View Full Version : Μια γνώμη
Tsial.yamaha
23/08/2016, 17:43
Είμαι 17 και θέλω να παρω μια γουρούνα για το βουνο δεν εχω και ιδιαίτερο πρόβλημα με τα χρηματα γτ δούλευα αρκετα καλοκαιρι και μετα απο το σχολειο με 3 βασικα κριτήρια
1γρήγορη
2όμορφη
3yamaha
Επειδή είστε πιο έμπειρη μπορείτε να βοηθήσετε????
Ευχάριστο!!!
Raptor 700... Την ειχε συγγενης, το μηχανημα απλα θεριζε..
Tsial.yamaha
23/08/2016, 18:25
Ευχάριστο που απαντησες αλλα μαλον δν διαβασες καλα 17 ειμαι και απο έμπειρια glx kai xt600 μήπως κατι σε 450 yfz
Tsial.yamaha
23/08/2016, 19:01
Η γουρούνα που κοίταξα δεν βγάζει πινακίδες θα μπορω να την οδηγώ με τη στολή και το κρανος 10 χμ μεχρι τα χωρια που δν εχει μπατσους η θα εχω θεματα
και στην αθηνα να ερθεις χωρις πινακιδα και χωρις κρανος και χωρις βρακι αμα θες........ αμα δεν σε σταματησουν οι μπατσοι δεν θα εχεις θεμα. εκτος βεβαια αν σε πιασει καμια καμερα και σε βγαλουν στο youtube γυμνο...
υγ. τι ερωτησεις ειναι αυτες? σκεψου λιγο την ερωτηση στο μυαλο σου και 99% θα εχεις απαντηση πριν την γραψεις
Tsial.yamaha
23/08/2016, 19:17
Εννοώ αμα σε σταματήσουν
ο νομος λεει γουσταρεις χωμα κυριε? οκ εχεις το δικαιομα να μην βγαλεις πινακιδα η να μην βγενει για την σιγκεκριμενη τυπου μοτο.. οκ βαλτο πανω στο τρειλερ (που ειναι δηλομενο εχει φωτα,φρενα,φλας κτλπ κτλπ οτι λεει ο κοκ δλδ) και πανε στην ΠΙΣΤΑ.. (ας μας πει κανας χωματινος αν υπαρχουν και υπεθρια κοματια που μετριουντε ως πιστες εντουρο αν και δεν το νομιζω) οτι αλλο κανεις ναι εισαι παρανομος. ακομα και χωματοδρομους στο πουθενα να καβαλας εισαι παρανομος τι επιδει ειναι χωμα κατω δεν ισχιει ο κοκ? που εισαι στο χωραφι του παπου σου?
γιατι σας ειναι τοσο δυσκολο να αντιληφθείτε την λογικη πισω απο τον ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ??
δεν ειναι νομος για να σε μπερδευει και να ψαχνεις παραθυρακια. ισως ειναι και το μονο επισημο που συνταχθηκε με καποια λογικη..
.
Επειδή είστε πιο έμπειρη μπορείτε να βοηθήσετε????
Ευχάριστο!!!
Θελεις απαντηση απο καποια κοπελα του φορουμ ?
Και εαν ναι γιατι στον πληθυντικο ?:confused:
:p
Raptor και απο μενα. Ωραιο εργαλειο.
nassosxlvbros
23/08/2016, 19:46
Παλικάρι μου,χωρίς άδεια οδήγησης ούτε χώμα ούτε άσφαλτο,ούτε μέχρι το καφενείο της κυρα-Λένης για τσιγάρα,όχι για βόλτα στους χωματόδρομους! Γιατί ΑΝ σου πεταχτεί ο μπαρμπα Μήτσος από το χωράφι του ζαλισμένος από το ρέντι ή αλαλιασμένος από το λιοπύρι,θα τον πλερώνεις γενεές δεκατέσσερεις....:nono:
Σε κλειστή πίστα μόνος σου κάνε και οδήγα ό,τι θες...
Tsial.yamaha
23/08/2016, 19:54
Raptor350
εχω ακούσει ότι δν εχει γκαζια τι λετε???μοαλον το κόβω για.yfz450 Η. Στην καλύτερη ραπτορ 660
Tsial.yamaha
23/08/2016, 19:56
Πληθυντικός ειναι