View Full Version : Terens VS BMW όλα τα θάβω όλα τα κατακρίνω
oti nanai
23/07/2016, 11:02
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ BMW
Έτσι που γίναμε εδώ μέσα....
Με συναντάει κάποιος σοβαρός άνθρωπος απ'ότι κατάλαβα στο φανάρι.
Με συνοδηγό αυτός και με το υδρόψυκτο gs.
Και με ρωτάει ο άνθρωπος βλέποντας το τενερέ τιμή κ.λ.π....
Χωρίς να πω τίποτε μου λέει .............πιο ήσυχο το δικό σου,έχει διαφορά.
Ξεκινάμε κινούμαστε δίπλα-δίπλα με 40-50 και μου ξαναλέει ,δεν ακούγεται..!!
Θα πάω να του αλλάξω λάδια,γιατί τώρα το καλοκαίρι θέλει άλλα για να δουλεύει πιο ήσυχα.
Ένας βλάκας να ήταν εκεί θα καταλάβαινε και θα έβλεπε ήχους και κραδασμούς..!!
Γιαυτό θα ήθελα να πω ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.
Ναι μεν κάποιοι το βρίσκετε το gs χωρίς κραδασμούς,με ποιο μέτρο σύγκρισης όμως..??
Και φεύγοντας αφού είπαμε καλημέρα μου λέει......έχουμε πρόβλημα με το σέρβις,ένας είναι..!!!
Για Θεσσαλονίκη μιλάμε και για εξουσιοδοτημένο...!!!
Και όμως πουλάει τρελά........αναλογικά πάντα λέμε σε σχέση με τα υπόλοιπα.
υγ. Αν σε ενοχλούν φίλε μου σβήστα και αυτά,έτσι κι αλλιώς εκεί που γράφαμε
το θρέντ ΠΕΘΑΝΕ...!!
Διότι το να έρχεσαι και να κρίνεις σαν καθηγητής διορθωτής στην έκθεση στις Πανελλήνιες
έχει τα υπέρ....???,αλλά και τα ΚΑΤΑ...!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
βασικά είσαι πάρα πολύ προκατειλημμενος με το συγκεκριμένο μηχανάκι , έχεις κάνει για τα δικά σου δεδομένα μια επιλογή και την στηρίζεις και πάρα πολύ καλά κάνεις αλλά δεν μπορείς να ακυρώνεις τόσες χιλιάδες κόσμο που τα καβαλάει , όπως δεν μπορείς να θεωρείς τόσο κόσμο ηλίθιο και εσένα έξυπνο
peterTHErider
23/07/2016, 12:02
βασικά είσαι πάρα πολύ προκατειλημμενος με το συγκεκριμένο μηχανάκι , έχεις κάνει για τα δικά σου δεδομένα μια επιλογή και την στηρίζεις και πάρα πολύ καλά κάνεις αλλά δεν μπορείς να ακυρώνεις τόσες χιλιάδες κόσμο που τα καβαλάει , όπως δεν μπορείς να θεωρείς τόσο κόσμο ηλίθιο και εσένα έξυπνο
ΝΟΜΙΖΕΙ πως μπορει...
amyroukai
24/07/2016, 00:35
Τερενς εννοείται πως το εκτός τόπου, χρόνου και νοήματος δοκίμιο απαξίωσης και αυτοεπιβεβαίωσης χρήζει εξαφάνισης. Αλλά μία που πρώτα βγαίνει ή ψυχή και μετά το χούι, θα σε αφήσω αυτή τη φορά να βγαλεις όση χολή θες προς πάσα κατεύθυνση.
Αν το παραλήρημα για το πόσο έξυπνος είσαι, το πόσο καλός στα παζάρια, πόσο τέλειο μηχανάκι πήρες σε αντίθεση με όλα τα άλλα μπεστ σέλερ και μη είναι η ατομική σου κοκακόλα που ταιριάζει με όλα τα νήματα... Πλανασαι πλανη οικτρά και όσο για την "κουβέντα που πέθανε" ορθώς πέθανε διότι "νέα" δεν έγραφε κανείς, μόνο τα χιολιοειπωμένα κλισέ.
Επειδή λοιπόν πλέον έχει καταντήσει όπου βλέπεις bmw απλά να φιτιλιάζεις τη συζήτηση, σε παρακαλώ να συμμαζευτείς, δικαίωμα του καθενός να ψωνίζει ότι γουσταρει με τα λεφτά ΤΟΥ και αν συνεχίσει το φιτιλιασμα θα κοπεί και θα γίνουν τα προβλεπόμενα.
akis_trevor
24/07/2016, 14:39
Ρε συ τερενς,το γουσταρω το μηχανάκι σου πολύ.
Για σένα έκανες την καλύτερη επιλογή και μπράβο και μαγκια σου που λέει και το άσμα.
Γιατί βγαίνεις και το βροντοφωναζεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς δεν έχω καταλάβει.
Έχεις το θεματακι σου όπου μπαίνεις και γράφεις την άποψη σου όσο το χρησιμοποιεις και καλά κανεις να υπαρχει μία άποψη για το μηχανάκι.
Γιατί το τραβας τόσο;χειρότερα απτους κολλημενους μπεμβεδακηδες κανεις.
akis_trevor
24/07/2016, 15:05
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Τάχω ΧΕΣΜΕΝΑκαι τα Γιαμάχα,και τα bmw και όλα.
ΑΛΛΟ φωνάζω,αλλά ή κάνετε πως δεν ακούτε όλοι σας ή.........τι να πω..??
Αφού όλοι καταλαβαίνουμε λάθος,μηπως δεν το λες με το σωστό τρόπο;ξέρω γω;
Κοίτα να ευχαριστιεσαι το μηχανάκι σου και στα @@ σου για το πόσο κολλημένος είναι ο έλληνας ή όχι.
peterTHErider
24/07/2016, 15:06
δοκιμασες το εξπλορερ του 16' και βρηκες το τενερε καλυτερο σε ολα?
το εξπλορερ με ισως τις καλυτερες αναρτησεις σε μοτο και το ΥΠΕΡΟΧΟ τρικυλινδρο μοτερ?
η μιλας για το εξπλορερ του 15?
στο λεω γιατι και εγω θελω να αλλαξω και να παω στην κατηγορια και τα εχω οδηγησει πολυ ΟΛΑ.
εγω απλα κανω υπομονη γιατι δεν βιαζομαι να αλλαξω και δεν καιγομαι.αλλιως θα πηγαινα καρφι στο εξπλορερ.
Pan (dvs)
24/07/2016, 18:16
Σας αρεσει η οχι ο Τερενς εχει εμπειριες που αρκετοι απο εμας δεν εχουνε.Αν αυτα
που λεει καθε φορα τα ψιλοκοσκινιζουμε χανουμε την ουσια.Και η ουσια ειναι οτι μας μεταφερει αρκετα χρησιμα πραγματα.
Μπαινει το καθε κωλοπαιδακι εδω μεσα, μιλαει με απαραδεκτο τροπο και εμεις την πεφτουμε στον Τερενς.
Λεει πουθενα ψεματα και δεν το καταλαβα;Γουσταρω την Μπε μπε οσο λιγοι εδω μεσα και οι λογοι που δεν την εχω αποκτησει ειναι αυτοι που αναφερει ο Τερενς.
Πεστε νεαρε μου,ακομη και αν διαφωνουμε μου αρεσει η αποψη σου,ακομη και οταν το παρατραβας.
Ρε με τα ρδέλα τα μπεμπε, πάλι με αυτά θα ασχολούμαστε?? Δεν εξηγείται αλλιώς κατι μαγικό έχει κάνει η Βαυαρική και μας κάνει όλους (φίλους και εχθρούς) να ασχολούμαστε μαζί της.
Επιτυχία το λέω εγώ αυτό.
Σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον, συνεχίστε παρακαλώ.
Pan (dvs)
24/07/2016, 18:57
Ρε με τα ρδέλα τα μπεμπε, πάλι με αυτά θα ασχολούμαστε?? Δεν εξηγείται αλλιώς κατι μαγικό έχει κάνει η Βαυαρική και μας κάνει όλους (φίλους και εχθρούς) να ασχολούμαστε μαζί της.
Επιτυχία το λέω εγώ αυτό.
Σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον, συνεχίστε παρακαλώ.
Εχει βγαλει ενα εργαλειο που οι μισοι το θελουν αλλα δεν μπορουν και οι αλλοι μισοι μπορουνε αλλα το σκεφτονται.:D
Α υπαρχουνε και αυτοι που αντι να ακουνε και να σκεφτονται το πηραν και το απολαμβανουνε.
taisteal
24/07/2016, 19:02
Τελικα σημασια εχει να γουσταρεις αυτο που καβαλας.
Ο καθενας εχει αυτο που θελει η αυτο που μπορει να αγορασει.
Φυσικα θα υπαρχουν και ανθρωποι που χρησιμοποιουν ΚΑΙ τη μοτοσυκλετα ως μεσο επιδειξης πλουτου,αλλα και τι εγινε;;
Ο terens θιγει ενα θεμα που ολοι λιγο-πολυ γνωριζουμε,αλλα ειναι ατοπο γιατι εχουμε ελευθερια
και ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει και δεν δινει και λογαριασμο στην τελικη.
Και μην διαβαζω βλακειες του στυλ οι υπολοιποι πληρωνουν τα δανεια αυτων που καβαλανε ακριβα μοτο και δεν πληρωσαν
τις δοσεις.
Εκραζα κι εγω,και κακως γιατι ειναι επιλογη του καθενος το τι μοτο θα παρει και πως θα τη χρησιμοποιει.
Υγεια,λιγη βενζινη και οσο μπορουμε να πηγαινουμε καμμια βολτα ειτε με 1200gs,ειτε με zundapp.
'
Σας αρεσει η οχι ο Τερενς εχει εμπειριες που αρκετοι απο εμας δεν εχουνε.
ε και; και ο Τάκης Τσουκαλάς έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. πρέπει το φίλαθλο κοινό να παίρνει σοβαρά τις απόψεις του;
Pan (dvs)
24/07/2016, 19:28
ε και; και ο Τάκης Τσουκαλάς έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. πρέπει το φίλαθλο κοινό να παίρνει σοβαρά τις απόψεις του;
Μονο αυτες που τις στηριζει με σοβαρα επιχειρηματα.
Τα Bmw ειναι κατι σα τα τσιγάρα της Marlboro Once Marlboro always Marlboro:smokin:
(Άσχετα με το οτι όσοι δε καπνίζουν Marlboro τα θεωρούν απο τα πιο άθλια τσιγάρα. Και ειναι εδω που τα λεμε :smokin: )
oti nanai
24/07/2016, 20:22
για να μπορείς να έχεις άποψη ή γνώμη για κάτι πρέπει να το έχεις δοκιμάσει στο συγκεκριμένο χώρο που βρισκόμαστε μιλάμε για μηχανάκια οπότε πως μπορείς να έχεις άποψη για ένα μηχανάκι αν δεν το έχεις οδηγήσει και δεν μιλάω για test ride που είναι μισή ώρα και τα 10 λεπτά τα τρως πατώντας τα κουμπάκια
akis_trevor
24/07/2016, 20:33
Άσχετα από μάρκες,δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνεις σε κάθε ευκαιρία να κραζεις δημόσια το αντίστοιχο μηχανάκι της άλλης μάρκας,η να υποστηρίζεις με νύχια και με δόντια το μηχανάκι σου.
Το γουσταρεις;;το ευχαριστιεσαι;καβάλα το βολταρεις,ταξιδεψε και στα @@ σου αν πουλάει 10 ή 100.αν το θέλουν πολλοί ή λιγοι.
Αν είναι το καλύτερο η το χειρότερο στην κατηγορία.
thunder ace
24/07/2016, 20:36
Εγω ειμαι μαζι του.Μηχανακι που τα πιστονια δεν πανε πανω-κατω ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ (για μενα).
Μονο αυτες που τις στηριζει με σοβαρα επιχειρηματα.
δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει ποτέ Τσουκαλά, αλλά ο άνθρωπος το παίζει φωτεινός παντογνώστης της
μοναδικής αλήθειας και μόνο αυτός έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο. και όλη η Ελλάδα τον βλέπει και γελάει.
σου θυμίζει κάποιον εδώ μέσα;; :rolleyes:
κάλο το τενερε.......αλλα bmw δεν θα γίνει ποτέ!:beer:
αν και φιλοτζαπαν χρονιά τώρα,βλέπω ότι τας Ευρωπας πάνε πολύ μπροστά.
τα τζαπανια έχουν μείνει πίσω σε όλα τους και σχεδιαστικά και γενικα.
όχι ότι δεν βγάζουν καλά μηχανάκια άπλα δεν μπορείς να τα βάλεις διπλά σε κτμ ντουκατι απριλια!
μην τσακώνεστε βρε όλα σίδερα είναι για σπάσιμο!:beer:
αυτο με τα bmw και το κράξιμο έχει καταντήσει αηδία και εμμονή.
καθε μηχανάκι έχει τα υπερ και τα κατα ανάλογα τι θες να κάνεις μαζι του και,φυσικα,εχει κοστος.
Κάθε εταιρία θελει να βγάλει φράγκα και προσπαθεί ακομα και να δημιουργησει την "αναγκη" μεσω του μαρκετινγκ.
να θυμισω τα τουρμπανια και τις αμμους για το σουπερ τενερε και οταν βγήκε γέλαγαν και οι βεδουινοι;
τι παει να πει;
οτι δεν ειναι θαυμάσιο για ταξιδι;
τερενς,(και καθε τερενς χωρις παρεξηγηση) αφήστε ποιος τον εχει πιο μεγαλο τον κραδασμο και βαλτε φωτος και περιγραφές απο ταξιδιωτικα και βολτες.
όποιος παίρνει ακριβά πράγματα σήμερα έχει λεφτά και τα παίρνει φίλε!άσε τι γινόταν κάποτε έλα στο σήμερα!
δάνειο για 20+ χιλιάρικα δεν παίρνεις με την καμιά τώρα αν δεν έχεις πίσω πακέτο.
akis_trevor
24/07/2016, 21:40
Φίλε τερενς το πας αλλού το θέμα και έχω άπειρα παραδείγματα να δώσω και να τα χωσω κι εγώ φουλ στους νεοελληνες που παίρνουν 500€ και παίρνουν μηχανάκια των 15000€.
Θα πάει αλλού το θέμα.εγω μιλησα καθαρά σαν μηχανάκι,ασχετως αξίας αγοράς και χρήσης.
SHOOTER045
24/07/2016, 21:41
Εγω ειμαι μαζι του.Μηχανακι που τα πιστονια δεν πανε πανω-κατω ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ (για μενα).
Έχεις κάτι με τα boxer?
363147
devil's animal
24/07/2016, 22:01
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
Δεν είναι σήμερα..??
Είναι παρελθόν..??
Δεν σε κυνηγάνε οι λάθος επιλογές από τα πάρτυ μέχρι και το 2010..??
Τι μου λες τώρα..??
Μετά τα 110δις φέσια ποιος να πάρει δάνειο 20000 ευρώ για μηχανάκι..??
Αυτά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αυτονόητα φίλε...!!!
Υπάρχει όμως ακόμα πιο τραγική κατηγορία,αυτή που άντε μάζεψε σε 5-6 χρόνια τα 20000 χιλ.
Και πάει και τα ακουμπάει και μετά τρώει στο ταπεράκι στις εκδρομές και περιμένει
κάθε τρίτο Σαββατοκύριακο να μαζέψει για βόλτα τη βενζίνη.
Και να μην είναι υπερτιμημένο ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ το Χ μηχανάκι,γιατί δεν πας να πάρεις ένα με 12000
που κάνει τα ίδια και νάχεις να τρως τα υπόλοιπα..??
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΠΑΠΠΑ..??
και ποιος εισαι που θα του πεις αν θα τρωει σε ταπερακι ή στην ταβερνα?
ποιος εισαι που θα του πεις αν θα σκασει 20 χιλιαρικα ή 12 ή 5 ή 45?
ποιος εισαι εσυ που θα του πεις ποτε θα βαζει βενζινη και ποσο συχνα θα πηγαινει βολτες?
και ποιος εισαι εσυ ΓΕΝΙΚΑ δλδ?:rolleyes:
όποιος κάνει το σκατό του παξιμάδι για να πάρει το χ μηχανάκι ξέρει τους λογούς που τον οδηγούν σε αυτή την ενεργεία.
εγώ,εσύ και ο καθένας εδώ μέσα δεν είναι σε θέση να κρίνει (κραξη) κανενός την επιλογή.γιατί άπλα δεν ξέρουμε της παραμετρους
ενός τέτοιου σκεπτικοί!
ο καθένας απο μας ειναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει σε αυτή τη ζωή,άλλα κανένας μας δεν έχει δικαίωμα να κράζει του άλλου της επιλογές!
και οσο για τα 110δις που λες δεν φταίει η bmw ούτε εγώ ούτε εσύ αλλού είναι το πρόβλημα μακριά απο εδω δυστυχώς
άκου και το άλλο.εσυ έσκασες 13000 για το τενερε και για μενα κορόιδο σε πιάσανε!με ενα 1000 επερνες παπι κινεζια και σε πάει παντού!
και με τα 12000 υπόλοιπο γύρναγες το κόσμο!
devil's animal
24/07/2016, 22:24
ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΙΣΩ
Όταν το ταπεράκι του εμμέσως αλλά ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ σημαδεύει και τη δική μου ζωή
τότε έχω δικαίωμα να τον κράξω...!!
Να μην τα ξαναγράφω ,πάνε πιο πίσω και διάβασε,αλλιώς ζούγκλα θάμασταν
και θα έτρωγε ο ένας τον άλλον και όποιος επιβιώσει.
Πριν 50-60 χρόνια οι πατεράδες μάζευαν πρώτα το χρήμα και μετά ΑΓΟΡΑΖΑΝ..!!
Σήμερα ταπεράκι σημαίνει ανέχεια και φέσι.
Έχεις δει πολλούς με ταπεράκι σήμερα να είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους
προς την πολιτεία,τις τράπεζες κ.λ.π...??
ΠΟΥ ΖΕΙΣ..??
Η μισή Ελλάδα έχει μπει στο νόμο 3869 της Κατσέλη...!!!
ρε καρνταση θα μας τρελανεις?
που σε επηρεαζει εσενα?
εσυ δεν αγορασες κασερι? δεν τρως σε ταβερνα? δεν εκανες τα κουμαντα σου και εχεις στην ακρη και γουσταρεις?
τι σε νοιαζει τι κανει ο καθενας?
και πλεον, οπως σου εγραψαν, αυτα με τα δανεια εχουν τελειωσει...οποιος αγοραζει καινουργιο μοτοσακο, αγοραζει κασερι...
τωρα το πως τα μαζεψε, το καθε ποτε βαζει βενζινη και παει βολτες και το τι τρωει στις βολτες του, καθολου δεν θα επρεπε να σε απασχολουν...
κανε το προγραμμα σου εσυ, να κανουν το προγραμμα τους και οι αλλοι και ο καθενας μας ας πορευτει οπως γουσταρει...
και αν καποιος χρωσταει, ασε να τον κυνηγησουν αυτοι που τους χρωσταει...ειτε λεγονται τραπεζες, ειτε κρατος, ειτε ο Μπαμπης ο σουγιας...
καλως ή κακως τα περισσοτερα απο αυτα τα χρεη δεν θα διαγραφουν...και ακομα και αν δεν πληρωθουν απο αυτους που τα πηραν, θα πληρωθουν απο παιδια, εγγονια και δισεγγονα...
καποιοι θα πληρωσουν παντως...
είδα πολλά με δάνεια και σπίτια παλάτια λόγο δουλειάς.η τράπεζα χρήμα πουλάει αν ο άλλος επερνε δάνειο για σπιτι 400 χιλιάρικα και δώσει 2500 το μηνα
δεν του φταίει κανένας εκανε λαθος επιλογη αν τωρα δεν μπορει να πλήρωση δεν θα τον κράξω όμως.
και τα λεφτά απ τα δάνεια στη αγορά έπεσαν για να φτιαχτούν τα σπίτια και οι πισίνες κτλ.δούλεψε κόσμος έτρωγε ψωμάκι!
τερενς συνεχίζεις ενα παραλήρημα.
εχεις δωσει 14000 για ενα ωραιο μηχανάκι κι αντι να το φορτώνεις χλμ. κάθεσαι και κατηγορείς αυτους που κατα καιρούς ειχαν δώσει πολλα λεφτά για μηχανακι και σου χαλασαν την γλυκια πατριδα..
οτιναναι δλδ
γελάει κι ο παγκαλος...:lol:
οφφτοπικ είμαστε,οπότε...363148
υγ: να ειναι καλα ο μοντ που χειρίστηκε το θεμα και καθάρισε το σπαμ ΣΟΥ απο το πιό σοβαρο θρεντ και σου έφτιαξε αυτό για να παίζεις κι ολα αυτα αναίμακτα
Αντιπαραθεσεις λοιπον και χωρανε αποψεις.
Δεν θα την πω σε κανεναν διοτι ειναι φορουμ και καταθεση αποψεων.
Τερενς σε διαβαζω καιρο και εχεις αποψη. Και καλα κανεις που την στηριζεις δυνατα. Κι εκανες τις επιλογες σου. Και τις παρεθεσες εδω μεσα. Απλα νασαι σιγουρος οτι υπαρχει κοσμος που διαβαζει και ισως να τα λαμβανει υποψιν του περι bmw. Απλα δεν το ξερεις. Στο πορτοφολι του αλλου ομως δεν μπορεις να μπεις.
Τι θελω να πω.
Θυμαμαι την ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ που τραβηξε τα πανδεινα με ενα bmw. Ηρθε εριξε την αποψη του τα εγραψε ολα κι απο κει και περα ο καθεις ειναι κυριος των πραξεων του.
Δεν στη λεω απλα νομιζω οτι ειναι λιγο ατοπη η αντιπαραθεση επειδη καποιος μπορει να πηρε bmw. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε ακουσε. Παρομοιως για παραδειγμα οι κατεμαδες τι να πουν; που εχουν το καθε τριτη-τεταρτη μαστορα. Το παιρνουν και ξερουν τις συνεπειες της κινησης τους.
Εσυ εκανες την κινηση σου πηρες τενερε και το φχαριστιεσαι τα μεγιστα. Και μαγκια σου. Απο κει και περα ναχαμε να λεγαμε.
Με καθε σεβασμο!
Αντιπαραθεσεις λοιπον και χωρανε αποψεις.
Δεν θα την πω σε κανεναν διοτι ειναι φορουμ και καταθεση αποψεων.
Τερενς σε διαβαζω καιρο και εχεις αποψη. Και καλα κανεις που την στηριζεις δυνατα. Κι εκανες τις επιλογες σου. Και τις παρεθεσες εδω μεσα. Απλα νασαι σιγουρος οτι υπαρχει κοσμος που διαβαζει και ισως να τα λαμβανει υποψιν του περι bmw. Απλα δεν το ξερεις. Στο πορτοφολι του αλλου ομως δεν μπορεις να μπεις.
Τι θελω να πω.
Θυμαμαι την ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ που τραβηξε τα πανδεινα με ενα bmw. Ηρθε εριξε την αποψη του τα εγραψε ολα κι απο κει και περα ο καθεις ειναι κυριος των πραξεων του.
Δεν στη λεω απλα νομιζω οτι ειναι λιγο ατοπη η αντιπαραθεση επειδη καποιος μπορει να πηρε bmw. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε ακουσε. Παρομοιως για παραδειγμα οι κατεμαδες τι να πουν; που εχουν το καθε τριτη-τεταρτη μαστορα. Το παιρνουν και ξερουν τις συνεπειες της κινησης τους.
Εσυ εκανες την κινηση σου πηρες τενερε και το φχαριστιεσαι τα μεγιστα. Και μαγκια σου. Απο κει και περα ναχαμε να λεγαμε.
Με καθε σεβασμο!
:wave2:
amyroukai
24/07/2016, 23:29
Γιαννη μιλάμε για την αρκούδα.... "καλύτερα κινέζικο παπί" και έχει οργωσει ελλαδα και ευρωπη με το rt? Με το "σκουπιδι" δικάβαλο και φορτωμένος, με ότι καιρό, με ότι οδόστρωμα, με οικονομία, παραδεχόμενος ότι φτάνει παντού ξεκούραστος...
Κατά τα άλλα, ναι, τι λέγαμε; Δασκαλε που διδασκες;
Τερενς είσαι ο μόνος που βγάζει τόση εμπάθεια. Ο τίτλος δεν είναι όμορφος, μα είναι ακριβής.
Ας πούμε, από τα 110δις, το ένα είναι του μαρινοπουλου. Μόνο. Αν βάλεις και κάθε άλλον -οπουλο, κάθε Άκη και Ζημενσάκη και Τραπεζιτιδη και κάθε ολυμπιακη, κάθε ικα σύκα μυκα κτλ τα κουκιά βγαίνουν αλλιώς. Στην τελική, 300 κομμάτια τον χρόνο από 23,000 είναι 6,900,000.
Πες εφτά μύρια. Πόσα χρόνια θέλουμε για τα 110 δις, κάνε μία πράξη. Και μετά πάρε το 2310521010 να σου βρει ο κάμερα σε μένα άλλο ωραίο παραμύθι. Γιατί αυτό δεν βγαίνει λογιστικά.
Φίλε καλά κάνεις και τα λες , αλλά κάποιοι το γουστάρουν ! Δικαίωμα τους ..
Συμφωνώ με ggs... Γράψε κάνα ταξιδιωτικό με το τενερέ να γουστάρουμε!
peterTHErider
24/07/2016, 23:41
δεν θα μπω σε αντιπαραθεση με τον τερενς γιατι απλα δν εχει αδικο σε ολα.οποτε γινεται ενα μπερδεμα.
θα επισημανω κατι για να καταλαβει λιγο οτι σε ορισμενες τοποθετησεις του εχει τρικυμια στο μυαλο και για αυτο τους μπερδευει ολους και τελικα μας τρελαινει!
παμε λοιπον:
φιλτατε τερενς λες´Πριν 50-60 χρόνια οι πατεράδες μάζευαν πρώτα το χρήμα και μετά ΑΓΟΡΑΖΑΝ..!!´συμφωνω πως πρατανε ΑΠΟΛΥΤΑ σωστα.
μετα λες ´Υπάρχει όμως ακόμα πιο τραγική κατηγορία,αυτή που άντε μάζεψε σε 5-6 χρόνια τα 20000 χιλ.
Και πάει και τα ακουμπάει και μετά τρώει στο ταπεράκι στις εκδρομές και περιμένει κάθε τρίτο Σαββατοκύριακο να μαζέψει για βόλτα τη βενζίνη.¨
δηλαδη αυτο που την μια το επαινεις την αμεσως επομενη το χαρακτηριζεις τραγικο!
ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΑ 20000 ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑΠΕΡΑΚΙ.ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ!ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ,ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
Εγω παλι Ληστη εχω, τον αγορασα φτηνά σε σχεση με τον ανταγωνισμό (μη μας πιασουν και κοροιδο) αλλα μολις ανεβηκα πανω σε Τιγρη της Τραιομφ και σε καπονορντ της απριλια τον ληστη ηθελα να τον πεταξω. Ασε που μετα απο μια ώρα οδήγησης πιανομαι απιστευτα. Αμα ημουν κ ποιο γεματουλης τοτε θα περνουσα του χριστου τα παθη.... Τελικά θα ημουν κοροιδο αν τα σκαγα στους ευρωπαίους η οχι;;; :rolleyes:
Γειά σου ρε Τέρενς είσαι παλικάρι
363149
........ ο παππούς είναι σήμερα στο πεζοδρόμιο για την σύνταξη,.......
Πρέπει νομίζω, ν' αναφέρεσαι στον παππού αυτόν, που πρίν από λίγα χρόνια έτρεχε, από γραφείο σε γραφείο, υπουργών και βολευτών
γιά να διορίσει με πλάγια μέσα το παιδί του, γιά τον παππού αυτόν, που λάδωνε γιά να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο, που σκότωνε κόσμο και κοσμάκι
μιας και είχε πάρει το δίπλωμα με αντίτιμο ένα τενεκέ λάδι, και πιθανόν ακόμα και την σύνταξη παράνομα να την έβγαλε........
Να ψοφήσει λοιπόν αυτός ο σκατόγερος...... Παράσιτο ήταν μιά ζωή, κι' όταν κάποιοι αγωνίζονταν γιά ένα καλύτερο αύριο σίγουρα αυτός ήταν απών.....
Να ψοφήσει γιατί έχει μπολιάσει και τα παιδιά του με το μικρόβιο του ''σκατανθρωπάκου'' και διαιωνίζεται η φάρα του........
Κι' αν οδηγάει και μπεμβέ, να ψοφήσει δυό φορές.............
Αν όμως οδηγάει Γιαχαμάχα, να ζήσει ρε ο λεβεντόγερας, το καμάρι της πατρίδας, ο έξυπνος καταναλωτής, ο ρομπέν των τραπεζών................
Φίλτατε Τερενς, σε παρακολουθώ εδώ μέσα πολλά χρόνια και τις περισσότερες φορές συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου, μάλιστα όταν διαβάζω κείμενό σου συνήθως λέω "να δούμε τι γράφει ο λεβεντοδάσκαλος". Υπάρχουν βέβαια και φορές που ότι λες έρχεται κόντρα στα δικά μου πιστεύω, αυτό όμως είναι όμορφο κι εποικοδομητικό και ονομάζεται δημοκρατικός διάλογος. Εδώ όμως δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά που γράφεις, δείχνουν εμπάθεια και δεν μας έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Και μην φανταστείς ότι στην λέω γιατί καβαλάω BMW. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει τι θα καβαλάω, αν θα τρώω σε ταπεράκι ή αν θα κοιμάμαι σε σκηνή και όχι σε ξενοδοχείο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει όρους και περιορισμούς στο πως θα ξοδέψω τους παράδες μου ή αν και που θα τους επενδύσω. Κανένας εκτός από εκείνον που του χρωστάω και προσωπικά εγώ δεν χρωστάω σε κανέναν.
