View Full Version : U.F.C.
Bob_o_mastoras
16/08/2016, 15:28
Παρακολουθει κανενας UFC ???
:boxing:
Τις περισσότερες φορές ναι.
:boxing::boxing:
Bob_o_mastoras
16/08/2016, 16:18
Kατσε να μαζευτουμε και αλλοι για να αρχισουμε να μαλωνουμε... :lol:
:beer:
Εν τω μεταξυ, τους αγωνες τους παρακολουθω συνηθως "κονσερβα" στο rutube.ru λογω τρομακτικης διαφορας ωρας με west coast. To 204 που θα γινει Αγγλια μπορουμε να το δουμε live Ελλαδα.
:mad::mad::mad:
Θα γίνει μακελειό!!!!!!
:beer:
Καλά, μη νομίζεις, και εγώ κονσέρβα τα βλέπω. Και αν έχω μάθει νωρίτερα το αποτέλεσμα, μπορεί να δω επιλεκτικά!!
Τώρα περιμένω πως και πως το 202...
Όσο για το 204 αν εξαιρέσεις τη μάχη για τον τίτλο (που θα είναι και rematch για τον Bisping) και τον αγώνα Belfort vs Mousassi, τα υπόλοιπα δεν με πολυσυγκινούν.
Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα το δω και αυτό!
HelenKoR
16/08/2016, 16:35
(κονσέρβα φυσικά)
έχω μείνει στο 200
Bob_o_mastoras
16/08/2016, 16:48
(κονσέρβα φυσικά)
έχω μείνει στο 200
Kαλυτερο ηταν το 201! Στο 200 το Amanda Nunes vs Tate αξιζε περισσοτερο. Θα επρεπε να ηταν το main event χαλαρα. Τα αλλα ηταν ολιγον γλυκαναλατα. Το Lesnar vs Hunt.. ελεος... :cry::lol: Και ο Silva με τον χοντρουλη Cormier ηταν απλα φιλικο (ειχαν ομως ενδιαφερον οι αμυνες του Silva)
Και εγω περιμενω το 202 να δω τον McGregor να tapαρει!!!! :evil:
Diaz ftw!!! Το παιδι του λαου!!! :rockon:
υ.γ. Και o αγωνας με τον Aldo ηταν καλος στο 200 αλλα 0 grappling..
MG-KTiNoS
16/08/2016, 17:09
μόνο μοτο τζι πι....
ρε βάρβαροι
:wave2:
diaz diaz diazzz
καλα δεν σου φτανει οταν παλευω εγω στο παρκο με τους αλλους μλκς :lol::lol:
μπαι δε γουει ειδε κανεις το κρανιο του σαιμποργκ πως ανοιξε σαν καρυδοτσουφλο? http://www.jiujitsuforums.com/discussion/41172/what-about-the-skull-fracture
pipe_smoker
16/08/2016, 18:42
Diaz κουφαλίτσα Bob ε?
From now on we shall be enemies:evil:
:lol::lol::lol:
Τα περισσότερα τα βλέπω live (πολεμάω άσχημα είτε για να το πάω σερί, είτε για να κοιμηθώ πολυ νωρίς και να ξυπνήσω χαράματα)
Αλλα αν μου ειναι αδιαφορο το event, δε χάνω τον ύπνο μου.
Κονσερβουλα.
Το 200 ηταν μια μαλακια και μισή.
Η πολλή προσπάθεια τους έφαγε.
Το 199 απο την άλλη ηταν χάρμα ιδεσθαι!
ΥΓ. Τον τίτλο τον αφήνω ως εχει, αλλα αν έχουμε φαν και άλλων διοργανώσεων (Bellator, Pancrase, Invicta κλπ κλπ) εκφραστείτε ελεύθερα.
Bob_o_mastoras
16/08/2016, 18:58
diaz diaz diazzz
καλα δεν σου φτανει οταν παλευω εγω στο παρκο με τους αλλους μλκς :lol::lol:
μπαι δε γουει ειδε κανεις το κρανιο του σαιμποργκ πως ανοιξε σαν καρυδοτσουφλο? http://www.jiujitsuforums.com/discussion/41172/what-about-the-skull-fracture
Το ειδα... Αουτς... :vava:
Θα στρωνουμε στρωμα απο Σεπτεμβριο στο παρκο και θα σκας μυτη με το γκι!!
Και θα τρως και ντοματες απο τη γειτονισσα!!! :lol::lol:
Πιπα_σμοκερ.... :a38:
Μου τασσεσαι με τον πλουτοκρατη McGregor...;;;; Ντροπη!!!! :p:p
364243
pipe_smoker
16/08/2016, 19:17
Πιπα_σμοκερ.... :a38:
Μου τασσεσαι με τον πλουτοκρατη McGregor...;;;; Ντροπη!!!! :p:p
364243
Ναι γιατί του Ντίαζ του δίνανε και πριν λεφτά και τα μοίραζε:lol:
Όχι ότι λόγω της μετριότητάς του και (κυρίως) της μη θεαματικότητάς του δεν μπορούσε να στηρίξει ένα event κι έπαιζε στον πάτο της κάρτας ή στα τσαμπε UFC on Fox κλπ.
Όταν βλέπω mma δεν κάνω πολιτική και δε με ενδιαφέρει ποιός είναι λεφτάς ή όχι.
(Όχι ότι θα ήμουν ποτέ με κάποιον με αγκυλωτό σταυρό και περικεφαλαίες, αλλά καταλαβαίνεις τί θέλω να πω.)
Με ενδιαφέρουν τα όσα γίνονται μέσα στο ρινγκ.
Τα εκτός αφορούν τις δικές τους τσέπες και, όποιος μπορεί καλύτερα να τα διαχειριστεί, τόσο το καλύτερο γι'αυτόν.
Κι ο ΜακΓκρέγκορ μέχρι στιγμής τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα και καλοφάγωτα.
Bob_o_mastoras
16/08/2016, 19:24
Nαι, προφανως για χαβαλε το λεω. :p
Αλλα οι αθλητες που γινονται βεντετες και τη βλεπουν τοσο με τα λεφτα και κανουν ποζεριες, μου τη σπανε!! Δεν τον αμφισβητω σαν ικανοτητα προφανως. Ειναι ο Cristiano Ronaldo του ΜΜΑ ομως!!! Ο Diaz βεβαια δεν ειναι ο Messi!!! :lol::cry:
Στην αρχη και εγω τον γουσταρα παντως.. :look: Τωρα εγινα Stockton fanboy!!! :D
pipe_smoker
16/08/2016, 19:40
Ειναι ο Cristiano Ronaldo του ΜΜΑ ομως!!!
Διαφωνώ, αλλά περί ορέξεως και όπως το βλέπει ο καθένας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως, τον αγώνα με τον Ντίαζ τον ψιλοφοβάμαι (αν και, του πούστη, τόσο χρόνο είχε να ετοιμαστεί, να συνηθίσει τα παραπάνω κιλά και να κατέβει με game plan της προκοπής)
Ας κλείσει την τριλογία που του έχει τάξει του Ντίαζ αφού θέλει σώνει και καλά να πάει έτσι το πράγμα, κι ας πέσει μετά στο lightweight που είναι η κατηγορία που του ταιριάζει να την οργώσει.
Bob_o_mastoras
16/08/2016, 19:52
Lightweight ή featherweight??
Αν παει καπου, θα παει lightwight ξανα οπου δεν εχει και τον τιτλο. Προσφατα (στη συνεντευξη για το 202) δηλωσε οτι θελει να κατακτησει ζωνη σε 3 κατηγοριες!!
pipe_smoker
16/08/2016, 20:17
Lightweight ή featherweight??
Αν παει καπου, θα παει lightwight ξανα οπου δεν εχει και τον τιτλο. Προσφατα (στη συνεντευξη για το 202) δηλωσε οτι θελει να κατακτησει ζωνη σε 3 κατηγοριες!!
Εγώ lightweight εννοω.
Θα πρέπει να κατέβει κάποια στιγμή και φέδερ για να υπερασπιστεί τη ζώνη του, αλλά το μέλλον του είναι στη light.
Το ξέρω ότι είπε για 3 κατηγορίες.
Το γ@μησε και ψόφησε.
Από ποιόν θα την πάρει τη ζώνη στη welterweight? Από τον Woodley ή τον Lawler που ο καθένας είναι σα 2 Μακγκρέγκορ μαζί?
Στη welter δεν έχει ελπίδα.
Μαλακία έκανε και δέχτηκε να παίξουν στα 170 αρχής εξ'αρχής με τον Ντίαζ, γιατί τώρα υπάρχει "προηγούμενο".
Έδωσε δικαίωμα να θεωρείται ότι παίζει και στη welter.
Η κατηγορία του είναι η light.
Θα κατέβει και feather, αλλά δε νομίζω ότι θα μπορέσει να μείνει για πολύ.
Στη light καλώς εχόντων των πραγμάτων μπορεί να γράψει ιστορία.
Είναι ταμάμ για τα κιλά του και το μπόι του.
Στο 202 περιμένω πώς και πώς και το Johnson-Teixeira.
"Λογικά" θα είναι δυνατός αγώνας.
Με το μαλάκα τον πρεζάκια το Jones τί έγινε τελικά γιατί δεν έχω προλάβει να διαβάσω νέα τελευταία?
Έφαγε 2 χρόνια έξω, ή έκανε τα μαγικά του ο μπαρμπα Ντάνας?
Bob_o_mastoras
16/08/2016, 20:34
Eβγαλε ενα video (ο jones) που λεει στους φανς να μην ανησυχουνε και οτι θα γυρισει γρηγορα.. Απο εκει και περα δεν ακουσα κατι.
Bob_o_mastoras
18/08/2016, 21:40
UFC 202 press conference: https://www.youtube.com/watch?v=MSdGLVV6rz0
Παλι μ@λακιες εκανε o MacTaper!! Ελεος!! Δεν σεβεται τιποτα... :yuck: Λες και σκοπος του μονιμως ειναι να αποδεικνυει ποσο κWλοπαιδι ειναι...
Απορω πως τον στηριζουν καποιοι (ναι Pipe, εσενα λεω!!! :p)
Αυτο που δεν μπορω να αποφασισω ειναι αν θελω ο Nate να τον βγαλει K.O. ή να του σπασει το χερι με κανα armbar αλα Ronda Rousey... :lol: :evil:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εδώ έγινε μεγάλη μάχη. ........
364330
:tooth:
Bob_o_mastoras
18/08/2016, 22:54
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εδώ έγινε μεγάλη μάχη. ........
