Σύνδεση

View Full Version : Περί κινητών τηλεφώνων

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18

sapila racing
20/07/2018, 13:09
Εδω και μια βδομάδα πήρα το Redmi 5 plus. Με μια λέξη, Φοβερό!!

sniper
20/07/2018, 13:13
Εδω και μια βδομάδα πήρα το Redmi 5 plus. Με μια λέξη, Φοβερό!!

Πες τα στον από πάνω με το iPhone X. (και με τρόπο πές του πόσο καλυτερο είναι από τη μ@λακία του και πόσο το πήρες :tooth: )

pipe_smoker
20/07/2018, 13:18
Πες τα στον από πάνω με το iPhone X. (και με τρόπο πές του πόσο καλυτερο είναι από τη μ@λακία του και πόσο το πήρες :tooth: )

Το τσάμπα δε νικιέται:D

sniper
20/07/2018, 13:23
Το τσάμπα δε νικιέται:D

O Tζάμπας πέθανε. Ψάξου.

RaGe_Raptor
20/07/2018, 13:28

Καλά κρασΆ....

Είπαμε, καλά είναι τα κινέζικα αλλά μην λέμε κι ότι θέμε, ε!

pipe_smoker
20/07/2018, 13:31
O Tζάμπας πέθανε. Ψάξου.

Ψάχτηκα και τον βρήκα ζωντανό.
Παρέα με Έλβις και Μόρισον πίνανε μπύρες και lsd:lol:

Πέραν της πλάκας, όντως είναι πολύ καλά τα Xiaomi.
Όποιος δεν έχει συνηθίσει σε ios και γουστάρει να πάει σε κάτι τέτοιο, γαμώ είναι.

sniper
20/07/2018, 13:34
Καλά κρασΆ....

Είπαμε, καλά είναι τα κινέζικα αλλά μην λέμε κι ότι θέμε, ε!

Tα iPhone είναι made in USA δλδ.... :tooth: Επίσης, ναι, έχω θέμα να δίνω 1000+ για κινητό, όχι μόνο iPhone αλλά και Galaxy 9 και τα λοιπά.

sniper
20/07/2018, 13:35
....
Όποιος δεν έχει συνηθίσει σε ios και γουστάρει να πάει σε κάτι τέτοιο, γαμώ είναι.

really? :tooth:

RaGe_Raptor
20/07/2018, 13:36
Tα iPhone είναι made in USA δλδ.... :tooth: Επίσης, ναι, έχω θέμα να δίνω 1000+ για κινητό, όχι μόνο iPhone αλλά και Galaxy 9 και τα λοιπά.

Καταλαβαίνεις τι λέω αλλά κανείς τον Κινέζο :bawl:

sniper
20/07/2018, 13:40
Καταλαβαίνεις τι λέω αλλά κανείς τον Κινέζο :bawl:

Ναι αλλά όχι.

Δεν υπερέχουν σχεδόν πουθενά. Ουτε στη μπαταρία, ούτε στις εφαρμογές, ούτε στο UX. Δεν ξέρω αν υπερέχουν κάπου. Ακούω όμως αν κάποιος ξέρει. Μην μου πείτε στην φωτογραφική...
Και η διαφορά των 800€ + είναι τραγικά μεγάλη.

ΟΚ, ας το πάρουμε αλλιώς. Γιατί να δώσεις ένα νεφρό για ένα iPhone; Σοβαρή η ερώτηση.

RaGe_Raptor
20/07/2018, 13:40
Ναι αλλά όχι.

Δεν υπερέχουν σχεδόν πουθενά. Ουτε στη μπαταρία, ούτε στις εφαρμογές, ούτε στο UX. Δεν ξέρω αν υπερέχουν κάπου. Ακούω όμως αν κάποιος ξέρει. Μην μου πείτε στην φωτογραφική...
Και η διαφορά των 800€ + είναι τραγικά μεγάλη.

ΟΚ, ας το πάρουμε αλλιώς. Γιατί να δώσεις ένα νεφρό για ένα iPhone; Σοβαρή η ερώτηση.

Γιατί μπορείς :D

δεν συγκρίνονται τα "μεσαία" με τα ακριβά σε υλικά και ποιότητα κατασκευής. Δεν λέω ότι αξίζει να δώσεις ΤΌΣΑ λεφτά παραπάνω, απλά λέω πως έχουν τα πράγματα. IPhone είχα, Κινέζο έχω.

pipe_smoker
20/07/2018, 13:46
really? :tooth:

Γιατί? Λέμε κάτι διαφορετικό?

pipe_smoker
20/07/2018, 13:47

Για κανέναν απολύτως λόγο.
Σοβαρά απαντάω.

sniper
20/07/2018, 13:47
Γιατί μπορείς :D

398221

BLiTzER
20/07/2018, 14:12
Γιατί να δώσεις ένα νεφρό για ένα iPhone;

Η ερώτηση θα παρουσίαζε κάποιο ενδιαφέρον μόνο ως: "γιατί να δώσεις ένα ευρώ για ένα iphone;".

sniper
20/07/2018, 14:15
Η ερώτηση θα παρουσίαζε κάποιο ενδιαφέρον μόνο ως: "γιατί να δώσεις ένα ευρώ για ένα iphone;".

Όχι, οκ. Εγώ θα έπαιρνα ένα για 2ο αν το πουλούσαν μέχρι 150-200€. Παραπάνω θα ένοιωθα κορόιδο...

Jo.Da.
20/07/2018, 14:16
Jo.Da πως ειναι απο καμερα το Νοκια? Το διαστημα μεταξυ καθε φορτισης που αναφερεις ειναι εντυπωσιακο!!

Η διάρκεια από τη μια φόρτιση στην άλλη έχει να κάνει με τη χρήση και με τις "υποχωρήσεις" που είσαι διατεθιμένος να κάνεις. Πχ έχω μόνιμα πολύ χαμηλά τη φωτεινότητα της οθόνης, έχω απενεργοποιήσει το πληκτρολόγιο touchpal 2018 το οποίο μου έτρωγε 11% μπαταρίας χωρίς να το χρησιμοποιώ, όταν κοιμάμαι απενεργοποιώ συγχρονισμό - δεδομένα - wifi κλπ.
Με την κάμερα δεν έχω πειραματιστεί ιδιαίτερα. Τη μέρα τα πάει αρκετά καλά πιστεύω.

http://imgur.com/gallery/c7xm6rX

http://imgur.com/gallery/kTjsiVH

ΤάκηςΜπ
20/07/2018, 14:18
Γιατί να πάρει κάποιος το redmi note 5 και να μην πάρει το redmi 5 plus 30 ευρώ φθηνότερα; ίδια κινητά δεν είναι;

pipe_smoker
20/07/2018, 14:19

Δινεις ένα ευρώ για μπλουζάκι με το Λεμπρόν να φοράει καπέλο BMW, να καβαλάει ντουκάτι και να κρατάει iphone?:lol:

RaGe_Raptor
20/07/2018, 14:23

Όχι, οκ. Εγώ θα έπαιρνα ένα για 2ο αν το πουλούσαν μέχρι 150-200€. Παραπάνω θα ένοιωθα κορόιδο...

Όπως νιώθει ο καθένας,παιδιά... Είναι ωραίο να αισθάνεσαι εξυπνότερος από άλλους :D

sniper
20/07/2018, 14:27
Γιατί να πάρει κάποιος το redmi note 5 και να μην πάρει το redmi 5 plus 30 ευρώ φθηνότερα; ίδια κινητά δεν είναι;
Επίσης μια πολύ καλή ερώτηση. Σχεδόν ίδια.

DoctoR_k6
20/07/2018, 14:45

Επεξεργαστης κ καμερα τα κυριοτερα πλεονεκτηματα του Note 5...

virus
20/07/2018, 15:05

Για να δωσεις αλλο ενα νεφρο και να παρεις ipad.

Τι πιο φυσιολογικο.

Επισης θα δωσεις αλλα 100 ευρω για ενα κινεζακι, επειδη δεν ειναι δικαρτο.

Φυσιολογικα πραματα.

sniper
20/07/2018, 15:17
Για να δωσεις αλλο ενα νεφρο και να παρεις ipad.

Τι πιο φυσιολογικο.

Επισης θα δωσεις αλλα 100 ευρω για ενα κινεζακι, επειδη δεν ειναι δικαρτο.

Φυσιολογικα πραματα.

Δεν είναι δίκαρτα τα νέα iPhone;

virus
20/07/2018, 15:24
Δεν γνωριζω.

Εγραψα οτι βλεπω απο τους κατοχους :tooth:

RaGe_Raptor
20/07/2018, 15:25
Δεν είναι δίκαρτα τα νέα iPhone;

Οποίος έχει λ7 για 1 iPhone, έχει και για 2ο :lol:

sniper
20/07/2018, 15:26
Δεν γνωριζω.

Εγραψα οτι βλεπω απο τους κατοχους :tooth:

Το τραγικό είναι να δώσεις 100 για Κινέζο και να διαπιστώσεις ότι είναι καλύτερο από το Χ :tooth:

virus
20/07/2018, 15:35
Δεν νομιζω οτι τον συμφερει να το καταλαβει.

Αν και πιστευω οτι δεν θα το παρει χαμπαρι :D

ΤάκηςΜπ
20/07/2018, 15:44
Μιλάτε για κινητά εσείς και εγώ εδώ με το 6 μηνών redmi 5 plus μου με χαλασμένη κεραία μετά από τρελή βροχή (γ@μω την nordcap) κλαίω σε μια γωνία

BLiTzER
20/07/2018, 16:02

Αμφιβάλλω. Παίρνεις μια χαρά κινητά με 200€.

sniper
20/07/2018, 16:03
Αμφιβάλλω. Παίρνεις μια χαρά κινητά με 200€.

Aν δεν έβρισκα άλλο λέμε.

Nostradamus
20/07/2018, 16:04
Το ιφον το παιρνεις γιατι:

α) Μπορεις επειδη εχεις πολλα.
β) Θελεις να δειχνεις οτι εχεις πολλα ενω στην πραγματικοτητα δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις.

Κατι λιγοι μυστηριοι, το παιρνουν γιατι ειναι αρρωστακια της απλ και εχουν ιφον και ιμακ και ιπαντ κτλ κτλ

Τεχνολογικα τα κινεζακια των 300 ευρο εχουν καλυτερα χαρακτηριστικα.

Ακομη βεβαια ψαχνω να βρω καποιον να κανει παπαδες με το κινητο. Οσους ξερω, τα ιδια πραγματα πανω κατω κανουν με κινητα ειτε των 200 ειτε των 500 ευρω.

sniper
20/07/2018, 16:08
Το ιφον το παιρνεις γιατι:

α) Μπορεις επειδη εχεις πολλα.
β) Θελεις να δειχνεις οτι εχεις πολλα ενω στην πραγματικοτητα δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις.

Κατι λιγοι μυστηριοι, το παιρνουν γιατι ειναι αρρωστακια της απλ και εχουν ιφον και ιμακ και ιπαντ κτλ κτλ

Τεχνολογικα τα κινεζακια των 300 ευρο εχουν καλυτερα χαρακτηριστικα.

Ακομη βεβαια ψαχνω να βρω καποιον να κανει παπαδες με το κινητο. Οσους ξερω, τα ιδια πραγματα πανω κατω κανουν με κινητα ειτε των 200 ειτε των 500 ευρω.

To X το 64ρι έχει πάνω από 1000€....... Δεν ξέρω, θα έχει μέσα κρυμμένα μυστικά...

BLiTzER
20/07/2018, 16:10
Συνεργάζεται πλέον με το καλύτερο app πλοήγησης γι'αυτό η τιμή.

To google maps.

sniper
20/07/2018, 16:21
Συνεργάζεται πλέον με το καλύτερο app πλοήγησης γι'αυτό η τιμή.

To google maps.

:tooth:

RaGe_Raptor
20/07/2018, 16:42
Ρε κουμάντο στην τσέπη του καθενός θα κάνετε? Ημαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου :bawl:

pipe_smoker
20/07/2018, 17:12
Οποιος στερείται για να παρει iPhone, ή και οποιοδήποτε κινητό πέραν του τελειως βασικού, κατά την άποψη μου είναι απλά άρρωστος για να μην πω άλλη λέξη.

Οποιος έχει/τα βρίσκει τσάμπα παίρνει ο,τι του κάνει ορεξη.

Αν δούλευες μεγαλοστέλεχος σε μια πολυεθνική και καθαριζες 5.000€ το μήνα, σου παρείχαν μερτσεντε ή αουντι (δε λεω bmw για να μην προκαλέσω τον μπλιτς:lol:) για τις μετακινήσεις σου, και σε ρωτούσαν τί κινητό θέλεις, ας έλεγες huawei γιατί είναι πΧιο καλύτερο από το iPhone.

Δε φτιάχτηκαν τα iPhone για το μισθωτό που βγάζει 600 ευρώ το μήνα.
Για το ότι υπάρχουν ηλίθιοι/σκαλωμενοι/όπως θες πες το, που προτιμούν να μην έχουν να φάνε και να δωσουν δυο μηνιάτικα για να πάρουν iPhone δε φταίει η apple.

Ανέκαθεν έτσι ήταν, είτε πρόκειται για κινητά, ρούχα, αυτοκίνητα, ρολογια και δε συμμαζεύεται.
Και με Casio βλέπεις την ώρα, και με Patek Philippe.

Ου παντός πλειν ες Κόρινθον και τα τοιαύτα.

MISKIN
20/07/2018, 17:17
Πήρα χθες το 4/64 :a25:

Αυτο πηρα κ γω πριν καμια βδομαδα...
Η συσκευη ειναι παρα πολυ καλη.
Δεν ειχα ξαναπαρει κινεζο...

Αυτό έχει MIUI 9 έτσι; Το οποίο είναι βασισμένο στο Android 7? Τα λέω καλά; Υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί σε Oreo ή λέω χαζομάρες;

xristos x
20/07/2018, 17:20
Στα iphone και γενικά η φιλοσοφία της apple ειναι ότι πληρώνεις την πρωτοπορία (συνεργασίες με πανεπιστήμια, έρευνες για το κάτι παραπάνω κλπ) . Το καλό/κακό στα προϊόντα τεχνολογίας είναι η συνεχής εξέλιξη και ότι σε δύο χρόνια θεωρείτε παρωχημένο. Όποτε για τους μη έχοντες υπάρχει πάντα και ο Κινέζος iphone (για μένα η xiaomi) που ακολουθεί κατά πόδας.

xristos x
20/07/2018, 17:25
Το μεγάλο γέλιο το είχα κάνει με φίλο κολλημένο apple που ήθελε να περάσει στο ipod δίσκους (μουσική) αντιγραμμενους και να τους συγχρονίσει/ενσωματώσει τα εξώφυλλα. Του τα έκανα με το xiaomi και του τα έδωσα στο τέλος.

teogtp
20/07/2018, 17:28
Αυτό έχει MIUI 9 έτσι; Το οποίο είναι βασισμένο στο Android 7? Τα λέω καλά; Υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί σε Oreo ή λέω χαζομάρες;

Νομίζω ότι μέσα στον μήνα θα πάρει αναβάθμιση σε miui10

BLiTzER
20/07/2018, 17:33
Στα iphone και γενικά η φιλοσοφία της apple ειναι ότι πληρώνεις την πρωτοπορία (συνεργασίες με πανεπιστήμια, έρευνες για το κάτι παραπάνω κλπ) . Το καλό/κακό στα προϊόντα τεχνολογίας είναι η συνεχής εξέλιξη και ότι σε δύο χρόνια θεωρείτε παρωχημένο. Όποτε για τους μη έχοντες υπάρχει πάντα και ο Κινέζος iphone (για μένα η xiaomi) που ακολουθεί κατά πόδας.

Ποια πρωτοπορία ακριβώς; Σε τι πρωτοπορεί η απλ τα τελευταία 10 χρόνια; Εκτός από τις τιμές.

pipe_smoker
20/07/2018, 18:05
Ποια πρωτοπορία ακριβώς; Σε τι πρωτοπορεί η απλ τα τελευταία 10 χρόνια; Εκτός από τις τιμές.

Ε πληρώνουμε τις παλιές πρωτοπορίες αναδρομικά μωρε, αμάν.

Πώς πρωτοπορουσε ο Αντρεας 30 χρονια πριν και τα πληρώνουμε τώρα?
Κάπως έτσι:tooth:

RaGe_Raptor
20/07/2018, 18:09

Στο μάρκετινγκ. "Όλοι" θέλουν μήλο δαγκωμένο και είναι διατεθειμένοι να πλερώσουν αδρά.

thunder ace
20/07/2018, 18:26
Δεν ειχα (ουτε εχω smart...)αγορασα ενα Xiaomi Mi A1 το κρατησα 1 ημερα και το εδωσα στη γυναικα μου.
Χωρις να το παιζω γνωστης,νομιζω οτι δεν χρειαζομουν κατι πιο ακριβο για να κανω τη δουλεια μου.
Με 175 ευρω κανει ανετα καποιος τη δουλεια του.
1000 ευρω θα εδινα μονο για ενα crypton r να κανω τη δουλεια μου.
Οποιος ομως γουσταρει να τα δινει για κινητο ,εμενα δεν με κοφτει

Vstrommer71
20/07/2018, 18:42
Στο μάρκετινγκ. "Όλοι" θέλουν μήλο δαγκωμένο και είναι διατεθειμένοι να πλερώσουν αδρά.

