View Full Version : αλλαγή κατηγορίας κράνους
KostRider
31/07/2016, 04:44
Καλημέρα! Είμαι σε φάση που άλλαξα κατηγορία στη μοτοσικλέτα και σκέφτομαι να αλλάξω και κράνος,μιας και δεν χρειάζομαι ιδιαίτερη αεροδυναμική πλέον(v-strom).
Η κατηγορία που με ενδιαφέρει είναι τα ανοιγόμενα(flip on) και θέλω να πάρω αντίστοιχης ποιότητας(έχω Shoei X-spirit II),ακούω προτάσεις..
Pan (dvs)
31/07/2016, 08:32
Aν θες να μεινεις σε αυτη την κατηγορια μαλλον αυτο ,Schuberth C3 Pro Intensity Flip-Up Helmet (http://www.fc-moto.de/Schuberth-C3-Pro-Intensity-Flip-Up-Helmet), ειναι μονοδρομος
Καλοταξιδο το Στρωμα.:beer:
KostRider
31/07/2016, 15:18
Aν θες να μεινεις σε αυτη την κατηγορια μαλλον αυτο ,Schuberth C3 Pro Intensity Flip-Up Helmet (http://www.fc-moto.de/Schuberth-C3-Pro-Intensity-Flip-Up-Helmet), ειναι μονοδρομος
Καλοταξιδο το Στρωμα.:beer:
Κι εγώ κάτι τέτοιο έχω κατά νου.. Σ ευχαριστώ πολύ!!!
Και εγω Schuberth C3 Pro πηρα για ανοιγωμενο.
Να πας να δοκιμασεις υα μεγεθη γιατι ειναι διαφορετικα.
KostRider
31/07/2016, 17:26
Δεν ισχύουν τα νούμερα; εγώ φοράω M
Το Μ της Schuberth (56-57) είναι διαφορετικό από το M της Shoei (57-58).
Σωστα.
Πρεπει να μετρησεις την περιμετρο του κρανιου, πανω απο τα φρυδια για να βρεις το σωστο νουμερο σου.
Δεν ειναι οπως στα ρουχα M,L, XL. Πρεπει να εχει τη σωστη εφαρμογη !
Στην αρχη ασ ειναι λιγο σφιχτό με τον καιρο θα ερθει στη σωστη θεση.
Pan (dvs)
31/07/2016, 20:58
Δεν ισχύουν τα νούμερα; εγώ φοράω M
Η συγκεκριμενη εταιρεια εχει αλλη φορμα.Δοκιμασε το σε κανενα μαγαζι οπωσδηποτε.Ουτε μεζουρες και τετοια,μονο δοκιμη,ειναι πολλα τα λεφτα.
KostRider
31/07/2016, 21:22
Εντάξει, θα το δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα, σας ευχαριστώ που μου το επισημάνατε..
Είχα το Schuberth C3 (ανοιγόμενο) μέγεθος Medium και το αντικατέστησα με το Shoei GT-AIR (κλειστό) επίσης μέγεθος Medium. Και τα δύο (είχαν) έχουν ίδια εφαρμογή στο κεφάλι μου. Περίμετρος κεφαλιού μου 57cm.
Μάλλον έχω ευκολοπροσάρμοστο μέγεθος και σχήμα κρανίου :p
363489
απο το shoei ευχαριστημενος σε θεματα αερισμου;
απο το shoei ευχαριστημενος σε θεματα αερισμου;
Aπό το schuberth ένα κλικ παραπάνω το shoei (με το schuberth κλειστό φυσικα). Επίσης το shoei, καλύτερη πλευρική ορατότητα.
Pan (dvs)
01/08/2016, 01:46
Aπό το schuberth ένα κλικ παραπάνω το shoei (με το schuberth κλειστό φυσικα). Επίσης το shoei, καλύτερη πλευρική ορατότητα.
Αιμιλιε για ποιο λογο αντικατεστησες το schuberth?
Αιμιλιε για ποιο λογο αντικατεστησες το schuberth?πάλιωσε Πάνο και μου άρεσε και περισσότερο το gt-air!
KostRider
01/08/2016, 10:51
Κι εγώ στο Shoei Μ χρησιμοποιώ.. Αλλά έχει λίγο θόρυβο, το Schuberth είναι αθόρυβο;
Κι εγώ στο Shoei Μ χρησιμοποιώ.. Αλλά έχει λίγο θόρυβο, το Schuberth είναι αθόρυβο;Στη δική μου "σύγκριση", ψιλοπράγματα. Αν τακτοποιήσεις και την ανεμοκάλυψη της μηχανής στα μέτρα σου αν χρειάζεται, δεν μιλάμε για τζαμαρία, ταξιδεύεις με το κεφάλι σου ήσυχο. :)
KostRider
01/08/2016, 12:40
Το έχω φροντίσει αυτό! Μπήκε ακόμη και spoiler ζελατινας.. Πάντως το Shoei x spirit 2,είναι αρκετά θορυβώδες διότι είναι αγωνιστικό κρανος, το αγόρασα γιατί είχα sport μοτοσικλέτα και τώρα μου χρειάζεται ένα πιο "ταξιδιάρικο"