν εικόνες η πλάνα απο την ομάδα του ΜΜ που να φαίνεται αν είχαν απο την αρχή ενδιάμεσα και στην πορεία άλλαξαν σε σλικ.
Vstrommer71
18/07/2016, 19:06
Αλλά για τα λάστιχα μου φαίνεται κουφό να ήξερε οτι θα στεγνώσει και προτίμησε τα σλικ στο δεύτερο μηχανάκι.
Πιθανόν μέσω τηλεμετρίας η παρατηρητών στην πίστα είδαν οτι στεγνώνει και ρισκαραν βάζοντας τα σλικ και τους βγήκε.
Δεν ξέρω αν υπαρχουν εικόνες η πλάνα απο την ομάδα του ΜΜ που να φαίνεται αν είχαν απο την αρχή ενδιάμεσα και στην πορεία άλλαξαν σε σλικ.
Παντως να παραδεχθουμε οτι του μικρου γεννησανε και τα κοκκορια του.Ειχε χαμενο τον αγωνα,ειχε ηδη φαει αλλεπαλληλες σκασιες και πηρε ενα τεραστιο ρισκο.Επεσε απο την Ακροπολη και βρηκε και πορτοφολι.Μαγκια του ομως,η τυχη βοηθαει τους ικανους!
Εξακολουθω να λεω βεβαια οτι ο Γιατρος βρηκε τα πατηματα του,ειναι στην διεκδικηση της νικης σε καθε αγωνα.Το εκνευριστικο ειναι οτι οση τυχη ειχε περυσι(που ηταν ενα σκαλι κατω απο τις θεσεις 1-2) φετος,που ειναι πολυ ανταγωνιστικος,εχει παει περιπατο...
Ωραιο πρωταθλημα γινεται,ο ΜΜ εχει σαφες προβαδισμα αλλα μην ξεχναμε,το Misano μας περιμενει!:beer:
Παντως να παραδεχθουμε οτι του μικρου γεννησανε και τα κοκκορια του.Ειχε χαμενο τον αγωνα,ειχε ηδη φαει αλλεπαλληλες σκασιες και πηρε ενα τεραστιο ρισκο.Επεσε απο την Ακροπολη και βρηκε και πορτοφολι.Μαγκια του ομως,η τυχη βοηθαει τους ικανους!
Εξακολουθω να λεω βεβαια οτι ο Γιατρος βρηκε τα πατηματα του,ειναι στην διεκδικηση της νικης σε καθε αγωνα.Το εκνευριστικο ειναι οτι οση τυχη ειχε περυσι(που ηταν ενα σκαλι κατω απο τις θεσεις 1-2) φετος,που ειναι πολυ ανταγωνιστικος,εχει παει περιπατο...
Ωραιο πρωταθλημα γινεται,ο ΜΜ εχει σαφες προβαδισμα αλλα μην ξεχναμε,το Misano μας περιμενει!:beer:
Στον χθεσινό αγώνα ο Rossi έχασε τα πατήματά του.
Όταν μπήκε στα πιτς για αλλαγή ήταν μαζί με τους crutchlow και dovizioso.
Αλλάξανε μαζί και οι άλλοι 2 εξαφανίστηκαν εμπρός. (ctutchlow σίγουρα με σλικς doviziozo δεν θυμάμαι)
Τον πέρασε στον τελευταίο γύρω και ο miller ο οποίος μπήκε για αλλαγή στον 25 γύρο (2 μετά από τον rossi)
Οι υπόλοιποι που ήταν μπροστά του ας πούμε ότι είχαν καλύτερη στρατηγική . Οι προαναφερθέντες όμως?
Γενικά το έχασαν ομαδικά στη yamaha.
Για τα λάστιχα σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο motomatters τα honda υπερθερμένουν το μπροστινό. Είχαν αποφασίσει για σλικ από τα δοκιμαστικά και όχι
για ενδιάμεσα. Νομίζω όλα τα honda έβαλαν σλικ.
