PDA

View Full Version : Εξερχόμενος από παρκάρισμα με έφαγε!!

Σελίδες : 1 [2]

skylaros
28/07/2016, 22:07
Αυτός θα λέει αυτά που λέει, εσύ θα παρουσιάζεις τις γνωματεύσεις και θα λες αυτά που λες.

spyrval
28/07/2016, 22:45
Οκ δεκτό αλλά αυτό που είπε δεν είναι τελείως αβάσιμο; Στην ουσία το γόνατο έχει τα οστά και τα τρία μαλακά μόρια που είπαμε. Τα μεν πρώτα τα βλέπεις άμεσα με ακτινογραφία, τα δε πρέπει να κάνεις μαγνητική. Αυτος δεν θα έπρεπε να γράψει ότι από τον οστικό έλεγχο δεν παρατηρήθηκε καμία βλάβη, ωστόσο η διάγνωση είναι ελλιπής, καθώς λείπει η μαγνητική για να ελεγχθούν τα μαλακά μόρια; Αυτός είπε δεν έχω τίποτα παρά μόνο κάκωση μαλακών μορίων. Όπου κάκωση βλ. ρήξη μερική ή ολική για αυτό και νομίζω ότι λέει μαλακίες!

Σε λίγο ο παππούς θα πει ότι έπεσες με το μηχανάκι μέσα στην κρεβατοκάμαρά του ενώ κοιμόταν και τον σακάτεψες, τα τερτίπια των δικηγόρων σου κάνουν εντύπωση;
Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι και περαστικά.

Nafths
28/07/2016, 23:10
Σε λίγο ο παππούς θα πει ότι έπεσες με το μηχανάκι μέσα στην κρεβατοκάμαρά του ενώ κοιμόταν και τον σακάτεψες, τα τερτίπια των δικηγόρων σου κάνουν εντύπωση;
Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι και περαστικά.

Καλά ναι πραγματικά εδω υποστήριξε ότι πήγαινα σύριζα στα παρκαρισμένα με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 50χμ και το ποδόφρενο μου βγήκε στο τάσι της ρόδας του. Κασκαντέρ ο δικός σου!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

cityfly
28/07/2016, 23:12
Οκ δεκτό αλλά αυτό που είπε δεν είναι τελείως αβάσιμο; Στην ουσία το γόνατο έχει τα οστά και τα τρία μαλακά μόρια που είπαμε. Τα μεν πρώτα τα βλέπεις άμεσα με ακτινογραφία, τα δε πρέπει να κάνεις μαγνητική. Αυτος δεν θα έπρεπε να γράψει ότι από τον οστικό έλεγχο δεν παρατηρήθηκε καμία βλάβη, ωστόσο η διάγνωση είναι ελλιπής, καθώς λείπει η μαγνητική για να ελεγχθούν τα μαλακά μόρια; Αυτός είπε δεν έχω τίποτα παρά μόνο κάκωση μαλακών μορίων. Όπου κάκωση βλ. ρήξη μερική ή ολική για αυτό και νομίζω ότι λέει μαλακίες!

Μας ρωτάς αν είναι αβάσιμο ή μας το λες;
Γιατί αν μας ρωτάς μπορεί να σε ρωτήσει κι ο δικαστής κι εκεί πρέπει να έχεις κάτι παραπάνω να του πεις από το "λογικό δεν είναι;"
Αφού λοιπόν έχεις τη γνωμάτευση από την επανεξέταση χρησιμοποίησε την, αυτό σου λένε τόση ώρα.

basilis_k6
28/07/2016, 23:17
Οι ΕΠΥ δεν ανήκουν στο καθεστώς του φιλικού διακανονισμού!

μόλις έμαθα οτι ανήκω με 2 μοτο σε ΕΠΥ. ενδιαφερον..... Αν και σπαμαρω, αν εγω εχω ατυχημα με άλλον θα αποζημιωθώ απο αυτούς δηλαδη? και για σωματικες βλάβες?

Nafths
28/07/2016, 23:22
μόλις έμαθα οτι ανήκω με 2 μοτο σε ΕΠΥ. ενδιαφερον..... Αν και σπαμαρω, αν εγω εχω ατυχημα με άλλον θα αποζημιωθώ απο αυτούς δηλαδη? και για σωματικες βλάβες?

Όχι, θα πρέπει να πας εσύ μόνος σου νομίζω στην εταιρεία του άλλου. Η δική σου εταιρεία δεν εμπλέκεται πουθένα. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος!