View Full Version : Λεω να πώ μερικές αλήθειες...
Multijohn
12/11/2005, 19:58
Γενικώς σε όλες τις κατηγορίες:
Supersport 1000:CBR 1000RR vs GSXR 1000K5 0-1
Touring 1000:VARADERO vs V-STROM 1000 0-2
Μεσαία On - Off:TRANSALP vs V-STROM 650 0-3
Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4
CBF 600 vs BANDIT 600S 1-4
Sport Touring: CBR 1100XX vs GSX1300R 1-5
Αυτές είναι κατηγορίες που υστερεί η χόντα ΜΟΝΟ απο μια συγκεκριμένη εταιρία(που να αναφέρω τις υπόλοιπες!)Oρμώμενος απο thread περι ''κόντρας'' μοντέλου honda με μοντέλο της suzuki,είπα να πώ μερικές αλήθειες.Οπως έχω πει και σε άλλα πόστ μου,το μόνο που μένει στη χόντα,είναι η...''φήμη'' αξιοπιστίας που έχει αλλά που και αυτή σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν(εάν παραμήνει στη συντηρητική πολιτική της)καθώς η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά κατά της.Συμφωνώ οτι έδειξε τον δρόμο,άνοιξε τους ορίζοντες και μύησε πολλούς αλλά σήμερα,εάν ρωτήσεις ένας πιτσιρικά,που δεν ξέρει ιστορία ή οποιοδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο την κατάσταση σήμερα,θα σου πεί πολλά μηχανάκια πλήν χόντα.Επομένως όταν ακούω κάποιον να λέει και να δηλώνει χοντάκιας,αυτομάτως του δίνω προφίλ συντηρητισμού στο μυαλό μου.Της...''σίγουρης'' λύσης,κάτι το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την έννοια του μοτοσυκλετισμού γενικότερα
Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.
manos426f
12/11/2005, 20:26
Ωραια και ενδιαφερουσα αποψη....
Ωραια και ενδιαφερουσα διαμαχη θα ανοιξει εδω μεσα απ' οτι βλεπω.....:a013: :a013: :a013:
manos426f
12/11/2005, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
GSXR750...
Νατα,νατα......αρχιζουν τα οργανα!
Η σπιθα αναψε και θα γινει ''μακελειο'' σε αυτο το thread....
Αυτα ναι,γουσταρω,λεει......
Eγω παιδια ως χωματινος,τι να πω?Σας παρακολουθω......
Multijohn
12/11/2005, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Νατα,νατα......αρχιζουν τα οργανα!
Η σπιθα αναψε και θα γινει ''μακελειο'' σε αυτο το thread....
Αυτα ναι,γουσταρω,λεει......
Eγω παιδια ως χωματινος,τι να πω?Σας παρακολουθω......
Iσα - ίσα που ΚΑΙ εσύ μπορείς να μιλήσεις!!!
Let the battle begin:a29: :a29: :a015: :a016: :a017: :a39: :a45:
:a41: :a41: :a36:
stefanos
12/11/2005, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
,εάν ρωτήσεις ένας πιτσιρικά,που δεν ξέρει ιστορία ή οποιοδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο την κατάσταση σήμερα,θα σου πεί πολλά μηχανάκια πλήν χόντα.Επομένως όταν ακούω κάποιον να λέει και να δηλώνει χοντάκιας,αυτομάτως του δίνω προφίλ συντηρητισμού στο μυαλό μου.Της...''σίγουρης'' λύσης,κάτι το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την έννοια του μοτοσυκλετισμού γενικότερα
Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.
Συμφωνώ απόλυτα.
Δεν είμαι πιτσιρικάς
Οδηγάω χρόνια
ξέρω 5 πράγματα απο μηχανάκια
Αγοράζω αυτό που μου αρέσει και όχι αυτό που μου πασάρουνε
και έχω Honda
Και δεν το μετάνιωσα στιγμή:wave2:
la_villa
13/11/2005, 00:48
Μπερδεμένο σε βρίσκω :smokin: :smokin:
Supersport 1000:CBR 1000RR vs GSXR 1000K5 1-0
Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 2-0
Ειδικά στο 600.
Και επειδή δεν τα ξέρετε καλά
(και εδώ είμαι εγώ λέει να σας τα μάθω!!!)
Kawasaki ZX10R vs all 1-0
:smokin: :cool:
el_hymador
13/11/2005, 01:09
cbf600S-bandiτ600S 1-4 .....OYTE ME ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!!!!
Ακομα και το καινουργιο bandid to 650 ειναι ο ουραγος της κατηγοριας , η πιο φθηνη λυση αν δεν σε παιρνει για ολα τα υπολοιπα 600-650 που ειναι σαφως ανωτερα.... αεροελαιοψυκτο , με περιφερειακα που κανουν απλως την δουλεια τους, και με αισθητικη απο την ζωνη του λυκοφωτος , δεν εχει καμια απολυτως τυχη απεναντι στον ανταγωνισμο.... ουστ!!
Για ολα τα υπολοιπα συμφωνω , τα μοντελα της suzuki ειναι πολυ ανωτερα απο αυτα της honda που αναφερεις.
Το μονο θεμα με την suzuki (προσωπικη αποψη) ειναι οτι ειναι μακραν τα ασχημοτερα μηχανακια του κοσμου.....μιλαμε για χαλι μαυρο , πιστευω οτι λογω αυτου , δεν πουλανε οσο πραγματικα αξιζουν.....απο που να αρχισει κανεις....v-strom? , hayabusa? , bandit? , gsxf? (ειδικα αυτο...:lol:) , ακομα και τα burgman στα scooter ειναι τελειως ανεμπνευστα , συμβατικα και χοντροκομενα.....μοναδικη εξαιρεση η σειρα gsxr αλλα τα τελευταια μοντελα , γιατι οσο θυμαμε πως ηταν εκεινος ο απαραδεκτος κοκοβιος-μπαλονι με πιανουν τα γελια...ασε δε η μασκα τους που ηταν του στυλ σχεδιαζουμε κατι βιαστικα και οτι βγει....γενικα και παλιοτερα χαλια ηταν σχεδιαστικα τα μηχανακια της suzuki , dr650/800big κ.τ.λ......αν λαβουμε υπ οψιν μας και τα προτοτυπα (stratosphere....) το μελλον προβλεπετε ζοφερο.....
Αυτρ το με το οποιο πρεπει να ασχοληθουν ειναι το λογοτυπο....ελεος!!!! αυτο το suzuki , με την συγκεκεριμενη γραμματοσειρα , μου θυμιζει εξωλεμβιες δεκαετιας....
Βαση καθαρα αντικειμενικων κριτηριων , απο τις Γιαπωνεζικες εταιριες , ΜΙΑ!!! ειναι μακραν μπροστα των αλλων ........
ΥΑΜΑΗΑ κυριοι!!!! Γιατι :
-Eιναι η εταιρια που εχει τις περισσοτερες νικες σε gp ...
-Ειναι μονη που δειχνει τον δρομο στους αλλους παρουσιαζοντας μηχανακια οπως : tdr , tdm , gts κτ.λ.
-Με τα μοντελα της εχει φερει επανασταση και εχει αλλαξει την παγκοσμια μοτοσυκλετιστικη ιστορια.....ενδεικτικα αναφερω :
xt500....ουσιαστικα η πρωτη on-off , εμπασε πολυ κοσμο στα χωματα και στην περιπετεια
fzr 1000 (genesis concept) ss για τον λαο , ευκολοδηγητες , προσιτες και με τεχνολογια
yzf r1 μολις ειδε οτι η κατηγορια που στην ουσια η ιδια δημιουργησε ειχε βαλτωσει , ξανεφερε τα πανω-κατω!!! μοτοσυκλετα-δυναμιτης με σχεδιαστικη αντιληψη και αποδωση που εκανε τους αλλους να ψαχνονται....η μηπως νομιζετε οτι τα gsxr , zx και cbr , θα υπηρχαν σημερα με αυτην την μορφη?
tdm850 πριν απο πολλα χρονια , μονο η yamaha ειχε την προνοητικοτητα και την τολμη να παρουσιασει μια μοτοσυκλετα που προηγουταν πολυ της εποχης της.....δειτε απλα που οδευει η κατηγορια των mega on-off σημερα και θα καταλαβετε ... (σιγα μην ειναι καινοτομια το multistrada!!!)
yz400f καποιος επρεπε μετα τον θανατο των διχρονων , να ασχοληθει σοβαρα με τα τετραχρονα και να τα κανει ανταγωνιστικα η και καλυτερα....guess who...
t-max500 σε καμια περιπτωση scooter , μια αυτοματη μοτοσυκλετα μας προϊδεαζει για τα πραγματα που θα ερθουν....
και σαν να μην εφταναν ολα αυτα , συνεχιζει να παρουσιαζει φρεσκιες προτασεις...mt-01 , mt-03 , tricker , bulldog και αλλες που ειμαι σιγουρος πως θα ερθουν.
Ποτε δεν εχει αντιγραψει , και οταν θελει να παρουσιασει κατι σε μια κατηγορια , το κανει με τον δικο της ξεχωριστο τροπο ...π.χ.
fazer1000 , trx850 , fjr 1300 ...
Σε ολες τις κατηγοριες ειναι η εταιρια που εχει αν οχι τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ , τουλαχιστον ακρως ανταγωνιστικα μηχανακια.
-Mονοκυλινδρα : xt660 (πριν αρχισουν οι συγκρισεις με τα ευρωπαϊκα ας αναλογιστουμε οτι ουσιαστικα ο ανταγωνισμος ειναι dr , klr , fmx)
-Enduro / Mx : wr / yzf 450/250 .... ναι τωρα ξυπνησαν και οι υπολοιποι Ιαπωνες....
-Naked / semi nakend : fz6 , fazer1000 (το καινουργιο fz1 ακομα δεν...)
-all around : tdm900 , fz600 fazer.
-ss : r1 , r6
-touring : fjr1300
αυτα τα ολιγα....δεν ειμαι πορωμενος αν καποιος εχει ενστασεις ευχαριστως να τις ακουσουμε....
....και στην τελικη φτιαχνει και κανα κιθαρονι , synth , τυμπανα κ.ο.κ.....
28044
el_hymador
13/11/2005, 01:39
...ενταξει απο αλλο χωρο , αλλα και εκει γ@μ@ει!!!
28045
johnpagr
13/11/2005, 01:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
GSXR750...
OLA TA XRONIA !!!!
Akefalos
13/11/2005, 04:37
Ρε φίλε estranged ενώ στην αρχή είπα να σου δώσω κάποια δίκια και να πω,ρε μπας και τα λέει καλά(όντως η haya είναι αχτύπητη) μας πετάς αυτά τα απίστευτα για το v-strom που το βγάζεις καλύτερο απ'ολα και μας πεθαίνεις...:lol: :rotflmao:
Το v-strom(βάρκα-στρώμα) ειναι απο τα πιο άσχημα και χοντροκομένα μηχανάκια.Οπότε για να είσαι πιο αληθοφανής μπας και πείσεις κανένα βάλε άλλο μοντέλο...
Επίσης απο που προκύπτουν οτι:
Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4???????????
Επειδή το λές εσύ?Για μένα είναι και στις 2 περιπτώσεις σχεδόν ισοδύναμα τα μηχανάκια.
Και μια απορία.....
Γιατί βάζεις την cbf600 και οχι την Hornet 600 ή 900???
Μήπως επειδή αν είναι και η Hornet δε θα ισχύει πιο εύκολα το ''Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.''????
Και στο κάτω κάτω μη μιλάς για καινοτομίες και βάζεις για παράδειγμα τη Suzuki γιατί θα γελάσουν κι οι πέτρες...
Αλήθεια αυτό το ''καινούριο'' GSXR600 τι μου θυμίζει....
Και για να τελειώνουμε δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε ο ένας με τη Honda,ο άλλος με τη Kawa και πάει λέγοντας...Έχεις πρόβλημα με τη μηχανή σου και για να νιώθεις καλά θες να βγάλεις τις άλλες άχρηστες??Εγώ προσωπικά έχω cbr125 και μπορεί η επόμενη να είναι Hornet,μπορεί να είναι z750,μπορεί fazer ή ότι άλλο μου γουστάρει και μου κάτσει!!!Πάρτε το χαμπάρι!!Η μηχανή είναι σαν τις γκόμενες!!Καθένας έχει το γούστο του.Για σένα μπορεί το v-strom να υπερέχει και για μένα να είναι μούφα.Αν το πάρεις όμως αφού θα σ'αρέσει και πρόβλημα δε θα έχεις και θα το καραευχαριστηθείς.Δε θα σε νοιάζει αν μ'αρέσει ή όχι.Οπότε ξεκολλάτε.Ο καθένας καβαλάει αυτό που γουστάρει,αυτό που διάλεξε και γι'αυτόν είναι το καλύτερο...
Multijohn
13/11/2005, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Μπερδεμένο σε βρίσκω :smokin: :smokin:
Supersport 1000:CBR 1000RR vs GSXR 1000K5 1-0
Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 2-0
Ειδικά στο 600.
Και επειδή δεν τα ξέρετε καλά
(και εδώ είμαι εγώ λέει να σας τα μάθω!!!)
Kawasaki ZX10R vs all 1-0
:smokin: :cool:
Όλος ο ειδικός τύπος εκθειάζει την σουζούκι και στις δύο περιπτώσεις πάντως.Δεν θέλω να σε προσβάλω(προς θεού) αλλά δεν νομίζω οτι έχεις την δυνατότητα να έχεις άποψη ΚΑΙ απο τα δύο μηχανάκια.Εγώ πάντως δεν έχω προσωπική.Οτι έγραψα παραπάνω είναι δοκιμασμένο απο εδικούς(λέμε τώρα!) με πολυόργανα μέτρήσεων χιλιάδων ευρώ και δεν βασίζονται μόνο στο ''αυτο τραβάει καλύτερα''.Τώρα εάν κάποιος επικαλεστεί οτι τα περιοδικά ''τα παίρνουν'',να υπενθυμίσω οτι το παιχνίδι είναι για όλους.Δεν δέχομαι δηλαδή οτι το Power Bikes για παράδειγμα που για μένα είναι το πιο ουδέτερο αυτή την στιγμή,τα παίρνει απο κάποιον για να γράψει οτι το ένα μηχανάκι είναι καλύτερο απο άλλο και όποιος εν πάσει περιπτώσει θα μπορούσε (εάν τα έπαιρνε)να τα πάρει απο την χόντα
Multijohn
13/11/2005, 07:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ακομα και το καινουργιο bandid to 650 ειναι ο ουραγος της κατηγοριας , η πιο φθηνη λυση αν δεν σε παιρνει για ολα τα υπολοιπα 600-650 που ειναι σαφως ανωτερα.... αεροελαιοψυκτο , με περιφερειακα που κανουν απλως την δουλεια τους, και με αισθητικη απο την ζωνη του λυκοφωτος , δεν εχει καμια απολυτως τυχη απεναντι στον ανταγωνισμο.... ουστ!!
Eντάξει,συμφωνώ οτι ο τρόπος που συνέταξα το κείμενο,δεν ήταν και ο καλύτερος αλλά φίλε μου εάν προσέξεις καλύτερα τα...σκόρ,θα δείς οτι συμφωνούμε!Απο τις κατηγορίες που ενδεικτικά αναφέρω παραπάνω,ΜΟΝΟ το CBF600S σώνεται επειδή συγκρίνεται με ένα παλιό μηχανάκι της σουζούκι,το BANDIT.Αν θέλεις,αυτό είναι ακόμη ένα παράδειγμα που δείχνει οτι στο συγκεκριμένο μοντέλο που η σουζούκι το παράτησε χωρίς καμμία εξέλιξη,έμεινε πίσω απο τον ανταγωνισμό.Εάν τώρα συγκρίνω το CBF600S με κάποιο άλλο,άλλης εταιρίας πλήν σουζουκι,δεν ξέρω.Απλά το ανέφερα για παραδειγματισμό του τι μπορεί να κ΄'ανει η στασιμότητα στην εξέλιξη.
Multijohn
13/11/2005, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Ρε φίλε estranged ενώ στην αρχή είπα να σου δώσω κάποια δίκια και να πω,ρε μπας και τα λέει καλά(όντως η haya είναι αχτύπητη) μας πετάς αυτά τα απίστευτα για το v-strom που το βγάζεις καλύτερο απ'ολα και μας πεθαίνεις...:lol: :rotflmao:
Το v-strom(βάρκα-στρώμα) ειναι απο τα πιο άσχημα και χοντροκομένα μηχανάκια.Οπότε για να είσαι πιο αληθοφανής μπας και πείσεις κανένα βάλε άλλο μοντέλο...
Επίσης απο που προκύπτουν οτι:
Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4???????????
Επειδή το λές εσύ?Για μένα είναι και στις 2 περιπτώσεις σχεδόν ισοδύναμα τα μηχανάκια.
Και μια απορία.....
Γιατί βάζεις την cbf600 και οχι την Hornet 600 ή 900???
Μήπως επειδή αν είναι και η Hornet δε θα ισχύει πιο εύκολα το ''Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.''????
Και στο κάτω κάτω μη μιλάς για καινοτομίες και βάζεις για παράδειγμα τη Suzuki γιατί θα γελάσουν κι οι πέτρες...
Αλήθεια αυτό το ''καινούριο'' GSXR600 τι μου θυμίζει....
Και για να τελειώνουμε δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε ο ένας με τη Honda,ο άλλος με τη Kawa και πάει λέγοντας...Έχεις πρόβλημα με τη μηχανή σου και για να νιώθεις καλά θες να βγάλεις τις άλλες άχρηστες??Εγώ προσωπικά έχω cbr125 και μπορεί η επόμενη να είναι Hornet,μπορεί να είναι z750,μπορεί fazer ή ότι άλλο μου γουστάρει και μου κάτσει!!!Πάρτε το χαμπάρι!!Η μηχανή είναι σαν τις γκόμενες!!Καθένας έχει το γούστο του.Για σένα μπορεί το v-strom να υπερέχει και για μένα να είναι μούφα.Αν το πάρεις όμως αφού θα σ'αρέσει και πρόβλημα δε θα έχεις και θα το καραευχαριστηθείς.Δε θα σε νοιάζει αν μ'αρέσει ή όχι.Οπότε ξεκολλάτε.Ο καθένας καβαλάει αυτό που γουστάρει,αυτό που διάλεξε και γι'αυτόν είναι το καλύτερο...
Κατ'αρχάς δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πεί εάν έχω δίκιο.Παραθέτω την άποψη - συμπέρασμά μου και απο 'κει και πέρα περιμένω και άλλες για να το συζητήσουμε.
Εάν τώρα έχεις να πείς κάτι,κατά του V-STROM σε παρακαλώ αναφέρσου σε κάτι αντικειμενικό (εάν έχεις)και όχι σε καθαρά υποκειμενικό κριτήριο,όπως είναι η εμφάνιση.Εξάλλου εγώ δεν ανέφερα πουθενά τίποτα οτι το V-STROM είναι πιο όμορφο απο TRANSALP ή VARADERO.Για του λόγου το αληθές,παραδέχομαι οτι αυτά τα δύο μοντέλα της χόντα είναι πιο όμορφα απο τους εκπροσώπους της σουζούκι.Αλλά δυστυχώς για την χόντα,ΜΟΝΟ πιο όμορφα...
Παραπάνω ανέφερα οτι τα συμπεράσματά μου΄προκύπτουν απο μετρήσεις περιοδικών και αν θέλεις να γίνω πιο συγκεκριμένος(αν το αντέχεις,βασικά) το CBR1000RR είναι το χειρότερο της κατηγορίας.Πλήν ''φιλικότητας''(που πόση φιλικότητα μπορεί να έχει ένα ss?!) δεν έχει τίποτα άλλο να επιδείξει.Προσωπικά βρίσκω πολυ...''λαικιστική'' την συγκεκριμένη κίνηση της χόντα αλλά μάλλον χάρειν των...πωλήσεων,ξέρει τι κάνει.
Για το CBF600 που ανέφερες,τώρα φίλε μου,δεν το αναφέρω πουθενά.Αναφέρω το CBF600S .Θέλεις να μιλήσω δηλαδή για το γυμνό 600 και να το συγκρίνω με κανα Ζ 750 και τρέχεις να βγάλεις τα κάστανα απο την φωτιά?!!!Η μήπως το 900 με κανα Ζ 1000?!!!Καταρχάς καποιος που θα δεί ένα HORNET 2000 με ένα HORNET 2005,δεν θα καταλάβει διαφορά!!!
Δεν ξέρω τι σου υμίζει το GSXR 600 (πάντως σίγουρα όχι CBR600!) άλλά μήπως θέλεις να σου θυμίσει κάτι το GSXR750?!Και μη μου πείς ''άλλα κυβικά''.Δεν παίζει!
γιατι δεν εβαλες και κατηγορια naked???
z750 Vs ολων των αλλων 10-0:D :D :beer: :beer: :beer: :beer:
vassilis88
13/11/2005, 11:06
i honda exei se orismenes katigories sxedon monopolio.opos vfr.k to cbr 125 pou exo k ego.gia mena pou mai 17 xronon einai oti prepei gia na matho symplekti klp.k otan itan na paro mixanaki den eixa alles epiloges mono afto k to cbf 250 pou k afto episis paizei mono tou.tora gia filikotites k tetoia dn ksero dn exo odigisei megali mixani ektos apo to z750 pou paroti polu dunato nomizo oti an pigaineis kanonika me synesi sto gazi einai mia xara filiko.dn exo kanena kollima me etairies alla goustaro pio polu ta ducati epeidi einai ta pio omorfa k gia epomeno mixanaki skeftomai multi 620dark.k@@@@vlaaaaaaaaaa!!!
la_villa
13/11/2005, 11:49
Δεν έχω προσωπική εμπειρία απο κανένα απο τα δυο!!:wave2:
Απλώς είπα τις δικές μου προτιμήσεις.Δεν το διευκρινησα ε??
Εντάξει στις διαμαχες δεν ήμαστε??:hypnotize
Και ύστερα εγω όποιο και να πάρω αποκλείεται να του πιω το αίμα ειδικά στους ελληνικούς δρόμους.Είναι πολλά τα κριτήρια με τα οποία μπορείς να κατατάξης της μοτοσυκλέτες.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι οι Αγγλοι βγάζουν καλύτερο 1000άρι το ΖΧ10R.
Και σίγουρα δεν βασίζονται μόνο στις υποδυνάμεις και πολύ καλά κάνουν.Χωρίς να παίρνω και όρκο όμως.
Στα τελευταία συμφωνώ :wave2:
Επίσης αν δεν κάνω λάθος η αρχή των σημερινων SS έγινε απο το GSXR750 το 87 και όχι το FZR1000
el_hymador
13/11/2005, 12:27
Δεν νομιζω οτι σε καποια κατηγορια υπαρχουν πλεον μηχανακια που περνουν τα σωβρακα απο τον ανταγωνισμο , θα ελεγα οτι στα μεσαια on-off , κυριαρχει το v-strom , αλλα αν καποιος θεσει ως κριτηριο την καλη συμπεριφορα στο χωμα , μπορει να θεψρησει οτι καλυτερο ειναι το lc4 640 adventure της KTM ! η ακομη και το dominator , το f650 dakar της bmw και παει λεγοντας......απ΄ολο εχει ο μπαχτσες πλεον , διαλεχτε!!!
Ειδικα στα ss δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι καλυτερο π.χ. το gsxr απο τα r1 , zx-10 και cbr ..... ενταξει ειναι λενε το δυνατοτερο , αλλα θα χρειαστουν ποτε σε κανενα τα +10 αλογα που βγαζει? , η θα εκτιμησει ποτε κανεις (ακομα και στην πιστα ) την ελαχιστα καλυτερη εισοδο στην στροφη , το γεγονος οτι γυρναει με πολυ εμπειρους αναβατες δεκατακια κατω απο τον ανταγωνισμο? ας βρεθει καποιος να μου πει οτι εξαντλησε και ηπιε το αιμα σε ενα ss600 να του το αγορασω εγω το χιλιαρι , αφου ειναι τοσο χερας!!!
Επισης θα ελεγα οτι στα μεγαλα on-off το μηχανακι που ειναι το ουσιαστικοτερο χωρις προσχηματα ''περιπετειας''' και πουλ-μουρ , ειναι το TDM900...αλλα και παλι αν καποιος θελει να ταξιδευει συνεχεια , γιατι να μην προτιμησει ενα caponord, ενα v-strom η ενα varadero? (το 950 adventure της ΚΤΜ ειναι στον δικο του ξεχωριστο κοσμο....)
Aυτα....
stefanos
13/11/2005, 12:39
Παιδειά ξυπνάτε.
Οι μισές κατηγορείς που αναφέρατε δημιουργήθηκαν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Ναι το V strom είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.
Η κατηγορία του όμως έχει χάλια φρένα χάλια αναρτήσεις και χάλια σκελετούς.
Χειρότερα και απο το bandit δηλαδή παντού.
Με λίγα λόγια αυτά τα μηχανάκια δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε η "κατηγορία"
Γιατί οι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ είναι 4.
1 ss
2 touring
3 enduro
4 κάνω τη δουλειά μου.
Υπάρχει και μια 5η που είναι κονομα για τα εργοστάσια που πουλάνε "ξεχωριστό" "image" klp.
Multijohn
13/11/2005, 12:59
Δεν νομιζω οτι σε καποια κατηγορια υπαρχουν πλεον μηχανακια που περνουν τα σωβρακα απο τον ανταγωνισμο , θα ελεγα οτι στα μεσαια on-off , κυριαρχει το v-strom , αλλα αν καποιος θεσει ως κριτηριο την καλη συμπεριφορα στο χωμα , μπορει να θεψρησει οτι καλυτερο ειναι το lc4 640 adventure της KTM ! η ακομη και το dominator , το f650 dakar της bmw και παει λεγοντας......απ΄ολο εχει ο μπαχτσες πλεον , διαλεχτε!!!
Ειδικα στα ss δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι καλυτερο π.χ. το gsxr απο τα r1 , zx-10 και cbr ..... ενταξει ειναι λενε το δυνατοτερο , αλλα θα χρειαστουν ποτε σε κανενα τα +10 αλογα που βγαζει? , η θα εκτιμησει ποτε κανεις (ακομα και στην πιστα ) την ελαχιστα καλυτερη εισοδο στην στροφη , το γεγονος οτι γυρναει με πολυ εμπειρους αναβατες δεκατακια κατω απο τον ανταγωνισμο? ας βρεθει καποιος να μου πει οτι εξαντλησε και ηπιε το αιμα σε ενα ss600 να του το αγορασω εγω το χιλιαρι , αφου ειναι τοσο χερας!!!
Επισης θα ελεγα οτι στα μεγαλα on-off το μηχανακι που ειναι το ουσιαστικοτερο χωρις προσχηματα ''περιπετειας''' και πουλ-μουρ , ειναι το TDM900...αλλα και παλι αν καποιος θελει να ταξιδευει συνεχεια , γιατι να μην προτιμησει ενα caponord, ενα v-strom η ενα varadero? (το 950 adventure της ΚΤΜ ειναι στον δικο του ξεχωριστο κοσμο....)
Aυτα....
Συμφωνώ σε αυτό που λές,οτι ο καθένας διαλέγει το καλύτερο για τα δικά του κριτήρια και η αλήθεια είναι οτι περίμενα να το πει κάποιος αυτό ουτως ώστε να μπορώ να πώ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ οτι το μόνο υπέρ που έχουν πλέον τα χόντα είναι η ''φήμη'' αξιοπιστίας η οποία είναι πλέον αμελητέα σχετικά με τις υπόλοιπες εταιρίες.Κατά τα άλλα,παραμένει μια εταιρία ισάξια(με κόπο πλέον) με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.Και στην τελική εμένα δε με νοιάζει η αξιοπιστία ρε φίλε!γουστάρω να πάρω ένα εργαλείο να το λίωσω,και σε 2-3 χρόνια να το δώσω.Τουλάχιστον αυτά λένε οι στατιστικές στα SS(πείτε μου πόσα παλιά ss βλέπετε στους δρόμους και στις πίστες!).Αναφέρομαι στα ''απόλυτα'' νούμερα γιατί όπως εσύ (ή οποιοσδήποτε)κοιτάς με δικά σου κριτήρια,έτσι εγώ έχω σαν κριτήριο την τεχνολογία-καινοτομία που υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή.Για να το κάνω ακόμα πιο απλό,στη πίστα μπαίνει και ένα GSXR 1000 μοντέλο '95 και ένα GSXR 1000 Κ5.Όποιος παίρνει Κ5 τι είναι δηλαδή?''θύμα του μαρκετινγκ''?!Η μήπως το παίρνει για να του πιεί το αίμα?!ΟΧΙ! Το παίρνει για εκείνη την ρημάδα την αίσθηση ''τι έχω κάτω απ'τα @ρχιδι@ μου''!
Και στην τελική γούστο του και καπέλο του.
Ε,αυτήν την αίσθηση,η χόντα αρχίζει και την χάνει(μιλάω πάντα με γνώμονα το όριο,γιατί δεν λέω οτι όταν έχεις RR θα πρέπει να ντρέπεσαι κίολας!)
Πολλοί όμως(αν όχι οι περισσότεροι) αγοράζουν με βάση την ομορφιά. αν δε σε φτιάχνει αυτό που καβαλάς τι να το κάνεις αν είναι αξιόπιστο; Σαφώς και χρειάζεται μια έρευνα για τυχόν προβλήματα κλπ, αλλά αν το γουστάρεις, αυτό θα πάρεις.
Σύμφωνοι ότι η honda έχει μείνει πίσω σε κάποια μοντέλα (transalp πχ), αλλά όπως και να έχει τα honda είναι τα καλύτερα (και τα πιο όμορφα)!!!!!!!!!:cool: :p
δεν ξέρω βέβαια εάν η στρατηγική της εταιρίας είναι να βγάζει το ίδιο μοντέλο κάποια χρόνια με μιρκοαλλαγές και να του κάνει ριζική ανανέωση πχ μετά από μια 5ετία.
κοντοζηγώνει η ώρα................................
KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
:D :D :D :D :D :D :D :D
28059
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
κοντοζηγώνει η ώρα................................
KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
:D :D :D :D :D :D :D :D Σ’έχω λέμεεεεεεεεεε!!!!!!!!
Όχι γιατι είμαι γλήγορος αλλά γιατι είσαι ΚΟΥΛΌΣ
la_villa
13/11/2005, 17:19
Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα κανένα απο τα καινούργια 1000.
Αυτό που γουστάρω τρελά είναι το CBR954
nikos force
13/11/2005, 17:49
παιδια ξυπνηστε,οι εποχες αφοσιωσης και πιστης στην οποια ιαπωνικη εταιρια εχουν περασει ανεπιστρεπτι.χρονο με το χρονο τα γιαπωνεζακια γινονται ολο και πιο ψυχροι παραγωγοι μοτο και δυστηχως εμεις τα νουμερα των στατιστικων.ολες οι εταιριες εχουν βγει πολλρς φορες οφσαιντ και σε πολλα σημεια.μηδεν φαντασια και τολμη τα τυπακια.το οσο παθος τους ειχε απομεινει το εξαντλησαν αρκετα χρονια και μοντελα πιο πριν,οπως,R199,GSX-R SRAD,TL,AFRICA,CBR954 και κατι τετοια .πλεον ουτε οι ιδιοι δεν καβαλανε τα ιδια τα μηχανακια τους.ονειρο ενος ιαπωνα ειναι ενα μηχανακη με ψυχη,ducati,και οχι ενα φινικο-κοβωπλαισιο-γιαναειμαιελαφρυ κ5.kai τελος σας παρακαλω...εκανε η kawa μια κινηση και εβγαλε ενα ωραιουλη μηχανακι ,το Ζ1000 KAI ΜΕΤΑ μας ξαμολισε το μουλικο το Ζ750.το εχετε παραεκτιμισει το συγκεκριμενο σε σημειο που δε του αξιζει.
manos426f
13/11/2005, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα κανένα απο τα καινούργια 1000.
Αυτό που γουστάρω τρελά είναι το CBR954
To χειροτερο CBR που εχει βγαλει ποτε η Honda απο πλευρας αξιοπιστιας!!Μου το εχουν βεβαιωσει κατηγορηματικα και δυο φιλοι μηχανικοι
Γι'αυτο και γρηγορα αλλαξε σε 1000.....
el_hymador
Enduro / Mx : wr / yzf 450/250 ....
sorry αλλα η Χοντα εδω προηγειτε κατα πολυ τουλαχιστον για cre -f 450 που εχω οδηγησει εγω και τις δυο εταιρειες εκ Ιαπωνιας...
:rolleyes:
Φυσικα τα ευρωπαικα στο εντουρο παιζουν εκτος συναγωνισμου...:evil:
:wave2:
stefanos
13/11/2005, 20:04
Δεν μπορώ να καταλάβω πότε η Honda κατασκεύζε τεχνολογικά προηγμένα μηχανάκια, και ξαφνικά σταμάτησε τώρα.
Πότε οι Γιαπωνέζοι κατασκεύαζαν μηχανάκια με ψυχή τόλμη φαντασία?
Πάτε καλά?
Πάντα τα ίδια έκαναν.
Η Honda αυτό έκανε πάντα.Μηχανάκια εμπορικά ευκολοχώνευτα εύκολα στη χρήση άχρωμα και άγευστα.
Μπορεί να κατέβαινε στους αγώνες με τετρακύλινδρα 125 και οχτακύλινδρα 250 αλλά στο κόσμο έδινε παπιά.
Τι πάθος έχει το Africa και το 954?
Πάθος έχει το 900ss το 888 αλλά αυτά είναι one man show μηχανάκια.
Οι Γιαπωνέζοι πάντα έβγαζαν αυτά που βγάζουν τώρα.
Και ναι μπορεί να έχει τεχνολογία η Honda στο συρτάρι, εξάλου είναι και η μόνη εταιρεία στον κόσμο που τρέχει F1 και μηχανές ταυτόχρονα.
Αλλά ποτέ δεν πουλήσαν τίποτα τεχνολογικά μπροστά.
Και τώρα βέβαια όχι τεχνολογία δεν έχουν οι μηχανές αλλά είναι αρχαιολογίες στην τεχνολογία.Το τελευταίο αυτοκίνητο είναι καλύτερο.
Αλλά γιατί να αλλάξουν?
Μια χαρά κονομάνε και μόνο με το marketing
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
[Και ναι μπορεί να έχει τεχνολογία η Honda στο συρτάρι, εξάλου είναι και η μόνη εταιρεία στον κόσμο που τρέχει F1 και μηχανές ταυτόχρονα.
Αλλά ποτέ δεν πουλήσαν τίποτα τεχνολογικά μπροστά.
Και τώρα βέβαια όχι τεχνολογία δεν έχουν οι μηχανές αλλά είναι αρχαιολογίες στην τεχνολογία.Το τελευταίο αυτοκίνητο είναι καλύτερο.
Αλλά γιατί να αλλάξουν?
Μια χαρά κονομάνε και μόνο με το marketing [/B]
Παιδιά μην σας φιδιάζουν με "τεχνολογία"....
Τεχνολογία αν θες βρίσκεις άφθονη σήμερα....υπάρχει μπόλικη, τόσο για τους κινητήρες (ας είναι καλά η Φ1...) όσο και για τα υπόλοιπα (ας είναι καλά οι αγώνες αλλά και η διαθέσιμη τεχνογνωσία των υλικών...).
Αλλά δυστυχώς ΜΟΝΟ το μάρκετινγκ είναι αυτό που καθορίζει κάθε φορά ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΟΣΗ και ΤΗΝ ΤΜΗ ΤΗΣ..... Αν μας τα δώσουν σήμερα, τι θα μας πουλήσουν αύριο ????
Akefalos
14/11/2005, 01:56
Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα.
''Κατ'αρχάς δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πεί εάν έχω δίκιο''
Βάζεις θέμα στις διαμάχες και δεν περιμένεις να διαφωνησει κάποιος μαζί σου?Αφου το έβαλες στις διαμάχες και άδικο θα σου πω οτι έχεις και θα διαφωνήσω μαζί σου (αλλιώς δε θα χε και πλάκα;) )
''Εάν τώρα έχεις να πείς κάτι,κατά του V-STROM σε παρακαλώ αναφέρσου σε κάτι αντικειμενικό (εάν έχεις)και όχι σε καθαρά υποκειμενικό κριτήριο,όπως είναι η εμφάνιση''
Στο πρώτο ποστ λες οτι η Χόντα υστερεί σε αυτούς τους τομείς και στα συγκεκριμένα μηχανάκια.Δε βλέπω πουθενά να αναφέρεις τίποτα για επιδόσεις μόνο ή επίπεδο κατασκευής.Άρα μετράει και η εμφάνιση.Εξάλλου για μένα η εμφάνιση παίζει πρωταρχικό ρόλο.Το έχω ξαναπεί,αν δε γουστάρεις αυτό που καβαλάς άστα να πάνε.Προσωπικά προτιμώ μια όμορφη μηχανή με καλές επιδόσεις,παρά μια άσχημη με σούπερ επιδόσεις.Όσο για το v-strom αν θες κατι άλλο εκτός απο το κριτήριο της εμφάνισης πάρε αυτό της ευκολίας.Όσοι ζούνε Αθήνα θα συμφωνήσουν οτι είναι αντελώς ακατάλληλο για μέσα στην πόλη,οπότε για μένα δε λέει.Βέβαια ο καθένας οτι γουστάρει οπότε ....
''Παραπάνω ανέφερα οτι τα συμπεράσματά μου΄προκύπτουν απο μετρήσεις περιοδικών''
Και πάλι μιλάς για επιδόσεις και στατιστικά.Πρέπει να ξέρεις όμως πως το ρίγος που μπορεί να νιώσω εγώ αν καβαλήσω μια Hornet που τη γουστάρω μπορεί να μην το νιώσει κάποιος που θα πάρει μια ss με απίστευτες επιδόσεις μόνο για να λέει οτι έχει μηχανάρα...Αν εγώ γουστάρω κάτι για μένα αυτό είναι το καλύτερο.Και καταλάβετε επιτέλους οτι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται μόνο για το ποιά έχει τα περισσότερα άλογα και τη μεγαλύτερη ροπή.Άλλος νοιάζεται για τα άλογα,άλλος για την εμφάνιση,άλλος για την ποιότητα κατασκευής κτλ.Για τον καθένα μετράει κάτι διαφορετικό.Οπότε τα περιοδικά που λες μπορεί να βγάζουν το v-strom καλύτερο σε απόδοση,ασφάλεια,αντοχή,άνεση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και να αφήνουν απέξω κριτήρια όπως το υποκειμενικό γούστο του καθενός.
''και αν θέλεις να γίνω πιο συγκεκριμένος(αν το αντέχεις,βασικά) το CBR1000RR είναι το χειρότερο της κατηγορίας''
Αν διάβασες μέχρι τέλους το μήνυμά μου (και δε βαρέθηκες γιατί γράφω και πολλά) θα είδες οτι δεν είμαι κολλημένος με κάποια συγκεκριμένη εταιρία.Γενικά δεν καταλαβαίνω το λόγο διαμάχης.Εμένα μου αρέσουν μηχανές και απο τη Honda και απο Yamaha και απο Suzuki(πχ το Β-king:eek: :eyepop: ) και διάφορα άλλα.Είναι θέμα γούστου όπως είπα.Όσο για το αν το αντέχω,προσωπικά σκασίλα μου για τα ss εγώ είμαι πιο πολύ προς τα naked.
''Για το CBF600 που ανέφερες,τώρα φίλε μου,δεν το αναφέρω πουθενά.Αναφέρω το CBF600S .Θέλεις να μιλήσω δηλαδή για το γυμνό 600 και να το συγκρίνω με κανα Ζ 750 και τρέχεις να βγάλεις τα κάστανα απο την φωτιά?!!!Η μήπως το 900 με κανα Ζ 1000?!!!Καταρχάς καποιος που θα δεί ένα HORNET 2000 με ένα HORNET 2005,δεν θα καταλάβει διαφορά!!!
Μάθε τα μοντέλα και μετα μας ξαναλές.Το cbf600 είναι σχεδόν ίδο με το cbf600s και στις επιδόσεις εντελώς ίδιο(δεν ξέρω μήπως είναι και το ίδιο μηχανάκι απλά χωρίς φαίρινγκ).Το Hornet λέγεται CB600F Hornet.Kαι είναι απείρως καλύτερο.Όσο για την εμφάνιση καλά κάνει και δεν αλλάζει γιατί έτσι το γουστάρουμε και μας φτιάχνει.Και μη μου πεις οτι Hornet παρακυκλοφορεί και είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα???Οπότε πάει και το προφίλ συντηρητισμού...Για μένα όταν βλέπω πλέον στο δρόμο 100 transalp,100 tdm kai 100 z750 και μια ή δύο Hornet μάλλον αυτοί με τη Hornet είναι πιο κοντά στην έννοια του μοτοσυκλετιστή-επαναστάτη και όχι όλοι οι άλλοι που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής(Τι είναι της μόδας?TDM,CBR,Z750κλπ....Ε τότε αυτό θα πάρω!!)Αλλά ξέχασα όταν πουλάει η Honda είναι απλά λόγω φήμης και παίρνουν όλοι cbr για να το δείχνουν ενώ όλοι οι άλλοι πουλάν επειδή αξίζουν τα μηχανάκια.Για μένα είναι όλες οι εταιρίες ίδιες .Ε τώρα για το Z θα στο πω.Βρες ένα γυμνό στα 750 και σύγκρινέ το μαζί του.Η Hornet είναι στα 600 άρα συγκρίνεται με τα γυμνά στα 600(πχ το γυμνό fazer που μ'αρέσει και πολύ).Είναι σα να σου συγκρίνω τη GSXR1300 με τη cbr1000.E λογικό είναι και με 300 κυβικά παρπάνω να τη σκίζει.Η μήπως να συγκρίνουμε το Ζ με τη Hornet
στα 900cc και να φάει χώμα?(καλύτερη ροπή και ανεπαίσθητα πιο ελαφριά?)Και απο τις 2 Hornet 150 κυβικά διαφορά έχει.Γι'αυτό φίλε το z750(πολύ καλό όντως) παίζει αλλού.Το Hornet 600 με τα υπόλοιπα 600αρια γυμνά και τα χιλιάρια με τα χιλιάρια.(πχ το Z1000 όντως καλύτερο αλλά για μένα τα χιλιάρια είναι λιγο βαριά.Προτιμώ μέχρι 600cc:D )
Αυτά τα ολίγα και συγνώμη αν σε κούρασα.Αλλά πάλι,τι διαμάχη θα ήταν αν δεν απάνταγα????
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Σ’έχω λέμεεεεεεεεεε!!!!!!!!
Όχι γιατι είμαι γλήγορος αλλά γιατι είσαι ΚΟΥΛΌΣ
παππούληηηηηηηηηηηηηηηη τράβα πάρε τα χάπια σου ρεεεεεεεεεεεεεεεε..............εγώ μπορεί να είμαι κουλός αλλά εσύ είσαι γεροπορνοδεινόσαυρος κοψιδοφάγος............:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
κάτσε να κατεβάσω το πατίνι απ'το πατάρι να τα πάμε μια..............ουουουου ποπ γκόου χόμ.........:D
Palios-neos
16/11/2005, 20:22
Αυτές είναι κατηγορίες που υστερεί η χόντα ΜΟΝΟ απο μια συγκεκριμένη εταιρία(που να αναφέρω τις υπόλοιπες!)Oρμώμενος απο thread περι ''κόντρας'' μοντέλου honda με μοντέλο της suzuki,είπα να πώ μερικές αλήθειες.Οπως έχω πει και σε άλλα πόστ μου,το μόνο που μένει στη χόντα,είναι η...''φήμη'' αξιοπιστίας που έχει αλλά που και αυτή σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν(εάν παραμήνει στη συντηρητική πολιτική της)καθώς η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά κατά της.Συμφωνώ οτι έδειξε τον δρόμο,άνοιξε τους ορίζοντες και μύησε πολλούς αλλά σήμερα,εάν ρωτήσεις ένας πιτσιρικά,που δεν ξέρει ιστορία ή οποιοδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο την κατάσταση σήμερα,θα σου πεί πολλά μηχανάκια πλήν χόντα.Επομένως όταν ακούω κάποιον να λέει και να δηλώνει χοντάκιας,αυτομάτως του δίνω προφίλ συντηρητισμού στο μυαλό μου.Της...''σίγουρης'' λύσης,κάτι το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την έννοια του μοτοσυκλετισμού γενικότερα
Μπάς και πουλάς suzuki???
Λέμε τώρα:beer:
Χαχαχαχαχα ο καθε πικραμενος βγαινει με τα μοντελακια του να τη πει με οτι ναναι!!
συνεχιστε εχετε πλακα
Multijohn
17/11/2005, 09:33
:lol: :lol: :lol: Οντως!Βγαίνει ο καθένας με ότι να'ναι και λέει ότι θέλει!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SIGEDROSOUUUUUUUUUUUUUU.....:eyepop: min leme kai oti 8eloume....ston tomea pou stoxeuei i honda i suzuki gia paradeigma PAIRNEI TON #@:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lopi
SIGEDROSOUUUUUUUUUUUUUU.....:eyepop: min leme kai oti 8eloume....ston tomea pou stoxeuei i honda i suzuki gia paradeigma PAIRNEI TON #@:smokin:
ναι στα παπια και στα xr125, cbf250 κανει παταγο η HONDA 90% της αγορας εχει :rotflmao: :rotflmao:
α και τα VFR γαμανε στην Αγγλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το FMX πηγε να το παρει ο BBKoς και του ειπαν εξαντληθηκε .... λιστα αναμονης 3 μηνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αναγκαστηκε να στραφει αλλου το παιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το FMX πηγε να το παρει ο BBKoς και του ειπαν εξαντληθηκε .... λιστα αναμονης 3 μηνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αναγκαστηκε να στραφει αλλου το παιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Esi profanos epikinoneis me to perivallon.:beer: :beer:
the_passenger
01/03/2006, 21:02
Φίλε έχεις οδηγήσει κανένα από τα παραπάνω Honda??? :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
SOSTOSSSSSSS!!!
:beer:
Multijohn
01/03/2006, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Transalp
Cbf 600s
Cbr 1100xx
Για πές και εσύ?!:wave2:
Multijohn
01/03/2006, 22:50
Και,αλήθεια,που στοχεύει η HONDA τα τελευταία χρόνια?!Στα παπιά στα ρομποτάκια και στις μηχανές του γκαζόν?!
Και,αλήθεια,που στοχεύει η HONDA τα τελευταία χρόνια?!Στα παπιά στα ρομποτάκια και στις μηχανές του γκαζόν?!
MIxani tou gazon tis HONDA skizei TO GSXR-k5...:beer:
PeterMurphy
02/03/2006, 14:53
Για ολα τα υπολοιπα συμφωνω , τα μοντελα της suzuki ειναι πολυ ανωτερα απο αυτα της honda που αναφερεις.
Το μονο θεμα με την suzuki (προσωπικη αποψη) ειναι οτι ειναι μακραν τα ασχημοτερα μηχανακια του κοσμου.....μιλαμε για χαλι μαυρο , πιστευω οτι λογω αυτου , δεν πουλανε οσο πραγματικα αξιζουν.....απο που να αρχισει κανεις....v-strom? , hayabusa? , bandit? , gsxf? (ειδικα αυτο...:lol:) , ακομα και τα burgman στα scooter ειναι τελειως ανεμπνευστα , συμβατικα και χοντροκομενα.....μοναδικη εξαιρεση η σειρα gsxr αλλα τα τελευταια μοντελα , γιατι οσο θυμαμε πως ηταν εκεινος ο απαραδεκτος κοκοβιος-μπαλονι με πιανουν τα γελια...ασε δε η μασκα τους που ηταν του στυλ σχεδιαζουμε κατι βιαστικα και οτι βγει....γενικα και παλιοτερα χαλια ηταν σχεδιαστικα τα μηχανακια της suzuki , dr650/800big κ.τ.λ......αν λαβουμε υπ οψιν μας και τα προτοτυπα (stratosphere....) το μελλον προβλεπετε ζοφερο.....
Αυτρ το με το οποιο πρεπει να ασχοληθουν ειναι το λογοτυπο....ελεος!!!! αυτο το suzuki , με την συγκεκεριμενη γραμματοσειρα , μου θυμιζει εξωλεμβιες δεκαετιας....
Βαση καθαρα αντικειμενικων κριτηριων , απο τις Γιαπωνεζικες εταιριες , ΜΙΑ!!! ειναι μακραν μπροστα των αλλων ........
ΥΑΜΑΗΑ κυριοι!!!! Γιατι :
-Eιναι η εταιρια που εχει τις περισσοτερες νικες σε gp ...
-Ειναι μονη που δειχνει τον δρομο στους αλλους παρουσιαζοντας μηχανακια οπως : tdr , tdm , gts κτ.λ.
-Με τα μοντελα της εχει φερει επανασταση και εχει αλλαξει την παγκοσμια μοτοσυκλετιστικη ιστορια.....ενδεικτικα αναφερω :
xt500....ουσιαστικα η πρωτη on-off , εμπασε πολυ κοσμο στα χωματα και στην περιπετεια
fzr 1000 (genesis concept) ss για τον λαο , ευκολοδηγητες , προσιτες και με τεχνολογια
yzf r1 μολις ειδε οτι η κατηγορια που στην ουσια η ιδια δημιουργησε ειχε βαλτωσει , ξανεφερε τα πανω-κατω!!! μοτοσυκλετα-δυναμιτης με σχεδιαστικη αντιληψη και αποδωση που εκανε τους αλλους να ψαχνονται....η μηπως νομιζετε οτι τα gsxr , zx και cbr , θα υπηρχαν σημερα με αυτην την μορφη?
tdm850 πριν απο πολλα χρονια , μονο η yamaha ειχε την προνοητικοτητα και την τολμη να παρουσιασει μια μοτοσυκλετα που προηγουταν πολυ της εποχης της.....δειτε απλα που οδευει η κατηγορια των mega on-off σημερα και θα καταλαβετε ... (σιγα μην ειναι καινοτομια το multistrada!!!)
yz400f καποιος επρεπε μετα τον θανατο των διχρονων , να ασχοληθει σοβαρα με τα τετραχρονα και να τα κανει ανταγωνιστικα η και καλυτερα....guess who...
t-max500 σε καμια περιπτωση scooter , μια αυτοματη μοτοσυκλετα μας προϊδεαζει για τα πραγματα που θα ερθουν....
και σαν να μην εφταναν ολα αυτα , συνεχιζει να παρουσιαζει φρεσκιες προτασεις...mt-01 , mt-03 , tricker , bulldog και αλλες που ειμαι σιγουρος πως θα ερθουν.
Ποτε δεν εχει αντιγραψει , και οταν θελει να παρουσιασει κατι σε μια κατηγορια , το κανει με τον δικο της ξεχωριστο τροπο ...π.χ.
fazer1000 , trx850 , fjr 1300 ...
Σε ολες τις κατηγοριες ειναι η εταιρια που εχει αν οχι τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ , τουλαχιστον ακρως ανταγωνιστικα μηχανακια.
-Mονοκυλινδρα : xt660 (πριν αρχισουν οι συγκρισεις με τα ευρωπαϊκα ας αναλογιστουμε οτι ουσιαστικα ο ανταγωνισμος ειναι dr , klr , fmx)
-Enduro / Mx : wr / yzf 450/250 .... ναι τωρα ξυπνησαν και οι υπολοιποι Ιαπωνες....
-Naked / semi nakend : fz6 , fazer1000 (το καινουργιο fz1 ακομα δεν...)
-all around : tdm900 , fz600 fazer.
-ss : r1 , r6
-touring : fjr1300
αυτα τα ολιγα....δεν ειμαι πορωμενος αν καποιος εχει ενστασεις ευχαριστως να τις ακουσουμε....
De xrreiazetai na sai poromenos gia na les tin alitheia...+1000000000 :beer: :wave2:
the_passenger
02/03/2006, 15:00
Transalp
Cbf 600s
Cbr 1100xx
Για πές και εσύ?!:wave2:
Αυτές που είχα/έχω (Transalp και Vara)
To Transalp πως σου φάνηκε;
Όσον αφορά το Vara, πιστεύω οτι όποιος το οδηγήσει έστω και για ένα test drive (το έχει ο Μπαξεβάνης) ..αλλάζει γνώμη!.. ;)
Το λέω γιατι έχει αρχίσει να μου τη δίνει να ακούω άτομα να επικρίνουν το Vara (είναι της μόδας) επειδή το έκριναν με το μάτι και φυσικά χωρίς να το έχουν οδηγήσει..
Και με την ευκαιρία να πώ οτι ως ένα σημείο είχα κι εγώ επειρεαστεί.. μέχρι να το οδηγήσω βέβαια..
:rolleyes: :confused: :rolleyes:
PeterMurphy
02/03/2006, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα.
''Κατ'αρχάς δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πεί εάν έχω δίκιο''
Βάζεις θέμα στις διαμάχες και δεν περιμένεις να διαφωνησει κάποιος μαζί σου?Αφου το έβαλες στις διαμάχες και άδικο θα σου πω οτι έχεις και θα διαφωνήσω μαζί σου (αλλιώς δε θα χε και πλάκα;) )
''Εάν τώρα έχεις να πείς κάτι,κατά του V-STROM σε παρακαλώ αναφέρσου σε κάτι αντικειμενικό (εάν έχεις)και όχι σε καθαρά υποκειμενικό κριτήριο,όπως είναι η εμφάνιση''
Στο πρώτο ποστ λες οτι η Χόντα υστερεί σε αυτούς τους τομείς και στα συγκεκριμένα μηχανάκια.Δε βλέπω πουθενά να αναφέρεις τίποτα για επιδόσεις μόνο ή επίπεδο κατασκευής.Άρα μετράει και η εμφάνιση.Εξάλλου για μένα η εμφάνιση παίζει πρωταρχικό ρόλο.Το έχω ξαναπεί,αν δε γουστάρεις αυτό που καβαλάς άστα να πάνε.Προσωπικά προτιμώ μια όμορφη μηχανή με καλές επιδόσεις,παρά μια άσχημη με σούπερ επιδόσεις.Όσο για το v-strom αν θες κατι άλλο εκτός απο το κριτήριο της εμφάνισης πάρε αυτό της ευκολίας.Όσοι ζούνε Αθήνα θα συμφωνήσουν οτι είναι αντελώς ακατάλληλο για μέσα στην πόλη,οπότε για μένα δε λέει.Βέβαια ο καθένας οτι γουστάρει οπότε ....
''Παραπάνω ανέφερα οτι τα συμπεράσματά μου΄προκύπτουν απο μετρήσεις περιοδικών''
Και πάλι μιλάς για επιδόσεις και στατιστικά.Πρέπει να ξέρεις όμως πως το ρίγος που μπορεί να νιώσω εγώ αν καβαλήσω μια Hornet που τη γουστάρω μπορεί να μην το νιώσει κάποιος που θα πάρει μια ss με απίστευτες επιδόσεις μόνο για να λέει οτι έχει μηχανάρα...Αν εγώ γουστάρω κάτι για μένα αυτό είναι το καλύτερο.Και καταλάβετε επιτέλους οτι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται μόνο για το ποιά έχει τα περισσότερα άλογα και τη μεγαλύτερη ροπή.Άλλος νοιάζεται για τα άλογα,άλλος για την εμφάνιση,άλλος για την ποιότητα κατασκευής κτλ.Για τον καθένα μετράει κάτι διαφορετικό.Οπότε τα περιοδικά που λες μπορεί να βγάζουν το v-strom καλύτερο σε απόδοση,ασφάλεια,αντοχή,άνεση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και να αφήνουν απέξω κριτήρια όπως το υποκειμενικό γούστο του καθενός.
''και αν θέλεις να γίνω πιο συγκεκριμένος(αν το αντέχεις,βασικά) το CBR1000RR είναι το χειρότερο της κατηγορίας''
Αν διάβασες μέχρι τέλους το μήνυμά μου (και δε βαρέθηκες γιατί γράφω και πολλά) θα είδες οτι δεν είμαι κολλημένος με κάποια συγκεκριμένη εταιρία.Γενικά δεν καταλαβαίνω το λόγο διαμάχης.Εμένα μου αρέσουν μηχανές και απο τη Honda και απο Yamaha και απο Suzuki(πχ το Β-king:eek: :eyepop: ) και διάφορα άλλα.Είναι θέμα γούστου όπως είπα.Όσο για το αν το αντέχω,προσωπικά σκασίλα μου για τα ss εγώ είμαι πιο πολύ προς τα naked.
''Για το CBF600 που ανέφερες,τώρα φίλε μου,δεν το αναφέρω πουθενά.Αναφέρω το CBF600S .Θέλεις να μιλήσω δηλαδή για το γυμνό 600 και να το συγκρίνω με κανα Ζ 750 και τρέχεις να βγάλεις τα κάστανα απο την φωτιά?!!!Η μήπως το 900 με κανα Ζ 1000?!!!Καταρχάς καποιος που θα δεί ένα HORNET 2000 με ένα HORNET 2005,δεν θα καταλάβει διαφορά!!!
Μάθε τα μοντέλα και μετα μας ξαναλές.Το cbf600 είναι σχεδόν ίδο με το cbf600s και στις επιδόσεις εντελώς ίδιο(δεν ξέρω μήπως είναι και το ίδιο μηχανάκι απλά χωρίς φαίρινγκ).Το Hornet λέγεται CB600F Hornet.Kαι είναι απείρως καλύτερο.Όσο για την εμφάνιση καλά κάνει και δεν αλλάζει γιατί έτσι το γουστάρουμε και μας φτιάχνει.Και μη μου πεις οτι Hornet παρακυκλοφορεί και είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα???Οπότε πάει και το προφίλ συντηρητισμού...Για μένα όταν βλέπω πλέον στο δρόμο 100 transalp,100 tdm kai 100 z750 και μια ή δύο Hornet μάλλον αυτοί με τη Hornet είναι πιο κοντά στην έννοια του μοτοσυκλετιστή-επαναστάτη και όχι όλοι οι άλλοι που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής(Τι είναι της μόδας?TDM,CBR,Z750κλπ....Ε τότε αυτό θα πάρω!!)Αλλά ξέχασα όταν πουλάει η Honda είναι απλά λόγω φήμης και παίρνουν όλοι cbr για να το δείχνουν ενώ όλοι οι άλλοι πουλάν επειδή αξίζουν τα μηχανάκια.Για μένα είναι όλες οι εταιρίες ίδιες .Ε τώρα για το Z θα στο πω.Βρες ένα γυμνό στα 750 και σύγκρινέ το μαζί του.Η Hornet είναι στα 600 άρα συγκρίνεται με τα γυμνά στα 600(πχ το γυμνό fazer που μ'αρέσει και πολύ).Είναι σα να σου συγκρίνω τη GSXR1300 με τη cbr1000.E λογικό είναι και με 300 κυβικά παρπάνω να τη σκίζει.Η μήπως να συγκρίνουμε το Ζ με τη Hornet
στα 900cc και να φάει χώμα?(καλύτερη ροπή και ανεπαίσθητα πιο ελαφριά?)Και απο τις 2 Hornet 150 κυβικά διαφορά έχει.Γι'αυτό φίλε το z750(πολύ καλό όντως) παίζει αλλού.Το Hornet 600 με τα υπόλοιπα 600αρια γυμνά και τα χιλιάρια με τα χιλιάρια.(πχ το Z1000 όντως καλύτερο αλλά για μένα τα χιλιάρια είναι λιγο βαριά.Προτιμώ μέχρι 600cc:D )
Αυτά τα ολίγα και συγνώμη αν σε κούρασα.Αλλά πάλι,τι διαμάχη θα ήταν αν δεν απάνταγα????
Apsogos...Blepeis oi Z750ades exoun tin entyposi oti odigoyn pyraylo..Siga siga apoktoyn k to yfos ton BMW-dakidwn..
:beer: :nono:
Απλα ειναι παγια τακτικη της kawa να υπερκυβιζει τη μηχανη στη κατηγορια!!
Δες Ζ750 για την κατηγορια των 600 naked
Δες kawa 636 για τα ss600
Και μιας και λεμε αληθεια ειναι παγκοσμια απορια ολων γιατι η honda δεν βγαζει μοντελα τον τελευταιο καιρο παρα μονο τα ιδια με μικρες αλλαγες.....αλλα και ολοι πιστευουν πως κατι ετοιμαζει με την απιστευτη μυστικοτητα που την διακρινει
Μια αλλη εξηγηση ειναι οτι περιμενει τους νεους περιβαλλοντικους κανονισμους του 2007 και τοτε να κανει την κινηση της
adam_tsouk
02/03/2006, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Απλα ειναι παγια τακτικη της kawa να υπερκυβιζει τη μηχανη στη κατηγορια!!
Δες Ζ750 για την κατηγορια των 600 naked
Δες kawa 636 για τα ss600
δες triumph 675..... :winka:
adam_tsouk
02/03/2006, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Apsogos...Blepeis oi Z750ades exoun tin entyposi oti odigoyn pyraylo..Siga siga apoktoyn k to yfos ton BMW-dakidwn..
:beer: :nono:
δεν μπορώ να καταλάβω που έχετε διαπιστώσει ότι νομίζουμε πως οδηγάμε πύραυλο.
Πήγαμε ποτέ βόλτα παρέα και το παρατήρησες;
όχι γιατί εγώ που τις περισσότερες βόλτες τις κάνω με άτομα (απο το φόρουμ) που έχουν ss 600 & 1000 ποτέ δεν "τσαμπουκαλευτηκα" στο δρόμο.
Αλλά όλοι μιλάμε .....
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δες triumph 675..... :winka:
αυτο τι ειναι μοντελο kawasaki???γιατι εγω μιλαγα για kawasaki
adam_tsouk
02/03/2006, 15:30
αυτο τι ειναι μοντελο kawasaki???γιατι εγω μιλαγα για kawasaki
ουστ ρε! αντι-kawasakiα!
:lol: :lol:
απλα η kawasaki ειναι πιο "large".... πως να το κανουμε !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και μιας και λεμε αληθεια ειναι παγκοσμια απορια ολων γιατι η honda δεν βγαζει μοντελα τον τελευταιο καιρο παρα μονο τα ιδια με μικρες αλλαγες.....αλλα και ολοι πιστευουν πως κατι ετοιμαζει με την απιστευτη μυστικοτητα που την διακρινει
αυτό συζήταγα χθες μ έναν συμφορουμίτη..τα τελευταία χρόνια το χει παρακάνει και χάνει συνέχεια κόσμο που βλέπει με καλό μάτι τις φρέσκιες ιδέες των άλλων εταιριών.Αλλά λογικό είναι,μια κάμψη ήταν αναμενόμενη,δεν μπορεί μια ζωη να πρωταγωνιστεί..
ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΤΕΪ! :a52:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
αυτό συζήταγα χθες μ έναν συμφορουμίτη..τα τελευταία χρόνια το χει παρακάνει και χάνει συνέχεια κόσμο που βλέπει με καλό μάτι τις φρέσκιες ιδέες των άλλων εταιριών.Αλλά λογικό είναι,μια κάμψη ήταν αναμενόμενη,δεν μπορεί μια ζωη να πρωταγωνιστεί..
ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΤΕΪ! :a52:
XAXAXXAXAXAXXAXAXAXA:rotflmao: :rotflmao: XAXAXAXAXXAXAXXAXAXAXXA :a18: :a18: xaxaxaaxaaxaxaaxaxaa...................xaxaaxa :a46: :a46: xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaa:a2: :a2: xaaxa..............oraio to teleuteo...
XAXAXXA
Leipsippos
03/03/2006, 14:57
[Σε ολες τις κατηγοριες ειναι η εταιρια που εχει αν οχι τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ , τουλαχιστον ακρως ανταγωνιστικα μηχανακια.
Στο τσακ το εσωσες γιατι το ειχα ετοιμο το ευρωπαικο!!
Φτιαχνει πολλα, αλλα ειναι καλη, εχει κλυτερη φημη στα οργανα μουσικης απο οτι στις μηχανες. Τρεις τρομπετες που περασαν απο τα χερια τις μεσαιας σειρας ηταν καλες, δυστυχως καμια δεν τραβαγε στις λασπες, οτι σκοπο και αν επαιζες!!:lol: :lol:
PeterMurphy
03/03/2006, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δεν μπορώ να καταλάβω που έχετε διαπιστώσει ότι νομίζουμε πως οδηγάμε πύραυλο.
Πήγαμε ποτέ βόλτα παρέα και το παρατήρησες;
όχι γιατί εγώ που τις περισσότερες βόλτες τις κάνω με άτομα (απο το φόρουμ) που έχουν ss 600 & 1000 ποτέ δεν "τσαμπουκαλευτηκα" στο δρόμο.
Αλλά όλοι μιλάμε .....
Ok..lathos moy logw genikeysis,pantos ta 2/3 poy xw gnorisei einai karapsonismenoi.K to na tsaboykaleyteis sto dromo me ss600 eite 1000 den exei ousia oytos i allws..Mi me parexigeis.. :beer:
efialtis
19/04/2006, 09:25
ψηφίζω TRANSALP
όταν και άμα τα καταφέρει το vstrom να είναι αξιόπιστο, τα ξαναλέμε.
ως τότε transalp
άσε που αν η honda το κάνει 700 ή 750 με κανά 68 άλογα, θα γίνει άπιαστο.
καλημέρα σας
costas81
25/04/2006, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από efialtis
ψηφίζω TRANSALP
όταν και άμα τα καταφέρει το vstrom να είναι αξιόπιστο, τα ξαναλέμε.
ως τότε transalp
άσε που αν η honda το κάνει 700 ή 750 με κανά 68 άλογα, θα γίνει άπιαστο.
καλημέρα σας
Ωραιο το ΤΑ και καλο αλλα ......παλιο!
Επισης καιει τα αντερα του!
Τα λαστιχακια του ειναι με σαμπρελα κ οχι οτι καλυτερο για ασφαλτο!
Τα φρενα του λιγο αδυναμα!
Η μπροστινη αναρτηση μη ρυθμιζομενη!
Τα φωτα του παλι αδυναμα!
Πενταταχυτο σασμαν!
Πλαισιο σαφως χειροτερο απο tou strom!
Οσο για αξιοπιστια ειμαι και γω υπερ ΤΑ αλλα ολα τα παραπανω με εκαναν να παρω strom και δεν το εχω μετανιωσει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
με εκαναν να παρω strom και δεν το εχω μετανιωσει!
Είναι ακόμη φρέσκια η λοβοτομή ....
blueblack
28/04/2006, 08:22
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...
Λίγα λόγια γιά νά μαθαίνουμε καί ίστορία.......
ΟΤΑΝ τό 1948....ό HONDA ξεκινούσε δέ φανταζόταν ότι τό
2006 έμείς θά μαλώναμε γιά τό ποιός είναι ό καλύτερος απλά
διότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ σέ αύτό πού έκανε....!!!!!!!
Μαζεύοντας τά σκουπίδια τών Ευρωπαίων.................
έφτιαξε τόν κολοσσό πού βλέπουμε σήμερα......
ΑΛΛΑ.......ΑΛΛΑ...........
Καί ή Ρώμη ήταν κάποτ
ε μεγάλη.................!!!!!!!!!!
Καί έγώ ήμουν κάποτε ΜΙΚΡΟΣ...............
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ...........
ΑΠΟΨΗ...............
Πρέπει νά έχεις ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ Δ Υ Ο................
Όχι νά λές τό καλύτερο φρούτο είναι τό ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ......
καί νά ΜΗΝ έχεις φάει ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ....................!!!!!!!!!!!!!
Καί έδώ είναι τό κακό
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ........θεωρούμε ότι τό ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΥΤΟ........
είναι τό καλύτερο...........
Είτε γιατί τό έπιλέξαμε μέ τό άλάθητο ένστικτο μας,
είτε γιατί θέλουμε νά λέμε ότι έχουμε τό καλύτερο
είτε γιατί ίκανοποιούμε τόν βλακώδη έγωισμό μας
είτε.....είτε.......ΧΙΛΙΑ είτε....μπορεί νά είναι............
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.................
Έτυχε νά έχω στά χεράκια μου γιά πολύ καιρό ένα καί δύο χρόνια
άντίστοιχα τίς ναυαρχίδες τών δύο έταιριών....
BLACKBIRD...........HAYABUSA.............
Nύχτα μέ τή μέρα....
Τό ένα τά κάνει όλα πολύ καλά καί συμφέρει honda.....
Tό άλλο γιά νά τό πάς θέλει ΑΡΧΙ.....καί είσαι συνέχεια στήν τσίτα..
Άξιοπιστία...???....ΗΟNDA......Έτσι νόμιζα καί έγώ......
Μετά ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ τούς άνορθωτές......τίς μπαταρίες...τά πηνία...
Δεύτερο blackbird στό μήνα έπάνω....Αύτό πήγε χωρίς πρόβλημα
έμένα όμως μού τήν είχε δώσει καί στό χρόνο.........σούτ...!!!!!!
ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ...........?????????????
Τό SUZUKI.....δύο χρόνια ΑΘΡΑΥΣΤΟ........ΒΟΔΙ,,,,!!!!
:a26:
:a26: :a26:
Τό honda είναι πιό ώραίο ΑΛΛΑ ή μηχανή δέν είναι ΓΚΟΜΕΝΑ....!!!!!!!
Προσωπική άποψη αύτή.......
Σέ τελική άνάλυση δηλαδή ό καθένας παίρνει αύτό πού ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...........................
Α Λ Λ Α
άλλο γουστάρω καί μού άρέσει...........................
καί άλλο ποιό είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ........................
apo pitsirikas mou aresan ta mixanakia kai poli perisotero otan evlepa na kavalaei o ksaderfos mou tis diafores mixanes tou(itan oles mia kai mia)!!!
kapoia stigmi loipon epeidi eimai kai ligo simiologos apofasisa na xaraktiriso tis diafores(gnostoteres) markes kai kateliksa sto eksis simperasma...an thelete mou lete gnomes...:)
kawasaki = i grigori
suzuki = i agria
honda = i aksiopisti
yamaha = i alitiki
ducati = i finetsati
bmw = i taksidiariki
oti kai na kavalame filoi mou...mas antiprosopevei ligo i poli.
na to agapame,na to prosexoume kai na to frontizoume gia na antapokrithei kai afto!!!!!