View Full Version : Γέροι και τιμόνι.....
Α, καλάαααα..... (http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500099687)
3 και 4 φορές λιγότερο πιθανότητες να προκαλέσουν ατύχημα λέει, το άρθρο...
Το ότι οδηγούν με 50 και 60 στην αριστερή στις ταχείες και εθνικές οδούς και προκαλούν "ποικίλα προβλήματα" :sick: το έχουν μελετήσει άραγε;
Για πείτε.....
Α, καλάαααα..... (http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500099687)
3 και 4 φορές λιγότερο πιθανότητες να προκαλέσουν ατύχημα λέει, το άρθρο...
Το ότι οδηγούν με 50 και 60 στην αριστερή στις ταχείες και εθνικές οδούς και προκαλούν "ποικίλα προβλήματα" :sick: το έχουν μελετήσει άραγε;
Για πείτε.....
Μα είναι να παιρνεις στα σοβαρά,γραφόμενα από ανθρώπους που οδηγούν στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας;
:D
Με σωστό συνδυασμό ηλικίας και φύλου, μπορείς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα: http://www.iefimerida.gr/news/286713/ilikiomeni-mpoykare-me-amaxi-tis-se-katastima-paihnidion-sti-nea-smyrni-eikones :lol:
Εγώ πάντως έχω πετύχει κάνα δυο "εγγλεζους " παππούδες στην εθνική οδό.
Οδηγούσαν στο αντίθετο ρεύμα. ......
Με σωστό συνδυασμό ηλικίας και φύλου, μπορείς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα: http://www.iefimerida.gr/news/286713/ilikiomeni-mpoykare-me-amaxi-tis-se-katastima-paihnidion-sti-nea-smyrni-eikones :lol:
Το είχα δει :bawl::cry:
Το είχα δει :bawl::cry:
Ναι μωρή κουφαλίτσα και το κράτησες για πάρτη σου.......
:bawl::bawl:
karellen
08/09/2016, 12:34
Ραδιόφωνο: < Προσοχή-προσοχή,στην Αττική οδό στο τάδε χιλιόμετρο εθεάθη ένα αυτοκίνητο να ευρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα>
Παππούς : <Τι ένα ρε βλαμμένε εγώ βλέπω ήδη καμμιά δεκαριά!!> :cry:
Billymuse
08/09/2016, 13:13
https://www.youtube.com/watch?v=An05aJRinY0
Αντι για ψηφίσουν βάλτε το οδηγίσουν :lol:
Εγώ τον Αύγουστο πέτυχα κανονικό εγγλέζο...
Γύριζα με αμάξι από Πάτρα Αθήνα, η γνωστή ελληνική αούτομπαν με κώνους. Αν και δεν είχε πολύ κίνηση σε κάποιο σημείο πηγαίναμε καροτσάκι που μπροστά δεν έβλεπα πού τελείωνε. Αργότερα κατάλαβα ότι μας μπλόκαρε ένα ιχ που ήταν στην αρχή της ουράς. Στα λίγα μικρά ανοίγματα του δρόμου αρχίζανε οι προσπεράσεις και τελικά έφτασα πίσω του.
Το αμάξι είχε αγγλικές πινακίδες και κατάλαβα ότι πήγαινε ακριβώς στα όρια ταχύτητας. 50 η ταμπέλα, 50 ο παππούς. 60 η ταμπέλα, ανέβαζε ο παππούς. Όταν τον πέρασα, άφησα πίσω του 2 νταλίκες συνεχόμενες και άπειρα αυτοκίνητα. Πρέπει να φτάσανε όλοι μαζί τρενάκι λίγο πριν την Κόρινθο.