364330
:tooth:
:eek::a8:
Βαλτος εισαι..;;;
Πειναω σαν λυκος αλλα κανω διαιτα... :cry: Ασε που δεν εχει τιποτα της προκοπης σε ακτινα αρκετων χιλιομετρων.. :cry:
Ζω ενα δραμα, οπως καταλαβαινεις!!! :bigcry:
Ααααχ, μολις ανεβω Σαλονικη, θα παω καρφι να παρω ενα ψωμακι με κοκκορετσι και ενα με γυρο στα καρβουνα να στανιαρω γ@μω τις Κυκλαδες τους γ@μω... :mad:
pipe_smoker
19/08/2016, 09:47
UFC 202 press conference: https://www.youtube.com/watch?v=MSdGLVV6rz0
Παλι μ@λακιες εκανε o MacTaper!! Ελεος!! Δεν σεβεται τιποτα... :yuck:
Ρε πυρετό έχεις?:lol::lol::lol:
Τουλάχιστον οταν κανει μαλακιες ο Κονορ της κανει με ενα class.
Εδώ σηκώθηκε ο μαστουροκέφαλος, μάζεψε όλο το gang μαζί με τον αλλο βλαμμένο τον αδελφό του, για να πανε να κάνουν φασαρία απο την εξέδρα και τους διαδρόμους:lol:
Είπαμε να γίνεται ντόρος για να πουλάει ο αγώνας, αλλα αμα δεν ξέρουν πως να το κάνουν ας το αφήσουν για καναν αλλο.
Μαγκέψανε τα τούβλα και σφυρίζουν απ'τις τρυπες:p:p:p
Αντί να πουν ευχαριστω που μπαινει φαγητό στο ψυγείο τους και που όσα βγάζουνε σε έναν αγώνα απέναντι στο Μακγκρεγκορ δε θα τα βγάζανε σε 4 ζωές, μανουριάζουν κι απο πανω.
Bob_o_mastoras
19/08/2016, 12:51
To οτι ο Μακ εσκασε στην συνεντευξη τυπου μιση ωρα μετα επιτηδες και με υφος 1000 καρδιναλιων και αρχισε να κραζει την ομαδα του Diaz σου περασε απαρατηρητο εεεε;;;;:rolleyes:
Στην ιδια συνεντευξη ηταν συμμετοεχοντες ο Teixeira και ο Johnson. Παρατηρησε τις δηλωσεις τους και θα δεις τι θα πει αθλητικο ηθος και σεβασμος του αντιπαλου και του αθληματος.
Εκαναν τεραστιο contrast με τους αλλους 2 τους κατσαπλιαδες!!! :lol:
pipe_smoker
19/08/2016, 14:31
To οτι ο Μακ εσκασε στην συνεντευξη τυπου μιση ωρα μετα επιτηδες και με υφος 1000 καρδιναλιων και αρχισε να κραζει την ομαδα του Diaz σου περασε απαρατηρητο εεεε;;;;:rolleyes:
Δε μου πέρασε απαρατήρητο.
Αντιθέτως, έγραψα ότι όταν κάνει τις μαλακίες του ο Κόνορ έχει ένα class.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αργεί σε press conference, και το ύφος 1000 καρδιναλίων το έχει γενικότερα πριν από κάθε αγώνα.
Αυτό είναι το στυλ του, έτσι "πουλάει" τους αγώνες του, και τους πουλάει πολύ ακριβά και μαγκιά του.
Ο Ντίαζ τί προσπάθησε να πουλήσει ξαφνικά?
Την είδε gangsta και μάζεψε το crew του?
Είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν μαλακία του αδερφού του, οπότε δε χάνω και πολύ από το σεβασμό που έχω στο Nate.
Απλά είναι γελοίο να βλέπεις κάποιους οι οποίοι μέσα στο ριγνκ μπορεί να είναι καλοί/μέτριοι/αξιόλογοι κλπ, αλλά εκτός ρινγκ δεν μπορούν ούτε λέξη να αρθρώσουν, να τους έρχεται έμπνευση ξαφνικά να παίξουν παιχνίδι που δεν το έχουν.
Ο Ντίαζ είναι ένας αξιόλογος μποξέρ με σοβαρό ground game και bjj.
Σε όλα τα υπόλοιπα είναι έξω από τα νερά του και γελοιοποιεί τον εαυτό του, όταν ενώ δεν μπορεί καλά καλά να καταλάβει τί τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι και του παίρνει 5 λεπτά να βαράει μανιβελιές να πάρει μπρος ο εγκέφαλος, και θέλει να πουλήσει και μαγκιά.
Στην ιδια συνεντευξη ηταν συμμετοεχοντες ο Teixeira και ο Johnson. Παρατηρησε τις δηλωσεις τους και θα δεις τι θα πει αθλητικο ηθος και σεβασμος του αντιπαλου και του αθληματος.
Εκαναν τεραστιο contrast με τους αλλους 2 τους κατσαπλιαδες!!! :lol:
Ναι βρε αγορίνα.
Χαίρω πολύ, κι εγώ το έγραψα νωρίτερα ότι γουστάρω να τους δω και πιστεύω ότι θα είναι και καλός αγώνας.
Απλά κάποιοι τρώγονται και κάποιοι όχι.
Και στο 196 ο Μακ με τον Ντίαζ τρώγανε τα μουστάκια τους, και η Tate με τη Holm μόνο που δεν κάνανε αγκαλίτσες και δεν άνοιγε η μία στην άλλη την πόρτα να περάσει.
Μην ξεχνάς ότι μέρος του θεάματος είναι και το πλασάρισμα του αγώνα.
Δες το χαμό που έχει γίνει και τις 2 φορές με Κορμιέ-Τζόουνς.
Το ήθος και ο σεβασμός φαίνεται αφού μπούνε στο ρινγκ και μετά.
Κι αυτό που εκτιμάω στο Μακγκρέγκορ είναι ότι δεν πα να γίνεται της πουτάνας πριν από ένα αγώνα, πάντα μετά το τέλος είναι άλλος άνθρωπος.
Ο ψυχολογικός πόλεμος και τα νταηλίκια είναι μέρος του αγώνα.
Αφού κριθεί όμως ο νικητής, τελειώνει το στόρυ και εκεί φαίνεται ο σεβασμός.
(και την ειλικρίνειά του στα post fight conferences την έχει πληρώσει ο Μακ ακριβά)
Για να δεις πραγματικά ασέβαστους (που λέει κι ο Τσουκαλάς:lol:) δες το μαλάκα το Τζόουνς πώς συμπεριφέρεται και πριν και κατά τη διάρκεια αλλά κυρίως μετά από έναν αγώνα.
skylaros
19/08/2016, 14:38
O καθένας από δαύτους παίζει να παίρνει ένα παπόρο ντόπα σε μέγεθος Νορ1... Βλέπω περιστασιακά πλέον μεμονωμένους αγώνες. Θα δείτε ότι κάποια στιγμή θα έχει μαζεμένους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς όλο αυτό το πράμα.
Bob_o_mastoras
19/08/2016, 14:40
Χεχεχε, οντως ο Diaz ρεταρει τρελα.. :lol:
Σε αυτο που λες για τον Μακ, οτι ξερει να πουλαει τους αγωνες του εχεις απολυτο δικιο. Ειναι καλος showman και promoter.
Δεν μπορω να περιμενω μεχρι την Κυριακηηηηη!!!! :a30:
pipe_smoker
19/08/2016, 17:26
Χεχεχε, οντως ο Diaz ρεταρει τρελα.. :lol:
Σε αυτο που λες για τον Μακ, οτι ξερει να πουλαει τους αγωνες του εχεις απολυτο δικιο. Ειναι καλος showman και promoter.
Δεν μπορω να περιμενω μεχρι την Κυριακηηηηη!!!! :a30:
Ε μα το μπούστη!
Αντί να ζοριζόμαστε να καταλάβουμε τί λεει ο Ιρλανδός με την προφορά τη γαμησε τα, δεν καταλαβαίνουμε τον Καλιφορνεζο:lol:
Φτύσε την τζιβανα και μιλα σαν άνθρωπος:tooth:
Εγω λογικά θα το δω live.
Να μη βιαστώ να γράψω τιποτα και σας το χαλάσω σε όσους σκοπεύετε να το δείτε κονσέρβα.
Ας περιμένουμε μεχρι Κυριακη μεσημέρι και κάνουμε τις αναλύσεις καφενείου μετα:D
O καθένας από δαύτους παίζει να παίρνει ένα παπόρο ντόπα σε μέγεθος Νορ1... Βλέπω περιστασιακά πλέον μεμονωμένους αγώνες. Θα δείτε ότι κάποια στιγμή θα έχει μαζεμένους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς όλο αυτό το πράμα.
Θα συμφωνούσα απόλυτα αν μιλάγαμε για καμια 5ετία πριν και πίσω.
Γινόταν της καργιολας απο την ντόπα.
Απο τότε που ξεκίνησαν να τους κάνουν εξετάσεις, και κυρίως απο φέτος που μπήκανε στο προγραμμα της USADA, δε νομίζω οτι εχουν τόσα περιθώρια.
Γι'αυτο και σκάνε συνέχεια μπόμπες.
Ξεφτίλα ο Τζοόυνς, ξεφτίλα ο Ματσιντα, ξεφτίλα ο Λεσναρ (καλα αυτός ειναι ξεφτίλα απο μόνος του ούτως ή άλλως) και πολλοί ακόμα.
Ειδικά τα μεγάλα ονόματα, πιο πολυ κάτουρο στέλνουν στα εργαστήρια παρα στις λεκάνες των σπιτιών τους.
Θα μου πεις αποκλείεται να ειναι κι αυτο μιλημένο/στημένο κλπ?
Δεν ξέρω, μπορει.
Απλα το θέμα ειναι οτι χάνουν πολλα λεφτά κάθε φορα που λαχαινει να τσιμπήσουν ντοπέ κάποιο μεγαλο ονομα.
Κι έπειτα, σε ποιό άθλημα απουσιάζει η ντόπα για να απουσιάζει απο το ΜΜΑ?;)
pipe_smoker
19/08/2016, 22:26
Στις 12 αρχίζει το press conference για το 204 Bisping VS Henderson για τη ζώνη του Middleweight (πολύ θα το χαρώ να του κάνει τα μούτρα κρέας ο γερο Χέντο του The C(o)unt, και να τον δούμε στα 45 του με ζώνη UFC)
live εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=KPbAzPon0MY)
Και στις 2 το weigh in του 202
live εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=OOVj1Zkj55M)
Bob_o_mastoras
19/08/2016, 22:39
Πω, και αυτος ο Bisping αλλος καρκινος!! :yuck:
Thanks για τα λινκ Παϊπ!! :beer:
Μη κανεις κανα σποϊλερ Κυριακη πρωϊ!!! :nono: Αν και θα παω κατευθειαν, πρωϊ στο pc της δουλειας θα ανοιξω αυστηρα και μονο το rutube.ru, καφεδαρα και θεαμα!!! :D Οποτε δεν θα με πιασουν τα σποϊλερ. Αλλα μπορει να την πατησει κανενας αλλος που δεν εχει δει τα ποστ.
Μεσημερι μπαινουμε, κανουμε το επιστημονικοτατο μας breakdown του αγωνος και ξεκατινιαζομαστε με την ησυχια μας!!! :lol:
pipe_smoker
19/08/2016, 22:45
Πω, και αυτος ο Bisping αλλος καρκινος!! :yuck:
Ο σίχαμας ο ίδιος λεμε!
Να μπει με το δεξί οπλισμένο σα σφεντόνα οπως πάντα ο Χεντο και να του σιδερωσει τη μούρη.
Πιο άσχημο δεν παίζει να τον κανει:lol:
devil's animal
20/08/2016, 10:44
θεαματικο ρε σεις το ufc, αλλα πρεπει να παιζει η ντοπα της ντοπας, Ω ΝΤΟΠΑ!
δεν μπορει ο αλλος να τρωει 2-3 γεματα στο σαγονι και να μην ξαπλωνει...:dizzy: εδω με 10αρια γαντια την τρωνε στο Κ1 και μετρανε τ'αστρα για καμια βδομαδα...
οποτε παιζει τα διεγερτικα που παιρνουν να τα δινουν στ'αλογα...:lol:
επισης παιζει πολυ ρολο και η τυχη...
ενταξει σε ολους τους αγωνες παιζει το ρολο της, αλλα οχι τοσο πολυ...
λιγο κατεβασμενο χερι εχει ο σουπερ ουαου μαχητης, μια ματσολια κανει ο κατσαπλιας και τον βγαζει νοκ αουτ...
για να μην παρεξηγηθω το λατρευω το kick boxing...ασχολουμαι απο 21 και ειμαι 34...
πριν 2 χρονια ξεκινησα και bjj και θεωρω το grappling φοβερο σαν φιλοσοφια και μηχανικη σωματος..
καποια φεγγαρια εκανα και krav maga...
(αυτα τα γραφω για να τονισω οτι ειμαι λατρης των μαχητικων αθληματων)
το ufc ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει σε μαχη δρομου και ειναι οπως ειπα πολυ θεαματικο αλλα το να βλεπω να μην πεφτει ο αλλος και να εχει φαει το ξυλο της ζωης του (βλ. diaz στον αγωνα με mcgregor) ή να ριχνει μιση ματσολια ο Bisping στον Rockhold και να τον βγαζει νοκ αουτ ενω ειναι ξεκαθαρο οτι ο rockhold ειναι καλυτερος, δεν μου καθεται καλα...
my 2c..
pipe_smoker
20/08/2016, 13:53
...
my 2c..
Σε γενικές γραμμές ορθά τα λες.
Το μονο θεμα ειναι οτι οσο περισσότερο παρακολουθείς κι οσο περισσότερο εμβαθυνεις αρχίζεις να καταλαβαίνεις ποια φάπα ειναι για να τον ξαπλώσει κατω τον αλλο και ποια δεν ειναι.
Στο παράδειγμα που έφερες ας πουμε με τον Κονορ-Ντιαζ, οσο κι αν υποστηρίζω Κονορ, καμια απο τις φάπες που άρπαξε ο Ντίαζ δεν ηταν για να τον ξαπλώσει.
Κάποιοι εχουν σιδερένια σαγόνια. Συμβαίνει και αυτο.
Ο Κονορ έπρεπε να παει με αλλο game plan. Ελπίζω να έβαλε μυαλό και να το κανει σημερα.
Το ΜΜΑ ειναι ίσως το μοναδικό μαχητικό άθλημα, που αν δεν αντέχεις το ξυλο σαν οργανισμός, απλα δεν προκειται ποτέ να πας μπροστά.
Όση προπόνηση κι αν κανεις, οσο καλός κι αν εισαι.
Γι'αυτο κι αν μετρήσεις τα κουκιά με το πόσες νίκες και ήττες εχει ο καθενας, τα βάζεις κατω και λες "Ρε μάγκα δε βγαίνουν! Πώς γίνεται όλοι να εχουν περισσότερες νίκες απο ήττες? Ποιον δέρνουν, τον γείτονα?"
Τα νούμερα φτάνουν σε τετοια λεβελ γιατι αυτοί που τις τρώνε απλα δε θα ακουστούν ποτέ δε θα φτιάξουν ποτέ όνομα, και πιθανότατα να το γυρίσουν σε κανα Κ1 κλπ, που δε χρειαζεται να εχεις τόσες αντοχές στο ξυλο για να μπορεσεις να δεις χαμπέρι. (Δεν το υποτιμώ σε καμια περίπτωση, μην παρεξηγηθώ)
Τα περί ντόπας τα ειπα και παραπάνω.
Ναι, ολα παίζουν κι ολα πιθανά ειναι.
Αλλα οτι υπάρχουν κάποιοι που αποδεδειγμένα εχουν πολυ πιο γερά σαγόνια απο άλλους, ή εχουν φοβερό knockout power και με μια καλή τον εχουν στείλει τον αλλο να βλέπει αστέρια, ειναι γεγονός.
Bob_o_mastoras
20/08/2016, 14:11
...
Το ΜΜΑ ειναι ίσως το μοναδικό μαχητικό άθλημα, που αν δεν αντέχεις το ξυλο σαν οργανισμός, απλα δεν προκειται ποτέ να πας μπροστά.
Όση προπόνηση κι αν κανεις, οσο καλός κι αν εισαι.
Δειτε πχ το Silva vs Sonnen το 2 (ufc 148). Ο Silva τρωει ξυλο για 10 γενιες. Ειδικα καποια χτυπηματα, εμας πιθανον θα μας σκωτωναν και περιμενεις εστω να χασει τις αισθησεις του.. Τιποτα..
Κανει ενα τριγωνακι στο τελος στον Σονεν και "γεια σας" απο το πουθενα... :lol:
pipe_smoker
20/08/2016, 15:31
λιγο κατεβασμενο χερι εχει ο σουπερ ουαου μαχητης, μια ματσολια κανει ο κατσαπλιας και τον βγαζει νοκ αουτ...
το ufc ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει σε μαχη δρομου και ειναι οπως ειπα πολυ θεαματικο αλλα το να βλεπω να μην πεφτει ο αλλος και να εχει φαει το ξυλο της ζωης του (βλ. diaz στον αγωνα με mcgregor) ή να ριχνει μιση ματσολια ο Bisping στον Rockhold και να τον βγαζει νοκ αουτ ενω ειναι ξεκαθαρο οτι ο rockhold ειναι καλυτερος, δεν μου καθεται καλα...
Ξέχασα να το σχολιάσω αυτό.
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το γουστάρω αυτό το σπορ.
Είναι γεμάτο εκπλήξεις, και μπορουν να συμβούν τα πάντα. Κυριολεκτικά!
Μπορεί να τρώει ο άλλος της χρονιάς του για 5 γύρους, και στο τέλος να βγάζει τον άλλο νοκ άουτ με μια "τυχερή" που την πέρασε από του πουθενά.
Αυτή θεωρώ είναι και η γοητεία του.
Μπορεί να είσαι ο σούπερ ντούπερ ουάου και να έχεις δείρει όλο το ρόστερ της κατηγορίας, και να μπει κάποιος 10 φορές χειρότερος αλλά με σωστό game plan, και να σε στείλει στο διάολο (βλέπε Rousey vs Holm)
Δειτε πχ το Silva vs Sonnen το 2 (ufc 148). Ο Silva τρωει ξυλο για 10 γενιες. Ειδικα καποια χτυπηματα, εμας πιθανον θα μας σκωτωναν και περιμενεις εστω να χασει τις αισθησεις του.. Τιποτα..
Κανει ενα τριγωνακι στο τελος στον Σονεν και "γεια σας" απο το πουθενα... :lol:
Κι αυτό το παράδειγμα που φέρνεις είναι χαρακτηριστικό.
Αν και νομίζω ότι σε ένα βαθμό το κυνηγούσε κι ο Θεός Σίλβα, γιατί είχε κάνει δηλώσεις ότι θέλει να του το κλείσει για τα καλά το στόμα του Σόνεν, και να το νικήσει στο "δικό του παιχνίδι", δηλαδή στο έδαφος, όπως κι έγινε.
Γενικότερα, δεν υπάρχει το "προηγούμαι".
Κι όσες φορές υπάρχει, συνήθως ο αγώνας είναι πατάτα γιατί αυτός που προηγείται δε θέλει να ρισκάρει και το πάει στους κριτές.
Γι'αυτό και οι αγαπημένοι μου μαχητές είναι κυρίως αυτοί που, κατά κανόνα, τελειώνουν τον αγώνα.
Όχι ότι δε θέλει την τέχνη του το να μπορέσεις να "κλέψεις" πόντους και να το πάρεις το decision.
Απλά προσωπικά δε μου λέει κάτι.
Γι'αυτό και δεν πολυχωνεύω τους παλαιστές παλαιάς κοπής (τύπου Coleman, ή Mendez από τους καινούριους) που στα δύσκολα το ρίχνουν στο lay and pray για να στολάρουν την κατάσταση και να πάρουν το γύρο.
Ευτυχώς οι κανόνες έχουν αλλάξει και πλέον τους σηκώνουν από κάτω αν δεν υπάρχει δράση.
Όσο για το σημερινό αγώνα, για να πούμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα....
Ο Κόνορ είχε υπεραρκετό χρόνο για να "μάθει" τα κιλά του.
Στον πρώτο αγώνα έσκασε. Αφενός γιατί μπήκε με τα μπούνια, κι αφετέρου γιατί είχε να κουλαντρίσει 10-12 παραπάνω κιλά, τα οποία όταν μιλάμε για τέτοιες οριακές καταστάσεις, είναι "ασήκωτα".
Πλέον πρέπει να τα έχει συνηθίσει τα κιλά του, και να τα έχει γυμνάσει πλήρως.
Σαν game plan θεωρώ ότι πρέπει να παίξει υπομονετικά και να μην υπερισχύσει το "γαμώτο" και η ανάγκη να επαληθεύσει τις δηλώσεις του.
