Σύνδεση

View Full Version : Εδώ μπαίνουν τα αστεία/περίεργα βίντεο V

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

doctor_john
18/01/2020, 10:20
Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί και γιατί το έφτιαξαν;

ioannispar
18/01/2020, 15:28

Μπορεί να μην πιάνει το ραδιόφωνο εκεί :D

andreastwin
18/01/2020, 19:33

το εχω δει στην βουλγαρια,ειναι στην ακρη του δρομου οπως δειχνει, και ο λογος ειναι, αν σε παρει ο υπνος και πατησεις επανω στη λωριδα που ειναι σηγουρο οτι θα πατησεις γιατη πας για να βγεις εξω απο τον δρομο, θες δεν θες θα ξυπνησεις απο τον θοριβο που κανει η διακεκομενη ασπρη γραμμη.βρηκαν τον τονο που θα κανει η καθε διακεκομενει γραμμη αναλογα με το διαστημα που θα εχουν τα μικρα διακεκομενα λευκα τις γραμμης.αλλα δεν κανει οπως ακουγεται σαν νοτα απο πιανο,αυτο που ακουγετε στο video, το εχου βαλει για να καταλαβεις οτι υπαρχει μουσικη νοτα στην διαγραμμιση, και αν πατησεις επανω θα εχεις την αισθηση τις μουσικης.αλλα ειναι πολυ εξυπνο,κανη τοσο θορυβο που θες δεν θες ξυπνας.

lleonidas
27/01/2020, 12:00
Καθόλου αστείο, μάλλον εξοργιστικό.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/5937762/sokaristiko-mathitis-epal-vrizei-chydaia-kathigitria-toy

Panos76
27/01/2020, 12:09
Καθόλου αστείο, μάλλον εξοργιστικό.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/5937762/sokaristiko-mathitis-epal-vrizei-chydaia-kathigitria-toy

To είδα εχθές, τα ζούμε και στο δημοτικό! :uplate:

Έτσι είναι όταν οι γονείς σπέρνουν απλά παιδιά.

lleonidas
27/01/2020, 12:48
Πάνο, δουλεύω εδώ και αρκετά χρόνια στον κλάδο αλλά τέτοια περιστατικά ξεπερνούν τα όρια.Και δεν είναι μόνο αυτό το σκουπίδι που τραμπουκίζει την καθηγήτρια, βλέπω και τους υπόλοιπους όχι απλά να μην αντιδρούν αλλά να γελάνε...ποιος ξέρει τι άλλο γίνεται εκεί καθημερινά.
Εκτός από αυτό που σχολίασες, το οποίο σίγουρα είναι το σημαντικότερο, μεγάλες οι ευθύνες και της Διεύθυνσης... συνήθως οι μαθητές έχουν παραβατική συμπεριφορά εκεί που τους παίρνει.

Panos76
27/01/2020, 13:22
Εκτός από αυτό που σχολίασες, το οποίο σίγουρα είναι το σημαντικότερο, μεγάλες οι ευθύνες και της Διεύθυνσης... συνήθως οι μαθητές έχουν παραβατική συμπεριφορά εκεί που τους παίρνει.

Αυτό το έλεγα και εγώ σε κάποιο βαθμό και το λέω ακόμα, αλλά πλέον βλέπω και λέω ''τι να σου κάνει και ο δάσκαλος / καθηγητής'' ;

Να κάτσει να σου στρώσει ένα παιδί που (σχεδόν) δεν σώζεται; Αν δεν γίνει δουλειά στο σπίτι, τι να σώσει ένας δάσκαλος;

Επίσης η ''τιμωρία'' για εμένα φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. ''Στέρηση'' είναι για εμένα το κλειδί, εφαρμοστέα από το σπίτι.

Τέλος, θεωρώ ότι οι γονείς βαριούνται και κοιτάζουν μόνο την καλοπέραση. Κανένα πρόγραμμα στο σπίτι.

Το αφήνω εδώ γιατί θα μπορούσα να μιλάω για ώρες.

Καληνύχτα Ελλάδα. :wave2:

lleonidas
27/01/2020, 13:50
Και εγώ συμφωνώ, θα ξεμακρύνουμε πολύ και σήμερα έχω ήδη λερώσει πολύ το στόμα μου γι'αυτόν τον αληταρά.
Προ ολίγου άκουσα από συνάδελφο ότι το περιστατικό είναι περσινό, έγινε σε σχολείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και ότι η κυρία έχει κινηθεί νομικά εναντίον του "μαθητή".

viper1
27/01/2020, 14:34
Ξέρετε το παιδί δεν έχει καμμία απολύτως ευθύνη. Οι γονείς είναι που πρέπει να βγουν στην σέντρα. Από το σπίτι ξεκινούν οι αρχές.

katsar
27/01/2020, 15:19
Καταλαβαίνω τι λες αλλά όχι και δεν έχει ευθύνη ο μικρός.Σίγουρα κάτι δεν κάνουν σωστά οι γονείς του αλλά δεν νομίζω να του είπαν κιόλας να δέρνεις τον κόσμο και να τραμπουκίζεις.
Σε άλλα νέα, έχω ξαναπεί για την επαφή μου καθημερινά για ένα διάστημα με ΕΠΑΛ,απογοήτευση και η νέα γενιά.
Μπάφους στο διάλειμμα,σκουπίδια παντού,μαγκιά κλανιά,ουσία μηδέν ,ενδιαφέρον μηδέν .
Και δεν είμαι κανένας κυριλές ή τύπος by the book,στην πιάτσα ήμουν και εγώ από μικρός.
Νο Future.

Panos76
27/01/2020, 17:34
Πάντως, από κάποια στιγμή και μετά, ο μικρός παύει να είναι και τόσο μικρός και θα πρέπει να μετράει λόγια και πράξεις.
Όσο και αν δεν έχει πάρει αυτό το μέτρο από το σπίτι, οφείλει μια επίγνωση να την έχει (μιλάμε για 17/18 & άνω με επιείκεια).

bulmont
27/01/2020, 18:18
.... οφείλει μια επίγνωση να την έχει......

Την έχει.

Πουλάει τραμπουκισμό σε μιά γυναίκα.

Δεν πιστεύω να μίλαγε έτσι, σε άντρα καθηγητή.
Γραμμένους σίγουρα τους έχει όλους, άντρες-γυναίκες, και πουλάει νταηλίκι εκεί που τον παίρνει.... Εμετός...........

lleonidas
03/02/2020, 21:32
:smokin:
https://www.youtube.com/watch?v=g9d9PGQHX8w

Acacius
04/02/2020, 06:54
:smokin:
https://www.youtube.com/watch?v=g9d9PGQHX8w

Η ελληνική λεβεντιά, συμπυκνωμένη σε 9 δευτερόλεπτα.

lleonidas
04/02/2020, 07:29
H ελληνοβρετανική λεβεντιά και κουλτούρα :D

katsar
05/02/2020, 14:57
Κλεμμένο από σοσιαλ μιντια https://www.youtube.com/watch?v=M8_qBRZuoLQ (Brand New Harley Davidsons get Crushed) :cry: :eek::moutza:

βέβαια για κάποιους η φάση είναι :lol::bawl::roflmao::a18: (ναι εσένα λέω :lol: )

teogtp
05/02/2020, 16:34
Κλεμμένο από σοσιαλ μιντια https://www.youtube.com/watch?v=M8_qBRZuoLQ (Brand New Harley Davidsons get Crushed) :cry: :eek::moutza:

βέβαια για κάποιους η φάση είναι :lol::bawl::roflmao::a18: (ναι εσένα λέω :lol: )

Τι το περίεργο;
Εγώ μια αντιπροσωπεία βλέπω.

:tooth:

katsar
06/02/2020, 13:18
https://www.youtube.com/watch?v=cTYioipgArI (ΣΤΗΒ ΝΤΟΥΖΟΣ-ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΠΑΝΚΙΣΑ & ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΜΙΚΑΖΙ)

gypsypunk , kawasakia ,σούζες,cult καταστάσεις :D

https://www.youtube.com/watch?v=DncYWsEi91g (ΤΑΜΤΑΚΟΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΚΟΝΤΡΕΣ)

gypsyκόντρες :D

Acacius
06/02/2020, 15:44
https://www.youtube.com/watch?v=DncYWsEi91g (ΤΑΜΤΑΚΟΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΚΟΝΤΡΕΣ)

gypsyκόντρες :D

Ιδιαίτερη μνεία στο Yamaha-Transformer που όταν καβαλάς για κόντρα είναι EXUP χωρίς κουστούμι-φώτα και με το που ξεκινάς γίνεται TZR πλήρως ενδεδυμένο.

Τουλάχιστον έχουν βάλει το σωστό ήχο κάθε φορά (όχι σαν κάτι ερασιτέχνες που έκαναν το XR δίχρονο στο Terminator 2...)

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/02/2020, 18:07
Ιδιαίτερη μνεία στο Yamaha-Transformer που όταν καβαλάς για κόντρα είναι EXUP χωρίς κουστούμι-φώτα και με το που ξεκινάς γίνεται TZR πλήρως ενδεδυμένο.

Τουλάχιστον έχουν βάλει το σωστό ήχο κάθε φορά (όχι σαν κάτι ερασιτέχνες που έκαναν το XR δίχρονο στο Terminator 2...)

Εντωμεταξύ δε ξέρω αν το πρόλαβες αλλά το 250 δε πατούσε κάτω Ε?Πολύ γκάζι :smokin:

Acacius
06/02/2020, 21:07
Εντωμεταξύ δε ξέρω αν το πρόλαβες αλλά το 250 δε πατούσε κάτω Ε?Πολύ γκάζι :smokin:

Μην ξεφεύγουμε, αλλά εγώ αν και γιαμαχάκιας είχα καημό τα NSR. Και το RGV το "μπανάνα".

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/02/2020, 23:01
Μην ξεφεύγουμε, αλλά εγώ αν και γιαμαχάκιας είχα καημό τα NSR. Και το RGV το "μπανάνα".

Και ποιος δε το χε καημό...Ιδικά το ξηρό το νιεσαρ με τη κάρτα ήταν όλα τα λεφτά. Θυμάμαι το είχε ένα αλάνι στη γειτονιά τότε και όποτε το έβαζε μπροστά πηγαίναμε και το χαζευαμε...

lleonidas
14/02/2020, 13:53
Πώς πήγε να περάσει απέναντι αυτή η χριστιανή;;Το μόνο που μπορώ να φανταστώ βλέποντας και το κινητό με τα ακουστικά είναι ότι μιλούσε στο τηλ και δεν πρόσεχε το δρόμο...ίσως και το λεωφορείο να της έκλεινε το οπτικό πεδίο και να μην είδε το αυτοκίνητο.Ευτυχώς ο οδηγός δεν έτρεχε.
https://www.youtube.com/watch?v=8qdgcXGlXjE

BLiTzER
14/02/2020, 13:56
Η λέξη που ψάχνεις είναι "ηλιθιότητα".

basilis_k6
14/02/2020, 14:06
Η λέξη που ψάχνεις είναι "ηλιθιότητα".

και βέβαια μπορεί να του κάνει αγωγη και να τον αρμέξει κιολας γιατι η ηλιθιότητα ειναι αρετή και πρεπει να επιβραβεύεται.

