PDA

View Full Version : Hornet Vs Z750

Σελίδες : [1] 2 3

PPPPPAV
14/11/2005, 13:49
Eidikoi tis mixanokinisis parakalo opos analisate to themataki....

gdevelek
14/11/2005, 13:58
Άραγε ο idi ποια από τις δύο να προτιμάει...

:a01:

zzr2005
14/11/2005, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV
Eidikoi tis mixanokinisis parakalo opos analisate to themataki....
Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα να αναλύσεις.....
παίρνεις το Ζ750 και κοιμάσε ήσυχος .....
ποιο όμορφο, πιο γρήγορο, πιο στριφτερό,,,,(με ένα καλό αμορτισεράκι πίσω)...

crazykiller
14/11/2005, 22:10
Ζ750 ή τι?????????????????????????????????/

Αυτό ρώτησα πριν 2 μήνες και εγώ..
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=173423#post173423

Τελικά πήρα το Ζ (1000 τελικά). Αλλά αν και είμαι ενθουσιώδης τύπος, μετά από τόσο καιρό και 7000χμ ήδη είμαι ακόμα ερωτευμένος!!!!!

Akefalos
15/11/2005, 00:02
Τι συγκρίνετε ρε παιδιά??Το ένα είναι 600cc και το άλλο 750!Το Hornet είναι πιο κλασσικό μηχανάκι αν και δεν πολυκυκλοφορεί και έχει κάνει όνομα.Το Ζ είναι σε πιο μοντέρνο στυλ εμφανισιακά.Και τα δύο επιθετικά μηχανάκια με καλές ροπές απο χαμηλά,το Ζ πιο στριφτερό και κατα τη γνώμη μου φέρνει πιο πολύ σε street παρά σε γυμνό.Απο την 600άρα Ηornet σαφώς και υπερέχει το Ζ απο την 900 όμως δεν το νομίζω(ίδιο βάρος,καλύτερη ροπή).Τώρα τα υπόλοιπα είναι και θέμα γούστου.Για άλλον το Ζ είναι το πιο όμορφο για άλλους η Hornet.

Το θέμα είναι οτι και τα τρία αυτά μηχανάκια προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις με εκρηκτικές ροπές για τα κυβικά τους και το βάρος τους και σίγουρα όποιος τα πάρει δε θα μετανιώσει.

Τώρα εσύ φίλε αν δε ρωτάς απλά απο περιέργεια αλλά με σκοπό να πάρεις κάποιο απο τα δύο(ή τρία αν βάλεις και την 900)τότε να ξέρεις οτι και τα τρία είναι πολυ΄καλές επιλογές και δε θα το μετανιώσεις.Και όταν έρθει η στιγμή να διαλέξεις πάρε αυτό που γουστάρεις και που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θα σου επιβάλλουν οι άλλοι με απόψεις του στυλ ''Κawasaki rulez και όλα τ'αλλα είναι μούφα'' ή ''Honda να'ναι κι ότι να'ναι''.
Στο κάτω κάτω εσύ θα το καβαλάς και όχι οι άλλοι άρα σε σένα πρέπει ν'αρέσει.;)

Σφήγκας600
15/11/2005, 15:01
Το άν το Z είναι πιο όμορφο απο το Hornet πιστέυω ότι μέχρι και οι hardcore hondaκιδες-kawasakιδες θα συμφωνήσουν ότι είναι καθαρά προσωπικό κριτήριο του καθενός.Κάπου εκεί σταματάνε οι όποιες συγκρίσεις μεταξύ μίας μηχανής με 750cc και μίας με 600cc.Εκτός και αν νομίζετε ότι επειδή και τα δυο είναι γυμνά με δύο ρόδες και τιμόνι θα πρέπει να μπούν στο ίδιο "καζάνι"και να αρχίσουμε τα συγκριτικά test.Προσωπικά δεν με καλύπτει ούτε και αυτό που διάβασα κάποτε ότι με την ίδια τιμή (σχεδόν) αντί για 600 (fz6n-cb600f) αγοράζεις το 750Z.Ο καθένας κανονίζει την τσέπη του και αν είναι λίγα η πολλά αυτός θα το κρίνει.Θα ήθελα πάντως να σχολιαστεί αυτό το φαινόμενο με τα test περιοδικών που κατα καιρούς έμπλεξαν το SR2 με το cb600f και το fz6n με το Ζ κλπ. Μόνο σε εμένα δεν κολάει αυτό? Να σας δώ να σας χαρώ:wave2:

zzr2005
15/11/2005, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Σφήγκας600
Το άν το Z είναι πιο όμορφο απο το Hornet πιστέυω ότι μέχρι και οι hardcore hondaκιδες-kawasakιδες θα συμφωνήσουν ότι είναι καθαρά προσωπικό κριτήριο του καθενός.Κάπου εκεί σταματάνε οι όποιες συγκρίσεις μεταξύ μίας μηχανής με 750cc και μίας με 600cc.Εκτός και αν νομίζετε ότι επειδή και τα δυο είναι γυμνά με δύο ρόδες και τιμόνι θα πρέπει να μπούν στο ίδιο "καζάνι"και να αρχίσουμε τα συγκριτικά test.Προσωπικά δεν με καλύπτει ούτε και αυτό που διάβασα κάποτε ότι με την ίδια τιμή (σχεδόν) αντί για 600 (fz6n-cb600f) αγοράζεις το 750Z.Ο καθένας κανονίζει την τσέπη του και αν είναι λίγα η πολλά αυτός θα το κρίνει.Θα ήθελα πάντως να σχολιαστεί αυτό το φαινόμενο με τα test περιοδικών που κατα καιρούς έμπλεξαν το SR2 με το cb600f και το fz6n με το Ζ κλπ. Μόνο σε εμένα δεν κολάει αυτό? Να σας δώ να σας χαρώ:wave2:
δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να συγκρίνουμε τα ΄δυο μηχανάκια?επειδή το ένα είναι 600 κ το άλλο 750????
Αφού η Kawasaki είχε τη μαγκιά να βγάλει ένα 750 στην τιμή ενός 600, στο βάρος ενός 600, ευκολόχρηστο όσο ένα 600 αλλά κλάσεις ανώτερο από ένα 600 τότε γιατί να μην τα συγκρίνουμε???
Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να συγκρίνουμε ένα δικύλινδρο 1000 με ένα τετρακύλινρο 1000....μόνο κ μόνο επειδή το ένα είναι δικύλινδρο....
τόσο καιρό τα 750 ξέραμε ότι έιναι τα πιο ισοροπημένα μηχανάκια και τα καλύτερα από πλευράς ιπποδύναμης, οδηγησημότητας...αλλά πάντα ήταν αρκετά βαριά κ ακριβά για 750 κ.κ. τώρα που βγήκε ένα γαμάτο 750 naked με ποιο πρέπει να το συγγρίνουμε?

vassilis88
15/11/2005, 21:57
re oi katigories pane me ta xrimata.oti pairneis me 8000 ksero go sygrinetai.k s afta ta lefta to z prosferei perissotera...

akaposto
15/11/2005, 22:06
Στις διαμάχες δεν είμαστε?
ΟΚ τότε,το καλύτερο είναι....
το δικό μου!!
:a30: :a26: :a02:
:rotflmao: :rotflmao:

όποιο και να είχα δεν θα με χάλαγε καθόλου :D :D :D

αλλά τα καινούργια χρώματα του hornet
είναι ΤΑΒΛΑ!!!

Υ.Γ. δεν θα μετραγε πολύ να βγεί το Ζ σε πέρλα???
Ερε,κάτι προβληματισμούς που βάζω βραδυάτικα :a09:

Akefalos
15/11/2005, 23:59
''re oi katigories pane me ta xrimata.oti pairneis me 8000 ksero go sygrinetai.k s afta ta lefta to z prosferei perissotera...''

Ok μεγάλε μας έπεισες.Δηλαδή μια Duccati χιλιάρα δε θα την συγκρίνεις με R1 και CBR1000RR γιατί κάνει 30000 ευρώ ενώ οι άλλες 15000 ευρώ.

Οι συγκρίσεις γίνονται σε όμοια πράγματα.Άρα κοιτάς 2 μηχανές απο την ίδια κατηγορία πχ naked(άρα fazer γυμνό και Hornet και όχι Ηornet με R6),στα ίδια κυβικά πχ 600cc(άρα fazer γυμνό 600 με Hornet600 ή cbf600 και όχι με Hornet 900) και μετά αρχιζεις να συγκρίνεις σε αυτά τα όμοια μοντέλα τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν.Έτσι συγκρίνεις την εμφάνιση,τη ροπή,την ιπποδύναμη,την κατανάλωση ,την οδηγική συμπεριφορά,την τιμή και οτι άλλο θες.Αλλά σε όμοια μοντέλα ώστε να μπορείς να πεις παράδειγμα οτι το fazer600 ειναι 400 ευρώ φτηνότερο απο τη Hornet και έχει λίγο καλύτερη ροπή και ιπποδύναμη.

Αλλά όχι να συγκρίνουμε το 600άρι Hornet με το Ζ750 επειδή έτσι συμφέρει τους Ζετάδες.Αν δεν παίζουν ρόλο τα κυβικα να συγκρίνουμε το Ζ750 με το Hornet900.Και με αυτό 150cc διαφορά έχει με τη διαφορά οτι τώρα είναι απο κάτω....

Και μη μου πει κανείς οτι υπάρχει και το Ζ1000.Ε αυτό θα το συγκρίνουμε και μεις με το μεγάλο CB1300.

Kαι μη νομίζετε οτι έχω κάτι με το Ζ.Έχω πει οτι είναι γαμάτο μηχανάκι και άλλωστε μεταξύ αυτών των τριών είμαι για επόμενη μηχανη(FAZER600,Z750 ή Hornet).Απλά μου φαίνεται οτι κάποιοι δεν ευχαριστιούνται που έχουν ενα όντως πολύ καλό μηχανάκι,αλλά για να είναι εντάξει πρέπει να ακούνε απο όλους οτι έχουν το καλύτερο.Και στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και δεν υπάρχει αντίπαλος στα 750 κατεβαίνουν στα 600 όπου τους συμφέρει και όχι προς τα 900.

Σφήγκας600
16/11/2005, 10:23
"τώρα που βγήκε ένα γαμάτο 750 naked με ποιο πρέπει να το συγγρίνουμε?" :winka: Γιατί όχι με το 900, το 1000, το 1300, το brutale to tuono κλπ (Ακέφαλος+1000).Προσωπικά αν συκρίνανε το 600αρι μου με ένα 400-500 naked τετρακύλινδρο δεν θα είχα κάποιο συμπέρασμα να βγάλω.(ότι είμαι πιο γρήγορος επειδή βγάζω χ άλογα παραπάνω στον τροχό; Σώωωωπα)Το Ζ είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του (Είναι το μοναδικό) και δεν χωράει αμφισβήτιση ότι είναι μία άριστη μοτοσυκλέτα χωρίς πλάκα τώρα.Αλοίμονο αν η Kawasaki δέν έκανε την μαγκιά φίλε ζζρ να βγάλει ένα 750 στην τιμή ενός 600 (με διαφορά 800 ευρώ περίπου-πές με τσίπη αλλά τα υπολόγισα πολύ καλά πρίν κάνω την αγορά μηχανής-δεν μου περισεύουν βλέπεις).Θα οδηγούσαμε ακόμα zundap αν δεν υπήρχε η εκάστοτε εταιρεία να βάζει τον πήχη πιο ψηλά είτε σε απόδοση-βάρος-χειρισμό είτε σε κυβικά.Θέλετε να παίξετε; pick someone your own size my friend.Εκεί θα βρεί την έννοια του ο όρος "συκριτικό test".Αλλά μέχρι να βγεί κάποιο ισάξιο μηχάνημα σαν το Ζ θα περιμένουμε πολύ ακόμα...(σας το είπα δεν είμαι κολλημένος η εχθρός της kawa)

vassilis88
16/11/2005, 12:48
...ennoo pos an esy exeis 15000 den tha koitakseis 999.dld otan leo sygrisi dn enoo texnika kai tetoia.otan exeis 15000 tha sygrineis ta japan metaksu tous.poio to noima na mpei to ducati efoson den mporeis na to pareis?katalabes?k afou me 8 mporei kaneis na parei z,an afairesei kaneis ta kollimata,erotes k afta ta upokeimenika,tha to protimisei apo to hornet logo +150 kybikon me oti afto synepagetai...
ta periodika sygrinoun me tis katigories
esu omos m afta ta lefta pairneis oti thes
px me 8000 pairno kainourio fazer i metax ss600 i kapoio sm oti goustarei o kathenas
ama eixa 20000 sygrino ta 999 me ta upoloipa
tespa katalabes?

gdevelek
16/11/2005, 13:02
Και οι δύο δίκιο έχετε, απλά ο ένας βάζει ως πρώτο κριτήριο την συνολική ποιότητα του μηχανακίου και ο άλλος την τιμή. Ο ένας το βλέπει ως μηχανόβιος κι ο άλλος ως καταναλωτής.

:wave2:

sapila racing
16/11/2005, 13:12
Σαφεστατα όλοι έχουν δίκιο, εδώ είναι internet forum!

Παρτε λοιπόν όλοι Ζ750!!!

Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω, αυριο μεθάυριο επιτέλους παραλαμβάνω το Hornet 900 σε τιμή πολύ δελεαστική (8650Ε μετρητα), επίσημη εισαγωγή και όχι παραεισαγωγή.

Είναι καλύτερο από το Ζ750 σε ΟΛΑ και πατάει και το 1000 μέχρι τις 7-8000 στροφές και είναι και ΣΠΑΝΙΟ.
Θα ήθελα να μου πείτε οι κάτοχοι Ζ750. Δεν σας τη σπάει που όπου και να κοιτάξεις θα δεις 2-3 Ζ?
Καλά το 1000 είναι πιό σπάνιο αλλά το 750 το έχει κι η κουτσή Μαρία!!!
Διαμάχες δεν είναι εδώ? Εμπρός λοιπόν!!

sapila racing

Σφήγκας600
16/11/2005, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω, αυριο μεθάυριο επιτέλους παραλαμβάνω το Hornet 900 σε τιμή πολύ δελεαστική (8650Ε μετρητα), επίσημη εισαγωγή και όχι παραεισαγωγή.

Είναι καλύτερο από το Ζ750 σε ΟΛΑ και πατάει και το 1000 μέχρι τις 7-8000 στροφές και είναι και ΣΠΑΝΙΟ.
Θα ήθελα να μου πείτε οι κάτοχοι Ζ750. Δεν σας τη σπάει που όπου και να κοιτάξεις θα δεις 2-3 Ζ?

sapila racing :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: άξιο απορίας.By the way φίλε καλορίζικο το hornet:D τι χρωματάκι είπαμε;

sapila racing
16/11/2005, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Σφήγκας600
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: άξιο απορίας.By the way φίλε καλορίζικο το hornet:D τι χρωματάκι είπαμε;

Ευχαριστώ!
Φυσικά ΜΑΥΡΟ :smokin:

ps. Εδώ που τα λέμε παρέβηκα υπόσχεση στον εαυτό μου (από το 87) και πήρα Honda, και ο Σαρακάκης φρόντισε να μου σπάσει τα νεύρα ήδη, αφού έχω δώσει προκαταβολή από 15 Ιουλίου..... ΣΣΣΣΣΣΣτ μην ακούσουν οι Ζαδες....

idi
16/11/2005, 13:42
moto guzzi και τα gaciva raptor ειναι πιο σπανια .. γιατι δε πηρες τετοια?

το οτι υπαρχουν πολλα Ζ ισως να ειναι και δειγμα του ΒΕST value for money??? λεω τωρα εγω....

εσεις ΜΗ παρετε Ζ...

δεν ειναι για ολους...:wave2:

ΟΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΟΕΟ

idi
16/11/2005, 13:48

Είναι καλύτερο από το Ζ750 σε ΟΛΑ

ΕΕΕΕ ΧΧΧΧΧ ΜΜΜΜΜ.... ΝΑΙ ΟΚ ΟΤΙ ΠΕΙΣ...

και πατάει και το 1000 μέχρι τις 7-8000 στροφές

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ

και είναι και ΣΠΑΝΙΟ.

ΣΑΒΟΥΡΑ HONDA ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ... ΚΙ'ΑΛΛΟ???

OXI!! ..ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ HONDA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑWASAKI ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ :wave2:

sapila racing
16/11/2005, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
moto guzzi και τα gaciva raptor ειναι πιο σπανια .. γιατι δε πηρες τετοια?

το οτι υπαρχουν πολλα Ζ ισως να ειναι και δειγμα του ΒΕST value for money??? λεω τωρα εγω....

εσεις ΜΗ παρετε Ζ...

δεν ειναι για ολους...:wave2:

ΟΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΟΕΟ

Και λέω δεν θα το δεί ο idi? :wave2:

Λοιπόν, άλλο ιταλικό κι άλλο γιαπωνέζικο σπάνιο.
Μπορεί εγώ να έχω κόλλημα αφού όλα μου τα μηχανάκια είναι σπάνια, ειδικά το ZR7 και το SR500, αλλά τα σπάνι αέχουν και τα προτερήματά τους.