O marquez απλά τζογάρισε , μπήκε πρώτος (χωρίς κάποια ταμπέλα από τα πιτς) απ'όλλους και του βγήκε.
AUFGEBRACHT
18/07/2016, 19:37
Έχω εγώ εικόνες από την ομάδα του Μάρκεζ... κατέληξαν σε σλικ μετά από πέτρα-ψαλίδι-χαρτί όπως βλέπεις στο αποκλειστικό ντοκουμέντο.
362769
GIOTIS750
18/07/2016, 19:49
22:00 - 23:05 (01:05)
Mon, 18 on ITV4
Motogp Highlights
Highlights from round nine the GoPro Motorrad Grand Prix Deutschland from Sachsenring. Marc Marquez of Honda currently leads the standings with Jorge Lorenzo in second place.
https://www.filmon.com/channel/itv4
SHOOTER045:beer:
WiSe:beer:
.....
amyroukai
18/07/2016, 21:43
rofl
362780
LogOutGoRide
19/07/2016, 06:55
rofl
362780
Καθόλου παράξενο και περίεργο. Υπάρχει ένας που έχει έστω ένα δράμι μυαλό που πιστεύει πως στο τέλος του αγώνα οι οδηγοί πίνουν ένα κιλό ζάχαρη με γεύση κεράσι;;;;;;;;
Για να μην πιάσουμε μερικά εργοστάσια (ένα δηλαδή και είναι και μεγάλο) που διαφημίζουν τα λάδια τους και φυσικά στο μοτέρ έχουν άλλα. Έχει ακουστεί πολλές φορές, πως φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βάζουν αυτά τα λάδια.
Στην συνέντευξη τύπου, ο Dovi δήλωσε πως δεν ήξερε τι λάστιχα του έβαλαν και χρειάστηκε να σηκωθεί απο την σέλα στην έξοδο των πιτς να δει τι έχει για μπροστινό.
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και στα @@ μου. Για όσο στην ομάδα του ΜΜ ρίχνουν ζάρια και τους βγαίνει, δεν με νοιάζει αν είναι και καραγκιοζάκια.
Τουλάχιστον, βλέπω απο μερικούς εδώ και μαθαίνω το πως προγραμματίζουν οι ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Βέβαια, αν είσαι κουλός, δεν σε σώζει τίποτα. Για αυτό και ο Lorenzo δεν πάει μία.
Τι θα διαβάσουμε ακόμη!
spyrakos35
19/07/2016, 07:36
Η χονΔα και ο ΜΜ τους πηραν τα σωβρακα.
Και σε οποιον αρεσει.
Μπορει να ετυχε, μπορει να πετυχε, αυτο ειναι.
Τελος.
Παμε γι αλλα....
MG-KTiNoS
19/07/2016, 07:38
Αλλά για τα λάστιχα μου φαίνεται κουφό να ήξερε οτι θα....
Αυτοί οι αγώνες είναι σαν το λότο.
Παίζεις κι ΑΝ σου βγει.
Τι να λέμε τώρα.
Η χονΔα και ο ΜΜ τους πηραν τα σωβρακα.
Και σε οποιον αρεσει.
Μπορει να ετυχε, μπορει να πετυχε, αυτο ειναι.
Τελος.
Παμε γι αλλα....
Ο Μάρκεζ είναι τοπ οδηγός και η χόντα τοπ ομάδα.
Κάποιες μέρες θα κόψει κώλους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Όποιος κοψει τους πιο πολλούς και έχει και κωλοφαρδία θα πάρει και ΠΠ
Το πως μερικοί πιστεύουν ότι ο ένας τοπ οδηγός γ... κι άλλος είναι σκάρτος
αποτελεί ένα από τα παράξενα του κόΖμου τούτου....
.....
Το πως μερικοί πιστεύουν ότι ο ένας τοπ οδηγός γ... κι άλλος είναι σκάρτος
αποτελεί ένα από τα παράξενα του κόΖμου τούτου....
:beer:
To λοιπον ο ΜΜ εκανε γ@μω τις αποφάσεις οι χοντεοι πραξανε καλα ο ροσσις αργησε να μπει οχι οτι αυτο εφταιξε σε κατι αλλα η γιαμαχακιδες βαλανε λαθος λαστιχα το αποτελεσμα κριθηκε εκει....οποτε γουεαρ ιζ δε προμπλεμ και καθομαι ο κοπανος και διαβαζω την ιδια διαφωνια με 300 διαφορετικές διατυπώσεις μεσημεριατικο??:bawl: αγωνες εχουμε αρκετους διτροχα ειναι πολλα συμβαινουν και πρωτάθλημα να μην παρει ο DOTORE εμενα μου φτανει να κανει καλους αγωνες γιατι στην ηλικια του αυτο λεει πολλά...another of my 2 cents(ξεπαραδιαστηκα):wave2:
Ειδα παλι τον αγωνα σημερα σε οθονη αντι για το κινητο μου σε τραπεζι γεματο γαριδες καλαμαρια και χταποδια που το εβλεπα τη Κυριακη..... Ενταξει δινω το ρισπεκτ στον ΜΜ για το ποτε μπηκε φυσικα συμφωνω με τον σουτερ οτι η ομαδα επελεξε τα λαστιχα συμφωνω επισης οτι επαιξε ζαρια και εφερε 6αρες και τσαντιστικα ακομα περισσοτερο με τον Ροσι που πραγματικα εκανε χοντρη μαλακια.... Επρεπε να ειχε μπει ενα γυρο πριν τον Μαρκεζ με την εμπειρια που εχει. Τεσπα ο αγωνας τελειωσε παμε για αλλα.
Το παρει δε το παρει ο κοσμος τον γουσταρει!
VR46
MG-KTiNoS
19/07/2016, 16:58
Ειδα παλι τον αγωνα σημερα σε οθονη αντι για το κινητο μου σε τραπεζι γεματο γαριδες καλαμαρια και χταποδια που το εβλεπα
ΩΩΩΩ το μπου.....η !!!!!
:uplate:
:lol:
chillipf
19/07/2016, 17:13
πΟτάνα Γερμανία με τον καιρό σου
βρέχει που βρέχει, άστο μέχρι τη λήξη ρε συ :cool:
amyroukai
19/07/2016, 18:24
επίσης να τονίσουμε ότι η Yamaha ήθελε τον 46 να μπει πολύ νωρίτερα και αν είχε μπει πολύ νωρίτερα τότε δεν θα είχε χάσει τόσο χρόνο και πιθανώς θα είχε μιά θέση στην τριάδα αντί να πάρει το τρίτο το μακρύτερο. η μαλακία 100% δική του.
devil's animal
19/07/2016, 18:53
επίσης να τονίσουμε ότι η Yamaha ήθελε τον 46 να μπει πολύ νωρίτερα και αν είχε μπει πολύ νωρίτερα τότε δεν θα είχε χάσει τόσο χρόνο και πιθανώς θα είχε μιά θέση στην τριάδα αντί να πάρει το τρίτο το μακρύτερο. η μαλακία 100% δική του.
βλεπω οτι πολλοι λετε οτι ΑΝ ειχε μπει ο rossi νωριτερα, πιθανοτατα να ηταν βαθρο ή καπου καλυτερα στην καταταξη...
ενταξει ειναι "μεγαλο" το αν...και ποτε δεν θα μαθουμε...
αλλα ΕΣΤΩ οτι εμπαινε 1 γυρο νωριτερα και εμπαινε με τα intermediate, και crutchlow-dovizioso εμπαιναν εναν γυρο αργοτερα (οπως μπηκαν δλδ) και εβγαιναν με slicks, παλι θα τον καταπιναν...
βγηκε 8ος με 16 δευτερολεπτα διαφορα απο τον 2o crutchlow...
βλεπω οτι πολλοι λετε οτι ΑΝ ειχε μπει ο rossi νωριτερα, πιθανοτατα να ηταν βαθρο ή καπου καλυτερα στην καταταξη...
ενταξει ειναι "μεγαλο" το αν...και ποτε δεν θα μαθουμε...
αλλα ΕΣΤΩ οτι εμπαινε 1 γυρο νωριτερα και εμπαινε με τα intermediate, και crutchlow-dovizioso εμπαιναν εναν γυρο αργοτερα (οπως μπηκαν δλδ) και εβγαιναν με slicks, παλι θα τον καταπιναν...
βγηκε 8ος με 16 δευτερολεπτα διαφορα απο τον 2o crutchlow...
Τι ενα γυρο νωριτερα? Η γιαμαπα ηθελε να μπει 3 γυρους νωριτερα απο οτι μπηκε και κανονικα με την εμπειρια που εχει επρεπε να ειχε μπει αν οχι στον ιδιο, στον προηγουμενο γυρο που ειχε μπει ο ΜΜ. Ειναι πολλους ποντους πισω επρεπε να ρισκαρει παραπανω. Πιο πολυ νοημα ειχε να το παιξει αυτος κορωνα γραμματα και οχι ο ΜΜ.
Με τα ΑΝ δεν γινονται αγωνες.
Οτι εγραψε, εγραψε.
Και το γραμμενο λεει ΜΜ 1ος και Κρατσας ζωντανος και 2ος.
devil's animal
19/07/2016, 19:51
Ειναι πολλους ποντους πισω επρεπε να ρισκαρει παραπανω. Πιο πολυ νοημα ειχε να το παιξει αυτος κορωνα γραμματα και οχι ο ΜΜ.
δλδ αν ειχε αλλαξει σε slicks και ειχε σαβουριαστει (λογω του ρισκου), θα το ευχαριστιοσασταν παραπανω?:rolleyes:
δεν παμε καλα...:eleison:
τον προηγουμενο αγωνα στο assen σαβουριαστηκε με παρομοιες συνθηκες επειδη πηγαινε πρωτος και ηταν "δοκιμαστης" προσφυσης...
ολοι παλι γραψατε "μαλακια του"...
αλλα και τωρα "μαλακια του" επειδη δεν ρισκαρε?:rolleyes:
και επειδη εκ των υστερων προφητες υπηρξαν πολλοι....ποτε δεν θα μαθουμε το τι ΘΑ γινοταν...
και ισως ποτε να μην μαθουμε τι ειχε στο κεφαλι του και επραξε οπως επραξε...
η ζωη συνεχιζεται, το ιδιο και το πρωταθλημα...
παμε γι'αλλα..
SHOOTER045
19/07/2016, 20:58
δλδ αν ειχε αλλαξει σε slicks και ειχε σαβουριαστει (λογω του ρισκου), θα το ευχαριστιοσασταν παραπανω?:rolleyes:
τον προηγουμενο αγωνα στο assen σαβουριαστηκε με παρομοιες συνθηκες επειδη πηγαινε πρωτος και ηταν "δοκιμαστης" προσφυσης...
και επειδη εκ των υστερων προφητες υπηρξαν πολλοι....ποτε δεν θα μαθουμε το τι ΘΑ γινοταν...
παμε γι'αλλα..
Ακριβώς
Με τις πορδες δεν βάφονται αβγά
AUFGEBRACHT
19/07/2016, 21:16
Κρατσας ζωντανος και 2ος.
Τι άλλο μένει να δούμε μετά από αυτό, τον Ιανόνε να κατακτά βραβείο ασφαλούς οδήγησης;
παμε γι'αλλα..
Ποιες παρομοιες συνθηκες? Αλλο ο ενας αγωνας αλλο ο αλλος! Στον προηγουμενο κυνηγιοταν μονος του σαν εφηβος ενω ηταν πρωτος.
Σε αυτον επρεπε να βαλει σλικ και να τρεξει στη στεγνη λωριδα των "10 εκατοστων" και να κερδισει.
Γραφεις για να γραφεις κατι φορες νομιζω ε? :rolleyes:
thunder ace
20/07/2016, 08:38
παμε γι'αλλα..
τοτε ,γιατι χτυπιοντουσαν οι μηχανικοι στα πιτς;
devil's animal
20/07/2016, 08:42
Ποιες παρομοιες συνθηκες? Αλλο ο ενας αγωνας αλλο ο αλλος! Στον προηγουμενο κυνηγιοταν μονος του σαν εφηβος ενω ηταν πρωτος.
Σε αυτον επρεπε να βαλει σλικ και να τρεξει στη στεγνη λωριδα των "10 εκατοστων" και να κερδισει.
Γραφεις για να γραφεις κατι φορες νομιζω ε? :rolleyes:
γιατι ξερεις αν τα slicks δουλευαν καλα με την συγκεκριμενη θερμοκρασια πιστας? μπορουσε να τα ζεστανει επαρκως?
αν τα εβαζε και επεφτε?
ξερεις ποσους εχει προδωσει το φετινο μπροστινο?
εσυ βλεπεις αγωνες ή εργο του stalone? ξερεις, πρεπει να σκεφτομαστε και 5 πραγματα παραπανω...να κανουμε που και που συνδυαστικη σκεψη...
το "επρεπε να βαλει σλικ και να τρεξει στην στεγνη λωριδα των 10 εκατοστων" που λες εκ των υστερων επειδη το εκαναν 3 αναβατες και ανεβηκαν βαθρο, δεν σημαινει οτι ειναι σωστο και θα δουλευε και με τον rossi...
αλλα τι λεω...
ουγκ vr46..:rolleyes:
Το παρει δε το παρει ο κοσμος τον γουσταρει!
VR46
devil's animal
20/07/2016, 08:48
οι μηχανικοι (απ'εξω απ'τον χορο) μπορει να χτυπιουνται οσο θελουν, αλλα αυτος που ειναι μεσα (στον χορο) ξερει τι προσφυση εχει και πως νοιωθει πανω στο μηχανακι...
και αμα οι μηχανικοι ηταν τοσο σιγουροι για την αποφαση τους γιατι του εβαλαν ενδιαμεσα λαστιχα και οχι slicks? με αποτελεσμα να βγει απο τα box μαζι με crutchlow και dovizioso και αυτοι να του ριχνουν στο τελος μιση πιστα...
ουγκ vr46..:rolleyes:
Τι ουγκ βρε τρολε..... Επειδη συμπαθω καποιον λιγο παραπανω δε παει να πει τιποτα. Αν δεις παλια ποστ μου γουσταρα πιο πολυ τον Λορενζο μεχρι που εκανε τις μαλακιες του και με τσαντισε. Και τον ΜΜ τον σεβομαι γιατι ειναι νεος και τιμοναρα αλλα δε μαρεσει σαν χαρακτηρας. Ουτε φανατικος ειμαι ουτε τιποτα.
Γιαυτο ειπα κορωνα γραμματα.... αλλα μαλλον εσυ δε κανεις συνδιαστικη σκεψη απο οτι φαινεται.
Ακριβως...
DoctoR_k6
20/07/2016, 09:01
Τι καθεστε κ συζητατε/αναρωτιεστε μερικοι??
Αφου το ειπε ο ιδιος ο Ροσι οτι με σλικ κ χαμηλες θερμοκρασιες δεν μπορουσε αυτο το τριημερο κ γι αυτο εμεινε παραπανω μεσα.
Τι καναν οι μηχανικοι(που ειναι σε συνεννοηση με τον οδηγο παντα κ οχι ο,τι τους κ@υλωνει) κ τι λεμε εμεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Επειδη μπηκε ο μικρος κ πηγε σφεντονα δεν σημαινει πως το ιδιο θα εκανε κ ο Ροσι.
Μαλακια σε αυτον τον αγωνα δεν μπορεις να του καταλογισεις γιατι απλα δεν ειχε βρει setup με χαμηλες θερμοκρασιες κ στεγνο.