Φανταζόμουν εντωμεταξύ τον Άγγλο να κατεβαίνει από το πλοίο Πάτρα, να πρέπει να οδηγήσει ανάποδα, και να τρώει καπάκι το σοκ με τους κώνους και τα έργα:lol:
MG-KTiNoS
08/09/2016, 16:58
Οι γέροι στην Ελλάδα είναι αυτοί που
-κορνάρουν στο φανάρι
-πετάνε σκουπίδγια στο δρόμο
-ζητάνε ν αγωράσουν φόλες και οξύ από το φαρμακείο (μου)
-βρίζουν με το παραμικρό και λένε πράματα θεόχοντρα
κλπ κλπ κλπ
Που είναι το παράξενο που οδηγούν γράφοντας τους άλλους στα μαραμένα παπαργια τους
-υπάρχουν και λίγοι καλοί. ΛΙΓΟΙ-
Μανολης67
08/09/2016, 17:40
Ο πατέρας μου ειναι 86 (του 1930) και οδηγεί ακόμη.....οδηγεί βέσπα καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι απο την Ανω Πόλη (Ακρόπολη ) Θεσσαλονίκης στο κέντρο και επιστροφή φυσικά, πρόσφατα αγορασε ηλεκτρικό σκουτερ επειδή δεν χρειάζεται δίπλωμα (δεν το έχει ανανέωση) αλλά δεν το οδήγησε ποτέ γιατί λέει δεν μπορεί να συνηθίσει το φρένο..:eyepop:
Το κακό ειναι ότι οδηγει ακόμη ΚΑΙ αυτοκίνητο..(ΚΙΑ RIO το παλιο)...και πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα Θεσσαλονίκη Ασπροβαλτα.:uplate:
Πριν ξεκινήσεται το κράξιμο που τον επιτρέπω ακόμα να οδηγεί να σας πω οτι εγω μένω Μυτιλήνη (δυστυχώς) και ο πατερας μου Θεσσαλονίκη..αλλά ακόμη και αν ημουν δίπλα του, να επηρεάσω τον πατέρα μου ειναι σαν να μπορω να επηρεάσω της καταιγίδες τους τυφώνες κτλ.
Εν κατακλείδι ΔΕΝ δημιούργησε ακόμη σοβαρό ατύχημα!!!!! μόνο μερικές μικροσυγκρούσεις ευτυχώς... εχει αγιο όμως σίγουρα γιατί πέρσι που κατέβηκα Θεσσαλονίκη με πήγε αεροδρόμιο και κοντέψαμε να τρακάρουμε 3 φορές...για να καταλάβετε ενω φοβάμαι τα αεροπλάνα η πτηση μου φάνηκε παιχνίδι.....
George_Sp
08/09/2016, 17:52
Μανώλη αν σκέφτεσαι το συνάνθρωπό σου θα πρεπε εδώ και χρόνια να έχεις πάρει μέτρα.
Μην περιμένεις το σοβαρό να συμβεί.
Ο παππούς μου το 1993 όταν ήμουν 10χρονών ήταν 65 και έκανε προσπέραση σε τυφλή στροφή πάνω σε φορτηγό έξω από τα Γιάννενα με μένα μέσα και τους γονείς μου να ακολουθούν με το δικό τους αμάξι.
Μόλις φτάσαμε στο χωριό του πήραμε τα κλειδιά, άδεια, δίπλωμα και το αμάξι πουλήθηκε τον επόμενο μήνα.
Σε κάποια ζητήματα αν με κουβέντα δε καταλαβαίνει ο άλλος, δεν υπάρχει μέση λύση.
Πριν παμε στους αλλους, ας δουμε και τη δική μας συμπεριφορα.
Ποσοι με μηχανες οδηγουν σε πεζοδρομο, μπαινουν αναποδα σε μονοδρομο και περνανε με κοκκινο ? Και τις περισσοτερες φορες ΧΩΡΙΣ κρανος!!!
Και οι ιδιοι οταν περνουν αυτοκινητο κανουν τα ιδια και παρκαρουν σε πεζοδρομια, διπλά, μπροστα σε παρκιν κτλ.
Ο σεβασμος ξεκιναει από εμας !
Nostradamus
08/09/2016, 20:33
Δεν το βλέπω το φως να μένει αναμμένο για πολιτική στο θρεντακιον τούτο..
tsompanis
09/09/2016, 09:05
Ο πατέρας μου ειναι 86 (του 1930) και οδηγεί ακόμη.....οδηγεί βέσπα καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι απο την Ανω Πόλη (Ακρόπολη ) Θεσσαλονίκης στο κέντρο και επιστροφή φυσικά, πρόσφατα αγορασε ηλεκτρικό σκουτερ επειδή δεν χρειάζεται δίπλωμα (δεν το έχει ανανέωση) αλλά δεν το οδήγησε ποτέ γιατί λέει δεν μπορεί να συνηθίσει το φρένο..:eyepop:
Το κακό ειναι ότι οδηγει ακόμη ΚΑΙ αυτοκίνητο..(ΚΙΑ RIO το παλιο)...και πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα Θεσσαλονίκη Ασπροβαλτα.:uplate:
Πριν ξεκινήσεται το κράξιμο που τον επιτρέπω ακόμα να οδηγεί να σας πω οτι εγω μένω Μυτιλήνη (δυστυχώς) και ο πατερας μου Θεσσαλονίκη..αλλά ακόμη και αν ημουν δίπλα του, να επηρεάσω τον πατέρα μου ειναι σαν να μπορω να επηρεάσω της καταιγίδες τους τυφώνες κτλ.
