View Full Version : Cbf 600 vs Fz6 S2
Stavrakos
03/08/2016, 16:14
Καλησπέρα στο Forum.Είχα απασχολήσει ξανά στο παρελθόν ανάμεσα σε V-strom και Cbf..Οδήγησα το Στρομ και δεν με βόλεψε καθόλου μέσα στην πόλη...οδήγησα το Cbf μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά του το γλυκό του γκάζι και το σουλούπι του γενικότερα...Το Φαζερ δεν το έχω οδηγήσει αλλά η εμφάνισή του και η ταχύτητά του με συναρπάζει.. Είμαι 23 χρονών 1.85 και 83 κιλά Χρήση κυρίως πόλη και κανένα ταξιδάκι που και που Το παν δεν είναι η ταχύτητα μιας και θα είναι η πρώτη μηχανή Τέλος μιλάω για μοντέλα 8-10 και αν ξέρει κάποιος να μου πει καταναλώσεις μιας και δεν θέλω τα πολλά έξοδα Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Καλησπέρα στο Forum.Είχα απασχολήσει ξανά στο παρελθόν ανάμεσα σε V-strom και Cbf..Οδήγησα το Στρομ και δεν με βόλεψε καθόλου μέσα στην πόλη...οδήγησα το Cbf μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά του το γλυκό του γκάζι και το σουλούπι του γενικότερα...Το Φαζερ δεν το έχω οδηγήσει αλλά η εμφάνισή του και η ταχύτητά του με συναρπάζει.. Είμαι 23 χρονών 1.85 και 83 κιλά Χρήση κυρίως πόλη και κανένα ταξιδάκι που και που Το παν δεν είναι η ταχύτητα μιας και θα είναι η πρώτη μηχανή Τέλος μιλάω για μοντέλα 8-10 και αν ξέρει κάποιος να μου πει καταναλώσεις μιας και δεν θέλω τα πολλά έξοδα Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
cbf απο μένα, μιας και θα είναι πρώτη μηχανή.
Ειναι όπως το είπες γλυκο το γκάζι του, ενώ το fazer ειναι λιγάκι περισσότερο 'αποτομο'
devil's animal
03/08/2016, 17:13
συνειδητοποιησε οτι τα εξοδα θα ειναι σαν να εχεις ενα 1400cc αμαξι και μετα ξανασκεψου το...
600αρια 4κυλινδρα 6ετιας στην καλυτερη 8ετιας στην χειροτερη με σιγουρα μαζεματα και τα λοιπα...
επι της ουσιας ιδια ειναι...και αν ψηνεσαι τοσο πολυ, παρε αυτο που θα ταιριαξεις καλυτερα πανω του και γουσταρεις να το βλεπεις αραγμενο πινοντας καφε...
akis_trevor
03/08/2016, 19:34
Το cbf είναι πιο ήρεμο και πιο φιλικό,το φεηζερ είναι πιο σπορ με μεγαλύτερο ξεσπασμα στα ψηλά.
Στα υπόλοιπα παρόμοια μηχανάκια είναι.καβαλησε τα και οποίο σαρεσει περισσότερο...
sapila racing
04/08/2016, 09:38
συνειδητοποιησε οτι τα εξοδα θα ειναι σαν να εχεις ενα 1400cc αμαξι και μετα ξανασκεψου το...
600αρια 4κυλινδρα 6ετιας στην καλυτερη 8ετιας στην χειροτερη με σιγουρα μαζεματα και τα λοιπα...
επι της ουσιας ιδια ειναι...και αν ψηνεσαι τοσο πολυ, παρε αυτο που θα ταιριαξεις καλυτερα πανω του και γουσταρεις να το βλεπεις αραγμενο πινοντας καφε...
Πως είναι ίδια ρε συ Σταύρο. Στο CBF ανοίγεις το γκάζι ακόμα και με 6η και 3000 στροφές και φεύγει μια χαρά, αν κανεις το ίδιο στο Fazer με κατω απο 6000 απλά δεν γίνεται τίποτα. Αυτό για εναν αρχάριο είναι τεραστια δοαφορά.
Το cbf είναι πιο ήρεμο και πιο φιλικό,το φεηζερ είναι πιο σπορ με μεγαλύτερο ξεσπασμα στα ψηλά.
Στα υπόλοιπα παρόμοια μηχανάκια είναι.καβαλησε τα και οποίο σαρεσει περισσότερο...
Συμφωνώ στο να τα καβαλήσεις και να δείς ποιό σου παει καλύτερα.
devil's animal
04/08/2016, 09:56
Πως είναι ίδια ρε συ Σταύρο. Στο CBF ανοίγεις το γκάζι ακόμα και με 6η και 3000 στροφές και φεύγει μια χαρά, αν κανεις το ίδιο στο Fazer με κατω απο 6000 απλά δεν γίνεται τίποτα. Αυτό για εναν αρχάριο είναι τεραστια δοαφορά.
ρε συ Αρη και τα 2 μοντελα ειναι στην ιδια φιλοσοφια...
εχουν detuned κινητηρες απο τα ss μοντελα της καθε μαρκας..το ενα του cbr 600, το αλλο του r6...
και νομιζω το τραβηγμα απο χαμηλα του cbf, θα εχει να κανει με την χαρτογραφηση και οχι τοσο με την δυναμη...
δεν εχω οδηγησει τα 600αρια...το 1000αρι το fazer που εχω παρει, καταλαβαινεις που υπερτερει και που υστερει σε σχεση με το r1...
anyway, νομιζω οτι πιο πολυ εχει να κανει το "κουμπωμα" και οχι τοσο ο χαρακτηρας...γιατι αυτος ειναι ιδιος και στα 2 μοντελα....
sapila racing
04/08/2016, 10:03
εχουν detuned κινητηρες απο τα ss μοντελα της καθε μαρκας..το ενα του cbr 600, το αλλο του r6...
και νομιζω το τραβηγμα απο χαμηλα του cbf, θα εχει να κανει με την χαρτογραφηση και οχι τοσο με την δυναμη...
δεν εχω οδηγησει τα 600αρια...το 1000αρι το fazer που εχω παρει, καταλαβαινεις που υπερτερει και που υστερει σε σχεση με το r1...
anyway, νομιζω οτι πιο πολυ εχει να κανει το "κουμπωμα" και οχι τοσο ο χαρακτηρας...γιατι αυτος ειναι ιδιος και στα 2 μοντελα....
Τα εχω οδηγήσει και τα 2 και ξερω τι λέω.
Το FZ6 μεχρι να περάσει τις μεσαίες δεν κανει τιποτα απολύτως και μετα λυσσάει, το CBF τραβαει απο πολύ χαμηλά, μεσαίες είναι μια χαρά και μετά απο λίγο τελειώνει.
Είναι τελείως διαφορετικα στο δούλεμα.
Τα 1000ρια δεν εχουν σχεση, οντως το FZ1 ειναι δυνατό απο χαμηλα, το 600 όμως όχι.
pipe_smoker
04/08/2016, 10:12
....και οχι τοσο ο χαρακτηρας...γιατι αυτος ειναι ιδιος και στα 2 μοντελα....
Σταύρο τα έχω καβαλήσει και τα δύο.
Και το fazer600 και το cbf600.
Είναι τελείως άλλα μηχανάκια.
Το fazer είναι πιο σπορ μηχανάκι με άλογα και δύναμη ψηλά, με κινητήρα που ή θα κοιμάται ή θα λυσσάει.
Το cbf είναι πιο φιλικό. Ανοίγει ομαλά από χαμηλά χωρίς να τρομάζει με ξεσπάσματα κι έχει ό,τι χρειάζεσαι για να κινηθείς αξιοπρεπέστατα εντός ή εκτός πόλης.
Μπροστά στο fazer το cbf είναι τάφος, αλλά αυτό δεν το κάνει υποδεέστερο μηχανάκι.
Ίσα ίσα, για έναν νέο οδηγό πολύ καλύτερη επιλογή είναι το cbf κατά την ταπεινή μου άποψη.
Adulescens_1
04/08/2016, 10:17
Συμφωνώ στο να τα καβαλήσεις και να δείς ποιό σου παει καλύτερα.
Τι κριτήριο ειναι το 6η και 3χλ στροφες ποσες φορες θα τυχει αυτο? να ανοιξεις γκαζι δλδ χωρις να κατεβασεις? Δεν είναι λογος αυτος να διαλέξεις μηχανη.. Βασικα το fazer μεχρι τις 6 χλ στροφες ανοιγει πολυ ηρεμα σε σημειο που νομιζεις οτι ειναι μπουκομενο στην πολη και για χαλαρη βολτα οτι πρεπει το πιο αποτομο που γραφτηκε δεν ισχυει, επειτα μολις περασεις τις 6 χλ στροφες αρχιζει και αλλαζει ο ηχος του μοτερ αυτη ειναι η λεγομενη τρυπα ειναι το οριο μεταξύ χαλαρης και γρηγορης οδηγησης επειτα αρχιζει το γλεντι μεχρι τις 14++ χλ στροφές δινει και δινει και δινει... Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα οτι ακους και διαβαζεις περι αποτομο και για πιο εμπειρους οδηγους ειναι αρλουμπες. Ενα αρνητικο που θα μπορουσα να πω σε σχεση με το cbf ειναι οτι πρπει να κατεβαζεις πιο συχνά ταχυτητα σε περιπτωση προσπερασης στην πολη αλλα κλαιν μαιν και τα 2 μηχανακια τα χουν σχολες οδηγων οποτε οτι παρεις καλοταξιδο...
pipe_smoker
04/08/2016, 10:25
Τι κριτήριο ειναι το 6η και 3χλ στροφες ποσες φορες θα τυχει αυτο?...
Αυτό δεν είναι κριτήριο.
Παράδειγμα είναι.
Που μας δείχνει κάτι όμως, το οποίο είναι κριτήριο.
Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα οτι ακους και διαβαζεις περι αποτομο και για πιο εμπειρους οδηγους ειναι αρλουμπες....
Αν αναφέρεσαι στο Σαπίλα, πίστεψέ με ο συγκεκριμένος δε χρειάζεται υποδείξεις για το τί διαβάζει τί ακούει τί καβαλάει κλπ.
Αν αναφέρεσαι στο παληκάρι που άνοιξε το θρεντ και ρωτάει, μπορείς να πεις την άποψή σου, αλλά το να αποκαλείς "αρλούμπες" αυτά που υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι είναι κάπως άκομψο.
sapila racing
04/08/2016, 10:33
Τι κριτήριο ειναι το 6η και 3χλ στροφες ποσες φορες θα τυχει αυτο? να ανοιξεις γκαζι δλδ χωρις να κατεβασεις? Δεν είναι λογος αυτος να διαλέξεις μηχανη.. Βασικα το fazer μεχρι τις 6 χλ στροφες ανοιγει πολυ ηρεμα σε σημειο που νομιζεις οτι ειναι μπουκομενο στην πολη και για χαλαρη βολτα οτι πρεπει το πιο αποτομο που γραφτηκε δεν ισχυει, επειτα μολις περασεις τις 6 χλ στροφες αρχιζει και αλλαζει ο ηχος του μοτερ αυτη ειναι η λεγομενη τρυπα ειναι το οριο μεταξύ χαλαρης και γρηγορης οδηγησης επειτα αρχιζει το γλεντι μεχρι τις 14++ χλ στροφές δινει και δινει και δινει... Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα οτι ακους και διαβαζεις περι αποτομο και για πιο εμπειρους οδηγους ειναι αρλουμπες. Ενα αρνητικο που θα μπορουσα να πω σε σχεση με το cbf ειναι οτι πρπει να κατεβαζεις πιο συχνά ταχυτητα σε περιπτωση προσπερασης στην πολη αλλα κλαιν μαιν και τα 2 μηχανακια τα χουν σχολες οδηγων οποτε οτι παρεις καλοταξιδο...
Εγω οδηγώ συνεχώς με 6η και 3000 στροφές γιατι ετσι μου αρέσει κι εχω την καταλληλη μοτο γι αυτό, Hornet 900. Επίσης εχω και ενα R6 μονο για την πίστα, και ξερω πως είναι αυτό το μοτερ και μαλιστα στην καλή του έκδοση κι οχι στην ψόφια.
Και τέλος ναι κατα την γνώμη μου είναι λόγος αυτός για να διαλέξεις μηχανή. Μια μοτο που είναι ψόφια χαμηλά και λυσσάει ψηλά δεν ειναι το καλύτερο ούτε για αρχάριο, ούτε για χρήση στην πόλη, ούτε για καθημερινή χρήση. Για την πίστα που δεν πεφτει ποτέ κατω απο τις 7000 ειναι μια χαρά, αλλιώς απλά είναι σπαστικό.
Το 'το fazer μεχρι τις 6 χλ στροφες ανοιγει πολυ ηρεμα σε σημειο που νομιζεις οτι ειναι μπουκομενο' που έγραψες εγω το μεταφράζω ως εξής:
'Μεχρι τις 6000 είναι ταφος και αν δεν τις περάσεις σε περνανε και τα δυνατά παπιά/scooter κλπ' .
Γι αυτό θα πρέπει ο φίλος που ψάχνει μηχανάκι να τα καβαλήσει πρώτα.
Stavrakos
04/08/2016, 11:04
Παιδιά πραγματικά αυτά που μου λέτε είναι και αυτά που με απασχολούν περισσότερο δηλαδή το κατά πόσο θα μπορέσω να μάθω πάνω στο ένα και κατά πόσο στο άλλο μιας και πρώτη μηχανή...επίσης όμως με απασχολεί και το θέμα του ότι το ένα το οδηγάν άνθρωποι μίας μεγαλύτερης ηλικίας (CBF) και το άλλο πιτσιρίκια σαν και εμένα (FZ6) ντρέπομαι που το λέω και το βλέπω σαν κριτήριο είναι η αλήθεια αλλά και αυτό το παίρνω στα σοβαρά
Πες 1600 αμα θες να το κρατας παντα πενα.
Ξερεις οτι αυτο το θεμα με τις χαμηλομεσαιες λυνεται με 70 ευρω. Δλδ τιποτα. Και αποκτας σωστη ροπη.
Παιδιά πραγματικά αυτά που μου λέτε είναι και αυτά που με απασχολούν περισσότερο δηλαδή το κατά πόσο θα μπορέσω να μάθω πάνω στο ένα και κατά πόσο στο άλλο μιας και πρώτη μηχανή...επίσης όμως με απασχολεί και το θέμα του ότι το ένα το οδηγάν άνθρωποι μίας μεγαλύτερης ηλικίας (CBF) και το άλλο πιτσιρίκια σαν και εμένα (FZ6) ντρέπομαι που το λέω και το βλέπω σαν κριτήριο είναι η αλήθεια αλλά και αυτό το παίρνω στα σοβαρά
Το Fz6 ειναι μια απο τις καλυτερες μηχανες για αρχαριους. Αποψη μου.
Εχει τις χαμηλες που ειναι υσηχες και τις ψηλες που σου δινει αυτο που θες ΟΤΑΝ το μαθεις. Ζυγισμενο μηχανακι και προβλεψιμο πολυ.
Cpt_Slow
04/08/2016, 11:16
Εγω φιλε στα 29 πηρα διπλωμα και cbf πρωτο μηχανακι. Ειμαι νεο παππους οπως τα λες :D
Ενα πραγμα που πρεπει να δεις και να σε απασχολησει ειναι οτι σε fazer 08-10 δυσκολα θα βρεις με abs ενω σε cbf παιρνεις με CombinedABS που σε νουμπαδες οπως εγω κανει την διαφορα νομιζω.
Εκτος αμα κοιτας μονο S2 με ABS (αν κ νομιζω δεν παιζουν πολλα μεταχειρισμενα).
sapila racing
04/08/2016, 11:26
@stayrakos
Το οτι τα CBF τα καβαλάνε μεγαλύτερης ηλικίας οδηγοί δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί και δεν ξέρω καν αν ισχύει.
Παρε αυτό που σου ταιριάζει εσένα κι ασε τους άλλους.
Το FZ6 ειναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα, αρκεί να ανοίγεις το γκάζι και να περνάς το 'ψοφιο΄ μερος της γκάμας του στροφομέτρου και κατα την γνωμη μου ειναι κατάλληλο για πιο έμπειρους αναβάτες. Αυτό που λένε οτι είναι καταλληλο για αρχάριους γιατί δεν εχει δυναμη χαμηλα, εμένα δεν με βρίσκει συμφωνο.
Το γεγονός οτι οταν χρειαστείς άμεσα επιτάχυνση για να βγείς απο μια δύσκολη κατάσταση και το FZ6 θέλει πρώτα να κατεβασεις 2 ταχύτητες, ενω το CBF φεύγει απλά με το άνοιγμα του γκαζιού (τηρουμένων των αναλογιών παντα), είναι η μεγάλη διαφορά.
Αφού οδήγησες το CBF και σου αρέσει ποιό είναι το πρόβλημα? Προσπάθησε να οδηγήσεις και FZ6 για να συγκρίνεις
Πάντως σαν κάτοχος του πολύ παρεξηγημένου στην Ελλάδα xj6 diversion το θεωρώ ποιό κοντινό ανταγωνιστή του CBF.
Από cbf δεν έχω εμπειρία αλλά σε σχέση με το FZ6 το xj6 έχει μεγάλη διαφορά (μου άρεσει ποιό πολύ η ροπάτη αίσθηση).Δεν με απασχόλησε όμως και ιδιαίτερα, έχω μάθει να προσαρμόζομαι και να απολαμβάνω τα πλεονεκτήματα του καθενός. Όμως σε πραγματικές συνθήκες τα 20 άλογα διαφορά θα φανούν μετά τα 160-170 km/h μέχρι εκεί μαζί θα είναι.
Και το να προσπερνάς σε ήρεμες βόλτες χωρίς να ανεβοκατεβάζεις σαν τον τρελό είναι πλεονέκτημα
Οι καταναλώσεις και των 3 για μέσα στην πόλη δεν είναι ότι καλύτερο και είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και των 3'. (εσύ έθεσες θέμα οικονομίας)
Είναι λίγο παλαιότερης σχεδίασης χωρίς την οικονομία καυσίμου σαν 1η τους προτεραιότητα. (5-6.2L/100Km στο δικό μου)
Adulescens_1
04/08/2016, 13:43
Εγω οδηγώ συνεχώς με 6η και 3000 στροφές γιατι ετσι μου αρέσει κι εχω την καταλληλη μοτο γι αυτό, Hornet 900. Επίσης εχω και ενα R6 μονο για την πίστα, και ξερω πως είναι αυτό το μοτερ και μαλιστα στην καλή του έκδοση κι οχι στην ψόφια.
Και τέλος ναι κατα την γνώμη μου είναι λόγος αυτός για να διαλέξεις μηχανή. Μια μοτο που είναι ψόφια χαμηλά και λυσσάει ψηλά δεν ειναι το καλύτερο ούτε για αρχάριο, ούτε για χρήση στην πόλη, ούτε για καθημερινή χρήση. Για την πίστα που δεν πεφτει ποτέ κατω απο τις 7000 ειναι μια χαρά, αλλιώς απλά είναι σπαστικό.
Το 'το fazer μεχρι τις 6 χλ στροφες ανοιγει πολυ ηρεμα σε σημειο που νομιζεις οτι ειναι μπουκομενο' που έγραψες εγω το μεταφράζω ως εξής:
'Μεχρι τις 6000 είναι ταφος και αν δεν τις περάσεις σε περνανε και τα δυνατά παπιά/scooter κλπ' .
Γι αυτό θα πρέπει ο φίλος που ψάχνει μηχανάκι να τα καβαλήσει πρώτα.
Το γεγονος οτι εχεις r6 και πας σε πιστα δεν σημαινει οτι τα ξερεις ολα και δεν νομιζω να τον νοιαζει αν απο τις 2χλ στροφες μεχρι τις 4χλ τον περνανε σκουτερ (λες και με το cbf δεν θα τον περνανε)
Adulescens_1
04/08/2016, 13:47
@stayrakos
Το οτι τα CBF τα καβαλάνε μεγαλύτερης ηλικίας οδηγοί δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί και δεν ξέρω καν αν ισχύει.
Παρε αυτό που σου ταιριάζει εσένα κι ασε τους άλλους.
Το FZ6 ειναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα, αρκεί να ανοίγεις το γκάζι και να περνάς το 'ψοφιο΄ μερος της γκάμας του στροφομέτρου και κατα την γνωμη μου ειναι κατάλληλο για πιο έμπειρους αναβάτες. Αυτό που λένε οτι είναι καταλληλο για αρχάριους γιατί δεν εχει δυναμη χαμηλα, εμένα δεν με βρίσκει συμφωνο.
Το γεγονός οτι οταν χρειαστείς άμεσα επιτάχυνση για να βγείς απο μια δύσκολη κατάσταση και το FZ6 θέλει πρώτα να κατεβασεις 2 ταχύτητες, ενω το CBF φεύγει απλά με το άνοιγμα του γκαζιού (τηρουμένων των αναλογιών παντα), είναι η μεγάλη διαφορά.
Μα ισα ισα το να κατεβαζεις ταχυτητες σε δυσκολες συνθήκες και γενικα να (παιζεις) με το κιβωτιο μονο καλυτερο οδηγο μπορει να σε κανει ειδικα οταν εισαι και αρχαριος
Adulescens_1
04/08/2016, 13:56
Ακου μια συμβουλη αν παρεις το cbf μονο κερδισμενος και ευχαριστημενος μπορει να εισαι ΑΛΛΑ επειδη θα το μαθεις αρκετα αμμεσα υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να σε τρωει μεσα σου να παρεις το fz6.αν βαριεσαι να μπεις παλι σε αγοραπωλησίες σκεψου το καλα... Και προς θεου υπαρχουν πολλοι νεοι και νεες που οδηγουν cbf και αντιστοιχα πιο μεγαλοι που εχουν fz6
sapila racing
04/08/2016, 14:03
Το γεγονος οτι εχεις r6 και πας σε πιστα δεν σημαινει οτι τα ξερεις ολα και δεν νομιζω να τον νοιαζει αν απο τις 2χλ στροφες μεχρι τις 4χλ τον περνανε σκουτερ (λες και με το cbf δεν θα τον περνανε)
Κανένας δεν τα ξέρει όλα. :wave2: Πάντως άσχετος δεν είμαι, ούτε λεω αρλούμπες. ;)
Το τι τον νοιάζει δεν το ξέρεις ούτε εσυ ούτε κι εγω, γι αυτό και του είπαμε να τα καβαλήσει και τα 2.
Που διαφωνείς ακριβώς? Σε πείραξε που είπα οτι ειναι ψοφιο το μηχανακι σου μεχρι τις 6000?
Εκανα λάθος, είναι ψόφιο μεχρις τις 8000!
Δες κι ενα διαγραμμα ιπποδύναμης ροπής σε σχέση με άλλες μοτο και ξεκόλλα.
Stavrakos
04/08/2016, 14:11
Παιδιά προς θεού δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε για κάτι που είναι καθαρά στα γούστα του καθενός..για παράδειγμα εγώ την θέλω και ήρεμη την μηχανή αλλά και να μπορώ σε μία ευθεία να την τρέξω άλλος την θέλει για τουρισμό και άλλος να την σκίζει...εμπειρία δεν έχω στις μηχανές ναι μεν οδήγησα αρκετές και διάφορων ειδών αλλά δικιά μου δεν είχα τώρα που μιλάμε έχω μία βέσπα 250cc στην πόλη μανούλα σβέλτο και εύκολο έξω όμως δεν πας με 140 σε ένα μηχανάκι πόλης μονομπούκαλο και με ροδάκια από πατίνι...
Stavrakos
04/08/2016, 14:12
Ακου μια συμβουλη αν παρεις το cbf μονο κερδισμενος και ευχαριστημενος μπορει να εισαι ΑΛΛΑ επειδη θα το μαθεις αρκετα αμμεσα υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να σε τρωει μεσα σου να παρεις το fz6.αν βαριεσαι να μπεις παλι σε αγοραπωλησίες σκεψου το καλα... Και προς θεου υπαρχουν πολλοι νεοι και νεες που οδηγουν cbf και αντιστοιχα πιο μεγαλοι που εχουν fz6
Πίστεψέ με αν πάρω όποιο από τα 2 επιλέξω και για τον χ,ψ λόγο δεν με ευχαριστήσει θα το δώσω για να πάρω το άλλο (εγώ θα το δώσω κανένας να την πάρει θα βρεθεί??)
Stavrakos
04/08/2016, 14:16
Κανένας δεν τα ξέρει όλα. :wave2: Πάντως άσχετος δεν είμαι, ούτε λεω αρλούμπες. ;)
Το τι τον νοιάζει δεν το ξέρεις ούτε εσυ ούτε κι εγω, γι αυτό και του είπαμε να τα καβαλήσει και τα 2.
Που διαφωνείς ακριβώς? Σε πείραξε που είπα οτι ειναι ψοφιο το μηχανακι σου μεχρι τις 6000?
Εκανα λάθος, είναι ψόφιο μεχρις τις 8000!
Δες κι ενα διαγραμμα ιπποδύναμης ροπής σε σχέση με άλλες μοτο και ξεκόλλα.
Αυτό το θέμα στις στροφές του fz6 το έμαθα από το forum δεν το γνώριζα είναι η αλήθεια...κανένας δεν λέει ότι είσαι άσχετος και επειδή διαβάζω αρκετά εδώ μέσα γνωρίζω ότι έχεις γνώσεις αλλά κάποιος με ένα fz6 ίσως μου πει κάτι παραπάνω...Άσε που το θέμα του "ψόφιου" μπορεί κάποιος να το νιώθει και κάποιος άλλως όχι και τόσο
Adulescens_1
04/08/2016, 14:20
Το ξερω οτι υστερει στα χαμηλα αλλα για εναν νεο οδηγο που κατα πασα πιθανότητα δεν θα καταλαβει καν την διαφορα δεν το θεωρω δυσκολο να οδηγει με μια ταχυτητα κατω στην πολη τωρα περι 6ες με 60 και 65 χιλιομετρα που προειπες δεν νομιζω ενας μεσος οδηγος να οδηγει ετσι τωρα με το hornet 900 που λες οτι σε βολευει να οδηγεις ετσι καλυτερα να του προτεινουμε και κανα tdm
sapila racing
04/08/2016, 14:24
Δεν μαλώνουμε, ετσι είναι εδω. :lol:
Αφού ειναι στις αντιπαραθέσεις το θέμα!
Επειδή οι αγοραπωλησίες κοστίζουν, ψαξτο καλά απο τώρα.
Αυτό το θέμα στις στροφές του fz6 το έμαθα από το forum δεν το γνώριζα είναι η αλήθεια...κανένας δεν λέει ότι είσαι άσχετος και επειδή διαβάζω αρκετά εδώ μέσα γνωρίζω ότι έχεις γνώσεις αλλά κάποιος με ένα fz6 ίσως μου πει κάτι παραπάνω...Άσε που το θέμα του "ψόφιου" μπορεί κάποιος να το νιώθει και κάποιος άλλως όχι και τόσο
Το μηχανάκι κάτω απο τις 6Κ rpm είναι τάφος, κι αν έχεις και μεγάλη σχέση τότε είναι επιτάφιος.
Μια χαρά μηχανάκι είναι αλλά έχει αυτή την ιδιαιτερότητα που κάπως σουλουπώνεται με ένα ανοιχτό φίλτρο και μια ελεύθερη εξάτμιση.
