PDA

View Full Version : Honda Xr 650 Dallara 2004 Γνώμες

asymvivastos85
21/09/2016, 10:42
Γειά σας παίδες και πάλι χαιρετώ την ομάδα του μοτοgr θέλω γνώμες για το συγκεκριμένο μηχανάκι

Για ποιους λόγους να το επιλέξω και για ποιους λογους να φύγω τρέχοντας

Το μηχανάκι που μου καλυπτει στα περισσοτερα ειναι το Τρανσαλπ αλλα το XR 650 ειναι έρωτας απο παλιά και το γλυκοκοιταω ξανα χωρις να το θέλω:rolleyes:

Κατοχος CBR600 f4i

devil's animal
21/09/2016, 10:51
τι θες να κανεις?

Bob_o_mastoras
21/09/2016, 10:57
Ομοιοπαθης ερωτοχτυπημενος χρονια... :a07:

Δεν θα μπω στη διαδικασια να το προσβαλω συγκρινοντας το με το Τρανσαλπ... ffs!!!

Λογοι για να τρεξεις μακρυα: Ειναι καθαροαιμο enduro 650 κυβικων με οτι αυτο συνεπαγεται.. Δεν εχει κλειδαρια, καθε 1000χλμ θελει λαδια και τσεκ στις βαλβιδες, το ρεζερβουαρ δεν κλειδωνει, το 2004, που λες, εχει μονο μανιβελα (αν και ευκολη), η σελα ειναι μικρη και σκληρη (αν και σχετικα ανετη για enduro), ο συνεπιβατης υποφερει, καει πολυ βενζινη, κλπ κλπ...

Λεπτομερειες... Αμα το γουσταρεις, απλα παρ'το!!! Σκοτωνει το μηχανακι!!!! :vroum::a015:

buckley
21/09/2016, 11:17
τι θες να κανεις?

Πόσο αφελής είσαι μερικές φορές ρ' αδερφάκι μου...
https://www.youtube.com/watch?v=2Vj0Vt2UORA

Bob_o_mastoras
21/09/2016, 11:36

Ρε, ειναι που ο Ντεβιλς δεν κανει ποτε τετοια με το δικο του, οποτε που να το φανταστει...;;; :lol::lol:

Παντως η ερωτηση εχει νοημα, διοτι αν το θελει πχ enduro για βουνο και μονοπατια και πιο τεχνικα πραγματα θα μπορουσε να επιλεξει κατι ελαφρυτερο με μικροτερη αδρανεια (αν και αμα το ηθελε για κατι τετοιο μαλλον θα το ηξερε και ο ιδιος).
Ή μπορει να το θελει για commuter στο κεντρο της Αθηνας, οπου θα βρασει το καημενο το μηχανακι.

Αν το θελει ομως για βολτες και καγκουριες κοιταει στο σωστο δρομο!! :D

devil's animal
21/09/2016, 11:40

δεν μου ανοιγει ρε το βιντεο απο την δουλεια...
τι δειχνει?:confused:

buckley
21/09/2016, 11:43

Λαμπάδες το Πάσχα...

Bob_o_mastoras
21/09/2016, 11:56

Μια παραβαση του ΚΟΚ.. :lol:

Buckley εχει πολυ καλυτερα video με XR650 το youtube. Με πολλες περισσοτερες παραβασεις.. :lol:

GFawkes
21/09/2016, 11:57
αν και νταλαρα δεν θελω να βλεπω-ποσο να ακουω-
ουτε ζωγραφιστο!!!!

Αυτο ειναι κ@##$@!!!!
:a07:

buckley
21/09/2016, 11:58
Μια παραβαση του ΚΟΚ.. :lol:

Buckley εχει πολυ καλυτερα video με XR650 το youtube. Με πολλες περισσοτερες παραβασεις.. :lol:

Έβαλα το απλό για να μη φοβηθεί το παιδί που θέλει να το πάρει...

kordix
21/09/2016, 12:15
Το Νταλάρα Νταλάρα Νταλάρα νομίζω πώς έχει μιζα.

devil's animal
21/09/2016, 12:21

το νταλαρα εχει μιζα ιταλικη, που χαλαει...φυσικα!!:lol:

οποτε καλυτερα να παρθει κατι που δεν εχει ουτε το βαρος της μπαταριας, ουτε την προβληματικη μιζα που δεν μπορει ευκολα να επισκευαστει...

μανιβελα και ξερο ψωμι...
αν ειναι σωστα ρυθμισμενο, μιση μανιβελια...;)

Bob_o_mastoras
21/09/2016, 12:27

To Νταλαρα το τελευταιο του 2007 ειχε μιζα μονο.
Και οπως λεει ο Ντεβιλς, ηταν της κακιας ωρας.

kordix
21/09/2016, 12:37
Ααα δεν το γνώριζα. Ωραία βάση για χωμάτινο τουρισμο είναι το άτιμο.

devil's animal
21/09/2016, 12:47
To Νταλαρα το τελευταιο του 2007 ειχε μιζα μονο.
Και οπως λεει ο Ντεβιλς, ηταν της κακιας ωρας.

ρε Μπομπ ποιο νταλαρα τελευταιο και νταλαρα παλιο? ΕΝΑ ειναι το μηχανακι...
απο το 2000 εως το 2007 οπου σταματησε η παραγωγη ιδιο ηταν το μηχανακι...ουτε χρωματα δεν ειχε αλλαξει...τι χρωματα? ΕΝΑ χρωμα ειχε...το κοκκκινο...:lol:

δεν υπηρχαν επιλογες...

απλα καποια στιγμη..δεν θυμαμαι ποτε...το πηραν οι Ιταλοι και εκαναν την μετατροπη motard, με ζαντολαστιχα, μπαταρια και μιζα...και το ονομασαν dall'ara...
νομιζω το dall'ara ειναι το ονομα μια αντιπροσωπειας εκει...

ηταν τοτε που γινοντουσαν τα παντα μοταρντ...

asymvivastos85
21/09/2016, 14:43
Αγορίνες χαιρόμαι γιατι εδω μεσα υπάρχει γνώση ..Το θέμα ειναι οτι μου αρέσουν όλοι οι δρόμοι για τις μηχανες ,και κατά βάθος ξέρω τα ''μειονεκτήματα'' του xr οπως περιγραφει στην αρχη ο φιλος Bob_o_mastoras .Η αλήθεια ειναι οτι βολευει για δευτερο μηχανακι να κανεις την καυλα σου σε χωματινους δρομους και παραλιες τα καλοκαιρια (ειμαι συνεχεια ευβοια σκ και καλοκαιρια)και φυσικα το θελω οπως βγαινει μαμα κατσικι κ οχι μοταρντ..είναι ερωτας απο παλια απ τα 20 και τωρα πηγαμε 30 και μυαλο δεν βαλαμε :lol:
αλλα δυστυχως αυτη η λογικη με κερδιζει παντα..η λογικη που θελει χωμα ,ασφαλτο ,ταξιδια,πολη και δικαβαλο οταν χρειαστει ..οποτε οταν ζητας πολλα ..απλα του ριχνεις ματιά με ενα αχ και κοιτας αλλου :(

αλλα το γουσταρω!

απο αξιοπιστια-σερβις?? περα απ τα λαδακια εχουμε καποιο θεμα?

Bob_o_mastoras
21/09/2016, 14:54
Ενα ηταν, ναι, απλα νομιζω τα Ευρωπαϊκα ηταν ολα Dallara. Αν δεις τη μαμα εξατμιση λεει Dall'ara επανω, που οντως ειναι συνεργατης της ΧονΔας στην Ιταλια.
Απλα στο 2007 προσθεσε μιζα (και πιθανον και κλειδαρια). Ηταν το τελευταιο.

Εψαξα μολις τωρα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι παντως σε σχεση με αυτο που λεμε.

Bob_o_mastoras
21/09/2016, 15:00
Για την αποδοση του, ειναι σκυλι του πολεμου!! Πολυ πιο αξιοπιστο απο τα enduro της Ε3.
Για σερβις, κοστη κλπ ας πει ο Ντεβιλς που το εχει χρονια τωρα.

devil's animal
23/09/2016, 18:16
δεν εχει κανενα θεμα αξιοπιστιας, εκτος απο καποιες περιπτωσεις που κουρευαν τα γραναζια της 3ης..αλλα νομιζω οτι ειχε να κανει με το ελλιπες σερβις και οχι με προβλημα στο σασμαν απο την μανα του...

λαδια και φιλτρο λαδιου καθε 1000 οπως ειπε ο μπομπ...
βαλβιδες καθε 5000 του κανω εγω, αν και δεν θελει πολυ ρυθμισμα...καποιοι κανουν και πιο αργα...

δεν χρειαζεται κατι αλλο...ανα 5-6 χρονια, καθαρισμα κανενα καρμπ, λογω των σκατοβενζινων...

αλλα αυτα δεν ειναι κοστη που θα σε προβληματισουν...ειδικα για τοσο αραια διαστηματα....

πιο πολυ θα πονας με τα αλυσιδογραναζα και τα λαστιχα, παρα με οτιδηποτε αλλο...

για βουνο και εντουραδες δεν ξερω...αλλα λενε οτι ειναι βαρυ και δεν παει ευκολα σε μονοπατια...
ειναι πιο πολυ για φλαταδουρες και εκδρομικο εντουρο που θα ξεδιπλωσει την ροπη του και θα κρυφτει το βαρος του...
στην Αμερικη το ειχαν για τετοια χρηση και για το baja 1000miles...

νομιζω παντως οτι του ταιριαζει περισσοτερο σαν motard big thumper...εχει στιβαρο πλαισιο και μπαινει με παρα πολλα στην στροφη χωρις να κουναει...
αν συνηθισεις το βαρος του, μπορει να κινηθει πολυ σβελτα και εντος αστικου ιστου και εντος επαρχιακου στριφτερου οδικου δικτυου ή καρτοπιστας...

μια χαρα ειναι για την ηλικια σου...και τιμολογιακα παιζουν σε καλα λεφτα, αρκει να βρεις καποιο "καθαρο"...

MG-KTiNoS
23/09/2016, 18:48
το μονο πρόβλημα με το Νταλ Άρα είνα ότι θέλει πολλά λεφτά.
(να το πάρεις και να το χεις)
ΑΝ αυτό δεν είναι πρόβλημα τότε μην το κουβεντιάζεις καν
Το έχω πάρει βόλτα και έπαθα πλάκα.
:a013: