PDA

View Full Version : Σχετικα με scooter

George M
21/09/2016, 16:17
Παιδια σε αυτο το φορουμ μπορουμε να μιλησουμε σχετικα με scooter?
Η ειναι μονο για μηχανες?

basilis_k6
21/09/2016, 16:21
μονο για μηχανες. Ήδη χρησιμοποιησες τη λεξη scooter πάνω απο μία φορά που ειναι το επιτρεπόμενο όριο. Μπορεις να αποφυγεις το μπαν με μία κακή κουβέντα για ιταλικά μηχανάκια.

Ζεύκας
21/09/2016, 16:30
δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση αλλά υπάρχουν φόρουμ πχ scooterclubhellas όπου υπάρχει περισσότερο υλικό και μέλη πιό σχετικά με τα σκούτερ

p@nos
21/09/2016, 16:54
ειναι λιγο μαλακια το scooterclubhellas...χωρις να θελω να κανω δυσφημηση, απαιτει λογαριασμο για να διαβασεις...το να ανοιξεις λογαριασμο δεν ειναι τοσο ευκολο...θελει επισης να βαλεις κωδικο επιπεδου ενεργοποιησης πυρηνικων οπλων...και ολα αυτα για να συζητησεις για κλασομπανιερες καθημερινης μετακινησης :lol:

οποτε φιλε ρωτα εδω οτι θελεις, ετσι κ αλλιως εδω μεσα υπαρχουν περισσοτεροι κατοχοι σκουτερ απ οτι εκει

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
21/09/2016, 16:57
Εξαρτάτε φίλε μου. Για μερικούς είναι Καζους Μπελι.
Αλλά σημασία έχει το ποιο σημαντικό.
Τι ομάδα είσαι?
:lol:
καλως ορισες.

WiSe
21/09/2016, 17:55
Τι να πουμε για τα σκουτερ δηλαδη?

Dimos35
21/09/2016, 19:08

Πλάκα κάνεις. Εδώ μιλάμε για ηλιακούς θερμοσίφωνες, ΓΚομπιούτερς, αεροπλάνα, αποχυμωτές, ενυδρεία, ραβδιστικά ελιών ....στα scooters θα κολλήσουμε;

anavatis19
21/09/2016, 20:35
ειναι λιγο μαλακια το scooterclubhellas...χωρις να θελω να κανω δυσφημηση, απαιτει λογαριασμο για να διαβασεις...το να ανοιξεις λογαριασμο δεν ειναι τοσο ευκολο...θελει επισης να βαλεις κωδικο επιπεδου ενεργοποιησης πυρηνικων οπλων...και ολα αυτα για να συζητησεις για κλασομπανιερες καθημερινης μετακινησης :lol:

οποτε φιλε ρωτα εδω οτι θελεις, ετσι κ αλλιως εδω μεσα υπαρχουν περισσοτεροι κατοχοι σκουτερ απ οτι εκει

χααχαχαχ ετσι ακριβως! ειχα γραφτει και εγω πριν παρω τη μηχανη και οντως ισχυει! και γενικα πολυ δυσκολο σαιτ μου φανηκε

Rigas.
21/09/2016, 20:39
:a34:
Πλάκα κάνεις. Εδώ μιλάμε για ηλιακούς θερμοσίφωνες, ΓΚομπιούτερς, αεροπλάνα, αποχυμωτές, ενυδρεία, ραβδιστικά ελιών ....στα scooters θα κολλήσουμε;

Για αλυσοπριονα θα πούμε καμία κουβέντα?

Bowleno
22/09/2016, 12:03

:a34:

Για αλυσοπριονα θα πούμε καμία κουβέντα?

