View Full Version : Κινητο..... Τι;
256GΒ σε "κινητό". Σύντομα και με ssd. :lol:
Flossmall? Πρωτη φορα το ακουω...ολο ξεφυτρωνουν μαγαζια :smile:
Δες εδώ πόσα υπάρχουν για το συγκεκριμμένο κινητό.
http://forum.xda-developers.com/mi-mix/help/to-buy-list-shops-t3514744
el_hymador
15/12/2016, 22:01
Ευχαριστώ για τις προσφορές μτχ κινητών αλλά πλερώνει η δουλειά και απαιτούν καινούργιο πράγμα. :beer:
Ευχαριστώ για τις προσφορές μτχ κινητών αλλά πλερώνει η δουλειά και απαιτούν καινούργιο πράγμα. :beer:
Ε χτύπα το Xiaomi Note 4 στα 220 κοντά
GIXXERAKIAS
16/12/2016, 08:29
Για όποιον ενδιαφέρεται....η Infoquest έφερε επίσημα τα Xiaomi Ελλάδα.Ήδη κυκλοφόρησαν σε Κωτσόβολο τα 3 και 3S και αναμένεται να παραλάβουν σύντομα Cosmote/Γερμανός.
http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=46022&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nlweek33-presentation-xiaomi-15.12.2016
http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=46012&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nlweek33-presentation-xiaomi-15.12.2016
Δεν τα εχει φερει καθολου επισημα...και οι τιμες, οκ δε τις λες και ευκαιρια...
GIXXERAKIAS
16/12/2016, 13:38
Δεν τα εχει φερει καθολου επισημα...και οι τιμες, οκ δε τις λες και ευκαιρια...
Από την στιγμή που τα εισάγει και τα παρέχει σε μαγαζιά δεν είναι επίσημα?Λάθος μου τότε.
Πάντως για κάποιους που θέλουν το κινητό άμεσα είναι μια χαρά οι τιμές από το να περιμένεις να σου έρθει και πόσο θα χρεωθεί το πακέτο αν είσαι από τους τυχερούς που θα πέσει στο τελωνείο.
astroman76
16/12/2016, 13:48
ειναι καιρος για μια ανανεωση απο το iphone4s
λεω να το παρω απο εδω http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redmi-3S-5-0-inch-Snapdragon-430-Octa-Core-4100mAh-4G-Smartphone-/291938859503?var=&hash=item43f8e979ef:m:m28HVHFkDGt4aJHq7PboncA
καλο feedback και πολλοι γραφουν οτι λαβαν παραγγελιες γρηγορα... θα σταλθει Γαλλια αρα δεν παιζει τελωνης
astroman76
16/12/2016, 13:50
Από την στιγμή που τα εισάγει και τα παρέχει σε μαγαζιά δεν είναι επίσημα?Λάθος μου τότε.
Πάντως για κάποιους που θέλουν το κινητό άμεσα είναι μια χαρά οι τιμές από το να περιμένεις να σου έρθει και πόσο θα χρεωθεί το πακέτο αν είσαι από τους τυχερούς που θα πέσει στο τελωνείο.
μαλλον ο φιλος μπερδευτηκε με το "αποκλειστικα" που πολλοι κοτσαρουν πλεον.
ειναι καιρος για μια ανανεωση απο το iphone4s
λεω να το παρω απο εδω http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redmi-3S-5-0-inch-Snapdragon-430-Octa-Core-4100mAh-4G-Smartphone-/291938859503?var=&hash=item43f8e979ef:m:m28HVHFkDGt4aJHq7PboncA
καλο feedback και πολλοι γραφουν οτι λαβαν παραγγελιες γρηγορα... θα σταλθει Γαλλια αρα δεν παιζει τελωνης
Το νου σου μην έρθει και μιλάει μόνο κινέζικα. Δεν διάβασα κάπου ποια ROM φοράει.
astroman76
16/12/2016, 14:27
Το νου σου μην έρθει και μιλάει μόνο κινέζικα. Δεν διάβασα κάπου ποια ROM φοράει.
λες? δεν νομιζω να τα πουλανε ebay και να μην εχουν μεσα Αγγλικα..
No tax duty + Int'l OS + MIUI 8 + Multi language
astroman76
16/12/2016, 14:42
:D θνκς
:D θνκς
btw
Αν κατεβεις στα κοντά Ελλάδα, το παιρνεις φθηνότερα απο εδω πάντως
εδιτ
Μπερδεψα δολάρια με ευρΆ
μονο κινεζικα μεσα δε παιζει παντως ακομα και η china rom εχει αγγλικα...playstore ζητα να εχει η συσκευη...αν και οι ρομ που περνανε τα μαγαζια μεσα ειναι λιγο σαπιες και χαλανε το κινητο
astroman76
17/12/2016, 22:16
αγορασα το Xiaomi Redmi 3S απο Gearbest με DHL 148
ξεκλειδωτο...
basilis_k6
17/12/2016, 22:23
αγορασα το Xiaomi Redmi 3S απο Gearbest με DHL 148
ξεκλειδωτο...
DHL?!!!???
ΕΔΙΤ: τώρα θυμήθηκα οτι εισαι γαλλία. Εδω, η dhl, κερνάει πολύ πόνο στο τελωνίο.
DHL?!!!???
ΕΔΙΤ: τώρα θυμήθηκα οτι εισαι γαλλία. Εδω, η dhl, κερνάει πολύ πόνο στο τελωνίο.
Για πες γιατί το περιμένω με DHL. Τι παίζει? Καθυστερεί πολύ η διαδικασία? Πόσο επιπλέον βγαίνει.
Το έχω ασφαλίσει και αν προκύψουν δασμοί θα μου τους καλύψουν, αλλά να ξέρω τι με περιμένει.
astroman76
17/12/2016, 23:12
DHL?!!!???
ε ναι για αυτο, DHL/UPS/FEDEX ειναι σπειρα στην Ελλαδα εχω ακουσει ιστοριες που κλειναν 24ωρα στο τελωνειο για να παρουν πραγματα...
amyroukai
17/12/2016, 23:23
bootloader Μάλλον, υποτίθεται ότι ξεκίνησε και η Xiaomi και τα κλειδώνει.
basilis_k6
17/12/2016, 23:23
Για πες γιατί το περιμένω με DHL. Τι παίζει? Καθυστερεί πολύ η διαδικασία? Πόσο επιπλέον βγαίνει.
Το έχω ασφαλίσει και αν προκύψουν δασμοί θα μου τους καλύψουν, αλλά να ξέρω τι με περιμένει.
οοουυυ... παίζει τέτοια ασφάλεια?! Καλοοο
Δεν καθυστερεί πολύ αν πληρωσεις αυτους. Ζητάνε κάνα 60αρι νομιζω. Αλλιως σου λένε ελα παρε το φακελο εκτελωνισμου (20ευρω περιπου) και βγαλε ακρη μονο σου με το τελωνιο που θα σου ριξει κιαλλο. Οι τιμές ειναι 3 ετιας. Τωρα δε ξερω. Γενικα ειναι ενα καλα οργανωμένο συστημα που χρεώνει πολλά.
astroman76
17/12/2016, 23:27
τι εννοεις ξεκλειδωτο?
δεν ξερω στο site ειχε επιλογες και μιας και εχω φερει τηλ απο Αμερικη που δουλεβανε μονο ξεκλειδωτα ετσι διαλεξα και για αυτο.. λογικα το αλλο δεν θα δουλεβει με ολλες τις SIM ...
bootloader Μάλλον, υποτίθεται ότι ξεκίνησε και η Xiaomi και τα κλειδώνει.
συνηθως ερχονται με ξεκλειδωτο με πλαγιο τροπο, bootloader και περασμενη πειραγμενη ρομ, οχι official, αλλα αυτο γενικα δεν αναφερεται μαλλον δε λενε αυτο
δεν ξερω στο site ειχε επιλογες και μιας και εχω φερει τηλ απο Αμερικη που δουλεβανε μονο ξεκλειδωτα ετσι διαλεξα και για αυτο.. λογικα το αλλο δεν θα δουλεβει με ολλες τις SIM ...
το πιθανοτερο ειναι απλα να το αναφερουν οτι για να ειναι ξεκαθαρο για την αμερικανικη αγορα που οι συσκευες ειναι κλειδωμενες με τους παροχους, αυτα ειναι ετσι κ αλλιως ξεκλειδωτα...παντως οτι σου ρθει μπες miui hellas να δεις τι παιζει με ρομ στις συσκευες γιατι το πιθανοτερο ειναι να εχεις μια συσκευη που δε θα λειτουργει σωστα
Στη DHL παίζουν τα περισσότερα αζήτητα λόγω τελωνειου. Freco Freco πες αλεύρι. Που@@@@@αααα!
αμα σας ερθει συσκευη με τελωνειο να πα να γαμηθουν μη παραλαβετε τιποτα και ας παει πισω
και μετα express shipping παραγγελια παλι
astroman76
18/12/2016, 15:36
συνηθως ερχονται με ξεκλειδωτο με πλαγιο τροπο, bootloader και περασμενη πειραγμενη ρομ, οχι official, αλλα αυτο γενικα δεν αναφερεται μαλλον δε λενε αυτο
το πιθανοτερο ειναι απλα να το αναφερουν οτι για να ειναι ξεκαθαρο για την αμερικανικη αγορα που οι συσκευες ειναι κλειδωμενες με τους παροχους, αυτα ειναι ετσι κ αλλιως ξεκλειδωτα...παντως οτι σου ρθει μπες miui hellas να δεις τι παιζει με ρομ στις συσκευες γιατι το πιθανοτερο ειναι να εχεις μια συσκευη που δε θα λειτουργει σωστα
εχουν παρει και αλλοι απο το εν λογο σαιτ με βιντεακια στο youtube ο αλλος βαζει καρτα οτε και δουλεβει αμεσως αρα δεν βλεπω να εχει προβλημα.
rock n rolla
18/12/2016, 15:41
Περιμενω Xiaomi που εχει κολλησει στο τελωνειο απο 14/12. Αγορα απο Vickmall και αποστολη με SG Post. Πλεον ελεγχουν τα παντα. Ελπιζω μονο να μη μου χρεωσουν οτι τους κατεβει γιατι το δεμα ειχε σταλει σαν gift και με μειωμενη αξια.
astroman76
18/12/2016, 15:46
πρως το τελος βαζει την καρτα και λεει οτι καλητερα να το παρεις ξεκλειδωτο https://www.youtube.com/watch?v=HQBlDyKpVLo&t=11s