- Δεν τα κλέβουν
- Δεν δυσκολεύεσαι να βρείς το μηχανάκι σου ούτε σε parking συναυλίας η αγώνων
- Δεν ξέρουν τι μηχανάκι είναι ούτε πόσα κυβικά είναι και κάνεις ωραίες πλάκες. (Ειδικά με το ZR, μου την έχουν πέσει στα φανάρια πολλά φουράκι ακαι Bandit 400) :rotflmao:

.......Ομως αν θέλεις να το πουλήσεις τον πίνεις.

Τώρα για το Ζ. Μπορείς να μου εξηγήσεις αφού είναι ΤΟΣΟ καλύτερο το Ζ γιατί δεν με έχει περάσει ποτέ κανένα στην εθνική?
Ενας με 1000 με πέρασε μια φορά και τον ξαναπέρασα μετά από 2χλμ.
Να σου πώ εγώ?
Είναι για τον ίδιο λόγο που δεν πήρα το 1000. Εκτός κι αν βάλεις αυτές τις χάλια extra ζελατίνες, δεν μπορείς να πάς για πάνω από 5-10 λεπτά με 200+
Οταν φτάσεις στο στροφιλίκι είναι γαμάτο, αλλά μέχρι να πάς εκεί?
Ετσι κοίταξα το Ζ750S, αλλά είναι άσχημο και 'φτηνό' για τα λεφτά του, τουλάχιστον σε σχέση με το Hornet 900 :beer:

sapila racing

DUKASII
16/11/2005, 14:03

sapila racing

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΤΟΣ ΔΩ ΡΕ ΣΥ??ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΡΝΕΤ???ΧΑ ΑΧ ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΑΧΑΧ

ΡΕ ΚΑΤΙ ΝΤΡΟΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΨΑ...

bonepeeler
16/11/2005, 14:04
Εκτός κι αν βάλεις αυτές τις χάλια extra ζελατίνες, δεν μπορείς να πάς για πάνω από 5-10 λεπτά με 200+
Οταν φτάσεις στο στροφιλίκι είναι γαμάτο, αλλά μέχρι να πάς εκεί?

Εγώ γιατί μπορώ να πάω μέχρι Χαλκίδα με 230-240;

Το ίδιο και μέχρι Κόρινθο.

|Oι ζελατίνες ασχημαίνουν τα γυμνά μηχανάκια.

idi
16/11/2005, 14:09
με τη λογικη "δε με εχει περασει κανενα Ζ" και εγω θα μπορουσα να πω οτι περναω SS 1000 γιατι πολλες φορες "δικαστηκαν" απο εμενα οι ατυχοι οδηγοι τους... φυσικα στα σωστα χερια βλεπω πινακιδες+εξατμησεις απο 1000ρια
:winka:

sapila racing
16/11/2005, 14:24
o sapila είπε
Είναι καλύτερο (το Ηορνετ 900) από το Ζ750 σε ΟΛΑ
]

[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΕΕΕΕ ΧΧΧΧΧ ΜΜΜΜΜ.... ΝΑΙ ΟΚ ΟΤΙ ΠΕΙΣ...

Εχουμε και λέμε¨

Ισχύς - Παρόμοια στα δύο μηχανάκια μόνο πού το Ζ τα έχει 2000 στροφές παραπάνω.
Εμένα μου αρέσει το μηχανάκι να έχει δύναμη από χαμηλά κι ας χάνει λίγο ψηλά, αλλά άλλοι πτιμούν το σκίσιμο ψηλά. οπότε βλάζω σκορ 0-0

Φρένα - αστο καλύτερα.... Hornet 900 - Ζ750 -> 1-0

Ροπή - αστο καλύτερα Hornet 900 - Ζ750 -> 2-0

Βαρος- λίγο ελαφρύτερο το Hornet Hornet 900 - Ζ750 -> 3-0

Τιμή - Το Ηορνετ είναι 1000 Ε ακριβότερο (τιμές αντιπροσωπείας)
Hornet 900 - Ζ750 -> 3-1
Αναρτήσεις - Το Ζ είναι μαλακό μπροστά και θέλει ελάτήρια. Το Hornet έχει λίγο πιο σκληρό μπροστινό και έχει και ρυθμίσεις. Και 43 πηρούνι για το Hornet 41 για το Ζ.
Πίσω το Ζ έχει ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ψαλίδι και αμορτισέρ με ρυθμίσεις που όμως δεν δουλέυει και πολυ καλά.
Το Hornet έχει ωραίο αλουμινένιο ψαλίδι, και αμορτισέρ λίγο καλύτερο από του Ζ. Δεν έχει μοχλικό όμως.
Συνολικά η ζυγαριά γέρνει υπέρ του Hornet.
Hornet 900 - Ζ750 -> 4-1

Κράτημα - Εχουν αρκετά παρόμοιο κράτημα, το Hornet πιο 'ξερό' πίσω, το Ζ πολύ μαλακό μπροστά. Εγώ πάντα στηρίζομαο στο μπροστινό και λέω Hornet 900 - Ζ750 -> 5-1

Μεταπώληση
Το Ζ το πουλάς και στο περίπτερο.
Hornet 900 - Ζ750 -> 5-2

αυτά για τώρα....να κάνουμε καμιά δουλειά!

sniper
16/11/2005, 14:24
Ρε τι χάνουμε τόση ώρα.......

Γυμνά μηχανάκια και βολικά σε μεγάλες ταχύτητες δεν υπάρχουν......

Αμα το γουστάρεις το παίρνεις.... αλλά δεν με πείθει κανείς ότι κάνει ταξίδι με 200+ με γυμνό και είναι και άνετος.....

Τώρα για τις επιδόσεις.... Ουδέν σχόλιον... :D

sapila racing
16/11/2005, 14:29
με τη λογικη "δε με εχει περασει κανενα Ζ" και εγω θα μπορουσα να πω οτι περναω SS 1000 γιατι πολλες φορες "δικαστηκαν" απο εμενα οι ατυχοι οδηγοι τους... φυσικα στα σωστα χερια βλεπω πινακιδες+εξατμησεις απο 1000ρια
:winka:

Εγώ είπα ¨

'γιατί δεν με έχει περάσει ποτέ κανένα στην εθνική?'

Γιατί αφαίρεσες το 'Εθνική' ????

δεν μίλησα για στριφτερά κομμάτια κλπ. Στις μεγάλες ευθείες της Λαρισας και της Λαμίας το Ζ750 μπορεί να πάει ΤΕΡΜΑ κι ας είναι λίγο κουλός ο αναβάτης. Το ZR σίγουρα πάει τερμα άνετα.
Απλώς μου φαίνεται περίεργο με ενα μηχανάκι (kawasaki) 70-75HP να μην με περνάνε τα Ζ με 100+ και αντιθέτως να τους περνάω εγώ ΠΑΝΤΑ με 200, αντε και λίγο παραπάνω για λίγο. Μην το σπάσουμε κιόλας....

sapila racing

idi
16/11/2005, 14:29
Εχουμε και λέμε¨

Ισχύς - Παρόμοια στα δύο μηχανάκια μόνο πού το Ζ τα έχει 2000 στροφές παραπάνω.
Εμένα μου αρέσει το μηχανάκι να έχει δύναμη από χαμηλά κι ας χάνει λίγο ψηλά, αλλά άλλοι πτιμούν το σκίσιμο ψηλά. οπότε βλάζω σκορ 0-0

Φρένα - αστο καλύτερα.... Hornet 900 - Ζ750 -> 1-0

Ροπή - αστο καλύτερα Hornet 900 - Ζ750 -> 2-0

Βαρος- λίγο ελαφρύτερο το Hornet Hornet 900 - Ζ750 -> 3-0

Τιμή - Το Ηορνετ είναι 1000 Ε ακριβότερο (τιμές αντιπροσωπείας)
Hornet 900 - Ζ750 -> 3-1
Αναρτήσεις - Το Ζ είναι μαλακό μπροστά και θέλει ελάτήρια. Το Hornet έχει λίγο πιο σκληρό μπροστινό και έχει και ρυθμίσεις. Και 43 πηρούνι για το Hornet 41 για το Ζ.
Πίσω το Ζ έχει ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ψαλίδι και αμορτισέρ με ρυθμίσεις που όμως δεν δουλέυει και πολυ καλά.
Το Hornet έχει ωραίο αλουμινένιο ψαλίδι, και αμορτισέρ λίγο καλύτερο από του Ζ. Δεν έχει μοχλικό όμως.
Συνολικά η ζυγαριά γέρνει υπέρ του Hornet.
Hornet 900 - Ζ750 -> 4-1

Κράτημα - Εχουν αρκετά παρόμοιο κράτημα, το Hornet πιο 'ξερό' πίσω, το Ζ πολύ μαλακό μπροστά. Εγώ πάντα στηρίζομαο στο μπροστινό και λέω Hornet 900 - Ζ750 -> 5-1

Μεταπώληση
Το Ζ το πουλάς και στο περίπτερο.
Hornet 900 - Ζ750 -> 5-2

αυτά για τώρα....να κάνουμε καμιά δουλειά!