και για ρολόγια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149889&highlight=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9) μιλάμε, να δω πότε θα μιλήσουμε για αναπτήρες, ποιος ανάβει πιο καλά; ποιος πιο σταθερά; ποιος έχει την πιο όμορφη φλόγα; ποιος είναι πιο κομψός;
Τέτοια και άλλα πολλά υπαρξιακά μας απασχολούν, τα σκούτερ θα μας μαράνουν; :lol:

Stefanos73
22/09/2016, 12:06

Τελικά, τί θα πούμε για τα scooter?

billyP
22/09/2016, 12:07
ναι...ωρέ πείτε να μαθαίνουμε και εμείς που "αναγκαστήκαμε" να πάρουμε ένα :a014:

Bowleno
22/09/2016, 12:08
Τελικά, τί θα πούμε για τα scooter?

ότι είναι μπανιέρες ίσως; :lol:

Panos76
22/09/2016, 12:15
Να πάρετε μόνο χόντα._

Ο GFawkes θα πει ότι τα μπέβερλυ είναι καλύτερα, ωστόσο εγώ στην Ιταλία είδα να κυκλοφορούν στην πλειοψηφία τους yamaha και honda :lol:

Σημαντικό επίσης είναι το συνεργείο που θα αναλάβει το σέρβις να ξέρει να κουμπώνει τα πλαστικά με σωστή σειρά και τρόπο..

billyP
22/09/2016, 12:17
honda πήρα...."όλο προσόντα" μου είπαν αλλά σε κλίση μεγαλύτερη των 10μοιρών σκέφτομαι να κλαίω τη δική μου τη μοίρα !

Panos76
22/09/2016, 12:20
Κλίση 10% σημαίνει 10m υψόμετρο ανά 100 μέτρα δρόμου, νομίζω πως τα καταφέρνει. Τι είναι, 125άρι;

billyP
22/09/2016, 12:25
150αρι..... αλλα προέρχομαι (εξ ανάγκης) από μαστόδοντο και όλα πάνω του μου φαίνονται επικίνδυνα σαν παιδικό παιχνίδι

Panos76
22/09/2016, 12:27
Απόλυτα λογικό, που να πήγαινες και σε παπί. :p

Αν μιλάμε για το sh, στα 150cc το θεωρώ το καλύτερο σκούτερ της κατηγορίας σε πολλούς τομείς.

billyP
22/09/2016, 12:30
μιλάμε για το sh150 με εναν δισκο εμπρος κ συνδυασμενα φρενα
επέμενα ότι δεν φρενάρει αλλά ένας σύντροχος-γνώστης που το δοκίμασε το βρήκε εξαιρετικό !!
επιμένω όμως ότι πρέπει να αφήνεις δύο στάδια δρόμο αν θες να φρενάρεις χωρίς να καρφώσεις τα προπορευόμενα

GFawkes
22/09/2016, 12:45
και για ρολόγια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149889&highlight=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9) μιλάμε, να δω πότε θα μιλήσουμε για αναπτήρες, ποιος ανάβει πιο καλά; ποιος πιο σταθερά; ποιος έχει την πιο όμορφη φλόγα; ποιος είναι πιο κομψός;
Τέτοια και άλλα πολλά υπαρξιακά μας απασχολούν, τα σκούτερ θα μας μαράνουν; :lol:

Αγόρασα σήμερα έναν αναπτήρα στην παραλία που ανάβει τσιγάρο με 12 μποφόρ, επίσης νομίζω ότι είμαι πολύ πιο ωραίος χωρίς φρύδια.

Να πάρετε μόνο χόντα._

Ο GFawkes θα πει ότι τα μπέβερλυ είναι καλύτερα, ωστόσο εγώ στην Ιταλία είδα να κυκλοφορούν στην πλειοψηφία τους yamaha και honda :lol:

Σημαντικό επίσης είναι το συνεργείο που θα αναλάβει το σέρβις να ξέρει να κουμπώνει τα πλαστικά με σωστή σειρά και τρόπο..

Μπουρδελα ιταλικα και γιαπωνεζικα....μπλιαχ

Μονο Αυστριακα ατια καβαλαω.....σταματημενα!!!