Ο Ντίαζ έχει δύο αδύνατα σημεία.
Το μπροστινό του πόδι (στο οποίο ρίχνει πάντα όλο του το βάρος και δεν μπορεί να προλάβει να το ελαφρύνει για να αμυνθεί στα leg kicks), και τον κορμό του.
Όσο κούφιο και ξερό είναι το κεφάλι του, τόσο αγύμναστο και ευαίσθητο είναι το σώμα του.
Το ιδανικό για τον Μακ θα ήταν να τον παίξει κυρίως στο σώμα, όπως είχε κάνει με το Μέντεζ.
Μέχρι να φτάσει πια να παραπατάει από τον πόνο στα παΐδια και στο συκώτι, οπότε και τον τελειώνει με όποιον τρόπο θεωρήσει καλύτερο.
Οι άμυνες θα πέσουν, και μπορεί πλέον να τον βγάλει και νοκ άουτ με ένα καλό αριστερό.
Το πρόβλημα είναι ότι το reach του Ντίαζ είναι πολύ μεγαλύτερο από του Μέντεζ, και για να μπορέσει να φτάσει να τον χτυπήσει στο σώμα κινδυνεύει να αρπάξει μερικές καλές.
Για να το αποφύγει αυτό, στο βαθμό του δυνατού, πρέπει να του πελεκήσει το γόνατο, ώστε να τον βγάλει σε ένα βαθμό εκτός ισορροπίας.
O Thompson του είχε κάνει το πόδι μπαούλο του Ντίαζ. Και φάνηκε πόσο τον εμπόδισε στο να παίξει καλή πυγμαχία που είναι και το δυνατό του σημείο.
Αυτό που φοβάμαι είναι (καλά αφενός μην μπει πάλι all guns blazing) αλλά και μην προσπαθήσει να πάει τον αγώνα στο έδαφος για την τιμή των όπλων και για να αποδείξει ότι έχει ground game.
Την κίνηση την έχει (όσο ελάχιστοι) και ξέρει να παίρνει σωστές θέσεις και γωνίες μέσα στο ρινγκ.
Στον προηγούμενο αγώνα τα σκάτωσε γιατί κυνήγαγε τον Ντίαζ γύρω γύρω κι έχανε τις αποστάσεις του.
Διατήρηση απόστασης, παιχνίδι κυρίως με leg kicks στον πρώτο γύρο για να του σπάσει τον τσαμπουκά και την ισορροπία (ο Ντίαζ τρελαίνεται όταν δε φτάνει να χτυπήσει και βαράει αέρα), και στην πορεία προσπάθεια για κάποια καλά χτυπήματα στο σώμα, ώστε να ανοίξει πλήρως ο δρόμος να κάνει μετά ό,τι γουστάρει.
skylaros
20/08/2016, 17:20
Το Βάρος/γέμισμα των γαντιών υπάρχει για να προστατεύει τους αθλητές και αλλάζει ανάλογα με τις κατηγορίες βάρους τους αλλά και στο αν είναι ερασιτέχνες ή όχι.
Ένα βαρύ γάντι την ίδια στιγμή όμως δίνει μεγαλύτερη ορμή στο χτύπημα. Αν φας μπουνιά γεμάτη με δεκατεσσάρι γάντι προπόνησης θα την ακούσεις περισσότερο από ότι να την έτρωγες με δεκάρι. Στο ότι πέφτουν πιο δύσκολα οι του mma σε σχέση με το k1 έχει να κάνει με τη στάση του σώματος και τις δυνατότητες χτυπήματος των αθλητών. Δεν είναι εύκολο να κρατάς άμυνα για γκράπλιν και ταυτόχρονα να προσπαθείς να ξαπλώσεις κάποιον με ένα χτύπημα. Τα χέρια σου είναι πιο ανοιχτά το βάρος του σώματος σου πιο πίσω, τα χτυπήματα σου δεν έχουν σωστή απόσταση και τα χέρια σου είναι πιο ελαφριά. (Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε και το ότι σε συντριπτική πλειοψηφία οι αθλητές του mma δεν έχουν την κατάρτιση για k1 με εξαίρεση παλιότερους ίσως. Όπως φυσικά και οι περισσότεροι αθλητές k1 δεν έχουν ιδέα από το πως είναι να παίζουν mma) Έκαστος στο είδος του λοιπόν. Όσο περνάει ο καιρός και τα χρήματα γίνονται πολλά, θα ανέβουν πολλοί περισσότεροι οι αθλητές του ufc. Θα δημιουργηθεί ξεχωριστό "άθλημα" και δε θα έχουν οι αθλητές υπόβαθρο από άλλα μαχητικά αθλήματα αλλά καθαρά υπόβαθρο για ufc. Τα πράγματα θα γίνουν πιο σκληρά και επικίνδυνα όταν οι αθλητές αυτοί πυγμαχούν σαν πυγμάχοι, δίνουν αγκωνίες και γόνατα σαν αθλητές thai, παλεύουν σαν παλαιστές και πάει λέγοντας.
θεαματικο ρε σεις το ufc, αλλα πρεπει να παιζει η ντοπα της ντοπας, Ω ΝΤΟΠΑ!
δεν μπορει ο αλλος να τρωει 2-3 γεματα στο σαγονι και να μην ξαπλωνει...:dizzy: εδω με 10αρια γαντια την τρωνε στο Κ1 και μετρανε τ'αστρα για καμια βδομαδα...
οποτε παιζει τα διεγερτικα που παιρνουν να τα δινουν στ'αλογα...:lol:
για να μην παρεξηγηθω το λατρευω το kick boxing...ασχολουμαι απο 21 και ειμαι 34...
πριν 2 χρονια ξεκινησα και bjj και θεωρω το grappling φοβερο σαν φιλοσοφια και μηχανικη σωματος..
καποια φεγγαρια εκανα και krav maga...
(αυτα τα γραφω για να τονισω οτι ειμαι λατρης των μαχητικων αθληματων)
my 2c..
που κανεις bjj εκει που μενεις ρε χαχα :lol: έρχομαι απο βδομαδα να σε παλεψω να φαμε και πυτογυρο !
(μονο αγγαλιτσες ομως δεν θελω kick μαζι σου να μου λειπει)
Bob_o_mastoras
20/08/2016, 18:21
που κανεις bjj εκει που μενεις ρε χαχα :lol: έρχομαι απο βδομαδα να σε παλεψω να φαμε και πυτογυρο !
O νικητης μαζι μου (θα εχω peper, taser και πτυσσομενο ομως και θα φοραω κρανος, να ειναι πιο δικαιο!!) :lol::lol:
Πηγες διακοπες τελικα ρεεεε;;;; :sun:
devil's animal
20/08/2016, 20:09
Σε γενικές γραμμές ορθά τα λες.
Το μονο θεμα ειναι οτι οσο περισσότερο παρακολουθείς κι οσο περισσότερο εμβαθυνεις αρχίζεις να καταλαβαίνεις ποια φάπα ειναι για να τον ξαπλώσει κατω τον αλλο και ποια δεν ειναι.
Στο παράδειγμα που έφερες ας πουμε με τον Κονορ-Ντιαζ, οσο κι αν υποστηρίζω Κονορ, καμια απο τις φάπες που άρπαξε ο Ντίαζ δεν ηταν για να τον ξαπλώσει.
Κάποιοι εχουν σιδερένια σαγόνια. Συμβαίνει και αυτο.
βρηκα ενα φοβερο βιντεακι σχετικο με το θεμα...
απολαυστε... (https://www.youtube.com/watch?v=k8WSDwZ8TKs)
:beer::beer:
devil's animal
20/08/2016, 20:28
Ένα βαρύ γάντι την ίδια στιγμή όμως δίνει μεγαλύτερη ορμή στο χτύπημα. Αν φας μπουνιά γεμάτη με δεκατεσσάρι γάντι προπόνησης θα την ακούσεις περισσότερο από ότι να την έτρωγες με δεκάρι.
δεν παιζει αυτο που λες...
τα 14αρια ειναι κυριως γαντια προπονησης για 2 κυριως λογους...
ο 1ος: την ακους πολυ πιο δυσκολα σε σχεση με το 10αρι...
ο 2ος: ακριβως επειδη ειναι μπαμπατσικα περνανε πιο δυσκολα απο τα ανοιγματα...αρα περισσοτερη δυσκολια για να βγει ενα γεματο...με αποτελεσμα, αν εχεις μαθει με 14αρια, οταν φορας 10αρια στον αγωνα να τα περνας πιο ευκολα...;)
Στο ότι πέφτουν πιο δύσκολα οι του mma σε σχέση με το k1 έχει να κάνει με τη στάση του σώματος και τις δυνατότητες χτυπήματος των αθλητών. Δεν είναι εύκολο να κρατάς άμυνα για γκράπλιν και ταυτόχρονα να προσπαθείς να ξαπλώσεις κάποιον με ένα χτύπημα. Τα χέρια σου είναι πιο ανοιχτά το βάρος του σώματος σου πιο πίσω, τα χτυπήματα σου δεν έχουν σωστή απόσταση και τα χέρια σου είναι πιο ελαφριά. (Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε και το ότι σε συντριπτική πλειοψηφία οι αθλητές του mma δεν έχουν την κατάρτιση για k1 με εξαίρεση παλιότερους ίσως. Όπως φυσικά και οι περισσότεροι αθλητές k1 δεν έχουν ιδέα από το πως είναι να παίζουν mma) Έκαστος στο είδος του λοιπόν. Όσο περνάει ο καιρός και τα χρήματα γίνονται πολλά, θα ανέβουν πολλοί περισσότεροι οι αθλητές του ufc. Θα δημιουργηθεί ξεχωριστό "άθλημα" και δε θα έχουν οι αθλητές υπόβαθρο από άλλα μαχητικά αθλήματα αλλά καθαρά υπόβαθρο για ufc. Τα πράγματα θα γίνουν πιο σκληρά και επικίνδυνα όταν οι αθλητές αυτοί πυγμαχούν σαν πυγμάχοι, δίνουν αγκωνίες και γόνατα σαν αθλητές thai, παλεύουν σαν παλαιστές και πάει λέγοντας.
ενα μερει σωστα οσον αφορα την σταση σωματος και τις αμυνες αλλα δεν ισχυει το κομματι με τα ξεχωριστα αθληματα γιατι παλιοτερα αρκετοι επαιζαν και Κ1 και ufc..(βλ.Mirco Cro Cop, Mark Hunt, Alistair Overeem)...
ολα ξεκινουν απο boxing (χερια) και η σειρα εχει kick boxing (χερια-ποδια), thai (χερια-ποδια-αγκωνες-γονατα), judo, jiu jitsu, grappling και γενικοτερα μαχη εδαφους...
γι'αυτο ειναι και mixed martial arts...
ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παιξει καποιος αν δεν εχει καλα χερια...
και επειδη οι περισσοτερες μαχες καταληγουν κατα 80% εδαφος, ενας μαεστρος της μηχανικης σωματος θα δεσει κομπο οποιονδηποτε..(βλ. τον Θεο επι γης Fedor Emelianenko)...
παλιοτερα πηγαιναν οι τζουντοκα στα (τοτε) κλουβια και τους ειχαν πελατες τους kick boxers...γιατι τους πηγαιναν εδαφος με το καλημερα, τους εδεναν και ταπαραν...
μετα βγηκαν αμυνες και για το grappling και μοιραστηκε το παιχνιδι...
devil's animal
20/08/2016, 20:32
γιατι μονο αγκαλιτσες μωρη κυρια?
φοβασαι φουλ αγωνα mma? :a01:
ελα αλλα να ξερεις ειμαι απροπονητος...απο 31/05 μονο μπανιο...ελεγα το καλοκαιρι να παρω ενα ρεπο διαρκειας απο τα μαυρισμενα ματια και τις μελανιες στο σωμα...:tooth:
pipe_smoker
20/08/2016, 21:54
βρηκα ενα φοβερο βιντεακι σχετικο με το θεμα...
απολαυστε... (https://www.youtube.com/watch?v=k8WSDwZ8TKs)
Το κανάλι του MontageKing το προτείνω φουλ για subscribe:beer:
Φτιάχνει πολύ ωραία βιντεάκια, σύντομα, περιεκτικά, ευχάριστα.
Δε θα μάθει κανείς τα μυστικά του σύμπαντος γύρω από το ΜΜΑ, αλλά θα πληροφορηθεί και ίσως του τσγγλήσει το ενδιαφέρον.
ενα μερει σωστα οσον αφορα την σταση σωματος και τις αμυνες αλλα δεν ισχυει το κομματι με τα ξεχωριστα αθληματα γιατι παλιοτερα αρκετοι επαιζαν και Κ1 και ufc..(βλ.Mirco Cro Cop, Mark Hunt, Alistair Overeem)...
ολα ξεκινουν απο boxing (χερια) και η σειρα εχει kick boxing (χερια-ποδια), thai (χερια-ποδια-αγκωνες-γονατα), judo, jiu jitsu, grappling και γενικοτερα μαχη εδαφους...
γι'αυτο ειναι και mixed martial arts...
ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παιξει καποιος αν δεν εχει καλα χερια...
και επειδη οι περισσοτερες μαχες καταληγουν κατα 80% εδαφος, ενας μαεστρος της μηχανικης σωματος θα δεσει κομπο οποιονδηποτε..(βλ. τον Θεο επι γης Fedor Emelianenko)...
παλιοτερα πηγαιναν οι τζουντοκα στα (τοτε) κλουβια και τους ειχαν πελατες τους kick boxers...γιατι τους πηγαιναν εδαφος με το καλημερα, τους εδεναν και ταπαραν...
μετα βγηκαν αμυνες και για το grappling και μοιραστηκε το παιχνιδι...
Δεν έχει άδικο ο Σκύλαρος σε αυτό που λέει.
Οι περισσότεροι που άφησαν εποχή στο άθλημα, είχαν υπόβαθρο 3-4 πολεμικών τεχνών.
Από το Fedor μέχρι το Σιλβα.
Πλέον όμως το πράγμα έχει αλλάξει αρκετά, γιατί όντως αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστό άθλημα το ΜΜΑ.
Έχει γίνει ένα ενιαίο κομμάτι, συνδυασμός grappling και striking.
Σαφώς και ο κάθε αθλητής μπορεί να έχει ένα υπόβαθρο λίγο πιο γερό σε μία τέχνη παρά σε μια άλλη, αλλά σε λίγα χρόνια πραγματικά θα σταματήσουμε να βλέπουμε μποξέρ/κικμποξερ/παλαιστές/τζουντόκα κλπ να το γυρνάνε σε ΜΜΑ.
Το υπόβαθρό τους θα είναι καθαρά training στο ΜΜΑ σε κλουβιά.
Αν αυτή η εξέλιξη έρθει ομαλά και όπως πρέπει, μπορεί να βγει σε καλό.
Αν γίνει βιαστικά και μαλακισμένα (όπως έχει πάει να γίνει σε ένα βαθμό στην Ελλάδα) τα αποτελέσματα μόνο ικανοποιητικά δε θα είναι.
Και μην ξεχνάμε ότι άλλο πράγμα ένας επαγγελματίας μαχητής που ζει από αυτό, κι άλλο κάποιος που το κάνει για γυμναστική κλπ.
Ο Μακγκρέγκορ κι ο Ρόκχολντ (κι ο κάθε ένας από αυτούς), ξυπνάει το πρωί, κάνει την προπόνησή του στο striking, το απόγευμα θα κάνει grappling, και το βράδυ θα βγει για τρέξιμο και κάρντιο.
Το αν όταν ήταν πιο μικρός είχε πάρει και μια μαύρη ζώνη στο τάε κβο ντο, δεν έχει να κάνει με το παρόν.
Όχι ότι δε βοηθάει ή δεν παίζει ρόλο. Αντιθέτως.
Αλλά παύει να αποτελεί τμήμα της καθημερινής του προπόνησης.
Γι'αυτό και όποιος δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με αγώνες, δεν έχει και μεγάλο λόγο να ασχοληθεί με το ΜΜΑ σαν ξεχωριστό άθλημα.
Υπάρχουν κι άλλες τέχνες/αθλήματα που να συνδυάζουν και χτυπήματα και λαβές.
Το ΜΜΑ πιο πολύ είναι ένα σύνολο κανονισμών, παρά μια ξεχωριστή πολεμική τέχνη/άθλημα.
Ένας ερασιτέχνης χέστηκε.
Ένας επαγγελματίας πιθανόν να προτιμήσει να εξασκηθεί σε ακριβώς αυτό το πράγμα, παρά να "χάνει χρόνο" περνώντας κι από άλλες πολεμικές τέχνες, αφού στο τέλος ξέρει ότι θα καταλήξει εκεί.
congate7
20/08/2016, 22:35
364424
Bob_o_mastoras
21/08/2016, 02:18
Nate σου στελνω εγκεφαλικα κυματα για καλη τυχη!!! :hypnotize:
Αnime, cabrόn!!!! :boxing:
devil's animal
21/08/2016, 02:51
Nate σου στελνω εγκεφαλικα κυματα για καλη τυχη!!! :hypnotize:
εγκεφαλικα κυτταρα στειλ'του καλυτερα, γιατι σιγουρα θα χασει αρκετα στον αγωνα και θα του χρειαστουν...:a13:
pipe_smoker
21/08/2016, 03:14
εγκεφαλικα κυτταρα στειλ'του καλυτερα, γιατι σιγουρα θα χασει αρκετα στον αγωνα και θα του χρειαστουν...:a13:
:bawl:
Μόλις 4 είναι η ώρα και έχω αρχίσει να με πλακώνω στα χαστούκια για να μείνω ξύπνιος.
Αν υπάρχει κανάς εθελοντής να συνεχίσει γιατί κοκκινησαν τα χέρια μου:lol:
pipe_smoker
21/08/2016, 06:34
Ένα θα πω.....
Φοβερός αγώνας!!!!
Άπειρα μπράβο και στους δυό τους!
Άντε δείτε το να τα πούμε (έχω χτυπήσει 2 red bull και δε με παίρνει ο ύπνος που να χτυπιέμαι:lol:)
Παιζει κανα λινκ με το ματσακι;
pipe_smoker
21/08/2016, 09:48
Παιζει κανα λινκ με το ματσακι;
Δεν έχω κατι, δυστυχώς.
devil's animal
21/08/2016, 11:23
οντως ωραιος αγωνας...:smokin:
παρτε και λινκ: https://rutube.ru/video/eff49eb32bc04fbc5c5364ef0515fb9a/
Bob_o_mastoras
21/08/2016, 15:50
Καλος αγωνας!!! :D
Δικαιο αποτελεσμα... :(
Aν προσπαθουσε περισσοτερο και πιο νωρις για takedown, ο Nate, θα ειχε εξελιχθει αλλιως πιστευω. Δεν ξερω γιατι δεν το εκανε... :confused:
υ.γ. :a02::a11::a37::a52::a57:
skylaros
21/08/2016, 16:11
devils με τα πιο βαριά γάντια την ακούς περισσότερο ;) Απλά δε βγάζεις τραυματισμούς και φυσικά έχει να κάνει με το ότι περνάς λιγότερα χτυπήματα και υπάρχει καλύτερη άμυνα. Από την άλλη μέχρι 12άρια έχω δει γενικά. Κάτι 14oz κάτι 16 πρέπει να είναι αμερικανιές.
Σε ότι αφορά τον αγώνα για εμένα ο Nate είναι νικητής. Ο Ιρλανδός δε τα έχει αυτά τα κιλά, τουλάχιστο ακόμα. Δεν έχει καθόλου ελαστικότητα πλέον και μετά το 3ο πεντάλεπτο δε μπορεί να παλέψει. Δε μπορώ να βλέπω κυνηγητό στο ρινγ νευριάζω... Όσους αγώνες είχε κερδίσει μέχρι τώρα ο Ιρλανδός τους έχει κερδίσει με το τσαγανό, τη δύναμη και την εκρηκτικότητα του. Πλέον τα χάνει αυτά τα χαρακτηριστικά στα μέσα του αγώνα. Έπρεπε να είχε κάνει κίνηση ο Nate στα μισά του 4ου πεντάλεπτου.
Bob_o_mastoras
21/08/2016, 16:29
... Έπρεπε να είχε κάνει κίνηση ο Nate στα μισά του 4ου πεντάλεπτου.
Nαι, αυτο λεω και εγω αλλα μολις εμαθα πρωτον οτι ο Nate ειχε τραυματισμο στα πλευρα πριν τον αγωνα που τον δυσκολευε αρκετα και συνειδητα δεν ηθελε να παει σε grappling και δευτερον ο ΜακΓκρεγκορ εσπασε ή ραγισε το πελμα του κατα τη διαρκεια του αγωνα (μαλλον 1ο ή 2ο γυρο που εριχνε low συνεχεια) αλλα συνεχισε ο σκυλος..
pipe_smoker
21/08/2016, 16:31
Aν προσπαθουσε περισσοτερο και πιο νωρις για takedown, ο Nate, θα ειχε εξελιχθει αλλιως πιστευω. Δεν ξερω γιατι δεν το εκανε... :confused:
Γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα όταν ο άλλος σου έχει κάνει τούμπανο το πόδι, και βλέπεις ότι έχει takedown defense που δεν το περίμενες ποτέ.
Σε ότι αφορά τον αγώνα για εμένα ο Nate είναι νικητής. Ο Ιρλανδός δε τα έχει αυτά τα κιλά, τουλάχιστο ακόμα. Δεν έχει καθόλου ελαστικότητα πλέον και μετά το 3ο πεντάλεπτο δε μπορεί να παλέψει. Δε μπορώ να βλέπω κυνηγητό στο ρινγ νευριάζω... Όσους αγώνες είχε κερδίσει μέχρι τώρα ο Ιρλανδός τους έχει κερδίσει με το τσαγανό, τη δύναμη και την εκρηκτικότητα του. Πλέον τα χάνει αυτά τα χαρακτηριστικά στα μέσα του αγώνα. Έπρεπε να είχε κάνει κίνηση ο Nate στα μισά του 4ου πεντάλεπτου.
Έλα ρε συ, αστειεύεσαι?
Το ότι αυτά τα κιλά δεν τα έχει ο Μακγκρέγκορ εννοείται.
Και κακώς είχε δεχτεί εξ'αρχής να γίνει ο αγώνας σε αυτά τα κιλά.
Αλλά αφού είχε γίνει, έγινε τώρα και η ρεβάνς.
Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν τα χάνει στα μέσα του αγώνα.
Απλά είναι άλλα τα κιλά και προσαρμόζεται αναλόγως.
Ο Nate έπαιξε καλά, ό,τι μπορούσε να έχει κάνει το έκανε.
Είχα πει ότι τον φοβάμαι τον αγώνα, αλλά τελικά ο Μακγκρέγκορ κατέβηκε πολύ μελετημένος, πολύ συγκρατημένος κι ακριβώς όπως έπρεπε.
Και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν πάλεψε ή ότι έτρεχε ή ότι "έκλεψε" τους πόντους και το πήγε στους κριτές.
3 knockdown στους δύο πρώτους γύρους και ο ψηλός δεν ήξερε από πού του έρχονται.
Το μόνο που έπρεπε να έχει κάνει περισσότερο ήταν να έχει πιέσει στο σώμα.
Όσες φορές το έκανε είχε καλά αποτελέσματα με τον Ντίαζ να παραπατάει και να φεύγει πίσω, αλλά το θυμήθηκε λίγο αργά.
Και μου άρεσαν και οι δύο μετά το τέλος του αγώνα.
Αξιοπρεπέστατοι κι ωραίοι.
skylaros
21/08/2016, 16:32
Παίζει να το λέει ο προπονητής του Nate κάποια στιγμή αυτό.
pipe_smoker
21/08/2016, 16:33
.... ο ΜακΓκρεγκορ εσπασε ή ραγισε το πελμα του κατα τη διαρκεια του αγωνα (μαλλον 1ο ή 2ο γυρο που εριχνε low συνεχεια) αλλα συνεχισε ο σκυλος..
Ναι, σε κάποια άμυνα που έβγαλε ο Ντίαζ κλώτσησε γόνατο φουλ και την έφαγε αν θυμάμαι καλά.
Αλλά δούλευε τόσο καλά το game plan που και με σπασμένο πόδι δεν το εγκαταλείπεις:lol:
devil's animal
21/08/2016, 19:11
το μπροστινο ποδι του diaz το ειδατε? δεν φαινοταν κατι απο μπροστα...αλλα απο πισω οταν ηταν στα κλιτς ηταν τερμα μελανιασμενο...
πηγε να του χαλασει την βαση αλλα ο σκυλος αντεξε και εκει...
εφαγε τρελο ξυλο..
και πραγματικα απορω πως γινεται να τρωει 2 συνεχομενα γεματα σαγονι και να μην ξαπλωνει σαν κουραδα...:confused:
ουσιαστικα ο αγωνας ηταν μια επαναληψη του 1ου μονο που ο macgregor δεν εκανε το λαθος που εκανε τοτε...
o diaz εφαγε παλι πολυ ξυλο...αντεξε ξανα...
ο mc gregor πηγε με σοβαροτητα και σωστο στησιμο...επαιξε εξυπνα...πελεκυσε οσο μπορουσε και χαμηλα και ψηλα...
και απο την στιγμη που δεν εκανε λαθος, το πηρε στα σημεια...
θα μπορουσε ο diaz στο τελος του 5ου που τον εριξε κατω να τον ειχε τελειωσει γιατι φαινοταν πολυ κουρασμενος ο macgregor αλλα ο αγωνας τελειωσε και ολα ειναι παρελθον...
εν τω μεταξυ βλεπεις diaz μετα τον αγωνα και ειναι σαν να μην επαιξε, αν εξαιρεσεις τα αιματα...:lol: ο αλλος ειχε φουσκωσει απο τον 3ο γυρο...
και απλα δεν το πιστευεις με αυτη την σωματοδομη και την μουρη την μεξικανικη, να εχει τοσο φοβερο cardio...:cry:
σαν αθλητης ο mcgregor ειναι μιλια μπροστα...σωστο στησιμο, σωστο παιξιμο, game plan, κλπ...
σαν μαχητης ο diaz ειναι απλα σε αλλον πλανητη... οσο ανορθοδοξο και αν ειναι το στησιμο και το παιχνιδι του...τοσο πιο πολλα guts εχει...
ηταν σαν να παιζει ενας αλητης του δρομου με ενα καλα εκπαιδευμενο στις πολεμικες τεχνες πλουσιοπαιδο...:uplate:
Bob_o_mastoras
21/08/2016, 19:34
Για εμενα, επρεπε απο τον 4ο γυρο απο την αρχη να ρισκαρει το takedown ο ΔιαΖ απο το κεντρο. Ηταν φανερο οτι στα σημεια εχανε οποτε δεν ειχε νοημα να περιμενει με την ιδια τακτικη.
Ή τουλαχιστον στον 5ο επρεπε να μπει αλα Royce Gracie στα παλια, κατευθειαν!! Ο αλλος οντως ειχε κουραστει και πιθανον να εκανε λαθος.
Το φοβοταν;; Τοσα γεματα ειχε φαει και δεν βγηκε ΚΟ. Και οπως και να κατεληγαν στο εδαφος παλι ο Νate θα ειχε το πλεονεκτημα.
pipe_smoker
21/08/2016, 20:49
@Devil's
Ρημάδι του το έκανε το πόδι ρε συ.
Κι από μπροστά κι από πίσω κι απ'το πλάι.
Νταούλι ήταν.
Έπρεπε να παίξει κι άλλο σώμα.
Κατά τα άλλα ήταν άψογος.
@bob
Ρε σεις άλλον αγώνα είδαμε?
Ποιος σας είπε ότι δεν ήθελε να τον πάει κάτω τον αγώνα ή ότι δεν το προσπάθησε?
Πολλές προσπάθειες έκανε αλλά ο άλλος είχε έρθει με φοβερό takedown defense.
Και οκ είναι καλός στο έδαφος ο Ντίαζ, αλλά πάνω απ'όλα μποξέρ είναι.
Είναι λογικό να ήθελε να περάσει κάποιο καλό χτύπημα και είτε να τον βγάλει νοκ άουτ είτε να του δώσει ευκαιρία για κάποιο εύκολο takedown όπως έγινε και στον πρώτο αγώνα.
Bob_o_mastoras
21/08/2016, 21:29
Με clinch στα σχοινια μονο προσπαθησε και εκει ο ΜακΓρηγορης ηταν πολυ καλα προετοιμασμενος οπως φανηκε.
Επρεπε να ανοιχτει οσο ηταν στο κεντρο.. (λεω τωρα εγω, σαν κλασσικος ασχετος ελληνας προπονητης επι των παντων.. :lol::lol:).
Να βλεπαμε και λιγο θεαμα παραπανω.. ;)
pipe_smoker
21/08/2016, 22:17
Με clinch στα σχοινια μονο προσπαθησε και εκει ο ΜακΓρηγορης ηταν πολυ καλα προετοιμασμενος οπως φανηκε.
Επρεπε να ανοιχτει οσο ηταν στο κεντρο.. (λεω τωρα εγω, σαν κλασσικος ασχετος ελληνας προπονητης επι των παντων.. :lol::lol:).
Να βλεπαμε και λιγο θεαμα παραπανω.. ;)
Ρε συ, με τον Μακγκρέγκορ έπαιζε, όχι με μένα:lol:
Είπαμε έχει καλύτερο bjj ο Diaz αλλά και ο άλλος δεν είναι κανά παιδάκι, να τον πιάσει να τον ρίξει κάτω και να τον βγάλει off με το τσιγάρο στο στόμα κι ατσαλάκωτος.
Για να πάει για takedown πρέπει να ανοίξει την άμυνά του.
Εκείνη την ώρα αν του πέρναγε μια από τις καλές ο κοκκινοτρίχης δε θα είχε καλά ξεμπερδέματα.
Όπως και να έχει ωραίος αγώνας ήταν, ευτυχώς κατά πως φαίνεται τέλος με αυτά τα κιλά, πάμε για άλλα.
Το Johnson - Teixeira δυστυχώς δεν κράτησε πολύ.
Πάμε για ριμάτς Johnson - Cormier (αν δεν εμφανιστεί ο πρέζακας ο Jones με νέες περιπέτειες)
Τώρα πάμε για το 203.
Ο Miocic έχει δείξει φοβερά στοιχεία, αλλά ο Overeem δεν είναι εύκολη υπόθεση σε καμία περίπτωση.
Χώρια που μάλλον είναι η τελευταία του ευκαιρία να φορέσει τη ζώνη.
Bob_o_mastoras
21/08/2016, 23:07
Ποσο να ανοιγε τις αμυνες του ο Μακ;; Επρεπε ο Ντιαζ να το προσπαθουσε απο την αρχη να τον κανει να ανοιχτει. Αλλα, ουτως ή αλλως, δεν θα μασουσε, μαλλον, η αλλη η πονηρη, Ιρλανδεζικη αλεπου.
Johnson - Teixeira χορταστικοτατα 13 δευτερολεπτα.. Εχεις και παραπονο.. :p (Ο Ντεβιλς δεν ελεγε χθες για κατι γρηγορα ΚΟ;;; γκαντεμης :lol:).
υ.γ. Ο Ντιαζ μετα καπνιζε e-cig που ειπε οτι ειχε λαδι cbd (κανναβιδιολη). Is this even legal??? :uplate: Η κανναβιδιολη βεβαια δεν ειναι ψυχοτροπος οπως η τετραυδροκανναβινολη (thc) (ουτως η αλλως νομιμη πλεον στις περισσοτερες πολιτειες, για ιατρικη χρηση) αλλα δεν απαγορευεται αραγε απο usada???
pipe_smoker
22/08/2016, 03:37
υ.γ. Ο Ντιαζ μετα καπνιζε e-cig που ειπε οτι ειχε λαδι cbd (κανναβιδιολη). Is this even legal??? :uplate: Η κανναβιδιολη βεβαια δεν ειναι ψυχοτροπος οπως η τετραυδροκανναβινολη (thc) (ουτως η αλλως νομιμη πλεον στις περισσοτερες πολιτειες, για ιατρικη χρηση) αλλα δεν απαγορευεται αραγε απο usada???
Και οι δυο οι Ντίαζ ειναι γνωστά φουγαρα:lol:
Το Νικ τον εχουνε τσιμπήσει και τιμωρήσει δυο ή τρεις φορες. (Το NSAC. Δεν ειχαν μπλέξει με USADA ακόμη)
Μια πριν το ριμάτς με Κοντιτ, αλλη μια μετά τον αγώνα με Σιλβα, και δε θυμάμαι αν εχει παίξει κι αλλη.
Bob_o_mastoras
22/08/2016, 03:49
Και οι δυο οι Ντίαζ ειναι γνωστά φουγαρα:lol:
Το Νικ τον εχουνε τσιμπήσει και τιμωρήσει δυο ή τρεις φορες. (Το NSAC. Δεν ειχαν μπλέξει με USADA ακόμη)
Μια πριν το ριμάτς με Κοντιτ, αλλη μια μετά τον αγώνα με Σιλβα, και δε θυμάμαι αν εχει παίξει κι αλλη.
Makes sence... :lol:
Τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος χωρις να εχει ufc...???? Γρηγορα για υπνο!!!! :p
congate7
25/08/2016, 20:12
Conor :a23:
https://www.youtube.com/watch?v=S6wn99sp4Tc
Nate can only coun to 5 :rotflmao::owned::rotflmao:
pipe_smoker
03/09/2016, 14:51
UFC fight night στο Αμβουργο σήμερα.
Σε νορμαλ ώρα και για εμάς. 10 το βράδυ.
Arlovski vs Barnett
Παλαίμαχοι heavyweights, με καμια 40αρια σχεδόν χρονια κι άλλους τόσους αγώνες στην πλάτη του έκαστος.
Ο Arlovski φοβερός μποξέρ με αξιοπρεπές ground game.
O Barnett submission specialist.
Πιο πολυ αγώνας για το fun της υπόθεσης καθότι και οι δυο ειναι μεγάλοι και δεν πιστεύω οτι διεκδικούν καμια άνοδο στα rankings ή ευκαιρία για τίτλο.
Επίσης ενδιαφέρον ματς και το Gustaffson vs Blachowich
congate7
03/09/2016, 15:08
Pipe τι ώρα παίζει το μωρό η Evans Smith ξέρεις ;
Bob_o_mastoras
03/09/2016, 16:56
Endo με ταξι, δυο, τρεις μερες τωρα δεν δουλευει το rutube... :(
Mας :a021:
pipe_smoker
03/09/2016, 17:13
Pipe τι ώρα παίζει το μωρό η Evans Smith ξέρεις ;
Αν δεν κανω λάθος ειναι ο πέμπτος αγώνας των prelims.
Τα prelims ξεκινούν 6:45, οποτε υπολόγισε.
Γύρω στις 9, 9:15 θα ελεγα.
Μετά εχει άλλους δυο αγώνες και ξεκινάει στις 10 το main card.
Οποτε καπου εκει πιστευω.
congate7
03/09/2016, 19:29
http://livetv.sx/en/eventinfo/443067_ufc_fight_night_93_preliminaries/#webplayer_ifr|473755|443067|473755|840|75|en
Bob_o_mastoras
07/09/2016, 22:38
Ειδα το fight night του Αμβουργου, μολις.
Πολυ καλο. Ειδικα το Gustafson-Vlachowitch :)
pipe_smoker
08/09/2016, 01:01
Ειδα το fight night του Αμβουργου, μολις.
Πολυ καλο. Ειδικα το Gustafson-Vlachowitch :)
Ναι, έπαιξε έξυπνα ο Σουηδός.
Παρ'όλο που δεν είναι η καλύτερή μου να βλέπω "embrace the grind" καταστάσεις που λέει κι ο Κορμιέ.
Αλλά τον έπαιξε πάνω όσο χρειαζόταν, και μετά πήγε το παιχνίδι κάτω, όπου το πάλεψε. Δεν ήταν "ξάπλα να περάσει ο χρόνος".
Το Σάββατο είναι το 203.
Τον πάω τον Μιόσιτς αλλά θέλω να τη φορέσει μια φορά τη ζώνη ο Όβεριμ.
Από τους τελευταίους τόσο παλιούς κι έμπειρους στο heavyweight.
Στο Κλίβελαντ ο αγώνας, οπότε ώρες Αμερικανικες, οπότε κλάφτα. Ξενύχτι.
Εμένα το 204 με καίει, σε ένα μήνα από σήμερα.
Θέλω να τις μαζέψει ο Bisping, να στρώσει καινούρια μούρη.
Να τον κάνει ο Χέντο άλογο!
Διπλό τζακπότ.
Και ο Bisping θα πάρει ξύλο να βάλει και στις τσέπες μπας και βουλώσει ποτέ το κωλόστομά του, ΚΑΙ ο Χέντο πρωταθλητής.
pipe_smoker
11/09/2016, 13:23
Πατατα με τη φλούδα!
Τζάμπα το ξενύχτι πραγματικα.
ΥΓ. Μαλακα Jackson κλεισ'το το μπουρδελο σου και τραβα να προπονείς δρομείς στο στίβο.
Πραγματικα η αηδία εχει και τα όρια της.
congate7
11/09/2016, 13:32
Από τη νίκη του μωρρρρρρρρού στο Αμβούργο. (είχα ξεχάσει να τη βάλω)
365738
Bob_o_mastoras
11/09/2016, 18:43
Πατατα με τη φλούδα!
Τζάμπα το ξενύχτι πραγματικα.
ΥΓ. Μαλακα Jackson κλεισ'το το μπουρδελο σου και τραβα να προπονείς δρομείς στο στίβο.
Πραγματικα η αηδία εχει και τα όρια της.
Tερμα μουφα οντως...
Μονο ο Werdum που την ειδε Τζετ Λι ελεγε λιγο, απο αποψη θεαματος.
Εκει με τον Brown τι εγινε;; Εσπασε το δαχτυλο του;; 2ο λεπτο στο 2ο γυρο ηταν 77-9 τα strikes υπερ του Werdum..:lol:
pipe_smoker
11/09/2016, 19:27
Εκει με τον Brown τι εγινε;; Εσπασε το δαχτυλο του;;
Ναι.
Έφυγε με ένα δεξί overhand ο Werdum το οποίο προσγειώθηκε "κόντρα" στα δάχτυλα του Μπράουν που πήγαινε να βγάλει άμυνα.
Ο μεγαλύτερος μαλάκας απ'όλους ήταν ο διαιτητής.
Βλέπει τον Μπράουν που παραπονιέται, κι αντί να του πετάξει επιτόπου ένα "keep going, fight is on", καθόταν και τον κοίταγε σα χάνος.
Μουντάρει ο Werdum με ένα κροσέ και τότε θυμάται ο ρεφ να πει "time out".
Που δεν επιτρέπεται καν να το κάνει αυτό αλλά τέλος πάντων.
Χρόνο δικαιούται κάποιος αν έχει χτυπηθεί αντικανονικά.
Το ότι έσπασε ο άλλος το δάχτυλό του, ή τα παρατάει ή συνεχίζει όπως είναι.
Στο τέλος θα ζητάνε time γιατί "έφαγα μια καλή στα πλευρά και με σακάτεψε, δώστε μου μισό να συνέλθω".
Μαλακία αγώνα έκανε κι ο Werdum εδώ που τα λέμε, αλλά ήταν τόσο απαράδεκτος ο Μπράουν που δεν έχεις τί να πεις.
Δεν είναι κακό να είσαι counterstriker (κάθε άλλο).
Δεν είναι κακό να είσαι heavyweight και counterstriker (δεν είναι βεβαια και το καλύτερο, αλλά οκ).
Αλλά να είσαι "counterstriker" που αν ο άλλος δεν κάνει κίνηση ώστε να αντεπιτεθείς, εσύ είσαι ικανός να κάθεσαι και να τον κοιτάς επί 5 λεπτά, ε άσ'το αγόρι μου.
Το Μιόσιτς τον γουστάρω οφίσιαλι πλέον.
Ειδικά μετά την ξενέρα από τον Όβεριμ.
Bob_o_mastoras
11/09/2016, 19:37
cm-tap.. lol!!
Που πας ρε ανθρωπΑ...;;; Ψυχοπονιαρης ομως ο μικρος, τον πηγε αμεσως στο εδαφος να μην τον "τσαλακωσει" πολυ... :lol:
pipe_smoker
11/09/2016, 20:45
cm-tap.. lol!!
Που πας ρε ανθρωπΑ...;;; Ψυχοπονιαρης ομως ο μικρος, τον πηγε αμεσως στο εδαφος να μην τον "τσαλακωσει" πολυ... :lol:
Να σου πω μια μαύρη αλήθεια....
Ποτε δε συμπάθησα αυτο το "let me show you what I can do in the octagon bitches!" που πλάσαραν όσοι δοκίμασαν να αφήσουν τις ψευτιές WWE κλπ και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε πραγματική μάχη.
Ιδιαίτερα τις τρελοψωναρες τύπου Λέσναρ, που έσπρωχνε και σπρώχνει ο Ντάνας γιατι φέρνουνε λεφτά.
Ο Πανκ υποτίθεται εχει παει στο UFC εδώ και κανα 2αρι χρονια αν θυμάμαι καλα, και σήμερα ηταν ο πρώτος του αγώνας.
Ηταν για να γίνει νωρίτερα, ειχε τραυματισμούς και δεν ξέρω γω τι αλλο.
Όσο πλησίαζε το event κι έβλεπα συνεντεύξεις κλπ, μπορώ να σου πω οτι πιο συμπαθής μου ηταν ο Πανκ, παρα ο Μίκι Γκαλ.
Ούτε τουπέ έβγαζε, ούτε ήρθα να σας γ@μησω κλπ.
Σωστός, μετρημένος, η εμπειρία με νοιάζει και τα ρέστα.
Το αλλο το κωλοπαίδι, να λεει οτι ο Πανκ ειναι πουθενας, κι ο ίδιος εχει 2-3 επαγγελματικούς αγώνες όλους κι όλους, και βρέθηκε στο UFC γιατι τον μπανισε ο Ντάνας σε ενα επεισόδιο του "looking for a fight".
Δηλαδή χαλάρωσε μάστορα!
Κανε δουλεια σου πρώτα, γίνε καποιος, και μετα άνοιξε το στόμα σου για να πεις τον άλλον πουθενά.
Τεσπα.
Ναι εννοείται οτι δεν κανει ο Πανκ και μάλιστα σε αυτη την ηλικία.
Αλλα περιέργως δεν το ευχαριστήθηκα που τις έφαγε με τέτοιο τροπο.
Ενώ για κατι τύπους σαν το Λεσναρ πχ δεν έχω καλύτερο.
Την κλωτσιά του Οβεριμ που τόνε δίπλωσε στα δυο, και τις ζεϊμπεκιές που χόρευε με τον Cain, τις βλέπω κάθε φορα που θέλω να μου φτιάξει η διάθεση:D
Bob_o_mastoras
11/09/2016, 23:01
Kαι εμενα μου φανηκε συμπαθης ο Πανκ, αλλα, απλα δεν μπορεις στα 30φευγα σου, χωρις σοβαρο backround σε πολεμικες τεχνες και αγωνες να μπεις ufc και να περιμενεις να γινει κατι διαφορετικο..
Οπως ειπε και ο Ρογκαν, ας ξεκινουσε απο amature αγωνες ή καπου οπου το επιπεδο ειναι πιο χαμηλο.
Για την προσπαθεια και το κουραγιο του ομως μπραβο.
Bob_o_mastoras
27/09/2016, 19:46
UFC 205 New York
Alvarez vs McGregor...
Kλαφτηκε, κλαφτηκε του κανανε τη χαρη τελικα του Eddie...
Πιστευω θα φαει ξυλακι!! Αλλα σιγα μην τον νοιαζει. Τετοιο money fight δεν νομιζω να του ξανακατσει..
pipe_smoker
27/09/2016, 20:00
UFC 205 New York
Alvarez vs McGregor...
Kλαφτηκε, κλαφτηκε του κανανε τη χαρη τελικα του Eddie...
Πιστευω θα φαει ξυλακι!! Αλλα σιγα μην τον νοιαζει. Τετοιο money fight δεν νομιζω να του ξανακατσει..
Exactly
Ο Ντάνας δήλωσε ότι μετά το 205 ο Μακ ή θα πρέπει να κατέβει στα 145 να υπερασπιστεί τη ζώνη του απέναντι σε Aldo, ή να την παραδώσει.
Οπότε οι επόμενοι αγώνες λογικά θα είναι Άλντο vs Μακ στα 145, και μετά λογικά θα κλείσει η τριλογία με Ντίαζ στα 155.
pipe_smoker
08/10/2016, 16:01
Εμένα το 204 με καίει, σε ένα μήνα από σήμερα.
Θέλω να τις μαζέψει ο Bisping, να στρώσει καινούρια μούρη.
Να τον κάνει ο Χέντο άλογο!
Διπλό τζακπότ.
Και ο Bisping θα πάρει ξύλο να βάλει και στις τσέπες μπας και βουλώσει ποτέ το κωλόστομά του, ΚΑΙ ο Χέντο πρωταθλητής.
Χμμμ... ναι...
Δεν περίμενα πάντως ότι θα τους βάζανε να παίξουν ξύλο στις 5 το πρωί τοπική ώρα, ώστε να κάτσει στα ίσα με τις ώρες Αμερικής....
Ήμαρτον.
Δεν ξενυχτάω πάλι γιατί η υπόλοιπη κάρτα είναι ψιλομαλακία.
Αν ξυπνήσω έχει καλώς.
Go Hendo!
369920
Bob_o_mastoras
08/10/2016, 23:16
Χμμμ... ναι...
Δεν περίμενα πάντως ότι θα τους βάζανε να παίξουν ξύλο στις 5 το πρωί τοπική ώρα, ώστε να κάτσει στα ίσα με τις ώρες Αμερικής....
Ήμαρτον.
Δεν ξενυχτάω πάλι γιατί η υπόλοιπη κάρτα είναι ψιλομαλακία.
Αν ξυπνήσω έχει καλώς.
Go Hendo!
369920
:uplate:
Oι ανθρωποι δεν σεβονται τιποτα.... :a06:
Εδω:
Tyron woodley vs Stephen Thompson @ UFC 205
πιστευετε οτι θα αντεξει ο wonderboy ?
O Woodley φαινεται σαν να εχει 10 κιλα παραπανω.......
pipe_smoker
03/11/2016, 17:46
Εδω:
Tyron woodley vs Stephen Thompson @ UFC 205
πιστευετε οτι θα αντεξει ο wonderboy ?
O Woodley φαινεται σαν να εχει 10 κιλα παραπανω.......
Όντως ειναι τέρας.
Εγω πιστεύω στον Thompson.
Ενα πιθανό game plan του Woodley θα ειναι το να κλείσει την απόσταση αφενός για να εκμεταλλευτεί το clinch όπου υπερέχει και φυσικά να παει και τον αγώνα στο έδαφος εαν του δοθεί η ευκαιρία, κι αφετέρου για να γλιτώσει απο τις κλωτσιές του Thompson.
Αν ο wonderboy καταφέρει να κρατήσει την απόσταση και να τον εχει εκει που τον θέλει μπορει να δουμε κανα τρελό KO πάλι, ή εστω να τον πάρει στα σημεία.
http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/fight-sports/egrapse-istoria-o-mcgregor.4369115.html
pipe_smoker
13/11/2016, 20:00
Αρχίσαμε τα σπόιλερς :D
Και ιστορία έγραψε, και τον έκανε ρεντικολο τον Αλβαρεζ (σε βαθμό που τον ψιλολυπηθηκα).
Για να δουμε τί θα γινει στην πορεία...
Λιγο ακομα spoiling?
Θα μου λειψει η Μιshα...
(@@ spoiling, οι αγωνες υπαρχουν παντου)
pipe_smoker
14/11/2016, 08:23
Λιγο ακομα spoiling?
Θα μου λειψει η Μιshα...
Κι εμένα ρε γαμωτο!
Αν και δεν είμαι σίγουρος οτι θα τηρήσει την απόφαση της.
Οταν ανακοίνωσε το retirement τη ρώτησε ο Ρογκαν αν το ειχε σκεφτεί ή αν οφείλεται κυρίως στο αποτέλεσμα του αγώνα.
Κι αυτη είπε το δεύτερο.
Οποτε ισως με ήρεμο κεφάλι το ξανασκεφτεί.
Αν ηταν άλλη θα ήμουν σίγουρος κιόλας, απλα το θέμα με τη συγκεκριμένη ειναι οτι δεν τη χωνεύει κι ο μαλακας ο Ντάνας, οποτε δε νομίζω να την πιέσει και πολυ μπας και της αλλάξει γνώμη.
Πάντως στον αγώνα ηταν πραγματικα σκέτη απογοήτευση.
Η Πεννιγκτον ο,τι έριχνε περναγε. Μεχρι και στο έδαφος κατάφερε να την κουλαντρισει που ειναι το δυνατό σημείο της Miesha.
Παει και ο "μυθος" της Ροντα.
Ψες δεν καταφερε ουτε να σταθει (κυριολεκτικα) απεναντι στην Nunez.
Σε μολις 48 δευτερα...
Bob_o_mastoras
01/01/2017, 20:15
Παει και ο "μυθος" της Ροντα.
Ψες δεν καταφερε ουτε να σταθει (κυριολεκτικα) απεναντι στην Nunez.
Σε μολις 48 δευτερα...
Nαι ρε φιλε... Τι μουφα αγωνας... :(
Οχι οτι στηριζα Rousey αλλα δεν περιμενα να χασει πιο ευκολα και απο τον cm punk.. 1-2, 1-2, 1-2 και κατω.. Αμυνα μηδεν...
Οπως ειπε "η" Cyborg παλια: "Ronda shadowboxed and the shadow won" :lol:
Nostradamus
13/07/2017, 10:51
Διαβαζα χθες για τον χαμουλη που γινεται για τον επερχομενο αγωνα του Mcgregor με τον mayweather. πολλες εκατονταδες εκατομμυρια ντολαρς θα παιχτουν και θα βγαλουν τα παιδια.
δεν καταλαβα τι κανονες θα ισχυσουν ομως για τον αγωνα. Θα ειναι πυγμαχικος?
pipe_smoker
13/07/2017, 11:06
Διαβαζα χθες για τον χαμουλη που γινεται για τον επερχομενο αγωνα του Mcgregor με τον mayweather. πολλες εκατονταδες εκατομμυρια ντολαρς θα παιχτουν και θα βγαλουν τα παιδια.
δεν καταλαβα τι κανονες θα ισχυσουν ομως για τον αγωνα. Θα ειναι πυγμαχικος?
Απ'όσο ξέρω ναι.
Δεν έχω προλαβει να δω τα press conference και το χαμό αυτής της εβδομάδας.
Περιμένω το ΣΚ να αράξω να τα δω μαζεμένα.
Οπότε αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω.
Μέχρι εκεί που ξέρω εγώ, ναι 100% πυγμαχικός, με κανόνες πυγμαχίας, γάντια πυγμαχίας κλπ.
Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να επέτρεπαν κλωτσιές πχ, αλλά έστω να φορούσαν γάντια που να είναι κάτι ενδιάμεσα στα ΜΜΑ και στα πυγμαχικά θα μπορούσε ίσως να πέσει στο τραπέζι.
Που λογικά έπεσε κι απορρίφθηκε αλλά οκ.
ΥΓ. Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα τώρα δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι
What are the rules of the fight?
The fight will be held under boxing rules, presenting a huge challenge for mixed martial artists McGregor as he faces off against one of the greatest defensive boxers in history.
Adding to McGregor's challenge, the fighters will be using 10-ounce boxing gloves instead of the smaller UFC gloves and he will not be allowed to use the leg kicks or takedowns that are used in mixed martial arts.
McGregor will weigh in at 154 pounds, UFC president Dana White told ESPN.