PDA

View Full Version : Αγορα μεταχειρισμενου bmw f800gs

RocknRollas
18/09/2016, 14:55
Γεια σε ολους!

ενδιαφερομαι να δωσω το f650gs 2001 που εχω, και να παρω το f800gs.
εχω σκεφτει να παρω αυτο

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8513339/

το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει διαφορα για τον Βυνιο και για τα χμ που γυριζει και ειμαι προβληματισμενος.
υπαρχει περιπτωση καποιος απο εδω να ξερει την μηχανη?

ο λογος που λεω να το παρω απο μαντρα ειναι για να δωσω την δικια μου και την διαφορα.
και επισης εχετε να μου προτεινετε καποιον μηχανικο να παρω μαζι μου ωστε να ριξει και αυτος μια ματια?

ggs
18/09/2016, 15:02
Γεια σε ολους!

ενδιαφερομαι να δωσω το f650gs 2001 που εχω, και να παρω το f800gs.
εχω σκεφτει να παρω αυτο

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8513339/

το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει διαφορα για τον Βυνιο και για τα χμ που γυριζει και ειμαι προβληματισμενος.
υπαρχει περιπτωση καποιος απο εδω να ξερει την μηχανη?

ο λογος που λεω να το παρω απο μαντρα ειναι για να δωσω την δικια μου και την διαφορα.
και επισης εχετε να μου προτεινετε καποιον μηχανικο να παρω μαζι μου ωστε να ριξει και αυτος μια ματια?

Έχεις ρωτήσει αν παίρνει την δικιά σου ο Βυνιος;
Τώρα, Βυνιος +μτχ+BMW gs 09 έχει πολλά ρισκα.
Στα ίδια λεφτά, και πιο χαμηλά, πάντως πουλάνε και ιδιώτες 1ο χέρι.
Το μηχανάκι σου το έβαλες μια αγγελία σε καλή-ανταγωνιστικη τιμή να δεις αν φεύγει;
Σίγουρα, Αν την πάρει ο Βυνιος θα σου δώσει πολύ παρακάτω.

basilis_k6
18/09/2016, 15:05
ποσα σου δινει? 1000?

RocknRollas
18/09/2016, 15:13
το θεμα ειναι οτι λογω δουλειας δεν εχω το χρονο και το κουραγιο να ασχοληθω να πουλησω τη δικια μου.
ναι καπου στα 1000.
η συγκεκριμενη μηχανη μου αρεσει πρωτον γιατι θα δωσω τη δικια μου + τη διαφορα χωρις να ασχοληθω παραπανω,
και δευτερον γιατι λεει οτι εχει αισθητα λιγοτερα χιλιομετρα σε σχεση με τις υπολοιπες μεταχειρισμενες μηχανες απο ιδιωτες στα ιδια λεφτα.
τωρα προφανως αν δεν ισχυουν τα χλμ και αν μπορω να το εξακριβωσω αυτο τοτε δεν την παιρνω.

DAYMAN
18/09/2016, 15:15
εχει αρκετα aftermarket επανω και ο τυπος που το εδωσε φαινεται οτι σπρωχνε χρημα και οταν το κανεις αυτο το κανεις για 2 λογους.
1.η σου ειχε βγαλει την παναγια
2.η πας σε 1200 GS.
Το υπαρχει κανενας που να την γνωριζει καλη η ερωτηση αλλα κανε την και σε αλλα φορουμ κοντινα με αυτη την μοτο.
O Βυνιος ειναι αυτος που ξερουμε,γυρνας τον μυλο και τραβας την σκανδαλη και μπορει η σφυρα να βρει κενο.:)

ggs
18/09/2016, 15:24
το θεμα ειναι οτι λογω δουλειας δεν εχω το χρονο και το κουραγιο να ασχοληθω να πουλησω τη δικια μου.
ναι καπου στα 1000.
η συγκεκριμενη μηχανη μου αρεσει πρωτον γιατι θα δωσω τη δικια μου + τη διαφορα χωρις να ασχοληθω παραπανω,
και δευτερον γιατι λεει οτι εχει αισθητα λιγοτερα χιλιομετρα σε σχεση με τις υπολοιπες μεταχειρισμενες μηχανες απο ιδιωτες στα ιδια λεφτα.
τωρα προφανως αν δεν ισχυουν τα χλμ και αν μπορω να το εξακριβωσω αυτο τοτε δεν την παιρνω.

ΟΚ..
Τουλάχιστον, ζήτα το βιβλίο service και, φυσικά, να είναι αγορασμένο από Ελλάδα.
Συνήθως, οι bmw έχουν πλήρες βιβλίο service τουλάχιστον για τα 3 πρώτα χρόνια αλλά και μετά.
Μπορείς να τσεκάρεις τον αρ. Πλαισίου και το ιστορικό σε εν εξουσιοδότημρνο.
Δες αν έχουν αλλάξει τα φώτα από cev σε Hella και αν έχουν αλλάξει πηνια.
Είναι δύο ακριβές βλάβες στα 800ρια.
Φωτα cev- ΚΑΚΌ!!!
3367365

Φωτα HELLA-ΚΑΛΌ!!!!
367366

RocknRollas
18/09/2016, 15:28
ΟΚ..
Τουλάχιστον, ζήτα το βιβλίο service και, φυσικά, να είναι αγορασμένο από Ελλάδα.
Συνήθως, οι bmw έχουν πλήρες βιβλίο service τουλάχιστον για τα 3 πρώτα χρόνια αλλά και μετά.
Μπορείς να τσεκάρεις τον αρ. Πλαισίου και το ιστορικό σε εν εξουσιοδότημρνο.
Δες αν έχουν αλλάξει τα φώτα από cev σε Hella και αν έχουν αλλάξει πηνια.
Είναι δύο ακριβές βλάβες στα 800ρια.
Φωτα cev- ΚΑΚΌ!!!
3367365

Φωτα HELLA-ΚΑΛΌ!!!!
367366

στις φωτογραφιες που εχει το car φαινεται οτι εχει τα φωτα cev οπως λες. αυτα ειναι τα μαμα? και ειναι προβληματικα? δλδ για τι κοστος μιλαμε?

ggs
18/09/2016, 15:29
Έχει τα CEV
367367

ggs
18/09/2016, 15:34
στις φωτογραφιες που εχει το car φαινεται οτι εχει τα φωτα cev οπως λες. αυτα ειναι τα μαμα? και ειναι προβληματικα? δλδ για τι κοστος μιλαμε?

Γύρω στο 500ρικο για καινουργιο μαμά bmw.
Τώρα, με ψάξιμο και γκουγκλη θα βρεις ίσως μτχ

RocknRollas
18/09/2016, 15:35
απ το κακο στο χειροτερο δηλαδη..
οκ σ ευχαριστω πολυ ggs.

ggs
18/09/2016, 15:40
απ το κακο στο χειροτερο δηλαδη..
οκ σ ευχαριστω πολυ ggs.

Αν το μηχανάκι κατά τα άλλα είναι καλό, το κόστος αντικατάστασης του φαναριου και μια νέα περιελξη στα πηνια αν θέλει, είναι μικρότερο από τα λεφτά που θα χάσεις αν στην πάρει ο βυνιος.
Μιλά με ιδιώτες, ρώτα τους τι έχουν κάνει με αυτά τα δύο θέματα. Πολλοί τα έχουν φτιάξει.
Αν σου λείπει το 1000 που σου δίνει ο βυνιος, βάλε το μηχανάκι 1300 στο καρ. Θα φύγει.

RocknRollas
18/09/2016, 15:44
με βαλατε σε σκεψεις.... οχι οτι το ειχα αποφασισει αλλα μαλλον θα κανω λιγη υπομονη ακομα..
εξαλου την μηχανη απο ιδιωτη μπορεις και να την πας σε μια αντιπροσωπεια να την δουν και να την συνδεσουν να δουν αν τρεχει κατι.
απο μαντρα λογικα δε γινεται.

anavatis19
18/09/2016, 20:42
O Βυνιος ειναι αυτος που ξερουμε,γυρνας τον μυλο και τραβας την σκανδαλη και μπορει η σφυρα να βρει κενο.:)

χααχαχαχαχ οπως το πες! απλα συνηθως στη ρωσικη ρουλετα συνηθως χανεις!

spyrval
18/09/2016, 21:44
Ρίξε μια ματιά στα υπόλοιπα μεταχειρισμένα που έχει αγγελία ο έμπορος και δες πόσα χιλιόμετρα έχουν όλα. Ευκαιρίες.

Βιβλίο σέρβις δε βλέπω να λέει αν και οι ιδιοκτήτες τέτοιων μοντέλων συνήθως έχουν γιατί δεν το πάνε στον Μήτσο τον Ιμιτασιόνη της γειτονιάς. Δεν ξέρει και τις ανακλήσεις άλλωστε :lol: Τεσπα, μάλλον θα χάθηκε, άνθρωποι είμαστε.

Επίσης να ξέρεις ότι το χαρτί του ΚΤΕΟ αναφέρει τα χιλιόμετρα όταν το όχημα πέρασε έλεγχο, να το κοιτάς. Εγώ γι'αυτό τα κρατάω όλα ώστε να αποδεικνύω στον επόμενο κάτοχο ότι δεν είμαι ελέφαντας. Πολλά μηχανάκια όμως είναι σαν τον Μπένζαμιν Μπάτον, μετά το ΚΤΕΟ ξανανιώνουν και ελαττώνονται τα χιλιόμετρα.

Δοκίμασε να δώσεις το δικό σου, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα. Και μετά ψάξε ιδιώτη. Αν βιάζεσαι, βαριέσαι ή πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη αγόρασε μεταχειρισμένο από έμπορο.

notakos600
19/09/2016, 07:57
Διάβασε πριν αγοράσεις...;)

https://www.google.gr/#q=+bmw+f800gs+%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B7

πυξιδας990
19/09/2016, 08:21
κοιτα και κανα tiger 800 ενναλακτικα

PortisHead
19/09/2016, 09:06
Απορώ τι ειναι αυτο που σκεφτεσαι ακομα.
Πας να παρεις ενα μηχανακι, οποιο κιαν ειναι αυτο,που υπο φυσιολογηκες συνθηκες θα επρεπε
να σε νοιαζει που θα πας βολτα και τι μερη θα δεις.
Εδω σου λενε οτι με το καλημερα...ισως χρειαστεις κανα 800ρι σε ανταλλακτικα και μια περιελιξη πηνιων :lol:

notakos600
19/09/2016, 09:08
Απορώ τι ειναι αυτο που σκεφτεσαι ακομα.
Πας να παρεις ενα μηχανακι, οποιο κιαν ειναι αυτο,που υπο φυσιολογηκες συνθηκες θα επρεπε
να σε νοιαζει που θα πας βολτα και τι μερη θα δεις.
Εδω σου λενε οτι με το καλημερα...ισως χρειαστεις κανα 800ρι σε ανταλλακτικα και μια περιελιξη πηνιων :lol:

Σόρυ, δεν κρατήθηκα.... :lol: :bawl: :lol: :bawl:

RocknRollas
19/09/2016, 13:23
Πολλά μηχανάκια όμως είναι σαν τον Μπένζαμιν Μπάτον, μετά το ΚΤΕΟ ξανανιώνουν και ελαττώνονται τα χιλιόμετρα.

χαχαχαχαχαχα

Παντως εχω πειστει πληρως στο να μην αγορασω απο εμπορα.
τωρα για τα προβληματα που βγαζουν τα 800, που λεει ο notakos600, δε ξερω. αλλοι λενε ετσι αλλοι λενε αλλιως.
λεω να το ρισκαρω παντως με αυτο το μοντελο και οτι γινει εγινε.

basilis_k6
19/09/2016, 13:46
.

και άργησες. οι έμποροι ειναι για καινουργιο (ουτε αυτο δηλαδη), τα μτχ ειναι δουλεια του ιδιοκτητη να τα πουλάει. Απορω γιατι υπαρχει ακομα αυτο το καθεστως μεσάζοντα. μεσίτης κιετς

Vamael
19/09/2016, 13:50

Βρίσκω σε έμπορο ένα μηχανάκι, χαρτί φαινόταν στις φωτογραφίες, καμιά 50αριά χιλιάδες χιλιόμετρα, βλέπω όμως σε μία φωτογραφία ότι έχει στην ζελατίνα αυτοκόλλητο από κάποιο άλλο φόρουμ.

Μπαίνω λοιπόν στο φόρουμ και ρωτάω για το μηχανάκι.

Μην τα πολυλογώ, το αντάλλαξε ένα παλικάρι με καινούριο, όταν ξεπέρασε τις 100 χιλιάδες......

RocknRollas
19/09/2016, 13:52
και άργησες. οι έμποροι ειναι για καινουργιο (ουτε αυτο δηλαδη), τα μτχ ειναι δουλεια του ιδιοκτητη να τα πουλάει. Απορω γιατι υπαρχει ακομα αυτο το καθεστως μεσάζοντα. μεσίτης κιετς

ρε bill συμφωνω απολυτως. αλλα εγω δουλευω δευτερα παρασκευη 9-7 και καποιες φορες και σαββατα. το τελευταιο που θελω ειναι να ερχεται ο καθενας και να με πρηζει να το δω και να το κανω βολτα και να κοψουμε 2-3 κατοσταρικακια και να μην το παιρνει στο τελος και παλι απο την αρχη με τον επομενο. δεν τον εχω βαλει αγγελια το δικο μου αλλα απο αρκετους φιλους που δε θελαν να τα σκοτωσουν γινοταν αυτη η δουλεια. γι αυτο μου περασε απ το μυαλο ο μαντρας. παω αφηνω το δικο μου φευγω με το αλλο και ολα καλα. αλλα προφανως αμα ειναι να παω και να με πιασει κωτσο ο μαντρας να μου λειπει. ας με πιασει κωτσο κανας ιδιωτης στην τελικη..χαχαχα

Lamnian
19/09/2016, 13:54
χαχαχαχαχαχα

τωρα για τα προβληματα που βγαζουν τα 800, που λεει ο notakos600, δε ξερω. αλλοι λενε ετσι αλλοι λενε αλλιως.
λεω να το ρισκαρω παντως με αυτο το μοντελο και οτι γινει εγινε.

Αγαπητέ ,
μην ξενερώνεις . Δεν είναι τόσο υπερβολικά τα πράγματα . Εχει το συγκεκριμένο Μπ@ρδ@λο εε μοτοσυκλέτα ήθελα να πω ο κολλητός μου και την ξέρω πολύ καλά . Εχει 90000 άψογα και οικονομικά χλμ , το κάτοπτρο στον προβολέα έχει κιτρινίσει λίγο στην βάση αλλά δεν επηρεάζει το φως , μάλιστα πρέπει να το παρατηρήσεις για να το προσέξεις (αισθητικά) . Πηνία έβγαλε στα 65000 και έκανε περιέλιξη εκεί που κάνει service (παναγιωτόπουλος) σε μια νορμαλ τιμή (κάπου 150ε - 200ε) και ζει και βασιλεύει .
Τώρα το συγκεκριμένο του Βυνιού .. δεν θα το αγόραζα .. λογικά έχει πολλά χιλιόμετρα .. δεν είναι μούρη τα αξεσουαρ και η σέλα που έχει .. έκανε σωστή χρήση ο κάτοχος .. έχει μπόλικες φθορές .. με 6000 πιστεύω βρίσκεις ένα λουλουδάκι ..
Πάντως το προτείνω φουλ αν και Κατιμάκιας .. ;)

basilis_k6
19/09/2016, 14:21
ρε bill συμφωνω απολυτως. αλλα εγω δουλευω δευτερα παρασκευη 9-7 και καποιες φορες και σαββατα. το τελευταιο που θελω ειναι να ερχεται ο καθενας και να με πρηζει να το δω και να το κανω βολτα και να κοψουμε 2-3 κατοσταρικακια και να μην το παιρνει στο τελος και παλι απο την αρχη με τον επομενο. δεν τον εχω βαλει αγγελια το δικο μου αλλα απο αρκετους φιλους που δε θελαν να τα σκοτωσουν γινοταν αυτη η δουλεια. γι αυτο μου περασε απ το μυαλο ο μαντρας. παω αφηνω το δικο μου φευγω με το αλλο και ολα καλα. αλλα προφανως αμα ειναι να παω και να με πιασει κωτσο ο μαντρας να μου λειπει. ας με πιασει κωτσο κανας ιδιωτης στην τελικη..χαχαχα

βαλτο μια καλη τιμη. ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. και δωσε 2 κυριακες απο τον ελευθερο σου χρονο. ΑΝ δεν πουληθει πηγινε το σε μαντρα τι να σε πω...

irinia
19/09/2016, 16:40
κοιτα και κανα tiger 800 ενναλακτικα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...........

sakis81
19/09/2016, 20:00
βαλτο μια καλη τιμη. ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. και δωσε 2 κυριακες απο τον ελευθερο σου χρονο. ΑΝ δεν πουληθει πηγινε το σε μαντρα τι να σε πω...

+667
Δε ξέρω τι μηχανή έχεις,αλλα δεν αξίζει να την δώσεις σε μαντρα,και δη στον συγκεκριμένο*.λιγο υπομονή κάνε,αν το εργαλείο είναι καλο,αργά ή γρήγορα θα φύγει.

*όταν είχα βάλει το gsr αγγελία στο car.gr με παίρνουν τηλέφωνο απο τον συγκεκριμένο.
ναι γεια σας μας ενδιαφέρει το μηχανάκι.
ωραια λέω,αλλα η τιμη δεν αλλάζει διότι ήδη είναι χαμηλη(3200).
ελα από εδώ και θα τα βρούμε,μου λένε.
Πάω μια ωραία πρωια,βλέπει ο μάστορας το εργαλείο,χαρτί λέει,φουλ έξτρα είναι,το θέλουμε
Και πετάει τη βομβα....2000.αφου με βλέπει να έχω μείνει μαλακας μου εξηγεί πως κάτι πρέπει να βγάλει κι αυτός,και πως άμα αγοράσω άλλο μηχανάκι από αυτόν θα μου κάνει σκοντο.δυο χιλιάρικα μου έδινε αυτός,τρία του έδωσα εγώ.αντε γεια.το σουζουκι επωληθει σε συνάδελφο χωρίς πολλά πολλά για 3000 ευρω

πυξιδας990
20/09/2016, 08:14
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...........
γιατι?συγκεντρωμενος ειμαι-ιδια κατηγορια

PortisHead
20/09/2016, 09:16
γιατι?συγκεντρωμενος ειμαι-ιδια κατηγορια

Σωστα...αντι για φωτα και πηνια...θα αλλαξεις απλα πιστονι...εκεινο το μεσαιο ντε που ηταν στραβό.
Παντως τα 800ευρω σταθερα :lol:

(Υ.Γ. πλακα κανω για το πιστονι....αυτο ηταν κουσούρι παλαιοτερων tiger)

BLiTzER
20/09/2016, 09:29
*όταν είχα βάλει το gsr αγγελία στο car.gr με παίρνουν τηλέφωνο απο τον συγκεκριμένο.
ναι γεια σας μας ενδιαφέρει το μηχανάκι.
ωραια λέω,αλλα η τιμη δεν αλλάζει διότι ήδη είναι χαμηλη(3200).
ελα από εδώ και θα τα βρούμε,μου λένε.
Πάω μια ωραία πρωια,βλέπει ο μάστορας το εργαλείο,χαρτί λέει,φουλ έξτρα είναι,το θέλουμε
Και πετάει τη βομβα....2000.

Χαχ, όταν είχα βάλει εγώ αγγελία το DRZ μου, μου έστειλαν sms ότι ενδιαφέρονται και δίνουν μετρητά κτλ. και να τους πάρω τηλέφωνο. Τους παίρνω και μου λένε "έλα από δω να το δούμε". ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΓΙΝΕ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ. Φυσικά, δεν το πήγα ποτέ. Όποιος θέλει να αγοράσει το μηχανάκι μου, έρχεται εκεί που θέλω εγώ και το βλέπει. Θράσος ορισμένοι...

Περίμενε να πουληθεί το δικό σου, κάνε υπομονή και μετά, με μετρητά, θα πετύχεις μια πολύ καλύτερη αγορά.

arcolios
11/06/2018, 16:48
Καλησπέρα σας,

Ένα βήμα πριν την αγορά της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας f800 gs και αφού διάβασα οτι υπήρχε και δεν υπήρχε στα ελληνικά φόρα και μη γράφω και γω 2-3 ερωτήσεις.
Φίλε RocknRollas τι έκανες τελικά; Αγόρασες; Ήσουν ευχαριστημένος;

Παιδιά οτι μηχανή παίζει τώρα σε αγγελίες απο το 2009 εως το 2012 ή δεν έχει φώτα hella ή δεν φαίνεται ευκρινώς στην φωτογραφία. Υπάρχει και κάτι αλλο που πρέπει να κοιτάξω συγκεκριμένα σε αυτό το μοντέλο; Όπως τα φώτα του; Γνωρίζω οτι έχουν γίνει και κάποιες ανακλήσεις για τα μοντέλα του 2008 και του 2009, τα του 2010 ηταν βελτιωμένα γράφεται. Έλα ομως που βρίσκω πιο προσεγμένα μηχανάκια του 2009... :/ Δεν βιάζομαι, μπορώ να περιμένω για μια σωστή επιλογή απο ιδιώτη. Δώστε μου τα φώτα σας, ενδεχόμενες προτάσεις...