Αν μιλουσαμε για βρεγμενο ή στεγνο με υψηλες θερμοκρασιες εκει θα ηταν ανταγωνιστικος για podium...
thunder ace
20/07/2016, 09:03
οι μηχανικοι (απ'εξω απ'τον χορο) μπορει να χτυπιουνται οσο θελουν, αλλα αυτος που ειναι μεσα (στον χορο) ξερει τι προσφυση εχει και πως νοιωθει πανω στο μηχανακι...
και αμα οι μηχανικοι ηταν τοσο σιγουροι για την αποφαση τους γιατι του εβαλαν ενδιαμεσα λαστιχα και οχι slicks? με αποτελεσμα να βγει απο τα box μαζι με crutchlow και dovizioso και αυτοι να του ριχνουν στο τελος μιση πιστα...
οι μηχανικοι δεν ειναι και τοσο "εξω απο τον χορο", κατι ξερουν και αυτοι,αλλα παντα τον πρωτο λογο τον εχει ο οδηγος.
Οσο αφορα την αποφαση τους να μπει να αλλαξει μοτο, ηταν σωστη.
Εκεινη την στιγμη τα ενδιαμεσα ηταν η πιο λογικη αποφαση,τα σλικ ηταν ρισκο(που οποιοι ρισκαραν......κερδισαν)
devil's animal
20/07/2016, 09:16
Οσο αφορα την αποφαση τους να μπει να αλλαξει μοτο, ηταν σωστη.
Εκεινη την στιγμη τα ενδιαμεσα ηταν η πιο λογικη αποφαση,τα σλικ ηταν ρισκο(που οποιοι ρισκαραν......κερδισαν)
ρε αγορι τι εννοεις "η αποφαση τους να αλλαξει μοτο, ηταν σωστη"? αφου στεγνωνε..ολοι αλλαζαν...σιγα την φοβερη αποφαση δλδ...
το θεμα ειναι ΤΙ μοτο?...με ΤΙ setup?...ΤΙ λαστιχα, κλπ...
και δεν υπαρχει "λογικη" αποφαση..
υπαρχει κατι που δουλευει καλα, μετρια, ή καθολου...
SHOOTER045
20/07/2016, 09:28
1)Με στεγνό αλλά χαμηλες θερμοκρασίες,κανένα Μ1 δεν δούλεψε καλά, δεν βρήκαν στήσιμο, δεν,δεν,δεν.
2)το φουλ βροχή θα βόλευε την Γιαμάχα (τον ROSSI κυρίως) αλλά δεν
3)έβλεπαν οτι στεγνώνει η πίστα αλλά η πίστα ειναι μικρή δεν προλαβαιναν να βάλλουν Σλικ. Και ίσως το πάθημα της πτώσης του προηγούμενου αγώνα ίσως συνέβαλε στο να έχουν μεσαία απο την αρχή.
4)το ποτε αλλάζει μότο ο κάθε οδηγός το ξέρει αυτός και μόνο αυτός-σε τέτοιες συνθήκες-αυτος ρισκάρει, αυτός οδηγάει.
Η ομάδα ειδοποιεί οτι είναι έτοιμη, ο οδηγός είναι όμως μέσα στην πίστα
thunder ace
20/07/2016, 09:40
ρε αγορι τι εννοεις "η αποφαση τους να αλλαξει μοτο, ηταν σωστη"? αφου στεγνωνε..ολοι αλλαζαν...σιγα την φοβερη αποφαση δλδ...
το θεμα ειναι ΤΙ μοτο?...με ΤΙ setup?...ΤΙ λαστιχα, κλπ...
και δεν υπαρχει "λογικη" αποφαση..
υπαρχει κατι που δουλευει καλα, μετρια, ή καθολου...
α μπραβο......τωρα μιλας (πιο) σωστα:oι μηχανικοι βλεπανε το προφανες και ο Ροσσι μαλακιζοτανε.
amyroukai
20/07/2016, 10:16
Γιατί έβλεπαν τα 7-8 δευτερόλεπτα στον γύρο που έχανε ο 46ης και είχαν φρικάρει, αλλά νταξ, αυτός ξέρει καλύτερα... Ουδείς άσφαλτος και εν προκειμένω τεράστιο σφάλμα.
..
4)το ποτε αλλάζει μότο ο κάθε οδηγός το ξέρει αυτός και μόνο αυτός-σε τέτοιες συνθήκες-αυτος ρισκάρει, αυτός οδηγάει.
Η ομάδα ειδοποιεί οτι είναι έτοιμη, ο οδηγός είναι όμως μέσα στην πίστα
Κάνεις λάθος, υπάρχει αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας που ορίζει τι θα κάνουν οι αναβάτες και πότε.
Αλλιως, αν ο καθένας κάνει ότι του κ@υλώσει, δεν υπάρχει λόγος να είναι ο Τζάρβις στη Γιαμάχα.
Δεν είναι του Ρόσσι το μαγαζί, άλλος βάζει τα φράγκα.
Τον γουστάρουμε τρελά, αλλά έκανε υπερμεγέθη μαλακία την Κυριακή.
thunder ace
20/07/2016, 10:24
Για να πουμε και του στραβου το δικιο,εμενα μου αρεσει που ειναι ετσι οι αγωνες:δεν υπαρχει μονιμο φαβορι οπως πιο παλια.Υπαρχουν 4-5 οδηγοι που μπορει και να κερδισουν.
Για να πουμε και του στραβου το δικιο,εμενα μου αρεσει που ειναι ετσι οι αγωνες:δεν υπαρχει μονιμο φαβορι οπως πιο παλια.Υπαρχουν 4-5 οδηγοι που μπορει και να κερδισουν.
Υπαρχει ο Μαρκεζ που εχει παρει το πρωταθλημα απο τωρα.....
thunder ace
20/07/2016, 10:41
Υπαρχει ο Μαρκεζ που εχει παρει το πρωταθλημα απο τωρα.....
ναι ,αλλα οχι γιατι ειναι ο πιο γρηγορος..............αλλοι πεφτουν.....αλλοι ειναι κοτες(στη βροχη).........αλλοι ειναι ντιβαρες και δεν ακουνε κανεναν......για αυτο.
ναι ,αλλα οχι γιατι ειναι ο πιο γρηγορος..............αλλοι πεφτουν.....αλλοι ειναι κοτες(στη βροχη).........αλλοι ειναι ντιβαρες και δεν ακουνε κανεναν......για αυτο.
Ε δεν το λες κι αργό το ΜΜακισμένο.
thunder ace
20/07/2016, 10:50
Ε δεν το λες κι αργό το ΜΜακισμένο.
Εννοειτε οτι ειναι πυραυλος (για μενα οτι πιο γρηγορο υπαρχει εδω και 4 χρονια)απλως δεν τον βοηθαει και τοσο το μπουρδελο φετος.
Σας ακουω που το λετε μπουρδελο το χοντα τοσο καιρο.... γιατι? Που το ειδατε?
υ.γ.: ειμαι αντιχοντεος, πειτε μου να ξερω να τη λεω στους χοντεους :lol:
thunder ace
20/07/2016, 11:02
Σας ακουω που το λετε μπουρδελο το χοντα τοσο καιρο.... γιατι? Που το ειδατε?
υ.γ.: ειμαι αντιχοντεος, πειτε μου να ξερω να τη λεω στους χοντεους :lol:
Γιατι σαν γνησιο HONDA επρεπε να κερδιζει παντου και παντα(πολλες φορες και χωρις οδηγο επανω).......για αυτο.
ΥΓ: ειμαι χοντοφιλος
Προφανώς οι κατασκευαστές έχουν κάποιους περιορισμούς από τους διοργανωτές, ακριβώς για να μη σαρώνει τα πάντα η Honda.