View Full Version : Κρίμα........ (τροχαίο Κορυδαλλός)
yannis24
27/09/2016, 22:02
http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/27/koinonia-troxaio_n_12211240.html?1474967516&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget
Τι μλκς γίνονται ρε πστ μου.........λίγο προσοχή ......τι να πω.........
amyroukai
27/09/2016, 22:47
Μας τα έλεγε ο Τόλης την Δευτέρα στον Κρίκο. Δεν είναι θέμα προσοχής μόνον.
Να προσέχει ποιος; όσοι-ες βρίσκονταν στη στάση; ο ανεγκέφαλος οδηγός; αυτοί που τον μεγάλωσαν (18χρονος); ...
Και κάποια στερεότυπα στις φωτογραφίες:
α) TDM
β) αυτοκόλλητο Κρήτης (να μην παρεξηγηθώ είναι το νησί μου, αλλά σιχαίνομαι τη λεβεντομ@λ@κι@ που δέρνει πολλούς από τους σύγχρονους συντοπίτες μου).
Κάθε μέρα βλέπουμε ένα σωρό ανοησίες στους δρόμους από δίτροχους και τετράτροχους συμπολίτες μας. Πόσες φορές δεν είπαμε παραλίγο; Στατιστικά κάποιες από τις ανοησίες καταλήγουν σε ατύχημα / δυστύχημα.
Δυστυχώς, έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα χειροτερεύουν με τα χρόνια, αφού ξεσπάμε όλη την καταπίεση / τρέλα / παράνοιά μας στο τιμόνι...
Οι τραυματίες είχαν ελαφρά χτυπήματα ευτυχώς.Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους.Ισως ένα κάταγμα να έπαιξε μόνο.
Το tdm δεν είναι στερεότυπο.Αυτό ήταν όντως το μηχανάκι.
Οι τραυματίες είχαν ελαφρά χτυπήματα ευτυχώς.Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους.Ισως ένα κάταγμα να έπαιξε μόνο.
Το tdm δεν είναι στερεότυπο.Αυτό ήταν όντως το μηχανάκι.
Εννοούσα ότι έχουμε συνδέσει -μεταξύ άλλων- το συγκεκριμένο δίτροχο με την καγκουριά (όχι άδικα).
lleonidas
27/09/2016, 23:11
Το είδε δυστυχώς live η γυναίκα του ξάδερφού μου,μένουν στην πλατεία στην παιδική στέγη(Νίκαια,όχι Κορυδαλλός)...έκανε σούζες από το φανάρι ο νεαρός,από τα λίγα που είπαμε στο viber.
Ας μη γελιόμαστε...όσοι κυκλοφορούμε καθημερινά Αττική ξέρουμε ότι τα ατυχήματα ή τα δυστυχήματα που συμβαίνουν είναι πολύ λιγότερα απ'όσα θα μπορούσαν να γίνονται...και δεν αναφέρομαι ούτε σε κακοτεχνίες δρόμων,ούτε σε αναποδιές, ούτε σε ανύπαρκτη σήμανση κ.ο.κ...αυτά τα αφήνω στην άκρη.Αναφέρομαι κυρίως σε κουταμάρες και καραγκιοζιλίκια από οδηγούς 2τροχων και 4τροχων οχημάτων.
@618RR Με το μπαρδόν τότε.Λάθος κατάλαβα εγω. :)
Αναμενόμενο.
Μενω Νικαια και εκεινη την Περιστασεως στο ανεβασμα ο καθε παπαρας την παει ολη τερμα γκαζι.
Απο Tdm μεχρι Hayabusa.
Ειναι ευχης εργο που δεν εχω ακουσει το μπαμ επειδη καποιος θα εχει βγαλει το αμαξι λιγο περισσοτερο και θα μπει στην πορεια.
Μετα τι λες?
Κριμα ηταν καλο παιδι???
Οχι.
Πηγαινε γυρευοντας θαπω.
Οσο δεν αλλαζει η κατηγορια απο "Εξ αμελειας" μην περιμενετε προκοπη.
