View Full Version : Μια εικόνα χίλιες λέξεις...
Coyote.V
19/09/2016, 11:22
Στην αρχή ήθελα να την βάλω στις αστείες - περίεργες φώτο, αλλά δεν είναι ούτε αστεία ούτε περίεργη. Αντιθέτως είναι μια εικόνα για σκέψεις και προβληματισμό.
367498
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2016, 11:25
Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι και για το περιπολικό, γιατί απ όσο φαίνετε το ΙΧ δεν έχει σήμα:confused:
Είπαμε, η εξελικτική διαδικασία είναι βραδύνουσα. Θέλω να πιστεύω πως σε 3-4 δεκαετίες θα έχουμε βελτιωθεί.
Διάβαζα εχθές, πως το 2050 η χώρα θα αποτελείται στην πλειονοψηφία της από ηλικιωμένους.
ps: Αυτό σημαίνει λιγότερους Έλληνες για να μεταλαμπαδεύσουμε το θαυμαστό dna μας.
Στην αρχή ήθελα να την βάλω στις αστείες - περίεργες φώτο, αλλά δεν είναι ούτε αστεία ούτε περίεργη. Αντιθέτως είναι μια εικόνα για σκέψεις και προβληματισμό.
πουν' το περίργο;;;;;;;;;;;;;;όλοι οι μπάτσοι ανάπηροι δεν είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι και για το περιπολικό, γιατί απ όσο φαίνετε το ΙΧ δεν έχει σήμα:confused:
Δες κατω απ το ΙΧ
Οσο για την εικόνα τα λογια περισσεύουν...καμια σωτηρία:yuck:
Coyote.V
19/09/2016, 11:45
Δες κατω απ το ΙΧ
Έτσι ... καμιά σωτηρία !
Και σιγά να μην έριξε και κλίση στον δίπλα... μεταξύ κατεργαρέων αλληλεγγύη !
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2016, 11:53
Δες κατω απ το ΙΧ
Το είδα φίλε μου. Και ακριβώς αυτό σχολιάζω, γιατί δεν βλέπω κάποιο σήμα στο τζάμι του ΙΧ.
Coyote.V
19/09/2016, 12:25
Τα αναπηρικά δεν έχουν κάπου σήμα... έχουν πινακίδες που ξεχωρίζουν.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2016, 12:33
Τα αναπηρικά δεν έχουν κάπου σήμα... έχουν πινακίδες που ξεχωρίζουν.
σε εμενα το λες?
Coyote.V
19/09/2016, 13:11
σε εμενα το λες?
Ναι
Τα αναπηρικά έχουν αναπηρικές πινακίδες. Αν είχαν σήματα τότε θα είχαμε όλοι από ένα !
Πλέον δεν υπάρχουν αναπηρικες πινακίδες πάρα μόνο καρτέλα με αριθμό μητρωου και φωτογραφία του οδηγού.
Coyote.V
19/09/2016, 13:18
Πλέον δεν υπάρχουν αναπηρικες πινακίδες πάρα μόνο καρτέλα με αριθμό μητρωου και φωτογραφία του οδηγού.
Πότε έγινε αυτό; :confused:
Coyote.V
19/09/2016, 13:26
Κανένα 2 χρόνια.
Δηλαδή την έπαθα και εγώ όπως οι δημοσιογράφοι με τον Παππά... πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι! :look:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2016, 13:26
Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε.
Οι γνωστές σε όλους αναπηρικές μπλε πινακίδες. (ΑΝ Π 1234) έχουν τα αυτοκίνητα των αναπήρων πολέμου. Λίγο σπάνιο στης μέρες μας αλλά υπάρχουν.
Επίσης τις ίδιες μπλε πινακίδες έχουν και αυτοκίνητα ατόμων που είχαν κάποιο ατύχημα στο στρατό και τους άφησε αναπηρία.
Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία.
Τα άτομα με Ιδικές Ανάγκες, έχουν δικαίωμα ιδίων παροχών (με τους πρώτους), σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.
Η διαφορά τους είναι ότι δεν έχουν ίδιες πινακίδες αλλά το γνωστό σε όλους μπλε σήμα με το αναπηρικό καροτσάκι στο πίσω τζάμι.
Εξ ου και το σχόλιο μου στην αρχική Φώτο.:beer:
Coyote.V
19/09/2016, 13:29
Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε.
Οι γνωστές σε όλους αναπηρικές μπλε πινακίδες. (ΑΝ Π 1234) έχουν τα αυτοκίνητα των αναπήρων πολέμου. Λίγο σπάνιο στης μέρες μας αλλά υπάρχουν.
Επίσης τις ίδιες μπλε πινακίδες έχουν και αυτοκίνητα ατόμων που είχαν κάποιο ατύχημα στο στρατό και τους άφησε αναπηρία.
Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία.
Τα άτομα με Ιδικές Ανάγκες, έχουν δικαίωμα ιδίων παροχών (με τους πρώτους), σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.
Η διαφορά τους είναι ότι δεν έχουν ίδιες πινακίδες αλλά το γνωστό σε όλους μπλε σήμα με το αναπηρικό καροτσάκι στο πίσω τζάμι.
Εξ ου και το σχόλιο μου στην αρχική Φώτο.:beer:
Καλά, όπως και να έχει δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που βλέπουμε στην φώτο. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι αισθάνομαι ότι βρίσκομαι μέσα σε κάποια σπηλιά και βγήκα τώρα...:lol:
Το αυτοκίνητο ειναι cabrio 2θέσιο.
Δε ξέρω αν μπορεί να βγεί αναπηρικό
Κοίτα. ....ούτε και εγώ το ήξερα.
Απλά το έφερε η κουβέντα με συγγενικο μου πρόσωπο που παλεύει με τις κωλουπηρεσιες για έκδοση αναπηρικής κάρτας για τα διοδια.
Δεν παίζει ρόλο το όχημα.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/09/2016, 13:33
Μπορεί. Αν δεν Κάνο λάθος κάπου εδώ μέσα είχε ανέβη μια Φώτο με μια Κορβέτα και ΑΝ.Π
panavour
19/09/2016, 14:24
Μπορει το περιπολικο να μην ευρισκε αλλου ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ανταποκρινομενο σε κληση των περιοικων για την παρανομια του Ι.Χ. η για αλλο περιστατικο μεσα στο μαγαζι.:D