Εν κατακλείδι ΔΕΝ δημιούργησε ακόμη σοβαρό ατύχημα!!!!! μόνο μερικές μικροσυγκρούσεις ευτυχώς... εχει αγιο όμως σίγουρα γιατί πέρσι που κατέβηκα Θεσσαλονίκη με πήγε αεροδρόμιο και κοντέψαμε να τρακάρουμε 3 φορές...για να καταλάβετε ενω φοβάμαι τα αεροπλάνα η πτηση μου φάνηκε παιχνίδι.....
Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και εγώ με τον δικό μου πατέρα. Δεν τον έχω δει ακόμα να κάνει ατσαλιες στον δρόμο αλλά οδηγάει και μηχανή, ένα cm 250 και φοβάμαι μην του φύγει πουθενά και αρχίσουμε από αιματολογικο σε διαγνωστικό και από τομογραφους στις καντίνες των νοσοκομείων...
Ο πατέρας ενός φίλου μου με παπί, σαβουρδιαστηκε εντελώς απλά και τώρα έχει δύο χρόνια να σηκωθεί από το κρεβάτι.
Για δες όμως πως γυρίζουν τα πράγματα. Κάποτε πριν δεκαετίες, φοβόταν αυτός που θα πάω με το μηχανάκι και αν είμαι καλά. Αλλάζουν οι καιροί:lol:
tsompanis
09/09/2016, 09:12
Στο διπλανό χωριό (από εκεί που θα περάσουν τα Ασφαλτινα ελληνικα βουνα μεθαύριο:lol:) είναι ένας παππούς με Πάρκινσον που οδηγάει τζιπακι και. ...τρακτέρ!
Ο γιος επίσης τρακτερτζης πολλές φορές του έχει πάρει τα κλειδιά αλλά αυτός βάζει μπρος κατευθείαν από την μιζα :lol:
Στην κυριολεξία πάει στον δρόμο βαρκα γιαλό και εμείς που τον ξέρουμε κόβουμε δεξιά και σταματάμε όταν περνάει.
Οι αστυνομικοί έχουν έρθει καμιά δεκαριά φορές αλλά τίποτα. Χεστηκε αν θα έχει δικαστήριο σε πέντε χρόνια που θα είναι μακαρίτης
Αυτόν λοιπόν πως τον κάνεις καλά?
Απαντήσεις όπως ..." με ένα σκεπαρνι στο κεφάλι" δεν πιάνονται:lol:
Αυτόν λοιπόν πως τον κάνεις καλά?
Απαντήσεις όπως ..." με ένα σκεπαρνι στο κεφάλι" δεν πιάνονται...
Απάντηση όπως .... ''με μιά ρωσίδα στο κρεβάτι'' , πιάνει;;;;;;;
Απάντηση όπως .... ''με μιά ρωσίδα στο κρεβάτι'' , πιάνει;;;;;;;
Τωρα που το έφερε η κουβέντα, έχω κάτι ατονιες. .......
Οι γέροι στην Ελλάδα είναι αυτοί που
-κορνάρουν στο φανάρι
-πετάνε σκουπίδγια στο δρόμο
-ζητάνε ν αγωράσουν φόλες και οξύ από το φαρμακείο (μου)
-βρίζουν με το παραμικρό και λένε πράματα θεόχοντρα
κλπ κλπ κλπ
Που είναι το παράξενο που οδηγούν γράφοντας τους άλλους στα μαραμένα παπαργια τους
-υπάρχουν και λίγοι καλοί. ΛΙΓΟΙ-
προσφατα ενας κολογερος σε ερωτηση "καλα ρε θειο το στοπ" και μου απάντησε "πιο στοπ ρε κολοπαιδο" ε μετα δεν ειμαι και πολυ περήφανος για αυτο που συνέβη
nikos_abel
09/09/2016, 10:32
Να ορίσουμε λοιπόν την ηλικία στην οποία θα τους σκοτώνουμε να τελειώνουμε.
Άη σιχτήρ πια με τα ραμολιμέντα
τοσα χρονια, τοσες κυβερνήσεις δεν εχουν καταφερει τπτ.. ολο κόβουν και κοβουν συντάξεις , ακριβαίνουν τα φαρμακα, μειώνουν την συμετοχη.. και αυτοι εκει ζωντανοι και οδηγανε κιολας! :p
nikos_abel
09/09/2016, 13:33
τοσα χρονια, τοσες κυβερνήσεις δεν εχουν καταφερει τπτ.. ολο κόβουν και κοβουν συντάξεις , ακριβαίνουν τα φαρμακα, μειώνουν την συμετοχη.. και αυτοι εκει ζωντανοι και οδηγανε κιολας! :p
Εδώ αναπνέουνε τον αέρα μας! Ανακύκλωση λέμε! Έχω και λύση
http://bigthink.com/design-for-good/this-awesome-urn-will-turn-you-into-a-tree-after-you-die
ειτε γεροι, ειτε μεσιλικες ειτε νεοι το ιδιο και το αυτο ειναι. λιγοι εχουν οδηγικη παιδεια.
δε μπορω να πω ποιος ειναι χειροτερος γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι στα ιδια χαλια.
καμια ελπιδα...
για τις κυριες καθε ηλικιας που οδηγουν ΟΛΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ με το κινητο και κανουν απειρως περισσοτερα χλμ απο τα παππουδια θα πουμε κατι ή φοβομαστε την παντοφλα;
thunder ace
10/09/2016, 18:15
απο τη στιγμη που κατα την γνωμη μου(εδω και πολλα χρονια)το 90%,ΔΕΝ ξερει να οδηγαει,οι γεροι δεν με απασχολουν ιδιαιτερα.
οι χάροι στο τιμόνι δεν έχουν ηλικία και φύλο
αλλο πραμα ειμαι χαρος γιατι δεν μπορω λογω ηλικιας κι αλλο ειμαι χαρος γιατι μπορω αλλα προτιμω να παπαριζω με το κινητο
αλλο πραμα ειμαι χαρος γιατι δεν μπορω λογω ηλικιας κι αλλο ειμαι χαρος γιατι μπορω αλλα προτιμω να παπαριζω με το κινητο
Ε, ναι άλλη χάρη έχει να σε πάρει παραμάζωμα ο χάρος που στέλνει μηνύματα
κι' άλλη χάρη ο παππούς που δεν μπορεί να στρίψει το κεφάλι δεξιά-αριστερά..........
βρε την ιδια χαρη εχουν.......
απλα τα παππουδια ειναι πολυ λιγοτερα σε σχεση με τους κινητοβιους
ειναι θεμα στατιστικης και πιθανοτητων
Απο προσωπικη εμπειρια να σου βεβαιωσω οτι σε οσα ατυχηματα εχω παει τα τελευταια 15 χρονια οι ηλικιες ειναι κατω τον 50 στο πιο μεγαλο ποσοστο και κυριος αντρες οι οδηγοι.Βεβαια σε αυτο παιζει ρολο και αυτο που ειπε ο toyar απο πανω περι στατιστικης και αναλογιας αντρες/γυναικες
απο εκει και περα παιζει μεγαλο ρολο επισης η μερα και η ωρα που κυκλοφορεις για το ειδος του χαρου που θα συναντησεις.αλλος χαρος σαββατο βραδυ μετα το σκυλαδικο,αλλος κυριακη μεσημερι μετα τα τσιπουρα.
chr1s_86
11/09/2016, 16:39
προσφατα ενας κολογερος σε ερωτηση "καλα ρε θειο το στοπ" και μου απάντησε "πιο στοπ ρε κολοπαιδο" ε μετα δεν ειμαι και πολυ περήφανος για αυτο που συνέβη
Σε παρόμοιο περιστατικό ξεκινάω με πράσινο και περνάει ξυστα μπροστά μου αμάξι. Αναστροφή αμέσως και στην ερώτηση γιατί πέρασε με κόκκινο πήρα την απάντηση "Δεν πέρασα με κόκκινο, εσύ πέρασες με πορτοκαλί" !!!!! :eek:
Ένα "συγνώμη βιαζόμουν" θα το καταλάβω αλλά εδώ μιλάμε για προσβολή της νοημοσύνης, ειδικά όταν στο λέει και με ύφος.
(υγ: ουτέ εγώ είμαι περήφανος)
Συμβαίνουν και αλλού
http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/germania_75xroni_odigos_trakare_14_oximata_mesa_se_parkingk-64499630/
tzimidis
12/09/2016, 16:11
Einai idia fasi me ti xrisi kranous, den to forao giati den tha symbei se emena, giati prosexo klp klp.
etsi kai oi yperilikes odigoi: tosa xronia sto dromo kai den exo trakarei, eimai 68 xronon alla exo tin idia diaygeia pou eixa sta 25,
kai ta idia antanaklastika bebaios bebaios klp klp kai ksereis poios eimai'go re....
Molis kleiseis ta 60 epaneksetasi ana dietia kai telos. Kai sta 70 oristiki afairesi diplomatos.
.....meta thymamai oti zo sti xora opou oloi eimaste stallone, athanatoi kai alanthastoi...
.... opou opoios den odigaei den einai antras....
...thymithika kai ena tragoudi (kritiko gyftomantinadokati)
pou akousa stamatimenos se kapoio fanari sto kentro : oplo sta xeria mou kratoooo, apo mikro paidiiiiiiii.
push the button leme
stefanos
12/09/2016, 21:05
Είμαστε σίγουροι ότι φταίει η ηλικία και όχι το γεγονός ότι αυτοί που είναι 70+ δεν μάθαν ποτέ να οδηγάνε
σωστά αυτοκίνητο γιατί στα νιάτα τους δεν υπήρχαν αυτοκίνητα...:) ,γιατί μάθαν να οδηγάνε στο στρατό και μετά με το εφάπαξ πήραν μια κούρσα,
λαδώσαν για να περάσουν τα σήματα, και τώρα κυκλοφοράνε με ένα παρτάλι 40+ χρονών που "δεν έχει ανάγκη" γιατί είναι Γερμανικό ή Γιαπωνέζικο.:rolleyes:
Είμαστε σίγουροι ότι φταίει η ηλικία και όχι το γεγονός ότι αυτοί που είναι 70+ δεν μάθαν ποτέ να οδηγάνε
σωστά αυτοκίνητο γιατί στα νιάτα τους δεν υπήρχαν αυτοκίνητα...:) ,γιατί μάθαν να οδηγάνε στο στρατό και μετά με το εφάπαξ πήραν μια κούρσα,
λαδώσαν για να περάσουν τα σήματα, και τώρα κυκλοφοράνε με ένα παρτάλι 40+ χρονών που "δεν έχει ανάγκη" γιατί είναι Γερμανικό ή Γιαπωνέζικο.:rolleyes:
Ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τίποτα.
Το να μην κάνεις αναστροφές όπυ νά'ναι , να μην παρκάρεις όπως νά'ναι , να μην προσπερνάς σε τυφλά σημεία ,
να μην κάνεις επίδειξη του γαλλο-γαπιωνέζικου κουβά σου ( ή του υπετούμπανου superbike σου) , να μην κυκλοφορείς ξεκράνωτος ,
και και και και και και και και
δεν είναι ζήτημα ηλικίας , αλλά κοινής λογικής.
Το τοπικ όμως αναφέρεται στους ηλικιωμένους.
Πρωτού στείλουμε ανθρώπους 60 μόλις ετών στο περιθώριο (όχι τίποτα άλλο , αλλά κάποιοι από εδώ ήδη είναι εκεί), απλά ας αναρωτηθούμε ποιοί
δίνουν το ιατρικό ΟΚ για να συνεχίσουν να οδηγούν και πως τους εξετάζουν.
Ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τίποτα.
Το να μην κάνεις αναστροφές όπυ νά'ναι , να μην παρκάρεις όπως νά'ναι , να μην προσπερνάς σε τυφλά σημεία ,
να μην κάνεις επίδειξη του γαλλο-γαπιωνέζικου κουβά σου ( ή του υπετούμπανου superbike σου) , να μην κυκλοφορείς ξεκράνωτος ,
και και και και και και και και
δεν είναι ζήτημα ηλικίας , αλλά κοινής λογικής.
Το τοπικ όμως αναφέρεται στους ηλικιωμένους.
Πρωτού στείλουμε ανθρώπους 60 μόλις ετών στο περιθώριο (όχι τίποτα άλλο , αλλά κάποιοι από εδώ ήδη είναι εκεί), απλά ας αναρωτηθούμε ποιοί
δίνουν το ιατρικό ΟΚ για να συνεχίσουν να οδηγούν και πως τους εξετάζουν.
οι σχολες οδηγων με τα κονε τους.20 ευρουλακια και εγινε η ανανεωση οτοματικ ναουμε..τουλαχιστον εδω
I-want-a-moto
13/09/2016, 11:21
Ναι ρε παιδιά καλά τα λέτε εσείς αλλά η κοινωνία και η πολιτεία δεν κάνουν διακρίσεις!!! Αυτά τα άτομα εξακλουθούν να έχουν ανάγκες και υποχρεώσεις και χρειάζεται να μετακινούνται. Και δυστοιχώς επειδή η κρίση είναι και κοινωνική και όχι μόνο οικονομική σπανίως υπάρχει το παιδί-εγγόνι που είναι πρόθυμο και διαθέσιμο να τους βοηθήσει με τις μετακινήσεις τους. Ιδιαίτερα στην επαρχία δεν είναι και τόσο τραγικό να πάει ο μπάρμπας μέχρι το ΙΚΑ ή το σουπερ μάρκετ με λίγη προσοχή τον ξεχωρίζεις εύκολα και είσαι σε ετοιμότητα. Τώρα τι γίνεται σε πόλεις και αυτοκινητόδρομους είναι άλλη περίπτωση. Ο παππούς μου τα τελευταία 10 χρόνια που οδηγούσε πήγαινε με μαξ 30χλμ/ωρα και τα τελευταία 5 περίπου κατάλαβε οτι δεν μπορεί μόνος του και το άφησε. Αλλά είναι στο χωριό όπου όλα είναι κοντά και περπατάει και πέρνει αέρα. Άμα οι ηλικιωμένοι είναι απομόνωμένοι και κλεισμένοι στο σπίτι παθαίνουν άνοια και γίνονται σα φυτά όσο νιώθουν ικανοί και ανεξάρτητοι είναι οκ. Πρέπει να το δούμε και από τη δική τους σκοπιά λίγο πριν ανάψουμε τους πυρσούς και να θυμόμαστε πως παντού και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις!!!
Αυτό για τους παππούδες και τις μαούνες έχει και τα θετικά του...
365919
Ας τον παππού και πιάσ' το BMW..........:bawl::bawl:
(πώς λένε άς τον θείο και πιάσ' το τζόκερ;;;;;;)
I-want-a-moto
13/09/2016, 12:18
Ας τον παππού και πιάσ' το BMW..........:bawl::bawl:
(πώς λένε άς τον θείο και πιάσ' το τζόκερ;;;;;;)
Κάπως έτσι!!!
tzimidis
13/09/2016, 12:35
Den nomizo na eipe kaneis na petaksoume tous pappoudes ston kaiada.
alla einai diladi toso tragiko na epaneksetazetai i ikanotita gia odigisi meta apo kapoia ilikia?
Na min aisthanontai "kapos".....
ki ama me parei paramazoma tha sikotho kai tha tou po "den peirazei pou eimai anapiros/se gypso gia 5 mines/nekros/orfanos klp,
ftanei na niotheis esy kala kai na min eisai "kapos"".
Alitheia tora, pisteyei kaneis oti o 70aris exei arketa antanaklastika oste na prolabainei na dei-antilifthei-epeksergastei-antidrasei-symplektarei-frenarei, se faseis pou apaitountai molis klasmata deyteroleptou?
Perimenete na dei o pappous to fanari pou allazei xroma, OTAN LOGO PRESBYOPIAS DEN BLEPEI KAN TO FANARI?
Blepeis ton allo na exei ta xeria stis theseis 11 kai 13o'clock kai to sagoni pano kai mprosta apo to timoni epeidi den blepei kala, kai ti perimeneis?
kai epeidi opos lete yparxoun kai eksaireseis, eksetaseis ana etos/dietia kai tha fanei poios einai ikanos kai poios prepei na paradosei.
Μια επανεξέταση είναι το ίδιο καλή με την εξέταση.
tzimidis
13/09/2016, 12:44
Μια επανεξέταση είναι το ίδιο καλή με την εξέταση.
Theoritika panta,
milame gia epaneksetasi kai oxi "epaneksetasi".
Ellas gar......
O pateras mou to eixe paradosei monos tou,
tora skeftomai na to paro apo tin pethera mou (i opoia synexizei na odigaei sta 68 tis, ki as perase 2 egkefalika poly baria).