Άκυρη η καραμέλα ότι για τα δεινά της Ελλάδας φταίει ο κάθε παπαράκος που πήρε διακοποδάνεια και δεν μπορεί να τα πληρώσει, λογιστικά στο εξήγησε ο Αμυρου, κοινωνικά στο ανέλυσε ο Μπουλμοντ.
Όσο για το κασέρι και λοιπά τυριά κι εγώ συμφωνώ ότι απλώνουμε τα πόδια μας όσο φτάνει το πάπλωμα και όχι παραέξω γιατί θα πουντιάσουμε.
Το 1ο μου σοβαρό μηχανάκι ήταν ένα DR 250 που το πήρα κασέρι κοντά στα 18, ήταν 675ο χέρι και ήθελε την μάνα του και τον πατέρα του σε μαζέματα. Ήμουν η χαρά του συνεργείου. Το έφτιαξα πένα κι έμεινα ρέστος, φοιτητής τότε δούλευα και νύχτα με καλό νυχτοκάματο αλλά δεν είχα σάλιο, τα είχε φάει όλα το DR. Κλασικό δίλημμα ήταν το "τσιγάρα ή βενζίνη". Την πάλεψα το έφτιαξα και το χαιρόμουν όσο δεν πάει. Ήθελα όμως να του βάλω και μια ωραία εξάτμιση, λάστιχα κι ένα σετ αλυσογράναζα και οι παράδες δεν έφταναν. Την βρήκα την λύση. Πήγαμε για έναν μήνα μαζί με φιλαράκια και φορτώναμε καρπούζι στην Αμαλιάδα. 6 νοματαίοι καινούριοι στην δουλειά που μετά την 3η μέρα όλοι έψαχναν για δουλειά το παρεάκι των Πατρινών γιατί πραγματικά πετάγαμε.
Άσχετο, αλλά με αυτό το εξαίσιο εργαλείο, έναν σάκο με 3 αλλαξιές ρούχα, ένα κράνος για το κεφάλι του Σρεκ, ένα γουόκμαν, 20 κασέτες, 8 τετράδες μπαταρίες ΑΑ και μπόλικη τρέλα πήγα οδικώς και ολομόναχος Αυστρία Χριστούγεννα, σε γκομενάκι που είχα γνωρίσει το καλοκαίρι στην Καλόγρια και πέρασα 20 μέρες ζάχαρη.
Όλες αυτές οι γραμμές γράφτηκαν για να καταλάβεις πως λειτουργώ από πολύ παλιά μιας και δεν γνωριζόμαστε δια ζώσης.
Έλα λοιπόν τώρα εσύ και ο κάθε εσύ και πες μου με πιο δικαίωμα θα κριτικάρεις το τι καβαλάω, το που τρώω, το που κοιμάμαι και πόσες φορές τον μήνα βγαίνω βόλτα με την μηχανή μου.
Απαράδεκτος και δεν στο επιτρέπω φίλτατε. Χρησιμοποίησες την εμπειρία σου κι έβγαλες κρίση και βάσει αυτής έκανες την αγορά σου, μην προσπαθείς να μου επιβάλεις τις δικές σου επιλογές γιατί κατά την δικιά σου άποψη είναι οι σωστές. Οι επιλογές μου γίνονται από μένα και αφορούν εμένα και τον στενό οικογενειακό μου περίγυρο τον οποίον και επηρεάζουν. Κανέναν άλλο και δεν επιτρέπω κανενός είδους παρέμβαση.
Στα είπε και ο Σταύρος (ντεβιλ) και στα είπε πολύ σωστά.
Τις καλημέρες μου!!
MG-KTiNoS
25/07/2016, 07:45
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΕΡΕΝΣ
:a013:
nikos_abel
25/07/2016, 07:48
Πήγαμε για έναν μήνα μαζί με φιλαράκια και φορτώναμε καρπούζι στην Αμαλιάδα. 6 νοματαίοι καινούριοι στην δουλειά που μετά την 3η μέρα όλοι έψαχναν για δουλειά το παρεάκι των Πατρινών γιατί πραγματικά πετάγαμε.
Αν δεν πλήρωσες το ΙΚΑ, τότε φταις και εσύ για τη σημερινή κατάντια.
Αστειεύομαι (ή όχι; )
Τερενς μην μασας...
Οτι στην πεφτουν τοσο παει να πει οτι λες αληθειες που αξιζουν και πονανε..
nassosxlvbros
25/07/2016, 07:57
Σεβαστές όλες οι απόψεις όταν όμως δεν επιβάλλονται. :)
Φίλτατε Τερενς, σε παρακολουθώ εδώ μέσα πολλά χρόνια και τις περισσότερες φορές συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου, μάλιστα όταν διαβάζω κείμενό σου συνήθως λέω "να δούμε τι γράφει ο λεβεντοδάσκαλος". Υπάρχουν βέβαια και φορές που ότι λες έρχεται κόντρα στα δικά μου πιστεύω, αυτό όμως είναι όμορφο κι εποικοδομητικό και ονομάζεται δημοκρατικός διάλογος. Εδώ όμως δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά που γράφεις, δείχνουν εμπάθεια και δεν μας έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Και μην φανταστείς ότι στην λέω γιατί καβαλάω BMW. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει τι θα καβαλάω, αν θα τρώω σε ταπεράκι ή αν θα κοιμάμαι σε σκηνή και όχι σε ξενοδοχείο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει όρους και περιορισμούς στο πως θα ξοδέψω τους παράδες μου ή αν και που θα τους επενδύσω. Κανένας εκτός από εκείνον που του χρωστάω και προσωπικά εγώ δεν χρωστάω σε κανέναν.
Άκυρη η καραμέλα ότι για τα δεινά της Ελλάδας φταίει ο κάθε παπαράκος που πήρε διακοποδάνεια και δεν μπορεί να τα πληρώσει, λογιστικά στο εξήγησε ο Αμυρου, κοινωνικά στο ανέλυσε ο Μπουλμοντ.
Όσο για το κασέρι και λοιπά τυριά κι εγώ συμφωνώ ότι απλώνουμε τα πόδια μας όσο φτάνει το πάπλωμα και όχι παραέξω γιατί θα πουντιάσουμε.
Το 1ο μου σοβαρό μηχανάκι ήταν ένα DR 250 που το πήρα κασέρι κοντά στα 18, ήταν 675ο χέρι και ήθελε την μάνα του και τον πατέρα του σε μαζέματα. Ήμουν η χαρά του συνεργείου. Το έφτιαξα πένα κι έμεινα ρέστος, φοιτητής τότε δούλευα και νύχτα με καλό νυχτοκάματο αλλά δεν είχα σάλιο, τα είχε φάει όλα το DR. Κλασικό δίλημμα ήταν το "τσιγάρα ή βενζίνη". Την πάλεψα το έφτιαξα και το χαιρόμουν όσο δεν πάει. Ήθελα όμως να του βάλω και μια ωραία εξάτμιση, λάστιχα κι ένα σετ αλυσογράναζα και οι παράδες δεν έφταναν. Την βρήκα την λύση. Πήγαμε για έναν μήνα μαζί με φιλαράκια και φορτώναμε καρπούζι στην Αμαλιάδα. 6 νοματαίοι καινούριοι στην δουλειά που μετά την 3η μέρα όλοι έψαχναν για δουλειά το παρεάκι των Πατρινών γιατί πραγματικά πετάγαμε.
Άσχετο, αλλά με αυτό το εξαίσιο εργαλείο, έναν σάκο με 3 αλλαξιές ρούχα, ένα κράνος για το κεφάλι του Σρεκ, ένα γουόκμαν, 20 κασέτες, 8 τετράδες μπαταρίες ΑΑ και μπόλικη τρέλα πήγα οδικώς και ολομόναχος Αυστρία Χριστούγεννα, σε γκομενάκι που είχα γνωρίσει το καλοκαίρι στην Καλόγρια και πέρασα 20 μέρες ζάχαρη.
Όλες αυτές οι γραμμές γράφτηκαν για να καταλάβεις πως λειτουργώ από πολύ παλιά μιας και δεν γνωριζόμαστε δια ζώσης.
Έλα λοιπόν τώρα εσύ και ο κάθε εσύ και πες μου με πιο δικαίωμα θα κριτικάρεις το τι καβαλάω, το που τρώω, το που κοιμάμαι και πόσες φορές τον μήνα βγαίνω βόλτα με την μηχανή μου.
Απαράδεκτος και δεν στο επιτρέπω φίλτατε. Χρησιμοποίησες την εμπειρία σου κι έβγαλες κρίση και βάσει αυτής έκανες την αγορά σου, μην προσπαθείς να μου επιβάλεις τις δικές σου επιλογές γιατί κατά την δικιά σου άποψη είναι οι σωστές. Οι επιλογές μου γίνονται από μένα και αφορούν εμένα και τον στενό οικογενειακό μου περίγυρο τον οποίον και επηρεάζουν. Κανέναν άλλο και δεν επιτρέπω κανενός είδους παρέμβαση.
Στα είπε και ο Σταύρος (ντεβιλ) και στα είπε πολύ σωστά.
Τις καλημέρες μου!!
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ
Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός να διαχειριστεί τα χρήματα του όπως θέλει αν δεν γίνεται βάρος στον κοινωνικό περίγυρο.
Η μομφή ήταν κατά αυτών που ζούνε σε βάρος των συνεπών ανθρώπων.
Επειδή είμαι και εγώ θύμα του μάρκετιγκ και της καταναλωτικής κοινωνίας,μας θεωρώ ΒΛΑΚΕΣ επειδή κάποιοι καθορίζουν τις ανάγκες μας.
Δεν γίνεται απο το πληκτρολόγιο να γίνω πιο σαφής.
Για μένα είναι βλακεία να στερούμαστε την καθημερινότητα για κάποιον στόχο τεχνητό που μας τον δημιουργούνε..!!
Είναι κουταμάρα να μαζεύεις χρόνια για να νομίζεις ότι μετά θα απολαύσεις.
ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ με λίγα λόγια για το πιθανό καλύτερο αύριο που μπορεί και να μην υπάρχει γιατί είμαστε θνητοί..!!
Θα ήσουν ανόητος για μένα όπως πολλές φορές υπήρξα και εγώ αν προσπαθούσες να αγοράσεις ένα πολύ ακριβότερο μηχανάκι
και να πας με αυτό στην Αυστρία για παράδειγμα.Θα είχες χάσει το ΣΗΜΕΡΑ.
Όσο για την επιλογή μου..?? Δεν καίγομαι ,ούτε φετίχ έχω,αύριο αν ζω πάω παρακάτω.
Είδα όμως πολλούς να υποφέρουν σήμερα για να αγοράσουν κάτι γυαλιστερό και λαμπερό μετά από χρόνια.
Παράδειγμα ενός φίλου μου ο γιός δούλευε πολύ σκληρά το καλοκαίρι και όταν τον είδα κάποια στιγμή μου είπε ότι
έδωσε ένα μηνιάτικο για ένα κινητό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ..??
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ..??
Καλημέρα και σε σένα,να χαίρεσαι το bmw σου.
υγ. Σίγουρα δεν είχα την ίδια άποψη στα 25 και στα 35 μου χρόνια
doctoras
25/07/2016, 08:06
υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρόποι να επιχειρηματολογήσεις τους λόγους που επιλέγεις και λόγους που δεν, θα πάψουν αυτομάτως να λαμβάνονται σοβαρά όταν το "ακροατήριο" αντιληφθεί εμμονή.
είναι απορίας άξιο πως η έκταση του παραληρήματος δε έφτασε ακόμη στην πολιτικη
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
Επειδή βλέπω ότι κάποιοι θυμώσατε σταματάω εδώ.
Ακολουθώ τη συμβουλή του Μοντ και φεύγω βόλτα με το μοτόρι.
Πάω να κάνω 5000-6000 χλμ.,θα φτάσω μέχρι το Αμβούργο μέσω Ιταλίας.
Στην επιστροφή αν είμαστε όλοι καλά θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου από το τενερέ.
Κι αν δε μου αρέσει..??
ΕΧΟΥΜΕ BMW , KTM , DUCATI κ.λ.π.
Άλλωστε μόνο το Χαγιαμπούζα κατάφερα να κρατήσω μερικά χρόνια,κι αυτό για δεύτερο μηχανάκι.
Όσο για το ταπεράκι που τόσο με παρεξηγήσατε, στην επιστροφή ίσως το αναλύσουμε παραπάνω.
Παράδειγμα θα γράψω για το ταπεράκι του ΦΤΩΧΟΥ,του ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ,αλλά και για το ταπεράκι του
ΚΟΡΟΙΔΟΥ,του ΛΑΜΟΓΙΟΥ,του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ κ.λ.π.....
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
MG-KTiNoS
25/07/2016, 08:11
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
Επειδή βλέπω ότι κάποιοι θυμώσατε σταματάω εδώ.
Ακολουθώ τη συμβουλή του Μοντ και φεύγω βόλτα με το μοτόρι.
Στην επιστροφή αν είμαστε όλοι καλά θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου από το τενερέ.
Κι αν δε μου αρέσει..??
ΕΧΟΥΜΕ BMW , KTM , DUCATI κ.λ.π.
Άλλωστε μόνο το Χαγιαμπούζα κατάφερα να κρατήσω μερικά χρόνια,κι αυτό για δεύτερο μηχανάκι.
Όσο για το ταπεράκι που τόσο με παρεξηγήσατε, στην επιστροφή ίσως το αναλύσουμε παραπάνω.
Παράδειγμα θα γράψω για το ταπεράκι του ΦΤΩΧΟΥ,του ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ,αλλά και για το ταπεράκι του
ΚΟΡΟΙΔΟΥ,του ΛΑΜΟΓΙΟΥ,του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ κ.λ.π.....
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Άμα σου χαλάσει στο δρόμο να δω τι θα λες....
:lol:
Καλά να περάσεις ρε...
;)
nassosxlvbros
25/07/2016, 08:14
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ
Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός διαχειριστεί τα χρήματα του όπως θέλει αν δεν γίνεται βάρος στον κοινωνικό περίγυρο.
Η μομφή ήταν κατά αυτών που ζούνε σε βάρος των συνεπών ανθρώπων.
Επειδή είμαι και εγώ θύμα του μάρκετιγκ και της καταναλωτικής κοινωνίας,μας θεωρώ ΒΛΑΚΕΣ επειδή κάποιοι καθορίζουν τις ανάγκες μας.
Δεν γίνεται απο το πληκτρολόγιο να γίνω πιο σαφής.
Για μένα είναι βλακεία να στερούμαστε την καθημερινότητα για κάποιον στόχο τεχνιτό που μας τον δημιουργούνε..!!
Είναι κουταμάρα να μαζεύεις χρόνια για να νομίζεις ότι μετά θα απολαύσεις.
ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ με λίγα λόγια για το πιθανό καλύτερο αύριο που μπορεί και να μην υπάρχει γιατί είμαστε θνητοί..!!
Θα ήσουν ανόητος για μένα όπως πολλές φορές υπήρξα και εγώ αν προσπαθούσες να αγοράσεις ένα πολύ ακριβότερο μηχανάκι
και να πας με αυτό στην Αυστρία για παράδειγμα.Θα είχες χάσει το ΣΗΜΕΡΑ.
Όσο για την επιλογή μου..?? Δεν καίγομαι ,ούτε φετίχ έχω,αύριο αν ζω πάω παρακάτω.
Είδα όμως πολλούς να υποφέρουν σήμερα για να αγοράσουν κάτι γυαλιστερό μετά από χρόνια.
Παράδειγμα ενός φίλου μου ο γιός δούλευε πολύ σκληρά το καλοκαίρι και όταν τον είδα κάποια στιγμή μου είπε ότι
Τέρενς και Βάσκα και λοιποί σεβαστοί ή ασέβαστοι,:D με καλές επιλογές ή όχι μηχανόβιοι:
Δε μπορούμε να πούμε στον καθένα γύρω μας είτε είναι αδερφός μας/παιδί μας, φίλος ή συμφορουμίτης, ούτε πως να ζήσει,ούτε πως να διαχειριστεί τα λεφτά του,ούτε και ποιους θα επιβαρύνει με τις όποιες επιλογές του.Είναι φύσει αδύνατο να προσπαθήσεις να γεμίσεις του άλλου το μυαλό να επιλέξει σωστά,να συμφωνεί με σένα,να προοδεύσει περισσότερο από σένα,κλπ Τι θα κάνει; Θα μπερδευτεί από την υπερπληροφόρηση,θα είναι μόνιμα με το στρες της λάθος επιλογής,θα αγχωθεί με όλα αυτά αλλά και τα καινούργια που δημιούργησε,θα προσπαθεί συνέχεια να έχει "το καλύτερο"Θα μιζεριάζει ακόμα και αν έχει κάνει την καλύτερη επιλογή,ή απλά θα τσινήσει και θα σου πει άει γαμήσου!....
Αν κοιτάξουμε γύρω μαςθα δούμε πολλούς ανθρώπους να πετάνε τις ζωές τους σε λάθος επιλογές, για μερικά ευρώ που ξοδεύτηκαν λάθος θα γκρινιάξουμε;
Τις καλημέρες μου σε όλο το μοτό.
Nα γιατι HONDA ρεεεε:bawl::bawl:
TERENS have fun και καλους δρομους οσο για ολα τα υπόλοιπα ολα ειναι δρομος φίλτατοι παμε καμια βολτα και τελος! :beer:
Πρέπει νομίζω, ν' αναφέρεσαι στον παππού αυτόν, που πρίν από λίγα χρόνια έτρεχε, από γραφείο σε γραφείο, υπουργών και βολευτών
γιά να διορίσει με πλάγια μέσα το παιδί του, γιά τον παππού αυτόν, που λάδωνε γιά να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο, που σκότωνε κόσμο και κοσμάκι
μιας και είχε πάρει το δίπλωμα με αντίτιμο ένα τενεκέ λάδι, και πιθανόν ακόμα και την σύνταξη παράνομα να την έβγαλε........
Να ψοφήσει λοιπόν αυτός ο σκατόγερος...... Παράσιτο ήταν μιά ζωή, κι' όταν κάποιοι αγωνίζονταν γιά ένα καλύτερο αύριο σίγουρα αυτός ήταν απών.....
Να ψοφήσει γιατί έχει μπολιάσει και τα παιδιά του με το μικρόβιο του ''σκατανθρωπάκου'' και διαιωνίζεται η φάρα του........
Κι' αν οδηγάει και μπεμβέ, να ψοφήσει δυό φορές.............
Αν όμως οδηγάει Γιαχαμάχα, να ζήσει ρε ο λεβεντόγερας, το καμάρι της πατρίδας, ο έξυπνος καταναλωτής, ο ρομπέν των τραπεζών................
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Πρώτα κάτσε διάβασε και μετά γράψε,είσαι μεγάλο παιδί.
Ενημερωτικά το δικό μου παιδί αυτή τη στιγμή ψάχνει τη ζωή του
2500 χλμ. μακρυά από μένα ,εκεί πάω..!!Είναι και μοναχοπαίδι.
Γιατί δεν τον έμαθα ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ και να ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.
Ουδέποτε αρνήθηκα ότι είμαι και εγώ βλάκας του συστήματος,αλλά από
τους βλάκες που όταν είχαν ταπεράκι έτρωγαν από αυτό και όταν είχαν
πενηντάρικο στη τσέπη πήγαιναν στην ταβέρνα..!!
Καλημέρα και σε σένα ......αναχωρώ
υγ. Σίγουρα δεν είχα την ίδια άποψη στα 25 και στα 35 μου χρόνια
Στο φ/β είμαι μέλος μιας ομάδας που ασχολείται με κινητά και γκατζετάκια όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί πρώτοι αυτοί μαθαίνουν και αναδημοσιεύουν αναβαθμίσεις εταιριών σε διάφορα μοντέλα και με βολεύει από το να ψάχνω εδώ κι εκεί, να διαβάζω από μία πηγή.
Την εποχή λοιπόν που έδιναν τα βάουτσερ για τους ανέργους ούτε ένας αλλά ούτε δύο αλλά περισσότεροι από 10 νέοι άνεργοι άνθρωποι μπήκαν στην ομάδα να ρωτήσουν για "καλό" κινητό έως και λίγο πάνω από 500€. Τόσα έπαιρναν από το βάουτσερ και ήθελαν να τα ξοδέψουν όλα να βάλουν και από τσέπη τους οι άνεργοι και να πάρουν σούπερ ντούπερ ουάου κινητάρα αλλά θα έμενε αδειανό από μονάδες και θα έκαναν αναπάντητη σε όποιον ήθελαν να επικοινωνήσουν. Ατό το καταδίκασα, τους την είπα κλπ κλπ και μάλιστα όταν ένας από αυτούς μου είπε "δικά μου είναι τα λεφτά τα κάνω ότι θέλω", του απάντησα ότι κάνει λάθος. Δεν είναι δικά του τα λεφτά, δικά μου και όλων όσων πληρώνουν εισφορές και φόρους είναι.
Αυτό το περιστατικό δείχνει την παιδεία μας και την νοοτροπία που έχουμε σαν λαός, να δείξουμε την απαστράπτουσα λάμψη μας και ας είμαστε νηστικοί και ας γουργουρίζει η κοιλιά. Ναι και είναι κατακριτέο ναι και την λέω σε αυτούς ναι και είναι θέμα λάθους επιλογών και προτεραιοτήτων και χίλια δύο άλλα. Του φιλαράκου σου όμως το παιδί δεν το κατακρίνω, ο δικός του κώλος έγινε ΝΑ από την δουλειά, αυτός αποφασίζει που θα καταθέσει τον οβολόν του. Μπορεί να είναι βλάκας και θύμα του μάρκετιν και της εποχής αλλά δεν έχω το δικαίωμα να του την πω. Μπορεί μέσα μου να λέω "τι βλάκας που είναι" αλλά επ' ουδενί δεν έχω το δικαίωμα να του την πω.
Καλό ταξίδι, καλά και όμορφα χιλιόμετρα και περιμένουμε εντυπώσεις όταν επιστρέψεις.
:beer:
amyroukai
25/07/2016, 09:42
Το βλέπω από τώρα "με κοιτούσαν με φθόνο όλοι οι κάτοχοι πεμφέ. Κορόιδα. Νιαου".
doctoras
25/07/2016, 09:48
Στο φ/β είμαι μέλος μιας ομάδας που ασχολείται με κινητά και γκατζετάκια όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί πρώτοι αυτοί μαθαίνουν και αναδημοσιεύουν αναβαθμίσεις εταιριών σε διάφορα μοντέλα και με βολεύει από το να ψάχνω εδώ κι εκεί, να διαβάζω από μία πηγή.
Την εποχή λοιπόν που έδιναν τα βάουτσερ για τους ανέργους ούτε ένας αλλά ούτε δύο αλλά περισσότεροι από 10 νέοι άνεργοι άνθρωποι μπήκαν στην ομάδα να ρωτήσουν για "καλό" κινητό έως και λίγο πάνω από 500€. Τόσα έπαιρναν από το βάουτσερ και ήθελαν να τα ξοδέψουν όλα να βάλουν και από τσέπη τους οι άνεργοι και να πάρουν σούπερ ντούπερ ουάου κινητάρα αλλά θα έμενε αδειανό από μονάδες και θα έκαναν αναπάντητη σε όποιον ήθελαν να επικοινωνήσουν. Ατό το καταδίκασα, τους την είπα κλπ κλπ και μάλιστα όταν ένας από αυτούς μου είπε "δικά μου είναι τα λεφτά τα κάνω ότι θέλω", του απάντησα ότι κάνει λάθος. Δεν είναι δικά του τα λεφτά, δικά μου και όλων όσων πληρώνουν εισφορές και φόρους είναι.
Αυτό το περιστατικό δείχνει την παιδεία μας και την νοοτροπία που έχουμε σαν λαός, να δείξουμε την απαστράπτουσα λάμψη μας και ας είμαστε νηστικοί και ας γουργουρίζει η κοιλιά. Ναι και είναι κατακριτέο ναι και την λέω σε αυτούς ναι και είναι θέμα λάθους επιλογών και προτεραιοτήτων και χίλια δύο άλλα. Του φιλαράκου σου όμως το παιδί δεν το κατακρίνω, ο δικός του κώλος έγινε ΝΑ από την δουλειά, αυτός αποφασίζει που θα καταθέσει τον οβολόν του. Μπορεί να είναι βλάκας και θύμα του μάρκετιν και της εποχής αλλά δεν έχω το δικαίωμα να του την πω. Μπορεί μέσα μου να λέω "τι βλάκας που είναι" αλλά επ' ουδενί δεν έχω το δικαίωμα να του την πω.
Καλό ταξίδι, καλά και όμορφα χιλιόμετρα και περιμένουμε εντυπώσεις όταν επιστρέψεις.
:beer:
εμμέσως τότε και ο παρθενώνας μας ανήκει λογο των εισφορών στους γηγενείς.. τα κινητά πλέον είναι κάτι ξεχωριστό δεν είναι απλά ένα αντικείμενο ψυχαγωγίας,ρώτα τις νεότερες γενιές να σου
ποια ελλάδα και ποιά δύση γενικότερα, στην αφρική δεν έχουν αποχετευτικό σύστημα παραυτα έχουν οι περισσότεροι iphone 6, ναι είναι ένα σύγχρονο καθρεπτάκι των τότε αποικιοκρατών ισπανών προς του ιθαγενείς, για να αντισταθείς στην μόδα και τάση εποχής πρέπει να έχεις ήδη χτισμένη ολόδική σου προσωπικότητα που να μπορείς να γεύεσαι απλοποιημένα πράγματα και να θρεφεις το εγώ σου ανέξοδα, δηλαδή εάν δεν είσαι νιτσε και λοιποί σπουδαίοι άνθρωποι θα διαφοροποιηθείς με την εμπειρία των χρόνων και αφού "σπάσεις τα μουτρα σου" με λοιπές καταναλωτικές παπ@ριές.
γιαυτό πριν να κρίνετε, προσπαθήστε να θυμηθείτε ποσο αντιστεκόσασταν στην φορά της μόδας της εποχής όταν εσείς ήσασταν 20-25-30 χρονών
Christos ktm R
25/07/2016, 09:50
καλο ταξιδι τερενς κ καλη ανταμωση με το γιο!
η απορια ειναι αν και ποσοι καταλαβαν τι θελει να πει ο Τερενς και που καταληγει τελικα.;)
καλο ταξιδι Τερενς.
amyroukai
25/07/2016, 10:37
η απορια ειναι αν και ποσοι καταλαβαν τι θελει να πει ο Τερενς και που καταληγει τελικα.;)
καλο ταξιδι Τερενς.
Είμαι από κινητό και οι σινδονες άβολες.
Το τι θέλει να πει είναι προφανές. Το γιατί δεν είναι, αλλά έχει εκδοχές...
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
αυτα ειναι !!!
καλο ταξιδι , καλους δρομους , καλη ανταμωση με το παιδι και καλο καλοκαιρι !!!
να περασεις υπεροχα και να γυρισεις με το καλο να μας πεις εντυπωσεις!!
:beer::beer::beer::beer::beer:
karellen
25/07/2016, 10:52
Εγώ πάλι γιατί θεωρώ ότι είναι φύσει αδύνατον,οι εκατοντάδες χιλιάδες αγοραστές BMW GS πανευρωπαϊκά,να είναι όοολοι θύματα υπερκαταναλωτισμού και άμετρης διαφήμισης?
Είναι πια τόσα πολλά τα μείον των Βαυαρικών και τόσα πολλά τα συν των Ιαπωνικών-Αυστριακών-Ιταλικών και Αγγλικών και παρ' όλα αυτά ο κόσμος δεν το 'χει πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια και ψωνίζει BMW?
Γιατί δεν πουλάει το S Tenere? Γιατί πάτωσε το Crosstourer? Που βρίσκεται το Explorer αλλά και το Caponord?Γιατί ακούγονται τόσα πολλά (από ιδιοκτήτες) για το ΚΤΜ 1290 αλλά και για το 1190? (το έχει προσωπικός μου φίλος και έχει αγανακτήσει από ψιλομ@λ@κίες).
Μήπως τίποτα δεν είναι τυχαίο και η αγορά εν τέλει προσανατολίζεται σωστά και ανεπηρέαστη?
sapila racing
25/07/2016, 11:07
γιαυτό πριν να κρίνετε, προσπαθήστε να θυμηθείτε ποσο αντιστεκόσασταν στην φορά της μόδας της εποχής όταν εσείς ήσασταν 20-25-30 χρονών
Εγώ είμαι με τον Vaska σε αυτό το θέμα.
Κι οταν ήμουν 20-25-30 χρονών, αγόραζα κατι μόνο αν με έπαιρνε και είχα μαζέψει τα φράγκα και ποτέ με δόσεις καρτες δάνεια κλπ.
Αυτό το "καλό ταξίδι " που πολλοί γράψατε ,εμένα λίγο μακάβριο μου φάνηκε ρε...
Εντιτ. θα συμφωνήσω με το παιδί από πάνω ,μετά από 13 χρόνια με βλέπω φέτος να ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ να χρησιμοποιήσω ξανά πιστωτική
κάρτα !
Εγω ξερω οτι μπηκα να διαβασω ενα θεμα και παντου......Τελιτσες απο τον δημιουργο του......
Τωρα.. Η μετανιωσε για αυτα που εγραψε ( οποτε δεν ....... αλλα ζητας ενα συγνωμη..)
Η δεν γραφεις καθολου τερρενς .....
Τι να πω ..??
Αισθάνομαι κατάφορα αδικημένος. Θέλω κι εγώ θέμα "Τέρενς (και λοιποί) vs varadero", τόσα έχω τραβήξει!
Καλό ταξίδι και πάντα όρθιος φίλε Τέρενς.
Εγω παντως περιμένω να γραψει βαρβατο ταξιδιωτικο μετα απο τοσες χιλιαδες χλμ! Γιατι μεχρι τωρα ολο λογια ειμαστε αλλα απο φωτο και περιγραφη δε βλεπουμε τπτ! :a39:
Αυτο το κολπο που οι δημιουργοι σβηνετε τα ποστ σας ειναι πολυ μαλακια.
Να εχετε τα μπαλακια να δεχεστε την κριτικη για τα γραφομενα σας.
:wave2:
νομιζω οτι το θρεντ δεν εχει πλεον πολυ νοημα με τοσες τελιτσες.
αναμενουμε ενα υπεροχο ταξιδιωτικο.