Bob_o_mastoras
04/08/2016, 14:29
Aν δεν το θες για μεγαλες αποστασεις στην εθνικη, το fazer, μπορεις να βαλεις ενα μεγαλυτερο γραναζι πισω.
sapila racing
04/08/2016, 14:30
Το ξερω οτι υστερει στα χαμηλα αλλα για εναν νεο οδηγο που κατα πασα πιθανότητα δεν θα καταλαβει καν την διαφορα δεν το θεωρω δυσκολο να οδηγει με μια ταχυτητα κατω στην πολη τωρα περι 6ες με 60 και 65 χιλιομετρα που προειπες δεν νομιζω ενας μεσος οδηγος να οδηγει ετσι τωρα με το hornet 900 που λες οτι σε βολευει να οδηγεις ετσι καλυτερα να του προτεινουμε και κανα tdm
Είπαμε είμαστε στις αντιπαραθέσεις αλλά μην το παρατραβας, το TDM να το καβαλήσεις εσυ. :p
Εχεις καβαλήσει ποτέ σου μηχανακι με κυβικά και ροπή?
Σίγουρα οχι, γι αυτό και σου φαίνεται ΟΚ το FZ6, αν σου δώσει κανένας βόλτα κανε και θα δείς τι θα πεί να μην χρειάζεται να αλλάζεις ταχύτητες.
Μεχρι τότε, αστο καλύτερα. :wave2: Η παρε TDM!!! :bawl:
Aν δεν το θες για μεγαλες αποστασεις στην εθνικη, το fazer, μπορεις να βαλεις ενα μεγαλυτερο γραναζι πισω.
Μεγαλύτερο; Βέβαιον;
Adulescens_1
04/08/2016, 14:35
Είπαμε είμαστε στις αντιπαραθέσεις αλλά μην το παρατραβας, το TDM να το καβαλήσεις εσυ. :p
Εχεις καβαλήσει ποτέ σου μηχανακι με κυβικά και ροπή?
Σίγουρα οχι, γι αυτό και σου φαίνεται ΟΚ το FZ6, αν σου δώσει κανένας βόλτα κανε και θα δείς τι θα πεί να μην χρειάζεται να αλλάζεις ταχύτητες.
Μεχρι τότε, αστο καλύτερα. :wave2: Η παρε TDM!!! :bawl:
Μα δεν καταλαβες επιτηδες δεν οδηγω αλλη μηχανη για να μην διαολιζομαι αλλα tdm ουτε εγω θα περνα
Bob_o_mastoras
04/08/2016, 14:37
Μεγαλύτερο; Βέβαιον;
Nα βαλει μικροτερο να ψοφησει κι αλλο λες..;;; :p
Αμα δεν κυνηγαει ευθειες και μεγαλες ταχυτητες γιατι να μην το κοντυνει..;;;
Adulescens_1
04/08/2016, 14:38
Εχω την εντιπωση οτι θες να πεις 15αρι γραναζι μπροστα?!?
Nα βαλει μικροτερο να ψοφησει κι αλλο λες..;;; :p
Αμα δεν κυνηγαει ευθειες και μεγαλες ταχυτητες γιατι να μην το κοντυνει..;;;
Να το κοντύνει για ποιο λόγο, στην Εθνική; Μπας και δεν προλάβει να κατεβάσει 2-3 ταχύτητες να περάσει την νταλίκα;
Τι λέτε;
Bob_o_mastoras
04/08/2016, 14:41
Να το κοντύνει για ποιο λόγο, στην Εθνική; Μπας και δεν προλάβει να κατεβάσει 2-3 ταχύτητες να περάσει την νταλίκα;
Τι λέτε;
Βρε Σναϊπερ, να το κοντυνει, λεω, αν ΔΕΝ παει στην εθνικη. Αμα το θελει για πολη και κοντινες βολτες.
DoctoR_k6
04/08/2016, 14:54
Το μηχανάκι κάτω απο τις 6Κ rpm είναι τάφος, κι αν έχεις και μεγάλη σχέση τότε είναι επιτάφιος.
:lol:
Παρε cbf καλυτερα...για τον αρχαριο ειναι σαφως πιο ευκολοδηγητο!
Το οτι ειναι ψοφιο το fz6 μεχρι τις 7-8 το κανει καλυτερο για ενα αρχαριο??:confused:
Αν ειναι ετσι παρε ενα 1000 να σου βγαλουμε κανα 2 μπουζοπιπες μεχρι να το συνηθισεις κ οταν το μαθεις θα σου δωσουμε ολη τη δυναμη/ροπη...
Ρε τι διαβαζουμε ωρες ωρες...:cry:
Adulescens_1
04/08/2016, 15:23
Ειλικρινά δεν μπορω να δεχθω οτι μια μηχανη ειναι ψωφια επειδη σε ενα συγκεκριμένο ευρος στροφων ειναι πιο αδυναμη μιλαμε για μια μηχανη που εχει επιτάχυνση 3.8 sec τα 100 η λυση ειναι να οδηγας κοντα στις 5-6χιλιαδες στροφες ουσιαστικα με μια ταχυτητα κατω απο των υπολοιπων του ανταγωνισμου τωρα γνωμες περι ταφος ψοφιμι στις μικρες και μικρομεσαιες δεν τις λαμβανω υποψη μου αν θες να παρεις cbf απο ΣΤΑΣΗ μεχρι και τελικη εισαι πίσω απο fz6 και περι 2 χλ στροφων με 6η και να παω απο τα 60 στα 100 αντι απο τα 60 στα 85 που θα παει το fz6 δεν εχουν ουσια ισα ισα καις και παραπανω....
Ειλικρινά δεν μπορω να δεχθω οτι μια μηχανη ειναι ψωφια επειδη σε ενα συγκεκριμένο ευρος στροφων ειναι πιο αδυναμη μιλαμε για μια μηχανη που εχει επιτάχυνση 3.8 sec τα 100 η λυση ειναι να οδηγας κοντα στις 5-6χιλιαδες στροφες ουσιαστικα με μια ταχυτητα κατω απο των υπολοιπων του ανταγωνισμου τωρα γνωμες περι ταφος ψοφιμι στις μικρες και μικρομεσαιες δεν τις λαμβανω υποψη μου αν θες να παρεις cbf απο ΣΤΑΣΗ μεχρι και τελικη εισαι πίσω απο fz6 και περι 2 χλ στροφων με 6η και να παω απο τα 60 στα 100 αντι απο τα 60 στα 85 που θα παει το fz6 δεν εχουν ουσια ισα ισα καις και παραπανω....
Τρικυμία...
Adulescens_1
04/08/2016, 15:50
Τρικυμία...
Μιλησε και ο Casey
Μιλησε και ο Casey
Εντάξει, είναι ΟΚ να κυκλοφορεί μέσα στην κίνηση με το Fz6 με πάνω από 5-6.000 στροφές. Και είναι και νέος οδηγός.
Κι εσύ λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι.
Casey δεν ξέρω, αλλά ακόμα γράφουμε σβέλτα χιλόμετρα και είμαστε ζωντανοί, και το κυριότερο προσπαθούμε να το κρατάμε κλειστό όταν μας ρωτάνε και δεν ξέρουμε τι να πούμε.
Bob_o_mastoras
04/08/2016, 15:58
Xμμ, αρχιζουμε να τις βγαζουμε και να τις μετραμε βλεπω! Τις επιταχυνσεις, ετσι..;;
Φιλε Αντουλεσενς, δεν λεμε οτι το fazer ειναι ψοφιο συνολικα.. Τουναντιον, ειναι μαλλον το δυνατοτερο της κατηγοριας. Εχει ομως συγκεντωμενη την ιπποδυναμη και τη ροπη του ψηλα. Το 0-100 σε 3,8" δεν σημαινει κατι για τον τροπο αποδοσης του μοτερ. Και το XJR 1300 πχ 98 αλογα εχει, οσο δηλαδη και το δικο σου 600αρι Fazer αλλα δοκιμασε να το οδηγησεις και θα καταλαβεις ποια ειναι η διαφορα.
Αυτο που αναφερεται ειναι οτι σε πραγματικες συνθηκες ειναι πιο απαιτητικο και πιο "κουραστικο" στην οδηγηση λογω της απουσιας ροπης χαμηλα.
Βρε Σναϊπερ, να το κοντυνει, λεω, αν ΔΕΝ παει στην εθνικη. Αμα το θελει για πολη και κοντινες βολτες.
ναι ρε Μπομπ, γράψε λάθος :rolleyes:
Bob_o_mastoras
04/08/2016, 16:02
ναι ρε Μπομπ, γράψε λάθος :rolleyes:
Το καταλαβα οτι δεν ειχες δει το "δεν".. Ντον'τ γουορυ!!
Ακόμα να πάρεις Honda? Πάρε cbf και όταν περάσει καιρός και δεις τελικά ότι δεν σου κάνει έχεις ένα εμπορικοτατο μηχανάκι ,που δεν θα σου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα ,να δώσεις και να πάρεις μετα ότι θες. Ασε που θα είσαι και πιο έμπειρος.
Adulescens_1
04/08/2016, 16:23
Ρε sniper δεν το πα για να παρεξηγηθεις αλλα η μονολεκτικη απαντηση που εδωσες δεν ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες απ την αρχη να γραψεις την διαφωνια σου και όντως ειναι λιγο σπαστικο να εισαι με 4 και 5 χλ στροφες στην κινηση και στην ζεστη ειδικα, αλλα ομως εγραψε το παλικαρι στην αρχη οτι γουσταρει και λιγο την ταχυτητα του fz6 οποτε εγω του προτεινα να το σκεφτει πολυ καλα πριν το παρει γτ μπορει να το μετανιωσει και για μενα δεν το θεωρω προβλημα σημαντικο αυτο με τις μικρομεσσαιες αλλα δεν ξερω αν εχετε οδηγησει αρκετη ωρα fz6 αλλα συνηθίζεται... Επισης να προσθεσω οτι το cbf ειναι 218 κιλα περιπου σαν το v strom(που είχε και δεν τον βολεψε στην πολη) μπορει και πιο πολλα, το fz6 απ την αλλη 187 κιλα... Πραγμα που δεν σχολιασαμε..... Επισης στην μια περιπτωση εεεε εχεις να κανεις με Σαρακακη..
187 κιλά το FZ6?
Ποιό ελαφρύ από το R6?!!!!!!!
Ρε sniper δεν το πα για να παρεξηγηθεις αλλα η μονολεκτικη απαντηση που εδωσες δεν ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες απ την αρχη να γραψεις την διαφωνια σου και όντως ειναι λιγο σπαστικο να εισαι με 4 και 5 χλ στροφες στην κινηση και στην ζεστη ειδικα, αλλα ομως εγραψε το παλικαρι στην αρχη οτι γουσταρει και λιγο την ταχυτητα του fz6 οποτε εγω του προτεινα να το σκεφτει πολυ καλα πριν το παρει γτ μπορει να το μετανιωσει και για μενα δεν το θεωρω προβλημα σημαντικο αυτο με τις μικρομεσσαιες αλλα δεν ξερω αν εχετε οδηγησει αρκετη ωρα fz6 αλλα συνηθίζεται... Επισης να προσθεσω οτι το cbf ειναι 218 κιλα περιπου σαν το v strom(που είχε και δεν τον βολεψε στην πολη) μπορει και πιο πολλα, το fz6 απ την αλλη 187 κιλα... Πραγμα που δεν σχολιασαμε..... Επισης στην μια περιπτωση εεεε εχεις να κανεις με Σαρακακη..
1. Δεν παρεξηγουμαι από μηχανάκια με 50 άλογα λιγότερα :lol:
2. Την ίδια ταχύτητα έχουν σχεδόν και τα 2 μοτοσακά, το πως την πιάνουν είναι ένα άλλο θέμα.
3. Το βάρος είναι άσχετο σε μηχανάκια που δεν κυνηγάνε δέκατα.
4. Τα τελευταία 14 χρόνια, δεν ειχα ποτέ κανενα προβλημα με τον Σ. Αντιθέτως, άλλοι, ιάπωνες και μη, είχαν σοβαρα θέματα με τους δικους τους.
5. Μέσα στην κίνηση να εισαι με τον συμπλεκτη στο χερι όλη την ώρα και πανω κατω ταχύτητες δεν ειναι και ό,τι καλυτερο.
187 κιλά το FZ6?
Ποιό ελαφρύ από το R6?
Dry weight, ναι... 166 στεγνό είναι το R6
akis_trevor
04/08/2016, 16:37
αυτο το πραγμα που λεω παντα τα στραβα στο μηχανακι μου,να το κοιταξω μην εχω προβλημα;
ρε ξεκολλατε με τα μηχανακια,μην σας το θιξουν;;;εδω πηγα και πηρα στρωμα!:lol::lol:
περα απτην πλακα,εγω θελω να ρωτησω τον φιλο γιατι δεν τον βολεψε το στρωμ στην πολη μεσα.το τιμονι κοβει αισθητα περισσοτερο απτα αλλα 2,εχει πιο ελαφρια αισθηση και ο δικυλινδρος κινητηρας βολευει στο σταματα ξεκινα.
αν δεν τα κανεις βολτα και τα 2 οτι και να λεμε εμεις εδω ακρη δεν θα βγαλεις.
Adulescens_1
04/08/2016, 16:51
1. Δεν παρεξηγουμαι από μηχανάκια με 50 άλογα λιγότερα :lol:
2. Την ίδια ταχύτητα έχουν σχεδόν και τα 2 μοτοσακά, το πως την πιάνουν είναι ένα άλλο θέμα.
3. Το βάρος είναι άσχετο σε μηχανάκια που δεν κυνηγάνε δέκατα.
4. Τα τελευταία 14 χρόνια, δεν ειχα ποτέ κανενα προβλημα με τον Σ. Αντιθέτως, άλλοι, ιάπωνες και μη, είχαν σοβαρα θέματα με τους δικους τους.
5. Μέσα στην κίνηση να εισαι με τον συμπλεκτη στο χερι όλη την ώρα και πανω κατω ταχύτητες δεν ειναι και ό,τι καλυτερο.
1ον το παιδι δεν το βολεψε το στρομ λογο βαρους μεσ την πολη που κολλανε τα δεκατα και οι poll positions που κυνηγας εσυ θελει κατι πιο ελαφρυ οχι κατι πιο βαρυ που ειναι το cbf
2ον αυτο με το Σ. Το πα επειδη ειναι ακριβος οχι οτι δεν ειναι αξιοπιστος τωρα αν εσένα δεν σε νοιαζουν τα λεφτα με γεια σ με χαρα σου δεν ειμαστε ολοι ετσι...
Και ποια ιδια ταχυτητα 200 το honda 230 το fz6 απ οτι λεει ο κατασκευαστης εγω προσωπικα εχω δει 246 κοντερισια και μη πεις οτι εσυ πιανεις 300 γτ δεν συγκρινουμε ιδια κατηγορια
Μια χαρά μηχανάκι είναι αλλά έχει αυτή την ιδιαιτερότητα που κάπως σουλουπώνεται με ένα ανοιχτό φίλτρο και μια ελεύθερη εξάτμιση.
Οχι. ενα δοντι κοντυτερο γραναζι μπροστα και καταλυτης εξω. κοστος 70 ευρω. Και χαμηλα αρπαζει σωστα και αξιοπεπεστατα και ουτε εισαι με το συμπλεκτη στο χερι.
Οταν λες ελευθερο φιλτρο και εξατμιση (εκτος καταλυτη) και νομιζεις οτι το μηχανακι θα παρει δυναμη μαλλον απατασαι. Ολα αυτα σωστα αλλα θελει και προγραμμα, αρα πρωτο σταδιο.
187 κιλά το FZ6?
Ποιό ελαφρύ από το R6?!!!!!!!
187 στεγνο. τουτεστην 200++
------
Εχετε βαφτισει ενα μηχανακι ψοφιο στα χαμηλα και ειναι αστειο απλα. :rolleyes:
devil's animal
04/08/2016, 18:08
για να μην τρελαινεστε γενικα...
το hornet ηταν οτι πιο κοντινο βρηκα σε cbf600...
δυναμη..
363757
και ροπη...
363758
τα 5 αλογα διαφορα δυναμη μπορει να μην υπαρχουν καν...
το honda φαινεται να ειναι πιο γεματο μεχρι τις 8000...
αλλα επι της ουσιας την διαφορα μπορει να μην την δεις καν στον δρομο, καθ'οτι και απειρος...
και οπως σου ειπαν με ενα δοντι μικροτερο γραναζι μπροστα ή 3 δοντια μεγαλυτερο γραναζι πισω μπορεις να "γεμισεις" στα χαμηλομεσαια σου και φυσικα να χασεις στα ψηλα σου..αν και εφ'οσον επιλεξεις το fazer...
sapila racing
04/08/2016, 18:09
Εχετε βαφτισει ενα μηχανακι ψοφιο στα χαμηλα και ειναι αστειο απλα. :rolleyes:
Δεν το βαφτίσαμε εμείς, απλά έτσι είναι. Αλλού είναι το αστείο! :lol:
sapila racing
04/08/2016, 18:14
για να μην τρελαινεστε γενικα...
το hornet ηταν οτι πιο κοντινο βρηκα σε cbf600...
Καμμία σχέση. Το πιο κοντινό στο CBF είναι το Bandit, μοιάζουν πάρα πολύ και τραβάνε καλά από πολύ χαμηλά.
To Hornet είναι κι αυτό ψόφιο στις πολύ χαμηλές, αλλά μετά τις 5000 κάτι γίνεται. Το διάγραμμα που έβαλες είναι για τα πιο παλιά μοντελα βέβαια, τα στρογγυλοφάναρα Hornet δηλαδη.
Το FZ6 απλά κοιμάται μέχρι τις 8000, απλά είναi παντού πιο ήπιο από το R6 κι αν το ανοίξεις πάνω απο τις 10.000 τα περνάει όλα τα αλλα της κατηγορίας του.
Bob_o_mastoras
04/08/2016, 18:21
Δεν το βαφτίσαμε εμείς, απλά έτσι είναι. Αλλού είναι το αστείο! :lol:
Το αστειο ειναι οτι θιγονται ολοι οι Fazerαδες!!! :lol::lol:
Τι μουφα μηχανακι πηγατε και πηρατε ρε παιδια... :a17: (εν τω μεταξυ και 'γω Fazer θα παρω.. :cry:)
Παιδι που εθεσες το αρχικο ερωτημα, γιατι δεν ψαχνεσαι λιγο και με το ER-6. Ειναι πολυ φιλικοτερο.
sapila racing
04/08/2016, 18:23
γιατι δεν ψαχνεσαι λιγο και με το ER-6. Ειναι πολυ φιλικοτερο.
Πραγματικά πολύ καλό μηχανάκι για αρχάριο το ER6.
Επίσης κοντά στην φιλοσοφία του CBF είναι και το Diversion. Το Bandit επίσης αλλά αυτό είναι υπερβολικά βαρύ χωρίς λόγο.
Ναι θιγομαι! :p
Εγω με δυο ταλαντα το εκανα σωστο. Τωρα αν κρινουμε τελειως στοκ ναι ισως ειναι αδυναμο.
Αλλα ποιος αγοραζει μηχανακι και δε πεταει πανω 2-3 φραγκα?
Αυτο με τα 3 περισσοτερα δοντια πισω πολυ μου αρεσε σαν ιδεα.... θα κρατησω το μαμα μπροστα και δε θα χανει και το κοντερ.... που βλεπω 260+ τελικη και νομιζω οτι πηγαινω με τη ταχυτητα του φωτος! (ή παλι θα χανει?)
Εγω με δυο ταλαντα το εκανα σωστο. Τωρα αν κρινουμε τελειως στοκ ναι ισως ειναι αδυναμο.
Αυτο με τα 3 περισσοτερα δοντια πισω πολυ μου αρεσε σαν ιδεα.... θα κρατησω το μαμα μπροστα και δε θα χανει και το κοντερ.... που βλεπω 260+ τελικη και νομιζω οτι πηγαινω με τη ταχυτητα του φωτος! (ή παλι θα χανει?)
Εννοειται οτι θα χανει......
Εντιτ:
Ρε παλαβε ...εσυ δεν ηθελες να το ζωηρεψεις με τουρμπινα;:D
Εννοειται οτι θα χανει......
Εντιτ:
Ρε παλαβε ...εσυ δεν ηθελες να το ζωηρεψεις με τουρμπινα;:D
Μπαινει μεσα τελη Αυγουστου για φουλ εξατμιση με "πλακακι" στο τελειωμα του χταποδιου. ;) Απο χειμωνα θα ξεκινησω να ψαχνω τα υπολοιπα γιατι δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα :(
Stavrakos
04/08/2016, 19:11
αυτο το πραγμα που λεω παντα τα στραβα στο μηχανακι μου,να το κοιταξω μην εχω προβλημα;
ρε ξεκολλατε με τα μηχανακια,μην σας το θιξουν;;;εδω πηγα και πηρα στρωμα!:lol::lol:
περα απτην πλακα,εγω θελω να ρωτησω τον φιλο γιατι δεν τον βολεψε το στρωμ στην πολη μεσα.το τιμονι κοβει αισθητα περισσοτερο απτα αλλα 2,εχει πιο ελαφρια αισθηση και ο δικυλινδρος κινητηρας βολευει στο σταματα ξεκινα.
αν δεν τα κανεις βολτα και τα 2 οτι και να λεμε εμεις εδω ακρη δεν θα βγαλεις.
Είναι ντερεκάκι γενικά αλλά κυρίως σε όγκο και για να το παρκάρεις ψάχνεις λες και έχεις αυτοκίνητο
Stavrakos
04/08/2016, 19:13
Τι μουφα μηχανακι πηγατε και πηρατε ρε παιδια... :a17: (εν τω μεταξυ και 'γω Fazer θα παρω.. :cry:)
Παιδι που εθεσες το αρχικο ερωτημα, γιατι δεν ψαχνεσαι λιγο και με το ER-6. Ειναι πολυ φιλικοτερο.
Είχε φίλος και για να την δώσει πέρασαν 2 χρόνια από τότε που την ανέβασε στο car και εγώ θέλω αν δεν μου ταιριάξει για τον χ.ψ λόγο να μπορέσω να την δώσω γρήγορα για να πάρω άλλο
Stavrakos
04/08/2016, 19:15
Φίλε ούτε βίδα μηχανικά δεν θέλω να αλλάξω...μαμά από μέσα και στα γούστα μου από έξω
pipe_smoker
04/08/2016, 19:21
Ε ναι!
Φρέσκος οδηγός, τι καλύτερο απο το να παρει μηχανάκι και να αρχίζει να αλλάζει γραναζωματα, φίλτρα, εξατμίσεις, τουρμπίνες και τριγωνικά ραντάρ....
Το φειζερ ειναι πιο γρήγορο απο το Cbf. Έως πολυ πιο γρήγορο.
Δεν ειναι ίδια κατηγορία μοτοσυκλετας.
Το φειζερ το συγκρίνεις με χορνετ.
Το Cbf το συγκρίνεις με xj6 (πολυ ωραίο μηχανάκι επίσης).
Τα δυο πρώτα ειναι 600αρια που χαμηλά σέρνονται και λυσσάνε ψηλά (στο φειζερ ειναι ακόμα πιο αισθητό αυτο το φαινόμενο) με καμια 100στη άλογα το καθένα, και τα δυο τελευταία ειναι μηχανάκια που ανετα μπορούν να πανε κι αργα, και μέτρια και γρήγορα, εχουν 20-25% λιγότερη ιπποδύναμη και ειναι πολυ πιο ομαλά κι εύκολα στη χρήση.
Για καινούριο οδηγό ειναι πολυ προτιμότερο ενα μηχανάκι που οσο ανοίγεις το γκάζι τόσο αυτο πηγαίνει, παρα ενα μηχανάκι απρόβλεπτο με "εκπλήξεις" στα ψηλά.
ΥΓ. Οντως και το er-6 ειναι ωραία επιλογή.
Ε ναι!
Φρέσκος οδηγός, τι καλύτερο απο το να παρει μηχανάκι και να αρχίζει να αλλάζει γραναζωματα, φίλτρα, εξατμίσεις, τουρμπίνες και τριγωνικά ραντάρ....
Ποιος ειπε βρε Ματσαμπλοκο οτι να παει να βαλει τουρμπινες? Ενα γραναζακι μπροστα θα αλλαξει και τελειωσε... αντε και καταλυτη στο τσακιρ κεφι.
pipe_smoker
04/08/2016, 20:00
Ποιος ειπε βρε Ματσαμπλοκο οτι να παει να βαλει τουρμπινες? Ενα γραναζακι μπροστα θα αλλαξει και τελειωσε... αντε και καταλυτη στο τσακιρ κεφι.
Το θεμα εχει λήξει απο την πρωτη σελίδα και δεν μπορω να καταλάβω γιατι το συνεχίζουμε αλλα τελος παντων.
Για πες μου τί ακριβως θα πετύχει με αυτο που προτείνεις?
Και μη μου πεις καμια γενικούρα του τύπου "Α βάλουμε ενα γραναζ' μπροστά ναούμε ασούμε να γιομίσει λιγο χαμηλά το μηχανάκι".
Χρήσιμο ειναι το fine tuning στα μηχανάκια, αλλα οταν ξέρουμε τί θελουμε και τί ακριβως να κανουμε για να το πετύχουμε.
Bob_o_mastoras
04/08/2016, 20:31
Eγω λεω να το παει κατευθειαν για ρεκτιφιε να το ανεβασει στα 750. Σφυρηλατα εμβολα, βαλβιδες τιτανιου, ελατηρια βαλβιδων και αγριοι (γκρρρρ) εκκεντροφοροι ειναι μαστ. D-jet εγκεφαλο με προγραμμα, φιλτρο και φυσικα μια ακραπα.
Σωληνακια υψηλης στα φρενα, τρομπα απο R1, ελατηρια ohlins με λαδακι μπροστα και φουλ ρυθμιζομενη ohlins πισω. Τιμονι Renthal, zαντες Mαρκεζινι για το τελειωμα και σερβιρουμε πασπαλιζωντας με λεπτομερειες carbon..
υ.γ. Ωχ ξεχασα τα φωτα xenon!!!
Stavrakos
04/08/2016, 20:41
Eγω λεω να το παει κατευθειαν για ρεκτιφιε να το ανεβασει στα 750. Σφυρηλατα εμβολα, βαλβιδες τιτανιου, ελατηρια βαλβιδων και αγριοι (γκρρρρ) εκκεντροφοροι ειναι μαστ. D-jet εγκεφαλο με προγραμμα, φιλτρο και φυσικα μια ακραπα.
Σωληνακια υψηλης στα φρενα, τρομπα απο R1, ελατηρια ohlins με λαδακι μπροστα και φουλ ρυθμιζομενη ohlins πισω. Τιμονι Renthal, zαντες Mαρκεζινι για το τελειωμα και σερβιρουμε πασπαλιζωντας με λεπτομερειες carbon..
υ.γ. Ωχ ξεχασα τα φωτα xenon!!!
Άρα να πάρω μια μηχανή για να την κάνω άλλη μηχανή?Όχι φιλαράκι δεν θα πάρω ευχαριστώ...Μανούλα ότι και να πάρω.Φώτα xenon εννοούνται
Bob_o_mastoras
04/08/2016, 20:59
Άρα να πάρω μια μηχανή για να την κάνω άλλη μηχανή?Όχι φιλαράκι δεν θα πάρω ευχαριστώ...Μανούλα ότι και να πάρω.Φώτα xenon εννοούνται
Βασικα, με πιασαν οι ματζιριες μου πριν. Φουλ ολο το μπροστινο απο το R1. :p
Stavrakos
04/08/2016, 21:08
Ξέρει κανένας να μου πει αν αλλάζει το κοντέρ του Cbf?Βελονίτσα και κλωστή δεν λέει...
Cpt_Slow
04/08/2016, 23:54
ρε συ τι να αλλαζει το κοντερ? αυτα δεν γινονται ετσι απλα. Θα θελει μεγαλη μοντα. Αν σε χαλαει τοσο το κοντερ πας σε αλλο μηχανακι απλα
Stavrakos
05/08/2016, 00:20
ρε συ τι να αλλαζει το κοντερ? αυτα δεν γινονται ετσι απλα. Θα θελει μεγαλη μοντα. Αν σε χαλαει τοσο το κοντερ πας σε αλλο μηχανακι απλα
Δεν έχω θέμα για να με κάνει να αλλάξω γνώμη απλά ρωτάω
Adulescens_1
05/08/2016, 05:55
Α καλα αρχισες τα παραπονα για το cbf απο τωρα σε χαλαει το κοντερ παρε λοιπον fazer με ψηφιακο αααα και 218 κιλα ε λιγο πιο βαρυ πεθαινεις
Το θεμα εχει λήξει απο την πρωτη σελίδα και δεν μπορω να καταλάβω γιατι το συνεχίζουμε αλλα τελος παντων.
Για πες μου τί ακριβως θα πετύχει με αυτο που προτείνεις?
Και μη μου πεις καμια γενικούρα του τύπου "Α βάλουμε ενα γραναζ' μπροστά ναούμε ασούμε να γιομίσει λιγο χαμηλά το μηχανάκι".
Χρήσιμο ειναι το fine tuning στα μηχανάκια, αλλα οταν ξέρουμε τί θελουμε και τί ακριβως να κανουμε για να το πετύχουμε.
Θα εχει περιπου 500-700 στροφες παραπανω σε καθε ταχυτητα και καθε ταχυτητα θα τελειωνει λιγο πιο γρηγορα. Σε συνδιασμο με διωξιμο καταλυτη ειναι must και το μηχανακι απο ψοφιο στα χαμηλα γινεται αξιοπρεπες. Μπορει να βαλει και 2 δοντια λιγοτερα. Το θεμα μετα ειναι περι ορεξεως.
Δε μπορω να καταλαβω εδω μεσα. Στο ενα τοπικ θελετε 67 σελιδες 300 μηχανοβιοι να αναλυσετε την αλυσιδα και στην 68η τελικα δεν εχει βγει ασφαλες συμπερασμα. Απο την αλλη βαφτιζετε ενα μηχανακι επιταφιο που με 70 ευρω γινεται αξιοπρεπες εκει που ποναει.
Ειλικρινα δε μπορω να βγαλω ακρη. Μου θυμιζει το ibiza club που ειχαν ανοιχτει 45 τοπικ για το τι ειναι καλυτερο σκουπα ή φιλτροχοανη! :rotflmao: Μπαινω απλα να διαβαζω για τους αγωνες πλεον και μονο αν μιλανε για κανα ατυχημα να βοηθισω ή για fazer.... :beer:
Πεστε να με φατε τωρα :lol:
DoctoR_k6
05/08/2016, 08:38
Δηλαδη για να καταλαβω ρε Wise ο ανθρωπος θα παρει ενα μοτο που για να το κανει(λεμε) τωρα πιο ευχρηστο λογω των θεματων που εχει θα πρεπει να αλλαξει μπροστινο γραναζι 1 ή 2 δοντια να βγαλει καταλυτη να βαλει κ ενα προγραμμα μπας κ αποφυγει την τρυπα χαμηλα? Κ μιλαμε για αρχαριο ο οποιος δεν κατεχει ακομα...ΟΚ!!
Σταυρακο...Αν δεν παρεις Cbf παρε λεβεντη μου τον Ληστη που αν εξαιρεσουμε λιγο το βαρος ειναι σουπερ μοτο τραβαει σα φορτηγο απο χαμηλα κ εχει ενα μοτερ διαμαντι.
Δηλαδη για να καταλαβω ρε Wise ο ανθρωπος θα παρει ενα μοτο που για να το κανει(λεμε) τωρα πιο ευχρηστο λογω των θεματων που εχει θα πρεπει να αλλαξει μπροστινο γραναζι 1 ή 2 δοντια να βγαλει καταλυτη να βαλει κ ενα προγραμμα μπας κ αποφυγει την τρυπα χαμηλα? Κ μιλαμε για αρχαριο ο οποιος δεν κατεχει ακομα...ΟΚ!!
Ειπα εγω για προγραμμα? Και τι θελει να αλλαξεις ενα γραναζι και να διωξεις ενα καταλυτη κανα μαστερ? Και γιατι λετε οτι εχει θεμα? Απλα ειναι λιγο πιο αργο στις χαμηλες σιγα το θεμα.
Εγω 6 μηνες το ειχα ετσι και ποτε δε μου δημιουργησε προβλημα ουτε μεσα στην Αθηνα ουτε σε επαρχιακους δρομους ουτε στην Εθνικη. Τις μοντες τις ξεκινησα για παρτη μου επειδη μαρεσει. Ανετα θα μπορουσε να μεινει και ετσι.
Γιατι δεν ακουτε την αποψη των ιδιοκτητων της μηχανης και ειστε τοσο αντιθετοι? Επειδη τα πηρατε βολτα μια μερα και δε σας αρεσε η τρυπα?
sapila racing
05/08/2016, 08:48
Γιατι δεν ακουτε την αποψη των ιδιοκτητων της μηχανης και ειστε τοσο αντιθετοι? Επειδη τα πηρατε βολτα μια μερα και δε σας αρεσε η τρυπα?
Γιατί απ οτι φαίνεται κάποιοι ιδιοκτήτες FZ6 πιστεύουν ακράδαντα οτι έχουν την απολύτως καλύτερη μοτοσυκλέτα....
Για πες μας και τι άλλες μοτοσυκλέτες έχεις καβαλήσει για αρκετά χιλιόμετρα ωστε να μπορείς να έχεις αντικειμενική γνώμη, τα παπιά δεν μετράνε.... :rolleyes:
@stavrakos
Δεν σου αρέσει το κοντερ επειδή έχεο βελόνα και θέλεις και xenon. Sorry αλλά δεν ασχολούμαι άλλο, διάβασε τι σου εγραψαν όλοι και πράξε αναλόγως. :wave2:
DoctoR_k6
05/08/2016, 08:54
Εγω πιστευω πως ολοι ειναι εναντιον των FZ6 για συγκεκριμενο λογο...
Αντικειμενικα οσοι καβαλανε μοτο ξερουν πανω κατω που ποναει το καθε μοτο ασχετως οτι κ να πει ο καθενας μας.
Ας παρει ο φιλος οτι θελει κ οταν κανει τις βολτες του τα ξαναλεμε.:wave2:
Γιατί απ οτι φαίνεται κάποιοι ιδιοκτήτες FZ6 πιστεύουν ακράδαντα οτι έχουν την απολύτως καλύτερη μοτοσυκλέτα....
Για πες μας και τι άλλες μοτοσυκλέτες έχεις καβαλήσει για αρκετά χιλιόμετρα ωστε να μπορείς να έχεις αντικειμενική γνώμη, τα παπιά δεν μετράνε.... :rolleyes:
Καμια αλλη για αρκετα οπως φανταζεσε χιλιομετρα. Για λιγα εως 100 εχω καβαλησει αρκετες. Αλλα τι σημαινει αυτο? Οτι τι? Οτι δεν εχω μετρο συγκρισης? Που θα μου χρησιμευε στη συγκεκρημενη κουβεντα που εχουμε ωστε να εκφερω αντικειμενικη αποψη για τη μηχανη μου στα συγκεκρημενα θεματα που εχετε παραθεσει?
Και οχι δε πιστευω οτι εχω τη καλυτερη μηχανη στο κοσμο φυσικα! Οταν καβαλησα το tiger το καταλαβα οπως επισης οταν καβαλησα την zx10r και βγηκαμε εθνικη και οταν καβαλησα και ενα r6 για αρκετα χλμ α και μια χοντα αγωνιστικη με σλικς και τρομαξα.... κλπ κλπ κλπ
:beer:
sapila racing
05/08/2016, 08:56
Καμια αλλη για αρκετα οπως φανταζεσε χιλιομετρα. Για λιγα εως 100 εχω καβαλησει αρκετες. Αλλα τι σημαινει αυτο? Οτι τι? Οτι δεν εχω μετρο συγκρισης?
Ακριβως, το είπες και μόνος σου. :wave2:
Ακριβως, το είπες και μόνος σου. :wave2:
Αυτο ειναι οτι καπου εχεις καλομαθει και ξεβολευεσαι. Π.χ. μπορει να εχεις καλομαθει σε μια ροπατη χαμηλα και "αδεια" ψηλα και οι υπολοιπες να σου φαινονται πολυ γρηγορες γιατι απλωνουν, πολλα μπορει....
Αν η οδικη σου συμπεριφορα ειναι σε σωστο επιπεδο ανετα μπορεις να καταλαβεις αν ενα οχημα ειναι σωστο ή λιγοτερο σωστο για καποιες συνθηκες.
sapila racing
05/08/2016, 09:34
Αν η οδικη σου συμπεριφορα ειναι σε σωστο επιπεδο ανετα μπορεις να καταλαβεις αν ενα οχημα ειναι σωστο ή λιγοτερο σωστο για καποιες συνθηκες.
Παλι απάντησες μόνος σου. ;)
Cpt_Slow
05/08/2016, 09:35
@stavrakos
Δεν σου αρέσει το κοντερ επειδή έχεο βελόνα και θέλεις και xenon. Sorry αλλά δεν ασχολούμαι άλλο, διάβασε τι σου εγραψαν όλοι και πράξε αναλόγως. :wave2:
Δεν νομιζω οτι εχει θεμα με τα φωτα του. Εγω εχω κανει αρκετα χλμ νυχτα και μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα. Ειδικα η μεγαλη σκαλα ειναι πραγματικος προβολεας.
Τα ξενον παιζει να ξελιγωσουν την μπαταρια πιο γρηγορα?
Αυτο ειναι οτι καπου εχεις καλομαθει και ξεβολευεσαι. Π.χ. μπορει να εχεις καλομαθει σε μια ροπατη χαμηλα και "αδεια" ψηλα και οι υπολοιπες να σου φαινονται πολυ γρηγορες γιατι απλωνουν, πολλα μπορει....
Say what? :lol:
Sapila και sniper και γω σας αγαπω να ξερετε! :lol: οταν βλεπω απαντηση σας σε θρεντ που εχω ποσταρει μπαινω με χαρα παντα! :p :D
Stavrakos
05/08/2016, 13:12
Σταυρακο...Αν δεν παρεις Cbf παρε λεβεντη μου τον Ληστη που αν εξαιρεσουμε λιγο το βαρος ειναι σουπερ μοτο τραβαει σα φορτηγο απο χαμηλα κ εχει ενα μοτερ διαμαντι.
Δεν χώνεψα ποτέ ληστή αλλά άρχισε να μου μπαίνει στο μάτι το er6-f με τον φόβο οτι θα το παντρευτώ για αυτό παραμένω στο αρχικό σχέδιο...
Stavrakos
05/08/2016, 13:16
@stavrakos
Είσαι κλασικός το έχω καταλάβει δεν είναι πρόβλημα η βελόνα αλλά αν υπήρχε τρόπος θα το άλλαζα αυτό και μόνο...αλλά μην μου πεις οτι και που δεν έχει δείκτη βενζίνας είναι σωστό από μία τέτοια μηχανή??για μοντέλο μετά του 8 δεν ξέρω αν έχει είναι η αλήθεια
Bob_o_mastoras
05/08/2016, 13:20
Δεν χώνεψα ποτέ ληστή αλλά άρχισε να μου μπαίνει στο μάτι το er6-f με τον φόβο οτι θα το παντρευτώ για αυτό παραμένω στο αρχικό σχέδιο...
Kινειται η αγορα στα er-6. Πιο πολυ στα γυμνα βεβαια. Δεν προκειται να το παντρευτεις (αν δεν θελεις φυσικα).
Οδηγησε το να δεις οτι πιθανον θα σε βολεψει περισσοτερο απο οτι τα αλλα δυο (fz6 και cbf) και θα σου φανει πιο ευκολο.
Stavrakos
05/08/2016, 13:22
Sapila και sniper και γω σας αγαπω να ξερετε! :lol: οταν βλεπω απαντηση σας σε θρεντ που εχω ποσταρει μπαινω με χαρα παντα! :p :D
Φίλε Wise μέχρι τώρα με κερδίζει το Cbf ο λόγος απλός το έχω οδηγήσει...Τραβάει σε όλο το φάσμα τον στροφών έχει φρένα φοβερά κουμπώνεις ταχύτητα και είσαι σίγουρος πως δεν έσπασε κάτι αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα συνήθειας σε λίγες μέρες που θα δοκιμάσω το Fz6 θα έχω μια ποιο πλήρη εικόνα και βλέπουμε
Φίλε Wise μέχρι τώρα με κερδίζει το Cbf ο λόγος απλός το έχω οδηγήσει...Τραβάει σε όλο το φάσμα τον στροφών έχει φρένα φοβερά κουμπώνεις ταχύτητα και είσαι σίγουρος πως δεν έσπασε κάτι αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα συνήθειας σε λίγες μέρες που θα δοκιμάσω το Fz6 θα έχω μια ποιο πλήρη εικόνα και βλέπουμε
Κανεις δε κατεχει ουτε την απολυτη αληθεια ουτε την απολυτη εμπειρια. Ολοι γνωμες λεμε. Τις φιλτραρεις και πρατεις. Στο τελος αυτο που θα θες εσυ θα ειναι και το σωστο για σενα ασχετα απο " το μακρυ και το κοντο " μας που διαβαζεις.
Κοιτα εσενα και μονον τι σου κανει κεφι.
Γραψε μας και την εμπειρια σου απο το fz6.
tip: προσωπικα πρατω ως εξης. Μου αρεσει κατι, μετραω τα αρνητικα και τα θετικα, αν ειναι τα θετικα πιο πολλα (αναλογα) το αγοραζω, μετα το φερνω στα μετρα μου και στα γουστα μου. Και ετσι εχω ευχαριστηθει ολα τα οχηματα που εχουν περασει απο τα χερια μου και ποτε δεν μετανιωσα :)
Bob_o_mastoras
05/08/2016, 13:31
...αλλά μην μου πεις οτι και που δεν έχει δείκτη βενζίνας είναι σωστό από μία τέτοια μηχανή??
Η XoνΔα δεν βαζει επιτηδες δεικτες βενζινης. Ειναι κομματι του χαρακτηρα της μαρκας.
Deal with it!!!
Cpt_Slow
05/08/2016, 13:40
απο το 08 και μετα αντικατασταθηκε η θερμοκρασια νερου με δεικτη βενζινης.
Η XoνΔα δεν βαζει επιτηδες δεικτες βενζινης. Ειναι κομματι του χαρακτηρα της μαρκας.
Deal with it!!!
Bάζει στα VFR, αλλά όλες οι αξιόλογες νταλίκες έχουν...
Adulescens_1
05/08/2016, 20:00
Απλο ειναι το θεμα οσοι είναι hondakides και ξεκινησαν τα οδηγικα τους βηματα με cbf και με hornet 600 τους εστελνε για τσαγακι η fazeria και απο τοτε τους εμεινε κοπλεξ, επειτα το οδηγησαν μια φορα μεχρι το περιπτερο να δουν πως στο καλο τους περναει απο πανω και το βρηκαν ψοφιο στις μικρομεσαιεες γτ μετα εφτασαν περιπτερο....
Bob_o_mastoras
05/08/2016, 20:15
LoLz!!!
amyroukai
05/08/2016, 22:16
Τι μαθαίνει κανείς από τέτοια θρεντΖζζ
H.A.Balafoutre
05/08/2016, 23:53
Η λύση είναι μια, βρες ένα FZ6 και σύγκρινε. Αλλά, το FZ6 είναι αλήθεια πως σε βάζει πιο πολύ στην πρίζα από το cbf...απλά το θέμα είναι τι σου ταιριάζει...αυτό δε μπορεί να στο αυθυποβάλει κανένας...είναι κάτι που ΜΟΝΟΝ ΕΣΎ θα το νιώσεις. Η καθημερινότητα με μια μηχανή που σε βολεύει είναι όνειρο και φυσικά το ανάποδο κόλαση. Στα 28 1η μηχανή το FZ6 Fazer και δε ρώτησα κανέναν, 11 χρόνια τώρα και 110Κ χλμ. Είχα 2 φορές τη δυνατότητα για R1 και την πέταξα...και λόγω παιδιών...93% ευχαριστημένος....τα υπόλοιπα % τα θεωρώ πρίζα-ματαιοδοξία.
H.A.Balafoutre
06/08/2016, 00:17
Ένα πράγμα μπορώ να σου πω με σιγουριά. Η κάθε μηχανή πρέπει, είναι απαίτηση-αξίωμα, να είναι πάντα, πάντα όμως, άψογα συντηρημένη και τα μυαλό σου πάντα στο 110%. Τίποτα λιγότερο. Τίποτα όμως. Καμία έκπτωση πουθενά όταν καβαλάς.
Stavrakos
06/08/2016, 20:54
Ένα πράγμα μπορώ να σου πω με σιγουριά. Η κάθε μηχανή πρέπει, είναι απαίτηση-αξίωμα, να είναι πάντα, πάντα όμως, άψογα συντηρημένη και τα μυαλό σου πάντα στο 110%. Τίποτα λιγότερο. Τίποτα όμως. Καμία έκπτωση πουθενά όταν καβαλάς.
Βγάζω το καπέλο 1.35 με Φαζερ???Είσαι πολύ μπροστά ναούμ
doctoras
06/08/2016, 23:37
Αντίστοιχο του cbf, xj6 και bandit
Αν σου φαίνεται συντηρητικό το cbf ενω παράλληλα σου αρεςει Περισσοτερο οπτικά το fazer(και οχι γιατι σε επιρεαζει ο φίλος σου γκομενα παρέα φόρουμ)πήγαινε απευθείας στο fazer και κανε προγραμματιςε σχολείο οδήγησης άμεσα
ΑΝ μείνεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας τα επόμενα 10 χρονια και εχεις εμπειρία απο 2-3 μοντέλα τοτε θα καταλάβεις και που ανήκεις οδηγικά στους σπορταδες η στους ροπαδες
Viva
AgisMessinios
09/08/2016, 22:14
Θα πρότεινα Βandit αλλά θα φάω ξύλο!
:D
Αντικειμενικά τώρα...
Το ζητούμενο είναι νομίζω και η αξιοπιστία του κάθε μοντέλου...
Όχι μόνο τα γκάζια που κάποιος μπορεί να τα συνηθήσει...
Και επειδή έχω τόση εμπειρία με ζημιές απο λάθος επιλογές μου καθαρά...για αυτό το λέω σαν τροφή για σκέψη.
Υ.Γ. Αγάπη μόνο. :beer:
Το CBF ανεβάζει σαν τρελό από τα χαμηλά για την ιπποδύναμή του, σε βαθμό να μπερδευομαι, ως και νέος ιδιοκτήτης, με το τη ταχύτητα έχω μέσα. Χωρίς υπερβολή.