View Full Version : Στα Χνάρια Αρχαίων Δρόμων Του Μεταξιού…(KZ-KG-UZ 2014 / Μέρος Α΄)
MESOLOGI
19/09/2016, 12:46
το είχα διαβάσει και σε έτερο forum πριν λίγο καιρό και ανέμενα το δευτερο μέρος αλλά........αφού το ξαναβρήκα εδώ το ξαναδιάβασα!!!
Είναι ταξίδι όνειρο!
magelanos 1
19/09/2016, 14:52
ειμαστε τυχεροι που ταξιδιωτικα τετοιων διαστασεων γραφονται -ακομα- τοσο αναλυτικα σε φορουμ!
Παναγιωτη ευχαριστουμε για την πρωτη γερη δοση Ασιας και αναμενουμε το Β' μερος...:beer:
Γιωργο εγω ευχαριστω για την αναγνωση, να εισαι καλα με μπολικα ταξιδια.:wave2:
magelanos 1
19/09/2016, 14:56
Funduro του 96(?),φορτωμενος και διπλος. :beer:
Εεε οχι και του 96 τοσο καινουριο; :p του 95 ειναι το Funduraki και δεν μασαει. :beer:
magelanos 1
19/09/2016, 14:58
:a012: Πάνο σε εσένα και στη Μόνικα! Αναμένουμε τη συνέχεια :beer: :wave2:
Ευχαριστουμε συνονοματε πολλα ταξιδιαρικα χιλιομετρα ευχομαι.. :beer:
magelanos 1
19/09/2016, 15:01
Φανταστικό το ταξίδι σας!
Εχω κολλήσει με τις φωτογραφίες και τα μέρη που περνάτε. :beer:
Αρη κι'εμεις κολλησαμε με αυτα που ειδαμε και ζησαμε πραγματικα. Να εισαι καλα...:wave2:
magelanos 1
19/09/2016, 15:04
:a012::beer:
Κωστα ευχαριστουμε..:beer:
magelanos 1
19/09/2016, 15:12
Ταξιδαρα...
Eικονες που ξεσηκωνουν
Και με μονοκυλινδρο,πολυ δυνατος παιχτης.
Αναμενουμε το Part 2
:beer::beer::beer::beer:
Να εισαι καλα Γιωργη και να κανεις ομορφα ταξιδια οπως το Μαροκο που ανεβασες (Ταξιδαρα με τα ολα της).. Ασε που απ'οτι ειδα ξερεις απο μονοκυλινδρα καλα..:beer:
magelanos 1
19/09/2016, 15:14
:a18::a18::beer::beer::beer:
Χρηστο ευχαριστουμε καλα χιλιομετρα οπου αγαπας..:beer:
zannisvel
19/09/2016, 15:25
:beer::beer::beer::beer:
Σαν να ειμαι εκει. Μονο αυτο εχω να πω.
Μπραβο σας και παντα τετοια!!!!!!!!
magelanos 1
19/09/2016, 15:29
Τέτοιο ξενύχτι που έχω ρίξει για να βλέπω σαν πρεζακι την κάθε φώτο που ανεβάζεις, το καθε κείμενο που γράφεις...
Το ταξίδι σου είναι κάτι πολύτιμο δικό σου.
Το να το προσφέρεις σε όλους μας γενναίοδωρα ντυμένο με υπέροχες φώτο και κείμενα μας χαρίζει κι εμάς ένα ταξίδι στα - σταν.
Ευχαριστούμε και περιμένουμε με λαχτάρα την συνέχεια!!
Να είστε πάντα καλά, να ζητε τα όνειρα σας! :beer::beer:
Γιωργο σορυ για το ξενυχτι και η καταληξη σε πρεζακι:p να εισαι καλα με ομορφα ταξιδια.. χαιρομαι να προσφερω γενναιοδωρα ταξιδιωτικα οπως λες για να ξεσηκωνω οσο μπορω κοσμο για ταξιδια.. Ο προορισμος δεν εχει και τοσο σημασια οσο το ιδιο το ταξιδι. Τωρα που μπηκα δυναμικα στο ποσταρισμα, εχω καποια ξεχασμενα ταξιδιωτικα στο συρταρι, μπας και αξιωθω να τα ποσταρω και αυτα..:wave2:
Από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό, ταξιδιωτικά που ζήλευα με κάθε φωτογραφία...
magelanos 1
19/09/2016, 15:31
μακρακηηηηηη !!!
δεν εχω λογια.....
respect !!!:beer::beer::beer:
Για σου ρε Γιωργαρε ευχαριστουμε φιλε οτι καλυτερο και ταξιδιαρικο να εχεις.. :beer:
MG-KTiNoS
19/09/2016, 16:33
ότι και να πω είναι λίγο...
Ευχαριστώ
Μπράβο παιδιά.
Ότι και να τραβήξατε το αποτέλεσμα αποζημιώνει. Οι φωτογραφίες μαγευτικές, πολλή ωραία η διήγηση και αναλυτική. Σα να είμασταν και εμείς εκεί.
Βλέπω το ρολόϊ και είμαι ήδη 4 ώρες στο PC με Google Maps μπας και καταλάβω από που περάσατε!!!!!!!!!
Μίλα μας, αν έχεις και καθόλου χρόνο και διάθεση, στο τέλος και για το σχεδιασμό. Πολύ χώμα ρε παιδιά. Και χώμα στο ΠΟΥΘΕΝΑ.
!!!Πάντα τέτοια.!!!:eyepop::a23::a013:
ΥΓ. Το funduraki πάει παντού και εγγυημένα.
sugariasgeorge
19/09/2016, 19:44
μια ευχη για ολους....
μακαρι να τον συναντησετε-γνωρισετε απο κοντα...
:a013: :beer:
Αν και (για μένα) το να (περι)γράφεις φαντάζει πιο κουραστικό από το να ταξιδεύεις, μην το καθυστερείς, γιατί ένα ολόκληρο forum κρέμεται από το πληκτρολόγιό σου :)
Eversman
20/09/2016, 07:56
μια ευχη για ολους....
μακαρι να τον συναντησετε-γνωρισετε απο κοντα...
Το να τον (ξανά)συναντήσουμε, είναι εύκολο! Το να τον προλάβουμε είναι δύσκολο :lol: (Ιδίως άν είναι με το "μεγάλο" :lol:)
alexxxcbr
20/09/2016, 10:27
Aπλα ΥΠΕΡΟΧΟ παιδια.ΜΠΡΑΒΟ :beer::beer:
Ευχαριστώ ρε φίλε για αυτά που πήρα...μπράβο!!
Coyote.V
20/09/2016, 15:53
Το ταξίδι συνεχίζεται…….
Πάντα!
:beer: Περιμένουμε και το υπόλοιπο.
Σ'ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας!
Κολλησα με τις ωρες στην οθονη του υπολογιστη!:a012::a18:
Περιμενουμε το part 2!!
:a55:
:a46:
:beer::beer::beer:
Τωρα το διαβασα κ ανυπομονω για το 2ο μερος.Μου εβαλες ιδεες