View Full Version : Σερβία. 2η Διεθνής Σιδεροκωλη!
AristidisZ
29/09/2016, 09:42
Σιδεροκωλη πλεον πανω απο 1100 σε μια μερα
Mε τα κυβικά σου το πας ; :lol:
Billymuse
29/09/2016, 09:46
Σουπερ εικονες που της ζηλεψαμε καλοπροαιρετα.. :beer:
tsompanis
29/09/2016, 09:50
Ετσι ν πεφτουν ιδεες για την τριτη! Ωραια πραγματα.
θα σΕ πω το βράδυ πρόταση για την Νο 3:smokin:
giwrgos2012
29/09/2016, 10:01
θα σΕ πω το βράδυ πρόταση για την Νο 3:smokin:
Περιμενω να ΜΕ πεις!
Joyrider
29/09/2016, 10:04
Ωραίοι :beer: Άντε και στις επόμενες :beer:
Tρελα αγορια μπραβο σας....
αγαπημενα μερη, τα χω περασει πολλες φορες και θελω να τα ξαναπερασω....
Ενεκα των περιστασεων δεν καταφερα να ειμαι κοντα σας αν και θα το ηθελα πολυ...
Αλλα!!!....ρε σεις....Στραχινιτσα ΔΕΝ πηγατε;
zannisvel
29/09/2016, 10:17
:beer::beer:
Καταπληκτικοί!!!!
Ετσι...!!
Απο τωρα να πεφτουν οι προτασεις για την ανοιξη...
Θα τον ξαναγεμισουμε τον κουμπαρα που θα παει!:D
alexxxcbr
29/09/2016, 12:07
:beer::beer:
spyrakos35
29/09/2016, 18:58
Η εκδρομή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς....
Στο ραντεβού που είχαμε στις 6 πμ στα μακντόναλντς στην εθνική οδό, ήταν όλοι (κορντιξ, σαιλεντ πάουερ, τίμος βε, βάιρους, έρμαβ) στην ώρα τους.... εμένα αυτό μου δείχνει πολλά....
369043
Αποφασίσαμε να φύγουμε σε δύο γκρουπ, "οι αργοί" πρώτοι και "οι γΛΙήγοροι" λίγο πιο μετά.... πρώτη στάση σε καθορισμένο βενζινάδικο στη Λαμία με τέλειο τάιμινγκ.... μόλις "οι αργοί" είχαν γεμίσει, σκάσαμε μυτη εμεις "οι γΛΙήγοροι"....
ο κύος εκεί να περιμένει και αυτός.... τέλεια....
369044
369045
είχαμε πει οτι αν πιάσει βροχή και ο ορίζοντας ήταν μαύρος, στην πρώτη ευκαιρία θα σταματάγαμε για αδιάβροχα..... "οι αργοί" τη γλύτωσαν, "οι γΛΙήγοροι" όχι.... σταματήσαμε σε ένα πάρκινγκ που κατά σύμπτωση εκείνη την ώρα στηνόταν βανάκι της τροχαίας με ραντάρ και ακολουθήσαμε τη συμβουλή του τροχαίου.... "συνήθως από βελεστίνο προς λαρισα ο καιρός χειροτερεύει".... βάλαμε τα αδιαβροχα και ο τροχαίος δεν έπεσε εξω.... δεν ξέρω τι λένε τα υπόλοιπα παιδιά σχετικά με τον αν χρειάζονταν τα αδιάβροχα, εμένα δε με χαλασε πάντως...
spyrakos35
29/09/2016, 19:01
το δεύτερο ραντεβού μας επί της εθνικής ήταν ίδια φάση, τέλειο τάιμινγκ....
από κει πάντως φύγαμε όλοι μαζί για να πάμε σύνορα.... στο δρόμο πετύχαμε και τον τσομπάνη (μόλις είχε την ατυχία του) και όλοι μαζί πλέον, φτάσαμε στα σύνορα που μας περιμένανε οι βορειοελλαδίτες.....
369047
spyrakos35
29/09/2016, 20:33
αφού περάσαμε τα σύνορα, διαπίστωσα τι θα πει αυτό που πολλοί λένε "ο δρόμος στα βαλκάνια δεν είναι καλός"......
δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί αυτό το πράγμα.... και αν υπερβάλλω γιατί κάποιος άλλος δεν ταλαιπωρήθηκε και τόσο, να θυμίσω οτι ήμουν με 300++ κιλα μηχανάκι.... ειδικά στα σκόπια ο δρόμος κάνει την κορίνθου - πατρών να φαίνεται χαλί....
τέσπα, παμ παρακάτω....
το κομμάτι στα συνορα σκοπίων - σερβίας είναι πανέμορφο.... δίπλα από το ποτάμι τίγκα στα δέντρα, με τούνελ αλλά συνάμα και επικίνδυνο (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση γαρ)..... νταλίκες και φορτηγά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο φουλ....
όταν φτάσαμε νις και αφού βρεθήκαμε όλοι (είχε αρχίσει η χαμενιάδα πλέον :lol:) τακτοποιηθήκαμε και βγήκαμε για βολτα.... είπαν τα παιδιά σε άλλα ποσταρίσματα για τον μέρφυ τους.... να πω και γω λοιπόν... πίσω στην αθήνα όταν πακέταρα, είπα "να μην παρω το παντελόνι με το χαλασμένο φερμουάρ".... ε, αυτό πήρα.... και ναι λοιπόν, ΟΛΗ την εκδρομή την έβγαλα με το παντελόνι της πυζάμας.... ευτυχώς που μοιάζει κάπως με φόρμα..... :bawl:
η διαδρομή με τα πόδια από το ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης ήταν δίπλα στο ποτάμι, πανέμορφη αλλά και με αρκετό κρύο.... βέβαια εφταιγε και το γεγονός οτι ήμασταν κουρασμένοι αλλά δε νομίζω να έκανε και πολλή διαφορά....
369052
spyrakos35
29/09/2016, 20:52
από το τραπέζι που φάγαμε, εγώ, ο σάιλεντ και (ποιος ρπστμ, δε θυμάμαι), φεύγουμε να πάμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση....
φαγωμένοι αλλά και πτώματα, αποφασίζουμε να πάρουμε ταξί.... παίρνουμε το ταξί, πεντε λεπτά διαδρομή διπλή ταρίφα, 175 δηνάρια, δλδ 1,5 ευρώ.... αφήσαμε 200 καθότι λαρτζ, ο ταρίφας κέρασε και ρυζογκοφρέτα με σοκολάτα, όλα κομπλέ..... περιττό να πω οτι κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια....
το επόμενο πρωί, ξυπνάω κατά τις 7, πάω στο φούρνο, χτυπάω ένα φρατζολάκι ψωμί με νουτέλα και ενα καρβελάκι με τυρί και ζαμπόν.... 2 ευρώ!!! ρε ωραία είναι εδώ.... χτυπάω και ένα καφεδάκι στο ξενοδοχείο, κομπλέ....
μην ξεχάσω..... οι διοργανωτές με έκαναν να νοιωσω σα στο σπίτι μου μιας και το ξενοδοχείο ήταν δίπλα σε κατάστημα του ομίλου για τον οποίο εργάζομαι....
369053
όταν με το καλό ξυπνήσανε και οι υπόλοιποι, μάθανε τις τιμές των ταξί και φρικάρανε.... είχαν γυρίσει μές τα μαύρα τα μεσάνυχτα με τα πόδια και φάγανε το κρύο της αρκούδας.... ακόμα θυμάμαι την αντίδραση του έρμαβ και γελάω..... :lol:
spyrakos35
29/09/2016, 20:56
περιμέναμε τον μεγαλειότατο εξ ελ τζωρτζ, ο οποίος, ζώντας και αυτός τον δικό του μέρφυ με τα χαρτιά που έχασε και ξαναβρήκε, θα ξεκίναγε από θεσσαλονίκη στις 6-6κ30 το πρωί και θα ερχόταν να μας βρει στις 10κ30 στο ξενοδοχείο.....
και ήρθε ο πούστης ρε παιδιά 10κ30 ακριβώς.... :eyepop:
369054
spyrakos35
29/09/2016, 21:10
φύγαμε για δεύτερη στάση του ταξιδιού.....
369055
(πριν φύγουμε από νις, συνολικά χιλιόμετρα πρώτης μέρας - στη σερβία η ώρα είνα -1)
στη νις ακόμη, με το που μπαίνουμε στην πολη μας την πέσανε οι κώλοι.... :lol:
έχω αρχίσει και αφήνω τα τιμόνια και προσκυνώ, κάποια γκομενάκια γελάνε με τον μαλάκα (εμένα λέω) και ξαφνικά...... εκείνη η δίμετρη ξανθιά ρε παιδιά..... δεν περιγράφω άλλο.....
αυτό που μου έμεινε έντονα από τη διαδρομή, είναι οτι όταν περνάγαμε μέσα απο χωριά τα σερβάκια μας χαιρετάγανε χαμογελαστά.... εικόνα που κάποτε την εβλεπες και στην ελλάδα.... για μένα ήταν από τις πιο γλυκές στιγμές του ταξιδιού....
κατά τα άλλα ο δρόμος συνέχιζε να είναι χάλια, τα φορτηγά αρκετά, υπήρχαν όμορφα τοπία αλλά και αδιάφορα, φτωχά θα έλεγα τα χωριά....
spyrakos35
29/09/2016, 21:35
φτάσαμε στην πόλη που δε θυμάμαι το όνομά της (ναι, υπήρξαν χασίματα, αλίμονο :cry:), τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο και όπως ήμασταν φύγαμε για μοκρα γκόρα (περίπου 40χλμ) μιας και ακόμη είχε φως....
369060
369061
πίσω στο ξενοδοχείο, μπαίνει ο σαιλεντ (συγκάτοικός μου) στο μπάνιο, πλημμύρισε το μπάνιο..... το λέμε στη ρεσεψιόν και μας δίνουν δωματιάρα αντάξια της κλάσης μας.... με σαλονάκι βεβαίως, βεβαίως....
369062
spyrakos35
29/09/2016, 21:47
και βέβαια βουρ για φαι στο κέντρο (με τα πόδια)....
παρένθεση...
το μέρος που πήγαμε, είναι χειμερινό θέρετρο, μέσα στο δάσος, με ομορφα ξενοδοχεία διάσπαρτα, οργανωμένα, καθαρά, με δρομους απίστευτου πλάτους κλπ κλπ.... το κέντρο της πόλης πανέμορφο, προσφέρει τα πάντα....
κλείσιμο παρένθεσης...
ναι, γιααααα βρες το κέντρο.... ρωτάμε ένα ζευγάρι, "ευθεία από δω μας λένε" (σερβοι, εκεί πηγαίνανε), "όόόόόόόχι" ο τιμος βε, "απο δω μέσα είναι, απο δω ήρθαμε εμείς" (σσ... "εμείς" σημαίνει οι χαμένοι της διαδρομής).... το "εδώ μέσα" είναι ένα στενάκι που μπαίνει μεσα στο δάσος με πολλά δρομάκια από και προς τα ξενοδοχεία που ο τίμος δεν ήξερε που του παν τα τέσσερα φυσικά και χαθήκαμε και με τα πόδια.....
και όταν τελικά βγήκαμε στο κέντρο, πετύχαμε πάλι εκείνο το ζευγάρι που μας είχε πει πώς θα πάμε και φυσικά - δεν το είπαν δυνατά - σίγουρα όταν μας είδαν να ερχόμαστε από την αντίθετη κατεύθυνση από αυτούς, θα σκέφτηκαν, "είναι μαλάκες αυτοι" :lol:
369059
spyrakos35
29/09/2016, 21:53
το κλου του τραπεζιού ήταν η μπύρα τζέλεν (σέρβικη) και ο καραγιώργης σερβίας :lol:
φάγαμε, ήπιαμε, διώξαμε το μοναδικό ζευγάρι που ήταν εκει να φάει, καθότι, σέρναμε τις καρέκλες/πολυθρόνες στο ξύλινο πάτωμα σαν κάφροι, γελάσαμε πολύ με τα χάλια μας και πλάσαμε ιστορίες για τον μάγειρα και την λαντζέρισσα του εστιατορίου....
ήταν πραγματικά πολύ όμορφη βραδιά παρά την κούραση....
:beer:
και βέβαια, καθότι ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ, γυρίσαμε όλοι με το ταξί.....
(σ.σ. επιβίωσα γιατί φόραγα τα ισοθερμικά κάτω από την πυζάμα)
spyrakos35
29/09/2016, 21:58
την επόμενη μέρα το μενού είχε μοκρα γκορα (πάλι) για καφεδάκι και βελιγράδι....
ωστόσο, κάποια φτερωτά τριμπούρδελα θέλανε ειδική φροντίδα, πέρα από το λάδωμα της αλυσίδας.....
369063
από το τραπέζι που φάγαμε, εγώ, ο σάιλεντ και (ποιος ρπστμ, δε θυμάμαι), φεύγουμε να πάμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση....
φαγωμένοι αλλά και πτώματα, αποφασίζουμε να πάρουμε ταξί.... παίρνουμε το ταξί, πεντε λεπτά διαδρομή διπλή ταρίφα, 175 δηνάρια, δλδ 1,5 ευρώ.... αφήσαμε 200 καθότι λαρτζ, ο ταρίφας κέρασε και ρυζογκοφρέτα με σοκολάτα, όλα κομπλέ..... περιττό να πω οτι κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια....
:moutza::moutza:
οσο για το χειμερινο θερετρο που χαθηκατε με τα ποδια ειναι το ζλατιμπορ :confused:
καλα κι εμεις με τον τσομπανη χαθηκαμε στο ζλατιμπορ το βραδυ :bawl:
spyrakos35
29/09/2016, 22:01
ο χώρος του ξενοδοχείου
369064
369065
spyrakos35
29/09/2016, 22:18
αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας στο σταθμό του τρένου (έχουμε ήδη βάλει φωτό), ξεκινάμε για βελιγράδι..... στόχος να φτάσουμε στο βελιγράδι νωρίς για να έχουμε χρόνο να γυρίσουμε.... έχουμε φτιάξει λοιπόν τα τζιπιές μας, έχουμε πει να προσέχουμε μη χαθούμε ειδικά μεσα στις πολεις, φτάνουμε σε ένα χωριό, σταματάμε και εκεί που όλα πηγαιναν καλά, γυρνάει ο διακόπτης και αρχίσαν τα χασίματα ξανάάάάάάά.... βασικά ένας χάθηκε (γιατί ήθελε να φάει το μηλαράκι του :cry:) αλλά αυτό αρκούσε για να σπάσουμε τελικά σταδιακά σε τρεις ομάδες και ο ηλίας μόνος του :bawl:
και αφού τελικά έχουμε καταφέρει να βρεθούμε όλοι και από ένα σημείο και μετά να κάνουμε το υπόλοιπο της διαδρομής όλοι μαζί σταματάμε σε μπενζινάδικο λίγο πριν το βελιγράδι (έπρεπε να σταματήσουμε).... βάζουμε βενζίνες, ξεκουραζόμαστε και εκεί που λες "φεύγουμε" γίνεται αυτό που ακολουθεί.....
369068
369069
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spyrakos35
29/09/2016, 22:34
αφού το φαγε φυγαμε, νταξ, πως κάνεις έτσι ρε παπάρα :lol:
φτασαμε βελιγράδι χωρίς άλλα χασίματα.... και το βελιγράδι ήταν φανταστικό.... και οι σερβίδες επιπέδου τσουλού....
και γελάσαμε πολύ.... ΟΛΟΙ μαζί.... και αυτή ηταν η μεγαλύτερη επιτυχία του ταξιδιού....
παρά τις όποιες αναποδιές που μπορεί να μας έτυχαν, παρα τους εκνευρισμούς που μπορεί να βγήκαν, η ομάδα ποτέ δεν έσπασε, ποτέ δεν έχασε τη συνοχή της, ποτέ δε βγήκε από το στόχο της....
και πραγματικά, αν αύριο γινόταν νέο ταξίδι, θα ήμουν μέσα με τα μπούνια.... πιο σοφός και πιο υποψιασμένος....
μαγκες, σας ευχαριστώ όλους γι αυτό το υπέροχο βολταράκι, όλους μαζί και τον καθένα σας ξεχωριστά....
να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε την άνοιξη
369071
υγ.... έχω πει εδώ μέσα τον κόρντιξ "εκνευριστικό".... ε μα ναι ο πούστης, έχει μία ηρεμία/ψυχραιμία που σπάει αρχίδια.... άσε που όσο τον είχα μπροστά μου και ενώ εγώ άπλωνα πόδια να ξεπιαστώ, αυτός εκεί, πάνω στην προπέλα του, ζήτημα να απλωσε δυο - τρεις φορές τα πόδια του....
να σαι καλά ρε κωστή, πάντα έτσι και πάντα να χαίρεσαι την προπέλα σου
Ξαναζήλεψε ρεμάλια, αν και οι φωτό είναι ανίκανες να περιγράψουν το παρεΐστικο κλίμα, λένε πολλά και πρέπει να περάσατε άψογα.
Το γεγονός ότι χαθήκατε τόσες φορές οφείλεται στο ότι ήμουν νοερά μαζί σας.
Και στις επόμενες με ακόμα καλύτερες αναμνήσεις.
Αν πώ πώς δεν ζήλεψα, ψέμα θα είναι..............................................
:beer::beer::beer::beer:
xarisiero
30/09/2016, 18:52
Μπράβο ρε παιδιά....πολύ σας χάρηκα..Ελπίζω να μπορέσω να σας ακολουθήσω σε κάποια απο τις επόμενες....:beer:
Pan (dvs)
30/09/2016, 19:18
Το εχω ξαναπει αλλα θα το πω παλι και ας γινω γραφικος.Οταν η παρεα ειναι δεμενη,ολα τα αλλα ερχονται μονα τους.:beer:
Ομορφιές!
Αντε και στην επόμενη !
https://youtu.be/5pEnnRmbHRA
Αυτο για τους συνταξιδιώτες...
tsompanis
02/10/2016, 12:13
https://youtu.be/5pEnnRmbHRA
Αυτο για τους συνταξιδιώτες...
Ευχαριστώ πολύ ρε! :lol:
stavrouliasp
02/10/2016, 13:05
:beer::beer::beer:
αφιερωμενη στην ψυχη της παρεας....
369244
δεν εχει νοημα να βαλω φωτο μιας και λιγο πολυ εχουμε ολοι τις ιδιες φωτος. μια μικρη ιστοριουλα ομως αξιζει.
πρωτο βραδυ κι εχουμε φτασει Νις. κλασσικα περιμεναμε τους χαμενους. πισω μου τσομπανης κι αρχιζουμε κουβεντουλα με σπυρακο. Αααααα το FJR εχει πιο στενη σελα και τα ποδια πατανε καλυτερα κατω, τι λε ρε το sprint παταει καλυτερα στην γη κι αλλα τετοια φιλοσοφικα ζητηματα στο μεταξυ κοβεται η συζητηση γιατι επρεπε να παμε στο ξενοδοχειο κι εκει θα ερχοντουσαν οι χαμενοι. στο ξενοδοχειο παλι περιμεναμε κανα μισαωρο και βαλε. μπροστα μου να εχω τον σπυρακο να εχει βαλθει να δοκιμαζει αναρτησεις πιανοντας μοτο απο την πισω σχαρα και να τις πιεζει βλεποντας την επαναφορα. αλλη δουλεια δεν ειχε λεμε τωρα....
καποτε πηγαμε στο ξενοδοχειο βλεπω τσομπανη και του λεω παμε για δωματιο; και δεν παμε μου κανει. τριτος οροφος μας ελαχε και γλωσσα στο πατωμα για να ανεβουμε με τα πραματα. μου κανει ειμαι τεζα πηγαινε βολτα με τους αλλους. πηγα και στο τελος της βραδυας γυρισα με ταξι οπως ανεφερε πριν ο σπυρακος. κι οπως ανεβαινα για το δωματιο λεω θα κοιματε ο τσομπανης οποτε σιγουλια σιγουλια και υπνο κατευθειαν. η ωρα περιπου εντεκαμιση αν θυμαμαι καλα. αμ δε τσομπανης ξυπνιος κι αρχιζουμε ενα κουβεντολοι που κρατησε μεχρι τις τρεις. δυο αγνωστοι ημασταν στην ουσια και δεν ειχαμε συναντηθει παλιοτερα να πεις :lol:
με τοσο λιγο υπνο φυγαμε την αλλη μερα για ζλατιμπορ :cry:
spyrakos35
03/10/2016, 05:04
αφιερωμενη στην ψυχη της παρεας....