οκ ας πουμε οτι τα λες καλα

ομορφια Ζ750 5-3 (ασε μη βαλω και +2...)
ηχος Ζ750 5-4 (το ιδιο με το παραπανω)
θεση οδηγησης Ζ750 5-5
αισθηση Ζ750 5-6

βαλαμε πολλα Goal στο τελος
:lol:

sapila racing
16/11/2005, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Εγώ γιατί μπορώ να πάω μέχρι Χαλκίδα με 230-240;

Το ίδιο και μέχρι Κόρινθο.

|Oι ζελατίνες ασχημαίνουν τα γυμνά μηχανάκια.

Τι ύψος έχεις? Eγώ είμαι 1.90. Παίζει μεγάλο ρόλο.

sapila racing

bonepeeler
16/11/2005, 14:36
Τι ύψος έχεις? Eγώ είμαι 1.90. Παίζει μεγάλο ρόλο.

sapila racing

Εγώ είμαι φαρδύς,

παίζει μεγαλύτερο ρόλο.:winka:

gdevelek
16/11/2005, 14:37

θεση οδηγησης Ζ750 5-5
αισθηση Ζ750 5-6

Ναι αλλά εκείνο το "αίσθηση" στο τέλος ήταν πέτσινο...

:rotflmao:

ομορφιά --> υποκειμενικό
ήχος --> υποκειμενικό
θέση οδήγησης --> υποκειμενικό

αίσθηση = ήχος+θέση οδήγησης+ομορφιά, άρα δεν μετράει, το έχεις ήδη καλύψει.

bonepeeler
16/11/2005, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Αμα το γουστάρεις το παίρνεις.... αλλά δεν με πείθει κανείς ότι κάνει ταξίδι με 200+ με γυμνό και είναι και άνετος.....

Σίγουρα δεν είσαι άνετος.
Όταν κατεβαίνω νομίζω πως θα φύγει το κεφάλι από τη θέση του.:rolleyes:

sapila racing
16/11/2005, 14:39

θεση οδηγησης Ζ750 5-5
αισθηση Ζ750 5-6

Κουφ$#@λα idi στις καθυστερήσεις έβαλες 4 ΓΚΟΛ!!!

Λοιπόν

Ομορφιά - δεν μετράει, είναι τελείως υποκειμενικό. το 1ο γκόλ ακυρώνεται.

Ηχος - Ετσι κι αλλιώς δεν μένει η μαμά εξάτμιση ΠΟΤΕ. ακύρωση 2ου γκολ (το Ζ έχει πολύ ωραίο ήχο με μαμα εξάτμιση, αλλά παει τώρα ακυρώθηκε) :rotflmao:

Θέση οδήγησης - Καλό το Ζ για τις στροφές αλλα΄δεν χωράω να κρυφτώ πυθενά. Αν σκύψω βλέπω τον μπροστινό τροχό. Το ZR και το Hornet με βολεύουν καλύτερα. Ισως οι κοντοί να βολεύονται καλά στο Ζ. Το αφηνω το γκόλ χαριστικά.

Αισθηση - Το έχει οδηγήσει το Hornet 900? To τράβηγμα από χαμηλά κι ο ήχος είναι καλύτερα από του 1000. Εμένα μα φτιάχνει στα χαμηλά. - Ακυρωση 4ου γκόλ

Τελικό σκόρ 5-3 :beer:

sapila racing

idi
16/11/2005, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Ναι αλλά εκείνο το "αίσθηση" στο τέλος ήταν πέτσινο...

ομορφιά --> υποκειμενικό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ
ήχος --> υποκειμενικό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ
θέση οδήγησης --> υποκειμενικό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΜΕΝΟΥΣ

αίσθηση = ήχος+θέση οδήγησης+ομορφιά,
ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ "ΤΣΟΥΛΑΕΙ" ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ

sapila racing
16/11/2005, 14:42

Εντάξει, όχι και άνετος. Ολοι όσοι καβαλάνε γυμνά έχουν γερό σβέρκο!

Εγώ βάζω κι ένα τζαμάκι όταν πάω μακριά, όπως φαίνεται κι απ το avatar. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤ μην το δεί ο idi και μου λέει άλλα....

idi
16/11/2005, 14:43
στη τελικη εμας μας αρεσει καλυτερα και ας λετε οτι θελετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(παιδια πλακα κανω μη στραβωνετε εχω πολυ καλη διαθεση σημερα μετα απο μερες που ημουν πολυ πεσμενος):wave2:

Σφήγκας600
16/11/2005, 14:45
Για σπαστο και ξαναρίχτο ρε idi το τελευταίο... Πώς τσουλάνε τα Ζ?

sniper
16/11/2005, 14:46
.....
Εγώ βάζω κι ένα τζαμάκι όταν πάω μακριά, όπως φαίνεται κι απ το avatar. ....

Μάλιστα........... τζαμάκι..... :rolleyes:

sapila racing
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Εγώ είμαι φαρδύς,

παίζει μεγαλύτερο ρόλο.:winka:

ΣΩΣΤΟΣ :beer:

Εγώ είμαι πολύ στενός και άρα αεροδυναμικός!
πρέπει να χωράω να καβατζωθώ όμως. Γι αυτό δεν μπορώ να πάω γρήγορα για πολύ με το Ζ. Η θέση οδήγησης είναι ιδανική για στροφιλίκι, αλλά το τιμόνι είναι τόσο κοντα που δεν υπάρχει χώρος για καβάτζωμα...

sapila racing

bonepeeler
στη τελικη εμας μας αρεσει καλυτερα και ας λετε οτι θελετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(παιδια πλακα κανω μη στραβωνετε εχω πολυ καλη διαθεση σημερα μετα απο μερες που ημουν πολυ πεσμενος):wave2:

Τότε πάμε για καφέ το απόγευμα.

Εντελώς ξεκάρφωτη παρέμβαση.:lol:

bonepeeler
16/11/2005, 14:50
ΣΩΣΤΟΣ :beer:

Εγώ είμαι πολύ στενός και άρα αεροδυναμικός!
πρέπει να χωράω να καβατζωθώ όμως. Γι αυτό δεν μπορώ να πάω γρήγορα για πολύ με το Ζ. Η θέση οδήγησης είναι ιδανική για στροφιλίκι, αλλά το τιμόνι είναι τόσο κοντα που δεν υπάρχει χώρος για καβάτζωμα...

sapila racing

Εγώ σκεπάζω το τεπόζιτο και το τυλίγω όσο μπορώ.:lol: :lol: :lol:

Κάποια στιγμή να πάρω κι ένα δερμάτινο γιατί με την cordura δεν παλεύεται στις μεγάλες ταχύτητες.:rolleyes:

gojakla
16/11/2005, 14:57
Άσχετο αλλά από τα μηχανακια του sapila racing κυριοι απαιτειται σεβασμος στις 2 μπεμπες του...
R75 & R26!!!
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!
:wave2: :beer: :beer: :wave2:

Θελω να δω φωτογραφιες αν εχεις φιλε!!!!
Να τα προσεχεις σαν τα ματια σου!!!!
Ο Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α ! ! !

DUKASII
16/11/2005, 15:00
απο δω και περα οταν παω απο εθνικη θα κολλαω το κεφαλι μου στο ντεποζιτο με χαρτοταινια!!!!

ξεκαθαρη λυση και δε πα να φυσα...αντεχω!!!!

επισης παιδια ..[στα σοβαρα τωρα] να συγκρινετε και τις τιμες αναλακτικων..παραδοση αυτων...κτλ.

sniper
16/11/2005, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
.....
επισης παιδια ..[στα σοβαρα τωρα] να συγκρινετε και τις τιμες αναλακτικων..παραδοση αυτων...κτλ.

ΧΑΧΑΧα αΧΑΧ Α χαΧ Α

Μήπως να συγκρίνουμε και τις γκόμενες στα διαφημιστικά;

Εσύ αυτά κοίταξες και πήρες την πορτοκαλί φραπεδιέρα; :D

idi
16/11/2005, 15:07

ενα ονομα αρκει....

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
16/11/2005, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Άσχετο αλλά από τα μηχανακια του sapila racing κυριοι απαιτειται σεβασμος στις 2 μπεμπες του...
R75 & R26!!!
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!
:wave2: :beer: :beer: :wave2:

Θελω να δω φωτογραφιες αν εχεις φιλε!!!!
Να τα προσεχεις σαν τα ματια σου!!!!
Ο Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α ! ! !

Thanks gojakla :beer:

Στα Μοντελα->BMW, έχει ένα πολύ μεγάλο ποστ με φωτό. Εχω βάλει φωτό εκεί και είναι πρόσφατες, τα μηχανάκια είναι ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ!

sapila racing

gojakla
16/11/2005, 15:12
Εχει ενας φιλος μου 3 απο δαυτα... το ενα το εχει κανει ψιλο-custom και το κυκλοφορει καθημερινα...
Τα αλλα δυο ειναι πολεμικα αλλα λυμενα προς συναρμολογηση... το ενα ειναι ασπρο... ΣΙΒΗΡΙΑ ΛΕΜΕ!!!!
Να τα χαιρεστε!!!! ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ αναμεσα μας ειναι τα ατιμα!!!
Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ !!!

:wave2: :wave2: :wave2:

(ΚΑΙ ΤΙ ΗΧΟΣ!!!! Οποιος δεν τα εχει ακουσει... δεν μπορει να γνωριζει!!!)

sapila racing
16/11/2005, 15:12
ενα ονομα αρκει....

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το είπα και πιο πάνω, ελπίζω όντως να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που έδωσα υπόσχεση να μην ξαναπάρω Honda.....αλλιώς τον ήπιαμε κονώς.

To 87 δούλευα part time courier κι έμεινα χωρίς μηχανάκι 6 μήνες....

Αντε να δούμε

sapila racing :wave2:

alex14
16/11/2005, 15:18
Παιδες, τα πραγματα εχουν αλλαξει πια. Τωρα υπαρχουν ολα σε στοκ και σε πολυ καλες τιμες για ολα τα ''εργαλεια'' της Honda.

:rotflmao: :rotflmao:

28212

gdevelek
16/11/2005, 15:18
ομορφιά --> υποκειμενικό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ
ήχος --> υποκειμενικό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ
θέση οδήγησης --> υποκειμενικό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΜΕΝΟΥΣ

Μα όποιον διαφωνεί μαζί σου σε θέματα:

1. ΑΕΚ
2. ΚΑΦΑΣΑΚΙ

...ανάπηρο τον βγάζεις αργά ή γρήγορα!!!

nassosxlvbros
16/11/2005, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα να αναλύσεις.....
παίρνεις το Ζ750 και κοιμάσε ήσυχος .....
ποιο όμορφο, πιο γρήγορο, πιο στριφτερό,,,,(με ένα καλό αμορτισεράκι πίσω)...

Mολις το ανελυσες...ΑΛΛΑ:

πιο στριφτερο;(απαντα "μαμα")μπα,χλωμο...
πιο ομορφο...περι ορεξεως...τα γνωστα!
πιο γρηγορο ναι...(το Ζ)
πιο ανετο για δυο ατομα;ε; ποιοοο;το Ζ;:nono:
και επειδη εχω και γω ενα τετοιο ψιλοδιλλημα,πως θα γινει να βρουμε τα μοτορια για μια βολτα;ζηταω πολλα ε;:smilea:
εκει που ειναι ΤΟ μπερδεμα ειναι με την τιμη....να παρεις το Ζ οκ μα με 1000? ακομα (περιπου) πας για το 900 το HORNET.....:confused:

zzr2005
16/11/2005, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Mολις το ανελυσες...ΑΛΛΑ:

πιο στριφτερο;(απαντα "μαμα")μπα,χλωμο...
πιο ομορφο...περι ορεξεως...τα γνωστα!
πιο γρηγορο ναι...(το Ζ)
πιο ανετο για δυο ατομα;ε; ποιοοο;το Ζ;:nono:
και επειδη εχω και γω ενα τετοιο ψιλοδιλλημα,πως θα γινει να βρουμε τα μοτορια για μια βολτα;ζηταω πολλα ε;:smilea:
εκει που ειναι ΤΟ μπερδεμα ειναι με την τιμη....να παρεις το Ζ οκ μα με 1000? ακομα (περιπου) πας για το 900 το HORNET.....:confused:
αν και δυστυχώς δεν έχω το z το έχω καβαλήσει και έχω ταξιδέψει και ως συνοδηγός και είναι αρκετά άνετο...για την άνεση του hornet δεν μπορώ να εκφέρω άποψη εξ ιδίας αντίληψης...
για το αν είναι πιο όμορφο όταν το 90 % των μοτοσυκλετιστών το θεωρεί πιο όμορφο τότε το θεωρώ αντικειμενικά πιο όμορφο....
τα 1000 ευρώ για ένα μηχανάκι που κοστίζει 8000 το θεωρώ αρκετά μεγαλύτερο τίμημα...άποψή μου....
με αυτά τα λεφτά πέρνεις ένα αμορτισσεράκι για το 750 και γίνεται οδηγικά τέλειο....
τώρα για το αν το μαμά είναι πιο στριφτερό ..τι να σου πω..είναι κ θέμα οδηγού...μικρές οι διαφορές όντως

nassosxlvbros
16/11/2005, 19:12
αν και δυστυχώς δεν έχω το z το έχω καβαλήσει και έχω ταξιδέψει και ως συνοδηγός και είναι αρκετά άνετο...για την άνεση του hornet δεν μπορώ να εκφέρω άποψη εξ ιδίας αντίληψης...
για το αν είναι πιο όμορφο όταν το 90 % των μοτοσυκλετιστών το θεωρεί πιο όμορφο τότε το θεωρώ αντικειμενικά πιο όμορφο....
τα 1000 ευρώ για ένα μηχανάκι που κοστίζει 8000 το θεωρώ αρκετά μεγαλύτερο τίμημα...άποψή μου....
με αυτά τα λεφτά πέρνεις ένα αμορτισσεράκι για το 750 και γίνεται οδηγικά τέλειο....
τώρα για το αν το μαμά είναι πιο στριφτερό ..τι να σου πω..είναι κ θέμα οδηγού...μικρές οι διαφορές όντως

το θεμα ειναι οτι το Ζ το "τσιμπησαν"σε τιμη-αφου πουλαει-και απ'την αλλη το χορνετ (κλασσικα)δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο ουτε σε τυχαιο χρωμα!!!:lol: το 900σαρι χορνετ ολο και καπου θα το βρεις...στο παλιο χορνετ που ειχα κανει τεστ ραιντ ηταν φιλικο σα μεγαλο παπι...αν ειναι και το νεο ετσι θα ειναι μια χαρα (για μενα)παντως περιοδικα δε πιστευω γιατι μια θαβουν το ενα και μια ανεβαζουν το αλλο...οποτε μονο αν το καβαλησω εγω και το βολταρω!:beer:

zzr2005
16/11/2005, 19:18
το θεμα ειναι οτι το Ζ το "τσιμπησαν"σε τιμη-αφου πουλαει-και απ'την αλλη το χορνετ (κλασσικα)δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο ουτε σε τυχαιο χρωμα!!!:lol: το 900σαρι χορνετ ολο και καπου θα το βρεις...στο παλιο χορνετ που ειχα κανει τεστ ραιντ ηταν φιλικο σα μεγαλο παπι...αν ειναι και το νεο ετσι θα ειναι μια χαρα (για μενα)παντως περιοδικα δε πιστευω γιατι μια θαβουν το ενα και μια ανεβαζουν το αλλο...οποτε μονο αν το καβαλησω εγω και το βολταρω!:beer:
Βασικά θεωρώ βασικό προτέρημα την αντιπροσωπεία της Kawasaki που όσες φορές την χρειάστηκα εξυπηρετήθηκαν πλήρως κ γρήγορα και έχει κ πολύ καλές τιμές ανταλακτικών...
όσο για τα περιοδικά δεν πρέπει να αποτελούν ούτε τοντελευταίο σύμβουλο κατά την άποψή μου...παίζονται πολλά συμφέροντα...
Για μένα πρωταρχικό ρόλο για αγορά παίζει η εμπειρία μου κ κατόπιν οι εμπειρίες φίλων ...γι αυτό κ δεν ΄θα αγόραζα κατευθείας ένα καινούργιο μοντέλο...

idi
16/11/2005, 23:34
το θεμα ειναι οτι το Ζ το "τσιμπησαν"σε τιμη-αφου πουλαει-και απ'την αλλη το χορνετ (κλασσικα)δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο ουτε σε τυχαιο χρωμα!!!

:confused::confused:
ποιο τσιμπησαν? το πιο φτηνο δεν ειναι???

:lol: το 900σαρι χορνετ ολο και καπου θα το βρεις...στο παλιο χορνετ που ειχα κανει τεστ ραιντ ηταν φιλικο σα μεγαλο παπι...αν ειναι και το νεο ετσι θα ειναι μια χαρα [/B]

παλιο???? γιατι υπαρχει και "νεο"???
κοντα 10 χρονια ιδιο δεν ειναι???

idi
16/11/2005, 23:47
Αυτό που βλεπω εγω είναι ότι από τη μανία σας να αγοράσετε Honda ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Αυτή τη στιγμη συγκρίνουμε το Ζ750 με το CB900 ενώ ο αμεσος ανταγωνιστής του είναι το CB600

Συγκρίνουμε ένα εντελώς νέο πανέμορφο μηχανακι που το 99.99% των ΜΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ HONDAΚΙΔΩΝ το θεωρεί πιο μοντερνο συχρονο και ομορφο από το Hornet (το 0.01 είναι ο BBKος:lol: ) και επιμένετε να μιλατε για «αντικειμενικότητα»

Δηλαδή ποσα χρονια ακομα πρεπει να περασουν ώστε να αποδεχτείτε ότι η Honda στέρεψε από ιδεες και σας πουλάει τα ιδια ακριβως μηχανάκια τα τελευταία 10 χρονια (εκτως σειρας RR)?

