PDA

View Full Version : Περί πίπας ο λόγος...

AristidisZ
14/08/2016, 20:34
Αμέσως και σεις να πάει το μυαλό σας στο πονηρό :lol:

Έρχεται ο αδερφός μου από την Κοπεγχάγη, και έχω έναν πολύ φίλο που είναι μανιακός με το κάπνισμα πίπας, οπότε είπα να πω στον μικρό να του φέρει κάτι από εδώ (http://www.danishpipeshop.com/)

Επειδή με το συγκεκριμένο κάπνισμα δε τα πάω καλά, μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει τι να πάρω που δεν θα μπορεί να το βρει σίγουρα στην Ελλάδα ;

:smokin:

pipe_smoker
14/08/2016, 20:39
Αμέσως και σεις να πάει το μυαλό σας στο πονηρό :lol:

Έρχεται ο αδερφός μου από την Κοπεγχάγη, και έχω έναν πολύ φίλο που είναι μανιακός με το κάπνισμα πίπας, οπότε είπα να πω στον μικρό να του φέρει κάτι από εδώ (http://www.danishpipeshop.com/)

Επειδή με το συγκεκριμένο κάπνισμα δε τα πάω καλά, μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει τι να πάρω που δεν θα μπορεί να το βρει σίγουρα στην Ελλάδα ;

:smokin:

Επικίνδυνα τα μονοπάτια που περπατάς...

Την πίπα αν δεν την πιάσεις στο χέρι σου να σιγουρευτείς ότι σε βολεύει και χίλια δυο άλλα που και να σου τα πω κινέζικα θα σου ακουστούν:lol:, δύσκολα ψωνίζεις.

Όσο πιο φανατικός με το σπορ είναι ο φίλος σου, τόσο το χειρότερο για σένα.
Κατά πάσα βεβαιότητα αυτό που θα του πάρεις δε θα του κάνει εκτός κι αν κωλοφαρδίσεις τρελά.

Ρίξε καμιά ματιά καλύτερα για κανά σταντ ή κανά σετ καθαρισμού που οι απαιτήσεις δεν είναι και τόσο συγκεκριμένες, και, ακόμα κι αν έχει, ποτέ δε βλάπτει ένα ακόμα.

AristidisZ
14/08/2016, 20:41
Λέω να του πάρω κάναν καπνό (ή καπνούς τέλος πάντων) Παναγιώτη ;)

pipe_smoker
14/08/2016, 20:53
Λέω να του πάρω κάναν καπνό (ή καπνούς τέλος πάντων) Παναγιώτη ;)

Και πάλι μαντεψιά θα πρέπει να κάνουμε.

Ξέρεις τί καπνίζει ή τί είδους καπνοί του αρέσουν γενικότερα?

(αρωματικοί φουλ συρώπια, ντεμί αρωματικοί, φυσικοί, μπάρλεϋ μπλεντς, βιρτζίνια μπλεντς, δανέζικα μιξ, αγγλικά μιξ, της τάνας το κάγκελο μιξ και δε συμμαζεύεται)

AristidisZ
14/08/2016, 20:56
Χμ, ας πούμε ότι είναι μάλλον προς το κλασσικό, ήτοι θα έλεγα στο ντεμί αρωματικοί όπως το περιγράφεις

virus
14/08/2016, 21:06
κατι σε στυλ δωροεπιταγη δεν παιζει; ξερω ειναι ακομψο αλλα ειναι λιγο δυσκολο θεμα και ετσι θασαι και λιγο ασφαλης.

αληθεια γιατι δεν τον ρωτας ευθεως; το μονο σιγουρο.

pipe_smoker
14/08/2016, 21:07
Χμ, ας πούμε ότι είναι μάλλον προς το κλασσικό, ήτοι θα έλεγα στο ντεμί αρωματικοί όπως το περιγράφεις

Εχει πειραματιστεί γενικότερα με καπνούς?
Να φέρει απ'εξω να δοκιμάσει κλπ?

Ή απλα ξεκίνησε το κάπνισμα, βρήκε κάποιον απο τους καπνούς που έρχονται Ελλάδα που να του ψιλοαρεσει κι έμεινε εκει?

Αν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, στειλε μου ενα πμ περιπου ποσα λεφτα σκέφτεσαι να δώσεις, και θα μπω στο site που έβαλες να δω τί καπνούς εχει, και θα σου φτιαξω μια λίστα με τους πιο κλασικούς και "must" καπνούς που καθε τσιμπουκλής οφείλει να εχει δοκιμάσει μια φορα στη ζωή του.
Μπορει να του ανοίξεις τους ορίζοντες, να του αρεσει κάποιος και να αρχισει να τον ψάχνει κι αυτος μετά να τον φέρει απο εξωτερικό.

Αν γενικότερα ειναι ψαγμένος κι εχει δοκιμάσει διαφορα και ψωνίζει απ'εξω, δεν έχουμε να του προσφέρουμε κατι υπό αυτη την έννοια. Οπότε μάθε τουλαχιστον τί ακριβως καπνίζει ώστε να ψωνίσουμε στα σίγουρα.

AristidisZ
14/08/2016, 21:07
Τι δωροεπιταγή βρε ;

Σου λέω θα τα φέρει ο αδερφός μου που έρχεται από Δανία :p

'Ελεγα να τα πάω ως έκπληξη :)

Εχει πειραματιστεί γενικότερα με καπνούς?
Να φέρει απ'εξω να δοκιμάσει κλπ?

Ή απλα ξεκίνησε το κάπνισμα, βρήκε κάποιον απο τους καπνούς που έρχονται Ελλάδα που να του ψιλοαρεσει κι έμεινε εκει?

Αν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, στειλε μου ενα πμ περιπου ποσα λεφτα σκέφτεσαι να δώσεις, και θα μπω στο site που έβαλες να δω τί καπνούς εχει, και θα σου φτιαξω μια λίστα με τους πιο κλασικούς και "must" καπνούς που καθε τσιμπουκλής οφείλει να εχει δοκιμάσει μια φορα στη ζωή του.
Μπορει να του ανοίξεις τους ορίζοντες, να του αρεσει κάποιος και να αρχισει να τον ψάχνει κι αυτος μετά να τον φέρει απο εξωτερικό.

Αν γενικότερα ειναι ψαγμένος κι εχει δοκιμάσει διαφορα και ψωνίζει απ'εξω, δεν έχουμε να του προσφέρουμε κατι υπό αυτη την έννοια. Οπότε μάθε τουλαχιστον τί ακριβως καπνίζει ώστε να ψωνίσουμε στα σίγουρα.

Ψαγμένος είναι, αλλά επειδή έχει τύχει να κάνουμε κουβέντα, δεν έχει φέρει απέξω καπνούς

Κάνα 40άρι βία 50άρι λέω Παναγιώτη να δώσω (έχω και υποχρέωση ;) )

AUFGEBRACHT
14/08/2016, 21:38
Την πίπα αν δεν την πιάσεις στο χέρι σου να σιγουρευτείς ότι σε βολεύει...

Όσο πιο φανατικός με το σπορ είναι ο φίλος σου, τόσο το χειρότερο για σένα...

Κατά πάσα βεβαιότητα αυτό που θα του πάρεις δε θα του κάνει εκτός κι αν κωλοφαρδίσεις τρελά...

Θα κάνει ντου το Ηθών με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα, Σόδομα και Γόμορρα!!!

pipe_smoker
14/08/2016, 23:16
Ψαγμένος είναι, αλλά επειδή έχει τύχει να κάνουμε κουβέντα, δεν έχει φέρει απέξω καπνούς

Κάνα 40άρι βία 50άρι λέω Παναγιώτη να δώσω (έχω και υποχρέωση ;) )

Ψαγμένος χωρις να εχει φέρει απ'εξω ειναι απλα αδύνατο.

Για να σου φέρω ενα παράδειγμα να καταλάβεις, ειναι σα να πεις οτι εισαι ψαγμένος ουισκάκιας αλλα ψωνίζεις μονο απο το σούπερ μάρκετ, ποτέ απο κάβα.
Ε αντε το καλύτερο που θα εχεις πιει να ειναι κανα cardhu?

Η αναλογία καπνών πίπας που υπάρχουν σε σχεση με αυτούς που έρχονται Ελλάδα, ειναι σκέψου σα να υπάρχουν όλες οι μάρκες τσιγάρων που παει το μυαλό σου (επι 10) και στην Ελλάδα να είχαμε μονο μαλμπορο.

Νταξει οκ ασ'το σε μένα.
Αν οχι εντός ολίγου, τοτε σίγουρα αυριο το πρωί-μεσημεράκι θα σου ερθει πμ.

pipe_smoker
14/08/2016, 23:17
Θα κάνει ντου το Ηθών με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα, Σόδομα και Γόμορρα!!!

:rotflmao:

Ασωτος
14/08/2016, 23:27
Μια κουβέντα κι από μένα :

Αν είναι λίγο ψαγμένος, αλλά δεν έχει πάρει καπνό απ΄ έξω, μια καλή πρόταση σε τυπικό αρωματικό είναι ο Paul Winslow No1, γύρω στις 250 κορώνες το κουτί των 100gr. Yποθέτω ότι θα έχει δοκιμάσει larsen και davidoff, που κυκλοφορούσαν παλιότερα και στην Ελλάδα, οπότε θα ξαναθυμηθεί. .
Αν είναι σε επίπεδο skandinavik και Captain black, σίγουρα θα σε εκτιμήσει πολύ περισσότερο ...:):)

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
Κι αν δεν του αρέσει, μη φοβάσαι, δε θα πάει χαμένος ο καπνός :wave2::wave2:

Acacius
14/08/2016, 23:40
Αφού μιλάμε για τσιμπούκια, δράσε ψιλο-π@@στικα: ψάρεψέ τον π.χ. τι θα πρότεινε σε έναν που αρχίζει να ψάχνεται, να σου κάνει ένα τοπ 5, να το σφυρίξεις στον pipe smoker που συμπτωματικά φαίνεται να ξέρει κάτι ψιλά, να σου προτείνει κάτι.

ionized
15/08/2016, 01:06
ρωτησε τον ευθεως : "θελω να σου παρω πιπα αλλα δεν ξερω τι πιπα"
ασε που μετα θα λεει σε ολη την παρεα οτι του πηρες πιπα
Οου μαι γκαντ..καποτε ηταν αλητες τσαντακιδες μηχανοβιοι εδω μεσα και γιναμε πιπαδοροι :rotflmao:

περα απο την πλακα τωρα το θεμα πιπα ειναι κάπως ιδιαιτερο και δυσκολα θα ειναι επιτυχημενο αν δεν ξερεις ακριβως τι γουσταει..αλλα η πραξη μετραει περισσοτερο απο το αποτελεσμα :lol:

pipe_smoker
15/08/2016, 01:26
Τα συρωπια ας τα ψωνίζει απο Ελλάδα.
Να του πάρουμε τιποτα αξιόλογο ειναι το θέμα που παρόμοιο δε θα εχει καπνίσει ποτέ απο τη στιγμή που καπνίζει μόνο ο,τι πωλείται εδώ.

Αρίστο οπως καταλαβαίνεις ειναι λίγο ζόρι να περιοριστείς σε αυτα, ωστόσο το προσπάθησα κι σου έχω βγάλει 3-4 καπνούς απο τους πιο κλασικ και τελειως διαφορετικούς μεταξυ τους, ώστε να εχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εικόνα.
Εννοείται οτι και 20 καπνούς να σου πρότεινα πάλι θα θεωρούσα οτι δω αφήσει κάποιους καλούς απ'εξω.
Οποτε η λίστα ελλιπής θα ειναι οπως και να εχει.

1. Dunhill, My mixture 965 (50gr, 15€)
2. Peterson, Irish flake (50gr, 15€)
3. Samuel Gawith, Full Virginia Flake (50gr, 17€)
Κι αν θες κι έναν ακόμη
4. Peterson, Sherlock Holmes (50gr, 15€) (λίγο αρωματικός)

Δε βάζω λινκ γιατι θα μου βγουν τα ματια με το κινητό.
Αμα κανεις αναζήτησή στο site που ποστάρες πιο πανω τους εχει όλους αυτούς.

Ο,τι αλλο χρειαστείς πες μου.