PDA

View Full Version : Pokemon GO

Σελίδες : 1 [2] 3

OldMan
21/07/2016, 15:46
Τρέχεις και δεν φτανεις...

Βάλε καμια ταμπελα στυλ: Pokemon FREE Area για να μην αισθανεται ντιπ μαλακας ο δικηγορος σου...

Sapadak
21/07/2016, 15:46
Να βάλεις τη κατάλληλη σήμανση για να είσαι οκ

362908

AristidisZ
21/07/2016, 15:47
στο μεταξύ....

362909

Coyote.V
21/07/2016, 15:52
Λογικά με την σειρά μου θα μπορώ να κάνω μήνυση στην εταιρία για το πόκεμον που μπήκε στον κήπο μου και προκλήθηκε το γεγονός, ζητώντας να με αποζημιώσει με την σειρά της. :hmm:

bulmont
21/07/2016, 16:00
Λογικά με την σειρά μου θα μπορώ να κάνω μήνυση στην εταιρία για το πόκεμον που μπήκε στον κήπο μου και προκλήθηκε το γεγονός, ζητώντας να με αποζημιώσει με την σειρά της. :hmm:

Καλύτερα να κάνεις μήνυση - αγωγή στον κηδεμόνα του πόκερμον γιά πλημελλή επιμέλεια πόκερμον.....................

Coyote.V
21/07/2016, 16:04
Καλύτερα να κάνεις μήνυση - αγωγή στον κηδεμόνα του πόκερμον γιά πλημελλή επιμέλεια πόκερμον.....................

Τα πόκεμον ανήκουν σε κάποιον (χ) και τα βάζει όπου θέλει;

omega
21/07/2016, 16:06
Αν υπάρξουν καταγγελίες,φασαρίες η και στη χειρότερη θάνατος και γίνει γνωστό τότε ιιιισως μαζευτεί η εταιρία με την βλακεία που έφτιαξε κι εμείς την "τρώμε" αμάσητη.. όπως και τόσα αλλα που μας κάνουν δούλους,ευκολόπιστους και ΝΑΙ σε ολα προκειμένω να αποχαυνωθουμε.

annoula1981
21/07/2016, 16:06

Και την αγωγή θα στην αναλάβω εγώ ανέξοδα. Έτσι για την ψυχική μου οδύνη με αυτά τα πικατσου!

Coyote.V
21/07/2016, 16:09
Και την αγωγή θα στην αναλάβω εγώ ανέξοδα. Έτσι για την ψυχική μου οδύνη με αυτά τα πικατσου!

Έχουμε και δικηγόρο ! :beer:

Joyrider
21/07/2016, 16:21
στο μεταξύ....

362909

'Αμα δεν βγεις από το σπίτι πως θα πας στην πληρωμένη τοποθεσία για να φας την διαφήμιση; :p Κάποιοι θα πληρώνουν για να γεννιούνται πόκεμον γύρω τους.

sergiosm
21/07/2016, 16:21

συνάδελφε;;

annoula1981
21/07/2016, 16:29
συνάδελφε;;

:beer: παρακαλώ συνάδελφε;

AUFGEBRACHT
21/07/2016, 16:30
Σοβαρά τώρα..

Αν πηδήξει κανένας πιτσιρικάς μέσα στην αυλή μου για να πιάσει πόκεμον και το ροντβάιλερ που έχω του κόψει κανένα κομμάτι τι γίνεται; :dizzy:

Τα ρίχνεις όλα στο αιμοβόρο Πόκεμον που αντιστάθηκε...

AUFGEBRACHT
21/07/2016, 16:39
Ρε μπας κι ο τουρκικός στρατός τελικά βγήκε από τους στρατώνες για να πιάσει Pokémon;

amyroukai
21/07/2016, 16:47
το Ταγίπεμον έχω ακούσει ότι είναι το ισχυρότερο πόκεμον της γείτονος. έχει κερδίσει όλους τους αντιπάλους.

amyroukai
21/07/2016, 16:49
Αν υπάρξουν καταγγελίες,φασαρίες η και στη χειρότερη θάνατος και γίνει γνωστό τότε ιιιισως μαζευτεί η εταιρία με την βλακεία που έφτιαξε κι εμείς την "τρώμε" αμάσητη.. όπως και τόσα αλλα που μας κάνουν δούλους,ευκολόπιστους και ΝΑΙ σε ολα προκειμένω να αποχαυνωθουμε.

Αυτό ισχύει πλέον για όλα τα παιχνίδια, οι "βλακείες" φτιάχνονται με συμβουλευτική ψουχοαποτέτοιων για να είναι εθιστικές. Αν και το συγκεκριμένο έχει τρελό κοινό από χρόνια.

Δεν έχεις κανακούσει θανάτους από πολλές ώρες WoW κλπ κλπ κλπ; Να 'ταν το πόκεμον το μόνο πρόβλημα...

AUFGEBRACHT
21/07/2016, 16:50
το Ταγίπεμον έχω ακούσει ότι είναι το ισχυρότερο πόκεμον της γείτονος. έχει κερδίσει όλους τους αντιπάλους.

Κράτα μια πισινή μόνο, γιατί έτσι και το πάρει απόφαση το ΜπαρμπαΣαμΚεμον ότι του μπαίνει πολύ στα ρουθούνια, παίζει να καταλήξει με μια ξιφολόγχη χωμένη στον κώλο σαν το Κανταφίκεμον... ;)

amyroukai
21/07/2016, 16:55
Κράτα μια πισινή μόνο, γιατί έτσι και το πάρει απόφαση το ΜπαρμπαΣαμΚεμον ότι του μπαίνει πολύ στα ρουθούνια, παίζει να καταλήξει με μια ξιφολόγχη χωμένη στον κώλο σαν το Κανταφίκεμον... ;)

ναι... λες και αν θέλανε να τον φάνε δεν θα γινόταν... ή θα πιστέψουμε ότι το Πουτίνεμον το ήξερε και ειδοποίησε λίγες ώρες πριν γίνει την ΜΙΤ και απ όλο τον κόσμο το έμαθαν μόνο οι Ιρανοί και το διέρρευσαν στις ρωσικές εφημερίδες. Το ΛΟΛεμον κάνει πάρτι :bawl:

AUFGEBRACHT
21/07/2016, 17:01
ναι... λες και αν θέλανε να τον φάνε δεν θα γινόταν...

Πολύ απλά ΑΚΟΜΑ δεν τον έχουν συμπεριλάβει στο μενού για φάγωμα...

nikos_abel
21/07/2016, 17:25
Και όλα Αυτά γράφοντας στο moto gr.....

sergiosm
21/07/2016, 17:27
:beer: παρακαλώ συνάδελφε;

:beer:

georgemark
21/07/2016, 18:01
Πλάκα πλάκα είμαι στα κτελ τώρα και μολις πέρασε από μπροστά μου ένας ποκεμ@@ναρος.

spyrval
21/07/2016, 19:17
Έχουμε και δικηγόρο ! :beer:

Λύσε το rottie:lol:

Coyote.V
21/07/2016, 19:34
Καλά.. με μια συμφωνία όμως. Αυτός που θα δαγκώσει να είσαι εσύ :p

skylaros
21/07/2016, 21:41
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500091163

amyroukai
21/07/2016, 22:15
Πλάκα πλάκα είμαι στα κτελ τώρα και μολις πέρασε από μπροστά μου ένας ποκεμ@@ναρος.

Που να δεις στο καράβι...

o_gavros
21/07/2016, 22:19
τα ελατήρια κόλλησαν,δεν ανοίγουν (https://www.youtube.com/watch?v=SDswjNRremg)...

amyroukai
21/07/2016, 22:21
Πέφτουν σαν τα στάχυα...

http://www.e-radio.gr/post/61391/o-prwtos-nekros-apo-to-pokemon-go

Ένας στο χώμα, χιλιάδες στο κυνήγι

Και τροχαίο... (να δω πότε θα αρχίσουν και εδώ...)

Τροχαίο στην Νέα Υόρκη!

Ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε δέντρο, σε προάστιο της Νέας Υόρκης.

Η δικαιολογία όμως που έδωσε στους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο ήταν πρωτότυπη.

«Έπαιζα "Pokemon Go" και αποσπάστηκε η προσοχή μου», τους είπε, για το τροχαίο που άφησε το αυτοκίνητο (του αδερφού του, παρεμπιπτόντως) σμπαράλια και τον ίδιο ελαφρά τραυματισμένο.

Η μητέρα του 28χρονου οδηγού σύμφωνα με το newsbeast, σε ανάρτησή της στο Facebook, τόνισε ότι ο γιος της ούτε μιλούσε στο κινητό ούτε έστελνε ποτέ μηνύματα όταν οδηγούσε, μόλις όμως είδε ένα «σπέσιαλ» Pokemon στην εφαρμογή του smartphone του, κοίταξε για λίγο προς τα κάτω και... λίγο μετά ξύπνησε μέσα στο ασθενοφόρο

teogtp
21/07/2016, 22:44
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500091163

Καλα ο συγκεκριμενος πρεπει να φωναζε ....
"Να λελεβω τα Ποκεμιαν σε!"

amyroukai
22/07/2016, 07:16
Και να η πρώτη απαγόρευση... παράνομο το πόκεμον στην σαουδικη αραβια

http://m.lifo.gr/now/world/108465

teogtp
22/07/2016, 08:08
Και να η πρώτη απαγόρευση... παράνομο το πόκεμον στην σαουδικη αραβια

http://m.lifo.gr/now/world/108465

Ρε το Βαγγελη.....
Ουτε με το "ποκεμον" του δεν θα μπορει να παιζει.....