369244
γιατί με πληγώνεις τώρα? :cry:
παρακαλώ παρατηρείστε:
A. την παντελή έλλειψη κυτταρίτιδας
Β. την υπαρξη θεσπέσιου πωπού παρά το γεγονός οτι ΔΕΝ φορά ψηλοτάκουνα (που να φοραγε δλδ)
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ο "γαμω τις λαμπες" εχει αντιθετη αποψη, το δηλωσε το πρωι σαν φευγαμε απο το βελιγραδι. παρακαλω βρειτε τα ηρεμα και χωρις διαπληκτισμους μην γινει το θρεντ μυλος και ψαχνομαστε :cry:
spyrakos35
03/10/2016, 10:42
ο "γαμω τις λαμπες" εχει αντιθετη αποψη, το δηλωσε το πρωι σαν φευγαμε απο το βελιγραδι. παρακαλω βρειτε τα ηρεμα και χωρις διαπληκτισμους μην γινει το θρεντ μυλος και ψαχνομαστε :cry:
Αντιθετη αποψη για τι πράγμα ακριβώς;
RizlaPlusPlus
03/10/2016, 10:46
Αντιθετη αποψη για τι πράγμα ακριβώς;
Για την κυτταριτιδα. Το ανελυσα και στη βολτα: τα λευκα δερματα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην εχουν κυτταριτιδα. Και με ζωντανα παραδειγματα, παρακαλω :D
spyrakos35
03/10/2016, 11:50
Για την κυτταριτιδα. Το ανελυσα και στη βολτα: τα λευκα δερματα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην εχουν κυτταριτιδα. Και με ζωντανα παραδειγματα, παρακαλω :D
:plaf:
αζμήν μιλησω καλυτερα.....
Εγώ απορώ πώς βλέπετε αν έχει κυτταρίτιδα κάτω από το τζην...
Stefanos73
03/10/2016, 12:35
X-Ray
spyrakos35
03/10/2016, 13:35
Εγώ απορώ πώς βλέπετε αν έχει κυτταρίτιδα κάτω από το τζην...
X-Ray
Είναι θέμα εμπειρίας ρε γατάκια
Stefanos73
03/10/2016, 18:24
Είναι θέμα εμπειρίας ρε γατάκια
Και φαντασίας!
GiorgosLa
04/10/2016, 21:58
Μπράβο ρε παιδιά. Πραγματικά ζηλευτή βόλτα. Άντε και στην επόμενη, να βλέπουμε κι εμείς οι... "μην πάμε και πολύ μακριά," τα εξωτερικά εκ του καναπέος.
Μου άρεσε ο τρόπος που ποστάρισε ο Σπύράκος τις πρώτες φωτογραφίες. Όνομα - Σχόλιο - Φάτσα - Μηχανάκι. Κανονικά έτσι έπρεπε να κάνουμε όλοι, να ξέρουμε τι μας γίνετε. :D
Μπράβο σε όλους. :beer:
Μπράβο ρε παιδιά. Πραγματικά ζηλευτή βόλτα. Άντε και στην επόμενη, να βλέπουμε κι εμείς οι... "μην πάμε και πολύ μακριά," τα εξωτερικά εκ του καναπέος.
Μου άρεσε ο τρόπος που ποστάρισε ο Σπύράκος τις πρώτες φωτογραφίες. Όνομα - Σχόλιο - Φάτσα - Μηχανάκι. Κανονικά έτσι έπρεπε να κάνουμε όλοι, να ξέρουμε τι μας γίνετε. :D
Μπράβο σε όλους. :beer:
ok αλλα μην του δινεις και πολυ θαρρος.....
spyrakos35
05/10/2016, 06:58
ok αλλα μην του δινεις και πολυ θαρρος.....
:lol:
Φοβασαι κατι;
tsompanis
05/10/2016, 10:45
Το λοιπόν!
Δεν ξέρω αν θα γίνει σιδεροκωλη την άνοιξη και μακάρι να γίνει, αλλά εγώ εκείνη την εποχή ακόμα αρμεγω. θα σας παρακολουθω απο εδω
Όμως! Μιας και το κουβεντιασαμε με τα παιδιά, τον Σεπτέμβριο μπορώ να προτείνω μια σιδεροκωλη
Η Οποία μπορεί να στηθεί ως εξής
1η μέρα,
Μάζωξη στα σύνορα της κακαβιας και βουρ στους αγ σαράντα - Αλβανία.1ωρα περίπου διαδρομή από τα σύνορα.
2η μέρα
Αγ . σαράντα -ανεβαίνουμε ακτογραμμή προς Αυλώνα, Δυρράχιο Σκοδρα περνάμε σουβλάκι Μαυροβούνιο μπουτβα - κοτορ και καταλήγουμε για ύπνο, dubrovnik Κροατία.
3η μέρα
Dubrovnik -βοσνια σαραγεβο ή μοσταρ ανάλογα με το τι επιθυμεί η παρέα
και 4η μέρα επιστροφή μέσω ωχριδα - Καστοριά -Εγνατία
η τρίτη μέρα σκόπιμα έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα για να μπορούν να στρώσουν οι κωλοι και να βγάλουν την 4η μέρα που θα είναι δύσκολη με πολλά χιλιόμετρα και μικρή ωριαία ταχύτητα αλλά περνάει από φανταστικά μέρη μέχρι την Καστοριά - Καλαμπάκα
είναι πολύ νωρίς για να κανονίζουμε από τώρα, αλλά είπα να ενημερώσω μια και βλέπουμε αργότερα με χάρτες κλπ. Πως θα βγει ο χειμώνας:lol:
spyrakos35
05/10/2016, 11:00
Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη για τις διαδρομες και (βασιζομενος στα δικα σου σχολια) εχω να πω τα εξης....
Α. Τα >1100 χλμ βελιγραδι -αθηνα τα εβγαλα χωρις κουραση παρα το γεγονος οτι ηταν η τελευταια μερα της βολτας.
Β. Κατ εμε θα πρεπει ο πλεον απομακρυσμενος προορισμος να ειναι στη δευτερη μερα ωστε η επιστροφη να μη γινεται στις μια η ωρα το βραδυ ή και η αναχωρηση για την επιστροφη να ειναι πιο χαλαρη.
Γ. Ομορφη διαδρομη στην Ελλαδα μπορουμε να κανουμε και σε ενα διημερο. Ειναι κριμα να χασεις χρονο εντος συνορων και να μην τον εκμεταλλευτεις εκτος.
Να ειμαστε καλα μεχρι τοτε και ολα βρισκονται
RizlaPlusPlus
05/10/2016, 12:07
Παιδες ειμαι ετοιμος. Τωρα στη Σερβια ζοριστηκα λιγο στο γυρισμο, γιατι ειχαμε πολλες ωρες βραδινη οδηγηση. Αλλα ψωνισα LED λαμπιτσες μπροστα και λογικα στο επομενο θα βλεπω μια χαρα.
</troll>
spyrakos35
05/10/2016, 13:25
Παιδες ειμαι ετοιμος. Τωρα στη Σερβια ζοριστηκα λιγο στο γυρισμο, γιατι ειχαμε πολλες ωρες βραδινη οδηγηση. Αλλα ψωνισα LED λαμπιτσες μπροστα και λογικα στο επομενο θα βλεπω μια χαρα.
