View Full Version : Ταξίδι στα βαλκάνια μετά την αποτυχία............!!!!
MESOLOGI
16/07/2016, 21:33
Αφού δεν μου το επέτρεψαν οι προβοκάτορες της τουρκικής "δημοκρατίας" (δες εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149757)) είπα να πεταχτώ μέχρι τα Βαλκάνια!
Λοιπόν κάθε πρόταση δεκτή!
Κατ' αρχάς με ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες πάντα) περνάμε από τα εξής μέρη(έκανα μια μικρή έρευνα και είδα ότι ψιλοεντάξει αλλά για πέστε!);;;
362683
αυτή τη φορά θα το γλυκάνουμε και με λίγη μουσική!
Ας αρχίσουν λοιπόνε τα όργανα!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=tBgAEv1OK3M
δεν είναι λιγο μεγαλη η διαδρομή για να τη κανεις με αλογο ρε φιλε?? :lol:
ετσι που το βλεπω παντως, με μια μικρη παρακαμψη βγαινοντας από ρουμανια, μπορεις να βαλεις και τη σερβια στο παιχνιδι..
xristos x
16/07/2016, 22:42
και για ποια ημερομηνια λες να ξεκινησεις; http://www.newsit.gr/kosmos/Ayto-itan-O-kosmos-tha-katastrafei-stis-29-Ioylioy/635162
MESOLOGI
16/07/2016, 23:14
δεν είναι λιγο μεγαλη η διαδρομή για να τη κανεις με αλογο ρε φιλε?? :lol:
ετσι που το βλεπω παντως, με μια μικρη παρακαμψη βγαινοντας από ρουμανια, μπορεις να βαλεις και τη σερβια στο παιχνιδι..
http://www.xronos.gr/detail.php?ID=87226 με μιά τζελ σελίτσα ούλα γίνονται!!!
δε κρατιέται λέμε το εργαλείο -> 362686
χαχαχα!
Θα δούμε όσον αφορά την Σερβία...
Ούτως ή αλλως δεν υπάρχει πρόγραμμα και τυχαία έβαλα τα μέρη πάνω στον χάρτη...
Μετά τα χθεσινά τα έχω λιγάκι χαμένα αλλά είπαμε κοιτάμε μπροστά!
MESOLOGI
16/07/2016, 23:17
και για ποια ημερομηνια λες να ξεκινησεις; http://www.newsit.gr/kosmos/Ayto-itan-O-kosmos-tha-katastrafei-stis-29-Ioylioy/635162
Εγώ σας προειδοποίησα !!!
Τον νου σας!
Έρχεται η μέρα της κρίσης και την έχουμε κάτσει τη βάρκα!!!
24 ή 25 αναλόγως τα κέφια!!!
Είδωμεν!!!
https://www.youtube.com/watch?v=6ODNxy3YOPU - αφιερωμένο για πολλά χεντ μπακινγκ!!!!
γιούρια στα παλιούρια λέμε!
andreastwin
17/07/2016, 10:45
σου προτεινω οπωσδηποτε saragevo.
Obala Kulina bana, Sarajevo 71000, Bosnia and Herzegovina
σε αυτο το σημειο στο περιπου 50 -100 μετρα πιο περα ειναι η παλια αγορα σε στιλ μοναστιρακι με πολλα μαγαζια για φαη - γλυκο- καφε και βολτα, ειναι πολυ ωραιο σαν μερος.
costas106
17/07/2016, 11:20
Παντού περνάς με ταυτότητα.
Πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου?
MESOLOGI
17/07/2016, 11:45
Παντού περνάς με ταυτότητα.
Πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου?
Ευχαριστώ!
το πρόβλημα δεν είναι οι ημέρες αλλά τα χρήματα...
από ημέρες έχω 17-18 ημέρες στη διάθεσή μου ..
atom_smasher
17/07/2016, 14:59
Δεν βλέπω καλά αν περνάς, αλλά Μόσταρ στην Βοσνία θα ήταν ένα ενδιαφέρον μέρος και οκ Σερβία αν προλάβαινες Βελιγράδι (και να κοιτάς χαμηλά και στα 2 μέρη, μην τυχόν και ερωτευτείς...).
costas106
17/07/2016, 17:43
Στον αρχικό χάρτη βλέπω ότι επικεντρώνεσαι σε πρωτεύουσες χωρών και αφήνεις έξω ενδιαφέρουσα μέρη.
Συν τις άλλοις ένας τέτοιος σχεδιασμός, σίγουρα θα σε επιβαρύνει οικονομικά, λόγω αυξημένου κόστους διαμονής.
