View Full Version : ΔΙΣ ΙΣ ΣΠΑΡΤΑ Vol 2 10/9
alexis_d
31/08/2016, 08:09
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Ο τίτλος τα λέει όλα.
Διαδρομή:Σχεδόν ίδια με την τότε.
Αναχώρηση: Απο περίπτερο πρωινή ώρα.Καφές Κοσμά σίγουρα.Φαγητό θα δούμε πως και τι.
Επιστροφή:Απο Ε.Ο,θα αποφασιστεί απο κοινού αν θα είναι απο Καλαμάτα ή απο Σπάρτη μιας και έχουν δώσει σε κυκλοφορία νέο δρόμο.
Ναι είναι Σάββατο 10/9 και ναι είναι αυτή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ όπως είχε σχεδιαστεί. ;)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135109&highlight=%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BF
Η επικρατέστερη διαδρομή είναι αυτή: https://goo.gl/maps/P7b1je4eY5T2
12 ώρες οδήγησης + καφέ, φαγητό, αξιοθέατα = κάνα 16ωρο χαλαρά; Δε σε βλέπω να έχεις πολλές συμμετοχές. :p
Εργασία και χαρά κάρινγκτον :wave2:
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Ο τίτλος τα λέει όλα.
Διαδρομή:Η τότε.
Αναχώρηση: Απο περίπτερο πρωινή ώρα.Καφές Κοσμά σίγουρα.Φαγητό θα δούμε πως και τι.
Επιστροφή:Απο Ε.Ο,θα αποφασιστεί απο κοινού αν θα είναι απο Καλαμάτα ή απο Σπάρτη μιας και έχουν δώσει σε κυκλοφορία νέο δρόμο.
Ναι είναι Σάββατο 10/9 και ναι είναι αυτή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ όπως είχε σχεδιαστεί. ;)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135109&highlight=%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BF
12 ώρες οδήγησης + καφέ, φαγητό, αξιοθέατα = κάνα 16ωρο χαλαρά; Δε σε βλέπω να έχεις πολλές συμμετοχές. :p
Θα το τρέξουν με το πόδι;
Α δεν ξέρω. Έτσι λέει ο γκούγκλης.
http://tinyurl.com/cs9u32r
Πόσο λιγότερο να κάνουν; 11; 10;
Α δεν ξέρω. Έτσι λέει ο γκούγκλης.
http://tinyurl.com/cs9u32r
Πόσο λιγότερο να κάνουν; 11; 10;
Α.Καλά....
Καλά να περασετε όσοι πάτε. Κανέναν καταλύτη για την αφυδατωση μαζί.
theofilos888
31/08/2016, 10:54
Και επειδη στις βολτες δε μετρανε οι συμμετοχες, αλλα η καλη παρεα μεσα!!!! Παμε και οσο αντεξουμε! :beer:
Και επειδη στις βολτες δε μετρανε οι συμμετοχες, αλλα η καλη παρεα
Εννοείται. Περισσότερο το είπα επειδή εγώ δεν είμαι διατεθειμένος για τόση ταλαιπωρία, μήπως μειωθούν τα χιλιόμετρα κάπου στα μισά. :p
Μηπως να γινει μεχρι Λεωνιδιο για καφε μετα Σπαρτη και περιξ και επιστροφη Ναυπλιο για παγωτο και πισω??λεγω τωρα..μπας και μαζευτουμε..:p
πυξιδας990
31/08/2016, 11:11
αν συνεχισετε απο εμας προς κοσμα,εχουν ριξει καινουρια ασφαλτο μετα το κοσμα...
Εννοείται. Περισσότερο το είπα επειδή εγώ δεν είμαι διατεθειμένος για τόση ταλαιπωρία, μήπως μειωθούν τα χιλιόμετρα κάπου στα μισά. :p
Γιατί καλέ, για να σαι ξεκούραστος για την ετήσια ?
spyrakos35
31/08/2016, 13:15
αν συνεχισετε απο εμας προς κοσμα,εχουν ριξει καινουρια ασφαλτο μετα το κοσμα...