</troll>
:a021:
Το λοιπόν!
Δεν ξέρω αν θα γίνει σιδεροκωλη την άνοιξη και μακάρι να γίνει, αλλά εγώ εκείνη την εποχή ακόμα αρμεγω. θα σας παρακολουθω απο εδω
Όμως! Μιας και το κουβεντιασαμε με τα παιδιά, τον Σεπτέμβριο μπορώ να προτείνω μια σιδεροκωλη
1η μέρα,
Μάζωξη στα σύνορα της κακαβιας και βουρ στους αγ σαράντα - Αλβανία.1ωρα περίπου διαδρομή από τα σύνορα.
2η μέρα
Αγ . σαράντα -ανεβαίνουμε ακτογραμμή προς Αυλώνα, Δυρράχιο Σκοδρα περνάμε σουβλάκι Μαυροβούνιο μπουτβα - κοτορ και καταλήγουμε για ύπνο, dubrovnik Κροατία.
3η μέρα
η τρίτη μέρα σκόπιμα έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα για να μπορούν να στρώσουν οι κωλοι και να βγάλουν την 4η μέρα που θα είναι δύσκολη με πολλά χιλιόμετρα και μικρή ωριαία ταχύτητα αλλά περνάει από φανταστικά μέρη μέχρι την Καστοριά - Καλαμπάκα
είναι πολύ νωρίς για να κανονίζουμε από τώρα, αλλά είπα να ενημερώσω μια και βλέπουμε αργότερα με χάρτες κλπ. Πως θα βγει ο χειμώνας:lol:
καλη προταση.Αν και ειχα στο μυαλο μου Οχριδα απο μερια των Σκοπιων και ολιγη Αλβανια για τον Μαιο.Καθε μερα μιλαω με εναν φιλο Αλβανο για πληροφοριες εντος Αλβανιας και υπαρχει ενδιαφερον.
.....Αλλα ψωνισα LED λαμπιτσες μπροστα.....
</troll>
οι οποιες συνδεονται με το μοντακι σου και φεγγουνε; :p
RizlaPlusPlus
05/10/2016, 17:09
οι οποιες συνδεονται με το μοντακι σου και φεγγουνε; :p
Με βαζεις σε σκεψεις, προστυχε...
Bob_o_mastoras
06/10/2016, 02:18
Ωραια εκδρομη παιδες!! Και πολυ ωραια μερη!!
ειπα οτι θα τα πουμε εν καιρω, αλλα οχι ποτε..αργησα λιγο, αλλα πραγματικα προσπαθω να βαλω σε ταξη τις εικονες , τα συναισθηματα, τις σκεψεις μου γι αυτην την εκδρομη κ δεν μπορω..σιγουρα μου αρεσε πιο πολυ απο την πρωτη, ομως η πρωτη παντα θα ναι 'η πρωτη'..παντα με εξιταρε η σκεψη των χωρων που ειναι περιπου στο μοτιβο του ανατολικου μπλοκ..με το βελιγραδι , το νις το ουζιτσε εχω μεινει αφωνος.. δεν λεω ωραιο και το ζλατιμπορ ή το μοκρα γκορα ομως αυτα ευρωπαϊζουν αρκετα..το βομβαρδισμενο κτιριο στο βελιγραδι σε αφηνει μαλακα...ξαφνικα ο χρονος σταματα εκει...το υφος των σκοπιανων κ αυτο σου δινει την αισθηση οτι η ευρωπη θελει ακομα πολυ δουλεια γι αυτους ( χωρις βεβαια να νιωσουμε καποια εχθρα περα απο την ξινη στο βενζιναδικο)...
για την ομαδα τι να πρωτοπω?? παρεα ρε φιλε παρεα..με τους οργανωτες\ ιχνηλατες αψογους Ηλια Κορντιξ και Γιωργο, με τους αλλους γνωστες Τιμο, εξτρα λαρτζ, βαιρους τσοπανη ριζλα και σαχαρα , και με τους υπολοιπους που συμπληρωναμε το παζλ και βοηθουσαμε οπου χρειαζοταν (χασιματα κεφι πειραγματα κ τετοια ) σπυρακο, κυο , σαιλεντ και την αφεντια μου...πολυ γελιο , κουβεντα καλη διαθεση και πανω απ ολα αδιαμαρτυρητα χιλιομετρα... το τελευταιο ηταν αυτο που πραγματικα μας εδενε σαν παρεα, αυτος ηταν ο σκοπος μας, ο σκοπος της βολτας, αυτο για το οποιο ολοι λιγο η πολυ μοιαζαμε. ευχαριστω τον καθενα ξεχωριστα γιατι μου αφησε κατι το οποιο προφανως δεν ειχα στον χαρακτηρα μου ( κ γι αυτο το αντιληφθηκα οτι το εκανε). ειστε το εναυσμα οτι τελικα αυτο το μακρινο ηρθε πολυ κοντα σε μενα πλεον και βλεπω οτι μπορω να το κανω και θα το κανω.. οπως κ πλεον ειμαι σιγουρος για την συμμετοχη μου στην επομενη..οπουδηποτε κ αν ειναι..γιατι σας εχω εμπιστοσυνη, εχω εμπιστοσυνη στην παρεα γιατι αυτα που περασαμε τα γουσταρα πραγματικα..
Υ.Γ. απο φωτο με εχουν καλυψει ολοι οι προηγουμενοι επαγγελματιες κ μη οποτε θα αρκεστω μονο σε προσωπα..
στην επομενη λοιπον
369789
TimoV XLGeorge
369790
BEOGRAD
369791
369792
369793
kordix
369795
timos v
369796
silent power
369797
on the road
369798
silent power, kyo
369799
Uzice
369800
Zlatibor
369801
μαυρη μπυρα ντοπια(?)
369802
andreastwin
07/10/2016, 11:53
μιας και μπηκες και εσει στην ομαδα των βαλκανιων σου ευχομαι και στην επομενει.ειναιν μακρης ο δρομος των βαλκανιων,εχεις να δεις ακομα!!!! !!!!! και πιστεψε με θελει χρονια για να τα γυρισεις.αντε,καλη αρχη.
ρε παιδια παρατηρησε καθολου κανεις σας το θεμα καταναλωση βενζινης; δεν ειχε διαφορα απο την ελλαδα;
εγω παντως ειχα διαφορα ενα λιτρο καλυτερη καταναλωση παρα τις βαλιτσες.
#natalemekiafta :D
AristidisZ
07/10/2016, 15:55
γιατί με πληγώνεις τώρα? :cry:
παρακαλώ παρατηρείστε:
A. την παντελή έλλειψη κυτταρίτιδας
Εσύ μέσα από το γκρι κολλάν πως την παρατήρησες ακριβώς ;
alexxxcbr
07/10/2016, 16:10
spyrakos35
07/10/2016, 20:17
ρε παιδια παρατηρησε καθολου κανεις σας το θεμα καταναλωση βενζινης; δεν ειχε διαφορα απο την ελλαδα;
#natalemekiafta :D
Απο τα συνορα που γεμισα εκανα 283 χιλιομετρα και εβαλα 17 λιτρα.....
Ειχα δλδ αλλα 8.....
Εφτανα 400αρα δλδ....
Πρεπει να ντρεπομαστε που τα Σκοπια εχουν καλυτερη ποιοτικα βενζινη απο εμας....
andreastwin
07/10/2016, 21:03
Ειχα δλδ αλλα 8.....
Εφτανα 400αρα δλδ....
Πρεπει να ντρεπομαστε που τα Σκοπια εχουν καλυτερη ποιοτικα βενζινη απο εμας....
και ομως εχουν καλητερη η οχι τοσο νοθευμενη.απο λουτσα γεμισα φουλ το αυτοκινητο και λιγο μετα την κατερινη ημουνα μενω δεν μενω,βαζω 20€και φτανω προμαχωνα.τον ιδιο χρονο με διαφορα 4 μηνες γεμιζω απο αλλο βενζιναδικο τις περιοχης και ταξιδευω παλι για βουλγαρια απο θηβα λειβαδια λαμια φαρσαλα λαρισα και απο λαρισα μπηκα εθνικη με διοδια,εφτασα προμαχωνα χωρις να βαλω πουθενα αλλου βενζινα. ξεχασα να αναφερω οτι η πρωτη διαδρομη ηταν ολοι εθνικη.το ταξιδι ηταν χαλαρο γιατη ειχα τον χρονο,με ιδια σχεδον ταχυτητα.πεστε μου τωρα ο βενζινας με κλεβη 100 χιλιομετρα σε καθε φουλαρισμα,η ο τσιπρας κοντηνε τον δρομο!!!!!
XLGeorge
07/10/2016, 23:05
Το λοιπόν!
1η μέρα,
2η μέρα
3η μέρα
Φιλτατε Τσομπανη, μεσα με τα μπουνια, φανταστικη προταση! Και θαχουμε "και τα μεσα" στην Αλβανια ;) :beer:
XLGeorge
07/10/2016, 23:29
Εννοειται, η βενζινη ητανε φανταστικη στα Σκοπια και στη Σερβια, δινοντας σαφως καλυτερη καταναλωση απο Ελλαδα.
Και καποια σχετικα σταστιστικα. Εκανα συνολικα 2200χμ με μεση καταναλωση 6.5λτ/100χμ παρα το σκισιμο που εριξα στο Τρανσαλπακι στις Εθνικες. Χειροτερη καταναλωση 7.8λτ/100χμ στο πρωτο γεμισμα στα Σκοπια καθως πηγαινα με συνεχη 150άρια (160άρια+ για κοντερ που κλεβουν ;)) για να ειμαι στη Νις στην ωρα μου, δευτερη χειροτερη καταναλωση στο γεμιστα στη Νις 7.3λτ/100χμ. Διαφορά 0.5λτ/100χμ με ιδιες ταχυτητες ταξιδιου καθως μεχρι το πρωτο γεμισμα εκαιγα Ελληνικη βενιζη ενω στο δευτερο Σκοπιανη. Μικροτερες καταναλωσεις στα γεμισματα σε Mokra Gora και Βελιγραδι με 5.7 και 5.5λτ/100χμ αντιστοιχα. Στην επιστροφη καταναλωση σταθερα στα 6.8λτ/100χμ λογω καλης βενζινης παρα το σχετικο "κυνηγημα" :cool:
Ειχα δλδ αλλα 8.....
Εφτανα 400αρα δλδ....
ιδια βενζινα ειναι Σπυρο ουτε διαφορα στην ποιοτητα ουτε τπτ.Τα Σκοπια προμηθευονται καυσιμο απο τα ΕΛΠΕ. Διυλιστήριο δεν εχει η χωρα.Απλα δεν κλεβουν οι ανθρωποι.Αυτο που πληρωνεις αυτο σου βαζουν σε ποσοτητα.
Το Transalp οταν μπαινω στις χωρες αυτες Σκοπια -Σερβια-Βουλγαρια γραφει 300χλμ με ενα ρεζερβουαρ με αποκορυφωμα στο ταξιδι αυτο και εγω και ο XL George να γραψουμε 320 χλμ και να εχει μεσα ακομα αρκετο καυσιμο.Επισης Θεσσαλονικη-Σοφια ( για καφε μπιρα μια Κυριακη) και πισω 300χλμ πηγαινε και 300 ελα τα 2 τεποζιτα δεν τα εκαψε φιλε.Γυρισα και εκανα 110 χλμ μεσα στην πολη.Ποιο; το ΤΑ που καιει καλτσες.:rotflmao:
andreastwin
08/10/2016, 08:51
εχεις δικιο,με το κλεψιμο τις αντλειας εχει να κανει ποιο πολι οχι οτι δεν την νοθευουν κιολας αλλα ποιο πολυ το κλεψιμο τις αντλειας.τσεκαρο τα ιδια βενζιναδικα φουλαροντας το μηχανακι cb1300 με το μεν πρωτο στα 220χιλ.μου επεζε η μπαρα τις ρεζερβας και με το δευτερο βενζιναδικο εκανα 233 χιλ.και ειχα ακομα δυο μπαρες καυσιμο.
ιδια βενζινα ειναι Σπυρο ουτε διαφορα στην ποιοτητα ουτε τπτ.Τα Σκοπια προμηθευονται καυσιμο απο τα ΕΛΠΕ. Διυλιστήριο δεν εχει η χωρα.Απλα δεν κλεβουν οι ανθρωποι.Αυτο που πληρωνεις αυτο σου βαζουν σε ποσοτητα.
Το Transalp οταν μπαινω στις χωρες αυτες Σκοπια -Σερβια-Βουλγαρια γραφει 300χλμ με ενα ρεζερβουαρ με αποκορυφωμα στο ταξιδι αυτο και εγω και ο XL George να γραψουμε 320 χλμ και να εχει μεσα ακομα αρκετο καυσιμο.Επισης Θεσσαλονικη-Σοφια ( για καφε μπιρα μια Κυριακη) και πισω 300χλμ πηγαινε και 300 ελα τα 2 τεποζιτα δεν τα εκαψε φιλε.Γυρισα και εκανα 110 χλμ μεσα στην πολη.Ποιο; το ΤΑ που καιει καλτσες.:rotflmao:
Ηλία καλησπέρα και από εμένα. Πάντως Ducati 1100 με 20lt ντεπόζιτο να κάνει με Σκοπιανή 310χλμ και να έχει και μία γραμμή ακόμη (Σε όργανο βεβαίως πολύ τρελιάρικο) δε ματαξαναφανταζόμουνα. ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΓΩ!!!!!
Μια και δεήθηκα να γράψω και εγώ τίποτε, θα γυρίσω με περισσότερα στατιστικά στη συνέχεια.
Προς το παρόν .......
Πίσω λοιπόν στις 21/9, μία μέρα πριν την αναχώρηση.
Είπα λοιπόν να οργανωθώ. Σε αυτή την εκδρομή πρέπει να πάρουμε φωτογραφική μηχανή, να τραβήξουμε και βίντεο και να μην περιμένουμε κάθε φορά να σταματήσουμε, να τραβήξουμε τα κινητά ή την παλαιά και εγγυημένη compact, καθώς χάνεται χρόνος και αργούμε στην αναχώρηση. Έτσι λοιπόν πάρθηκε νέα camera, τοποθετήθηκε στο κράνος :moutza: και έτσι είπα "ΟΚ λύθηκε το πρόβλημα των φωτό". Τακτοποίησα τα ρούχα, έβαλα σε καλό σημείο το σπρέϊ αλυσίδας και πήγα για ύπνο "Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ .....". Ξύμνημα (για 2η φορά χωρίς ξυπνητήρι :eyepop:) και ετοιμάζομαι να κατέβω στη μηχανή. Παίρνω τα πράγματα που είχα για το σακίδιο και που ήταν στο σαλόνι, προσέχω να μην ξυπνήσω τους άλλους και πάω στην αποθήκη και αρχίζω να φορτώνω το μηχανάκι. Τα αθλητικά παπούτσια ήταν στη μέση στοσαλόνι και το έτερον ήμυσι είπε να τα βάλει λίγο πιο δίπλα να μην είναι στη μέση. Αποτέλεσμα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ : 0". Κατά την αναχώρηση δεν είδα και το σπρέϊ που είχε πέσει πίσω από μία πλαστική μπάλα στο γκαράζ. Αποτέλεσμα "ΣΠΡΕΪ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ : 0".
Μπαγκαζιέρα σκασμένη (Αδιάβροχα, κιτ φαρμακείο με ..... μπεταντίνν και οινόπνευμα, σετ για σκασμένο λάστιχο κ.λ.π.). Καιρός ΟΚ. Είχε βρέξει το βράδυ αλλά ο καιρός ήταν καλός (Με αστέρια στον ουρανό). Έκανα το σταυρό μου και ξεκίνησα.
Ραντεβού στα ΒΡ αγ. Στέφανος. Καφές, κουβεντούλα. Όλα καλά. Φωτογραφική θα τοποθετούνταν αργότερα μια και αυτές οι μηχανές το βράδυ δεν τραβάνε καλά.
Αναχώρηση για Λαμία. 2 γκρουπ, αργοί και :rotflmao: .... γρήγοροι.
Άφιξη Shell 8:05. Κώστας (kyo) άφαντος αφού θα ερχόνταν 8:15. Γεμίσαμε gazolin και περιμέναμε.
Πάλι λοιπόν αργοί και ....... :rotflmao: γρήγοροι. Φωτό ακόμη δεν, αλλά το είμασταν αμαρτωλοί φάνηκε νωρίς.
Τα παιδιά που πήγαιναν αργότερα και ξεκίνησαν !) ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ έφτασαν στη ΣΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΚ ενώ οι γρήγοροι ....... τον ΛΟΥΛΟ. Βάλαμε νιτσεράδες και είμασταν μονίμως κάτω από το μοναδικό σύνεφο που έριχνε βροχή στη διαδρομή. ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!:evil:
Βενζίνη στο ΣΕΑ, ο xlgeorge έψαχνε τα χαρτιά του, που τελικά βρήκε ότι έπεσαν σε χαντάκι στην κορυφή του Κόζιακα (Εκεί που έχει αρκούδες και αετούς και .........), και δεν ήταν μαζί. Πήρα και σπρέϊ για την αλυσίδα. και ήμασταν ΟΚ.
Στοιχεία για ΗΛΙΑktm. Κατανάλωση 16lt/200km (ΛΑΜΙΑ) - 18lt/240km (ΚΑΤΕΡΙΝΗ) δηλαδή σεμνά και ταπεινά με 130-150km/h.
Τέλος φτάνουμε Ευζώνους (Η βροχή σταμάτησε αλλά όλοι οι αμαρτωλοί είμασταν μαζί - ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ).
Χαιρετιστήκαμε, ήπιαμε καφέ και .........βάλαμε και φωτογραφική!!!!!!!!!!!:a25:
369991
Ώρα αναχώρησης για Ελληνικό φυλάκιο 13:05 σύμφωνα με τη ΦΩΤΟ, άρα όλα καλά και σύντομα.
Σπρωχτά λοιπόν καθώς όλοι είμαστε γνωστοί ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και ξεκινάμε.
369992
Το όργανο μας χαιρετάει, μας λέει και να αλλάξουμε ΛΕΒΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ (ακριβώς ότι μας είπε και ο ΗΛΙΑΣ) για διόδια και βενζίνη (Αλλιώς η στρογγυλοποίηση είναι υπέρ ξέρετε πιανού. Τα διόδια στα σκόπια είχαν 60 ή 80 δηνάρια ή 1.5 € σταθερά.Η αναλογία όμως ήταν 1€=62.5δην. Ψείρισμα μαιμούς θα πείτε)
369993
Και πρώτο χάσιμο. Μετά το Ελληνικό φυλάκιο εγώ πήγα για το DUTY FREE μήπως ήταν και οι άλλοι εκεί. ΤΠ ΟΚ τους βρήκα παρακάτω.
369994
Και κάτι, φυσιολογικό και αναμενόμενο μεν, πουδεν το είχα αναλογιστεί δε.
Με φωτογραφική στο κράνος τραβάς ας πούμε 8000 φωτό και οι χρήσιμες είναι οι 100. Οι άλλες είναι ......:bawl:
Στατιστικά προς ΗΛΙΑktm. Σε όσες φωτό τράβηξα εντός σερβικών πόλεων (και χωριών), σε πόσες υπήρχαν εντυπωσιακές παρουσίες???? Αποτελέσματα στη συνέχεια!!!!!!!:a22:
spyrakos35
09/10/2016, 19:35
Δωσε ΞΑΝΘΟ πονο....
Ξερεις εσυ
Δωσε ΞΑΝΘΟ πονο....
Ξερεις εσυ
Από τη Σερβία θυμάμαι "Τα πόδια....", όχι το χρώμα :D. Ήταν και φουλ καλοκαιράκι και στις όχθες του ποταμιού γινόταν ΦΟΥΛ του νέτου.
καταναλωση χονδα...6,3 λιτρα στα 100 χιλιομετρα...συνολο χιλιομετρων 2716
Α ρε γατάκια. Άλλαξα 30€ και πήρα κάτι χιλιάδες Δηνάρια. Καλά, ένιωσα και πολύ πλούσιος.
Δηνάρια βρήκα, η ξανθιά ακόμη αναζητείται!!!!
Φτάσαμε στα σύνορα και με τα Σκόπια. Σπρώχνουμε πάλι για "Οικολογικούς λόγους"
369998
Βενζινάδικο κανείς????
369999
Οι δρόμοι στη FYROM είναι εκλεκτοί, άσχετα τι λένε οι διάφοροι συκοφάντες. Στα πρώτα χιλιόμετρα οι δρόμοι φτιάχνονται, στα επόμενα απλώς δεν παίζονται. Σε κάποιο σημείο νόμιζα από το "κούνημα" ότι έσκασε το μπροστινό. Τα τούνελ, απλώς χωρίς φώτα είναι και αυτά Οικολογικά.
370001
Δρόμων συνέχεια
370002
Ανεβαίνοντας προς Σερβία οι δρόμοι φτιάχνουν. Και μετά από μία μικρή στάση, .........τα σύνορα!!!!!
370003
370004
Μπαίνουμε λοιπόν Σερβία. Η γνωστή αλλαγή νομίσματος στα σύνορα. Εδώ τα δηνάρια τα Σέρβικα είναι με ακόμη περισσότερα ..... μηδενικά. Γέμισα από αρκετές χιλιάδες δηνάρια!!!!
Ο δρόμος καλός κοντά στα σύνορα, μετά γίνεται επαρχιακός και πανέμορφος, δίπλα από ένα ποτάμι με βουνά τριγύρω τίγκα στο δέντρο. Και επειδή τα δέντρα φέρνουν όρεξη. Βενζίνη λοιπόν και λόγω του ότι ο kordix δε κοίταγε μόνο τα τοπία όταν πήγε παλιά στη Σερβία,αλλά κοίταγε που θα βρει παραδοσιακές πλεσκαβίτσες????.
370008
370007
370009
Στατιστικά για ΗΛΙΑ: FYROM-ΣΕΡΒΙΑ 256km - 15lt (Η κατανάλωση από το πρώτο γέμισμα έπεσε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ)
Τελικά να μην τα πολυλέω, φτάσαμε στη ΝΙΣ. Ο δρόμος στα 50 τελευταία χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομος. Το ξενοδοχείο βρέθηκε σχετικά εύκολα, ντουζάκια και βουρ για βόλτα.
Μπράβο μου λέω. Αφού ξέχασα τα αθλητικά............ βόλτα με τις μπότες. Έβγαλα ....... κιρσούς. Αποστάσεις προς το κέντρο 2-3 χλμ. .... Δίπλα ήταν. Μου φάνηκε αιώνας.
Αφού βρήκαμε τα μέρη τα .... καλά δίπλα στο ποτάμι, το κάστρο και τα λουλούδια και αφού όλοι είχαμε φάει εκτός από τον πεινασμένο (Θα φάω σαν άνθρωπος, όχι στο δρόμο πλεσκαβίτσες έλεγε ο σπυράκος), φτάσαμε στο κατάλληλο μαγαζί για μάσα.
370025
Η κοπέλα λόγω βραδιού και καλής φωτο μηχανής βγήκε σαν ΟΠΤΑΣΙΑ!!!
370026
370027
Και αφού περάσαμε ένα ψητοπωλείο που έψηνε ..... τη μάνα του, αλλά το παλικάρι δεν ήθελε να φάει γιατί είχαν ...... λιπάκι, φτάσαμε εκεί που έπρεπε.
370037
Όπως φαίνεται, οι ελπίδες να παραγγείλουμε ήταν μηδενικές. Βασιστήκαμε στο σερβιτόρο που μας έστειλε καμμιά 30ρια μπύρες (Όχι Jelen), 2 πιατάρες απ' όλα + σαλάτες.
Θα 'ηθελα όμως να πάρω κάτι από αυτά με τα 1200δην που είχαν 1kg κρέας.
ΤΠ. Τελικό κόστος περίπου 5-6€/άτομο. Κάποια γατάκια άφησαν 2000δην./έκαστον για να πληρώσουν και έφυγαν. Οι τρεις μπορούσαν να καλύψουν όλους μας στο κόστος.
Αφού ηρεμήσαμε και τελείωσε η ομιλία 3 γύρισαν με ταξί λόγω ηλικίας. Οι νεώτεροι τους είπαμε ότι θα πληρώσουν κάργα και ότι καλύτερα είναι να πάμε όλοι μαζί.
ΚΑΛΑ..........
Στο τέλος οι 3 έφυγαν και οι υπόλοιποι σερνόμασταν με 300m διαφορά μεταξύ μας να φτάσουμε στο ξενοδοχείο. Εγώ ακόμη με μπότες. Την άλλη μέρα μάθαμε ότι τους πήρε ο ταξιτζής όλα τα λεφτά. 175 δηνάρια, διπλή ταρίφα, 2-3 km. Δηλαδή 1.4€
ΜΗ Χ@ΙΣΩ!!!!!!!!!
spyrakos35
09/10/2016, 23:08
Αφού ηρεμήσαμε και τελείωσε η ομιλία 3 γύρισαν με ταξί λόγω ηλικίας. Οι νεώτεροι τους είπαμε ότι θα πληρώσουν κάργα και ότι καλύτερα είναι να πάμε όλοι μαζί.
ΚΑΛΑ..........
Στο τέλος οι 3 έφυγαν και οι υπόλοιποι σερνόμασταν με 300m διαφορά μεταξύ μας να φτάσουμε στο ξενοδοχείο. Εγώ ακόμη με μπότες. Την άλλη μέρα μάθαμε ότι τους πήρε ο ταξιτζής όλα τα λεφτά. 175 δηνάρια, διπλή ταρίφα, 2-3 km. Δηλαδή 1.4€
ΜΗ Χ@ΙΣΩ!!!!!!!!!
μην ξεχνάς οτι κέρασε και ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα ο σύντροφος ταρίφας
Την οποια εσυ απαρνηθηκες και την εφαγα εγω :P
Ειχες καμερουλα μαζι;;
Χωρις βιντεο, σαν να μην εγιναν...
Θελουμε το βιντεο Τιμο!
Μητσάρα τα βίντεο, αυτά που υπάρχουν είναι 720p/60fps που σημαίνει 3.45GB/25min. Άσε που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ενδιαφέροντα. Η άσφαλτος ειδικά είναι τέλεια
Μητσάρα τα βίντεο, αυτά που υπάρχουν είναι 720p/60fps που σημαίνει 3.45GB/25min. Άσε που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ενδιαφέροντα. Η άσφαλτος ειδικά είναι τέλεια
Εχει κατι προγραμματακια που τα κοβεις για να μπορεις να τα ανεβασεις!
Γιατι ;;;ο επαρχιακος μια λωριδα ανα κατευθυνση με τα φορτηγα δεν ειχε ενδιαφερον?????:lol:
Εχει κατι προγραμματακια που τα κοβεις για να μπορεις να τα ανεβασεις!
Γιατι ;;;ο επαρχιακος μια λωριδα ανα κατευθυνση με τα φορτηγα δεν ειχε ενδιαφερον?????:lol:
Ορθώς. Έχω κάμποσα από αυτά τα φορτηγά. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει.
Κατά την αναχώρηση απο το Βελιγράδι το πρωί, Σοβαρά άτομα!!!
tsompanis
368911
α ρε τσομπανη γμτ σου λιγο ηταν...δεν σε χορτασαμε καθολου...τελικα οταν κανεις σχεδια καποιος γελαει παντα...:(:(:(