View Full Version : Συνεργείο στον Άλιμο
koulouri
13/07/2016, 10:40
Γεια σας παιδιά,
είμαι φρέσκος στο forum και γενικότερα δεν έχω μεγάλη εμπειρία με μηχανές. Σκέφτομαι να αγοράσω μία μεταχειρισμένη Kawasaki και θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο συνεργείο στην περιοχή του Αλίμου ή κάπου εκεί κοντά για να την ελέγξουν πριν την αγοράσω. Σίγουρα θα την τσεκάρω και εγώ, αλλά επειδή οι γνώσεις μου περιορίζονται στα βασικά, θα ήθελα και ένα εμπειρο και αξιόπιστο μάτι να την τσεκάρει και όχι απλά να με ξεπετάξει. Ξέρετε κανέναν; Ευχαριστώ...
MG-KTiNoS
13/07/2016, 15:21
Ο Νίνος ήταν κάπου εκεί...
Μια χαρά μάστορας ήταν δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
theofilos888
13/07/2016, 15:44
Ο Νίνος ήταν κάπου εκεί...
Μια χαρά μάστορας ήταν δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Ο νινος επειδη ηταν μια χαρα μαστορας κ δεν κοιταγε να σε δαγκωσει, νομιζω εγινε αγροτης πια.
Στην Δαφνη στην Πλατεία Καλογήρων είναι ο Τριανταφύλλου . Πάω το παπί εκεί χρόνια αλλά κατσαβιδιάζει και μεγάλες μηχανές . Πέρνα να ρωτήσεις τι και πως . http://www.vrisko.gr/details/0a7a_2046k2_664e7f06a37446bb250e
Και εσύ όμως κάνε την μελέτη σου . Να είναι το χρώμα οριτζιναλ και όχι βαμμένη , να μην έχει πέσει (κατα προτίμηση) να υπάρχει βιβλίο σερβις , να ελέγξεις τα νούμερα , να δεις στο καρ.γρ πόσο παίζουνε τα αντίστοιχα μοντέλα . Τρελή ευκαιρία ευκαιρία μπορεί να κρύβεις παγίδες . Αν πχ καίει λάδια και δεν πολύφαινεται στην εξάτμιση . Η ανεβάζει τπτ περίεργες θερμοκρασίες που πρέπει να δουλέψει αρκετή ώρα για να το δείξει . Θέλει προσοχή .
Καλά ψώνια
amyroukai
13/07/2016, 19:20
Κάπου εκεί κοντά δεν είναι και ο δικός μας Άκης Κατμαστεράκης; (https://www.facebook.com/4japsgr-222723954553059/info/?entry_point=page_nav_about_item&tab=page_info)
Επειδή λες ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις πληροφορίες για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει. Πχ πότε και ποιά μοντέλα βγήκαν, τί διαφορές είχαν μεταξύ τους, ψάξε τα αδύνατα σημεία τους από άλλους χρήστες κλπ.
Να είσαι διαβασμένος πριν βγεις για ψώνια και αν κάτι σου φανεί καλό το πας φυσικά και σε μηχανικό.
Ο ασφαλιστής σου τέλος με τον αρ. πινακίδας μπορεί να δει αν υπάρχει παλαιότερο τρακάρισμα και το ποσό της ζημιάς.
koulouri
17/07/2016, 17:08
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Θα τα ξαναπούμε σύντομα...