ξεκινα φιλε θεμα για τα σκουτερ και θα καταληξει στις μεταφυσικες αναζητησεις αναστατωμενων ανδρων!!!!σε χρονο Dt

Panos76
22/09/2016, 12:50
:bawl:

George M
23/09/2016, 09:20
Πολλες και διαφορετικες προσωπικοτητες βλεπω χαχα..
Οσον αφορα το scooterclub δεν περιμενα τετοια απαντηση..
Εχω το sym 300 sitycom και ψαχνομαι για λαστιχα..
Παρεπιπτωντος στο μελλον θα παρω την bmw 800 gs την καινουργια,για να μην λετε..χαχα

teogtp
23/09/2016, 09:38
Παρεπιπτωντος στο μελλον θα παρω την bmw 800 gs την καινουργια,για να μην λετε..χαχα

Αν έχεις τα μανισια λάστιχα ακόμα, πέταξε τα και βάλε ένα ζευγάρι της προκοπής.
Τοτε θα καταλάβεις ότι και τα σκουτερ στρίβουν.

sniper
23/09/2016, 09:41

Πάρε εσύ το BMW και θα λέμε.

Panos76
23/09/2016, 09:47
Για λάστιχα προτείνω μέτζελερ (feel free) ή τα μισλέν (city grip).

giorgosmg
23/09/2016, 09:56
Σε beverly 350 εχω τα michelin citygrip και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :)

teogtp
23/09/2016, 10:01
Για λάστιχα προτείνω μέτζελερ (feel free) ή τα μισλέν (city grip).

Άκου όνομα. ...feel free. ....
Με φτερά για έξτρα απορροφητικοτιτα;
:D

Panos76
23/09/2016, 10:03
Εννοείται πως τα σκούτερς είναι η επιτομή της πρακτικότητας, φιλικότητας κ χρηστικότητας.

Απλά, προσωπικά, δε μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι πρέπει να καταβάλλει κανείς 3-4 και 5 χιλιάρικα για ένα πλαστικό μηχανάκι πόλης όταν με τα ίδια παίρνεις ''μηχανή''.

billyP
23/09/2016, 10:12
τα σφούχτερ ΔΕΝ φρενάρουν................με φοβίζει να ανοίξω το γκάζι γιατί δεν ξέρω πού να το πρωτο-κοπανήσω !!!!!
να χέσω τη πρακτικότητα (εχω αμφιβολίες) , τη φιλικότητα, τη χρηστικότητα άμα δεν μπορώ να "παίξω" με γκάζι, φρένο για λόγους ασφαλείας και μόνον

Panos76
23/09/2016, 10:21
τα σφούχτερ ΔΕΝ φρενάρουν................με φοβίζει να ανοίξω το γκάζι γιατί δεν ξέρω πού να το πρωτο-κοπανήσω !!!!!
να χέσω τη πρακτικότητα (εχω αμφιβολίες) , τη φιλικότητα, τη χρηστικότητα άμα δεν μπορώ να "παίξω" με γκάζι, φρένο για λόγους ασφαλείας και μόνον

Φταίει το μαστόδοντο, αν έχεις συνηθίσει σε υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου, λογικό να δείχνει το ''σκουτεράκι'' λίγο.

Σε συνθήκες πόλης και περιφέρειας αττικής, θεωρώ ότι και στρίβουν και φρενάρουν χωρίς να νοιώσεις κίνδυνο.

billyP
23/09/2016, 10:28
στο μανουάλι λέει για την είσοδο σε στροφή :
" κλείστε το γκάζι έγκαιρα, βάλτε τα χέρια στα φρένα, στρίψτε ομαλά και ανοίξτε το γκάζι αφού βγείτε από τη στροφή..." :D

Panos76
23/09/2016, 10:33
Σιγά μη μπαίνει κ με κολιά ξηλώνοντας την άσφαλτο :lol:

Ούτε καν, εκτός αν οδηγείς κανα Τμαξ. Μια χαρά έμπαινα - πχ περιφερειακό Υμηττού - με 100-110 χωρίς να κόβω πουθενά. Όλο ένα ισιάδι το έκανα non-stop. (μιλάμε για 150άρι σκούτερ).

DoctoR_k6
23/09/2016, 10:36
Αναλογως τι εννοει ο καθενας στριβουν, φρεναρουν...:D
Για λαστιχα Dunlop Scootsmart μονο.

billyP
23/09/2016, 10:52
δεν θα μπαίνω με τη ταυτότητα στο στόμα σε στροφή , με τον Χάρο, μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι μπορεί να στρίβει !!!!
σε κλίση, οι αναρτήσεις είναι αστείες και βαρδα μη βρεις ανωμαλία στον δρόμο πάνω στην όποια κούρμπα........

teogtp
23/09/2016, 10:55
δεν θα μπαίνω με τη ταυτότητα στο στόμα σε στροφή , με τον Χάρο, μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι μπορεί να στρίβει !!!!
σε κλίση, οι αναρτήσεις είναι αστείες και βαρδα μη βρεις ανωμαλία στον δρόμο πάνω στην όποια κούρμπα........

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν του αρέσει να χορεύει. .....

:tooth:

billyP
23/09/2016, 11:01
βουλωμένο γράμμα, διαβάζεις :beer:

K-Beast
23/09/2016, 11:55
Αν ξερεις τι καβαλας, μια χαρα είναι τα σκουτερ!
Μη τα χλευάζετε αν δεν εχετε συμβιωσει μαζι τους!

billyP
23/09/2016, 12:02
δεν θα τα χλευάζαμε αν η τιμή τους είχε λιγότερη προστιθέμενη αξία λόγω life style......
δεν είναι δηλαδή "τίμια λύση" για τα λεφτά που μας ζητούν για αγορά....

K-Beast
23/09/2016, 12:16
Mαζι σου στο θεμα τιμης.Σιγουρα είναι υπερκοστολογημενα!
Αλλα καποιους δε τους ενδιαφερει να δωσουν 100€ παραπανω πχ,αρκει να μην εχουν συμπλεκτη,να εχουν αποθηκευτικο χωρο,και να πηγαινουν κυριλε στη δουλεια τους,η οπου αλλου χρειαζεται!

billyP
23/09/2016, 12:18
100 ή 1.000 παραπάνω ???????? το 100 το κουβεντιάζω, το 1.000 όχι ....
ιδιαίτερα μάλιστα όταν η μία εταιρία πουλάει τον ίδιο κινητηρα σε 3-4 άλλες και η διαφορά τους είναι στο κοστούμι

K-Beast
23/09/2016, 12:20
100 ή 1.000 παραπάνω ???????? το 100 το κουβεντιάζω, το 1.000 όχι ....
ιδιαίτερα μάλιστα όταν η μία εταιρία πουλάει τον ίδιο κινητηρα σε 3-4 άλλες και η διαφορά τους είναι στο κοστούμι1000 ηθελα να γραψω.Όλα φιλε μου είναι υποκειμενεικα στο θεμα μοτο ,αν προκειται να διαλέξουμε για τη παρτη μας!

billyP
23/09/2016, 12:30
ναι.....υποκειμενικά

για το δικό μου μυαλό λοιπόν, τα σκουτερ είναι πολύ ακριβά και επικίνδυνα για τη ποιότητα κύλισης και την ασφάλεια που μας δίνουν στον δρόμο.....υποκειμενική άποψη και η ψήφος μου υπέρ της άποψης περί μοναδικότητας της κ@λ@τρυπίδας του καθέ έναν απο εμάς :beer:

K-Beast
23/09/2016, 12:35
ναι.....υποκειμενικά

για το δικό μου μυαλό λοιπόν, τα σκουτερ είναι πολύ ακριβά και επικίνδυνα για τη ποιότητα κύλισης και την ασφάλεια που μας δίνουν στον δρόμο.....υποκειμενική άποψη και η ψήφος μου υπέρ της άποψης περί μοναδικότητας της κ@λ@τρυπίδας του καθέ έναν απο εμάς :beer:Απολυτα σεβαστη!!:beer:

GFawkes
23/09/2016, 13:33

Οτι πληρωσεις παιρνεις

εχει σκουτερ 4Τ 50κυβικων με ταμπουρα
εως 800 κυβικων που 200αριζουν με διπλα 300αρια δισκοφρενα με τετραπιστονες....

δες τι αποτελει Προτεραιότητα για σενα και πραξε αναλογα...

billyP
23/09/2016, 13:37
διαβάζοντας τα προηγούμενα, θα αντιληφθείς ότι έχω ήδη πάρει τα μέτρα μου...
η κουβέντα γινόταν για το πόσο πιθανό είναι να σου τα πάρει άλλος τα μέτρα όντας αναξιόπιστη η επιλογή ενός σφούχτερ μεσαίας και υπερεκτιμημένης αξίας

DoctoR_k6
23/09/2016, 14:00
Καμια εταιρια δεν υποχρεωνει κανεναν να αγορασει οποιοδηποτε μοτο με το ζορι.
Τα βαζεις κατω ολα τα δεδομενα κ προχωρας.

GFawkes
23/09/2016, 14:18
ισχυει το ανωτερω

οπως στρωσεις θα κοιμηθεις

προσωπικα δεν πιστευω οτι κανει η μηχανη τον αναβατη αλλα το αναποδο.

Εχω δει "αστριφτα" για πολλους μηχανακια να ξυνουν, και "motogp" μηχανες με φωτα με τετραγωνα λαστιχα...

billyP
23/09/2016, 14:26
υπάρχουν όμως αντικειμενικά κριτήρια χρήσης και ασφάλειας που χαρακτηρίζουν τις επιλογές μας...
το να μπορείς να "στρίψεις" μέχρι το όριο ένα sh150 είναι τουλάχιστον βλακώδες ακόμα κι αν είσαι ο πλέον εκπαιδευμένος οδηγός !

Pew
23/09/2016, 14:55
υπάρχουν όμως αντικειμενικά κριτήρια χρήσης και ασφάλειας που χαρακτηρίζουν τις επιλογές μας...
το να μπορείς να "στρίψεις" μέχρι το όριο ένα sh150 είναι τουλάχιστον βλακώδες ακόμα κι αν είσαι ο πλέον εκπαιδευμένος οδηγός !

Το να ΜΠΟΡΕΙΣ να κινηθεις "γρηγορα" με οτι κι αν οδηγας ... εξηγησε μου γιατι το βρισκεις κακο;

Και το S1000RR εχει τα ορια του και το SH(it)150 ... αν δεν τα ξεπερασεις, ολα καλα.

Το ζητημα λοιπον ειναι το αλλο. ΜΠΟΡΕΙΣ να φτασεις στα ορια του ενα απο τα δυο ή και τα δυο .. χωρις να μαζευεις φερινγκ απο τις μπαριερες ;;

billyP
23/09/2016, 15:01
sh150, γρήγορα και με ασφάλεια δεν παίζει.........θέλει νηστεία και προσευχή μη φρενάρει κανας κουτάκιας μπροστά σου....
δεν μπορείς να τα έχεις όλα......

Pew
23/09/2016, 15:04
sh150, γρήγορα και με ασφάλεια δεν παίζει.........θέλει νηστεία και προσευχή μη φρενάρει κανας κουτάκιας μπροστά σου....
Μαλλον ειναι συγκεχυμενοι οι οροι "γρηγορα" και "ασφαλεια" μεσα στο μυαλο σου.
Καταλαβαινεις οτι υπαρχει μια χρυση τομη που το ενα δεν αναιρει το αλλο, ετσι;

billyP
23/09/2016, 16:02
Ομιλείς σαν ιατρός και αναφέρεσαι για τη σύγχησή στο μυαλό μου ;;;
Να ξέρω , να απαντήσω αναλόγως

BLiTzER
23/09/2016, 16:05
Ας μην το συνεχίσετε επί προσωπικού.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν το πώς και αν στρίβουν τα σκούτερ έτσι κι αλλιώς. Τουλάχιστον κανέναν που μετράει.

K-Beast
23/09/2016, 16:41
Θελω να πιστευω οτι η πλειοψηφία των αγοραστων σκουτερ, τα επιλεγουν γι αλλους λογους κι οχι για να στριβουν.

panos_zip
23/09/2016, 16:52
Dunlop Scootsmart και από μένα
ζεσταίνονται γρηγορα και δινουν μεγάλη σιγουριά.
Σε μπεβερλυ 300 8000χλμ και δεν με εχουν προδώσει ποτέ.
Πολύ καλή συμπεριφορά σε βρεγμένο.

Τα λοιπά περί πρακτικότητας δεν τα σχολιάζω.

zopas
24/09/2016, 09:59

εχοντας χοντα 1000αρα αλλα και ένα sh150 εννοείται ότι τα συνδυασμένα φρενα της μεγαλης είναι απαικτα αλλα για 150αρι το sh εχει και αυτό για την κατηγορια του φανταστικα φρενα...

δεν μπορεις να συγκρινεις ασφαλεια σε δυο ανομοια πραγματα...απλα σκεψου να φρεναρεις π.χ με μια τρανσαλπ 650 απότομα, να σου σταυρωσει το τιμονι απότομα και να πεσεις...εκει τοτε θα εκτιμήσεις τι σημαινει συνδθασμενα φρενα...και επειδή οδηγω και λιμπερτι 150αρι στη δουλεια και εχω αμεση συγκιση...το sh είναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με την ιταλικη παπαρια σε ολους τους τομεις και κυριως στα φρενα...αν καβαλήσεις το ιταλικο θα καταλάβεις ότι εχεις το καλυτερο σκουτερ αλλα δεν μπορεις επουδενι να το συγκρινεις σε ασφαλεια με τα φρενα μιας 1000αρας..

George M
24/09/2016, 10:59
Εγω πιστευω οτι το πιο σημαντικο ειναι τι βολευει τον καθενα!
Μονο αυτο μετραει..

ggs
24/09/2016, 11:09
Εγω πιστευω οτι το πιο σημαντικο ειναι τι βολευει τον καθενα!
Μονο αυτο μετραει..

Αυτό ακριβώς..
Πρόσφατα συμβιωσα με ένα pcx 150.
Αν κάποιος κάνει πολλά χλμ. Στην Αθήνα και θέλει ένα εργαλείο δουλειάς, να βάζει τσάντες, κράνη, κλπ κάτω απ την σέλα, να εχει αστεία συντήρηση, ελάχιστα κόστη, κάλυψη από νερά αξιοπρεπή συμπεριφορά (φρένα, κράτημα κλπ) και κάτι όμορφο, τα σύγχρονα μικρά σκούτερ είναι μονόδρομος. Τα θεωρώ καλύτερα από τα παπια.
Αυτά που ακόμα δεν μπορώ να χωνεψω είναι τα μεγκα σκουτερς.
Όμως, και σε αυτά, η τεχνολογία και η συμπεριφορά τους στον δρόμο έχει κάνει άλματα.

zopas
24/09/2016, 13:55
και που να συμβιωσει καποιος με το sh300..δεν χρειαζεται καποιος δευτερη μεγαλη μηχανή αν δεν είναι βεβαια ταξιδιωτης..κανει τα παντα και κοντερ στα 160χλμ τελικη, πας από Αθηνα κινηση ανετα μεχρι ταξιδάκια Πατρα, νησια κλ.π και με τα κορυφαια φρενα abs/cbs...αλλα το ξερουμε εμεις το ξερει και η χοντα και μας πιανει τον πωπο αγρια με το κοστος αποκτησης..το ιδιο με το Sh150..τελειο αλλα κοστος αποκτησης απαραδεκτο..

TmanA
24/09/2016, 17:36
Καλησπέρα, νομίζω ότι όντως οποιος πάρει σκούτερ δεν το παίρνει για την ταχύτητα. Έτυχε να έχω και από τα δύο. Μία on-off 650 και ένα 250αρι σκούτερ. Για αρκετά χρόνια σε αρκετά διαφορετικα περιβάλλοντα χρήσης λόγω συχνών μετακινήσεων. Καμιά φορά τα ζητήματα ασφαλείας διαφοροποιούνται αναλόγως της ανάγκης. Για μένα που ήθελα να κουβαλάω μεγάλο όγκο πραγμάτων σε καθημερινή βάση και να τα κρατήσω στο όχημα εκεί που θα πάω, ήταν θέμα ασφάλειας να μην φορτωνω τη μηχανή με καλαμπαλικια να προεξέχουν αριστερά δεξιά. Τα σκούτερ είναι απίστευτα πρακτικά και ασφαλή όταν η χρήση τους είναι φρόνιμη.

Ichigo
24/09/2016, 17:47
Πάλι ο ατέρμων κύκλος των κλασσικών thread moto vs scooter. :rolleyes:

Μια χαρά στρίβουν και φρενάρουν τα σύγχρονα σκούτερ. Με 33HP κινούμαι πολύ ποιο ευέλικτα στην πόλη από τα 85 ενός ογκώδους ληστή ή τα 100+ που μπορεί να έχει ένα fazer έχω χώρους να βάζω πράγματα και κυκλοφορώ κοστουμάτος άμα λάχει χωρίς φόβο να γίνω σκ@τα από τα βρωμόνερα. Με πήγε και δυο φορές Καλαμάτα φουλ φορτωμένο!!! Εγώ ήδη ετοιμάζομαι για τον δεύτερο μπέβερλη μιας και από τον πρώτο είμαι τόσο υπερευχαριστημένος που θα το ξαναπάρω ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα.

stefanos
24/09/2016, 17:50
Και sh 150 υπάρχουν παλιά με ταμπούρο πίσω που εντός ολίγων χιλιομέτρων γίνονται για κλάματα αλλά και καινούργια με δίσκους και abs που είναι πολύ καλύτερα.

MG-KTiNoS
02/10/2016, 18:28
369200

369201

TmanA
20/12/2017, 22:47
κυκλοφορώ κοστουμάτος άμα λάχει χωρίς φόβο να γίνω σκ@τ

Αυτή είναι μία αλήθεια που δεν πρέπει να αγνοούμε... Έχω πάρει ότι αδιάβροχη μπότα μοτοσυκλέτας κυκλοφορεί στην αγορά και πάλι σκ@τ@ γίνομαι. Κυκλοφορώ με μηχανή 24/7 και δεν με έχει κουράσει απολύτως τίποτα πέρα από τα παγωμένα βρεγμένα πόδια. Μιλάμε ότι αυτό με έχει γεράσει πριν την ώρα μου. Όταν είχα και το σκούτερ ήμουν άλλος άνθρωπος μιλάμε. Καμιά επαφή στην προστασία του αναβάτη. Την καλύτερη σπορ τουριγκ να έχεις αν δεν καβαλήσεις ένα gt scooter δεν ξέρεις τι θα πει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Αλλά είναι ακριβά τα ριμάδια , δεν μπορείς να βάλεις χέρι εύκολα χωρίς να φας δέκα ώρες , δεν μπορείς να ψάξεις το αίτιο αν σε αφήσει στο δρόμο και άλλα μειονεκτήματα που χρήζουν επαναπροσδιορισμού.