Αυτο ισχυει για τους μη ειδικους οι οποιοι πανε με το γενικοτερο ρευμα,αφου το εχει η γειτονισα να το παρω κι εγω.
Ατυχως τα τηλεφωνα της εχουν μεινει πολυ πισω και σωζονται μονο απο το γεγονος που εγραψα απο πανω.
Καποια αλλα προιοντα τους(βλεπε Macbook ειδικα τα 13αρια εως το 15,και καποια μεγαλα IMac) ειναι πραγματικα διαμαντια χρησης και αντοχης.
Αλλα στα κινητα,στην μετά Jobs εποχη εχουν μεινει πισω,και ειδικα σε οθονες που ζητιανευουν αριστερα και δεξια απο Samsung και LG

Mariner
20/07/2018, 23:18

Αφαιρεί χρήσιμες θύρες :look:

DoctoR_k6
21/07/2018, 01:17

Εχει Oreo από κουτα. Θα πάρει κ το P.
MIUI 10 θα πάρει σε λίγο καιρό λογικά.

MISKIN
21/07/2018, 01:27
Το πήρες από Ελλάδα; Από Κίνα να το δοκιμάσω; Είναι το ίδιο το Global με αυτό που πουλά η ελληνική αντιπροσωπία;

Αυτό δεν είναι; Λέει για Nougat

https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_(redmi_5_plus)-8959.php

DoctoR_k6
21/07/2018, 08:07
Το πήρες από Ελλάδα; Από Κίνα να το δοκιμάσω; Είναι το ίδιο το Global με αυτό που πουλά η ελληνική αντιπροσωπία;

Αυτό δεν είναι; Λέει για Nougat

https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_(redmi_5_plus)-8959.php

Αυτό είναι...https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php

Απλά δεν έρχεται Ελλάδα το 6GB.

Εγώ το αγόρασα από επίσημο μεταπωλητή της Infoquest (Πλαίσιο).
Το από πού θα το αγοράσεις είναι άλλη κουβέντα κ έχει να κάνει με την εγγύηση κ πως το βλέπει ο καθένας.
Σε κάθε περίπτωση το αγοραζεις από 195 από σκρουτζομαγαζα μέχρι 265 από Infoquest, πλαίσιο, Κωτσόβολο κλπ κλπ.

Vstrommer71
21/07/2018, 08:57
Αφαιρεί χρήσιμες θύρες :look:

Οχι,απλα ακολουθει τη λογικη οτι και καλα αφαιρουμε τα παντα και κραταμε μονο Thunderbolt.Στα μικρα μοντελα(12 και 13) καταληγεις να εχεις ενα λαπτοπ ενα κιλο και να κουβαλας κανα δικιλο ακομη σε ανταπτορες για οθονη,USB κλπ.Συν οτι στο 12αρι εχεις την υπερτεραστια παπαριά να εχεις μονο μια θυρα και να μην μπορεις ταυτοχρονα να εχεις συνδεδεμενο κατι επανω και να φορτιζεις ταυτοχρονα(θες ααααλλο ανταπτορα)
MacBook 13αρι του 15,κλασσικη αξια,με ολες τις απαραιτητες θυρες,σκυλι,και λιγο δυσευρετο πλεον.Θα κοιταξω χειμωνα να βρω καποιο σε καλη κατασταση για να παιξω λιγο με MacOS.
Ως προς κινητη τηλεφωνια μερια,ως ευχαριστημενος χρηστης Zenfone 2 Max,περιμενω να ερθει Ευρωπη το Max Pro M1 που αναμενεται.Αναμενεται σαν ενδιαφερουσα αναβαθμιση με 6αρα οθονη,διπλη καμερα,SD660 και την ιδια υπεροχη μπαταρια 5000mAh.Πιο λεπτο και πιο ελαφρυ απο το τουβλακι μου

Mariner
21/07/2018, 10:34
Οχι,απλα ακολουθει τη λογικη οτι και καλα αφαιρουμε τα παντα και κραταμε μονο Thunderbolt.Στα μικρα μοντελα(12 και 13) καταληγεις να εχεις ενα λαπτοπ ενα κιλο και να κουβαλας κανα δικιλο ακομη σε ανταπτορες για οθονη,USB κλπ.Συν οτι στο 12αρι εχεις την υπερτεραστια παπαριά να εχεις μονο μια θυρα και να μην μπορεις ταυτοχρονα να εχεις συνδεδεμενο κατι επανω και να φορτιζεις ταυτοχρονα(θες ααααλλο ανταπτορα)
MacBook 13αρι του 15,κλασσικη αξια,με ολες τις απαραιτητες θυρες,σκυλι,και λιγο δυσευρετο πλεον.Θα κοιταξω χειμωνα να βρω καποιο σε καλη κατασταση για να παιξω λιγο με MacOS.
Ως προς κινητη τηλεφωνια μερια,ως ευχαριστημενος χρηστης Zenfone 2 Max,περιμενω να ερθει Ευρωπη το Max Pro M1 που αναμενεται.Αναμενεται σαν ενδιαφερουσα αναβαθμιση με 6αρα οθονη,διπλη καμερα,SD660 και την ιδια υπεροχη μπαταρια 5000mAh.Πιο λεπτο και πιο ελαφρυ απο το τουβλακι μου

Ε το ίδιο λέμε ρε συ, τι να το κάνεις αμα θες 500 αντάπτορες? Το thunderbolt αν και εξαιρετική ιδέα και υλοποίηση δυστυχώς δεν έχει πιάσει όσο θα έπρεπε και τα usb συνεχίζουν να είναι απαραίτητα. Έχω ενα 13" pro του '11 που το έχω τουμπανιάσει με 16G ram και εναν μεγαλούτσικο SSD και ακόμα είναι μια χαρά. Α δεν ξεχνάμε και το headphone jack στα iphones :D

Vstrommer71
21/07/2018, 10:46
Α δεν ξεχνάμε και το headphone jack στα iphones :D
Εκανε ενας δηλαδη την μ@λακια και τρεχουν ολοι να την ακολουθησουν.Ευτυχως δηλαδη που υπαρχει η LG που εφοδιαζει με καλα DACs τα τηλεφωνα της,γιατι εκτος απο την καμερα,να'χαμε να λεγαμε δηλαδη,γιναμε ολοι φωτογραφοι,για πολλους(και μενα μεσα) ενα μεγαλο προσον ενος τηλεφωνου ειναι και η ποιοτητα του ηχου που βγαζει.
Και μπραβο και στην Asus επισης που κραταει το 3.5
Οσο και να καλυτερευουν τα ασυρματα ακουστικα,αμα ακουσεις καλα ενσυρματα με καλο DAC ειναι χαωδης η ηχητικη διαφορα.

Bowleno
01/08/2018, 09:43
Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου...λάτρης έως τώρα των σαμσουνγκ, είχα πάντα την προηγούμενης γενιάς ναυαρχίδα της, (σιγά μην έδινα νεφρό για το τελευταίο μοντέλο...) πλέον όμως ούτε αυτό μπορώ να κάνω. Κι επειδή θέλω καλά specs, γλυκοκοιταζω το redmi note 5...Υπάρχει και άλλο σε αυτήν την κατηγορία τιμής και μου έχει ξεφύγει της προσοχής; για πείτε...

DoctoR_k6
01/08/2018, 09:57
Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου...λάτρης έως τώρα των σαμσουνγκ, είχα πάντα την προηγούμενης γενιάς ναυαρχίδα της, (σιγά μην έδινα νεφρό για το τελευταίο μοντέλο...) πλέον όμως ούτε αυτό μπορώ να κάνω. Κι επειδή θέλω καλά specs, γλυκοκοιταζω το redmi note 5...Υπάρχει και άλλο σε αυτήν την κατηγορία τιμής και μου έχει ξεφύγει της προσοχής; για πείτε...

Στην τιμη αυτη δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο...

Εκτος κ αν θες να περιμενεις το Mi A2...αλλα κατα τον Σεπτέμβρη λογικα.

BlackAdder
01/08/2018, 10:00

Όχι, το Redmi note 5 είναι η καλύτερη επιλογή

kouk
01/08/2018, 10:00
Mi a2 περίμενε
Από Ελλάδα το θες?

Bowleno
01/08/2018, 10:04
Mi a2 περίμενε
Από Ελλάδα το θες?

Ε, Ναι... Να πάω σε σκρουτζομαγαζο, να πλΕρώσω και να το πάρω επί τόπου...

BlackAdder
01/08/2018, 10:06
To MiA2 έχει μεν πιο γρήγορο επεξεργαστή (όχι κάτι που θα το καταλάβεις όμως στη καθημερινή χρήση) και καθαρό android (για όσους το προτιμούν) αλλά βγαίνει σε 32gb που είναι λίγα και δεν παίρνει κάρτα sd.
Έχει και μικρότερη μπαταρία (ονομαστικά γιατί η διαχείριση της από το λειτουργικό θα είναι διαφορετική με ότι αυτό συνεπάγεται)

DoctoR_k6
01/08/2018, 10:19
To MiA2 έχει μεν πιο γρήγορο επεξεργαστή (όχι κάτι που θα το καταλάβεις όμως στη καθημερινή χρήση) και καθαρό android (για όσους το προτιμούν) αλλά βγαίνει σε 32gb που είναι λίγα και δεν παίρνει κάρτα sd.
Έχει και μικρότερη μπαταρία (ονομαστικά γιατί η διαχείριση της από το λειτουργικό θα είναι διαφορετική με ότι αυτό συνεπάγεται)

Δεν θα βγει μονο σε 32gb...
https://www.mi.com/en/mi-a2/specs/

Απλα δεν ξερω αν θα κυκλοφορησει το 6/128 στην Ελλαδα...

Bowleno
01/08/2018, 10:24

Δεν θα βγει μονο σε 32gb...
https://www.mi.com/en/mi-a2/specs/

Απλα δεν ξερω αν θα κυκλοφορησει το 6/128 στην Ελλαδα...

Δεν με απασχολεί το καθαρό ανδροιντ, ούτε η δεύτερη κάμερα που έχουν, (μόνο αυτά είναι βασικά οι διαφορές τους με το νοτε 5) οπότε μάλλον για εκεί με βλέπω

BLiTzER
01/08/2018, 10:28
Είναι "λίγα" τα 32GB σε κινητό... μάλιστα. Απορώ τι αποθηκεύετε στα κινητά σας.

sniper
01/08/2018, 10:30
Είναι "λίγα" τα 32GB σε κινητό... μάλιστα. Απορώ τι αποθηκεύετε στα κινητά σας.

Ταινίες.

DoctoR_k6
01/08/2018, 10:35
Δεν με απασχολεί το καθαρό ανδροιντ, ούτε η δεύτερη κάμερα που έχουν, (μόνο αυτά είναι βασικά οι διαφορές τους με το νοτε 5) οπότε μάλλον για εκεί με βλέπω

Βασικα αυτα που πρεπει να σε απασχολουν ειναι...δεν θα εχει jack κ ιδια μπαταρια.
Συνηθως ενα UI εκάστοτε κατασκευαστή ειναι πιο παραμετροποιήσιμο απο το στοκ Android.
Aν το βιαζεσαι κ δεν θες να περιμενεις η να παραγγελνεις απο Κινα...βουρ στον πατσα (Note 5).

MISKIN
01/08/2018, 10:59
Εγώ παράγγειλα το Xiaomi Redmi Note 5 από Κίνα και το περιμένω. 170€ μαζί με τα μτφ που είναι κοντά στο δεκάρικο. Θα το έπαιρνα από σκρουτζομάγαζο και γω αλλά πριν από 10 μέρες ήταν στα 180€ η χαμηλότερη τιμή και μετά εκτοξεύτηκε στα 200€! Τώρα έχει πέσει πάλι στα 190€ περίπου.
Πρόσεχε να είναι Global Version, δες κανά unboxing στο σωλήνα να δεις που έχει το αυτοκόλλητο. Και μην το πάρεις αν είναι ανοιχτό το κουτί.

teogtp
01/08/2018, 11:25
Ήμουν και εγώ κάθετος στο ανοικτό κουτί αλλά εξαρτάται από το μαγαζί που αγοράζεις.
Εγώ έχω βρει ένα σκρουτζομαγαζο που αγοράζω την τελευταία 2τια όπου η συσκευή ανοίγεται για να ελεγχθεί και σφραγίζεται με ταινία δικιά της.
Και καλά κάνουν γιατί έχω πέσει σε φασόλια όταν αγόραζα απ'ευθείας από Κίνα.
Και κόβουν και τιμολόγια, σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά όπου καταπίνουν βατράχια όταν ζητάς τιμολόγιο.

MISKIN
01/08/2018, 11:37
Ναι, αν το εμπιστεύεσαι το μαγαζί και είναι δοκιμασμένο αλλάζει.
Άσχετο αλλά μόλις μου ήρθε με μέιλ προσφορά για το MiA1 στα 136€ απ' το Banggood!
Να βάλω το κωδικό ή θεωρείται διαφήμιση;

DoctoR_k6
01/08/2018, 11:41
Στο Καιζερ (πχ) την ανοιγουν μπροστα σου την συσκευασια.
Βλεπεις πως ηταν σφραγισμενο κ μετα σου δειχνουν τι εχει μεσα ωστε να αποφυγεις σκηνικα του στυλ ηταν σπασμενο κλπ κλπ.

Καλη η τιμη του ΜiA1 αλλα πλεον δεν αξιζει θεωρω σε σχεση με Note5 η MiA2.

Bowleno
01/08/2018, 12:02
Οπότε έφυγα για νοτε 5...το μαγαζί το εμπιστεύομαι, έχω πάρει 6 κινητά από εκεί, όλα μου τα άνοιξαν επιτόπου Αφού πρώτα μου έδειξαν την σφραγίδα του εργοστασίου. Εννοείται, global version είναι

kouk
01/08/2018, 21:02
https://www.mediamarkt.gr/el/product/_honor-9-lite-black-2018-1211889.html

Δες και αυτό.
Με τα yellows βγαίνει πολύ φθηνά. Παίζει κ δοσεις

virus
19/08/2018, 17:33
OK thanks.

Λόγω GDPR. Κατέβασα αυτό που ήθελα αλλά μόλις γύρισα το region σε Ελλάδα, το theme "έσπασε" κατά 90% (κάποιες λειτουργίες στην home screen δεν παίζουν).

Ακόμα υφίσταται το πρόβλημα;

RaGe_Raptor
10/12/2018, 17:42
μετά την επιτυχή συμβίωση με το note 4 ,σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Note 6 Pro γύρω στα 200€. ανταγωνιστές? κάποιο καλύτερο σε αυτή την τιμή?

το note 4 πάσχει πολύ στα υλικά κατασκευής του,στραβώνει πανεύκολα (no problem ισιάζει το ίδιο εύκολα :lol: ) και γενικά βγάζει μια φτήνια. το λογισμικό ,αντιθέτως,λειτουργεί μια χαρά και πάντα πήγαιναν όλα καλά στις αναβαθμίσεις.

DoctoR_k6
10/12/2018, 18:09
μετά την επιτυχή συμβίωση με το note 4 ,σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Note 6 Pro γύρω στα 200€. ανταγωνιστές? κάποιο καλύτερο σε αυτή την τιμή?

το note 4 πάσχει πολύ στα υλικά κατασκευής του,στραβώνει πανεύκολα (no problem ισιάζει το ίδιο εύκολα :lol: ) και γενικά βγάζει μια φτήνια. το λογισμικό ,αντιθέτως,λειτουργεί μια χαρά και πάντα πήγαιναν όλα καλά στις αναβαθμίσεις.

Αν είναι να παίξεις στα ίδια χρήματα κοίτα το note 5 η το Α2.
Note 6 pro εγω δεν θα κοιταγα με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει .

RaGe_Raptor
10/12/2018, 18:14
Αν είναι να παίξεις στα ίδια χρήματα κοίτα το note 5 η το Α2.
Note 6 pro εγω δεν θα κοιταγα με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει .

Το προηγούμενο μοντέλο δλδ? Για ποιο λόγο? Ποια χαρακτηριστικά?

devil's animal
10/12/2018, 18:33

mi A2 lite, 64gb rom, 4gb ram, 4000mAh, 155€... (https://www.skroutz.gr/s/15272178/Xiaomi-Mi-A2-Lite-64GB.html?from=account_notifications#sku_review_367151)

αυτη την στιγμη, οτι πιο vfm υπαρχει...
την Παρασκευη το παρηγγειλα για την γυναικα μου στα 152€ και το περιμενω απο μερα σε μερα...:smokin:

7Tolis
10/12/2018, 18:33
Έχω το Note 6 Pro κάνα μήνα τώρα. Μια χαρά παίζει η συσκευή και επιτέλους γράφει σωστό ήχο στο βίντεο. Ειδικά αν μάθεις να το δουλεύεις χωρίς τα πλήκτρα, θα αναρωτιέσαι γιατί τα χρειαζόσουν παλιότερα.

DoctoR_k6
10/12/2018, 18:52
Το προηγούμενο μοντέλο δλδ? Για ποιο λόγο? Ποια χαρακτηριστικά?

Εκτός από το notch κ λιιιγο καλύτερη σελφοκαμερα δεν έχει καμία.διαφορα. Ίδιος επεξεργαστής , μεγαλύτερη οθόνη (χειρότερη μπαταρία δηλαδή) ίδια μνήμη.
Αν δεν σε πολυνοιαζει η μπαταρία παίξε σε Α2. Pure Android με.οτι συνεπάγεται...

Στο A2 lite ακούστηκαν κάποια θεματακια με την διαχείριση της μνήμης. Δεν ξέρω αν διορθώθηκαν ακόμα.

RaGe_Raptor
10/12/2018, 18:55
Εκτός από το notch κ λιιιγο καλύτερη σελφοκαμερα δεν έχει καμία.διαφορα. Ίδιος επεξεργαστής , μεγαλύτερη οθόνη (χειρότερη μπαταρία δηλαδή) ίδια μνήμη.
Αν δεν σε πολυνοιαζει η μπαταρία παίξε σε Α2. Pure Android με.οτι συνεπάγεται...

Στο A2 lite ακούστηκαν κάποια θεματακια με την διαχείριση της μνήμης. Δεν ξέρω αν διορθώθηκαν ακόμα.
A2 και A2 lite ειναι διαφορετικά μοντέλα; Πόσα υπάρχουν πια!

DoctoR_k6
10/12/2018, 18:58
A2 και A2 lite ειναι διαφορετικά μοντέλα; Πόσα υπάρχουν πια!

Έλα ρε Τζωρτζ... Άνοιξε ένα gsmarena να ενημερωθείς.
Άστο το SBK.com κλπ κλπ. :lol:

RaGe_Raptor
10/12/2018, 19:13
Έλα ρε Τζωρτζ... Άνοιξε ένα gsmarena να ενημερωθείς.
Άστο το SBK.com κλπ κλπ. :lol:

Εχω off season με 1€ ,αφού ! Πρέπει να δώ όσο πιο πολλούς αγώνες προλάβω ! Έχουν καλές οθόνες αυτά; :lol:

Θελω first hand experience απο χρήστες ρε φίλε... :D

DoctoR_k6
10/12/2018, 19:56
Εχω off season με 1€ ,αφού ! Πρέπει να δώ όσο πιο πολλούς αγώνες προλάβω ! Έχουν καλές οθόνες αυτά; :lol:

Θελω first hand experience απο χρήστες ρε φίλε... :D

Εγώ θα σου πω για εμένα...Note 5 εδώ κ κάνα 6μηνο.
Όλα ανοιχτά (WiFi, 4G, δικαρτο, Bluetooth) κάνα 500αρι mail sync όλη μέρα λόγω δουλειάς κ βγάζω 1.5 μέρα με SoT 4.5-5 ώρες.
Μια χαρά οθόνη να βλέπεις ότι θέλεις. Εκτός κ αν περιμένεις iPhone,Samsung amoled κλπ κλπ.
Διάβασε specs κ κάνα review από τα γνωστά site κ παίξε μπάλα.

basilis_k6
10/12/2018, 20:15
mi A2 lite, 64gb rom, 4gb ram, 4000mAh, 155€... (https://www.skroutz.gr/s/15272178/Xiaomi-Mi-A2-Lite-64GB.html?from=account_notifications#sku_review_367151)

αυτη την στιγμη, οτι πιο vfm υπαρχει...
την Παρασκευη το παρηγγειλα για την γυναικα μου στα 152€ και το περιμενω απο μερα σε μερα...:smokin:

το χω. η μπαταρια του ειναι απλα απιστευτη. το παρατας να παιζει video τερμα χαμηλη φωτεινοτητα, κοιμασαι και ξυπνας 8 ωρες μετα με 70% μπαταρια :eek:

Vstrommer71
10/12/2018, 20:46
Pocophone κανείς,όβερ?

RaGe_Raptor
10/12/2018, 21:06
Pocophone κανείς,όβερ?

χρειάστηκε να googlάρω για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται :lol: πόσα xiaomi υπάρχουν,έλεος!

ανεβαίνει πολύ το budget,με τόσα € θα πάρω 2 Α2 λιτε

εδιτ:ομολογώ ότι φαίνεται πολύ ποιοτικό ,ειδικά σ'αυτή την kevlar edition,και με snapdragon 845 αλλά και πάλι δεν θέλω να δώσω τόσα

https://www.techadvisor.co.uk/review/mid-range-smartphones/pocophone-f1-3682679/

Vstrommer71
10/12/2018, 21:14
χρειάστηκε να googlάρω για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται :lol: πόσα xiaomi υπάρχουν,έλεος!

ανεβαίνει πολύ το budget,με τόσα € θα πάρω 2 Α2 λιτε

Έριξα πετονιά να δω αν κανένας το έχει.Θα αντικαταστήσει από αρχές του νέου έτους το τίμιο διετίας Asus Zenfone Max 2.

BLiTzER
10/12/2018, 21:17
Έριξα πετονιά να δω αν κανένας το έχει.

Η Pocahontas.

Bowleno
10/12/2018, 23:59
Οπότε έφυγα για νοτε 5...το μαγαζί το εμπιστεύομαι, έχω πάρει 6 κινητά από εκεί, όλα μου τα άνοιξαν επιτόπου Αφού πρώτα μου έδειξαν την σφραγίδα του εργοστασίου. Εννοείται, global version είναι

Ενα update.... τελικά κατέληξα στο note 6 pro, πολυ vfm πολύ όμως.... το μοναδικό κινητό που έως τώρα δεν νιώθω την ανάγκη γα custom rom... έκδοση 4/64, φυσικά, η μπαταρία αλλού λέμε, 2 μερες τις βγάζω μια χαρά με όλα ανοικτά (smsoung S6 μέρα με το ζόρι σε ίδια χρήση)

kerasaki
11/12/2018, 00:35
Κατοχος (3ημερων ειναι η αληθεια) Pocophone 64/6 rom/ram αντίστοιχα.
Πριν, για 2+ χρονια ειχα το redmi note 3 pro. Snapdragon και το παλιό αλλα το καινούργιο δεν παίζεται. Ολα ανοίγουν αστραπιαια
Οποιος μπoρει να διαθέσει 250 ευρω (gearbest) το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Bowleno
11/12/2018, 08:17
Αν η samy δεν αναθεωρήσει (κατά πολύ....) την τιμολογιακή πολιτική της, την βλέπω πολύ σύντομα να καταποντίζεται. Όχι εδω στο Ελλάντα που όλοι θέλουν το πουλ μουρ, αλλά παγκοσμίως....αλλού :lol:

RaGe_Raptor
11/12/2018, 08:31
Μάλλον για mi a2 θα πάω,πιο γρήγορο 4g (αν διαβάζω τα specs σωστά ) και USB type c αλλα χωρις 3,5mm jack για ακουστικά :moutza:

teogtp
11/12/2018, 09:33
Μάλλον για mi a2 θα πάω,πιο γρήγορο 4g (αν διαβάζω τα specs σωστά ) και USB type c αλλα χωρις 3,5mm jack για ακουστικά :moutza:

Διάβασα παράπονα για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας.
Δες αν έχουν λυθεί τα προβληματακια.

devil's animal
11/12/2018, 10:03

Έχει 3000mAh μπαταρία και λίγο μεγαλύτερη οθόνη που σημαίνει ότι θα έχεις πολύ μικρότερη αυτονομία...
Αν δεν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία...καθώς έχει καλύτερες κάμερες, πήγαινε για το lite...

DoctoR_k6
11/12/2018, 10:11
Έχει 3000mAh μπαταρία και λίγο μεγαλύτερη οθόνη που σημαίνει ότι θα έχεις πολύ μικρότερη αυτονομία...
Αν δεν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία...καθώς έχει καλύτερες κάμερες, πήγαινε για το lite...

A2 lite με επεξεργαστη 625??

Ειναι σαν να αγοραζεις μοτο σημερα με τα 2 εμβολα της suzuki που μπανουν εδω κ χρονια.

Το Α2 το κανονικο εχει 660 που ειναι ποοολυ καλυτερος.

devil's animal
11/12/2018, 10:19
A2 lite με επεξεργαστη 625??

Ειναι σαν να αγοραζεις μοτο σημερα με τα 2 εμβολα της suzuki που μπανουν εδω κ χρονια.

Το Α2 το κανονικο εχει 660 που ειναι ποοολυ καλυτερος.

Κάτι κερδίζεις...κάτι χανεις...
Αλλά όλα πρέπει να μετρώνται σε σχέση με την τιμή...

DoctoR_k6
11/12/2018, 10:29
Κάτι κερδίζεις...κάτι χανεις...
Αλλά όλα πρέπει να μετρώνται σε σχέση με την τιμή...

Προφανως...αλλα ο συνδυασμος ΜιΑ2/ΜιΑ2 lite/Νοτε 5/Redmi 6 pro βγαζει πιο v4m κατ εμε το MiA2 κ το Note 5.
Λογω παραμετροποιησης ομως της συσκευης προτιμησα το Note 5.
To pure android χανει στα καλουδια της MiUI.

Bowleno
11/12/2018, 12:37
Προφανως...αλλα ο συνδυασμος ΜιΑ2/ΜιΑ2 lite/Νοτε 5/Redmi 6 pro βγαζει πιο v4m κατ εμε το MiA2 κ το Note 5.
Λογω παραμετροποιησης ομως της συσκευης προτιμησα το Note 5.
To pure android χανει στα καλουδια της MiUI.

Εγώ έχω το 6, η αδελφή μου το 5, (σε 3/32) τα πήρα την ίδια μέρα, πριν 1,5 μήνα, ίδια παραμετροποίηση παίρνουν, το μεν 6 έχει MIUI 10.05 kai το 5 10.02, ουσιαστικά καμία διαφορά....

DoctoR_k6
11/12/2018, 12:39
Εγώ έχω το 6, η αδελφή μου το 5, (σε 3/32) ίδια παραμετροποίηση παίρνουν

Λογικο το βρισκω μιας κ που τα 2 εχουν MiUI.
Eγω ανεφερα μεταξυ MiA2 κ το Note 5 που τα θεωρω (εγω) καλυτερες επιλογες σαν overall.

Bowleno
11/12/2018, 12:58
Λογικο το βρισκω μιας κ που τα 2 εχουν MiUI.
Eγω ανεφερα μεταξυ MiA2 κ το Note 5 που τα θεωρω (εγω) καλυτερες επιλογες σαν overall.

Όντως, το pure android δεν έχει να προσφέρει και πολλά (εξαρτάται βέβαια και πως το το βλέπει ο καθένας, εγώ πάντως είχα σιχαθεί το touchwiz της sammy) η διαφορά μεταξύ 5 και 6 (4/64) είναι μόλις 15 ευρώ, οπότε.... στην αδελφή πήρα το 3/32 διότι δεν είχε αφενός απαιτήσεις ιδιαίτερες και το ήθελε και όσο οικονομικό γινόταν, οπότε με 140 ευρώ που το πήρα μάλλον μια χαρά βγήκε

katsar
11/12/2018, 13:03
Εγώ έχω ένα Redmi note 5A prime κοντά στον χρόνο,διπλή sim,πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με την τιμή του,αρκετά καλή ζωή μπαταρίας και δεν κολλάει,έπαιξα και 2-3 ''ζόρικα'' παιχνίδια.Η μπροστά κάμερα η ''σέλφι'' δυνατή,η πίσω όχι κ τόσο ειδικά με χαμηλό φωτισμό,ίσως δεν την ρυθμίζω σωστά βέβαια.Φαντάζομαι τα καινούργια κ ποιο δυνατά θα είναι ακόμα καλύτερα.

DoctoR_k6
11/12/2018, 13:07
Όντως, το pure android δεν έχει να προσφέρει και πολλά (εξαρτάται βέβαια και πως το το βλέπει ο καθένας, εγώ πάντως είχα σιχαθεί το touchwiz της sammy) η διαφορά μεταξύ 5 και 6 (4/64) είναι μόλις 15 ευρώ, οπότε.... στην αδελφή πήρα το 3/32 διότι δεν είχε αφενός απαιτήσεις ιδιαίτερες και το ήθελε και όσο οικονομικό γινόταν, οπότε με 140 ευρώ που το πήρα μάλλον μια χαρά βγήκε

Μια χαρα επιλογη ειναι δεν ειπαμε...για καποιον χωρις πολλες απαιτησεις ειναι το ιδανικο.
Αν εχεισ 2-3 απαιτησεις παραπανω αλλα οχι λεφτα :lol: ψαχνεσαι.