Bowleno
22/07/2016, 08:32
To έχετε κάψει, το ξέρετε; :lol:

Πλάκα πλάκα, εγώ που είμαι όλη μέρα στον δρόμο με το φορτηγό τρέμω στην σκέψη μην πατήσω κανέναν "κυνηγό" που θα πεταχθεί στον δρόμο κυνηγώντας τον pikatsu..... :sick:

Ιδιαίτερα στην Δάφνη, κοντά στην γυμναστική ακαδημία όλοι οι πιτσιρικάδες ( οι πιτσιρίκες....:a03: ) είναι με το κινητό στο χέρι.... το νου σας :wave2:

cityfly
22/07/2016, 08:49
Σε καποιο forum για gamers μπορει να υπαρχει μια αντιστοιχη συζητηση με σχολια του τυπου:
-Μα καλα, ειναι τοσο καμμενος ο μπαμπας μου; Παει καθε Κυριακη με τη μηχανη του στα Μεγαρα και γυρναει σαν το χαζο γυρω-γυρω λες και ειναι σκυλος που προσπαθει να πιασει την ουρα του!
-Ασε, εγω εχω ενα ξαδερφο που πηγε και εδωσε 1000€ για να βαλει μια εξατμιση στη μηχανη του απλα γιατι του αρεσει ο θορυβος που κανει!
-Καλα, το καλυτερο το εχω εγω. Εχω ενα θειο που πηγε και πληρωσε 5 χιλιαρικα για να παρει μια παλιατζουρια μεσα στη σκουρια του 1950. Ουτε που παιρνει μπρος μιλαμε. Ηταν λεει μονο για γνωστες...

:lol:

Κοινως, ο καθενας οπως τη βρισκει μαγκες. Αν και δεν εχω καμια σχεση με τα βιντεοπαιχνιδια εν γενει, τουλαχιστον το συγκεκριμενο εχει το θετικο οτι κανει τα παιδια να βγουν απο τα δωματια τους, να αφησουν τους υπολογιστες τους και να κινηθουν λιγο. ;)

Ο καθένας όπως τη βρίσκει αλλά το πρόβλημα με το πόκεμον είναι ότι επικρατεί πανζουρλισμός, ότι βγαίνουν χύμα χωρίς να προσέχουν και συχνά δημιουργούν προβλήματα τόσο στους άλλους (βλέπε central park) ή κινδυνεύουν οι ίδιοι (βλέπε πυροβολισμοί στη Φλόριντα), δεν είναι το καθαυτό γεγονός ότι παίζουν είναι το πώς και το τι προκαλεί

WiSe
22/07/2016, 08:52
9 σελιδες ποκεμον λολ!

AUFGEBRACHT
22/07/2016, 08:58
Και όλα Αυτά γράφοντας στο moto gr.....

Αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε...

cityfly
22/07/2016, 09:08
Πέφτουν σαν τα στάχυα...

http://www.e-radio.gr/post/61391/o-prwtos-nekros-apo-to-pokemon-go

Ένας στο χώμα, χιλιάδες στο κυνήγι

Αυτό όπως διάβασα αλλού δεν έχει άμεση σχέση με το πόκεμον, του την είχαν στημένη είχαν άλλους λογαριασμούς απλώς μέσω του πόκεμο μπόρεσαν να τον εντοπίσουν πιο εύκολα

SONone
22/07/2016, 11:51
βαριεμαι να διαβάσω ολες τις σελιδες. αν το εχει πει και κανας αλλος μαζι του.. το παιχνιδι θα γαμουσε αν τα Πόκεμον οπως εμφανίζονται τυχαία να το κανουν μονο σε παρκα. ωστε και να μην κινδυνεύει ο κόσμος αλλα και να περπατάει και λιγο..

RaGe_Raptor
22/07/2016, 11:57
Πως γίνεται να τοποθετήσω σπάνια πόκεμο σε μέρος που με συμφέρει; :D

teogtp
22/07/2016, 12:18

Κοιτα να δεις τι μου ετυχε!
Περιμενω καποια να μου το πιασει......

362978

:tooth:

GiorgosLa
22/07/2016, 12:21
Κοιτα να δεις τι μου ετυχε!
Περιμενω καποια να μου το πιασει......

362978

Ελπίζω να μην το έχεις καρφωμένο. Κινδυνεύεις να στο πάρουν με το καρφί μαζί. :)

ptc
22/07/2016, 12:37
Αυτός είναι ο pipachu;

teogtp
22/07/2016, 12:38
Αυτός είναι ο pipachu;

Πουλια στον αερα πιανεις εσυ!

Panos76
22/07/2016, 12:41

sniper
22/07/2016, 13:20
Δεν αφήνεις τις πίπες να πιάσεις την σφουγγαρίστρα;

AristidisZ
22/07/2016, 13:25
Παρεπιμπτόντως έχετε καταλάβει ποια εταιρία είναι πίσω από το παιχνίδι ;

teogtp
22/07/2016, 13:28
Δεν αφήνεις τις πίπες να πιάσεις την σφουγγαρίστρα;

Εσυ την σφουγγαριστρα ειδες;
Το κλουβι απο πισω δεν το ειδες;

teogtp
22/07/2016, 13:30

Συμφωνα με αυτα που μου εστειλαν σε pm....
Θα πονταριζα στην Brazzers.......

WiSe
22/07/2016, 13:32

για πες! :eek:

teogtp
22/07/2016, 13:33
Βασιλοπουλος
"Και του πουλιου το γαλα"
;;;;;;

Panos76
22/07/2016, 13:34
Δεν είναι η νιτέντο;; :confused:

AristidisZ
22/07/2016, 13:34
για πες! :eek:

γοογλε ;)

τώρα τι σκατά κάνει με τόσα δισεκατομμύρια δεδομένων που μαζεύει, ο Θεός και η ψυχή μας...

Δεν είναι η νιτέντο;; :confused:

Niantic, Inc.
(https://en.wikipedia.org/wiki/Niantic,_Inc.)

WiSe
22/07/2016, 13:36
γοογλε ;)

τώρα τι σκατά κάνει με τόσα δισεκατομμύρια δεδομένων που μαζεύει, ο Θεός και η ψυχή μας...

Την ηξερα ηδη αλλα που ειναι το τρομερο δε καταλαβα....

AristidisZ
22/07/2016, 13:38
Την ηξερα ηδη αλλα που ειναι το τρομερο δε καταλαβα....

Εσένα δε σου κάνει εντύπωση που έχει βγάλει ένα δισεκατομμύριο κόσμο στους δρόμους να ανοίγουν κάμερες και να δίνουν την τοποθεσία τους ;

AUFGEBRACHT
22/07/2016, 13:39

Φταίω εγώ μετά που δεν γουστάρω τους Γιαπωνέζους;

BLiTzER
22/07/2016, 13:39
Ναι, αυτό χρειαζόταν η google για να πάρει την τοποθεσία όλων.

WiSe
22/07/2016, 13:41
Εσένα δε σου κάνει εντύπωση που έχει βγάλει ένα δισεκατομμύριο κόσμο στους δρόμους να ανοίγουν κάμερες και να δίνουν την τοποθεσία τους ;

Σου απαντησε ηδη ο πλιτσερ... σιγα το κακο

Sapadak
22/07/2016, 13:42
Ναι, αυτό χρειαζόταν η google για να πάρει την τοποθεσία όλων.

και αυτό

WiSe
22/07/2016, 13:43
ωχ... θα ξεκινησουμε αναλυση τωρα περι σκοτεινων σχεδιων συνωμοσίας...

AristidisZ
22/07/2016, 13:45
Εσείς πιστεύετε δηλαδή ότι έχουν βγάλει τόσο κόσμο στον δρόμο να κινείται και να τραβάνε άπειρα data έτσι για την πλάκα τους ή από επιχειρηματικό τερτίπι ;

Μόνο εγώ πιστεύω ότι αποσκοπούν και κάπου αλλού ;; (πέραν των κερδών που αφήνει προφανώς η εφαρμογή)

Δεν είναι απαραίτητο να γίνεται για κάποιον "σκοτεινό" λόγο όλο αυτό

Πάντως εγώ θεωρώ δεδομένο ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλο αυτό

Sapadak
22/07/2016, 13:46

Μπα πλέον είναι φωτεινές

Πάρτε και έναν οδηγό επιβίωσης (https://www.yahoo.com/news/most-comprehensive-pokemon-guide-internet-145602209.html?ref=gs) ποκεμον

SONone
22/07/2016, 13:47
Εσείς πιστεύετε δηλαδή ότι έχουν βγάλει τόσο κόσμο στον δρόμο να κινείται και να τραβάνε άπειρα data έτσι για την πλάκα τους ή από επιχειρηματικό τερτίπι ;

Μόνο εγώ πιστεύω ότι αποσκοπούν και κάπου αλλού ;; (πέραν των κερδών που αφήνει προφανώς η εφαρμογή)

Δεν είναι απαραίτητο να γίνεται για κάποιον "σκοτεινό" λόγο όλο αυτό

θα χαρτογραφισουν τα παντα, τσαμπα απο μαλακες που τρεχουν στους δρομους με καμερες και γπσ ανοιχτα!!!

BLiTzER
22/07/2016, 13:49

Φυσικά. Κάποιος βγάζει λεφτά. Αυτό κρύβεται πάντα πίσω από οτιδήποτε.

WiSe
22/07/2016, 13:55
Φυσικά. Κάποιος βγάζει λεφτά. Αυτό κρύβεται πάντα πίσω από οτιδήποτε.

Αλλου ειναι η αληθεια...........

virus
22/07/2016, 13:55
Αριστο μαζι σου την ιδια σκεψη εχω κι εγω.

Περαν του τζαμπα ολα για αυτους μου θυμιζει και την εξης φαση. Η πυρηνικη ενεργεια μπορει να λυσει ΟΛΑ τα προβληματα του πλανητη στην καλη της πλευρα. Στην κακη της πλευρα αστα να παν καταστρεφει τα παντα.

AUFGEBRACHT
22/07/2016, 13:56
Επαναφορά στην φρικτή πραγματικότητα...
http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/paidia_kratoun_skitsa_me_pokemon_kai_fonazoun_eimai_edo_elate_na_me_sosete-64420168/

skylaros
22/07/2016, 14:21
Οί περισσότερες εφαρμογές πλέον ζητάνε πρόσβαση στον τηλεφωνικό σου κατάλογο, στα sms σου, στο viber, φυσικά στα δεδομένα του gps, στο αρχείο των φωτογραφιών σου. Σκοτεινές δυνάμεις και Νεφελίμ δε βλέπω από πίσω αλλά δε γουστάρω να γίνομαι αριθμάκι σε καμιά big data analysis. Την έφαγα την κρυάδα πρώτη φορά στα 18 όταν έβγαλα ΑΦΜ και λέω αυτό αλλάζει και μου είπε ο κυριούλης ... για το κράτος θα είσαι για πάντα αυτός ο αριθμός... Την έφαγα δεύτερη φορά όταν πήγα να δουλέψω σε μεγάλη εταιρία και μας έδωσαν κάρτες πρόσβασης, δεν είχε όνομα έναν μεγάλο αριθμό είχε. Ξέρω πως δεν αλλάζει κάτι με το να μη χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή (βλέπε fb στο κινητό) αλλά ρε φίλε τουλάχιστο ας τους δυσκολέψω λίγο τη ζωή που λέει ο λόγος... Ξέρουν πως είσαι, τι κάνεις, πως νιώθεις, την κάθε σου συνήθεια, τον τρόπο που περπατάς, που σταματάς και τι κοιτάζεις, τι τρως, πως οδηγείς, που πας, που σκέφτεσαι να πας, πως γαμάς, πως θα ήθελες να γαμάς Ε ΝΙΣΑΦΙ!

Joyrider
22/07/2016, 14:23
'Αμα δεν βγεις από το σπίτι πως θα πας στην πληρωμένη τοποθεσία για να φας την διαφήμιση; :p Κάποιοι θα πληρώνουν για να γεννιούνται πόκεμον γύρω τους.
http://fortune.com/2016/07/13/pokemon-go-ads/

Γιατί να πας την διαφήμιση στον κόσμο και όχι τον κόσμο στην διαφήμιση; Πιο φθηνά βγαίνει. :lol:

Με κίνητρο τις ανταμοιβές εντός παιχνιδιού μέσω χιλιομέτρων, τον αναγκάζεις να καταγράφει και τις καθημερινές του διαδρομές χαρτογραφώντας δουλειά, χόμπι, φίλους, ασχολίες και έτσι ακόμα πιο εύκολα στοχεύεις διαφήμιση. Και επειδή είσαι και ψυχοπονιάρα εταιρεία και δεν θες εγκληματικότητα στον κόσμο δίνεις και το προφίλ του καθενός σε καμιά υπηρεσία εθνικής ασφάλειας και έχεις το πιο τζάμπα φακέλωμα στον κόσμο, με δακτυλικό αποτύπωμα που έτσι κι αλλιώς ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο και με σκανάρισμα ίριδας από το άβατάρ σου στο παιχνίδι.

Ντάξει λέμε και καμιά μλκία να περάσει η ώρα :lol:

nikos_abel
22/07/2016, 14:37
Αλλου ειναι η αληθεια...........

Η αλήθεια βρίσκεται στου Inner Fea..... εεεεεε στους In WAR.

amyroukai
22/07/2016, 14:44
Σε παρακολουθεί και ή έξυπνη τηλεόραση, με την κάμερα και το μικρόφωνο... δεν γλιτώνει κανείς.

nikos_abel
22/07/2016, 14:45
Σε παρακολουθεί και ή έξυπνη τηλεόραση, με την κάμερα και το μικρόφωνο... δεν γλιτώνει κανείς.

Η δικιά μου είναι ηλίθια πάντως :lol:

Δεινόσαυρος
22/07/2016, 15:25

Πρέπει πρώτα να πιάσεις το ειδικό ποκεμο που έχω βάλει σε μυστική τοποθεσία.
ΠΜ για λεπτομέρεις της απόμακρης, ερημωμένης τοποθεσίας. Να έρθεις με το μηχανάκι (https://www.theguardian.com/technology/2016/jul/10/pokemon-go-armed-robbers-dead-body).

omega
22/07/2016, 15:37
Γυναίκα:Μωρό μου αργείς;Εχω ανάψει!!
Άντρας:Μισό μωρό.Παω να ξετρυπώσω ενα σπανιο απο απέναντι και γυρίζω..

Γυναίκα:ΟΚ. Όταν γυρίσεις μισό καπάκι Μασσαλιας σε κρύο νερό και μούλιασε τον...

AUFGEBRACHT
22/07/2016, 15:48
Γυναίκα:Μωρό μου αργείς;Εχω ανάψει!!
Άντρας:Μισό μωρό.Παω να ξετρυπώσω ενα σπανιο απο απέναντι και γυρίζω..

Γυναίκα:ΟΚ. Όταν γυρίσεις μισό καπάκι Μασσαλιας σε κρύο νερό και μούλιασε τον...

Πραγματικό περιστατικό πριν 1 βδομάδα στην παραλία: 2 νεαροί 20-22 χρονών περίπου μαζί με τις κοπελιές τους (ιδιαίτερα η μία ήταν αξιοπρόσεκτο κομμάτι), όλη την ώρα τα κορίτσια πλατσούριζαν γιατί τα παλικάρια (τρόπος του λέγειν) κυνήγαγαν Pokémon στο κινητό...

cityfly
22/07/2016, 16:04
Επαναφορά στην φρικτή πραγματικότητα...
http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/paidia_kratoun_skitsa_me_pokemon_kai_fonazoun_eimai_edo_elate_na_me_sosete-64420168/

Ένα μέρος της οποίας πραγματικότητας είναι κι αυτό:"Σημειώνεται πως οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από γραφείο τύπου οργάνωσης της αντιπολίτευσης"
Μετάφραση: όποτε βολεύει χρησιμοποιούμ τα παιδιά για να περάσουμε το όποιο μήνυμά μας.

AUFGEBRACHT
22/07/2016, 16:07
Ένα μέρος της οποίας πραγματικότητας είναι κι αυτό:"Σημειώνεται πως οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από γραφείο τύπου οργάνωσης της αντιπολίτευσης"
Μετάφραση: όποτε βολεύει χρησιμοποιούμ τα παιδιά για να περάσουμε το όποιο μήνυμά μας.

To δάσος, όχι το δέντρο...

Μανολης67
22/07/2016, 16:09
Πραγματικό περιστατικό πριν 1 βδομάδα στην παραλία: 2 νεαροί 20-22 χρονών περίπου μαζί με τις κοπελιές τους (ιδιαίτερα η μία ήταν αξιοπρόσεκτο κομμάτι), όλη την ώρα τα κορίτσια πλατσούριζαν γιατί τα παλικάρια (τρόπος του λέγειν) κυνήγαγαν Pokémon στο κινητό...

Ο Τζιμάκος (Πανούσης) τα ελεγε χρόνια πριν,,,μαμάτε γιατί χανόμαστε......ενας μεγάλος Καλλιτέχνης που ο κόσμος νόμιζε οτι εκανε μόνο σατιρα.
Με το δημογραφικό πρόβλημα απλα ο Τζιμάκος απλά Θεός,

AUFGEBRACHT
22/07/2016, 16:11
ενας μεγάλος Καλλιτέχνης που ο κόσμος νόμιζε οτι εκανε μόνο σατιρα.

Σωστά, δεν έκανε μόνο σάτιρα, τα κονόμαγε χοντρά (αλλά μπαίνουμε σε άλλες ατραπούς).

AristidisZ
22/07/2016, 16:36
Σωστά, δεν έκανε μόνο σάτιρα, τα κονόμαγε χοντρά (αλλά μπαίνουμε σε άλλες ατραπούς).

Και καλά έκανε, έπαιρνε μήπως καμιά μίζα και αυτός από την Siemens ;

cityfly
22/07/2016, 17:00
To δάσος, όχι το δέντρο...

Το δάσος επισήμανα.
Τα παιδιά και τον οποιοδήποτε άλλο που έχει ανάγκη τους θυμόμαστε επιλεκτικά όποτε αυτό μας εξυπηρετεί σε κάτι.

WiSe
22/07/2016, 17:48
Το δάσος επισήμανα.
Τα παιδιά και τον οποιοδήποτε άλλο που έχει ανάγκη τους θυμόμαστε επιλεκτικά όποτε αυτό μας εξυπηρετεί σε κάτι.

Ετσι ακριβως..... ΟΤΑΝ το θυμομαστε ΟΤΑΝ μας εξυπηρετει το ριχνουμε ολοι στον συναισθηματισμο του πληκτρολογιου γιατι μας αρεσει να μυξοκλαιγομαστε και να προσπαθουμε να πεισουμε τον απεναντι οτι ειμαστε λιγοτερο χαλια απο αυτον!

:yuck:

nikos_abel
22/07/2016, 18:12
Δε μπα να λέτε, μόλις τσιμπίσα το 2ο.

Μανολης67
22/07/2016, 18:25
«Να ενημερώσουμε αυτούς που κράζουν όποιον κυνηγάει Pokemon, ότι δεν τα κυνηγάει στην πραγματικότητα αλλά είναι παιχνίδι

http://www.protothema.gr/life-style/article/597217/i-elli-papaggeli-pairnei-thesi-gia-tin-pagosmia-mania-ton-pokemon-/

basilis_k6
22/07/2016, 19:05
Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες παίχτες του διασημότερου παιχνιδιού των τελευταίων ημερών, του Pokemon Go, στη Σαουδική Αραβία, της οποίας η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην απαγόρευσή του.

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/se-poia-xwra-apagoreuthhke-to-pokemon-go-kai-giati.4181484.html

Μάλιστα, ο σεΐχης Saleh Al-Fozan υποστηρίζει πως στο παιχνίδι υπάρχουν ξεκάθαρες αναφορές στον πολυθεϊσμό.

εεε τοτε καλα έκανε. ακους εκει...

g_m900
22/07/2016, 20:09
Τραγικη κατασταση κυριολεκτικα.
Να ειμαι εξω στη σκοπια και να βλεπω ολοκρηλο μαντραχαλο να κραταει το 5,5αρι κινητο του στο στηθος καλυμμενο και να το βλεπει με τροπο για να δει το Ποκεμον που ειναι...πραγματικα με ξεπερναει.
Σημερα το συζητουσα με 45αρα Μιλφαρα που εκανε μαζι μου υπηρεσια.
Γελαγε που γινεται αυτο ειδικα με 30αρηδες plus...
"Γιαυτο τους πηδανε τις γυναικες..." της ειπα στην τελικη...
"Με ποκεμον και Playstation εισαι κερατας απο χερι" μου απαντησε με βλεμμα..."wanna f@@k???"

basilis_k6
22/07/2016, 20:44
Τραγικη κατασταση κυριολεκτικα.
Να ειμαι εξω στη σκοπια και να βλεπω ολοκρηλο μαντραχαλο να κραταει το 5,5αρι κινητο του στο στηθος καλυμμενο και να το βλεπει με τροπο για να δει το Ποκεμον που ειναι...πραγματικα με ξεπερναει.
Σημερα το συζητουσα με 45αρα Μιλφαρα που εκανε μαζι μου υπηρεσια.
Γελαγε που γινεται αυτο ειδικα με 30αρηδες plus...
"Γιαυτο τους πηδανε τις γυναικες..." της ειπα στην τελικη...
"Με ποκεμον και Playstation εισαι κερατας απο χερι" μου απαντησε με βλεμμα..."wanna f@@k???"

45αρα μονιμη στο στρατο θα κρινει τον αλλον που παιζει ποκεμον...

Δεινόσαυρος
22/07/2016, 21:25
Μάλιστα, ο σεΐχης Saleh Al-Fozan υποστηρίζει πως στο παιχνίδι υπάρχουν ξεκάθαρες αναφορές στον πολυθεϊσμό.

Σους ρε, μην το πάρει το αυτί του Καλαβρύτων και Αιγιαλείας...

Ναι, ακόμα κι αυτές, γιατί όχι;

Δεινόσαυρος
22/07/2016, 21:28
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. :sad:

daz
22/07/2016, 22:14
Δε μπα να λέτε, μόλις τσιμπίσα το 2ο.

Εγώ έχω μόνο 2 λιγότερα από 'σένα!

basilis_k6
22/07/2016, 23:16
https://www.youtube.com/watch?v=9nlF-3NQNJQ

amyroukai
22/07/2016, 23:19

Από ότι κατάλαβα ή 45αρα έχει πιάσει το καραβάνεμον και το οτικινειταικαρφωνεταιμον. Παιχνίδι τέλος, γκαμέ οβέρ :bawl:

nikos_abel
23/07/2016, 08:33
Εγώ έχω μόνο 2 λιγότερα από 'σένα!

Επειδή είμαι τόσο καλός, θα σε βοηθήσω να γίνεις και εσύ.

Το 1ο ΠΟΛΥ βασικό βήμα για να πιάσεις Πόκεμον ειναι ....

....να κατεβάσεις την εφαρμογή :lol:

Corki
23/07/2016, 08:47
Εγω παντως εδω και μια εβδομαδα δεν εχω δει κανεναν να παιζει.......και ας λενε οτι γινεται χαμος!

WiSe
23/07/2016, 08:52
Εγω παντως εδω και μια εβδομαδα δεν εχω δει κανεναν να παιζει.......και ας λενε οτι γινεται χαμος!

Ενταξει ολο και καποιος θα παιζει.... βεβαια οποιος δε βαριεται να κανει περιπου 5χλμ τη μερα με τα ποδια.

amyroukai
23/07/2016, 09:23
Ενταξει ολο και καποιος θα παιζει.... βεβαια οποιος δε βαριεται να κανει περιπου 5χλμ τη μερα με τα ποδια.

Ωπα, μα πόσο απλό είναι το αδυνάτισμα πια... πόκεμον, θα γίνω φανατικός παίχτης!!! 35χλμ την εβδομάδα; Συλφιδα...

pipe_smoker
23/07/2016, 10:36
Ωπα, μα πόσο απλό είναι το αδυνάτισμα πια... πόκεμον, θα γίνω φανατικός παίχτης!!! 35χλμ την εβδομάδα; Συλφιδα...

Έχει και πιο ωραία εφαρμογή για τέτοια φάση.

Σε κυνηγάνε ζόμπι σε ποστ αποκαλύπτικ έρα, και πρέπει να τρέξεις για να γλιτώσεις.
Πρέπει να καλύπτεις Χ χλμ/μέρα, να φτάσεις στο τάδε σημείο που είναι το καταφύγιο (το οποίο ανάλογα τις αντοχές σου ορίζεις εσύ αν είναι το περίπτερο της γειτονιάς σου, ή μια διασταύρωση 20 χλμ μακριά), να ξαναγυρίσεις στη βάση σου αφού περάσει η ορδή των ζομπιών, και διάφορα άλλα.

Εγώ δεν το έχω με τα τρεξίματα κλπ, αλλά φίλος που το είχε κατεβάσει μου είχε πει ότι έχει πολύ γούστο κι ότι σε βάζει στο τριπάκι κανονικά.

Hayate
23/07/2016, 10:42

Εγώ πάλι στη δουλειά είχα 4 να γυρνάνε μέσα στο κτήριο γιατί κάποιο "κρυβόταν" στην αποθήκη....Το έβαλα στο κινητό για 48 ώρες...Μετά έφαγε uninstall....καιγέσαι για πλάκα..

teogtp
23/07/2016, 11:03
Έχει και πιο ωραία εφαρμογή για τέτοια φάση.

Σε κυνηγάνε ζόμπι σε ποστ αποκαλύπτικ έρα, και πρέπει να τρέξεις για να γλιτώσεις.
Πρέπει να καλύπτεις Χ χλμ/μέρα, να φτάσεις στο τάδε σημείο που είναι το καταφύγιο (το οποίο ανάλογα τις αντοχές σου ορίζεις εσύ αν είναι το περίπτερο της γειτονιάς σου, ή μια διασταύρωση 20 χλμ μακριά), να ξαναγυρίσεις στη βάση σου αφού περάσει η ορδή των ζομπιών, και διάφορα άλλα.

Εγώ δεν το έχω με τα τρεξίματα κλπ, αλλά φίλος που το είχε κατεβάσει μου είχε πει ότι έχει πολύ γούστο κι ότι σε βάζει στο τριπάκι κανονικά.

Παιζει και με μαυρους αυτο......
Καμπανακι και μ@λακιες κομμενα....

:D

Μικe777
23/07/2016, 12:36
βαριεμαι να διαβάσω ολες τις σελιδες. αν το εχει πει και κανας αλλος μαζι του.. το παιχνιδι θα γαμουσε αν τα Πόκεμον οπως εμφανίζονται τυχαία να το κανουν μονο σε παρκα. ωστε και να μην κινδυνεύει ο κόσμος αλλα και να περπατάει και λιγο..

το παιχνιδι θα γαμουσε αν τα Πόκεμον οπως εμφανίζονται τυχαία ηταν τιποτα γυμνα μανουλια!!:a2::a3:

skylaros
23/07/2016, 13:28
Το παιχνίδι θα μέτραγε αν αυτό που εντόπιζες μπορούσε να αντισταθεί με τις πραγματικές τους δυνάμεις... να σου πέταγε ο πίκατσου 240 βόλτ στην κωλάρα να σου έλεγα εγώ "κυνηγάω" Ποκεμον...

omega
23/07/2016, 15:08
Ενημέρωση του State Department στην οποία..

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=cEJCtCfDGic

Γεικότερο σχόλιο:
Τραγικοί/ή πολιτικοί/ή,τραγική κοινωνία..