View Full Version : Ειμαστε οι αθηναιοι καταδικασμενοι να οδηγουμε χρεπια;
Πιτσιρικας ειχα ενα τζιελεξακι που του ειχα ριξει αρκετο χρημα. Αυτο το τζιελεξακι το χαλασα και πηρα ενα αστρακι να κανω την δουλεια μου. Παραλληλα σκεφτομουν να παρω καμια καλη μηχανη.
Μετα σκαει η κριση και απεκτησα καποια οικονομικα προβληματα, με αποτελεσμα να καθυστερησω το θεμα με την μηχανη.
Στη κορυφωση της κρισης αρχισα να ξεπερναω τα οικονομικα προβληματα. Αλλα παραλληλα μου εκλεψαν 2 φορες το χρεπι μια το σπιτι και για το κερασακι, μου εκλεψαν τους σωληνες απο το φυσικο αεριο.... φυσικα δεν ειμαι τοσο ατυχος. Οταν εκλεψαν το σπιτι, εκλεψαν και τα αλλα διαμερισματα, βασικα μπηκαν σε ολα. Α ναι, εφυγαν και 2-3 μηχανακια.
Μαυτα και μαυτα, ειμαι με ενα αστρακι τερμα χρεπι εξωτερικα, με την κουλουρα να εχει σπασσι ολα τα πλαστικα κατω απο το τιμονι.
Αποτελεσμα να μην παιρνω μηχανη, οχι επειδη δεν εχω λεφτα, αλλα επειδη ετσι οπως το βλεπω, αν αγορασω μηχανη, στην οησια θα αγορασω ενα "αγχος μη την κλεψουν".
Ειμαι υπερβολικος ή οτι λεει ο τιτλος;
amyroukai
27/08/2016, 17:08
είσαι επηρεασμένος από το συμβάν. και όπως το λες, υπερβολικός.
φυσικα δεν ειμαι τοσο ατυχος. Οταν εκλεψαν το σπιτι, εκλεψαν και τα αλλα διαμερισματα, βασικα μπηκαν σε ολα. Α ναι, εφυγαν και 2-3 μηχανακια.
Αφου κλέψαν ΚΑΙ τους αλλους τότε εισαι κωλόφαρδος....!!!:smokin:
δεν κλεβονται τα καλα, κλεβονται τα μοδατα
υπαρχουν αξιοπρεπεστατα μηχανακια που εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να κλαπουν
anavatis19
27/08/2016, 17:38
Γιατί δεν βάζεις ασφάλεια κλοπής τουλάχιστον να είσαι ήσυχος;; για 50-60 ευρώ παραπάνω το 6μηνο αξίζει και με το παραπάνω
MG-KTiNoS
27/08/2016, 17:48
Μη μπάρεις μηχανάκι γιατί μπορεί να στο κλέψουν
μη μπαντρεφτείς γιατί η γυναίκα μπορεί να πάει μ άλλον
μη ντρως έξω γιατί μπορεί να βάζουν ληγμένα από το Λίντλ
μη μπερνάς το δρόμο γιατί μπορεί να σε πατήσει μηχανάκι
μη μη μη....
Όποιος ζει με το φόβο...
πεθαίνει και από το φόβο
Μπάμπης
Εγώ τους τα λέω ρε φίλαι αλλά ποιός με ακούει... :(
thunder ace
27/08/2016, 17:56
Μη μπάρεις μηχανάκι γιατί μπορεί να στο κλέψουν
μη μπαντρεφτείς γιατί η γυναίκα μπορεί να πάει μ άλλον
μη ντρως έξω γιατί μπορεί να βάζουν λιγμένα από το Λίντλ
μη μπερνάς το δρόμο γιατί μπορεί να σε πατήσει μηχανάκι
μη μη μη....
Όποιος ζει με το φόβο...
πεθαίνει και πό το φόβο
Μπάμπης
και γω που νομιζα οτι σε λενε Νικο
MG-KTiNoS
27/08/2016, 17:57
και γω που νομιζα οτι σε λενε Νικο
όχι εσύ ρε...
Ο Μπάμπης ο Σουγιάς....
:cool:
pipe_smoker
27/08/2016, 17:57
μη μπαντρεφτείς γιατί.....
Ώπα.
Αυτό σωστό είναι:smokin:
(μετά το γιατί βάλε ό,τι θες, μία η άλλη είναι):lol:
Όποιος ζει με το φόβο...
πεθαίνει και πό το φόβο
Μπάμπης
:bawl::bawl::bawl:
Στο ερώτημα του φίλου...
Όχι, σίγουρα δεν είμαστε καταδικασμένοι οι Αθηναίοι να καβαλάμε χρέπια.