Μας πηδηξες.....
spyrakos35
31/08/2016, 13:16
Γιατί καλέ, για να σαι ξεκούραστος για την ετήσια ?
Αμα εοναι κακος ο ανθρωπος.....
alexis_d
31/08/2016, 13:42
Εύγε νέε μου! (Εσείς οι του Λεωνιδίου δεν... ούτε για κάνα καφέ;)
Αμα εοναι κακος ο ανθρωπος.....
Αμα εοναι και χιουμορίστας να δεις...
kalgeorge
31/08/2016, 21:48
πριν λιγεςμερες γυρισα απο ελαφονησσο, αλλά με ψήνει -δεν με ψηνει...
ισως το παρακολουθω.θα σας βρω απο κιατο.
πυξιδας990
01/09/2016, 08:15
Μας πηδηξες.....
πονεσες?χοχχοοχο
αν ειμαι εδω καφεδακι το χτυπαμε...
Και αν βρέχει;
......το αγριολουλουδο αντέχει;
Το αγριογούρουνο σίγουρα. Το αγριολούλουδο εν ξέρω.
alexis_d
01/09/2016, 08:29
Και αν βρέχει;
Ρε μλκ.....Έλεος κάθε φορά...
(στα παπάκια μας, θα πάμε με κουτί απο εθνική!Ο μι τζι,3 λολ χαχαχα)
sotostzav
01/09/2016, 09:35
Πολυ θα το γουσταριζα,αλλα αρτια αφιθχεις απο το παραθερρρρ ειμαι σε φαση νο μανεη-νο χανεη....Καλα να περασετε οσοι πατε :beer:
Πολυ θα το γουσταριζα,αλλα αρτια αφιθχεις απο το παραθερρρρ ειμαι σε φαση νο μανεη-νο χανεη....Καλα να περασετε οσοι πατε :beer:
τι να θέλει να πει ο ποιητής??
α) άρτια αφιχθείσα δλδ γύρισες ολάκερη από κει που είχες πάει
β) άρτι αφιχθείς δλδ μόλις γύρισες από κει που είχες πάει
Ξηγήσου Σουτηράκ, δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα, τόσο θέλουν τα ρεμάλια να σου βγάλουνε το όνομα και να σου κρεμάσουν κουδούνια.
:bawl:
amyroukai
01/09/2016, 10:29
περίμενε. δικαιολογία με σειρά μοτογρπροτεραιότητας α)επίκληση δυσλεξίας, β)επίκληση κορέκτορα, γ)επίκληση νύστας, δ)"δε μας απαρατάτε ρε καλά δεν ήμουν στον γκέι παράδεισο με το καπέλο μου".
sotostzav
01/09/2016, 11:05
περίμενε. δικαιολογία με σειρά μοτογρπροτεραιότητας α)επίκληση δυσλεξίας, β)επίκληση κορέκτορα, γ)επίκληση νύστας, δ)"δε μας απαρατάτε ρε καλά δεν ήμουν στον γκέι παράδεισο με το καπέλο μου".
Επιλεγω το βου....φακινγκ κορεκτορ οφ μομπαηλ ντηβαησιζ....Αλλα και το δου ισως...χμμμμ...Το θεμα ειναι πως δεν υπαρχει μπαγιοκο να παμε βολτα,αφηστε τα υπολοιπα :rolleyes:
Eversman
01/09/2016, 11:27
Αν πάτε μεχρι 110, έρχομαι :p Καλά να περάσετε :wave2:
theofilos888
01/09/2016, 13:44
Αν πάτε μεχρι 110, έρχομαι :p Καλά να περάσετε :wave2:
800 χλμ με 110 θα πεθανουμε στην πελοποννησο πριν το 2017.... χαχααχαχαχ
Billymuse
01/09/2016, 13:46
Λογικά τέτοιες βόλτες θα τις αντέχουμε όταν θα έχουμε παντρευτεί και εμεις και θα πρέπει να λείψουμε λιγο παραπάνω απο το σπιτι :lol:
alexis_d
01/09/2016, 14:35
Λογικά τέτοιες βόλτες θα τις αντέχουμε όταν θα έχουμε παντρευτεί και εμεις και θα πρέπει να λείψουμε λιγο παραπάνω απο το σπιτι :lol:
Ενώ τώρα που δεν έχεις παντρευτεί σε βλέπω συνέχεια και στις χοίρινες εεεε κοντινές ήθελα να πω...χαχαχαχα
Billymuse
01/09/2016, 15:15
Ενώ τώρα που δεν έχεις παντρευτεί σε βλέπω συνέχεια και στις χοίρινες εεεε κοντινές ήθελα να πω...χαχαχαχα
:lol:
Αν την σουλουπώσεις κάπως θα με βάλεις σε σκέψεις :ninja:
alexis_d
01/09/2016, 16:14
...θα με βάλεις σε σκέψεις :ninja:
Αφού βρε νίντζα λιγότερο απο 600αρα δεν βγαίνει...Αξιοθέατα φυσικά και θα κοπούν..
spyrakos35
01/09/2016, 16:28
Αφού βρε νίντζα λιγότερο απο 600αρα δεν βγαίνει...Αξιοθέατα φυσικά και θα κοπούν..
Θα κοπουν και οι ρακετες;
Billymuse
01/09/2016, 18:26
:a019:
spyrakos35
01/09/2016, 18:50
Θα κοπουν και οι ρακετες;
:a019:
Εγω;
:lol:
alexis_d
08/09/2016, 15:56
Το λοιπόν,μετα την μεγάλη βροχή χτες και προχτες σε πολλά σημεία έχει πέτρα και χώμα ειδικά μετά το Γύθειο και πάρα πολύ στο κομμάτι μετά την Κοκκινογεια .Ο ποσειδώνας δίνει βροχή μετά το πρωί..Δεν ξέρω θα το ξαναδώ Παρασκευή βράδυ.Αν είναι έτσι τα πράγματα...Δεν..Μας βλέπω στην εκδρομή του Εβερσμαν..χαχα
Και ηθελα να το πω το μεσημερι που τα κοιταγα..ειναι να μην οργανωθεί βολτα με πολλα χλμ στο μοτο.γρ...το χαος ακολουθει..:bawl:
alexis_d
08/09/2016, 16:24
Και ηθελα να το πω το μεσημερι που τα κοιταγα..ειναι να μην οργανωθεί βολτα με πολλα χλμ στο μοτο.γρ...το χαος ακολουθει..:bawl:
Ε άμα έχεις τον εφταΤόλη να έχει κάνει ανάλυση στα μερομηνια και να λέει 15 μέρες πριν ότι θα βρέξει...
Ε άμα έχεις τον εφταΤόλη να έχει κάνει ανάλυση στα μερομηνια και να λέει 15 μέρες πριν ότι θα βρέξει...
Καποιον μου θυμιζει καποιον μου θυμιζει που αν εδινε πρόγνωση σε βολτα το συμπαν ηταν λες και τον ακουγε αν πηγαινε δε κιολας το χαος...ονοματα δε λεμε υπολήψεις δε θιγουμε:lol:
Δε σας καταλαβαίνω τι λέτε κύριοι :smokin:
alexis_d
08/09/2016, 19:21
Δε σας καταλαβαίνω τι λέτε κύριοι :smokin:
Ρε αντί να πεις 6 νούμερα να φτιαχτούμε όλοι κάθεσαι και κανείς προβλέψεις...Μπρρρρ ρε...
Τελικά καφές σύνταγμα... Χαχαχα