View Full Version : Συνεργείο..
gongress
18/07/2016, 11:28
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΜΟΥ.ΑΦΗΣΑ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΤΟΥ ΜΗΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΛΟ Η ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΩΗΘΗΣΗ.ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
AFRICA TWINK 750 ΜΟΝΤΕΛΟ 96'
ΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΜΟΥ.ΑΦΗΣΑ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΤΟΥ ΜΗΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΛΟ Η ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΩΗΘΗΣΗ.ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
AFRICA TWINK 750 ΜΟΝΤΕΛΟ 96'
-ΝΙΚΟΣ
καλησπερα ,
Η αφρικα είναι γνωστό μοντέλο στα μαστορια και τα περισσότερα συνεργεία θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν.
Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι αν είναι να σου προτείνουμε κάποιο κοντά σου.
ΥΓ
σβήσε το κινητό σου . αν θέλει κάποιος να επικοινωνήσει θα το κανει εδω ή με Προσωπικό Μήνυμα.
Δεν χρειάζεται να βάζεις το ίδιο θέμα – ποστ πολλές φορές.
Προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία και ,όσο το δυνατόν, ορθογραφημένα.
:wave2:
gongress
19/07/2016, 08:00
καλημερα και παλι.βρισκομαι στην ν.σμυρνη.αν ξερεται καποιο καλο συνεργειο για φτιαξουμε την αφρικανα θα ηταν super.
Eυχαριστω και παλι!!!!
Μεχρι να βρεις συνεργειο δεν πιανεις ενα κατσαβιδακι..??
Μεχρι να βρεις συνεργειο δεν πιανεις ενα κατσαβιδακι..??
Aν του έλεγες και σε ποιο βιδάκι να βάλει το κατσαβιδάκι τι καλά που θα ήταν :D
gongress
19/07/2016, 12:11
ναι να βαλω κατσαβιδακι αλλα ποs θα τα ρυθμισω..πωσ να ξεκινησω τι πρεπει να ξερω...ευχαριστω
Εκεινη την βιδουλα που σου πειραξε το φιλαρακι σου να την ξεπειραξεις...
Προφανως σου εμπλουτισε το μιγμα του ρελαντι, οπότε ή επαναφερεις την βιδα πίσω (ευκολο αλλα δεν εχει πλακα..) ή φτωχαίνεις το υπαρχον μιγμα απο τον αερα του ρελαντι (δύσκολο επίσης χωρις πλακα..)
ναι να βαλω κατσαβιδακι αλλα ποs θα τα ρυθμισω..πωσ να ξεκινησω τι πρεπει να ξερω...ευχαριστω
στα χω πει τι θα κανεις και πως φιλε στο άλλο post αλλα προτιμας την ευκολη λύση...
gongress
20/07/2016, 08:31
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ MANUAL.