View Full Version : BMW C Evolution
Ανανεωμένο για το 2017
366247
Με μπαταρίες αντίστοιχες με το i3 (το αμαξι ντε) για μεγαλύτερη αυτονομία, με χωρητικότητα 97Αh
Σε 2 εκδόσεις
Μια η Long Range και μια για την ευρώπη
Η πρωτη θα βγάζει συνεχόμενα 26 άλογα (11 περισσότερα απο πριν) με μέγιστη ισχύ τα 35 άλογα, θα έχει αυτονομία 162 χλμ, τελική ταχύτητα περιορισμένη στα 129χλμ/ωρα, και 0-50 σε 2.8 δευτερόλεπτα
Η δευτερη θα βγάζει συνεχόμενα 15 άλογα, μέγιστη ισχύ τα 48 άλογα, θα έχει αυτονομία 100χλμ, και τελικη ταχύτητα 120χλμ/ωρα.
Θα έχουν οθόνη TFT, διάφορους χάρτες απόδοσης, όπισθεν, ΑΒΣ, διπλό δισκόφρενα μπροστά, χώρο για κράνος κάτω απο τη σέλα, χώρο για τα ψώνια κτλ
366248
366249
Και καμιά 30ρια χιλιαρικα;
Και καμιά 30ρια χιλιαρικα;
Το αμάξι? :lol:
Δεν έχω ιδέα που θα βγεί αλλά αν σκεφτείς οτι το c650 βγαίνει κανα 14αρι (omg)
Αυτό είναι ο απόγονος του C1 με τον κλωβό;
Πάντως αυτό το περί "οικολογικής συνείδησης" και οικονομίας στα καύσιμα που απευθύνεται μόνο στα γερά πορτοφόλια δεν το έχω καταλάβει ακόμα. .....
Λες ο φραγκατος να κοιτάει κατανάλωση καυσιμου;
Πάντως αυτό το περί "οικολογικής συνείδησης" και οικονομίας στα καύσιμα που απευθύνεται μόνο στα γερά πορτοφόλια δεν το έχω καταλάβει ακόμα. .....
Εχει οικολογική συνείδηση ο φραγκάτος, ή αν δεν έχει την αγοράζει και ξενοιάζει
Αδυνατώ να καταλάβω τη φιλοσοφία των μικρών τροχών. Πατάς σε λακουβα και φεύγει σφράγισμα ξέρω γω. Θα μου πεις έξω έχει λιγότερες λακουβες. Τσαμ, εγώ εδώ μένω όμως.
Οι μεγαλύτεροι τροχοί είναι έξτρα. 4,000€. :lol:
Η δευτερη θα βγάζει συνεχόμενα 15 άλογα, μέγιστη ισχύ τα 48 άλογα
Really?!
amyroukai
15/09/2016, 09:42
το βάρος θέλω να δω, με δεδομένο ότι το 650GT είναι 260 κιλά+
Ελάφρύτερο απο 650 ειναι!!!!!!
Datos generales
Longitud total (mm) 2190
Anchura total (mm) 947
Altura total (mm) 1255
Distancia entre ejes 1610
Altura del asiento 765 - 785
Peso 245.0
Και για τους τροχούς που λέμε
Neumático delantero 120/70 R15
Llanta delantera 3.50 x 15"
Neumático trasero 160/60 R15
Llanta trasera 4.50 x 15"
Περισσότερα σπεκς εδώ (http://www.arpem.com/bmw/precios-motos/2017/bmw-c-evolution-2017.html)
Bob_o_mastoras
15/09/2016, 10:13
Αυτό είναι ο απόγονος του C1 με τον κλωβό;
Περιμενα και 'γω να δω κανενα παραπλησιο να γελασω... :lol:
Μαρκετινγκ αναλογο του "τρου αντβεντσουρ".. ;)
Αδυνατώ να καταλάβω τη φιλοσοφία των μικρών τροχών. Πατάς σε λακουβα και φεύγει σφράγισμα ξέρω γω. Θα μου πεις έξω έχει λιγότερες λακουβες. Τσαμ, εγώ εδώ μένω όμως.
Εξοικονομουν χωρο.
Περιμενα και 'γω να δω κανενα παραπλησιο να γελασω... :lol:
Μου έκανε εντύπωση η εμπορική ονομασία, μιας και αυτή πουλήθηκε στη Citroen, κάπου το 2001-2, όταν δηλ. σταμάτησε και η παραγωγή του C1 (scooter).
Μου έκανε εντύπωση η εμπορική ονομασία, μιας και αυτή πουλήθηκε στη Citroen, κάπου το 2001-2, όταν δηλ. σταμάτησε και η παραγωγή του C1 (scooter).
Παιχτηκε μαλακία με το τίτλο :lol:
ΒΜW C Evolution είναι το σωστό!
Κανας μονττττττττττττττττ
Edit, To σιαξα
pipe_smoker
15/09/2016, 10:22
Ογκόλιθε παιδί μου....
Πες το μας οτι ετοιμάζεσαι να την κανεις την αγορά:D
Ογκόλιθε παιδί μου....
Πες το μας οτι ετοιμάζεσαι να την κανεις την αγορά:D
Τουλάχιστον οταν σβήνει θα ψάχνω μόνο τα ρεύματα :lol: