PDA

View Full Version : Βενζινάδικα κατακλέβουνε;

Σελίδες : 1 [2]

kostasagk
03/05/2017, 09:16
μια εμπειρεια πριν λιγο καιρο,150sh η χωριτικοτητα είναι 7,5 λιτρα. κατεβαινω από πειραια προς σεφ δεν εχω προσεξει τα χιλιόμετρα και σβηνει,ευτυχως στην κατηφορα εχει βενζιναδικο και μαλιστα με σουπερ τιμες!!!!!!!!!!!!ανοιγω γεμιζει ο τυπος και ποσα λετε ότι εγραψε 8.4 λιτρα δηλ 10% κλεψιμο τελικα του δινω 10 ευρω οσα γεμιζω κάθε φορα και αμα σε αρεσει του λεω.είναι λοιπον μια εταιρεια που εχει την καλυτερη τιμη.τωρα αν αναγάγουμε αναλογα με το κλεψιμο τοτε φτανονει και περναει σε ακριβεια τις πιο ακριβες βενζίνες που βλέπουμε και προσπερναμε ,αλλα τουλάχιστον εκει δεν κλεβουν και βαζουν και μερικα προσθετα ενώ η συγκεκριμενη τιποτα. το ξαναεκανα εσκεμενα το αδεισα πηγα σε μια ακριβη εταιρεια σελ και εβαλε 7,55 λιτρα λογικο παιζει ειδικο βαρος και θερμοκρασια. αρα η φτηνια τρωει τον παρα...και μερικες φορες κανει και ζημιες.

7Tolis
03/05/2017, 09:17
Παίζει με την άνοδο της θερμοκρασίας να έχει φουσκώσει ολίγον ο όγκος;

o teos
03/05/2017, 09:19

Ουυυυ αμα εχεις φαει και τιποτα βαρυ ανετααααα:lol::D ετσι λεω καθε φορα που τρωω τον αγλεορα..

kostasagk
03/05/2017, 09:24

φυσικα όλα τα πετρελαιοδει μετριουνται στους 15 βαθμούς κελσιου από εκει και πανω και αναλογα με το ειδικο βαρος υπαρχουν πίνακες ανα βαθμο κελσιου που υπολογιζουν το ειδικο βαρος αν είναι πχ 40 βαθμούς το ειδικο βαρος από 075 πεφτει στο 070 αρα στα εκατο λιτρα χανουμε 0,5 λιτρα και παει λεγοντας ,όπως επισης υπαρχουν και χημικα που αυξανουν τον ογκο αγγλιστί-cappucino efect- και ου μπλεξεις με υπολογισμούς αλλωστε εμας είναι μικρος ο ογκος για να χρησιμοποιούμε διαφορα θερμοκρασίας σε υπολογισμο, ο βενζίνας που γεμιζει 40 τονους εχει θεμα και για αυτό ακομα και το κρατος δικαιολογει περιπου 2-3% διαφορα παντα υπερ του

amyroukai
03/05/2017, 09:35
μια εμπειρεια πριν λιγο καιρο,150sh η χωριτικοτητα είναι 7,5 λιτρα. κατεβαινω από πειραια προς σεφ δεν εχω προσεξει τα χιλιόμετρα και σβηνει,ευτυχως στην κατηφορα εχει βενζιναδικο και μαλιστα με σουπερ τιμες!!!!!!!!!!!!ανοιγω γεμιζει ο τυπος και ποσα λετε ότι εγραψε 8.4 λιτρα δηλ 10% κλεψιμο τελικα του δινω 10 ευρω οσα γεμιζω κάθε φορα και αμα σε αρεσει του λεω.είναι λοιπον μια εταιρεια που εχει την καλυτερη τιμη.τωρα αν αναγάγουμε αναλογα με το κλεψιμο τοτε φτανονει και περναει σε ακριβεια τις πιο ακριβες βενζίνες που βλέπουμε και προσπερναμε ,αλλα τουλάχιστον εκει δεν κλεβουν και βαζουν και μερικα προσθετα ενώ η συγκεκριμενη τιποτα. το ξαναεκανα εσκεμενα το αδεισα πηγα σε μια ακριβη εταιρεια σελ και εβαλε 7,55 λιτρα λογικο παιζει ειδικο βαρος και θερμοκρασια. αρα η φτηνια τρωει τον παρα...και μερικες φορες κανει και ζημιες.

Aν κατάλαβα καλά μιλάς για το ΕΤΕΚΑ... Ναι ΟΚ, είναι "περίεργο" βενζινάδικο. Αν δεν βαριέσαι την διαδρομή, το SHELL στην Πειραιώς προς Αθήνα (αλλά και στο απέναντι) είναι πιο τίμιοι, με την έννοια ότι δεν έχω δει αποκλίσεις από το "σύνηθες" γέμισμα, όπως και το BP στην έξοδο για παραλιακή, μετά από αυτό που έβαλες. Και κερνάνε και εσπρεσάκι.

Βέβαια στην φάση που ήσουν, μονόδρομος η επιλογή που έκανες...

AristidisZ
03/05/2017, 09:37
Βέβαια στην φάση που ήσουν, μονόδρομος η επιλογή που έκανες...

Νομίζω τον έβγαζε η κατηφόρα μέχρι κάτω :lol:

amyroukai
03/05/2017, 09:39
Νομίζω τον έβγαζε η κατηφόρα μέχρι κάτω :lol:

Αν δεν σε πιάσει φανάρι, όντως. Αλλιώς θέλει σπρώξιμο δύο τετράγωνα!

irinia
03/05/2017, 09:42
ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ..........

Γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι ποικιλοτρόπως,ειδικά όσοι στοχεύετε επώνυμους...!!!
Το έχουμε γράψει 1000 φορές ,προτιμάτε τα πρατήρια των εταιρειών.

kostasagk
03/05/2017, 10:16
παντα εβαζα από ετζιαν αλλα από τοτε που πηγα με μπετονι 20 λιτρων και ειδα 22 στο μετρητη και την άλλη σε μπετονι των 5 λιτρων ειδα σχεδόν 6 τα εκοψα και μονο σελ και bp λυπάμαι αλλα δεν γινεται αλλιως,αφου το κρατος δεν μπορει να κανει τιποτα,μπορούμε εμεις κόβοντας τις επισκεψεις ,ας κλεισουν και να μεινουν οι τιμιοι. στην ετζιαν την συγκεκριμενη που εγραψα παρα πανω ,την ειχε ένα κυριος με το κ κεφαλαιο η τιμη ηταν παντα πανω από τις αδελεφες αλλα μου ελεγε μετρα δεν λειπη ουτε δραμη,μου εφερνε σπιτι πετρελαιο και οντως ουτε λιτρο διαφορα ,όταν πηρε συνταξη και το πουλησε ειδα την παραπανω διαφορα. από εμας εξαρτάται πλεον.
επισης να σημειωσω ότι φιλου που εβαλε πριν κανα δυο χρονια φτηνιαρικη βενζινη απεκτηση η μηχανη του πρόβλημα στο ρελαντί ρεταρει, κανενας δεν εχει λυση το πρόβλημα ακομα,άλλη συζητηση αυτη

kostasagk
03/05/2017, 10:18
Αν δεν σε πιάσει φανάρι, όντως. Αλλιώς θέλει σπρώξιμο δύο τετράγωνα!

εχουμε και καποια ηλικια:bawl:

kostasagk
03/05/2017, 10:19

Γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι ποικιλοτρόπως,ειδικά όσοι στοχεύετε επώνυμους...!!!

είναι εμπειριες πληρωμένες,,,,και σιγουρα τα καλα να προτιμονται

teo_g7
03/05/2017, 10:19
Μάγκες σε άγνωστο η "περίεργο" πρατήριο μη γεμίζετε.Βαλτε 2-3 ευρώ να σας βγάλει μέχρι κάτι πιο safe

o teos
03/05/2017, 10:30
Βασικα μη βάζετε βενζινη ρε πουθενα βαλτε μια δεξαμενη στο σπιτι σας στο υπογειο και ανεφοδιάζετε μονοι σας το μοτορι...αν δε μπορείτε κιολας να κανετε την αντληση πετρελαίου τη διύλιση και τις σχετικες προεργασίες και να φτιαχνετε δικο σας καυσιμο ακομα καλυτερα.....:D