Δεν υπαρχει αμελεια σε παραβιαση κατα συρροη ολου του ΚΟΚ με αποτελεσμα να προκαλει ατυχημα.
astroman76
28/09/2016, 01:58
φτανω Αθηνα.. με το λεοφορειο επαναφερομαι πλεον στον Ελληνικο σουρεαλισμο, ακαρανωτοι σχδον ολλοι οδηγουν οπως θελουν και στα @@τους...
η καφριλα θελει κοψιμο απο την ριζα.... τροποι υπαρχουν
β) αυτοκόλλητο Κρήτης
Έχει καταντήσει πιο καθυστερημένο κι από τα αυτοκόλλητα με το ψαράκι ή το μήλο.
Εύχομαι να του κόψουν τον κώλο.
astroman76
28/09/2016, 02:08
Έχει καταντήσει πιο καθυστερημένο κι από τα αυτοκόλλητα με το ψαράκι ή το μήλο.
Εύχομαι να του κόψουν τον κώλο.
εγω λεω οτι παει για hayabusa πλεον...
basilis_k6
28/09/2016, 02:46
Μια είδηση που δεν είναι είδηση
Εννοούσα ότι έχουμε συνδέσει -μεταξύ άλλων- το συγκεκριμένο δίτροχο με την καγκουριά (όχι άδικα).
ενας απο τους λογους που το πουλησα ηταν αυτος.Νορμαλ μηχανακι,σαν αστακος εγω,δεν προκαλουσα και με κοιταγαν σαν εξωγήινο.Με συγχωρειτε για το σπαμ.
18 ετων
με 900αρα μηχανη
ενδιαφερον...!!
thunder ace
28/09/2016, 08:57
18 ετων
με 900αρα μηχανη
ενδιαφερον...!!
και τι εγινε; εδω στα χωρια τα δεκαχρονα οδηγανε τρακτερ
el_hymador
28/09/2016, 09:20
E καλά τώρα, TDM με αυτοκόλλητο Κρήτης και 18 χρονος οδηγός... ναι ξέρω, μην γενικεύουμε κτλ... ρε πάτε καλά; Το μίγμα ήταν εκρηκτικά ηλίθιο!
...όχι, εσύ που ετοιμάζεσαι να γράψεις την πολικοορθιά - παπαριά σου, ούτε όλοι οι κρητικοί ειναι μ@λ@κες, ούτε όσοι οδηγάνε TDM, ούτε όλοι οι 18 χρονοι...
να περιμένεις να πας σπίτι σου στην οικογένειά σου και το μουνόπανο να σε στέλνει στα θυμαράκια.
πάντως να μην αγχώνεται, το εκπληκτικό δικαστικό μας σύστημα θα τον καταδικάσει σε φόνο εξ αμελείας.
ούτε φυλακή δεν θα κάνει!!
πλημμέλημα είναι. μπορείτε να σκοτώνετε κόσμο, να τους εγκαταλείπετε και κανείς δεν μπορεί να σας ακουμπήσει
amyroukai
28/09/2016, 09:43
εγκατάλειψη εδώ δεν υπήρξε πάντως (μάλλον δεν το σκέφτηκε ο τύπος), πληροφορία "πρώτο χέρι".
η τελευταία προτασή μου ήταν γενική
ευχομαι να του κοψουν τον κωλο οι συγγενεις..γιατι το δικαστικο συστημα δεν παιζει
ευχομαι να του κοψουν τον κωλο οι συγγενεις..γιατι το δικαστικο συστημα δεν παιζει
άμα αυτοδικήσουν θα είναι εκ προμελέτης και θα πάνε φυλακή ενώ ο φονιάς θα πίνει φρέντο καπουτσίνο στη πλατεία κορυδαλλού.
πόσο γαμάτη κοινωνία είμαστε;
Billymuse
28/09/2016, 10:19
Επειδή ειναι γτπκ το δικαστικό σύστημα δεν σημαίνει οτι θα πρέπει ο κόσμος να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, τα λαϊκα δικαστήρια δεν βοήθησαν ποτε κανέναν. Η Ζημιά έγινε, αφου η δομή ξεκινάει με λάδωμα για να πάρεις δίπλωμα μάλλον απο εκει πρέπει να αρχίσει το ''φτιάξιμο''
Η Ζημιά έγινε, αφου η δομή ξεκινάει με λάδωμα για να πάρεις δίπλωμα μάλλον απο εκει πρέπει να αρχίσει το ''φτιάξιμο''
Μα δεν έχεις άδεια για τέτοια μοτοσικλέτα στα 18 σου.
amyroukai
28/09/2016, 10:25
ίσα ρε μόρτη τώρα, κορόιδα είμαστε επειδή μερικοί παλιόγεροι να ουμ ψήφισαν κάτι παλιονόμους εμείς τι, θα κάνουμε και ότι λέει το παλιόχαρτο; :lol:
Billymuse
28/09/2016, 10:33
Μαζί σου, δηλαδή αν βάλουμε 2-3 χρόνια επιπλέον και σε "καλύπτει" το δίπλωμα για μια τετοια μηχανή θα υπάρχει καμια διαφορά στον εγκέφαλο του κάγκουρα;Η σούζα μπορεί να γίνει και στο ενα τρίτο τον κυβικών με το ίδιο αποτέλεσμα..
Επειδή ειναι γτπκ το δικαστικό σύστημα δεν σημαίνει οτι θα πρέπει ο κόσμος να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, τα λαϊκα δικαστήρια δεν βοήθησαν ποτε κανέναν. Η Ζημιά έγινε, αφου η δομή ξεκινάει με λάδωμα για να πάρεις δίπλωμα μάλλον απο εκει πρέπει να αρχίσει το ''φτιάξιμο''
Συμφωνώ μαζί σου.
Ξέρεις ποιός θα έχει άλλα μυαλά; Η μάνα ή η κόρη της γυναίκας που σκοτώθηκε.
Που θα ταλαιπωρηθούν για χρόνια στα δικαστήρια αντικρύζοντας στα 4 μέτρα το φονιά.
Και ο φονιάς θα είναι στο σπιτάκι του, και αυτοί θα πηγαίνουν στο μνήμα και θα μαραζώνουν
Και θα εύχονται η πρόεδρος του δικαστηρίου να βγάλει απόφαση τουλ να περάσει τα νιάτα του
στη φυλακή για τιμωρία.
Αλλά η πρόεδρος θα του ρίξει 3-4 χρόνια με αναστολή και θα κυκλοφορεί ελεύθερος, θα παντρευτεί
και θα κάνει παιδιά, ενώ η μάνα δεν θα δεί ποτέ την κόρη της να προοδεύει και η κόρη που θα γίνει
νυφούλα δεν θα δει ποτέ τη μάνα της να κλαίει στην εκκλησία.
Συγνώμη αν γίνομαι δραματικός αλλά λόγω κάποιον εμπειριών έτσι φοβάμαι πως θα γίνουν τα πράγματα.
Μαζί σου, δηλαδή αν βάλουμε 2-3 χρόνια επιπλέον και σε "καλύπτει" το δίπλωμα για μια τετοια μηχανή θα υπάρχει καμια διαφορά στον εγκέφαλο του κάγκουρα;
Όχι, φυσικά, αλλά το να κυκλοφορούν ελεύθερα άνθρωποι χωρίς καν την τυπική άδεια οδήγησης είναι 10 φορές πιο απαράδεκτο, από κάθε άποψη.
Billymuse
28/09/2016, 10:40
Mπάμπη δεν είναι δραματική η σκέψη σου αλλα ορθή με βάση την απλη καθημερινότητα. Το πιο εύκολο ειναι να λέμε καλό ψώφο η θα τον κανονίσει η οικογένεια της εκλιπούσας. Με ενα δευτερο έγκλημα δεν διορθώνεται το κακό, η μόνη περίπτωση που το απεύχομαι για να αλλάξει κάτι είναι χάσει κανένας μεγαλοεισαγγελεας η δικαστικός το παιδί του η την γυναίκα του. Μπας και εισηγηθεί διαφορετικό σύστημα απόδοσης ποινών σε θανατηφόρα τροχαία..
amyroukai
28/09/2016, 10:43
Mπάμπη δεν είναι δραματική η σκέψη σου αλλα ορθή με βάση την απλη καθημερινότητα. Το πιο εύκολο ειναι να λέμε καλό ψώφο η θα τον κανονίσει η οικογένεια της εκλιπούσας. Με ενα δευτερο έγκλημα δεν διορθώνεται το κακό, η μόνη περίπτωση που το απεύχομαι για να αλλάξει κάτι είναι χάσει κανένας μεγαλοεισαγγελεας η δικαστικός το παιδί του η την γυναίκα του. Μπας και εισηγηθεί διαφορετικό σύστημα απόδοσης ποινών σε θανατηφόρα τροχαία..
αρκεί ο δράστης να μην είναι μεγαλο-κάτι γιατί τότε ξέρουμε, θα βρεθεί κανένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, σαν τα καράβια χωρίς καπετάνιο και ιδιοκτήτη...
εγκατάλειψη εδώ δεν υπήρξε πάντως (μάλλον δεν το σκέφτηκε ο τύπος), πληροφορία "πρώτο χέρι".
δεν νομίζω να είχε την ευκαιρία να το σκεφτεί, αλλά μπορεί, εμφανώς, να είναι καραγκιόζης αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καραγκιόζης.
Όπως και να χει αυτό το ποστ πρέπει να γίνει sticky και να το δείχνουμε σε όλους όσοι ρωτάνε κατά καιρούς πώς θα οδηγήσω χωρίς δίπλωμα ή πώς θα διπλασιάσω τα κυβικά κλπ
Διότι δεν ξέρω αν θα κάνει ή όχι φυλακή αλλά θα πονέσει στην τσέπη κι αυτό μάλλον θα τον πονέσει περισσότερο, εδώ έχουμε ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες με υπαιτιότητα ενήλικα οδηγού χωρίς δίπλωμα.
AristidisZ
28/09/2016, 11:11
Ρε παιδιά, όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά στον Κορυδαλλό δεν είχε νεκρό
δεν αλλάζει κάτι ως προς το ποιόν του αναβάτη, αλλάζει όμως πολύ - ευτυχώς - η συνέπεια της πράξης του.
Τώρα το άλλο περιστατικό είναι τόσο γενικόλογο το άρθρο που δεν είμαι καθόλου σίγουρος κατά πόσο ο 29χρονος σκότωσε την 73χρονη ή η 73χρονη τραυμάτισε τον 29χρονο
doctoras
28/09/2016, 11:58
το άρθρο αναφέρει
"ένας 18χρονος με μηχανή μεγάλου κυβισμού έκανε στις 19.00 επικίνδυνους ελιγμούς και σούζες όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του"
μετά μπαίνουν στα φόρουμ και γράφουν "αρχάριος με μοναδική εμπειρία δανεικό παπάκι θέλω να εκπληρώσω το όνειρο μου να αγοράσω την χ-ψ μηχανή(μεγάλου κυβισμού). και εάν συμβουλευτικά κάποιος του αποτρέψει απο το όνειρο του παρεξηγείται κίολας...
μετά μπαίνουν στα φόρουμ και γράφουν "αρχάριος με μοναδική εμπειρία δανεικό παπάκι θέλω να εκπληρώσω το όνειρο μου να αγοράσω την χ-ψ μηχανή(μεγάλου κυβισμού). και εάν συμβουλευτικά κάποιος του αποτρέψει απο το όνειρο του παρεξηγείται κίολας...
και του προτείνουν το GSX1000k5 σαν την καλλίτερη επιλογή στα 3κ!!!
:lol:
thunder ace
28/09/2016, 12:14
ποιο μοντελο ειναι αυτο;
Billymuse
28/09/2016, 12:28
Sorry λαθος μου μπερδεψα τις ιστοριες επειδη εγιναν την ιδια ημερα. Οχι οτι δεν εχουν υπαρξει νεκροι απο παρομοιες καταστασεις..
τα ιδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.
Για μενα οι γονείς φταίνε ΠΑΝΤΑ και σε αυτους πρεπει να απευθυνθεί η διακαιοσύνη. Τα περι αυτοδικείας είναι λαλακίες, παρόλο που η διακαιοσύνει ξύνει τα π@π@ρια της και είναι γνωστό αυτό.
Όσο για τα στερεότυπα, εγω οταν τα γραφω μου απαντατε οτι κάνω κακή γενικευση, κλπ.
Εκεινο που ξερω είναι οτι η ροδα γυρίζει... Θα κάνει και ο 18χρονος παιδάκια πολλά (γιατι προφανώς δεν είναι και καμια διάνοια) και θα έρθει η ώρα που θα λουστεί ότι έχει κάνει, όχι (μονο) γιατι υπάρχει Θεος, αλλα και γιατι με τα μυαλά που κουβαλάει είναι σχεδόν απίθανο να γινει καλός πατερας.
Εκεινο που ξερω είναι οτι η ροδα γυρίζει... Θα κάνει και ο 18χρονος παιδάκια πολλά (γιατι προφανώς δεν είναι και καμια διάνοια) και θα έρθει η ώρα που θα λουστεί ότι έχει κάνει, όχι (μονο) γιατι υπάρχει Θεος, αλλα και γιατι με τα μυαλά που κουβαλάει είναι σχεδόν απίθανο να γινει καλός πατερας.
και όπως είπε ο μπάκλεϋ, ο Ελληνάρας, Ελληνάρα θα βγάλει.
Billymuse
28/09/2016, 13:42
:lol:
amyroukai
28/09/2016, 13:56
εκτός αν του πηδιέται η γυναίκα και τότε δεν ξέρεις... 85% είναι αυτό, άτιμο πράγμα η στατιστική...
thunder ace
28/09/2016, 14:08
ρε αν δεν γαυγιζουν τα παιδια του Ελληνα,τυχερος ειναι.
taisteal
28/09/2016, 14:14
Αλλη μια μερα στην Ελληνικη πραγματικοτητα.
Μανολης67
28/09/2016, 14:23
Κορυδαλλός..........Αν και Θεσσαλονικιός αγαπημένη μου περιοχή.....μακάρι να ημουν εκεί τωρα..:cry:
.για να ελθουμε στο θεμα φίλος που μένει εκεί μου διηγηθηκε ότι μόδα και μαγκιά στα Γυμνασιόπαιδα της περιοχής ειναι πεζή να παραβιάζουν STOP και κόκκινο φωνάζοντας ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ...αν ισχύει ο Θεός να βάλει το χέρι του...
Ναι. Και τα βράδια θυσιάζουν παρθένες, αφού τις ντύσουν με πλήρη εμφάνιση της Προοδευτικής.
amyroukai
28/09/2016, 14:32
Ναι. Και τα βράδια θυσιάζουν παρθένες.
να μην σχολιάσω καλύτερα :lol:
AristidisZ
28/09/2016, 14:42
Αλλάχ αλ ακμπάρ φωνάζουνε δε στα έχουν πει καλά
Δεν έμοιαζε για 18 χρονώνε ο οδηγός πάντως στη Νίκαια - Κορυδαλλό πάντως. 22,23 ελαφρώς εμα τυμι στο look
Pan (dvs)
28/09/2016, 18:13
Δεν έμοιαζε για 18 χρονώνε ο οδηγός πάντως στη Νίκαια - Κορυδαλλό πάντως. 22,23 ελαφρώς εμα τυμι στο look
Μία νεκρή και εφτά τραυματίες σε τροχαία (δυο για την ακριβεια (http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/27/koinonia-troxaio_n_12211240.html?1474967516&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget)).
1.Στον Κορυδαλλό ένας 18χρονος με μηχανή μεγάλου κυβισμού έκανε στις 19.00 επικίνδυνους ελιγμούς και σούζες
2.Μία ώρα αργότερα συνέβη δεύτερο τροχαίο στο Χαλάνδρι, που αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 73χρονη. Ένας 29χρονος μοτοσικλετιστής
Για το πρώτο λέω και εγώ.Οτι ακριβώς έγραψα.
Pan (dvs)
28/09/2016, 19:04
Για το πρώτο λέω και εγώ.Οτι ακριβώς έγραψα.
Ειχα μπερδευτει στην αρχη και ειπα μηπως τα μπεδεψες και εσυ.
Μπα,ήμουν εκεί,δε παίζει να μπερδευτώ.