BLiTzER
14/02/2020, 14:13
και βέβαια μπορεί να του κάνει αγωγη και να τον αρμέξει κιολας γιατι η ηλιθιότητα ειναι αρετή και πρεπει να επιβραβεύεται.

Παντελώς εκτός διάβασης και με αυτό το βίντεο (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί), ξέρουμε όλοι τι θα αρμέξει.

agamoi-thytai
14/02/2020, 14:20
Μετά από 8 χρόνια στα δικαστήρια από ακριβώς ίδια περίπτωση με τη μηχανή, έφαγα πρωτόδικα 10 μήνες και αθωώθηκα στη έφεση αφού ο πεζός είχε τσεπώσει 3500 από την ασφαλιστική από 20000+ που ζητούσε. Εγώ ζητούσα 3200 για ζημιές στη μηχανή και πηρα 1500.
Όταν συνεβει αυτό, ο γονέας απλα με ρωτησε αν έχω ασφάλεια και αν έχω κάνει δήλωση.
Αν το κυνηγήσει να ξέρετε θα πάρει κάμποσα.

MAIK72
14/02/2020, 14:39
Πώς πήγε να περάσει απέναντι αυτή η χριστιανή;;Το μόνο που μπορώ να φανταστώ βλέποντας και το κινητό με τα ακουστικά είναι ότι μιλούσε στο τηλ και δεν πρόσεχε το δρόμο...ίσως και το λεωφορείο να της έκλεινε το οπτικό πεδίο και να μην είδε το αυτοκίνητο.Ευτυχώς ο οδηγός δεν έτρεχε.

smartphone zombie ? Είναι επικίνδυνο είδος. Το πρώτο που κοιτάει είναι το κινητό. Δεν γρατσουνίστηκε και δεν ξεκόλλησε από το χέρι. Πολύ σημαντικό αυτό!

Πρέπει να πρόλαβε να πατήσει και send:D

΄Αξια..

basilis_k6
14/02/2020, 14:48
Παντελώς εκτός διάβασης και με αυτό το βίντεο (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί), ξέρουμε όλοι τι θα αρμέξει.

το βιντεο μπορει να χρησιμοποιηθεί κανονικα. δεν έκοψε ταχύτητα να ελένξει αν περναει πεζος αρα τον ήπιε. δεν παιζει κανενα δικαστηριο να ριξει φταίξιμο σε πεζο. εγω δεν εχω ακουσει ποτε να εχει συμβει ακομη και σε ακραια γεγονοτα όπως αυτο.

MAIK72
14/02/2020, 14:57
το βιντεο μπορει να χρησιμοποιηθεί κανονικα. δεν έκοψε ταχύτητα να ελένξει αν περναει πεζος αρα τον ήπιε. δεν παιζει κανενα δικαστηριο να ριξει φταίξιμο σε πεζο. εγω δεν εχω ακουσει ποτε να εχει συμβει ακομη και σε ακραια γεγονοτα όπως αυτο.

Λέγεται συνυπαιτιότητα πεζού. Σίγουρα θα ισχύσει σε μεγάλο βαθμό για το ζόμπι ;)

BLiTzER
14/02/2020, 15:11

Κάνεις λάθος. Εγώ έχω κερδίσει δικαστήριο έναντι πεζού εκτός διάβασης. Όχι ένα δικαστήριο, τέσσερα (ποινικό, αστικό και 2 εφέσεις).

Γιατί να ελέγξει αν περνάει πεζός σε σημείο που απαγορεύεται να περνάει πεζός; Έτσι, από περιέργεια ρωτάω. Το πολύ-πολύ να εισέπραττε μια μικρή συνυπαιτιότητα 10-15% (ο οδηγός).

basilis_k6
14/02/2020, 15:12
Λέγεται συνυπαιτιότητα πεζού. Σίγουρα θα ισχύσει σε μεγάλο βαθμό για το ζόμπι ;)

το γνωριζω. δεν ξερω ομως καμια περιπτωση (ισως να υπαρχει αλλα δεν την γνωριζω) οπου πεζος να είχε συνυπαιτιότητα εκτός απο λεωφόρο με κάγκελο στη μέση.

@blitzer
εχεις γραψει καπου την ιστορια να την διαβασω? πολύ ενδιαφέρον

BLiTzER
14/02/2020, 15:20
@blitzer
εχεις γραψει καπου την ιστορια να την διαβασω? πολύ ενδιαφέρον

Σίγουρα έχω αναφέρει στοιχεία σε διάφορα θέματα, αλλά ποτέ δεν έγραψα κάτι εξαιρετικά συγκεκριμένο καθώς εκκρεμούσαν δίκες. Πχ εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157615&page=5&p=3024096&viewfull=1#post3024096

Ούτε κάγκελο, ούτε βίντεο, ούτε τίποτα ακραίο. Απλά ηλίθιος πεζός-ποδηλάτης που πετάχτηκε από τη νησίδα και μετά άλλαξε γνώμη, γράφοντας την κυκλοφορία στα @@ του, λες και ήταν στην αυλή του. Όπως κάνουν συνήθως δηλαδή.

Για την ιστορία, το δικαστήριο μου καταλόγισε 15% συνυπαιτιότητα επειδή θεώρησε ότι είχα ταχύτητα άνω των 50 χλμ/ώρα, αλλά όχι υπερβολική (άνω των 100), όπως υποστήριξε εκείνος. Ούτε επειδή δεν έλεγξα, ούτε κάτι άλλο ευφάνταστο.

katsar
14/02/2020, 15:44
Πριν πολλά χρόνια φίλος μου με το αυτοκίνητο δυστυχώς σκότωσε πεζό που πήγε να περάσει απέναντι σε επαρχιακό δρόμο εντελώς αψυχολόγητα.Έφευγαν από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και πήγαιναν απέναντι που είχαν κάπου παρκαρισμένα τα οχήματα τους.Ουσιαστικά έπεσε στις ρόδες.
Υπήρχαν και μάρτυρες -φίλοι του που προς τιμή τους είπαν την αλήθεια,βρέθηκε και πολύ αλκοόλ στο αίμα του,αθωώθηκε εντελώς.

Όταν χτύπησα εγώ πεζό ( κοπέλα που έκανε ότι και αυτή στο βίντεο ) έκοψα το τιμόνι και την βρήκα με την άκρη του τιμονιού αλλιώς θα την πατούσα κυριολεκτικά.Αυτή έπεσε κάτω ,εγώ σακατεύτηκα.
Μετά το συμβάν εξαφανίστηκε,προφανώς κατάλαβε τι μ@λ@κι@ έκανε και πως έφταιγε , στο ασθενοφόρο ρώτησα αν είναι καλά και μου είπαν πως της έκαναν 2 ράματα και εξαφανίστηκε μόλις μαζεύτηκε κόσμος από τα καταστήματα και έλεγαν ''το φαγες το παλικάρι, καλά τι είναι αυτά που κάνεις ,έτσι περνάνε δρόμο;'' κτλ .

basilis_k6
14/02/2020, 15:51
Σίγουρα έχω αναφέρει στοιχεία σε διάφορα θέματα, αλλά ποτέ δεν έγραψα κάτι εξαιρετικά συγκεκριμένο καθώς εκκρεμούσαν δίκες. Πχ εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157615&page=5&p=3024096&viewfull=1#post3024096

Ούτε κάγκελο, ούτε βίντεο, ούτε τίποτα ακραίο. Απλά ηλίθιος πεζός-ποδηλάτης που πετάχτηκε από τη νησίδα και μετά άλλαξε γνώμη, γράφοντας την κυκλοφορία στα @@ του, λες και ήταν στην αυλή του. Όπως κάνουν συνήθως δηλαδή.

Για την ιστορία, το δικαστήριο μου καταλόγισε 15% συνυπαιτιότητα επειδή θεώρησε ότι είχα ταχύτητα άνω των 50 χλμ/ώρα, αλλά όχι υπερβολική (άνω των 100), όπως υποστήριξε εκείνος. Ούτε επειδή δεν έλεγξα, ούτε κάτι άλλο ευφάνταστο.

και ο λόγος που εκεινος είχε 85%? Η ύπαρξη διάβασης δεν εχει δουλεψει σε πολλα δικαστηρια. Το σκεπτικο της απόφασης έρχετε σε ανίθεση με τουλάχιστον 3 που ξερω απο πρωτο χέρι. Μάλιστα στην μια ο πεζος ηταν εμφανως μεθυσμένος. το ποδήλατο ηταν στα χέρια αποτι καταλαβα.

πολύ σωστή απόφαση παντως.

BLiTzER
14/02/2020, 15:54
και ο λόγος που εκεινος είχε 85%? Η ύπαρξη διάβασης δεν εχει δουλεψει σε πολλα δικαστηρια. Το σκεπτικο της απόφασης έρχετε σε ανίθεση με τουλάχιστον 3 που ξερω απο πρωτο χέρι. Μάλιστα στην μια ο πεζος ηταν εμφανως μεθυσμένος. το ποδήλατο ηταν στα χέρια αποτι καταλαβα.

Ναι, πεζός ήταν (αν και υποστήριζε, ψευδώς φυσικά γιατί τέτοια μουνόπανα είναι, ότι οδηγούσε το ποδήλατό του στην αριστερή λωρίδα, επειδή το θεώρησε πιο νόμιμο ροφλ). Προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών, χωρίς να φροντίσει για την ασφάλεια τη δική του και των υπολοίπων. Δεν έχω την απόφαση μπροστά μου, αλλά αυτό πάνω-κάτω.

basilis_k6
14/02/2020, 16:08
Ναι, πεζός ήταν (αν και υποστήριζε, ψευδώς φυσικά γιατί τέτοια μουνόπανα είναι, ότι οδηγούσε το ποδήλατό του στην αριστερή λωρίδα, επειδή το θεώρησε πιο νόμιμο ροφλ). Προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών, χωρίς να φροντίσει για την ασφάλεια τη δική του και των υπολοίπων. Δεν έχω την απόφαση μπροστά μου, αλλά αυτό πάνω-κάτω.

αρκετα χρόνια πριν.
πεζός πηδάει στον δρόμο ανάμεσα στα παρκαρισμένα. διάβαση στα 10 μέτρα. Για κακή του τύχη του οδηγου ηταν σουρουπο. Ο δικαστης (μου είπαν οι παρευρισκόμενοι) ανένδοτος. "Εφόσον ήταν χαμηλή ορατότητα έπρεπε να πηγαινες τοσο αργα ωστε να προλάβεις να φρενάρεις, αν ηταν παιδι τι θα έκανες?" Τον χτύπησε με 30-40χλμ γιατι λιγο πιο περα ηταν σταματημένα. Πυκνη κινηση οχημάτων και πεζών. Δρομος με μια λωριδα ανα κατευθυνση. Τον μάμησε κανονικα ο πεζός... γυρω στα 50-60 ήταν και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία λογω του τροχαιου αρκετο καιρο. Προφανώς χτύπησε ο άνθρωπος αλλα ο αυτόπτης μαρτυρας τράβαγε τα μαλια του. Ο τύπος πήδηξε κυριολεκτικα στο δρομο μπροστα σε ένα αμάξι. Λογικα να προλάβει το λεοφωρείο αλλα αυτο δεν το είπε ποτε.

BLiTzER
14/02/2020, 18:17
Κάθε υπόθεση είναι μοναδική, καθώς υπάρχουν αμέτρητοι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Ακόμα και σε 2 ακριβώς ίδιες υποθέσεις, μπορεί να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι δεν υπάρχει "ποτέ δε θα κάνουν κάτι σε πεζό", γιατί δεν ισχύει. Αν θεωρείτε ότι ο πεζός είναι υπαίτιος, κυνηγήστε το. Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Και τα δικαστήρια εκσυγχρονίζονται, μαζί με την κοινωνία.

Acacius
14/02/2020, 18:23
Με αυτά που διαβάζω, δε φτάνει που πέφτεις σε μαλάκα πεζό, πρέπει να παρακαλάς να μην πέσεις και σε μαλάκα δικαστή :moutza:

cityfly
14/02/2020, 18:41
Μετά από 8 χρόνια στα δικαστήρια από ακριβώς ίδια περίπτωση με τη μηχανή, έφαγα πρωτόδικα 10 μήνες και αθωώθηκα στη έφεση αφού ο πεζός είχε τσεπώσει 3500 από την ασφαλιστική από 20000+ που ζητούσε. Εγώ ζητούσα 3200 για ζημιές στη μηχανή και πηρα 1500.
Όταν συνεβει αυτό, ο γονέας απλα με ρωτησε αν έχω ασφάλεια και αν έχω κάνει δήλωση.
Αν το κυνηγήσει να ξέρετε θα πάρει κάμποσα.

Για την πεζή λες; Κανονικά πρέπει να πληρώσει για τις ζημιές και να φάει και μία κλήση δώρο.

agamoi-thytai
15/02/2020, 12:06
αρκετα χρόνια πριν.
πεζός πηδάει στον δρόμο ανάμεσα στα παρκαρισμένα. διάβαση στα 10 μέτρα. Για κακή του τύχη του οδηγου ηταν σουρουπο. Ο δικαστης (μου είπαν οι παρευρισκόμενοι) ανένδοτος. "Εφόσον ήταν χαμηλή ορατότητα έπρεπε να πηγαινες τοσο αργα ωστε να προλάβεις να φρενάρεις, αν ηταν παιδι τι θα έκανες?" Τον χτύπησε με 30-40χλμ γιατι λιγο πιο περα ηταν σταματημένα. Πυκνη κινηση οχημάτων και πεζών. Δρομος με μια λωριδα ανα κατευθυνση. Τον μάμησε κανονικα ο πεζός... γυρω στα 50-60 ήταν και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία λογω του τροχαιου αρκετο καιρο. Προφανώς χτύπησε ο άνθρωπος αλλα ο αυτόπτης μαρτυρας τράβαγε τα μαλια του. Ο τύπος πήδηξε κυριολεκτικα στο δρομο μπροστα σε ένα αμάξι. Λογικα να προλάβει το λεοφωρείο αλλα αυτο δεν το είπε ποτε.
Ακριβώς αυτά είπαν και στο δικό μου δικαστήριο. Φαντάσου λέει ένα άνθρωπο με νοητική υστέρηση. Θα τον πατήσεις ;
Ου μπλέξεις...

katsar
15/02/2020, 13:33
Και τι να κάνω με κάποιον που ένα μέτρο μπροστά μου πετάχτηκε στις ρόδες;
Τον χαρι πότερ,μάγια για να τον σώσω;

cityfly
15/02/2020, 14:14
Ακριβώς αυτά είπαν και στο δικό μου δικαστήριο. Φαντάσου λέει ένα άνθρωπο με νοητική υστέρηση. Θα τον πατήσεις ;
Ου μπλέξεις...

Ηλιθιότητες της νοοτροπίας «ο πεζός έχει πάντα προτεραιότητα»
Και τι θα πει δηλαδή έχει ο άλλος νοητική υστέρηση ή το οτιδήποτε; Μερικές περιπτώσεις απλά δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάτι. Από τη στιγμή που οδηγείς σωστά (δεν χαζεύεις, δεν είσαι στο κινητό, είσαι με τα όριο κλπ κλπ) είναι απαράδεκτο να ψάχνουν να σου ρίξουν ευθύνη επειδή ο άλλος έχει το οποιοδήποτε θέμα.

lleonidas
22/02/2020, 19:18

Κολλητικό είναι;Μόνο που αυτή εδώ (https://www.thepressroom.gr/ellada/sokarei-binteo-me-trohaio-sto-rethymno-binteo) κουβαλάει και το πιτσιρίκι μαζί, ευτυχώς πρόλαβε να φρενάρει ο οδηγός του Smart και δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.
https://www.youtube.com/watch?v=9LtBFKWKfoE

toyar
22/02/2020, 19:24
οταν κυβερνας 1,5 τονο σιδερα εχεις σιγουρα ευθυνη
το δικαστηριο καλειται να ορισει το ποσοστο της ευθυνης σου αναλογα με τις συνθηκες
δεν μπορει ο δικαστης να πει δεν πειραζει που τον σκοτωσες γιατι δεν προσεχε

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/02/2020, 20:34
οταν κυβερνας 1,5 τονο σιδερα εχεις σιγουρα ευθυνη
το δικαστηριο καλειται να ορισει το ποσοστο της ευθυνης σου αναλογα με τις συνθηκες

Σίγουρα έχει κάποια ευθύνη. Υπάρχει σταματημένο λεωφορείο δεξιά. Το σμαρτ έτρεχε πολύ. Και οί 2 φταίνε. Αν κάποιος δε φταίει αυτός είναι το παιδί.

Acacius
23/02/2020, 04:12
Το σμαρτάκι φρέναρε σε πέντε μέτρα οπότε δεν έτρεχε. Η πεζή που βιάζεται να περάσει χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ελέγξει, σε μέρος χωρίς διάβαση, με παιδί στο χέρι, έχει την αποκλειστική ευθύνη. Τι λογική έχει να βγάλουμε τον οδηγό συνένοχο ενώ είναι 100% νόμιμος επειδή το αμάξι κερδίζει σε περίπτωση σύγκρουσης με ηλίθιο;

Μια χαρά μπορεί και ενίοτε έτσι πρέπει.

basilis_k6
23/02/2020, 05:25
Το σμαρτάκι φρέναρε σε πέντε μέτρα οπότε δεν έτρεχε. Η πεζή που βιάζεται να περάσει χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ελέγξει, σε μέρος χωρίς διάβαση, με παιδί στο χέρι, έχει την αποκλειστική ευθύνη. Τι λογική έχει να βγάλουμε τον οδηγό συνένοχο ενώ είναι 100% νόμιμος επειδή το αμάξι κερδίζει σε περίπτωση σύγκρουσης με ηλίθιο;

πρεπει να κάνεις μια επανάληψη τον κοκ

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/02/2020, 05:36

Όταν υπάρχει λεωφορείο δεξιά είσαι υποχρεωμένος να κόψεις ταχύτητα και να έχεις το νου σου για κάποιον ηλίθιο πού θα κατέβει από το λεωφορείο. Το ίδιο ισχύει με το όταν βλέπεις μπάλα πρέπει να κόψεις ταχύτητα γιατί πιθανόν να ακολουθήσει κάποιο παιδί. Επειδή δε το λέει ο κ.ο.κ.(Δε ξέρω κιόλας)δε σημαίνει ότι πρέπει να ήμαστε ζώα...

Kas_Tracer
23/02/2020, 06:49
Χαμηλές Tαχύτητες
Άρθρο 19.3. Tαχύτητα και απόσταση μεταξύ oχημάτων

Iδιαίτερα, o oδηγός επιβάλλεται να μειώνει την ταχύτητα τoυ oχήματός τoυ σε τμήματα της oδoύ με περιoρισμένo πεδίo oρατότητας, στις στρoφές, πλησίoν των σχoλείων, πλησίoν των ισόπεδων oδικών κόμβων, στις απότoμες κατωφέρειες, πλησίoν των μέσων μαζικής μεταφoράς, πoυ σταθμεύoυν για να απoβιβάζoυν ή επιβιβάζoυν επιβάτες, κατά τις νυκτερινές ώρες, σε περί- πτωση oμίχλης, βρoχής, χιόνων, παγετoύ και γενικά όταν τo oδόστρωμα είναι oλισθηρό. Tην αυτή επίσης υπoχρέωση έχει κατά τη διέλευσή τoυ από στενές διόδoυς και αν η διασταύρωσή τoυ με άλλα oχήματα καθίσταται δυσχερής, όταν υπάρχoυν ζώα επί της oδoύ πoυ παρoυσιάζoυν σημεία ταραχής, κατά τη διέλευσή τoυ από κατoικημένες περιoχές, αν πεζoί, πoυ βρίσκoνται στην τρoχιά τoυ, καθυστερoύν να απoμακρυνθoύν, ως και σε κάθε άλλη ειδική περίπτωση, πoυ επιβάλλεται μετριασμός ταχύτητας.

karateo
23/02/2020, 09:23
ενώ είναι 100% νόμιμος

Σοβαρά τώρα?
Προσπέραση μέσα στην πόλη με διπλή γραμμή αν βλέπω καλά χωρίς ορατότητα και δεν πηγαίνει με σημειωτόν?
Οι πεζοί είναι τυχεροί που είχαν απομακρυνθεί απο το λεωφορείο και είχε κάποια μέτρα το σμαρτ να πατήσει φρένο.
Αν περνούσαν κολλητά με το τζάμι του λεωφορείου θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

ΠΑΝΤΑ περιμένουμε πεζό μετά απο σταματημένο λεωφορείο. ΠΑΝΤΑ.

Ο οδηγός του σμαρτ δεν πρέπει καν να έκοψε στην προσπέραση.

Acacius
23/02/2020, 11:49
Λοιπόν εκτός από τον κοκ πρέπει να ξαναελέγξω και την όρασή μου. Δεν είναι μονόδρομος με δύο λωρίδες όπως νόμιζα, οπότε το σμαρτ δεν ήταν νόμιμο. Επίσης, το να χαμηλώνεις ταχύτητα δίπλα σε λεωφορείο νόμιζα ότι είναι ένδειξη σωστού οδηγού, όχι ρητή υποχρέωση (σαφώς καλύτερα έτσι).

My bad.

MAIK72
23/02/2020, 12:45
Ετσι.Ο σμαρτ-γκιόζης μπαίνει στο αντίθετο και θερίζει λεωφορεία πεζους και ότι βρει μπροστά του. Ευθύνη 95 %.

Πεζοί που περνάνε μπροστά από λεωφορεία φορτηγά τρένα τοιχους είναι απλά ηλίθιοι. Μια φορά αφαιρέθηκα και πέρασα ξυστά από καροτσάκι με μωρό γιατί η χαζή αποφάσισε να διασχίσει τον δρόμο 10 μέτρα πριν την διάβαση.Η μάνα δεν θα πάθαινε τίποτα. Σταμάτησα και την έβρισα.

cityfly
23/02/2020, 12:58
Αρχικά το καλό είναι ότι υπήρχαν μόνο μικροτραυματισμοί.
Από εκεί και πέρα σαφώς έχει ευθύνη η μάνα που περνάει εν γνώση της χωρίς να βλέπει και μάλιστα τρέχοντας αλλά με βάση κάποια σχόλια που διάβασα στα άρθρα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο οδηγός καθώς εκεί ο δρόμος είναι διπλός.
Και ναι σαφώς οφείλεις να έχεις στο μυαλό του το ενδεχόμενο να πεταχτεί κάποιος από μια στάση αλλά αυτό δεν είναι κάτι που προκύπτει εύκολα το να μπαίνεις όμως αντικανονικά στο αντίθετο ρεύμα είναι ξεκάθαρο.

(Μπήκε και το αγροτικό από πίσω στο μεταξύ)

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/02/2020, 13:05
Λοιπόν εκτός από τον κοκ πρέπει να ξαναελέγξω και την όρασή μου. Δεν είναι μονόδρομος με δύο λωρίδες όπως νόμιζα, οπότε το σμαρτ δεν ήταν νόμιμο. Επίσης, το να χαμηλώνεις ταχύτητα δίπλα σε λεωφορείο νόμιζα ότι είναι ένδειξη σωστού οδηγού, όχι ρητή υποχρέωση (σαφώς καλύτερα έτσι).

My bad.

:beer:

νεοσσός
07/03/2020, 21:39
Αγώνας με μηχανο-κίνητα άρματα. (https://youtu.be/ddQVuhd7xLI)

viper1
08/03/2020, 08:40
Αγώνας με μηχανο-κίνητα άρματα. (https://youtu.be/ddQVuhd7xLI)

Ειναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι :lol:

Kas_Tracer
10/03/2020, 20:12
Απολαύστε υπεύθυνα https://www.motomag.gr/news/epikairotita/ekatosta-prin-tin-metopiki-video?fbclid=IwAR3nHMCAOO-JNdvRd4bTyuBqoiMMJ4E_zYsMeB5M0voKratatW9GEFr_oag
Βέβαια το αγαπημένο μας ΜΟΤΟ ξεχνάει τα φωτεινά του παραδείγματα που μοίραζε με DVD τα αριστουργήματα γνωστών αγωνιζόμενων-εμπόρων που παριστάνανε τους ΓΛΗΓΟΡΟΥΣ
σε γνωστό βουνό μονίνμως στο αντίθετο ρεύμα

lleonidas
16/03/2020, 09:40
Από το 2.35 και μετά... :lipssealed:
https://m.youtube.com/watch?v=W-TUg-uDfzU

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/03/2020, 15:20
Από το 2.35 και μετά... :lipssealed:
https://m.youtube.com/watch?v=W-TUg-uDfzU

Τώρα σχόλασα από το σούπερ μάρκετ. Αυτό το χάλι εμείς δε το επιτρέψαμε. Κάρτα στην είσοδο και πάνω από 5 άτομα δεν έμπαινε κανείς.Στο κατάστημα αφήναμε μέχρι 20 άτομα μέσα. Οποιος ερχόταν με το σύζυγό ο ένας από τους 2 έμενε έξω. Όσοι έμπαιναν καθάριζαν πρώτα με αντισηπτικό τα χέρια και μετά φορούσαν γάντια πού τους έδινε το κατάστημα. Ούτε ένας πελάτης δε διαμαρτυρήθηκε. Σε κάποια φάση ήταν γύρω στα 30 άτομα έξω και βγήκα για να βάλω καρότσια μέσα. Όταν είδα ότι άνοιξα την πόρτα και δε μού είπε κανείς το παραμικρό παράπονο και όλοι ήταν άψογα συνεργασιμοι τότε τους είπα μπράβο.

lleonidas
16/03/2020, 16:17
Όλοι σούζα μπροστά στον Παπασούζα :D

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/03/2020, 16:20
Όλοι σούζα μπροστά στον Παπασούζα :D

:beer:

doctor_john
16/03/2020, 18:22
https://vimeo.com/160476309

wthanasis
16/03/2020, 22:26
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα....
:bawl: :bawl: :bawl:
Ήρωας !!!!
https://youtu.be/cHyRgJ4CBSA

alexis72
17/03/2020, 20:28
για ελάχιστα εκατοστά ....
δεν συνέβη το μοιραίο...
και νόμιζα μόνο στο ελλάντα εχουμε επικίνδυνους - ανόητους κ ηλίθιους οδηγούς μοτο ...
https://www.pronews.gr/auto-moto/agones/857567_liga-ekatosta-makria-apo-ton-thanato-vinteo

george.S
17/03/2020, 20:35
https://www.facebook.com/234355576742158/posts/1555535704624132/?vh=e&d=n

Δείτε τον αγώνα μεταξύ schwantz rainey

katsar
19/03/2020, 14:36
https://www.youtube.com/watch?v=6jgjk3DsN7c

Angry ram vs rider - He's back & angrier than ever -RAMCAM edition-

Το νου σας στα βουνά , είναι μην σου κάτσει τέτοιος σκληρός κ@ργι@λ@ς και thug life τράγος.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
19/03/2020, 15:53
Όξω :eek:

Panos76
19/03/2020, 17:59
Εκεί ήθελε μια μανιβελια από το xr του λευκαδιου :lol:

KotsosDR
20/03/2020, 00:34
thug life τράγος.
Κριάρι είναι :look:

slzr
20/03/2020, 02:16
https://twitter.com/bona_fide_not/status/1240624555183558656?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1240624555183558656&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thelab.gr%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed% 26url%3Dhttps%253A%252F%252Ftwitter.com%252Fbona_fide_not%252Fstatus%252F1240624555183558656 :roflmao:

Και ο Φάμπιο που κ@λοβαράει... (https://www.instagram.com/p/B91eosnKG-v/?utm_source=ig_web_copy_link)

νεοσσός
21/03/2020, 16:37
Με ποιον θα επιλέγατε να μείνετε σε απομόνωση; (https://streamable.com/8ictb)

bulmont
21/03/2020, 18:17
Με ποιον θα επιλέγατε να μείνετε σε απομόνωση; (https://streamable.com/8ictb)

Mε την Σκλεναρίκοβα.....................

Acacius
21/03/2020, 19:10
Mε την Σκλεναρίκοβα.....................

Είπαμε να γουστάρετε μοτοσακά πεντηκονταετίας, αλλά εσείς ξεφεύγετε :lol:

buckley
21/03/2020, 19:24
Είπαμε να γουστάρετε μοτοσακά πεντηκονταετίας, αλλά εσείς ξεφεύγετε :lol:

Να σαι ευχαριστημένος που δεν έγραψε καμμιά Ούρσουλα Άντρες :bawl:

katsar
21/03/2020, 19:27
Βρε φαίνεται ο μερακλής ο άνθρωπος.

doctor_john
21/03/2020, 19:44
Να δω πόσα χρόνια θα σας πάρει να καταλάβετε πως τα καινούρια έχουν περιορισμούς..

νεοσσός
23/03/2020, 19:37
Ισπανοί αστυνομικοί στη Μαγιόρκα, κατά την περίοδο περιορισμού κυκλοφορίας, λόγω κορωνοϊού.
(https://www.youtube.com/watch?v=xSzR2GCKEOk)

Απαγορεύτηκε η άσκοπη κυκλοφορία δεινοσαύρων στην Ισπανία. (https://www.youtube.com/watch?v=nqaxSZfrGPE)

Lioulios
23/03/2020, 21:37
Ducati Κολομβια .Μενουμε σπιτι

https://www.facebook.com/clubducaticolombia/videos/224861468893397/

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/03/2020, 21:56
Ισπανοί αστυνομικοί στη Μαγιόρκα, κατά την περίοδο περιορισμού κυκλοφορίας, λόγω κορωνοϊού. (https://www.youtube.com/watch?v=xSzR2GCKEOk)
Έχουμε πει. Στα δύσκολα είμαστε συνάνθρωποί :wave2:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/03/2020, 21:57
Ducati Κολομβια .Μενουμε σπιτι

https://www.facebook.com/clubducaticolombia/videos/224861468893397/

Γαμάτο βίντεο...

Kas_Tracer
23/03/2020, 22:10
Οταν η Suzuki με το GSXR το 2002 προέβλεπε το τι θα γίνει σε 18 χρόνια
https://www.youtube.com/watch?v=BPJKHRPrnPQ

νεοσσός
26/03/2020, 12:22
Το ηθικό δίδαγμα. (https://youtu.be/YyQgnXUUbCk)

teogtp
26/03/2020, 12:39
Το ηθικό δίδαγμα. (https://youtu.be/YyQgnXUUbCk)

:bawl:
Κλαίω λέμε...

george.S
28/03/2020, 19:30
https://m.facebook.com/hsapila/videos/525536331731517/?refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F619154434762061%2Fposts%2F3105657732778373%2F&_rdr

S705
30/03/2020, 09:19
Με πρόλαβες ρεεεεε.
Ξέρω και που είναι το μέρος.

MAIK72
01/04/2020, 17:46
Η αγγελία της ημέρας για 250άρα μηχανή :lol::lol::lol:
https://www.facebook.com/stathismoniakisjokes/videos/1720740691400817/

νεοσσός
01/04/2020, 17:58
Με πρόλαβες ρεεεεε.
Ξέρω και που είναι το μέρος.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155775&p=3041352&viewfull=1#post3041352

cityfly
02/04/2020, 14:36
Η αγγελία της ημέρας για 250άρα μηχανή :lol::lol::lol:
https://www.facebook.com/stathismoniakisjokes/videos/1720740691400817/
Απίθανο

νεοσσός
04/04/2020, 11:12
"Αφιερωμένο στον εθνικό μας λοχαγο, από ελληνορωσων με αγάπη και παράπονο." (https://www.facebook.com/bovolos.nikos/videos/866934810414880/)

karateo
04/04/2020, 14:12
προσοχή στην ένταση του ήχου!

https://youtu.be/40zlAXIMJac?t=72

doctoras
05/04/2020, 10:09
γνώριμο βίντεο (τώρα που είναι επίκαιρη η τηλεργασία) με ωραία ανάλυση των πρωταγωνιστών (https://www.youtube.com/watch?v=dmeBMvGhf1g)

Lioulios
05/04/2020, 14:57
Βαλτε ηχο.

https://www.facebook.com/785005646/posts/10163592804110647/

viper1
05/04/2020, 18:32
Βαλτε ηχο.

https://www.facebook.com/785005646/posts/10163592804110647/

:bawl:

viper1
05/04/2020, 18:34
Κάποιον μου θυμίζει από εδώ μέσα. Περιγραφικά τουλάχιστον :lol:

https://youtu.be/7RN7qwp6RfY

buckley
05/04/2020, 18:37

Βαγγέλη τρέχα ,κάτι παιδιά σε θένε :bawl:

viper1
05/04/2020, 18:38
Βαγγέλη τρέχα ,κάτι παιδιά σε θένε :bawl:

:lol:

doctor_john
05/04/2020, 19:01
Ρε τον τύπο, συχτήρισε με το μαμα κρμπυρατερ και έβαλε δύο;! δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί αυτό..

νεοσσός
05/04/2020, 19:08

Ολόκληρη διαδικασία για να πάρει μπροστά και μάλιστα με αποτυχημένες προσπάθειες. Ε, ρε σκουτεράκι με μίζα που το θέλει. :p

azar41
05/04/2020, 19:12
Aνάποδο μπροστά και τεράστιο δισκόφρενο πίσω, είναι οτι ακριβώς έλειπε απο αυτή τη μηχανή!