Ρε ξεκολλάτε τα ειπαμε και παραπανω...αν θελει ο άλλος να κλεψει εχει 3000 τροπους και δε πα να ναι εκο σελλ μπι πι η δεν ξερω και γω τι..μη το πολυζαλιζετε και με τη βετζινα ο μονος λογος ειναι να δειτε αλλαγή στη συμπεριφορά στο μοτοσακό δηλαδη ασχημη νοθεια που συνεπάγεται ζημια σε βαθος χρονου..ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε..ειδε λεει ο αλλος διαφορα 300ml βενζινη και αμεσως τον κλέψανε...πφφφ:rolleyes:

teogtp
03/05/2017, 11:13
Βασικα μη βάζετε βενζινη ρε πουθενα βαλτε μια δεξαμενη στο σπιτι σας στο υπογειο και ανεφοδιάζετε μονοι σας το μοτορι...αν δε μπορείτε κιολας να κανετε την αντληση πετρελαίου τη διύλιση και τις σχετικες προεργασίες και να φτιαχνετε δικο σας καυσιμο ακομα καλυτερα.....:D

Ρε ξεκολλάτε τα ειπαμε και παραπανω...αν θελει ο άλλος να κλεψει εχει 3000 τροπους και δε πα να ναι εκο σελλ μπι πι η δεν ξερω και γω τι..μη το πολυζαλιζετε και με τη βετζινα ο μονος λογος ειναι να δειτε αλλαγή στη συμπεριφορά στο μοτοσακό δηλαδη ασχημη νοθεια που συνεπάγεται ζημια σε βαθος χρονου..ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε..ειδε λεει ο αλλος διαφορα 300ml βενζινη και αμεσως τον κλέψανε...πφφφ:rolleyes:

Έλα στο μαγαζί μου να σε κλέψω στο ζύγι.
Δεχόμαστε παράπονα μόνο αν σας πιάσει κόψιμο. .....

o teos
03/05/2017, 11:26
Συροπακι καραμελα βαζεις στον φρεντο καπουτσινο??αν δε βαζεις δεν ερχομαι ρε:a22:

DAYMAN
03/05/2017, 12:04
διογκωτικα λεγονται. Πιο συνθετη μεθοδος σωληνες με ζεστο νερο και ο ογκος παραμενει στο επιπεδο που θελουμε.
Αντε αποδειξε το εσυ ομως που θα εισαι επαναπαυμενος στο συστημα ελεγχου εισροων -εκροων.
υγ ενας τυπακος βενζινας εδω μεσα που εχει γνωσεις περι του αντικειμενου θα σας πει περισσοτερα.

Panos76
03/05/2017, 12:48

381960

υγ: συγγνώμη Τέρενς, το ανακάλυψα σήμερα και θα έσκαγα αν δεν το έβαζα :lol:

George_Sp
03/05/2017, 13:00
Κάνα εταιρικό καλό Shell Νέα Σμύρνη; Ή στη διαδρομή από Νέα Σμύρνη για κέντρο μέσω Συγγρού.

BLiTzER
03/05/2017, 13:21
Έχει ένα μεγάλο Shell στο ύψος του Φιξ, στην κάθοδο της Συγγρού. Δεν ξέρω αν είναι εταιρικό, αλλά συχνά βάζω εκεί.

EDIT: Δεν είναι εταιρικό. Το μόνο εταιρικό που βρίσκω εκεί γύρω είναι Ηλία Ηλίου 19.

Mariner
03/05/2017, 13:27
Κάνα εταιρικό καλό Shell Νέα Σμύρνη; Ή στη διαδρομή από Νέα Σμύρνη για κέντρο μέσω Συγγρού.

Έβαζα αρκετά χρόνια στο ΕΚΟ (όχι εταρικό) στην Eφέσου και δεν είχα παράπονο, τον τελευταίο χρόνο δεν με βολεύει πολύ και βάζω ή στην BP (και αυτή της ΕΚΟ - Kαλυψώ είναι) γωνία Αμφιθέας-Κ.Παλαιολόγου ή στην Shell απέναντι στην Αμφιθέας (ρεύμα προς Αθήνα) δίπλα στον Αρμακόλα με τα Απρίλια

infidel
03/05/2017, 13:42
BP - Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 32, Π.ΦΑΛΗΡΟ - ιδιοκτήτης "ΖΑΓΚΑ ΜΑΡΙΑ", πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής. Έχει πάντα κίνηση χωρίς να έχει την καλύτερη τιμή της περιοχής, μου την πρότεινε και η αντιπροσωπία Ford όταν ρώτησα που να βάζω πετρέλαιο.
Στο https://fuelgr.gr/web/ μπορεί να δει κανείς και τους ιδιοκτήτες, άρα φαίνεται αν είναι εταιρικό ή όχι.

Billymuse
03/05/2017, 14:04
διογκωτικα λεγονται. Πιο συνθετη μεθοδος σωληνες με ζεστο νερο και ο ογκος παραμενει στο επιπεδο που θελουμε.
Αντε αποδειξε το εσυ ομως που θα εισαι επαναπαυμενος στο συστημα ελεγχου εισροων -εκροων.
υγ ενας τυπακος βενζινας εδω μεσα που εχει γνωσεις περι του αντικειμενου θα σας πει περισσοτερα.

Eπίσης να συπληρώσω απο γνωστό Βενζινά (μεγάλο λαμόγιο) εδω δίπλα στη δουλειά η σύνηθης κλοπη είναι της τάξεως του 7%

Billymuse
03/05/2017, 14:06
Επίσης πάρτε και την Λίστα (http://www.enikos.gr/data/files/6728182dff3755d9879cf8ae62615acc.pdf) με τα 233 (πρατήρια σε όλη χώρα) που έχουν φάει τουλάχιστον μια φορά πρόστιμο για νοθεία. Λένορμαν ούτε για αστείο :nono:

George_Sp
03/05/2017, 14:13
Τελικα δε βρηκα καποιο που να βολευει σα διαδρομη. Θα δοκιμάσω για αρχή αυτό στην Αμφιθέας 43 και το BP Αμφιθέας 32.

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. :)

MG
13/10/2017, 10:50
Βενζιναδικο ΕΤΕΚΑ στην Τζαβελλα στον Πειραια....

Μου εβαλαν πετρελαιο στο αυτοκινητο 64 λιτρα με ολικη χωρητικοτητα τα 60 λιτρα συν οτι ειχα σιγουρα 5-7 λιτρα μεσα ηδη μιας και δεν ειχα μεινει.

Σημειοτεον οτι ποτε αλλωτε δεν εχω βαλει πανω απο 58 λιτρα σε οποιοδηποτε αλλο βενζιναδικο... και κραταω στατιστικα με τα γεμισματα εδω και παρα πολυ καιρο μεσω εφαρμογης.

Απο μενα μπηκε στη μαυρη λιστα πλεον....

sniper
13/10/2017, 10:58
Βενζιναδικο ΕΤΕΚΑ στην Τζαβελλα στον Πειραια....

Μου εβαλαν πετρελαιο στο αυτοκινητο 64 λιτρα με ολικη χωρητικοτητα τα 60 λιτρα συν οτι ειχα σιγουρα 5-7 λιτρα μεσα ηδη μιας και δεν ειχα μεινει.

Σημειοτεον οτι ποτε αλλωτε δεν εχω βαλει πανω απο 58 λιτρα σε οποιοδηποτε αλλο βενζιναδικο... και κραταω στατιστικα με τα γεμισματα εδω και παρα πολυ καιρο μεσω εφαρμογης.

Απο μενα μπηκε στη μαυρη λιστα πλεον....

Και τα πλήρωσες δλδ;

MG
13/10/2017, 14:20
Και τα πλήρωσες δλδ;

δυστυχως ναι, γιατι την προηγουμενη φορα που εκανα φασαρια, πριν 6-7 χρονια σε ενα βενζιναδικο (ΕΚΟ) στην Πειραιως πηρα και την αστυνομια και δεν εγινε τιποτε... εχασα το χρονο μου τοτε... βεβαια εκλεισε μετα απο κατι μηνες με την κατηγορια την νοθειας ειχε δημοσιευθει στη λιστα στα μεσα... ελπιζω το ιδιο να γινει και σ'αυτον

nikosmec
13/10/2017, 14:30
Πάντως εγώ την έπαθα τον τελευταίο καιρό με βενζινάδικο που πήγαινα χρόνια και βασικά πήγαινα μόνο εκεί. Την πρώτη φορά το φουλαρα για ταξίδι Αθήνα-Αγρινιο και η μηχανή μέχρι να την κάψει μου έβγαλε την ψυχή. Δεν τράβαγε τοσο που ήμουν μια ταχύτητα κάτω, εσκαγε και γενικά δεν δούλευε καλά αφού πίστευα πως είναι στα τελευταία της και θα μεινω. Με το που την έκαψε και έβαλα άλλη δούλευε ρολόι. Είπα να του δώσω και δεύτερη ευκαιρία μετά από δύο βδομάδες και ξαναφουλαρα για να πάω Αθήνα-λιμνη Πλαστήρα και πάλι τα ίδια. Τρίτη φορά δεν έχει αλλά απορώ τι έχει μέσα και γωνατιζει έτσι το παλιακο μοτέρ του srx.

BLiTzER
13/10/2017, 14:31
δυστυχως ναι, γιατι την προηγουμενη φορα που εκανα φασαρια, πριν 6-7 χρονια σε ενα βενζιναδικο (ΕΚΟ) στην Πειραιως πηρα και την αστυνομια και δεν εγινε τιποτε... εχασα το χρονο μου τοτε... βεβαια εκλεισε μετα απο κατι μηνες με την κατηγορια την νοθειας ειχε δημοσιευθει στη λιστα στα μεσα... ελπιζω το ιδιο να γινει και σ'αυτον

Ε για να έκλεισε, όλο και κάτι θα έγινε. Αν εσύ δεν κάνεις κάτι και ο επόμενος δεν κάνει κάτι, δε θα γίνει ποτέ τίποτα.

MG
13/10/2017, 15:48
Ε για να έκλεισε, όλο και κάτι θα έγινε. Αν εσύ δεν κάνεις κάτι και ο επόμενος δεν κάνει κάτι, δε θα γίνει ποτέ τίποτα.

Δυστυχως η χωρα που ζουμε αφηνει περιθωρια για τετοιες περιπτωσεις... Οταν εγω εκανα την κινηση μου παλαιοτερα εχασα 2 ωρες απο το χρονο μου... η Αστυνομια ηρθε μετα απο 3 κλησεις τηλεφωνου... απλα κατεγραψε το περιστατικο... και τιποτε αλλο.... αυτος πουλαγε βενζινη κανονικα

Απλα τωρα με τη δυναμη του Ιντερνετ ενημερωνω οπου μπορω (οπως εδω) για να προφυλαχθουν οσοι μπορουν.

devil's animal
13/10/2017, 17:46
Δυστυχως η χωρα που ζουμε αφηνει περιθωρια για τετοιες περιπτωσεις... Οταν εγω εκανα την κινηση μου παλαιοτερα εχασα 2 ωρες απο το χρονο μου... η Αστυνομια ηρθε μετα απο 3 κλησεις τηλεφωνου... απλα κατεγραψε το περιστατικο... και τιποτε αλλο.... αυτος πουλαγε βενζινη κανονικα

Απλα τωρα με τη δυναμη του Ιντερνετ ενημερωνω οπου μπορω (οπως εδω) για να προφυλαχθουν οσοι μπορουν.

εφοσον εφυγες λογω μη υπαρξης χρονου θα βοηθουσε μια επωνυμη καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη (http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html)...δες αναλογο θεμα εδω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120867)...

MG
13/10/2017, 22:00
εφοσον εφυγες λογω μη υπαρξης χρονου θα βοηθουσε μια επωνυμη καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη (http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html)...δες αναλογο θεμα εδω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120867)...

θα το κανω. Σ ευχαριστω για την υποδειξη