Έχουν γραφτεί αρκετά ταξιδιωτικά που σίγουρα θα σε βοηθήσουν για τα μέρη που σκέφτεσαι.
Γνώμη μου να αφήσεις εκτός Ρουμανία, είναι μια εκδρομή από μόνη της, καθώς και Ουγγαρία,και να επικεντρωθείς στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Μαυροβούνιο και Βοσνία έχουν να προσφέρουν απίστευτα μέρη και εικόνες, ειδικά στα ορεινά τους κομμάτια.
Αν βάλεις και τη Σερβία στο παιχνίδι, νομίζω πως έχεις μια εκδρομή άκρως ικανοποιητική από κάθε άποψη.
Γενικά τα Βαλκάνια συνδιάζουν low budget με όμορφες διαδρομές και πάντρεμα αντίθετων στοιχείων...
Κατά τη γνώμη μου έτσι δεν βγάζεις άκρη. Κάτσε και διάβασε όσα ταξιδιωτικά μπορείς, υπάρχουν πολλά site δόξα τω θεώ, ήδη στο προηγούμενο θέμα σου έχω στείλει ένα, αλλά και από εδώ μέσα. Καταστάλαξε όσον αφορά τον προορισμό και εδώ είμαστε κι εμείς να βοηθήσουμε όσοι έχουμε πάει στα μέρη που θέλεις, γιατί έτσι όπως έχεις βάλει το χάρτη, το είπε και ο costas106 παραπάνω, είναι στην πραγματικότητα 2-3 μη σου πω και παραπάνω επιμέρους ταξίδια. Εγώ για να καταλάβεις ξεκινάω τη μελέτη τον Ιανουάριο και πάω ταξίδι τον Ιούλιο. Καλοπροαίρετα στα λέω και μη με παρεξηγήσεις.
MESOLOGI
18/07/2016, 08:19
Καλημέρα σε όλους!
Λοιπόν το θέμα μας είναι προτάσεις σε αυτή τη διαδρομή που τυχαία έβαλα στον χάρτη.
Δεν έχω μελετήσει διότι όπως αναφέρω το ταξίδι που ήταν να γίνει θα γινόταν στην Τουρκία.
Είχα έτοιμους χάρτες σε φυσική μορφή και ψηφιακή (gps) όπου τους είχα μελετήσει και είχα βάλει κάποια σημεία που οπωσδήποτε ήθελα να επισκεφτώ.
Το θέμα μας είναι πως δεν κάνω ένα τουριστικό ταξίδι αλλά ένα ταξίδι αντοχών και ένα ταξίδι όπου ψάχνω να τα βρω με τον εαυτό μου ...ένα ταξίδι που θα απολαύσω την μοτοσυκλέτα μου!
Κάθε πρόταση σας θα μελετηθεί στο μέτρο του δυνατού διότι ο χρόνος που μου μένει μέχρι την αποχώρηση είναι λίγος εξ ού και κάθε βοήθεια θα είναι πολλή χρήσιμη!
Δωμάτια θα κλείνω καθ' οδόν με γνώμονα την οικονομία και πρωτίστως την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας.
Θα μπαίνω στο booking επι τόπου σε κάθε μέρος και θα κοιτώ που υπάρχει το πιο κοντινό στα δεδομένα μου κατάλυμα ώστε να πηγαίνω επί τόπου.
Για να το πετύχω αυτό δίχως να αγχώνομαι θα ξεκινώ ( πιστεύω !!!...για τί αγαπώ τον ύπνο!!!) νωρίς , άρα θα κοιμάμαι και νωρίς..
Βοηθάτε λεπόνε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=a7LH__BPqSY
Pan (dvs)
18/07/2016, 08:27
Κατι ακουσα οτι ετοιμαζοντε και στην Ουγγαρια να κανουνε ενα mini πραξικοπημα μεσα στον Ιουλιο.
Pan (dvs)
18/07/2016, 08:29
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις φωτια ολους τους χαρτες,να σπασεις το gps,να καβαλλησεις την μηχανουλα σου και να πας οπου σε παει.
Καλο δρομο. :beer:
MESOLOGI
18/07/2016, 08:47
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις φωτια ολους τους χαρτες,να σπασεις το gps,να καβαλλησεις την μηχανουλα σου και να πας οπου σε παει.
Καλο δρομο. :beer:
https://www.youtube.com/watch?v=AtYXQ4A1_nA
Το 'χω!
Pan (dvs)
18/07/2016, 08:48
Αν το εχεις "κοψε περα" που λεμε και στα μερη μου.
MESOLOGI
18/07/2016, 08:51
Αν το εχεις "κοψε περα" που λεμε και στα μερη μου.
το λέμε κι εμείς!
όπως και το "έκοψε γκαμστρανα"!!!!
MESOLOGI
18/07/2016, 11:04
Με βάση τις προτάσεις που έχουν παίσει επί της οθόνης(!!!) μέχρι στιγμής έχουμε αυτήν την εικόνα ->
362715
περιμένω νέους προορισμούς!
Καλό φαίνεται.
Το μόνο που θα έλεγα είναι να μπεις Βουλγαρία από Νευροκόπι (ή από όπου μπήκαν τα παιδιά στην 1η Διεθνή Σιδηρόκωλη) ώστε να περάσεις από το πάρκο Dospat, είναι υπέροχα και θα είναι οι πρώτες σου εικόνες από το ταξίδι έξω. Την πεδιάδα γύρω από τη Φιλιππούπολη δεν την γλιτώνεις έτσι κι αλλιώς.
24 πρωι πρωι με τη δροσούλα θα κάνω αυτή τη διαδρομή.
Αν είσαι τότε εκει, στείλε μηνυματακι, να πάμε μέχρι εκεί παρέα
362716
βαλε και το Kotor στους προορισμους....;)
MESOLOGI
18/07/2016, 11:49
24 πρωι πρωι με τη δροσούλα θα κάνω αυτή τη διαδρομή.
Αν είσαι τότε εκει, στείλε μηνυματακι, να πάμε μέχρι εκεί παρέα
362716
για 24 λίγο δύσκολο αλλά σε έχω σταντ μπάι λόγω του ότι ήθελα να καθίσω μια μέρα Κομοτηνή για να δω έναν φίλο ...
MESOLOGI
18/07/2016, 12:30
βαλε και το Kotor στους προορισμους....;)
το Kotor το έχω!
εκτός αν υπάρχει κι άλλο Kotor!
το Kotor το έχω!
εκτός αν υπάρχει κι άλλο Kotor!
Λιγο πιο κάτω απο Dubrovnik, δίπλα απο Budva,λίγο πιο κάτω απο εκεί που τελειωνει η διαδρομη σου στο Mostar.
Το άλλο Kotor που εχεις βάλει στην διαδρομή σου δεν είμαι σιγουρος τι είναι, το Kotor είναι αυτό
https://www.google.co.uk/maps/search/kotor/data=!4m2!2m1!4b1?sa=X&hl=el-GB&dg=dbrw&newdg=1
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CF%84%CE%BF%CF%81
MESOLOGI
18/07/2016, 14:47
μπέρδεψα τα Kotor μάλλον!
Okey θα το φτιάξω!
MESOLOGI
18/07/2016, 15:01
για πάμε πάλι!
Επισυνάπτω με διορθώσεις
362720
Κατι ακουσα οτι ετοιμαζοντε και στην Ουγγαρια να κανουνε ενα mini πραξικοπημα μεσα στον Ιουλιο.Εγω που ειμαι τωρα Ουγγαρια Πανο μονο πραξικοπημα δε βλεπω να γινεται, μονο της π@@τανας γινεται απο κοσμο και ζωη!
MESOLOGI
19/07/2016, 08:08
Εγω που ειμαι τωρα Ουγγαρια Πανο μονο πραξικοπημα δε βλεπω να γινεται, μονο της π@@τανας γινεται απο κοσμο και ζωη!
Καλημέρα!
Με έχουνε πιάσει στο δούλεμα!!!!...μην ανησυχείς !
Βέβαια έχε τον νου σου τώρα που θα ανέβω προς τα εκεί!!!!!
Pan (dvs)
19/07/2016, 08:13
Εγω που ειμαι τωρα Ουγγαρια Πανο μονο πραξικοπημα δε βλεπω να γινεται, μονο της π@@τανας γινεται απο κοσμο και ζωη!
Αιμιλιε στειλε και καμμια φωτο για το παλικαρι,να ξερει που παταει.
Καλα να περνατε.
Από το Κοτορ προς Ντουμπρόβνικ τον Αύγουστο έχει πολύ κίνηση και ζέστη. Είναι ωραία η διαδρομή, με γραφικά σπιτάκια, φιόρδ κτλ αλλά πολύ κίνηση και βαβούρα.
Απο το Ντουμπρόβνικ και πάνω ανοίγει ο δρόμος.
Αιμιλιε στειλε και καμμια φωτο για το παλικαρι,να ξερει που παταει.
Καλα να περνατε.Ευχαριστουμε Πανο! Φευγω για Σλοβενια. Ολα ειναι o.k.
Καλημέρα!
Με έχουνε πιάσει στο δούλεμα!!!!...μην ανησυχείς !
Βέβαια έχε τον νου σου τώρα που θα ανέβω προς τα εκεί!!!!!το μονο ασχημο ειναι οτι εφαγα ποοολυ βροχη! οπως φαινεται φτιαχνει...
giwrgos2012
19/07/2016, 14:51
Από το Κοτορ προς Ντουμπρόβνικ τον Αύγουστο έχει πολύ κίνηση και ζέστη. Είναι ωραία η διαδρομή, με γραφικά σπιτάκια, φιόρδ κτλ αλλά πολύ κίνηση και βαβούρα.
Απο το Ντουμπρόβνικ και πάνω ανοίγει ο δρόμος.
Αυτό ακριβώς και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο κίνηση θα έχει τον Αυγουστο, εμείς την κάναμε φέτος αυτήν την διαδρομή αρχές ιουλίου και είδαμε και πάθαμε, οι μηχανές άναψαν 100 βαθμούς δούλευαν και στους τρεις μας που είμασταν μαζί σε κάποια σημεία
MESOLOGI
26/07/2016, 11:09
363188
δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά τελικά πήρα τους δρόμους!!!
Καλούς δρόμους και με το καλό η επιστροφή
Ωραιος!
Και απ'οτι βλεπω, φετες το μηχανακι.....
:tooth:
Καλα να περασεις!
Pan (dvs)
26/07/2016, 12:53
363188
Μωρε οχι μονο τους πηρες αλλα τους γυρισες και αναποδα.
Καλες βολτεσ.:beer:
Μπράβο, να προσέχεις και περιμένουμε εντυπώσεις.
rockobok
26/07/2016, 14:40
βαλε και το Kotor στους προορισμους....;)οπωσδηποτε ! Η πόλη αυτή είναι μαγευτική και όλη η παραθαλάσσια διαδρομή μέσα στον κολπο
taisteal
26/07/2016, 14:42
Καλούς δρόμους
:beer::beer:
andreastwin
26/07/2016, 21:38
καλο δρομο,:wave2: και να περασεις οσο γινεται καλητερα.
Εγώ πάλι. μόλις γύρισα με μερικά χιλιομετράκια στο κοντερ...363202
sapila racing
27/07/2016, 10:18
καλό ταξίδι! :beer:
MESOLOGI
02/08/2016, 10:26
363629
να ξέρεται πως θα έρθει ενα υπέροχο ταξιδιωτικο!
με ανατροπες της τελευταιας στιγμης!
να ειστε όλοι καλα και γεροί!
Billymuse
02/08/2016, 14:18
Kαλα χιλιόμετρα εκει πάνω :wave2:
sugariasgeorge
02/08/2016, 23:24
καλο δρομο:beer::wave2:
MESOLOGI
03/08/2016, 10:18
363700
MESOLOGI
13/08/2016, 15:07
Έχω επιστρεψει στην Ιερή πόλη Μεσολογγίου πλέον και αναπολώ...
Η αλήθεια είναι πως με κατεβαλε η κουραση και επέστρεψα...
θα τα πούμε όοοοοοολα εν καιρώ ...και ακομα καλύτερα - θα τα δούμε!!
Billymuse
16/08/2016, 08:28
Ωραίος μαν :beer: αναμένουμε ταξιδιωτικό :D
MESOLOGI
17/08/2016, 08:44
...και τώρα μπροστά από έναν υπολογιστή κλεισμένος μέσα σε ένα γραφείο..........
......πρώτη μέρα στη δουλειά και δεν υπάρχει παρηγοριά.....................
Εν ευθέτω χρόνο θα έρθει και το ταξιδιωτικό ....που οφείλω να ομολογήσω ήταν πολύ όμορφα.......!
MG-KTiNoS
17/08/2016, 08:47
...και τώρα μπροστά από έναν υπολογιστή κλεισμένος μέσα σε ένα γραφείο..........
......πρώτη μέρα στη δουλειά και δεν υπάρχει παρηγοριά.....................
σκέψου το επόμενο....
:)
MESOLOGI
17/08/2016, 08:50
αχχχχχ βάζουμε ψηλά τον πήχη από και πέρα!
Βάζουμε στόχους και προχωράμε!
Το Γενάρη ξεκίνα να σχεδιάζεις! Μέχρι τότε ν' αναπολείς αυτά που είδες.
MESOLOGI
17/08/2016, 13:44
το πιο σημαντικό ήταν η υποτιθέμενη "δοκιμασία" της μοναχικότητας ενός τέτοιου ταξιδιού....
...και αυτό ήταν το "στοίχημα" που κέρδισα...