Καταδικασμένοι να έχουμε ένα παραπάνω άγχος μη μας φάνε το μηχανάκι, ίσως.
Αλλά αυτό το διαχειρίζεται ο καθένας όπως νομίζει.
όχι εσύ ρε...
Ο Μπάμπης ο Σουγιάς....
:cool:
αααα οκ. αυτός ξέρει καλύτερα από όλους να μη ζει με το φόβο
364780
pipe_smoker
27/08/2016, 18:56
αααα οκ. αυτός ξέρει καλύτερα από όλους να μη ζει με το φόβο
364780
Έτσι!
Ο Μπάμπης ο Σουγιάς δε ζει με το φόβο.
Ο φόβος ζει με τον Μπάμπη το σουγιά.
Είναι μεγάλο το θέμα και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν δεν έχεις χώρο να το βάλεις κάπου. Εγώ χρόνια στην καλλιθέα έχω ξανά αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα πάντα όμως το έπαιρναν για χρήση, χρέπι εξωτερικά και με σπασμένα πλαστικά τη δουλειά του όμως την έκανε καλά. Από τη στιγμή που το παρόυν μία φορά μετά σου μένει ένας φόβος
Υπερβολές... Χρέπια δεν είμαστε καταδικασμένοι να καβαλάμε τόσο λόγω ενδεχόμενης κλοπής θα έλεγα εγώ αλλά λόγω κακογουστιάς και του έρωτος με το παπί που μας κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές (80s) + το ότι μόνο τα χόνΔα τσάλυ κλπ γιαπωνέζικα είναι τα απόλυτα υπερεργαλεία και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν... Σε ένα ιδανικό (ιταλικό :D ) κόσμο όπου θα είχε επηρεαστεί τα μάλα από αυτοκινητομοτοκουλτούρα όλοι θα καβαλούσαμε βέσπες και σκούτερ και για την μΠίστα θα χαμε ντουκάτια μορίνια και αγκούστες :a07:
Κάτω η κακογουστιά, ζήτω η Ποτέντερα, το Μαντέλλο, τα μιλανέζικα κοστούμια και σκαρπίνια... ουγκ:a44::a17::a3:
Υπερβολές... Χρέπια δεν είμαστε καταδικασμένοι να καβαλάμε τόσο λόγω ενδεχόμενης κλοπής θα έλεγα εγώ αλλά λόγω κακογουστιάς και του έρωτος με το παπί που μας κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές (80s) + το ότι μόνο τα χόνΔα τσάλυ κλπ γιαπωνέζικα είναι τα απόλυτα υπερεργαλεία και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν... Σε ένα ιδανικό (ιταλικό :D ) κόσμο όπου θα είχε επηρεαστεί τα μάλα από αυτοκινητομοτοκουλτούρα όλοι πάλι θα καβαλούσαμε παπιά χόνΔα τσάλυ κλπ γιαπωνέζικα και οι βέσπες και σκούτερ και τα ντουκάτια μορίνια και αγκούστες θα ήταν μονίμως στο φυσικό τους περιβάλλον, δηλαδή στα συνεργεία. Ή στη θάλασσα :a07:
Fixed.
Όσον αφορά την αρχική ερώτηση, ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αλλά, πλέον, δε θέλει αφέλειες και ανέσεις τύπου "πάω εκεί και θα αφήσω το μηχανάκι 4 ώρες μόνο του γιατί είμαι κουλ". Περισσότερη προσοχή και δύσκολα συμβαίνει το κακό.
Bob_o_mastoras
27/08/2016, 20:34
Κάτω η κακογουστιά, ζήτω η Ποτέντερα, το Μαντέλλο, τα μιλανέζικα κοστούμια και σκαρπίνια... ουγκ:a44::a17::a3:
Ζητω και αυτο το τυρι απο τη Σαρδηνια με τις μυγες! (για hardcore τυρολαγνους σαν εμενα!!)
υ.γ. Πως το λενε να δεις.. καζου μαζου, κατσου μαζου, ματσου πιτσου, ζιου ζιτσου...??? Οι γνωστες ας διαφωτισουν!!
με τα λεφτα που χει η ασφαλεια κλοπής μάλλον συμμερίζομαι την άποψη του φίλου...
όμως μπορεις να έχεις χρέπι που να μην είναι βρωμοπαπο πχ κανα παλιο XR250 ή NX250 ή κανα KLE, λεμε τώρα...
Bob_o_mastoras
27/08/2016, 20:44
Καζου ΜαρΖου το λενε τελικα. Διαφωτιστηκα απο τον Γουγλη.
Εμεις παντως Θεσσαλονικη δεν αντιμετωπιζουμε τετοια θεματα μιας και τις μηχανες τις εχουμε στο γκαραζ και για τις καθημερινες μας μετακινησεις χρησιμοποιουμε το μετρο.. :a09:
MG-KTiNoS
27/08/2016, 21:25
Υπερβολές... Χρέπια δεν είμαστε καταδικασμένοι να καβαλάμε τόσο λόγω ενδεχόμενης κλοπής θα έλεγα εγώ αλλά λόγω κακογουστιάς....
Αυτό....
Της ίδιας κακογουστιάς που έκανε τους κωλοεργολάβους να γκρεμίσουν τα νεοκλασικά και να κάνουν πολυκατοικίες, αυτής που γεμίζει τα μπουζούκια και χρυσώνει τις λουλουδούδες....
(Babis φίλε μου, τσιμέντα και τζαμαρίες παντού.)
Αυτής που χρόνια τώρα καλλιεργεί το Ελληνικό """σχολείο""" η Ελληνική τηλεόραση και τα ΜΕΕ γενικώς.
κλπ κλπ κλπ
Αυτής που σκοτώνει τη δουλειά του κάθε νέου καλιτέχνη και τον σπρώχνει να δουλεύει σε μπαρ για να ζήσει... Γιατί ωραίες οι σωτογραφίες σου μικρέ αλλά δεν έχει μπούτια...
Bob_o_mastoras
27/08/2016, 21:42
Kτηνε και λοιποι που συμμεριζομαστε αυτες τις αποψεις, δεν τα παραταμε να παμε εξωτερικο παρεα;;;
(θα ανοιξουμε εστιατοριο, κλασσικα.. :lol:)
(αν και εχω πολλα πλεον που με κρατανε εδω, ρε γμτ... Δεν επρεπε να ειχα γυρισει... :rolleyes:)
MG-KTiNoS
27/08/2016, 22:01
Εγώ ΑΝ ποτέ πάρω σύνταξη το μπούλο από δω.....
Bob_o_mastoras
27/08/2016, 22:26
Εγώ ΑΝ ποτέ πάρω σύνταξη το μπούλο από δω.....
Ααα, καλα... Πιστευεις οτι θα υπαρχουν για πολυ ακομα οι συνταξεις εε...;;;; :tooth:
Και αντε και υπαρχουν, με τα 300€ που θα παρεις, αν υπαρχουν, που θα πας...;;; Ουτε για βαλβολινη στο διαφορικο του Guzzi δεν θα φτανουν.
Ελπιζω να εχεις μεριμνησει για κομποδεμα ή αλλιως κατσε εδω να πολεμησουμε!!
:beer:
ή αλλιως κατσε εδω να πολεμησουμε!!
Σιγά μην σκίσετε καμιά κυλόττα
Του φευγατου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
devil's animal
28/08/2016, 09:13
ενα σχετικο αγχος αν δεν υπαρχει eye contact παντα θα υπαρχει..αν δεν εισαι στο σπιτι ή στην δουλεια που εκει της εχεις εξασφαλισει μια σχετικη προστασια απο πριν...
απο την αλλη..παντα θα υπαρχουν και τα παπια ή τα ψιλοχρεπια για εκδηλωσεις οπως γηπεδο-συναυλια-σινεμα, κλπ...
ειναι ακυρο παντως να μην καβαλας αυτο που γουσταρεις μονο και μονο φοβουμενος την κλεψια...
harris_x
28/08/2016, 09:46
Γιατί δεν βάζεις ασφάλεια κλοπής τουλάχιστον να είσαι ήσυχος;; για 50-60 ευρώ παραπάνω το 6μηνο αξίζει και με το παραπάνω
Η κλοπης δεν ειναι 50-60 παραπάνω ειναι απο 100 και πάνω αναλογα με την αξία.
Κατα τα άλλα συμφωνώ. Μία ασφάλεια κλοπής θα βοηθούσε στο να "κοιμάται" κάποιος πιο ήσυχος.
pipe_smoker
28/08/2016, 11:30
Πώς φτάσατε από το "κάτω οι πάπιες, ζήτω οι βέσπες" στο μουσικό που ξεπουλιέται στα μπουζούκια για να βγάλει το ψωμί του, μόνο εσεις το ξέρετε:lol:
Όσο για την ασφάλεια κλοπής, όπως το λέει ο Χάρης.
Είναι αρκετά έως πολύ ακριβότερη, αλλά αν θες να κοιμάσαι κάπως πιο ήσυχος, είναι μια επιλογή.
AristidisZ
28/08/2016, 11:42
στο μουσικό που ξεπουλιέται στα μπουζούκια για να βγάλει το ψωμί του
Εμφανίστηκε ο DimChios και δεν τον πήρα χαμπάρι ;;;