PDA

View Full Version : Θα ξεκολλησω ποτε, αραγε....????

Σελίδες : [1] 2

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 15:00
Ρε παιδια....

Εχω αποφασισει εδω και καιρο να παρω ενα street μηχανακι (πιθανον Fazer).
Δυστυχως ομως, για την πνευματικη μου ισσοροπια, στροβιλιζεται συνεχως η σκεψη στο νου μου να παρω (παλι :rolleyes:) on-off..
Ποιος φουστης τα ανακαλυψε αυτα τα on-off ρε γμτ...??? :mad:
Ποτε θα απολαυσω τις xαρες του 120-70-17 ???
Aφου γνωριζω οτι πιθανοτατα δεν θα παω χωμα... Γιατι θεωρω πιο χρησιμο το on-off;;;
Για εναν χωματοδρομο που ισως βρεθει στο διαβα μου..;;;

Μπορειτε να με επαναφερετε στο δρομο της αρετης και της αποκλειστικα ασφαλτινης χρησης...;;;:look:

Αϊ στα διαλα δηλαδη... :a02:

BLiTzER
22/08/2016, 15:04
Μια χαρά είναι τα on/off.

Αν είσαι 60+ ετών.

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 15:14
To θεμα ξερεις ποιο ειναι Βλιτσερ;;; Οτι αν μπορουσα να διαθεσω τα χρηματα, ενα συγχρονο on-off, τυπου f800, tiger, 1190 κλπ, θα με υπερκαλυπτε και στην ασφαλτο.
Επειδη ομως δεν τα εχω θα πρεπει να καταληξω με καποιο παλαιας κοπης Ιαπωνικο. Και ολοι γνωριζουμε την μετριοτατη οδικη συμπεριφορα που τα χαρακτηριζει.

virus
22/08/2016, 15:22
Ρε παιδια....

μας τρολαρεις ε; :p

περα απο την πλακα. να παρεις street να φχαριστηθεις στριψιμο στα βουνα αντε και κανα πιστακι αν ερθεις αθηνα κι ασε τα ονοφια για πιο μετα ;)

BLiTzER
22/08/2016, 15:24
Για να σοβαρευτώ λίγο, καλά είναι κι αυτά που θες/μπορείς, αν είσαι τέτοιου είδους αναβάτης. Κάνουν λίγο απ'όλα, κανένα με αξιώσεις και με 0 επιδόσεις. Το παν, πάντα, είναι τι ζητάς. Εγώ π.χ., αν αγόραζα ποτέ κάτι τέτοιο, θα αυτοκτονούσα στα πρώτα 4 δευτερόλεπτα. Κι ας είναι απείρως πρακτικότερα απ'οτιδήποτε είχα ποτέ. Έχω άλλα πράγματα υψηλότερα στη λίστα μου.

RizlaPlusPlus
22/08/2016, 15:25
990. Μονοδρομος.

Μιλαω ως πρωην fazerας, εχοντας περασει ολη τη γκαμα κυβικων του μοντελου...

Leon67
22/08/2016, 15:44
Κάποτε είχα και τα δύο: GSXR 1000 και KLE 500. Έχω μετανιώσει που έδωσα το KLE αλλά δεν θα μπορούσα να μην έχω SS 750 ή μεγαλύτερο... Τώρα oνειρεύομαι να πάρω VFR 800F και ΧΤΖ 66ο Tenere αλλά να κρατήσω και την Suzie και να της πάρω παρέα το καινούργιο GSXR 1000 που θα παρουσιαστεί στα μαγαζιά σε λίγους μήνες. Δεν μου κάθεται και το τζόκερ......Ελπίζω να βρώ φτηνό ψυχίατρο-ψυχαναλυτή.....

edit: Ξέχασα και τον γεμάτο 179ΧΧΧΧΧLLLLLL της Hazet....

annoula1981
22/08/2016, 16:11
Τωρα απο μένα τι περιμένεις να σου πω; Πάρε Street. Street. Street. :vroum:
Την πόρωση που θα βρείς δεν θα στην δώσει κανένα on-off κατά τη γνώμη μου...
Και δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι ρε Μάστορα για να σε δικαιολογήσω... :confused:

amyroukai
22/08/2016, 16:20
1000 παλιό, όπως τα λες. Ταμαμ. :)

pipe_smoker
22/08/2016, 16:38
Να βρεις μια ωραία μπαμπάτσικια κοπέλα (cb1300, GSX, xjr κλπ) και να νοικοκυρευτεις.
Αντε μπράβο.

Ή και το χορνετ το 900 που κάπου έλεγες προχθές.

Dennis-
22/08/2016, 16:54
Εγω λεω να μεινεις με το καζε ρ γιατι εισαι γνωστο κουλαδι χαχα !

F 650 gs ειναι η λυση ε???

ptc
22/08/2016, 17:01
Μήπως κάνα sumo που θα το χαρείς στις στροφές αλλά θα περάσει και από το χώμα αν χρειαστεί; Ή κάνεις ταξίδια και γράφεις χιλιόμετρα;

basilis_k6
22/08/2016, 17:02
ξεκίνα αργα τη μετάβαση. Πάρε supermoto! Μακάρι να μπορούσα και εγω να μην οδηγω ον οφ τουλαχιστον καθημερινα... αναθεμα την καταναλωση και τις βαλιτσες (που ειναι απαραιτητες)

virus
22/08/2016, 17:07
Ή κάνεις ταξίδια και γράφεις χιλιόμετρα;

που στο νησί; :bawl:

βεβαια αν μεταφερεις τον τονo στο ητα παει σφαιρατος για triumph :p

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 17:11
Τωρα απο μένα τι περιμένεις να σου πω; Πάρε Street. Street. Street. :vroum:
Την πόρωση που θα βρείς δεν θα στην δώσει κανένα on-off κατά τη γνώμη μου...
Και δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι ρε Μάστορα για να σε δικαιολογήσω... :confused:

Nαι, προφανως στην ασφαλτο το street ειναι απολαυστικο. Αλλα πες οτι πχ, θελω να παω διακοπες στην Αστυπαλαια που ειναι σχεδον μονο χωματοδρομοι... Τι κανω τοτε;;;
Δεν θα το εβαζα με τιποτα χωμα το street. Θα το λυπομουν πολυ.. :look:

30 ειμαι.

1000 παλιό, όπως τα λες. Ταμαμ. :)

Ε, οχι το 1000 (αν και θα το προτιμουσα) διοτι θελω να παραμεινω στα 55€ τελη τον χρονο.

Να βρεις μια ωραία μπαμπάτσικια κοπέλα (cb1300, GSX, xjr κλπ) και να νοικοκυρευτεις.
Αντε μπράβο.

Ή και το χορνετ το 900 που κάπου έλεγες προχθές.

Καποια στιγμη αυτο θα γινει. Το εχω στο νου μου, το ZRX συγκεκριμενα, αλλα το οικονομικο ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγον στη συγκεκριμενη φαση.

Και σκεφτομαι να περιμενω να εξασφαλισω δουλεια το χειμωνα που θα μου επιτρεψει να το παρω ή να παρω κατευθειαν ενα fazerακι με το που γυρισω...;;;;

Εγω λεω να μεινεις με το καζε ρ γιατι εισαι γνωστο κουλαδι χαχα !

F 650 gs ειναι η λυση ε???

Κρυβε λογια... :lol:

Ε, οχι μονοκυλινδρο παλι... Και bmw..???? :nono:

basilis_k6
22/08/2016, 17:14
τι λυπασαι? μια χαρα χωμα πανε εκτος αν εχει καρινα τυπου ss και φαει κανα πετραδακι. με το fazer ειχα παει πολυ χωμα. ισως να ηταν και καλυτερο απο την ασφαλτο :lol:

theofilos888
22/08/2016, 17:19
Τα τελη ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας, στην αγορα μεγαλης μηχανης. Βεβαια ολα πανε χωμα, αν το θες. Το fazer παντως εμενα δε μου αρεσε. Πολυ αδειο χαμηλα.

annoula1981
22/08/2016, 17:27
γιατι να μην μπεις και λιγο στο χωμα μωρε τι θα παθει; ενταξει δεν θα το πας διχως αυριο αλλα την δουλεια σου θα την κανεις. Μην μπαινεις παντως σε διαδικασια να επιλεξεις μηχανη με γνωμονα ενα 10ημερο διακοπων..
Κοιτα πραγματικα τις αναγκες σου :)

και εισαι και 30! :nono::nono:

amyroukai
22/08/2016, 18:05
R1200GS? Έμαθα πωλείται κοψοχρονιά μία, για αγορά Κ1600LT

basilis_k6
22/08/2016, 18:13
Τα τελη ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας, στην αγορα μεγαλης μηχανης. Βεβαια ολα πανε χωμα, αν το θες. Το fazer παντως εμενα δε μου αρεσε. Πολυ αδειο χαμηλα.

πλακα κανεις έτσι? εκτος αν μιλάς μονο για την κατηγορα που ειναι τα 1350+ που οκ, ξεφευγει αρκετα

DrBig
22/08/2016, 18:17
Ρε παιδια....

Δυστυχως ομως, για την πνευματικη μου ισσοροπια, στροβιλιζεται συνεχως η σκεψη στο νου μου να παρω (παλι :rolleyes:) on-off..
Ποιος φουστης τα ανακαλυψε αυτα τα on-off ρε γμτ...??? :mad:
Ποτε θα απολαυσω τις xαρες του 120-70-17 ???
Aφου γνωριζω οτι πιθανοτατα δεν θα παω χωμα... Γιατι θεωρω πιο χρησιμο το on-off;;;
Για εναν χωματοδρομο που ισως βρεθει στο διαβα μου..;;;

Μπορειτε να με επαναφερετε στο δρομο της αρετης και της αποκλειστικα ασφαλτινης χρησης...;;;:look:

Αϊ στα διαλα δηλαδη... :a02:

Παρε ενα 950 να ηρεμησεις. Κριμα ειναι, νεο παιδι....

Υγ
Κι ας μη το βαλεις χωμα. Ειναι πιο διασκεδαστικο στην ασφαλτο απ οτιδηποτε σχεδον αμειγως ασφαλτινο, κι ας πηγαινει πιο αργα απο καποια.

amyroukai
22/08/2016, 18:21
Ready to wrench, όπως έγραψες πρόσφατα;

DrBig
22/08/2016, 18:25
Ready to wrench, όπως έγραψες πρόσφατα;

Ναι...το ξεχναω ομως οποτε ανεβαινω και λεω χαλαλι η παραπανω προσοχη που θελει....

DrBig
22/08/2016, 18:26
....οπως και να το δεις για τα 4κ που κοστιζει ενα καλο, ειναι best bike experience for the buck.

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 18:50

Δεν με ενοχλει τοσο. Ή τουλαχιστον το παραβλεπω για τα υπολοιπα καλα που εχει ως μηχανακι και για το γεγονος οτι μου καθεται καλα η εργονομια του.

Για μεγαλη μηχανη δεν ειναι μονο τα τελη. Ειναι και τα περισσοτερα ασφαλιστρα, τα ακριβοτερα αναλωσιμα κλπ κλπ. Γενικα τα παγια εξοδα διπλασιαζονται.

γιατι να μην μπεις και λιγο στο χωμα μωρε τι θα παθει; ενταξει δεν θα το πας διχως αυριο αλλα την δουλεια σου θα την κανεις. Μην μπαινεις παντως σε διαδικασια να επιλεξεις μηχανη με γνωμονα ενα 10ημερο διακοπων..
Κοιτα πραγματικα τις αναγκες σου :)

και εισαι και 30! :nono::nono:

Ε, καλα, καλε!! Δεν θα την παντρευτω κιολας τη μηχανη.:p Αν δω οτι δεν μου κανει οτι παρω ή οτι αλλαζουν οι αναγκες μου την πουλαω (ξερουν τα παιδια :lol:).
Και το θεμα δεν ειναι το 10ημερο των διακοπων. Ειναι η δυνατοτητα να επισκευτεις περισσοτερα μερη εν γενει. Και να κανεις περισσοτερα πραγματα με την μηχανη. Με τιμημα βεβαια τις επιδοσεις εντος ασφαλτου.
Και μου αρεσει και το χωμα. Δεν θελω απλα να παταω 100 μετρα χωματοδρομο μεχρι να φτασω σε μια παραλια πχ.

Παρε ενα 950 να ηρεμησεις. Κριμα ειναι, νεο παιδι....

Υγ
Κι ας μη το βαλεις χωμα. Ειναι πιο διασκεδαστικο στην ασφαλτο απ οτιδηποτε σχεδον αμειγως ασφαλτινο, κι ας πηγαινει πιο αργα απο καποια.

Ακριβο και σε αγορα και σε συντηρηση και θελω και peace of mind με ενα μηχανακι οταν δεν ειμαι ανετα οικονομικα.

teogtp
22/08/2016, 18:59
:a4:
Deja vu
Θα μας γ@μησεις το συκώτι πάλι. ........
500 σελίδες δερματοδετες....

:tooth:

Pan (dvs)
22/08/2016, 19:08
Καθεται ενα φορουμ και ασχολειται με εναν ανθρωπο που στο τελος θα καταληξει με Στρωμα?

Μεγαλη η χαρη σου ρε καρντας.

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 19:14
Καθεται ενα φορουμ και ασχολειται με εναν ανθρωπο που στο τελος θα καταληξει με Στρωμα?

Μεγαλη η χαρη σου ρε καρντας.

Oχι στρωμα. Δεν εχει ακτινες!!! Αμα ειναι να παρω on-off θα το κανω σωστα!! :D

Απλα μωρε, εκει που καθομουν στο car και χαζευα fazer και bandit, ξαφνικα, επιασα τον εαυτο μου να ψαχνει africa με after αμορτισερ και εξατμιση... :cry::lol::cry::lol:
Η ταραχη μου ηταν μεγαλη, οπως καταλαβαινεις!!! :a7:

teogtp
22/08/2016, 19:15
Ποιο στρώμα. ......
Το καινούργιο κροςσκουτερ της χοντα θα πάρει. .....

basilis_k6
22/08/2016, 19:16
Για μεγαλη μηχανη δεν ειναι μονο τα τελη. Ειναι και τα περισσοτερα ασφαλιστρα, τα ακριβοτερα αναλωσιμα κλπ κλπ. Γενικα τα παγια εξοδα διπλασιαζονται.

αυτο το διαβαζω συχνα και δεν ισχυει. ασφάλεια 10-20 ευρω πάνω, αναλωσιμα καμια διαφορα, λαστιχα ααααντε 30-40 ευρω πανω. Πώς διπλασιάζονται?!

Pan (dvs)
22/08/2016, 19:25
Oχι στρωμα. Δεν εχει ακτινες!!! Αμα ειναι να παρω on-off θα το κανω σωστα!! :D

Απλα μωρε, εκει που καθομουν στο car και χαζευα fazer και bandit, ξαφνικα, επιασα τον εαυτο μου να ψαχνει africa με after αμορτισερ και εξατμιση... :cry::lol::cry::lol:
Η ταραχη μου ηταν μεγαλη, οπως καταλαβαινεις!!! :a7:

Αυτο εχει ακτινες και παιζει σε καλες τιμες.
364519

virus
τα παγιΑ διπλασιαζονται πιστεψε με. ενδεικτικο του ποσο κανει μια αλυσιδα γραναζια σε ενα f650gs και ενα 990. κι αμα σε τρωει ο καρπος φευγουμε.....

DrBig
Δεν με ενοχλει τοσο. Ή τουλαχιστον το παραβλεπω για τα υπολοιπα καλα που εχει ως μηχανακι και για το γεγονος οτι μου καθεται καλα η εργονομια του.

Ε, καλα, καλε!! Δεν θα την παντρευτω κιολας τη μηχανη.:p Αν δω οτι δεν μου κανει οτι παρω ή οτι αλλαζουν οι αναγκες μου την πουλαω (ξερουν τα παιδια :lol:).
Και το θεμα δεν ειναι το 10ημερο των διακοπων. Ειναι η δυνατοτητα να επισκευτεις περισσοτερα μερη εν γενει. Και να κανεις περισσοτερα πραγματα με την μηχανη. Με τιμημα βεβαια τις επιδοσεις εντος ασφαλτου.
Και μου αρεσει και το χωμα. Δεν θελω απλα να παταω 100 μετρα χωματοδρομο μεχρι να φτασω σε μια παραλια πχ.

Ακριβο και σε αγορα και σε συντηρηση και θελω και peace of mind με ενα μηχανακι οταν δεν ειμαι ανετα οικονομικα.

Peace of mind εχεις....

gior-gos
22/08/2016, 19:26
Απλα μωρε, εκει που καθομουν στο car και χαζευα fazer και bandit, ξαφνικα, επιασα τον εαυτο μου να ψαχνει africa με after αμορτισερ και εξατμιση...

Ξεκινησαν να πουλιουνται μεταχειρισμενα αφρικα;;; :eek: με αμορτισερ και εξατμιση κιολας;;; :eek:

Καλοταξιδο!· πρεπει να ναι πολυ καλο! :beer:

basilis_k6
22/08/2016, 19:33
τα παγιΑ διπλασιαζονται πιστεψε με. ενδεικτικο του ποσο κανει μια αλυσιδα γραναζια σε ενα f650gs και ενα 990. κι αμα σε τρωει ο καρπος φευγουμε.....

διπλή τιμή δεν έχει παντως. Και αν μια αλυσιδα ειναι πιο ακριβη στο μεγάλο αυτο δεν τα διπλασιάζει. και στα παγια εξοδα δεν βαζουμε μεσα τις βενζινες έτσι, αυτα δεν ειναι παγια εξοδα.

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 19:42
Ξεκινησαν να πουλιουνται μεταχειρισμενα αφρικα;;; :eek: με αμορτισερ και εξατμιση κιολας;;; :eek:

Καλοταξιδο!· πρεπει να ναι πολυ καλο! :beer:

:lol::lol:

Το παλιο εννοω, προφανως!!!

spyrakos35
22/08/2016, 19:44
ρε τριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μάστορα, τι το δωσες τότε το ντομινέιτορ?

Grafton 505
22/08/2016, 19:58
motard

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 20:00
ρε τριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μάστορα, τι το δωσες τότε το ντομινέιτορ?

Tωρα..;;; Απο περυσι...

Αυτο εχει ακτινες και παιζει σε καλες τιμες.
364519

ΤραϊΩμφ ε.... :hmm:
Ηταν τοτε αξιοπιστα...;;;;

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 20:02
motard

Για ταξιδια το θελω και μακρινες βολτες, οποτε προσπαθω να αποφυγω τα μονοκυλινδρα.
Και τα δικυλινδρα μοταρντ ειναι ολα ακριβα (βλεπε smt κλπ).

Pan (dvs)
22/08/2016, 20:04
ΤραϊΩμφ ε.... :hmm:
Ηταν τοτε αξιοπιστα...;;;;

Μια χαρα μηχανη ειναι.

Δεν ειναι τα πλεον αξιοπιστα,αλλα και τι εγινε,ολες οι μηχανες (εκτος του bandit) εχουνε τα θεματακια τους.

Grafton 505
22/08/2016, 20:05
Οκ. Για δεν παίρνεις δύο ; Έτσι όπως τα λες, εκεί το πας.

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 20:16
Οκ. Για δεν παίρνεις δύο ; Έτσι όπως τα λες, εκεί το πας.

Λογω χρηματων, ξεκαθαρα! Αλλιως οι 2 μηχανες ειναι η καλυτερη λυση προφανως!

Βασικα ημουν μια χαρα μεχρι το απογευμα που συζητησα με εναν γνωστο μου, πελατη, ο οποιος εχει γυρισει ολη την Ελλαδα με ενα lc4 enduro.
Μιλουσαμε περι ανεμων και υδατων και σε μια φαση τoυ ειπα οτι πιθανον θα παω Κρητη διακοπες τον Οκτωβρη και μετα αρχισε να μου προτεινει μερη.
Και εκει που μου λεγε για χωρια και παραλιες μου πεταει ενα: "εχει και μια γ@ματη μεγαλη χωματινη διαδρομη στο ταδε μερος"....
Ε, και σκαλωσα παλι.
Αν και Κρητη θα παω χωρις οχημα ουτως ή αλλως αλλα κολλησα στις ευκαιριες που σου δινει ενα on-off γενικα..

basilis_k6
22/08/2016, 20:26
για μια φορα αντε δυο το χρονο δεν αξιζει να εχεις κατι ον οφ. ασε που τις περισσοτερες φορες πας δικαβαλο οποτε δεν θα κανεις και κατι διαφορετικο στο χωμα σε σχεση με ενα hornet ας πουμε. τελικα τι θες ακριβως απο το μηχανακι?

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 20:31
για μια φορα αντε δυο το χρονο δεν αξιζει να εχεις κατι ον οφ. ασε που τις περισσοτερες φορες πας δικαβαλο οποτε δεν θα κανεις και κατι διαφορετικο στο χωμα σε σχεση με ενα hornet ας πουμε. τελικα τι θες ακριβως απο το μηχανακι?

Θελω να κανω γρηγορες (οχι πολυ) βολτες δυο τρεις φορες την εβδομαδα περιξ της Θεσσαλονικης και των γυρω νομων. Να πηγαινω απο Εγνατια στην Ξανθη (κυριως), να κατεβαινω Αθηνα και να γυρναω και να το εχω και το καλοκαιρι στις διακοπες (του χρονου δεν θα δουλευω σεζον καλοκαιρι οποτε θα κανω διακοπες). Αυτα.
Στην πολη δεν θα το κουναω. Εχω παπι για αυτη τη δουλεια.

Grafton 505
22/08/2016, 20:33
Λογω χρηματων, ξεκαθαρα! Αλλιως οι 2 μηχανες ειναι η καλυτερη λυση προφανως!

Βασικα ημουν μια χαρα μεχρι το απογευμα που συζητησα με εναν γνωστο μου, πελατη, ο οποιος εχει γυρισει ολη την Ελλαδα με ενα lc4 enduro.
Μιλουσαμε περι ανεμων και υδατων και σε μια φαση τoυ ειπα οτι πιθανον θα παω Κρητη διακοπες τον Οκτωβρη και μετα αρχισε να μου προτεινει μερη.
Και εκει που μου λεγε για χωρια και παραλιες μου πεταει ενα: "εχει και μια γ@ματη μεγαλη χωματινη διαδρομη στο ταδε μερος"....
Ε, και σκαλωσα παλι.
Αν και Κρητη θα παω χωρις οχημα ουτως ή αλλως αλλα κολλησα στις ευκαιριες που σου δινει ενα on-off γενικα..

Αρχίζω να πιστεύω ότι το ΤΔΜ θα σου κάτσει κουτί, αλλά .....

basilis_k6
22/08/2016, 20:40
Θελω να κανω γρηγορες (οχι πολυ) βολτες δυο τρεις φορες την εβδομαδα περιξ της Θεσσαλονικης και των γυρω νομων. Να πηγαινω απο Εγνατια στην Ξανθη (κυριως), να κατεβαινω Αθηνα και να γυρναω και να το εχω και το καλοκαιρι στις διακοπες (του χρονου δεν θα δουλευω σεζον καλοκαιρι οποτε θα κανω διακοπες). Αυτα.
Στην πολη δεν θα το κουναω. Εχω παπι για αυτη τη δουλεια.

ε τοτε τι ον οφ ρε μαστρομπομπ? γιαυτη τη χρηση θες κατι σε fazerοειδες

George_Sp
22/08/2016, 20:43
:)

364521

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 20:58
:)

364521

364522

364523

Mην αρχισουμε τα "γνωστα" παλι. Ολα πανε, κλπ κλπ
Street μηχανακια ΔΕΝ τα βαζω στο χωμα!!! :cool: 21-18 αντε 21-17 (αντε στην τελικη και 19-17) και ακτινες. Αλλιως δεν το χαιρεσαι και νιωθεις λες και περπατας ξυπολητος πανω σε γυαλια.
(Μην κοιτας που ειπα στον Κτηνο να βαλει το tdm χωμα... :p Δικο μου ειναι...;;; :lol::lol:)

George_Sp
22/08/2016, 21:06
sorry κιολας αλλα μη το ξεχειλώνεις το θέμα σου.

ζήτησες ένα στριφτερό μηχανάκι που να σου κάνει καλά ταξιδάκια σε μεγάλους δρόμους αλλά να πατάει και χώμα. Εγώ 3 χρόνια το χω πάει παντού. Και άσφαλτο και δασικό δρόμο με πατημένο χώμα και με λίγο παραπάνω προσοχή και ελαφρύ πετραδάκι χωματόδρομο για παραλία.

Αν τώρα θες και άσχημα γούστα στο χώμα κοιτάς μόνο ζάντες με ακτίνες.

Επειδή όμως δεν υπάρχει το ιδανικό για όλα επιλέγεις βάση βαρύτητας και ποσοστού χρήσης. Με αυτά που περιγράφεις θες ένα σχετικά άνετο, διασκεδαστικό, στριφτερό μεσαίου κυβισμού για τα ταξιδάκια σου αλλά να μπορεί να πατήσει και τους χωματόδρομους που λες. Αν δεν έχεις σκοπό να γίνεις κατσίκι, ένα Versys 650 θα σου κάτσει κουτί.

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 21:10
Εχετε βγει off-topic οι περισσοτεροι!! :p

Δεν θελω να μου προτεινετε ενα on-off που να "δρομιζει" ουτε ενα street που να παταει πιο ανετα χωματοδρομο. Στην ουσια ειναι το ιδιο και το αυτο και ειναι ακαταληλα για χωμα.

Θελω να μου πειτε: "Bob εισαι μαλακας. Παρε ενα street καθαρο και σκασε!!" :D

George_Sp
22/08/2016, 21:12
ωραία ξεκινάω πρώτος.

Bob εισαι μαλακας. Παρε ενα street καθαρο και σκασε!!

:D

να μας ειδοποιήσεις μετά από πόσες σελίδες μπινελίκια θα έχεις επανέλθει στον ίσιο δρόμο :lol:

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 21:14
ωραία ξεκινάω πρώτος.

Bob εισαι μαλακας. Παρε ενα street καθαρο και σκασε!!

να μας ειδοποιήσεις μετά από πόσες σελίδες μπινελίκια θα έχεις επανέλθει στον ίσιο δρόμο :lol:

Ηδη μου περναει σιγα σιγα!!

devil's animal
22/08/2016, 21:19
οπως τα εγραψε ο george_sp ειναι...

δεν μπορεις να τα εχεις ολα..ή μαλλον μπορεις με καποιες υποχωρησεις...
ή πας λοιπον σε 2 μηχανακια...ενα street Ι4 600-650..KAI ενα μονοκυλινδρο 400-650 για διακοπες και γουστα...
ή πας σε ενα δικυλινδρο on-off που τα κανει μετρια ολα και συμφερει...
θες africa...
v-strom...
versys...
tiger 955...ενταξει τρικυλινδρο χιλιαρι αλλα απειρως καλυτερο απο τα προηγουμενα και φθηνο σε σχεση με αυτο που προσφερει...
950...
990...
και καπου εδω ξεφευγεις σε γουστα γιατι αυτα τα μηχανακια ειναι δευτεροτριτα χερια και οσο καλα και να πηγαινουν στην ασφαλτο καθως και στο χωμα, κοστιζουν ακριβα για σερβις, ανταλλακτικα, βενζινες, κλπ...οποτε ξαναγυρνας στα καλα ιαπωνεζικα 650αρια on-off που εχουν μεγαλωσει γενιες και γενιες...

μπορει να μην πηγαινουν στην ασφαλτο σαν street I4 ή σαν 990 adv...
μπορει να μην πηγαινουν στο χωμα σαν 690 enduro, husqvarna, husaberg, κλπ...

αλλα πηγαινουν...
:wave2:

skylaros
22/08/2016, 22:21
Πάρε αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8378542/ ή κάτι σαν και αυτό και βάλτο στο γκαράζ κατέθεσε πινακίδες και όταν είναι να πας διακοπές τις παίρνεις για ένα μήνα και κάνεις αντίστοιχα ασφάλεια για ένα μήνα. (το κόστος είναι ελάχιστο)

Παίρνεις και αυτό μετά http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8200337/ και το έχεις για όλη τη χρονιά.

Και στα δύο πχ μπορείς να ρίξεις υποθέτω την τιμή όπως λίγο πολύ σε κάθε τι αυτές τις μέρες το λιγότερο 10%

annoula1981
22/08/2016, 22:54
Ηδη μου περναει σιγα σιγα!!

Ε πες αγαπη μου γλυκια οτι θες ολιγα μπινελικια για να συνελθεις! και ξετυλιγουμε σεντονια τοση ωρα!!
:lol::lol::lol::lol:

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 23:05
Bασικα αυτο που ειπε ο Σκυλαρος ειναι περιπου το πιο σωστο. Μαλλον το πιο ικανοποιητικο αλλα παραλληλα επιτευξιμο.
Θα παρω τωρα καποιο αμιγως street, οπως και να εχει, μιας και το χειμωνα σιγα μην τρεχω στα βουνα και τις παραλιες (εχει κρυο!! :p) και στο τελος της ανοιξης και αναλογως της οικονομικης μου καταστασης και των σχεδιων που πιθανον θα υπαρχουν θα προσπαθησω να παρω καποιο απο τα γνωστα, φθηνα endurακια (tt, xt, xr, dr κλπ κλπ). Και, αν δω οτι δεν το χρειαζομαι για δουλεια, θα πουλησω και το παπι ωστε να ειμαι μονο με δυο μηχανακια και να κινουμε στην πολη με το endurακι.

Παλι το moto με εσωσε!!! :D

basilis_k6
22/08/2016, 23:13
προσεξε μονο μην γλυκαθεις οπως εγω και μετα συντηρεις μια ντουζινα μηχανακια... μεχρι και το τσιγαρο εκοψα για να ταισω τοσα στόματα.... :lol:

sugariasgeorge
22/08/2016, 23:22
Εχετε βγει off-topic οι περισσοτεροι!! :p

Δεν θελω να μου προτεινετε ενα on-off που να "δρομιζει" ουτε ενα street που να παταει πιο ανετα χωματοδρομο. Στην ουσια ειναι το ιδιο και το αυτο και ειναι ακαταληλα για χωμα.

Θελω να μου πειτε: "Bob εισαι μαλακας. Παρε ενα street καθαρο και σκασε!!" :D

"Bob εισαι μαλακας. Παρε ενα on-off και σκασε!!"
:beer:

spyrakos35
22/08/2016, 23:33
καλά ρε σεις....

με το μαλάκα τον μπομπ ασχολείστε?

:eleison:

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 23:36
"Bob εισαι μαλακας. Παρε ενα on-off και σκασε!!"

Πριτς..!! :p

Αυτο που ανεφερα πριν ειναι και το πιο καλο για εμενα μαλλον.
Κυριως διοτι αν επαιρνα ενα ον-οφ μονο, οπως πχ μια Αφρικανα, θα ειχα το προβλημα, επειδη ειμαι ψειρας και τα προσεχω τα μηχανακια (αλλα και φλωρος :look:), να πηγαινω παλι σαν κοτα στο χωμα και να μην το ευχαριστηθω στο επακρο μην τυχον και το γρατζουνισω... :sick:
Ενω αν παρω ενα φθηνο σαβουρακι-εντουρακι για αυτην και μονο τη δουλεια (χωματινες εξορμησεις και εκδρομικο commuting σε διακοπες κλπ) θα μπορω να του πιω το αιμα χωρις τυψεις. Και θα μπορω να ψαχνομαι για το χωμα αντι απλα να το περναω ανετα οταν πρεπει για να παω καπου. Και θα μπορω να του φοραω και πιο καταληλα λαστιχα.

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 23:37
καλά ρε σεις....

με το μαλάκα τον μπομπ ασχολείστε?

:eleison:

:smokin:

sugariasgeorge
22/08/2016, 23:54
Πριτς..!! :p

Αυτο που ανεφερα πριν ειναι και το πιο καλο για εμενα μαλλον.
Κυριως διοτι αν επαιρνα ενα ον-οφ μονο, οπως πχ μια Αφρικανα, θα ειχα το προβλημα, επειδη ειμαι ψειρας και τα προσεχω τα μηχανακια (αλλα και φλωρος :look:), να πηγαινω παλι σαν κοτα στο χωμα και να μην το ευχαριστηθω στο επακρο μην τυχον και το γρατζουνισω... :sick:
Ενω αν παρω ενα φθηνο σαβουρακι-εντουρακι για αυτην και μονο τη δουλεια (χωματινες εξορμησεις και εκδρομικο commuting σε διακοπες κλπ) θα μπορω να του πιω το αιμα χωρις τυψεις. Και θα μπορω να ψαχνομαι για το χωμα αντι απλα να το περναω ανετα οταν πρεπει για να παω καπου. Και θα μπορω να του φοραω και πιο καταληλα λαστιχα.

προυτς !!!:p:p

εχεις δυο επιλογες!!!:lol::wave2:

364525:beer::beer:

skylaros
23/08/2016, 00:10
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8193959/ Να ορίστε κάτι τέτοιο? Αν όλα σου πάνε καλά του χρόνου το καλοκαιράκι χτυπάς και το xt 500 και δίνεις και το παπί. πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7396365/

doctoras
23/08/2016, 08:49
Νομιζω αυτα που προτείνει ο σκυλάρος θα σε καληψουν 100%. Τα ονοφια ειναι διασκεδαστικά στις χωμάτινες περιηγήσεις οταν παραμένουν μεχρι 160-180(μαξ) γεμάτα κιλα και συνεπώς μονοκυλινδρα.
Στριτακι οποιο 600-650 Ι4 σου αρεςει και εισαι κομπλέ.
Και κυρίως θα σου εξαλειφθεί το απωθημένο

petros1479
23/08/2016, 13:51
Αν θέλεις να διασκεδάσεις πραγματικά σε μία βόλτα σου και να πας παντού θα πάρεις ον οφ!!! Για να σε πάει παντού απροβληματιστα, εύκολα, γρήγορα, και με ασφάλεια! Αν θέλεις να το παίζεις χαμστερακι και να γυρνας γύρω γύρω σε καμία πίστα ή να περιοριζεσαι σε συγκεκριμένα πράγματα, ασφαλτο και μετά λίγο άσφαλτο και λίγο άσφαλτο ακομα παίρνεις στριτακι και το στιβης και το ευχαριστιεσαι!!!!!
Μακάρι να υπήρχαν λεφτά για δύο μηχανές! ένα ον οφ και ένα εντουρακι δηλαδή!!!!!!!!! ;)

congate7
23/08/2016, 15:24
Γνώμη μου, πάρε ένα street, μάζεψε λεφτά, πουλά το παπί και πάρε ένα motard για ολαράουντ και πόλη.

ionized
23/08/2016, 20:07
κανα τδμ παρε βαλε και 17" τροχους και εχεις το πακετο ολο :)

Bob_o_mastoras
13/09/2016, 21:05
New kid on the block... :D

365984

365986

To ειχα κλεισει απο Πεμπτη, απο σημερα ειναι στο ονομα μου και το πηρα στην κατοχη μου.
Σχεδον δεν το εχω κουνησει ακομα. Απλα το πηγα στο γκαραζ. Αυριο θα το παω μια μεγαλη βολτα να το χαρω λιγο! :)

Σε αριστη κατασταση εξωτερικα (και ελπιζω και εσωτερικα). Λαστιχα δεν ειναι φρεσκα αλλα εχουν παρα πολυ "ψωμι". Απο υπολοιπα αναλωσιμα ειναι φουλ κομπλε και ειναι απο σερβις και αλλαγη λαδιωνΕ.
Ειναι τελειως "μαμα".

Στα 3 με 4 χιλιομετρα που του εκανα μου φανηκε λιιιγο πιο ανετο απο το Fazer επομενης γενιας και με πιο γεματο χαμηλα μοτερ. Απο τις 4.500 στροφες αρχιζει και "τραβαει" αρκετα. Στις 6000 δινει καλα και πιο πανω, προς το παρον, δεν το πηγα. Το S1 μου φαινοταν στις 5,5 με 6 χιλιαδες στροφες πιο "αδειο".
Ωραια φρενα, το "γονατιζουν" το μηχανακι!!
Αλλα θα πρεπει να αλλαξω τιμονι με ενα μεγαλυτερο για πιο πολυ ανεση.

Το φτωχο πλην τιμιο Fazerακι ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπο.. :)

Bob_o_mastoras
13/09/2016, 21:08
Οι φωτο ειναι θολες αλα Ματζι, αλλα εμπλεξα με τις ρυθμισεις του κινητου και δεν μπορεσα να βγαλω κατι καλυτερο με αυτο το φωτισμο που ειχε..
Το χρησιμοποιω μονο ως gps (εχω απλο για την επικοινωνια) και δεν το εχω μαθει... :look:

Θα ακολουθησουν καλυτερες...

lykourgi
13/09/2016, 21:11
Καλοτάξιδο να είναι. :beer:

slzr
13/09/2016, 21:17
Καλορίζικο και καλές βόλτες! :beer:

amyroukai
13/09/2016, 21:18
τον γραμματέα τον κοροϊδεύεις και τελικά στην σχολή φωτογραφίας "μάτζι" φοίτησες μπόμπι. το κινητό ρε χαμένε δεν έχει "ρυθμίσεις" πολλές, ειδικά το νετάρισμα είναι πάτα-βγάλε. εκτός αν είχες βρώμικο φακό με δαχτυλιές, αλλά τέλος πάντων, πες την αλήθεια, θα ιδρύσεις την ΕΟΜ2 σύντομα...

καλοτάξιδο το μικρό.

Bob_o_mastoras
13/09/2016, 21:29
τον γραμματέα τον κοροϊδεύεις και τελικά στην σχολή φωτογραφίας "μάτζι" φοίτησες μπόμπι. το κινητό ρε χαμένε δεν έχει "ρυθμίσεις" πολλές, ειδικά το νετάρισμα είναι πάτα-βγάλε. εκτός αν είχες βρώμικο φακό με δαχτυλιές, αλλά τέλος πάντων, πες την αλήθεια, θα ιδρύσεις την ΕΟΜ2 σύντομα...

καλοτάξιδο το μικρό.

Tι λες μωρε..;; :p Δεν θυμασαι τι ωραιες φωτογραφιες εχω ανεβασει...;;; Με το ιδιο κινητο τις ανεβαζα!!!
Mπορει να ειναι και βρωμικος ο φακος, δεν ξερω, αλλα μου το εχει ξανακανει και πιστευω ειναι θεμα φωτισμου.
Ειναι και παλιο (αλλα αχρησιμοποιητο), Lumnia 620... Tρεχα γυρευε... :lol:

Θα φτιαξω την ΒΟΜ (Βαλκανικη Ομοσπονδια Μοτοσυκλετιστων) να τα αρπαξ.. εεεε, να ενωσω περισσοτερους μοτοσυκλετιστες. Κοιταω πιο μακρυα!!! :smokin:

Thanx για τις ευχες!!! :beer:

amyroukai
13/09/2016, 21:32
αν χωράει/ταιριάζει το αμορτισέρ του 1000 έχω ένα κάβα, είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και επισκευαζόμενο. πες μου :)

virus
13/09/2016, 21:33
καλοριζικο το φεζερακι :beer::beer:

sugariasgeorge
13/09/2016, 21:36
καλους δρομους !!!!

7Tolis
13/09/2016, 21:43
Πάντα όρθιος μάστορα. Να το χαρείς φίλε.

devil's animal
13/09/2016, 21:51
καλοταξιδο και καλοστριφτο Μπομπ...
:beer::beer::beer:

teogtp
13/09/2016, 21:52
Ποιος φούρνος γκρέμισε!

Καλά χιλιόμετρα ρε παλαβε!

DAYMAN
13/09/2016, 22:10
καλοταξιδο μαστορα.Διαχρονικη επιλογη.:beer:

ptc
13/09/2016, 22:25
Καλα χιλιομετρα. :beer:

Grafton 505
13/09/2016, 22:33
Καλόβολτο ρε μάστορη :beer:

Bob_o_mastoras
13/09/2016, 22:54
Kαι για να κανουμε λιγο κουβεντα, ας αναλυσω τη διαδρομη των σκεψεων μου που κατεληξαν στην αγορα του..

Σιγουρα, οπως ειχα προαναφερει ηθελα ενα ανετο street μηχανακι για βολτες εκτος πολης και ταξιδια.
Ολο το καλοκαιρι, σκεφτομουν και εψαχνα στο car..
Στην αρχη ειχα θεσει ως οριο τα 3.000€ αλλα λογω ισχνων οικονομικων που προεκυψαν ως αποτελεσμα μειωμενης κινησης στη δουλεια το καλοκαιρι, αποφασισα να το κατεβασω στα 2.500€ ταβανι.

Ειχα κολλησει και ηθελα να παρω ενα ZRX1200.. :look: Aυτη ηταν η πρωτη μου επιλογη, αλλα σε μια, δυο αγγελιες που παρακολουθουσα καιρο και ηταν καπως κοντα στο μπατζετ μου, η τιμη δυστυχως δεν κατεβαινε αισθητα...
Το συγκεκριμενο το ηθελα απλα και μονο για την κ@υλα. Για το πανεμορφο ρετρο σχεδιο του και τη ροπακλα!! Ας ειναι και σχεδον γυμνο..
Αλλα καταλαβα οτι θα ζοριζομουν πολυ οικονομικα αν το αγοραζα και καλυτερα που τα σκεφτηκα ωριμα και που ο αλλος δεν το κατεβαζε.. Θα το αγοραζα και δεν θα μπορουσα να το χαρω...
Καποια στιγμη που θα εχω λεφτα αρκετα, θα το κανω σωστα και θα παρω ενα τετοιο "πενα" ;)

Οποτε μετα ημουν αναμεσα σε fazer 600 S1, cbf 600, Z 750 s, Fzs 600 fazer, Bandit 600 s και ψιλοκοιταγα και καποια χιλιαρια Fazer που παιζανε εκει κοντα στα 2μιση χιλιαρικα.

Τελος πρωτου μερους... :p

taisteal
13/09/2016, 23:45
Καλοβολτο Bob να το φορτωσεις χιλιομετρα το γιαμαπα

:beer::beer::beer:

Eversman
14/09/2016, 07:33
Kαλορίζικο! Μου αρέσει πολύ :beer:

gior-gos
14/09/2016, 07:35
Καλα ταξιδια :beer::beer::beer:

bulmont
14/09/2016, 07:44
:beer::beer::beer::beer:

Καλοτάξιδο βρέ Μπόμπυ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GiorgosLa
14/09/2016, 07:59
Καλοταξιδο... :beer:

BLiTzER
14/09/2016, 08:12
Καλοτάξιδο! ^^

doctoras
14/09/2016, 08:20
καλορίζικοι καλοτάξιδοι!

για το θέμα άνεσης που έγραψες εντοπίζεται εδώ
366074
βλέπουμε ένα κανονικότατο μοχλικό διάταξης όπως του fjr1300 το αναφέρω γιατί είναι το πιο σπορ τουριστικό μοντέλο και χωρίς τσιγκουνιές

και πάμε στο νεότερο
366076
366077

είναι ορατότατη η απουσία μοχλικού, που το απόδοσαν τότε(όπως και οι υπολοιποι κατασκευαστες) οτι το κάνουν για να επιτύχουν καλύτερη στιβαρότητα, που συμπληρώνω στην ελλάδα με το οδικό της δεν δουλεψε ποτέ. Γιαυτό προτιμάται η ονοφ κατηγορία στην ελλάδα εναντι των φθηνότερων naked semi naked που έχουν κατακλύσει τις αγορες της δυτικής και βόρειας ευρώπης

για μένα που είμαι παλαιομοδίτης και ντεμοντέ, αφού το βρήκες μαμα εντελώς παρά τα χρόνια του είναι καλύτερη επιλογή και με μοτέρ περισσότερο γραμμικό

doctoras
14/09/2016, 08:24
και με πολύ όμορφο στα μάτια μου και σίγουρα ποιοτικότερο ταμπλό ενδείξεων
366078

Desperado
14/09/2016, 09:14
Καλορίζικο και καλοτάξιδο μάστορη το εργαλείο!!! Να το χαρείς για πολλά όμορφα χλμ!!!:beer:

Nostradamus
14/09/2016, 10:04
Ωραιοτατο ειναι μαστορη! να το χαρεις με υγεια...

alex14
14/09/2016, 13:57
καλοριζικο και καλες βολτες. Εκανες πολυ καλη επιλογη

akis_trevor
14/09/2016, 14:01
Καλόταξιδο φίλε!:beer:

est
14/09/2016, 14:02
Ωραίο μηχανάκι Μπομπ!
Καλοτάξιδο!:beer:
Και να σου πω και κάτι ακόμα..αυτό το χρώμα που το πήρες ήταν περιορισμένης παραγωγής να ξες. Οπότε φαντάζομαι θα το λάβεις υπ'όψη αν θελήσεις να το δώσεις..:bawl:

Bob_o_mastoras
14/09/2016, 15:13
Ευχαριστω πολυ για της ευχες ολους!!! :beer:

sapila racing
14/09/2016, 15:51
Καλά χιλιόμετρα! :beer:

bulmont
14/09/2016, 15:56
Ευχαριστω πολυ για της ευχες ολους!!! :beer:

Εάν οι οδηγικές σου ικανότητες, είναι στο ίδιο επίπεδο, με τις
ορθογραφικές σου, οι ευχές μας μακάρι να πιάσουν τόπο..........

Αυτός ο πλίτσερ, δουλεύει ή λουφάρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl: