View Full Version : Με είδα... Vol II
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
SeniorCanardo
19/10/2021, 12:00
Με είδα να σε επαναφέρω στη ζωή μετά από 16+ χρόνια, πεταμένο σε μια αποθήκη.
Ελπίζω να έχεις καλύτερη ζωή από εδώ και πέρα.
431348
431349
Με είδα να σε επαναφέρω στη ζωή μετά από 16+ χρόνια, πεταμένο σε μια αποθήκη.
Ελπίζω να έχεις καλύτερη ζωή από εδώ και πέρα.
Σε είδα να μη λες κουβέντα,
κρατάς κρυμμένα μυστικά
και ντοκουμέντα (για την ανακατασκευή)
:beer:
SeniorCanardo
19/10/2021, 17:46
Σε είδα να μη λες κουβέντα,
κρατάς κρυμμένα μυστικά
και ντοκουμέντα (για την ανακατασκευή)
Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε ιδιαίτερα οργανωμένα η φάση, ήταν κάτι σε "βλέποντας και κάνοντας" και όλο μεταξύ μελτεμιού και καύσωνα, οπότε το φωτογραφικό υλικό είναι τελείως αποσπασματικό.
Βέβαια το κατευχαριστήθηκα και στην πρώτη βόλτα αισθάνθηκα σαν πιτσιρίκι.
Τώρα apido, χοάνες και λευκαντικό στις άσπρες κάλτσες. :bawl:
karellen
19/10/2021, 18:06
:lol:
και εξάτμιση Marving.
και εξάτμιση Marving.
Και μελανιασμενα @@@@δια από σπασμένη 3τη νεκρά και μετά πρώτη στο κιβώτιο...
Παθών.
karellen
19/10/2021, 18:57
Αουτς.
gior-gos
16/11/2021, 21:18
Με είδα
να την κάνω test ride 50 χλμ
έμπλεξα μάγκες! :pink::pink::pink::pink::pink::pink:
432147
432148
432149
432150
Με είδα
να την κάνω test ride 50 χλμ
έμπλεξα μάγκες! :pink::pink::pink::pink::pink::pink:
432147
432148
432149
432150
Γράψε δύο λόγια για την Ιταλιάνα.
Γράψε V-δύο λόγια για την Ιταλιάνα.
:) :)
Πολύ ωραίο μηχανάκι και το χρώμα του πάει!Αντε Γιώργαρε χτύπα το λέμε!:cool:
*Προβληματίζομαι με τις ζάντες και το έχω ξαναγράψει και αλλού.Αυτος ο κύριος που ίσιωνε οποιαδήποτε ζάντα(χωρίς τόρνο) στη Θεοφιλοπούλου λόγω προβλήματος υγείας το έκλεισε το μαγαζί.Γνωρίζει κανείς κάποιον αντίστοιχο εκτός απο τον γέροντα Μάκη στο Μεταξουργείο που μπορεί να έμενες κανα μήνα χωρίς μηχανάκι μέχρι να ρολάρει?Οι συγκεκριμένες ζάντες αν στραβώσουν υπάρχει πρόβλημα απο ότι μου είπαν τα παιδιά στο λαστιχάδικο.Το αναφέρω καθώς θεωρώ προφανές το ότι ένα τέτοιο μηχανάκι το παίρνεις για να μπεις και χώμα αλλά και γενικότερα ο κίνδυνος στραβώματος καραδοκεί και στις τάφρους του δρόμου.
Για πείτε κανένας καμια γνώμη.
atom_smasher
16/11/2021, 22:09
Ωπ, αυτό φαίνεται ακόμα πιο ωραίο έτσι!
gior-gos
17/11/2021, 00:27
Αν και βρίσκομαι ακόμα εν θερμώ, τολμώ να πω ότι η μηχανή με κέρδισε.
Το γκάζι της δεν με εξέπληξε, ούτε και με δυσαρέστησε· έχει τόσο όσο χρειάζεται. Στο standard mode που το οδήγησα είναι αρκετά κούφιο χαμηλά, αλλά κάνει ένα ευχάριστο σκαλοπατάκι δύναμης στις μεσαίες (4000 rpm περίπου) το οποίο όμως - κρίνοντας απ τα κόκκινα του στροφομέτρου που ξεκινάνε απ τις 7200 περίπου αν θυμάμαι καλά αλλά και ακούγοντας το στροφάρισμα του κινητήρα - δεν νομίζω ότι διαρκεί πολυ. Με 6η (4500 - 5000 rpm περίπου) είχε κάπου 130 km/h στο κοντέρ και το κράτησα για λίγο εκεί· νομίζω εκεί είναι και η ταξιδιωτική του ταχύτητα. Οι μέγιστες στροφές που του ανέβασα ήταν κάπου στις 5500 σε μιά 3η ή 4η. Το μηχανάκι που πήρα ήταν άστρωτο (300 χλμ στον ολικό χιλιομετρητή) οπότε σεβόμενος την επιθυμία του ανθρώπου που μου το έδωσε να μην το σκίσω, ήμουν ολίγον τι φειδωλός με το γκάζι του. Όταν επέστρεψα και του είπα για τις κουφές χαμηλές, μου απάντησε: "μα καλά, γιατί δεν το γύρισες στο sport mode; στο sport γεμίζουν οι χαμηλές του". Ο παπάρας, μην έχοντας ποτέ στην κατοχή μου μηχανάκι με driving modes, αλλά και όντας αφοσιωμένος στο να αφουγκραστώ τη συμπεριφορά της μηχανής, δε μου κόψε να το γυρίσω στο sport..
Κούμπωσα εξαιρετικά πάνω του· χέρια και ποδιά σε άνετες γωνίες (ίσως χαμήλωνα λίγο το τιμόνι από τα καβαλέτα). Μόλις ξεκίνησα, σηκώθηκα λίγο όρθιος για να στρώσω το παντελόνι. "Ρε συ, αυτό δίνει σωστές γωνίες και για όρθια οδήγηση!" Με το που ξαναέκατσα, ξανασηκώθηκα όχι για να στρώσω το παντελόνι αυτή τη φορά. Όντως! Μωρέ μπράβο! Η στενή στο μπροστινό μέρος σέλα συμβάλλει πολύ στην όρθια θέση.
Συμπλέκτης βούτυρο, μετά απο λίγο άλλαζα ταχύτητες όμορφα και με ακρίβεια, στην κίνηση τον δούλευα on - off χωρίς το παραμικρό βήξιμο ή σκορτσάρισμα.
Φρενα υπέρ-δυνατά, όσο κι αν τα πάταγα τελευταία στιγμή πριν το φανάρι αυτά περίσσευαν.
Στο ρελαντί έχει κάποιους κραδασμούς (μ άρεσε) και ο κινητήρας ακούγεται υπέροχα. Εν κινήσει οι κραδασμοί γίνονται ελάχιστοι και ο κινητήρας δεν ακούγεται πλέον τόσο.
Έκανα 2 πάνω κάτω τα λιμανάκια. Η μηχανή στρίβει. Χωρίς προσπάθεια. Όπου κοίταγα πήγαινε. Απολύτως καμία ασάφεια, ούτε εκατοστό δεν άνοιγε τη γραμμή του.
Εν κατακλείδι, η μηχανή ως καρα - Ευρωπαϊκή, από τα πρώτα μέτρα σου δίνει να καταλάβεις πως είναι ιδιαίτερη, σε κάνει να θέλεις να την οδηγείς για την οδήγηση και όχι για να φτάσεις απαραίτητα σε κάποιο προορισμό, διαθέτει και μεταδίδει εν τέλει στον αναβάτη μεγάλες ποσότητες απ αυτή τη "μαγική" - γοητευτική αλα Ευρώπη συνταγή που άλλοι την αντιλαμβάνονται και άλλοι όχι, που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι.
gior-gos
17/11/2021, 00:34
Πολύ ωραίο μηχανάκι και το χρώμα του πάει!Αντε Γιώργαρε χτύπα το λέμε!:cool:
*Προβληματίζομαι με τις ζάντες και το έχω ξαναγράψει και αλλού.Αυτος ο κύριος που ίσιωνε οποιαδήποτε ζάντα(χωρίς τόρνο) στη Θεοφιλοπούλου λόγω προβλήματος υγείας το έκλεισε το μαγαζί.Γνωρίζει κανείς κάποιον αντίστοιχο εκτός απο τον γέροντα Μάκη στο Μεταξουργείο που μπορεί να έμενες κανα μήνα χωρίς μηχανάκι μέχρι να ρολάρει?Οι συγκεκριμένες ζάντες αν στραβώσουν υπάρχει πρόβλημα απο ότι μου είπαν τα παιδιά στο λαστιχάδικο.Το αναφέρω καθώς θεωρώ προφανές το ότι ένα τέτοιο μηχανάκι το παίρνεις για να μπεις και χώμα αλλά και γενικότερα ο κίνδυνος στραβώματος καραδοκεί και στις τάφρους του δρόμου.
Για πείτε κανένας καμια γνώμη.
Δηλαδή Βασίλη υπάρχει η πληροφορία ότι οι ζάντες του v85 στραβώνουν εύκολα; :hmm:
Νομίζω πως τέτοιου τύπου ζάντες στραβώνουν πολύ δύσκολα ή πάντως αρκετά δυσκολότερα από μια χυτή.
Πανέμορφη.
Απλά είχα διαβάσει κακά σχόλια για τον κινητήρα δεδομένου ότι είμαστε στο 2021/22 και είναι πολύ πίσω σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Και σε επιδόσεις και σε κατανάλωση οπότε δύο φορές μείον σε αυτόν τον τομέα.
Όχι ότι είναι κακός. Απλά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό (~€11.000).
Νομίζω είχα διαβάσει και για το τακτικό κόστος συντήρησης ότι είναι υψηλό αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Είναι μηχανές που τις αγοράζεις όχι γιατί κερδίζει στα χαρτιά αλλά στο συναίσθημα προφανώς.
Δηλαδή Βασίλη υπάρχει η πληροφορία ότι οι ζάντες του v85 στραβώνουν εύκολα; :hmm:
Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς γιατί πρέπει να δοκιμαστεί στην πράξη.Αν έχουν βάλει ανθεκτικό υλικό θα αντέχουν σίγουρα αλλά ακόμα και η πιο δυνατή ζάντα με τους δρόμους που έχουμε θα στραβώσει αργά ή γρήγορα.Το ερώτημα είναι τι γινεται μετά και όσο βλέπω ότι δεν απαντάει κανείς τόσο ανησυχώ περισσότερο για τέτοιες ζάντες με τις ακτίνες στο πλάι που είναι ιδιαίτερες και τις φοράνε διάφορα μηχανάκια(που με ενδιαφέρουν και μένα).
Υπάρχει και η πιθανότητα να υπάρχει ένα μικρό στράβωμα και απλά να το αφήσεις έτσι θα μου πεις, αλλά σε μια δύσκολη περίπτωση τι κάνουμε?Αγοράζουμε ζάντα?Γιατί κάτι τέτοιο μυρίζομαι...:confused:
Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς γιατί πρέπει να δοκιμαστεί στην πράξη.Αν έχουν βάλει ανθεκτικό υλικό θα αντέχουν σίγουρα αλλά ακόμα και η πιο δυνατή ζάντα με τους δρόμους που έχουμε θα στραβώσει αργά ή γρήγορα.Το ερώτημα είναι τι γινεται μετά και όσο βλέπω ότι δεν απαντάει κανείς τόσο ανησυχώ περισσότερο για τέτοιες ζάντες με τις ακτίνες στο πλάι που είναι ιδιαίτερες και τις φοράνε διάφορα μηχανάκια(που με ενδιαφέρουν και μένα).
Υπάρχει και η πιθανότητα να υπάρχει ένα μικρό στράβωμα και απλά να το αφήσεις έτσι θα μου πεις, αλλά σε μια δύσκολη περίπτωση τι κάνουμε?Αγοράζουμε ζάντα?Γιατί κάτι τέτοιο μυρίζομαι...:confused:
Βασίλη οι ζαντες του 1150 που έχουν τέτοια σχεδίαση δεν χαμπαριάζουν τίποτα.
Έκανα ακτινολογιση στις 160.000 km πιο πολύ για έλεγχο και ο μάστορας μου είπε τα καλύτερα για αυτές.
Δεν μου είπε όμως και που καλά λόγια για αυτές των πιο καινούργιων μοντέλων. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μάρκα είναι του ΤΤ85?
Βασίλη οι ζαντες του 1150 που έχουν τέτοια σχεδίαση δεν χαμπαριάζουν τίποτα.
Έκανα ακτινολογιση στις 160.000 km πιο πολύ για έλεγχο και ο μάστορας μου είπε τα καλύτερα για αυτές.
Δεν μου είπε όμως και που καλά λόγια για αυτές των πιο καινούργιων μοντέλων. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μάρκα είναι του ΤΤ85?
Στα GS 1200 όντως είχαν αναφερθεί διάφορα στραβώματα αλλά τότε υπήρχαν μαστόρια(όταν το είχα ακούσει εγώ).Ε ξέρεις πως πάνε αυτά,για να βγάλουν ελαφρύτερο το επόμενο μοντέλο βάζουν πιο ελαφριές ζάντες ή κόβουν απο αλλού με αναπάντεχα αποτελέσματα(ειδικά στα SS).Που έκανες ακτινολόγηση?Λογικά αυτός θα γνωρίζει τι γίνεται σε μια στραβή και που μπορείς να πας(ίσως και ο ίδιος ισιώνει?).
Δεν το λέω μόνο απο άποψη στραβώματος απο λακκούβα αλλά μια στραβή να τύχει μακριά απο όλους και χτυπήσει κάπου το μηχανάκι είναι κρίμα μέσα σε όλο το κόστος να πληρώσεις και καινούργια πανάκριβη ζάντα(αν βρίσκεις μεταχείρο καλώς,αν όχι?).Μου έχει τύχει στο παρελθόν και απλά την ίσιωσα στον ζαντά αλλά χωρίς τόρνο.
Στα GS 1200 όντως είχαν αναφερθεί διάφορα στραβώματα αλλά τότε υπήρχαν μαστόρια(όταν το είχα ακούσει εγώ).Ε ξέρεις πως πάνε αυτά,για να βγάλουν ελαφρύτερο το επόμενο μοντέλο βάζουν πιο ελαφριές ζάντες ή κόβουν απο αλλού με αναπάντεχα αποτελέσματα(ειδικά στα SS).Που έκανες ακτινολόγηση?Λογικά αυτός θα γνωρίζει τι γίνεται σε μια στραβή και που μπορείς να πας(ίσως και ο ίδιος ισιώνει?).
Δεν το λέω μόνο απο άποψη στραβώματος απο λακκούβα αλλά μια στραβή να τύχει μακριά απο όλους και χτυπήσει κάπου το μηχανάκι είναι κρίμα μέσα σε όλο το κόστος να πληρώσεις και καινούργια πανάκριβη ζάντα(αν βρίσκεις μεταχείρο καλώς,αν όχι?).Μου έχει τύχει στο παρελθόν και απλά την ίσιωσα στον ζαντά αλλά χωρίς τόρνο.
Μια χαρά τα λες, πάνε να τα κάνουν πιο ελαφριά και παράλληλα ρίχνουν την ποιότητα σε κάποια περιφερειακά.
Eκανα στον el tyres και έγινε πολύ καλή δουλειά. Υπόψιν πως το 1150 το βάζω χώμα αλλά το προσέχω όσο μπορώ, δηλαδή επιλέγω το πιο ευκολο πάτημα και στις κροκάλες πάω ήρεμα. Οι ζαντες του 1150 είναι ακροντ. Τα καινούργια GS lc έχουν θέμα, όπως και τα f800, τα 990 καθώς και κάποιες γενιές 1190. Αντίθετα οι ζαντες του παλιού caponord που είναι παρόμοιας σχεδίασης είναι γερές.
Όταν ξαναπάω θα ρωτήσω τον μάστορα την γνώμη του για τις ζάντες του tt85.
doctor_john
17/11/2021, 21:07
Έβαλα τα δυνατά μου στο 1100, μόνο να λεκιάσουν κατάφερα.
Τώρα που είσαι σίγουρος ότι το πλέξιμό τους δεν έχει "σφάλμα κατασκευής" γιατί να προσέχεις..
Μια χαρά τα λες, πάνε να τα κάνουν πιο ελαφριά και παράλληλα ρίχνουν την ποιότητα σε κάποια περιφερειακά.
Eκανα στον el tyres και έγινε πολύ καλή δουλειά. Υπόψιν πως το 1150 το βάζω χώμα αλλά το προσέχω όσο μπορώ, δηλαδή επιλέγω το πιο ευκολο πάτημα και στις κροκάλες πάω ήρεμα. Οι ζαντες του 1150 είναι ακροντ. Τα καινούργια GS lc έχουν θέμα, όπως και τα f800, τα 990 καθώς και κάποιες γενιές 1190. Αντίθετα οι ζαντες του παλιού caponord που είναι παρόμοιας σχεδίασης είναι γερές.
Όταν ξαναπάω θα ρωτήσω τον μάστορα την γνώμη του για τις ζάντες του tt85.
Τον γνωρίζω χρόνια απο εκεί που δούλευε πριν.Γνώστης του αντικειμένου αναμφίβολα.Θετικό το οτι κάνει ακτινολόγηση σε τέτοιου τύπου ζάντες αλλά σίγουρα δεν τις ισιώνει.Λογικά με κάποιον θα συνεργάζεται για πιο χοντρες ζημιές.Αν περάσω καμια μέρα θα τον ρωτήσω και εγώ.
giannis323
18/11/2021, 20:45
Εμένα μου είχε κάνει θετική εντύπωση η ποιότητα κατασκευής και η ανάρτηση του.Ενταξει το μοτέρ του είναι πολύ αδύναμο σε σημείο που η ιπποδύναμη που ανακοινώνουν να είναι χαοτική στην πράξη Επίσης κιβώτιο και κυρίως η μετάδοση δεν μου άρεσε σε σύγκριση με gs 2013 και μετά,που είναι το μοναδικό που έχω οδηγήσει με αξονα.Πρεπει να μπεις στην αυτοκινηταδικη φιλοσοφία που δεν το λες και τόσο σπορ.
sanctusan
28/11/2021, 15:04
Μας είδα πριν 2 μήνες στο Grossglockner και ακόμα δεν μπορώ να το ξεχάσω.....
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/12/2021, 22:26
Με ειδα σήμερα στην παρθενικη μου πτώση!
433141
arisrodolivos
23/12/2021, 23:25
Pos vre papa??kala xristougena any way
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/12/2021, 05:23
Ευχαριστώ φίλε! Επίσης! Πιο πολύ ήταν στατική πτώση! Δεν επαθε απολύτως τίποτα! Πήγα να στρίψω μια στροφή πέταλο και εβαλα πόδι κάτω και δε πάτησα καλά!
doctor_john
24/12/2021, 09:47
Mιλήσαμε, είναι άσχημα κτυπημένος, του λείπουν δυο κουμπιά πουκαμίσου, θα χρειαστεί 2 μπουκάλες ξηρό κόκκινο επειγόντος και ξεμάτιασμα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/12/2021, 22:44
Εσύ καλά είσαι;
Ναι βρε! Δεν έπεσα καθόλου εγω!
Mιλήσαμε, είναι άσχημα κτυπημένος, του λείπουν δυο κουμπιά πουκαμίσου, θα χρειαστεί 2 μπουκάλες ξηρό κόκκινο επειγόντος και ξεμάτιασμα.
george.S
25/12/2021, 08:39
Με ειδα σήμερα στην παρθενικη μου πτώση!
433141
Καλά ρε εσύ έπεσε και εσύ αντί να το σηκώσεις έβγαζες φωτογραφίες ?:bawl:
Παπασούζα αυτά είναι πταίσματα και μακάρι όλων οι πτώσεις να είναι έτσι! Πάντα όρθιος φίλε!:a013:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/12/2021, 23:05
Καλά ρε εσύ έπεσε και εσύ αντί να το σηκώσεις έβγαζες φωτογραφίες ?:bawl:
Ρε συ να έχω αποδείξεις ντε!Μετα σκέφτηκα ότι έπρεπε να την εχω πατήσει με το ενα πόδι πανω και να βγάλω φωτογραφία αλλά την είχα σηκώσει (τη μηχανή):lol:
Ρε συ να έχω αποδείξεις ντε!Μετα σκέφτηκα ότι έπρεπε να την εχω πατήσει με το ενα πόδι πανω και να βγάλω φωτογραφία αλλά την είχα σηκώσει (τη μηχανή):lol:
Αυτά να είναι μόνο τα πεσίματα και πάντα να τα βλέπεις και να γελάς!
sanctusan
22/02/2022, 19:18
Σε είδα, με είδα, μας είδα.....δε ξέρω που να το γράψω
Σε είδα να μου λες "μέχρι 10 Μαρτίου παραλαμβάνουμε την καινούργια μοτό"
Με είδα να στήνω αγγελία και να βρίσκω αγοραστή
Με είδα να σε καλώ, έτσι για σιγουριά, και να μου λες "τελικά παραλαμβάνουμε 01-10 Μαίου"
Με είδα να καλώ τον αγοραστή και να του ζητάω χίλια συγνώμη
Μας είδα και τους 2 να νοιώθουμε λες και είμασταν παιδιά, και μας πήραν το γλειφιτζούρι από το στόμα
Το σπιτάκι σου Yamaha....
Με βλέπω να ξαναδοκιμάζω το cross climate το βράδυ :D :lol:
motojojo
13/03/2022, 21:41
Με ειδα σήμερα να πατάω την πρώτη μιζιά της χρονιάς! Ζορίστηκε λίγο να πάρει, του πήρε λίγη ώρα μέχρι να στρώσουν τα καρμπυρατερια και να ακουει σωστά στο γκάζι αλλά ευχαριστήθηκα τρελά την πρώτη βόλτα σε κοντινή πόλη για καφέ με υπέροχο ήλιο. Με δυο λόγια ένα υπέροχο πρωινό!
DoctoR_k6
30/03/2022, 09:35
...να καβαλαω το μεγαλο σημερα μετα απο 3 μηνες κοντα για να παω στη δουλεια.
Νταξει απολαυση...:D
Ευτυχως δεν υπαρχουν καμερες ταχυτητας γιατι δεν ημουν κ πολυ σωστος σημερα. :evil:
Λιγο να ανοιξεις το γκαζι...τσουπ 200. :lol:
Καταραμενα αλογα!!
motojojo
04/04/2022, 22:29
Με ειδα σημερα να παιρνω τη μηχανη να παω στη δουλειά με -2 βαθμους εξω!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν το έχω ξανακάνει (δηλ δεν μου έχει ξανατυχει).
Την ζεστανα χαλαρα κανοντας ενα γυρο το τετραγωνο για αρχη και με εξαίρεση τα παγωμένα δάχτυλα (ακατάλληλα γαντια) την πάλεψα για τα επόμενα 15-20 λεπτά μέχρι τη δουλεια.
doctor_john
04/04/2022, 22:55
Στα ακατάλληλα γάντια προσθέτουμε γάντια κουζίνας. Για τόταλ μπλακ προτιμάτε τα κήπου.
435067
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/04/2022, 05:28
Με ειδα σημερα να παιρνω τη μηχανη να παω στη δουλειά με -2 βαθμους εξω!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν το έχω ξανακάνει (δηλ δεν μου έχει ξανατυχει).
Την ζεστανα χαλαρα κανοντας ενα γυρο το τετραγωνο για αρχη και με εξαίρεση τα παγωμένα δάχτυλα (ακατάλληλα γαντια) την πάλεψα για τα επόμενα 15-20 λεπτά μέχρι τη δουλεια.
Πού μένεις?
motojojo
05/04/2022, 11:54
Γερμανια, το σαββατο χιονισε λίγο αλλα χτες ηταν ολα στεγνα.
Κανουν έργα στη γειτονια και πολλές θέσεις σταθμευσης ειναι σκαμένες αλλά παρόλα αυτά τα καθικια του δημου μοιράζουν κλησεις. Προτιμώ να φαω 20 λεπτά κρυο παρά να τους δωσω το παραμικρο σεντ.
Τα γαντια ήταν για σκι αλλα και παλι οχι ιδιαιτερα χοντρα. Συνηθως δεν εχω θεμα αλλα δεν εχω βγει και ποτε με τετοιες θερμοκρασιες.
macdeath_s
19/04/2022, 13:33
Με είδα να ξαναγράφω εδώ μετά από χρόνο + :wave2:
karellen
19/04/2022, 14:26
Με είδα να ξαναγράφω εδώ μετά από χρόνο + :wave2:
:wave2:
Με είδα να καθαρίζω την μηχανή μετά από καιρό...435732
Με είδα να σταματάω χαλαρή σε ένα φανάρι στην Ποσειδώνος καμαρωτή μπροστά-μπροστά και να βάζω το δεξί ποδαράκι στη μοναδική λακούβα του δρόμου που είχε 10 εκατοστά βάθος και να πέφτω κάτω έτσι απλά... τρισευχαριστώ τον άνθρωπο που βγήκε από το αμάξι του και με βοήθησε να σηκώσω (σηκώσει) το γομάρι.... <3 και εις ανώτερα!
Με είδα 7 παρά να δηλώνω κόλλημα για εργασία τηλεφωνικώς , να πηγαίνω την Γιαμάχα για πλύσιμο,να κανονίζω καινούργια ελαστικά-σέρβις και μετά να κάνω μια ωραία βόλτα
στα πέριξ του νομού μετά από καιρό.
Τι να κάνουμε,υπάρχουν και τέτοιες μέρες :wave2:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/06/2022, 21:40
Με είδα 7 παρά να δηλώνω κόλλημα για εργασία τηλεφωνικώς , να πηγαίνω την Γιαμάχα για πλύσιμο,να κανονίζω καινούργια ελαστικά-σέρβις και μετά να κάνω μια ωραία βόλτα
στα πέριξ του νομού μετά από καιρό.
Τι να κάνουμε,υπάρχουν και τέτοιες μέρες :wave2:
Μου θύμισες Νίκο πριν απο 20 χρόνια όντας 20 χρόνων που τα έκανα και εγώ κατι τέτοια! Αφού σου περνάει ακόμα βουρ στο πατσά που λενε...
Με είδα να κάθομαι στο κήπο και να χαζεύω την κόρη μου να προσπαθεί να ανέβει πάνω στο 954.
Μου ήρθαν στο μυαλό οι εικόνες όταν παντρεύτηκα, όταν έφερα την κόρη μου σπίτι, όταν βγήκα από το νοσοκομείο, όταν τελείωσα την τελευταία ακτινοθεραπεία...
Διαφορετικές εικόνες με έναν κοινό παρανομαστή...το 954 στη θέση του να περιμένει.
Με είδα χθες μετά από πολύ καιρό να παίρνω μια μικρή βολτα την καλή μου (περι τα 120 χλμ, οι νέοι γονείς καταλαβαίνουν ίσως ότι ΝΑΙ θεωρείται βολτα). Η επιστροφή στο σπίτι με βρήκε να τη χαζεύω
436630
karellen
28/06/2022, 07:51
Με είδα χθες μετά από πολύ καιρό να παίρνω μια μικρή βολτα την καλή μου (περι τα 120 χλμ, οι νέοι γονείς καταλαβαίνουν ίσως ότι ΝΑΙ θεωρείται βολτα). Η επιστροφή στο σπίτι με βρήκε να τη χαζεύω
436630
caesarsk
28/06/2022, 18:07
Με είδα να παίρνω έναν φίλο, να φορτώνουμε τα μαστόδοντα, χωρίς καμμιά συνεννόηση, και να φεύγουμε στα βουνα να βρούμε την πιο δροσερή σκιά δίπλα στο ποτάμι. Θα πάμε, θα κοιμηθούμε και θα γυρίσουμε είπαμε...αλλα τελικά γράψαμε 180 χλμ, χωμάτινων δρόμων, και μερικών μή δρόμων αφού χαθήκαμε μέσα φαράγγια ψάχνοντας να βρούμε έναν καταρράκτη. Το χαμόγελο στην επιστροφή priceless.
436640
436643
436652
436644
436645
Η περιοχή δράσης μας ήταν η Εύβοια, κοντά και μακρυά, διότι ουκ εν το πολλώ το ευ, αρκεί να βρεις τα καλύτερα σημεία μακρυά από κοσμό, φασαρία, και πολιτισμό. Που; What happens in Vegas stays in Vegas...
436646
436647
436648
436649
436650
436651
DoctoR_k6
04/07/2022, 13:09
...να βλεπω εχθες ολοκληρο αγωνα F1 μετα απο χρονια...(ουτε ποσα θυμαμαι) :eek:
Να επαθα τιποτα...?
Απο εκει που ο Σαινθ δεν τραβουσε μια...κ θα τους σουβλακωνε ο LM44 τους Φεραριστι βρεθηκε να παιρνει νικη...
(Ποσο ξεπεσα)
karellen
18/07/2022, 08:54
Με είδα να βάζω το gs σε χωματόδρομο (κάμποσα χλμ) και να το φχαριστιέμαι.
Όρθια θέση,ελεγχόμενο drift.
Ρε αυτό κρατάει! :smokin:
Με είδα να κάνω online μεταβίβαση του οχήματος. Τιμή και δόξα στον Πιερρακάκη!
CorpseAlive
18/07/2022, 13:00
Με είδα να κάνω online μεταβίβαση του οχήματος. Τιμή και δόξα στον Πιερρακάκη!
Έχει τεθεί σε λειτουργία ? Ποιο είναι το Site?
Το βρήκα. Sorry για το Spam
Με ξαναείδα, να πηγαίνω με τα χαρτιά της online μεταβίβασης στο υπουργείο στον Αγ. Δημήτριο, να τα καταθέτω και να φεύγω σε 1 ώρα με την καινούργια άδεια!!! Μόνη παραφωνία το γεγονός ότι δεν τους έκανε το αποδεικτικό online κατάθεσης του παραβόλου της alphabank αλλά ήθελαν το αποδεικτικό της κίνησης του λογαριασμού (το οποίο γράφει ακριβώς τα ίδια στοιχεία με το αποδεικτικό που τύπωσα) Οπότε προσοχή όταν κάνετε τη μεταφορά μέσω ebanking να τυπώνετε όλες τις δυνατές εκδοχές της κίνησης του λογαριασμού. Πέρα από αυτό, η μεταβίβαση οχήματος σε 1 μέρα (χωρίς γρηγορόσημο) είναι πια γεγονός!
Δλδ δεν τους έκανε η αριστερή εκτύπωση αλλά τους έκανε η δεξιά!!!
437014
Δλδ δεν τους έκανε η αριστερή εκτύπωση αλλά τους έκανε η δεξιά!!!
437014
Πάντα η δεξιά τους κάνει.
Με είδα να βλέπω χιλιάδες ΔΥ του Μεταφορών να κλαίνε ήδη. :lol:
karellen
19/07/2022, 16:01
Με είδα να βλέπω χιλιάδες ΔΥ του Μεταφορών να κλαίνε ήδη. :lol:
Και διεκπεραιωτές.
Μόλις χθες μου ισχυριζόταν ένας ότι "θα αργησει αυτό το μέτρο να αποδώσει γιατί ειναι ελλειπές ακόμα, έχει bugs" ... μπλα μπλα...
Προς το παρόν αν δεν κάνω λάθος είναι για πώληση ΙΧ ιδιώτη με 100% κυριότητα προς άλλον ιδιώτη. Δεν καλύπτει περιπτώσεις με μοιρασμένη κυριότητα, οχήματα δημοσίας χρήσης κτλ. Αλλά σίγουρα θα καλύψει ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων.
motojojo
19/07/2022, 22:32
Με ειδα πριν από λίγο να με χτυπάει το κόκκινο φλας από κινητό ραντάρ ταχύτητας. Ελπίζω όμως να μη με δω σε φωτογραφία από το λοκαλ πολιτσάι γιατι το ραντάρ χτυπάει μετώπη και η μοτοσυκλέτα έχει πινακίδα μόνο πίσω.
Ειδάλως το μπιλιετάκι αναμένεται τσουχτερό.
Είδα και χάρηκα στρίψιμο σε απίθανες αλπικές διαδρομές
:):a2::wlae:
437116
karellen
22/07/2022, 07:58
Είδα και χάρηκα στρίψιμο σε απίθανες αλπικές διαδρομές
:):a2::wlae:
437116
Εντυπωσιακό! :beer:
Που είναι αυτό?
Εντυπωσιακό! :beer:
Που είναι αυτό?
Είναι το Stelvio pass προς Bormio και από εκεί έκανα το Gavia pass που είναι άντε γειά και στη συνέχεια το Tonale που στρίψαμε για τα καλά.
o_gavros
22/07/2022, 17:18
Είχε στριβειν κατά πως φαίνεται η περιοδος :a25::a25::a25:
Εμείς παίξαμε στη γειτονιά μας AL-MNE-NMK
Αν και το πιο δυνατό στρίψιμο, έγινε έξω από τα Σέρβια μέχρι την Ελλασονα. Μου επεσε το σαγόνι!
437132
sanctusan
07/08/2022, 23:16
Με είδα να κάνω μλκίες
Με μπρίζωσαν 2 TDM και 1 CBR600. Το TDM προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε. Το CBR ξεφόρτωσε το δικάβαλο μπας και τα καταφέρει.
Μλκίες κάνω, το ξέρω, αλλά το χάρηκα….
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/08/2022, 08:06
Με είδα να κάνω μλκίες
Με μπρίζωσαν 2 TDM και 1 CBR600. Το TDM προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε. Το CBR ξεφόρτωσε το δικάβαλο μπας και τα καταφέρει.
Το 900 έχεις?
Το 900 έχεις?
Το 900 έχει αλλά τι 900;; :a01:
Το 900 έχει αλλά τι 900;; :a01:
Δεν έχει αλλάξει ακόμα avatar και μπερδεύει.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/08/2022, 10:20
Δεν έχει αλλάξει ακόμα avatar και μπερδεύει.
Α!Νόμιζα ότι μιλούσαμε για χορνετ!Τι έχει?
zannisvel
08/08/2022, 10:46
https://youtu.be/zdjsXmAJ3Z8?t=76
PortisHead
11/08/2022, 11:09
Με ειδα να σκαει το ψυγειο μου σε δυο σημεια χθες,
1 μερα πριν την αδεια (και επικειμενο ταξιδι) και με ολα τα συνεργεια κλειστα !!!
και να αρχιζει το δακρυ (κυριολεκτικο και μεταφορικό)
DoctoR_k6
11/08/2022, 11:48
1 μερα πριν την αδεια (και επικειμενο ταξιδι) και με ολα τα συνεργεια κλειστα !!!
Γκαντεμια.
Μοτοσακο η αμαξι?
Δεν κάνεις μια προσπάθεια; https://www.car-fix.gr/index.php
PortisHead
11/08/2022, 12:19
Γκαντεμια.
Μοτοσακο η αμαξι?
Moto
Φοραω custom ψυγειο απο χαλκο και η βιοτεχνια ανοιγει τελη αυγουστου.
Δεν βρηκα κανεναν αλλον ανοιχτο :(
PortisHead
11/08/2022, 12:20
Δεν κάνεις μια προσπάθεια; https://www.car-fix.gr/index.php
Ωωωω δεν το ξερα....
Το τσεκαρω τωρα :beer:
Moto
Φοραω custom ψυγειο απο χαλκο και η βιοτεχνια ανοιγει τελη αυγουστου.
Δεν βρηκα κανεναν αλλον ανοιχτο :(
Βάλε κόλλα δύο συστατικών υψηλών θερμοκρασιών.
Βγάλτο, άστο να στεγνώσει αφού το αδειάσεις, βάζεις τάπα και γεμίζεις παραφλου πράσινο από εκεί που πιάνουν τα κολάρα και ψάχνεις να βρεις από που χάνει.
Όλα αυτά σε περίπτωση που δεν βρεις ανοιχτό συνεργείο - ψυγειά.
sanctusan
12/08/2022, 21:50
Με είδα να ψωλιάζω μέσα στην Αρκαδία μετά από τη μεσημεριανή βροχή.
Στεγνός μεν, ξεπαγιασμένος δε
Με είδα να ψωλιάζω μέσα στην Αρκαδία μετά από τη μεσημεριανή βροχή.
Στεγνός μεν, ξεπαγιασμένος δε
Κρίμα που δε σε είδα πουθενά, στα ίδια μέρη γύρναγα σήμερα. Στη μεγάλη βρόχα ήμουν στη Καρκαλού στο "Λάθος" και τρώγαμε. Με τη βροχή ακόμη σε εξέλιξη φύγαμε για Δημητσάνα αλλά ήμουν με το κουτί καθώς είχα το παιδί μαζί μου.
Με είδα να κάνω μλκίες
Ελεγχόμενες μαλακίες επιτρέπονται....
Nik0s_Dk
21/08/2022, 20:39
Με είδα..
Σημερα..
437554
437555
Και έχει ακόμα.. σύντομα μαζεμένα.
Nik0s_Dk
21/08/2022, 21:25
Transfagarasan;
Ναι ναι!! Πόλη σωστά!
Μπράβο Νίκο ωραίο ταξίδι η Ρουμανία. Μου θύμισες ένα τολμηρό εγχείρημα με φίλο μέσα Οκτώβρη που περάσαμε οριακά την Τρανσαλπίνα και το Τρανσφαγκαρασάν! Καλή συνέχεια :beer:
437556
437557
motojojo
21/08/2022, 22:41
Τρανσφαγκαρασαν αδειο!!!
Έχω πάει με αυτοκίνητο και είχε τρελή κίνηση λόγω εποχής (τελη ιουλιου).
Να βολτάρω στον Πόρο για κάτι υποχρεώσεις (από Επίδαυρο ;)
437559
atom_smasher
22/08/2022, 22:48
Με είδα να πηγαίνω πιο γρήγορα απο 75 για πρώτη φορά φέτος..
με βλέπω στις βραδυνές μου εκεί το σούρουπο, με την δροσιά, και χαλαρώνω
437723
motojojo
07/09/2022, 10:47
Με είδα σήμερα το πρωί να ψάχνω τα κλειδιά της μηχανής να φύγω και να μην τα βρίσκω. Τα "χρειαστηκα" λίγο γιατι δεν τα έβρισκα πουθενά στο σπίτι.
Κατεβαίνω με το δευτερο κλειδί γιατι δεν ειχα πολύ χρόνο με την ελπίδα να το βρώ επάνω στη μίζα.
Τελικά ήταν επάνω στο διακόπτη της μίζας. Στο ΟΝ. Που έχει τα φώτα αναμένα.
Από τη δευτέρα το απόγευμα.
Μπαταρία dead. Ελπίζω να σωθεί με φόρτιση.
doctor_john
10/09/2022, 20:24
Το ότι καβάλησες αρχικά πίσω από κάποιον που φόραγε την τσάντα του δεν σου έλεγε κάτι;
Εσύ συμπεριφέρεσαι έτσι; θα πάρεις συνεπιβάτη και θα φοράς την τσάντα σου;
CorpseAlive
11/09/2022, 14:31
Πίστεψε με με τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο τιμόνι η τσάντα είναι το λιγότερο, εκείνη τη νύχτα παίρναμε τις στροφές στη Χαμοστέρνας με 180 στο κοντέρ, ναι στο δρόμο με το ίσως χειρότερο οδόστρωμα στην Αθήνα.
Αρχικά δεν θα πάρω συνεπιβάτη- και αν έπαιρνα Δεν θα πήγαινα ΠΟΤΕ έτσι. Είναι κάτι σαν προσωπική παραξενιά αν θες.
Από κει και έπειτα, έχω ανέβει δικάβαλα με κιθάρες, θήκες με μηχανήματα/ μικρόφωνα, ότι μπορείς να φανταστείς βασικά.
Είμαι περήφανος για όλα αυτά; Όχι φυσικά...
Το περιστατικό που ανέφερα είναι περίπου 2018
Στην χαμοστέρνας με 180.
Άρα με τον φίλο σου , πήρατε την απόφαση και για τους υπόλοιπους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής , να πάρετε το ρίσκο να φάτε κανέναν για να υποκαταστήσετε
τα ανυποκατάστατα με τα γκάζια.
''παίρνουμε τις στροφές της χαμοστέρνας με τέρμα το γκάζι, είμαστε τρελά αλάνια εμείς δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς. άνδρες από τους λίγους μέχρι να φάτε κανένα παιδάκι και να κάνετε τους μαλάκες στο δικαστήριο''
Μιά χαρά.
Στην χαμοστέρνας με 180.
Άρα με τον φίλο σου , πήρατε την απόφαση και για τους υπόλοιπους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής , να πάρετε το ρίσκο να φάτε κανέναν για να υποκαταστήσετε
τα ανυποκατάστατα με τα γκάζια.
''παίρνουμε τις στροφές της χαμοστέρνας με τέρμα το γκάζι, είμαστε τρελά αλάνια εμείς δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς. άνδρες από τους λίγους μέχρι να φάτε κανένα παιδάκι και να κάνετε τους μαλάκες στο δικαστήριο''
Μιά χαρά.
Εσύ τι είσαι? Της τροχαίας? :lol:
CorpseAlive
11/09/2022, 16:17
Εσύ τι είσαι? Της τροχαίας? :lol:
Πρέπει να είμαι της τροχαίας για να θεωρώ κατάπτυστο το να τρέχεις εντός πόλης με 180?
Πρέπει να είμαι της τροχαίας για να θεωρώ κατάπτυστο το να τρέχεις εντός πόλης με 180?
Όσο και να το θεωρείς κατάπτυστο όπως βλέπεις η άγνοια κινδύνου και πιθανό τραυματισμό ή απώλεια ζωής το μόνο που θα σχολίαζα είναι τι γόμα ελαστικά φοράει και αν έχει βελτιωμένα φρενα .
Τα υπόλοιπα είναι πιθανά νούμερα στην λίστα στατιστικής των τροχαίων στην Ελλάδα.
Όσο για τον συμφουριτη που έγραψε εδώ ξέχασε να γράψει ότι ήταν τυχερός που την γλύτωσε και κατάφερε να γράψει την εμπειρία του
strokt up
11/09/2022, 18:20
Πάντως κάτω απο την γέφυρα στην χαμοστερνας δεν νομίζω να μπήκε με 180.
Καλά ρε παλικάρια πιστεύεται σαν υπαρκτό το νούμερο 180 για οποιαδήποτε στροφή επί της χαμοστερνας?
Εμένα μόνο γέλια μου προκαλεί και φόβο από τα φίδια που βλέπω.
Δεν το συνεχίζω γιατί έχει παρεξηγηθεί μάλλον ο τρόπος που έγραψα το κείμενο. Φυσικά και δεν επευφημώ το γεγονός, αλλά ναι, κάτω απο τη γέφυρα με δικάβαλο εμένα πίσω χωρίς κράνος είδα αυτό το νούμερο στο κοντέρ.
Επειδή μάλλον δεν το έχουν εμπεδώσει όλοι, θεωρώ ότι ο άνθρωπος ήταν πολύ μ@λ@κας που το έκανε αυτό, παρόλαυτα εκτός από το να μην ξανανεβώ στο μηχανάκι του έκτοτε και να τον κράξω δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν με βρίσκει σύμφωνο αυτός ο τρόπος οδήγησης.
Αν ο φίλος στην στροφή της χαμοστερνας κάτω από την Πειραιώς μπήκε με 180 και μάλιστα δικάβαλος τότε τι να πω.... Χαραμίζεται... Κατευθείαν motogp χωρίς δοκιμές και αηδίες!
panavour
12/09/2022, 08:00
Εντάξει 180 στο κοντέρ 140 πραγματικά.
thunder ace
12/09/2022, 08:54
Αυτα τα 180 ειναι σαν τα 220+ που πηγαιναν τα 400ρακια καποτε.
Μονο στα ονειρα τους.
motojojo
12/09/2022, 08:57
πρώτα κράξιμο στον ανθρωπο και μετα αμφιβητηση....
Ρεεεεε φοβιτσάριδες σκάτε απ'τη ζήλια σας με φαίνεται! :p :lol: :beer: