PDA

View Full Version : Ερώτηση για άδεια

nikosmec
15/07/2016, 16:45
Το πράγμα έχει ως εξής. Όταν έκανα μεταβίβαση στην μηχανή πήγα στο ΚΕΠ του Πειραιά γιατί εκεί ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Όμως για να μπορώ να βγάλω ασφάλεια στην επαρχεία που είναι πιο φθηνή αλλά βασικότερα γιατί έχω όλα τα στοιχεία της εφορίας μου στο χωριό ζήτησα η άδεια να μου έρθει στο χωριό. Πράγματι μετά από κάνα μήνα μου ήρθε η άδεια στο σπίτι μέσω ταχυδρομείου. Η άδεια που ήρθε όμως δεν ήταν η κλασική κανονική αλλά αυτή η πρόχειρη βλακεία που είναι σαν αχνό τιμολόγιο και σβήνει σιγά σιγά. Εντάξει μέχρι τώρα κυκλοφορώ με έγχρωμη φωτοτυπία και ας μην είναι και 100 % νόμιμο (βέβαια στο ΚΕΠ μου είπαν να το κάνω).
Η ερώτησή μου όμως είναι η εξής. Από ότι κατάλαβα για να πας εξωτερικό θες κανονική άδεια (την πράσινη) που εγώ δεν την έχω. Σε ποια υπηρεσία και που πρέπει να πάω για να ζητήσω να μου εκδώσουν την κανονική άδεια όπως θα ήταν από την αρχή υποχρεωμένοι να κάνουν;

Pan (dvs)
15/07/2016, 17:13
Πας στο πλησιεστερο μηχανολογικο και την κανεις αντικατασταση.με την προυποθεση να τους εχουνε ερθει τα χαρτια για τις νεες αδειες.

Πες μας σε ποια περιοχη βρισκεσαι, μηπως καποιος ξερει να σου πει που να πας.

amyroukai
15/07/2016, 19:24
Στο αρμόδιο υπουργείο από το οποίο εκδόθηκε η άδεια, λογικά γράφει επάνω στο Α4 που έχεις. Δεν είχαν γράψει εδώ μέσα ότι λύθηκε το πρόβλημα με την προμήθεια χαρτιού και αντικαθίστανται πλέον τα Α4 με τα κανονικά πράσινα;

nickald
15/07/2016, 19:40
Στο αρμόδιο υπουργείο από το οποίο εκδόθηκε η άδεια, λογικά γράφει επάνω στο Α4 που έχεις. Δεν είχαν γράψει εδώ μέσα ότι λύθηκε το πρόβλημα με την προμήθεια χαρτιού και αντικαθίστανται πλέον τα Α4 με τα κανονικά πράσινα;

παπαγια......

οχι το φγουτο.....

teogtp
15/07/2016, 20:43
παπαγια......

οχι το φγουτο.....

Εδω στον Βολο το μηχανολογικο εχει προμηθευτει με κανονικες αδειες.

nickald
15/07/2016, 20:47
Εδω στον Βολο το μηχανολογικο εχει προμηθευτει με κανονικες αδειες.

Θεσσαλονικη αρχες Μαιου δεν...

teogtp
15/07/2016, 20:55
Θα αρχισω να πουλαω μαυρη.....
:lol:

nikosmec
16/07/2016, 00:00
Πας στο πλησιεστερο μηχανολογικο και την κανεις αντικατασταση.με την προυποθεση να τους εχουνε ερθει τα χαρτια για τις νεες αδειες.

Πες μας σε ποια περιοχη βρισκεσαι, μηπως καποιος ξερει να σου πει που να πας.

Η άδεια μου ήρθε στο Αγρίνιο αλλά η σφραγίδα γράφει "περιφερειακή ενότητα Πειραιά και νήσων - διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών"

Pan (dvs)
16/07/2016, 06:02
Η άδεια μου ήρθε στο Αγρίνιο αλλά η σφραγίδα γράφει "περιφερειακή ενότητα Πειραιά και νήσων - διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών"

Παρε την αδεια και πεταξου μια βολτα απο το μηχανολογικο,στο Αγρινιο.