Φαντάζομαι τι θα λετε αν βγαλει κανα καινούριο μοντελο... (λεμε κανα ανεκδοτο να περνάει και η ωρα)

α και μη ξεχασω...
τρωω CB1300 για πρωινο το CB900 θα το παλεψω... μονο με το παπι μου... γιατι με το Z1000 θα καψω τσαμπα βενζινα αν "τα παμε"... ασε που δε θελω κα κλεβω εκκλησιες
:a9: :a22: :a25: :a48: :a43: :a34: :a17:

Akefalos
17/11/2005, 04:29
Loipon gia na mi mas trelanete entelos paratheto kapoia stoixeia opos dinontai sta episima site tis Honda kai tis Kawasaki.

Kybika

CB600F HORNET:599CC
Z750 :749CC
CB900F HORNET:919CC
Z1000 :953CC

Ropi

CB600F HORNET:63/8500
Z750 :75/8500
CB900F HORNET:92/6500
Z1000 :95,6/8000

Ippodynami

CB600F HORNET:97ps
Z750 :110ps
CB900F HORNET:110ps
Z1000 :127ps

Baros

CB600F HORNET:178kg
Z750 :195kg
CB900F HORNET:194kg
Z1000 :198kg

Timi

CB600F HORNET:7650E
Z750 :8150E
CB900F HORNET:9165E
Z1000 :11990E

Kai tora me vasi afta ta stoixeia exo kapoies paratiriseis.Tonizo oti de lamvano ypopsi mou emfanisi kathos einai entelos ypokeimeniko kritirio.

Ontos to z750 yperterei tou 600ariou hornet afou logo 150+ kyvikon exei kai megalyteri ropi kai perissotera aloga.Ostoso polloi mallon agnoeite oti to hornet einai 17 oloklira kila elafrytero an afto sas leei kati kathos kai 500 evropoula ftinotero.

Tora to na sygkrinoume z750 me to Hornet900 einai mallon asteio.To Hornet yperterei se kybika,se ropi,idia ippodynami,kai an mporeite na fantasteite....einai kai 1 kilo elafrytero!!!To z750 einai fysika ftinotero kata 1015 evro alla opos eipate prin afou de sas apasxolei na dosete 500 parapano gia na parete Z anti gia hornet 600 afou einai toooooso kalytero tote den exete provlima na dosete 1000 parapano gia na parete kati ontos poly kalytero kai anotero se olous tous tomeis.

Kai ftanoume telos sto filo idi pou theorei to z1000 anotero apo to Hornet900.(i mallon tha parei to papi oxi gia na glytosei ti venzini alla gia na exei dikaiologia meta oti kai kala me papi itan ti na kanei...).Paroti to Hornet:900 kai to Z:1000 stin pragmatikotita
Hornet:919 kai Z:953.Ara oxi 100cc diafora alla mono 34cc.Ropi kalyteri to Z alla se psiles strofes.To Hornet sta xamila tou rixnei.Opote einai thema goustou,thes ropes sta xamila kai ksekinimata i stis megales taxytites?Sta aloga to Z kerdizei me anesi.Sto varos(stamatise na einai ekpliksi pia....)to Hornet einai kai pali elafrytero.Stin timi fysika to Hornet kerdizei kata kratos.Ektos kai an oloi eseis pou theoreite ypervoliko na dosei kapoios 1000evro parapano gia na parei ena kalytero mixanaki(z750-Hornet900) theoreite apolyta fysiologiko na dosei kapoios 2825 evro(:eek: :eek: ) parapano gia na parei ena isaxio mixanaki(Hornet900-z1000)

Kai fysika perimeno apantiseis tekmiriomenes(an mporeite giati mallon gia poromenous kawasakides kai antihondakides sas exo kopsei merikous:evil: :evil: ) kai oxi mono apantiseis tou styl to cb900 tha to palepso mono me to papi mou i an patane ta pornet ta z(ta pornet den ksero alla ta Hornet900 ap'oti eidame to z750 oxi apla to patane alla xoropidane kai pano tou).Teleionontas anafero apla pos xaraktiristika opos o ixos,i omorfia,i thesi odigisis kai i aisthisi einai YPOKEIMENIKA!!!Opote theoro ypoxreosi mou na sas enimeroso pos

a)yparxoun kapoioi pou tous aresei to hornet perissotero ap'oti to z eite to thelete eite oxi

b)oso kai na min to pistevete yparxoun kapoioi pou de dinoun toso simasia ston ixo.Prosopika mou ti dinei ki olas o ixos pou kanoun px oi KTM giati mou trypaei t'aftia.Ton ixo tis Hornet ton exo akousei kai ton karagoustaro.

c)yparxoun kai kontoi kai psiloi anthropoi.Ara i thesi odigisis de mporei pote na einai idaniki gia olous.Ara pali ypokeimeniko kritirio.

d)kai to Hornet exei apistefti aisthisi.Mporei to z na mpainei kalytera sta strofilikia alla i Hornet 900 einai apo tis pio epithetikes mixanes kai pragmatika fxaristiesai tin odigisi.

Afta ta oliga....Kathomai kai perimeno apantiseis:smokin: :smokin: :smokin:

DUKASII
17/11/2005, 08:17
ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ..

ΜΗ ΣΚΑΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΙΛΙΕς ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟ ΠΟΡΝΕΤ ΣΟΥ.!!!

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΩΝ ΚΤΜ!

ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ...ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ..
ΠΑΝΕ ΓΕΜΙΣΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΓΡΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑΤΑ..

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟς ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕς!!!!:wave2:

ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ..ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ!!

Tigas
17/11/2005, 08:27
ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ..

ΜΗ ΣΚΑΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΙΛΙΕς ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟ ΠΟΡΝΕΤ ΣΟΥ.!!!
!

Σπύρο μηχανάκι έχεις εσύ ή ατομική βόμβα :rotflmao: :rotflmao:
Τα Kawasaki ξέρουμε είναι ψησταριές και εδώ οι φάν προσπαθούν με ατελείωτες συζυτήσεις να μας πείσουν ότι πρόκειτε για μηχανάκια, τα KTM μήπως πρέπει στις οδηγίες να αναγράφουν
΄΄Προσοχή το υπουργείο συγκοινωνιών πρειδοποιει, τα ΚΤΜ ανατινάζονται΄΄ :lol:

Tigas
17/11/2005, 08:31
ενα ονομα αρκει....

Εσύ εκεί με τα ληγμένα

Τεπόζιτο Kawasaki Z750 πόσο ?????????????????
900+ ευρωπουλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vassilis88
17/11/2005, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Και οι δύο δίκιο έχετε, απλά ο ένας βάζει ως πρώτο κριτήριο την συνολική ποιότητα του μηχανακίου και ο άλλος την τιμή. Ο ένας το βλέπει ως μηχανόβιος κι ο άλλος ως καταναλωτής.

opa kalytera na afisoume ta symperasmata ti einai o kathenas

tora sto post eipa oti etsi skeftomaste an eksairesoume tous upokeimenikous paragontes.k ego symfono oti gia tin agora mixanis to simantikotero einai na s aresei,allios dn exei noima.

vassilis88
17/11/2005, 08:41
a k oso gia ti sigrisi motosykleton idias katigorias,oi diafores einai mikres.kapoia kila ligotera k liga aloga parapano se polu psiles strofes den paizoun k toso rolo.ola einai thema odigou

idi
17/11/2005, 09:12
απο το site akrapovic

ΜΕΤΡΗΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ +ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ

Ζ750 stock max. rear wheel power HP / rpm 104.3 / 11.000

CB 600 F HORNETstock rear wheel 81.6 HP / 11900 rpm

CB 900 F HORNET stock real wheel 99 HP / 9290 rpm

Z1000 2003-2005 stock rear wheel 123.6 HP / 10500 rpm

CB 1300 2003-05 stock rear wheel 107.3 HP / 7.700 rpm

ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

DUKASII
17/11/2005, 09:19
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΖΑΚΙΑ..

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕς ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΚΤΛ..

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ..ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ...

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥς ΜΕ ΤΑ HONDA...

NA ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Alex_Under
17/11/2005, 09:22
ΔΙΟΡΘΩΣΗ

CB 1300 2003-05 stock 113,7 bhp / 7.500 rpm

(Για όσους δεν ξέρουν, bhp = Break Horse Power και σημαίνει "ιπποδύναμη στον τροχό")

Και με full Acrapovic φτάνει τους 123+

DUKASII
17/11/2005, 09:33
NA ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ...

115 ΣΤΗ ΡΟΔΑ...ΣΤΙΣ 6850.......:wave2:

idi
17/11/2005, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από alnotas
ΔΙΟΡΘΩΣΗ

CB 1300 2003-05 stock 113,7 bhp / 7.500 rpm

(Για όσους δεν ξέρουν, bhp = Break Horse Power και σημαίνει "ιπποδύναμη στον τροχό")

Και με full Acrapovic φτάνει τους 123+

γιατι τα αλλα τι ειναι ???? αλογα στο καμπο ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μη σου πω ποσα αλογα ειναι το δικο μου γιατι θα κλαις :smokin:

Tigas
17/11/2005, 09:55
απο το site akrapovic

ΜΕΤΡΗΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ +ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ

Ζ750 stock max. rear wheel power HP / rpm 104.3 / 11.000

Δηλαδή μας λές ότι το Z750 βγάζει στον τροχό τόση δύναμη όσο ένα 600RR, ένα gsx-r 600 κτλ κτλ.
Μήπως θέλει παιδια κανείς με ss600 να κάνει τίποτα ανοίγματα με Z750 μια και είσαστε στα ίδια άλογα και αφού είσαστε τόσο ΄΄ηλίθιοι΄΄ και δώσατε κοντά στα 3000 ευρο παραπάνω.
Ρε ζετάκιδες ,συνέλθετε λέμε .................... :wave2:

idi
17/11/2005, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Δηλαδή μας λές ότι το Z750 βγάζει στον τροχό τόση δύναμη όσο ένα 600RR, ένα gsx-r 600 κτλ κτλ.
Μήπως θέλει παιδια κανείς με ss600 να κάνει τίποτα ανοίγματα με Z750 μια και είσαστε στα ίδια άλογα και αφού είσαστε τόσο ΄΄ηλίθιοι΄΄ και δώσατε κοντά στα 3000 ευρο παραπάνω.

NAI γιατι περιεργο σου κανει? 750 ειναι! και ΚΑWASAKI:smokin:

για τις επιδόσεις και τα "ανοίγματα" μετράνε και αλλοι παράγοντες.... (βαρος-τελικη σχεση μετάδοσης-αεροδυναμική κτλ)νομιζα οτι εισαι πιο σχετικος :wave2:

Tigas
17/11/2005, 10:07
NAI γιατι περιεργο σου κανει? 750 ειναι! και ΚΑWASAKI:smokin:

για τις επιδόσεις και τα "ανοίγματα" μετράνε και αλλοι παράγοντες.... (βαρος-τελικη σχεση μετάδοσης-αεροδυναμική κτλ)νομιζα οτι εισαι πιο σχετικος :wave2:

Εντάξει λοιπόν ας έρθει ένας με Z750 με κοντό γρανάζι και εγώ με ένα 600RR για να είμαστε ίδια στο βάρος :D .
Ελάτε πελάτες :lol: :wave2:

idi
17/11/2005, 10:09
Εντάξει λοιπόν ας έρθει ένας με Z750 με κοντό γρανάζι και εγώ με ένα 600RR για να είμαστε ίδια στο βάρος :D .
Ελάτε πελάτες :lol: :wave2:

θα φας σκονη ... με εσενα πανω -20 αλογα (κανε κορμαρα σα τη δικη μου να δεις γκαζι....):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bonepeeler
17/11/2005, 10:15
Χαμένοι είστε και οι δυο.:lol: :lol: :lol:

Δεν έχετε ελπίδα,λέμε.:rotflmao: :lol: :rotflmao:

zzr2005
17/11/2005, 10:24
ρε παιδιά συγμώμη αλλά πιο σημερινό ss600 βγάζει μ΄νο 105 άλογα στον τροχό??????????
ΙΣΩΣ ΤΟ CBR....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί για 636 και gsxr δεν νομίζω ότι πέφτουν τόσο σε ίπους στον τροχό...οπότε προς τι η σύγκριση????άστοχο νομίζω...

Tigas
17/11/2005, 10:28
ρε παιδιά συγμώμη αλλά πιο σημερινό ss600 βγάζει μ΄νο 105 άλογα στον τροχό??????????
ΙΣΩΣ ΤΟ CBR....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί για 636 και gsxr δεν νομίζω ότι πέφτουν τόσο σε ίπους στον τροχό...οπότε προς τι η σύγκριση????άστοχο νομίζω...

Έτσι για την ενημέρωση σου το πιο δυνατο 600 οχι 636 είναι το CBR και η πιο πατάτα το ZX6RR που δέν το παίρνει κανένας, αυτά βέβαια για το 2005 γιατί το νεό R6 θα τα τσαγιάζει όλα ακόμα και το 636 :wave2:

CBR 600RR 107hp τροχό

idi
17/11/2005, 10:29
Έτσι για την ενημέρωση σου το πιο δυνατο 600 οχι 636 είναι το CBR και η πιο πατάτα το ZX6RR που δέν το παίρνει κανένας, αυτά βέβαια για το 2005 γιατί το νεό R6 θα τα τσαγιάζει όλα ακόμα και το 636 :wave2:

λαθος!!! στο μοτο ειχα διαβασει συγκριτικο SS600 (2005) στην Iσπανια νομιζω και ειχε βγαλειι το πιο δυνατο μετα το 636.... ηταν το ZX6RR (2005) !!!!!!!!!!

(το συγκεκριμενο περιοδικο υπαρχει ακομα στο dirtymoto):smokin:

zzr2005
17/11/2005, 10:36

CBR 600RR 107hp τροχό
ακόμα και να ισχύει αυτό...τι σημασία έχει όταν η εταιρία έχει δώσει όλο το βάρος της βελτίωσης στο 636...ποιος θα πάρει το 600 όταν υπάρχει το 636????λογικό είναι να μην κάνει πωλήσεις...
εκτός αν δεν θέλετε να το συγκρίνετε με το 636 γιατι έχει 36 κυβικά παραπάνω........πάει σε άλλη κατηγορία ????:rotflmao:

sniper
17/11/2005, 11:38
Δηλαδή.....

το Ζ750 τσαγιώνει SS;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ναι - της δεκαετίας του 70 ίσως.....

Ρε θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν;

idi
17/11/2005, 11:49
Δηλαδή.....
το Ζ750 τσαγιώνει SS;
Ρε θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν;

αυτο καταλαβες?

αν ηταν οποιο μηχανακι εχει πιο δυνατο μοτερ να τσαγιωνει τα αλλα θα ειχαν παρει ολοι goldwing

sniper
17/11/2005, 11:57
αυτο καταλαβες?

αν ηταν οποιο μηχανακι εχει πιο δυνατο μοτερ να τσαγιωνει τα αλλα θα ειχαν παρει ολοι goldwing

ενώ το Ζ750 με το καταπληκτικό μοτέρ, το επίσης καταπληκτικό και άκαμπτο πλαίσιο και το διαστημικής τεχνολογίας ψαλίδι τα γ@μ@ει όλα;

Αυτό λες;

idi
17/11/2005, 11:58
ενώ το Ζ750 με το καταπληκτικό μοτέρ, το επίσης καταπληκτικό και άκαμπτο πλαίσιο και το διαστημικής τεχνολογίας ψαλίδι τα γ@μ@ει όλα;

Αυτό λες;

για τα λεφτα του και τον γελιο ανταγωνισμο του ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες !!!! :wave2: :wave2:

sniper
17/11/2005, 12:01
για τα λεφτα του και τον γελιο ανταγωνισμο του ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες !!!! :wave2: :wave2:

Με αυτή τη λογική το c50 τα γαμάει όλα....

άσε μας ρε καϋμένε.... Ωχ... σόρρυ... Καμένε ήθελα να πω...... :lol:

Tigas
17/11/2005, 12:03

Αυτό λες;

Νίκο θα σε μαστιγώσω εάν δέν ξανατονίσεις τα εκπληκτικά, μοναδικα φρένα από BMX που έχει το Z750 :lol:

Προλαβαίνετε να τα ξεφορτωθήτε λέμε, τώρα με το χειμώνα κάνουν καλή ζέστη οι παλιοσόμπες σας:a22: :a22: :a24:

idi
17/11/2005, 12:10
Με αυτή τη λογική το c50 τα γαμάει όλα....

άσε μας ρε καϋμένε.... Ωχ... σόρρυ... Καμένε ήθελα να πω...... :lol:

με τη λογικη σου ολοι θα επαιρναν SS

(και μαλιστα ιταλικα!):D

idi
17/11/2005, 12:11
Νίκο θα σε μαστιγώσω εάν δέν ξανατονίσεις τα εκπληκτικά, μοναδικα φρένα από BMX που έχει το Z750 :lol:
Προλαβαίνετε να τα ξεφορτωθήτε λέμε, τώρα με το χειμώνα κάνουν καλή ζέστη οι παλιοσόμπες σας:a22: :a22: :a24:

ρε α παγενε... σαχλαμαρα :lol: :lol: :lol: :lol:

sapila racing
17/11/2005, 12:23
Δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω ότι τα φρένα του Ζ750 είναι όντως μάπα (έχω τα ίδια και ξέρω καλά :bigcry: ) και φτάνουν (σχεδόν) στα επίπεδα του Ηορνετ 600 μόνο με σωληνάκια και τακάκια.

Επίσης το 900 έχει καλύτερα φρένα από το 1000 μακράν.

Αυτό το thread έχει πολύ ψωμί ακόμα.....

sapila racing :beer:

DUKASII
17/11/2005, 12:28
ΔΡΑΤΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΙΑΣ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΤΑ ΠΟΡΝΕΤ ΚΤΛ....

ΕΙΣΤΕ ΛΕΜΕ ΒΑΘΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΛΟ ΦΡΕΝΟ!!!!:a13: :a13:

Tigas
17/11/2005, 12:28
Δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω ότι τα φρένα του Ζ750 είναι όντως μάπα (έχω τα ίδια και ξέρω καλά :bigcry: ) και φτάνουν (σχεδόν) στα επίπεδα του Ηορνετ 600 μόνο με σωληνάκια και τακάκια.

Επίσης το 900 έχει καλύτερα φρένα από το 1000 μακράν.

Αυτό το thread έχει πολύ ψωμί ακόμα.....

sapila racing :beer:

Μα φίλε μου τί να τα κάνει τα φρένα το Z750

Ζ ποιματάκι
Τίποτα τίποτα δέν με σταματά
χυτήριο σου έρχομαι με το τσαμπουκά.
:a22: :a22: :a17: :a30: :a01: :a04: :a43:

Tigas
17/11/2005, 12:31
ΔΡΑΤΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΙΑΣ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΤΑ ΠΟΡΝΕΤ ΚΤΛ....

ΕΙΣΤΕ ΛΕΜΕ ΒΑΘΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΛΟ ΦΡΕΝΟ!!!!:a13: :a13:

Εκτός όμως των WP και των Brembo ίσως δέν έχουν να παρουσιάσουν κάτι άλλο εκτός απο διαρροές και κραδασμούς :rolleyes:

geopitt
17/11/2005, 12:35
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ BEST ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SV1000S :smokin:

DUKASII
17/11/2005, 12:35
ειπες...
..........ΙΣΩΣ....

!!!!!

idi
17/11/2005, 12:41
ρε δε πα να λετε...ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ:smokin: :lol:

Tigas
17/11/2005, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από geopitt
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ BEST ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SV1000S :smokin:

Μπορεί να το λές για αστείο αλλά είναι ένα μηχανάκι που μπορεί να σου κάνει όλα τα χατήρια και είναι ένα μηχανάκι που πουλιέται πολύ στην Ευρώπη και οι ιδιοκτήτες τους θα νιώθουν καλά αφού είναι ένα ιαπωνικό μοντέλο που κρατιέται στην αγορά ίδιο για κάποιο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Tigas
17/11/2005, 12:44

Γιώργο σου αφιερώνω ένα τραγουδάκι

Μόνο στα όνειρα, μόνο στα όνειρααααα
μόνο στα όνειρα μπορώ να σ΄ ακολουθήσώωωωωω

:lol: :wave2:

sniper
17/11/2005, 12:49

Για να δουμε....

Τιμόνι αλλάξαμε;
Σωληνάκια υψηλής;
Εξατμίσεις;
μανέτες;
πλαινά καπάκια στο μοτέρ...
Power Commander....

και μας έχεις....

It's good to share.... :winka: :D

PPPPPAV
17/11/2005, 12:56
To thread to anoiksa giati eixa kati diaforoules me enan sinadelfo hondakia edo sti doulia.... ennoite oti to z einai arxigos...
afta ta hornet re gamoto einai poli asxima aporo pos tous aresoun kai ta kavalane...
de ntreponte...:yuck:

Tigas
17/11/2005, 13:07
To thread to anoiksa giati eixa kati diaforoules me enan sinadelfo hondakia edo sti doulia.... ennoite oti to z einai arxigos...
afta ta hornet re gamoto einai poli asxima aporo pos tous aresoun kai ta kavalane...
de ntreponte...:yuck:

Γιατί να ντρέπονται φίλε μου αυτοί και να μήν ντρέπεσε εσύ που έχεις το Z ή πιστεύεις ότι έχεις το σουπερ τίγκα μηχανάκι και είμαι γρήγορος και γαμάω τα hornetakia.
Ο καθένας είναι περήφανος γι αυτό που έχει γιατί το έχει αγοράσει με τον ιδρώτα του και το αγόρασε επειδή το γουστάρει να το καβαλάει .

Tigas
17/11/2005, 13:10
Για να δουμε....

Τιμόνι αλλάξαμε;
Σωληνάκια υψηλής;
Εξατμίσεις;
μανέτες;
πλαινά καπάκια στο μοτέρ...
Power Commander....

και μας έχεις....

It's good to share.... :winka: :D

Mου έχει δώσει ο Γιωρίκας μια παραγγελία να του φέρω τεπόζιτο μαύρο που να αναγράφει HONDA.
Η μετάλλαξη σε αληθινό μοτοσυκλετιστή με αληθινή μοτοσυκλέτα και όχι πλάνωδιο σουβλαντζή γίνεται σιγά σιγά :rotflmao: :rotflmao:

PPPPPAV
17/11/2005, 13:13
Simfono file mou ... de to leo me kakia opos esi ipetheses alla antikeimenika einai pio omorfo... an thes gia na pistoun i kollimeni hondakides vale to mikro sou anipsaki kai ti kori tou filou sou pou einai mikra pedakia na dis oti kai mexri kai afta tha to epiveveosoun.. Telos oles oi mixanes einai kales gia kapious logous pou prosopika o kathenas diaferi... oso gia ta lefta... makari na ixan oloi na pernoun mixanes kai oxi koutakia...
Min eisai loipon toso eveksaptos...

idi
17/11/2005, 13:18
Mου έχει δώσει ο Γιωρίκας μια παραγγελία να του φέρω τεπόζιτο μαύρο που να αναγράφει HONDA.
Η μετάλλαξη σε αληθινό μοτοσυκλετιστή με αληθινή μοτοσυκλέτα και όχι πλάνωδιο σουβλαντζή γίνεται σιγά σιγά :rotflmao: :rotflmao:

:a21: :a24: :a31: :a31: :a31: :a019: :a27:

Tigas
17/11/2005, 13:20
Simfono file mou ... de to leo me kakia opos esi ipetheses alla antikeimenika einai pio omorfo... an thes gia na pistoun i kollimeni hondakides vale to mikro sou anipsaki kai ti kori tou filou sou pou einai mikra pedakia na dis oti kai mexri kai afta tha to epiveveosoun.. Telos oles oi mixanes einai kales gia kapious logous pou prosopika o kathenas diaferi... oso gia ta lefta... makari na ixan oloi na pernoun mixanes kai oxi koutakia...
Min eisai loipon toso eveksaptos...

Για τον κάθε έναν απο εμάς η μηχανή του είναι η πιό ωραία οπότε αυτό που λές είναι πολύ σχετικό και υποκειμενικό και εάν ήταν να διαλέξω γυμνό δέν θα διάλεγα ούτε το Z ούτε το Hornet, υπάρχουν άλλα πολύ πιο όμορφα και πολύ καλύτερα μηχανάκια απο αυτά και δέν είμαι και ευεξαπτος κιόλας αλλά δέν μπορείς να μπαίνεις και να τα ισωπεδώνεις όλα, εκτός εάν τα λές για πλάκα με παιδιά που γνωρίζεις όπως κάναμε σε παλαιότερο πόστ μια όμαδα φίλων εδω μέσα. :wave2:

Tigas
17/11/2005, 13:21
:a21: :a24: :a31: :a31: :a31: :a019: :a27:

Έλα που δέν θές :lol: :lol: :wave2:

sniper
17/11/2005, 13:28
Έλα που δέν θές :lol: :lol: :wave2:

Τραβάτε με κι ας κλαίω είναι η αδερφή.....

ντIDI; άν βάλεις και HRC αυτοκόλλητο εκτός από +3 άλογα θα σε κοιτάνε και τα πιπίνια που κυνηγάς :winka:

άντε με το καλό ρε :lol: